Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χθες πάθαμε ένα πολύ μεγάλο σοκ! Για όποια κοπέλα θυμάται.... πριν περίπου 1 μήνα, μία ξαδέλφη μας έπαθε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο κι έκτοτε νοσηλεύεται στην Εντατική (ευτυχώς με σταθερά δειγματάκια βελτίωσης σιγά-σιγά!!!) Σήμερα κηδέψαμε........ την αδελφή της!!!!!!

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.... ήταν μόλις 31 ετών, ελεύθερη κι ωραία.... με τις δικές της απόψεις για τη ζωή..... ένα πολύ κλειστό κορίτσι, αλλά και πολύ ευαίσθητο...... με ένα υπέροχο χαμόγελο και τεράστιες ματάρες.......

Κανείς δεν το περίμενε..... μόλις μας ανέφεραν τη συγκεκριμένη οικογένεια..... ο νους μας πήγε στο κορίτσι που "παλεύει" στη ΜΕΘ!

Γιατί????? Πώς????? Ποιός φταίει???? Είναι φράσεις που ζητούνε απαντήσεις!!!!!! Ποιός θα δώσει αυτές τις απαντήσεις στη μάνα που έχασε την κόρη της????? Γιατί η γιαγιά μας, στα 82 της, να βιώσει..... την κηδεία της εγγονής της??????

Πήγαμε αμέσως στο σπίτι της χαροκαμένης μάνας, που είναι η Νονά του άντρα μου και προσπαθήσαμε να τους συμπαρασταθούμε! Σήμερα βέβαια στην κηδεία..... τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα!!!!!

Δεν την ήξερα και πολύ καλά την κοπελιά, αλλά διαρκώς από την ώρα που μου το είπε η συννυφάδα μου...... κι άρχισαν να τρέχουν τα μάτια..... σκεφτόμουν μία συγκεκριμένη "σκηνή" στο πατρικό της, μερικά χρόνια πριν, σε μία γιορτή του πατέρα της. Ήμασταν εγώ κι εκείνη στην κουζίνα και τα λέγαμε, είχαμε "δέσει" αρκετά...... μ' έψαχνε ο άντρας μου, που δεν είχε πάρει χαμπάρι πως εμείς οι 2 μιλούσαμε στην κουζίνα..... κι όταν ήρθε κι είδε πως γελάμε.... έμεινε έκπληκτος! Και του λέει τότε η ξαδέλφη "Τί ανησυχείς καλέ? Τα λέμε εδώ με την ξαδέλφη....."

Δε μπορώ να γράψω άλλα...... συγγνώμη...... ακόμη θυμάμαι το προσωπάκι της μέσα στο φέρετρο..... Ένας Άγγελος....... Θα τα πούμε..... από βδομάδα..... φιλιά σε όλες......

"Καλό ταξίδι ξαδελφούλα"!!!!!

"Να χαμογελάς"!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Σ' ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!!!! Να είσαι καλά!!!!

Κοπέλες μου, πάω ν' απλώσω τη μπουγάδα μου..... μ' όση δύναμη κι όρεξη έχω..... γιατί η μέση μου...... δεν πήγα στο ΙΚΑ βλέπετε..... πήγα στο Σχιστό.....

Τα λέμε από βδομάδα! Πάω ν' απλώσω, μπας και σταματήσει και το κλάμα λιγάκι! Σας φιλώ!!!!!!

Δημοσίευση

Πηνελοπίτσα μου... :( Τα λόγια είναι λίγα και φτωχά για να εκφράσουν μια τόσο τραγική απώλεια...

Λυπάμαι πραγματικά... :( Να αναπαυθεί η ψυχούλα της και να βρει την αιώνια γαλήνη...

Μακάρι να γίνει καλά η αδερφή της,τουλάχιστον να έχετε και κάτι θετικό... :(

Συλληπητήρια γλυκιά μου!

Κουράγιο... :(

Δημοσίευση

Αχ βρε Πιπιτσα πολυ στεναχωρηθηκα... :(:(:(

Αυτη τη μανα σκεφτομαι με ενα παιδι στην εντατικη κι ενα νεκρο και με πιανει η ψυχη μου! :(

Μακαρι εκει που θα παει να βρει οτι της ελειπε στη γη και να χαμογελαει για παντα!!!

Συλλυπητηρια Πιπιτσα μου... :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...