Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μου καλησπερα! :) εχω κολλησει με το μαμμυλαντ πραγματικα και συχνα μπαινω και διαβαζω τις αποψεις σας με παρα πολυ ενδιαφερον,παρα το γεγονος οτι δεν εχω δικο μου Η/Υ.στη δουλεια ομως.. ;) σημερα εχω να θεσω τη δικη μου απορια..εχω κυκλο 28 ημερων και η τελευταια μου περιοδος ηταν 14.09.Με τον συντροφο μου στις 18 και 19 ειχαμε ελευθερη επαφη (παρα το λιγο αιμα που ειχα ακομη)και σημερα το μεσημερι στη δουλεια με πονουσε η κοιλια μου και μου παρουσιαστηκε λιγο αιμα χρωματος καφε.Τωρα που ξαναπηγα τουαλετα ηταν ροζακι αχνο.τρομαξα :unsure: μηπως κατι μου συμβαινει??γιατι εγκυος πολυ χλωμο μου φαινεται!!τι λετε?φταιει η κουραση?τι φταιει?

Δημοσίευση

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει πάντως οι γόνιμες ημερες σου λογικά πρέπει να είναι από σήμερα έως την Κυριακή.

Μάλλον πρόκειται για κάποια μικρή διαταραχή του κύκλου.

Δες και τον επόμενο μήνα και αν υπάρχει πρόβλημα μίλησε με τον γιατρό σου.

Μου έχει συμβεί και εμένα. Απλά τον επόμενο μήνα όλα ήταν πάλι φυσιολογικά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Το παιδικο το ειχαμε βαψει περυσι οταν μπηκαμε στο σπιτι. Θελω μονο να προσθεσω καποια διακοσμητικα και θα ειναι ετοιμο. Τα ρουχα θα τα πλυνω μετα τον 8ο οπως και βαλιτσα για το μαιευτηριο. Στον γιο μου ευτυχως τα ειχα ετοιμασει κατα τον 8ο επειδη μολις μπηκα στον μηνα μου γεννησα.
    • Εγώ δεν έχω κάνει τιποτα. Έχουμε φέρει μόνο έναν ζωγράφο να μας ζωγραφίσει έναν τοίχο στο παιδικό δωμάτιο 
    • Καλημερα κοριτσια μου και καλη κυριακη. Ελπιζω να περνατε ομορφα. Σημερα μου φερανε τα πρωτα πραγματα για το μωρο. Μου φερανε καροτσι, σελτεδακια, κουβερτουλες, σεντονια για την κουνια ολα σε ουδετερα χρωματα ωστε αν ειναι οντως κοριτσι να μπορω να τα χρησιμοποιησω. Σε αλλα νεα αυριο θα παω να κανω κατι εξετασεις που μου εβαλε ο γιατρος και θα της δει αρχες νοεμβριου που εχουμε ραντεβου. Παρηγγειλα και ρουχα κυριως παντελονια και τα περιμενω να ερθουν.
    • Εγώ κορίτσια μόνο στο τέλος αν το συστήσει ο γιατρός για φυσιολογική γέννα, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση. Άσε που νομίζω ότι και ο άντρας μου δεν θέλει γιατί μετά από ότι περάσαμε θα έχει φοβηθεί αρκετά, οπότε θέλει το καλύτερο για το μωρό και το μυαλό του είναι σίγουρα πολύ μακριά απ' το σεξ! Εμάς εξάλλου ο εξωσωματικός μας το απαγόρευσε από την αρχή, οπότε ξέρει και δεν δυσανασχετεί ευτυχώς.!!!
    • Ναι μας το βάζει, είναι πολύ εντυπωσιακο! Στη β επιπέδου κρυβόταν με το χεράκι της, τώρα την είδαμε λίγο, μας έκανε τη χάρη!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...