Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα!

Παντρευεται μια φιλη της αδερφης μου στη Θεσ/νικη και θελει να φτιαξει μπομπονιερες κ προσκλησεις μονη της.Δεν ξερει που να ψαξει,που εχει μαγαζια με ειδη συκευασιας (πουγκια,κουτακια,κορδελες και τα σχετικα).

Αν γνωριζει καποια κοπελα να μου γραψειγια να της τα πω.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων! :)

Δημοσίευση

ΑΠ' ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΨΑΧΝΑ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ, ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ.

Δημοσίευση

Στη στοα Καρασου εχει τα παντα απο τουλια, πουγκακια, κορδελες κτλ.

(ειναι στην Βενιζελου.. Ανεβαινοντας απο Τσιμισκη δεξια.)

Αν θελετε χαντρες εχει στην Αγια Σοφιας στο χαντρομαγαζο.

Η ωρα η καλη!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Ισως από την φόρτιση να έχεις όντως παραπάνω. Πριν λίγο καιρό έμαθα και εγώ ένα νέο και εκείνο το βράδυ είχα συνέχεια πονάκια και πετρώματα. Έλεγα στον εαυτό μου να ηρεμίσει και όσο δεν ηρεμούσα αγχωνόμουν και για το μωρό. Φαύλο κύκλο είχα φτιάξει.    Εμένα κορίτσια ο άντρας μου έπαθε κάτι σε λουμπάγκο και δεν μπορεί κυριολεκτικά να κουνηθεί. Οπότε είναι χειρότερα από μένα και έχω αναλάβει όλη μέρα τον μεγάλο μου. Ελπίζω πραγματικά να πάει καλύτερα από αύριο γιατί είναι πολύ δύσκολο με την κοιλιά στο στόμα να μην έχω ούτε ένα λεπτό βοήθεια. Επίσης, τον βλέπω να ταλαιπωρείτε και δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου. Εγώ συνεχίζω χωρίς πονόλαιμο αλλά με αρκετό μπούκωμα. Πόσο μου έχει λείψει ένα οτριβιν! Να ανασάνω σαν άνθρωπος. Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Σήμερα πάλι αϋπνία. Το μεσημέρι με έπιασε νύστα δεν την πάλευα και το βράδυ είμαι με το μάτι γαρίδα. @Maria98  νομίζω κάτι φορτιστές κλπ θα μπουν σε όλες τελευταία στιγμή. Αλλα και εγώ είμαι στο μουντ της @ΜαρίαΔημήτρης, θα μου φέρει ο άντρας μου ότι ξεχάσω ή δεν έχω βάλει. Την πρώτη φορά ήμουν αγχωμένη και πίστευα ότι πρέπει να μην ξεχάσω ούτε χαρτομάντηλο. Τώρα είμαι πολύ πιο κουλ. Αλλωστε, τελικά είδα ότι χρειάστηκα πραγματάκια που απλά πήγαινε και μου τα έφερνε. Οπως, τα κοχύλια για παράδειγμα. 
    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Με τα πετρώματα δεν παθαίνουν τίποτα τα μωρά, εγώ παρόλο τα χαπια εχω πετρώματα και από την Παρασκευή είναι πολύ πιο έντονα. @Maria98 εμένα το κανει συνεχεια αυτο η μπεμπα μου. Μαζευεται μια απο την μια ,μια απο την άλλη . 
    • Μπραβο @Maria98 καλοριζικη η βαλιτσουλα σου με το καλο να ρθουν τα μπεμπακια μας και να χρησιμοποιησουμε και τις βαλιτσουλες. @ΜαρίαΔημήτρης εισαι υποδειγμα ψυχραιμιας μας δινεις κουραγιο. Ωραια που τα μπεμπινια κουνιουνται ειναι υγεια αυτο και τοσο ωραιο να το νιωθεις. Εγω εκοψα τα χαπακια για τις συσπασεις και εχω πετρωματα αρκετα αλλα ελπιζω να με παρει ο υπνος. Εφυγε ο παππους του αγοριου μου σημερα το απογευμα και το αγορι μου πηγε στο πατρικο του για την κηδεια που θα γινει αυριο (ειναι εκτος Πατρων) και ισως ειναι επειδη στεναχωρηθηκα. Οταν πετρωνει η κοιλια αραγε ενοχλειται ο μπεμπης μου; Απο εκεινη την ωρα εχει ησυχασει. 
    • Κορίτσια τώρα σας γράφω από το κρεβάτι,  το μωρό πραγματικά το έχει πιάσει δε ξέρω και γω τι , μαζεύεται από την μια πλευρά λες και θα ανοίξει η κοιλιά να βγει έξω,  μου κάνει αρκετές περίεργες κινήσεις, να δω πως θα κοιμηθούμε σήμερα 🤣
    • Ααα ήσουν τόσο χαλαρή, απλά αν τυχόν γινόταν έτσι και σε μένα και ξεκινούσα και έλεγα βάλε αυτό βάλε αυτό κλπ , 1ον δεν θα τα έβαζε όμορφα μέσα στη βαλίτσα και 2ον θα τα έψαχνε όπως να ναι , οπότε πάλι εγώ θα την έφτιαχνα συν τους πόνους χαχαχαχα 🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...