Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποιες απο εμας (ΔΕΝ ) αντεχουμε αλλο???

Recommended Posts

ΛΙΤΣΑΚΗ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑ ΕΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ.ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΝΤΙΠ.ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 122
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πως θα σας φαινόταν να είσαστε 37 ετών, παντρεμένη 4 χρόνια, να έχετε μείνει έγγυος με την 1η, να έχετε αποβάλει και να ανακαλύπτετε ότι ο σύζυγος- 42 ετών- έχει ολιγοσπερμία και χαμηλή κινητικότητα λόγω κιρσοκήλης; Ακούτε; Παρά το πρόβλημα έμεινα έγγυος και απέβαλα! Θα είχα τώρα 2,5 χρονών παιδί!Να πρέπει να δώσετε ένα κάρο λεφτά στους γιατρούς για εξετάσεις, να αντιμετωπίζετε το ενδεχόμενο της εξωσωματικής με ότι αυτό συνεπάγεται- κυρίως φοβάμαι την εκμετάλευση!(Ταυτόχρονα να χτίζετε σπίτι, να πρέπει να φύγετε από τον τόπο που περάσατε όλη σας τη ζωή για να μετακομίστε 300 χλμ μακριά και να μην έρχεται και η μετάθεση στη δουλειά;)

Δεν μπορώ άλλο! Θέλω ένα παιδάκι αλλά απ'οτι φαίνεται μερικοί άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για τα δύσκολα! Αλλά βαρέθηκα πια!!Τον τελευταίο καιρό ούτε έρωτα δεν κάνω με τον άντρα μου, και όταν κάνουμε δεν είναι ελεύθερη επαφή! Του είπα θα ξαναπροσπαθήσουμε από το νέο έτος και μετά! Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, το θέλω και δεν το θέλω. Κυρίως δεν θέλω να βλέπω έγγυες, νιώθω τιμωρημένη!! Εμείς γιατί να μην μπορούμε;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΝΕΛΗ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ..ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..ΑΠΛΑ ΛΙΓΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΛΙΤΣΑΚΙ,ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΑΝΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 2Η ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ(ΓΙΑ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ),ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΩΣ Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ(ΣΕ 2 ΕΒΔ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ)Ή ΤΟ ΩΧΡΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ(ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΩ UTROGESTAN)..BAΣΙΛIKH,ΚΟΥΡΑΓΙΟ..ΟΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ..

ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ"ΑΝΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ?"ΑΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ.ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΜΩΣ!VASSILIKI ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 35.ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ.ΟΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΖΩΗ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Κ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Η ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΥΟΣ

ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΩ ΜΕΡΕΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ Κ ΣΕ ΕΜΑΣ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΚΟΨΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ Κ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΩ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ...ΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΜΩΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΛΕΣ ΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑ.. ΟΣΟ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΚΥΕΣ Κ ΜΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Η ΘΕΩΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ

mk23 έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΜΠΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ...ΕSYS,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ...ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΛΥΓΙΖΕΙΣ...ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"..ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...2 ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΤΙΣ 20/7,Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΧΑΜΗΛΗ..ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΟΙ 2 ΓΙΑΤΡΟΙ..ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΣΤΙΣ 30/8,ΠΑΛΙ ΧΑΜΗΛΗ ΧΟΡΙΑΚΗ...ΚΛΑΙΩ ΑΚΟΜΗ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ..ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ..ΒΛΕΠΩ ΕΓΚΥΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΟΛΛΑΩ..Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΣΤΙΣ 21/7 ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ..ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ..ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΗ ΒΑΦΤΙΣΗ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΑΒΟΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ..ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ DVD ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ.."ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ???"ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΑ..ΕΛΕΓΑ "ΕΓΩ ΠΟΤΕ????"ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ...ΛΥΠΑΜΑΙ..ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝ.ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ..ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ..

Καλησπέρα mk23,

καταλαβαίνω τον πόνο σου και το παράπονό σου. Αλλά δεν κάνουμε τίποτε με τη στεναχώρια, αυτό αρχίζω και συνειδητοποιώ. Όταν πήγα για υπέρηχο στην 10,5 εβδομάδες της κύησης και έχοντας φάει όλο το παλούκ της εξωσωματικής και της αναγκαστικής παραμονής στο κρεβάτι για όλο το διάστημα και δεν ακούσαμε καρδούλα ενώ το έμβρυο είχε σταματήσει να αναπτύσεται από την 7,5 εβδομάδα (λίγο μετά τον προηγούμενο υπέρηχο) κόντεψα να τρελαθώ. Σιγά σιγά μαζευω τα κομμάτια μου και προσπαθώ να συναρμολογηθώ ώστε να προχωρήσω μπροστά. Κι εμένα υπάρχουν γύρω μου εγκυμονούσες, ετοιμόγενες, νέες μανάδες και να φανταστείς ότι όλες είναι κατά 10 χρόνια (για να μην πω παραπάνω) νεότερες από μένα. Δεν κάνουμε ομως τίποτε έτσι. Μη σκέφτεσαι τίποτα, με την κουνιάδα σου μοιράσου τα συναισθήματά σου και πες της πόσο πονάς που ενώ ξεκινήσατε μαζί τώρα εσύ είσαι ξανά στις προσπάθειες και πόσο θέλεις να κάνεις ένα μωράκι. Πιστεύω ότι θα σου σταθεί ψυχολογικά κι εσύ θα απελευθερωθεις από το πρόβλημα. Συγκεντρώσου στις προσπάθειές σου και το πολυπόθητο αποτέλεσμα θα έρθει

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την apis.Είναι ανήτο να σου γίνεται εμμονή και να αφήνεις αλλες όμορφες στιγμές να σε προσπερνούν.Βέβαια κι εγω το κατάλαβα εκ των υστέρων.Τώρα πια λέω στον εαυτό μου όποτε είναι θα έρθει και χαίρομαι την ανέμελη ζωή μου και τον έρωτα με τον άντρα μου που από βλακεία μου για 2 μήνες ερχόμασταν σε επαφή μηχανικά,καθυστερόυσα την περιοδο μου από το άγχος μου κι είχα ψευδαισθήσεις ότι είμαι εγκυος.Τέρμα όλα.Πάω γυμναστήριο,για καφέ,κοιμάμαι όσο θέλω,δεν μαγειρεύω καθε μέρα,θέλω να πάω ταξιδάκια με το μωράκι μου και να απολάυσω τα πάντα όπως έκανα και παλία πριν μου καρφωθεί η ιδέα πως θέλω να γίνω μάνα.Κούρασα τον εαυτό μου και τον άντρα μου.Ως εδώ.Και να είστε σιγουρες πως τα ίδια θα λέω ακόμα κι αν ο θεός αποφασίσει να μας το δώσει και μετά από 2 χρόνια.Για το μόνο που χαιρομαι είναι ότι κατάλαβα νωρίς που έκανα λάθος.

Καλή επιτυχία σε όλες μας.

Με ηρεμία κορίτσια.

Βγαλτε το απόμτο μυαλό σας και θα έρθει.

litsaki25 έγραψε:

κοριτσακι μου,ειμαι καινουρια στην παρεα και εχουμε παρομοιο προβλημα!!το σπερμα μας ειναι λιγο(8.000.000/ml)και η κινητικοτητα μετρια!!εσεις τι προβλημα ακριβως εχετε?εμενα ειχε κιρσοκηλη,την αφαιρεσε πριν 3 χρονια!1 χρονο μετα το σπερμα ηταν αυτο που προανεφερα!δεν εχουμε ξανακανει σπερμοδιαγραμμα απο τοτε!!ολο μου το αναβαλλει!! :(:( εντατικα το προσπαθουμε κανενα 8μηνο και τιποτα!!!! :dry::dry: μ'εχει παρει απο κατω!!θα τα λεμε και ευχομαι τουλαχιστον ν'ακουω ευχαριστα απο σας να παιρνω θαρρος!!!!

Λιτσάκι,

πρέπει να δώσεις θάρρος και κουράγιο στο σύντροφό σου. Τις περισσότερες φορές οι άντρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο σπέρμα θίγεται ο αντρισμός τους και απομακρύνονται από το πρόβλημα αδιαφορόντας για αυτό. Πρέπει να καθήσεις να του μιλήσεις και να του εξηγήσεις ότι η ολιγοσπερμία και η κακή κινητικότητα του σπέρματος δεν τον μειώνει σαν άνθρωπο και σαν άντρα και ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα από το πρόβλημα αυτό όπως είναι η αζωσπερμία και με τις συμβουλές γιατρου όλα ξεπεράστηκαν.

vassiliki έγραψε:

Πως θα σας φαινόταν να είσαστε 37 ετών, παντρεμένη 4 χρόνια, να έχετε μείνει έγγυος με την 1η, να έχετε αποβάλει και να ανακαλύπτετε ότι ο σύζυγος- 42 ετών- έχει ολιγοσπερμία και χαμηλή κινητικότητα λόγω κιρσοκήλης; Ακούτε; Παρά το πρόβλημα έμεινα έγγυος και απέβαλα! Θα είχα τώρα 2,5 χρονών παιδί!Να πρέπει να δώσετε ένα κάρο λεφτά στους γιατρούς για εξετάσεις, να αντιμετωπίζετε το ενδεχόμενο της εξωσωματικής με ότι αυτό συνεπάγεται- κυρίως φοβάμαι την εκμετάλευση!(Ταυτόχρονα να χτίζετε σπίτι, να πρέπει να φύγετε από τον τόπο που περάσατε όλη σας τη ζωή για να μετακομίστε 300 χλμ μακριά και να μην έρχεται και η μετάθεση στη δουλειά;)

Δεν μπορώ άλλο! Θέλω ένα παιδάκι αλλά απ'οτι φαίνεται μερικοί άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για τα δύσκολα! Αλλά βαρέθηκα πια!!Τον τελευταίο καιρό ούτε έρωτα δεν κάνω με τον άντρα μου, και όταν κάνουμε δεν είναι ελεύθερη επαφή! Του είπα θα ξαναπροσπαθήσουμε από το νέο έτος και μετά! Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, το θέλω και δεν το θέλω. Κυρίως δεν θέλω να βλέπω έγγυες, νιώθω τιμωρημένη!! Εμείς γιατί να μην μπορούμε;

Μην απογοητεύεσαι Βασιλική,

και εμείς στα ίδια και χειρότερα είμαστε καθόσον και είμαι πιο μεγάλη από σένα και δεν συνέλαβα μόνη αλλά με εξωσωματική και η εγκυμοσύνη παλινδρόμισε στην 7,5 εβδομάδα, εκεί δηλαδή που ξεκινήσαμε να κανουμε όνειρα και να χαιρόμαστε.

Κι εγώ τα ίδια λέω άλλοι με λιγότερες προσπάθειες καταφέρνουν τα ακατόρθωτα και εμείς πρέπει να παλεύουμε μέχρι τελικής πτώσεως για να αποκτήσουμε κάτι. Δεν πειράζει γινόμαστε πιο δυνατές για να αντιμετωπίσουμε τη ζωή. Έχω παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι στους οποιους ήρθαν όλα ομαλά τα βάζουν κατω με την πρώτη αποτυχία και είναι να τους κλαινε οι ρέγγες. Εμείς που έχουμε περάσει πολλά σε χίλιους δύο τομείς μαθαίνουμε να αναγενώματε από τις στάχτες μας.

Γιατί σταματησες την ελεύθερη επαφή; αφού γίνεται που γίνεται η πράξη, άσε την κι όπου καταλήξει. Απλά δε χρειάζεται ουτε να ψάχνεις τις μέρες ούτε τίποτε. Απλά πες κάνω τώρα χωρίς προγραματισμό σεξ μέχρι το νέο έτος και μετά βάζω μπρός με τις ημερομηνίες μου κλπ κλπ. Με το να βάζεις πρόσθετα εμπόδια θα σε αγχώσει χειρότερα αργότερα.

ΝΕΛΗ και esys σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα εμψυχωτικά λόγια! Όμως είμαι έτοιμη να καταρρεύσω. Με πιέζουν τα πάντα αυτή τη στιγμή όπως εξήγησα και το πρόβλημα σύλληψης είναι το χειρότερο απ'όλα. Ξέρω ότι δεν κάνω καλά που σταμάτησα τις ελεύθερες επαφές, ίσως να γινόταν κάποιο θαύμα αλλά νιώθω άγχος και μόνο άγχος!! Νιώθω ότι δεν έχει νόημα η πράξη. Πάντως γενικά νομίζω ότι είναι καλύτερα να ξαναξεκινήσουμε την προσπάθεια με το νέο έτος γιατί θα έχει προχωρήσει και το σπίτι και δεν θα είναι ανάγκη να κάνουμε συχνά ταξίδια γι'αυτόν το λόγο. Τώρα είμαστε στη φάση που διαλέγουμε πράγματα και πρέπει κάθε 20 μέρες να ταξιδεύουμε.Περιμένουμε και τον γιατρό να μας πάρει τηλέφωνο για την επέμβαση κιρσοκήλης. Αφήστε τα, όλα μαζί έχουν πέσει!

Δεν είμαι και ότι καλύτερο για να εμψυχώσω και ζητώ συγνώμη γι'αυτό! Ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλες δυσάρεστες καταστάσεις που βιώνουν άλλες κοπέλες και εύχομαι όλες μας να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας σύντομα!Esys κουράγιο αν και φαίνεται ότι είσαι δυνατός άνθρωπος σε αντίθεση μ'εμένα που είμαι κλαψιάρα! Μακάρι το 2010 να κρατήσουμε τα μωράκια μας!Φιλιά σε όλες σας!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ?ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΩΣ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ξ ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΡΩΡΑΜΕ

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!! Τί κάνετε??? Πώς πάνε οι προσπάθειες????

Βρε κορίτσια.... μπορεί να είναι κι άσχετο με το post..... αλλά θέλω κάπου να το πω........ Ξέρετε πιο είναι το πιο σπαστικό?????? Όταν “παλεύεις” να γκαστρωθείς????? Ό,τι πετάγεται ο κάθε….. άσχετος….. και σε πρήζει…… “άντε….. πότε θα κάνετε κανένα παιδάκι?????” ΄Ηθελα να ‘ξερα….. γιατί?????? Το γράφει πουθενά στο κούτελό μας?????? Έλεος πια……. Έχουνε σπάσει τα νεύρα μου......... :angry::angry:

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!! Τί κάνετε??? Πώς πάνε οι προσπάθειες????

Βρε κορίτσια.... μπορεί να είναι κι άσχετο με το post..... αλλά θέλω κάπου να το πω........ Ξέρετε πιο είναι το πιο σπαστικό?????? Όταν “παλεύεις” να γκαστρωθείς????? Ό,τι πετάγεται ο κάθε….. άσχετος….. και σε πρήζει…… “άντε….. πότε θα κάνετε κανένα παιδάκι?????” ΄Ηθελα να ‘ξερα….. γιατί?????? Το γράφει πουθενά στο κούτελό μας?????? Έλεος πια……. Έχουνε σπάσει τα νεύρα μου......... :angry::angry:

Ναι έχεις δίκιο ειδικά σε μένα που πέρασαν πολλά χρόνια από το γάμο και δεν είμαι και μικρή σε ηλικία έρχονται ακόμη κι οι πελάτες στο γραφείο με πρίζουν πότε θα κάνω παιδί. Σπαστικό μεν αλλά ή τους το κοβεις λέγοντάς τους να κοιτάνε τη δουλειά τους ή μένεις ευγενική και υπομένεις τα λογια τους. Δυστυχώς ακόμη και διπλωματική να είσαι θα σου ανταπαντήσουν κάτι και θα σε κάνουν τούρκο!

καλησπερα κοριτσια...... ααπο οτι βλεπω πανω κατω ολες την ιδια ψυχολογια εχουμε.....χαλια δηλαδη......... αποψε ομως ειμαι χαρουμενη.......απο τον χειμωνα που γνωρισα την φιλη μου τη rubela και εμαθα την ιστορια της και το ποσο δυσκολο ηταν να μεινει εγκυος,ειχα απογοητευτει και ελεγα οτι δεν ειναι δυνατον σε μια τοσο καλη ψυχη με τοση μεγαλη αγαπη και θεληση για την αποκτηση ενος μωρου ,να μην της κανει το χατηρι ο Θεουλης.. περνουσαν οι μηνες και οσο εμπααινα στο μαμυ και δεν εβλεπα καποιο ποστ απο εκεινη να μας λεει ευχαριστα νεα, στενοχωριομουν απιστευτα.....δεν ηθελα να το χωνεψω,......και μολις πριν λιγο ειδα το ποστ που περιμενα........... μια σκεψη περασε απο το μυαλο μου.....ΔΥΝΑΜΗ...........νομιζουμε οτι εχουμε αντεξει πολλα,οτι εχουμε βαλει τα δυνατα μας,οτι εχουμε κανει τα παντα....... μπα....δεν νομιζω........ ο ανθρωπος περναει ο,τι αντεχει να περασει....... σκεφτειτε λιγο εσας στη θεση της ρουμπης που μετα απο τοσο κοπο και αγωνα καταφερε να δει 2 γραμμες σε εκεινο το τεστ.... και ας εχουν περασει ενα εκατομυριο τεστ με μια γραμμη...... μολις ειδε ομως το θετικο αποτελεσμα .....ολα τα ασχημα εφυγαν ως δια μαγειας... ειναι και αυτο μερος του θαυματος.... αας κανουμε βρε κοριτσια μου κιαλλη υπομονη...ας εχουμε δυναμη....εκει που λεμε οτι δεν παει αλο,εκει να λεμε οτι για το ονειρο μας αξιζει να προσπαθουμε........αξιζει να κανουμε ΜΟΝΟ θετικες σκεψεις....

εγω απο την ωορηξια μου και μετα εχω δεκατα που δεν εχουν πεσει......υγρα,πονακια..... ειναι να αδιααθετησω στις 7 του μηνος... τοσες μερες ειχα μια ελπιδα μεσα μου οτι αυτη τη φορα θα τα εχω καταφερει...... και πριν ενοιωσα πονακια σαν περιοδου......δεν ηρθε βεβαια...αλλα......πανε οι ελπιδες ΚΑΙ αυτο το μηνα...ξερω οτι αυριο-μεθαυριο θα ερθει...... απογοητευομαι παλι......το νοιωθω να ερχεται το κλαμα παλι..... κι ομως, εγω δεν σταματαω να προσπαθω ,να πεφτω τις νυχτες στο κρεβατι μου και να κλεινω τα ματια μου και να ονειρευομαι οτι ο χρηστος μου χαιδευει την τεραααααστια κοιλιτσα μου....και οτι μια μερα καθομαστε στον καναπε στο τζακι με μια κουβερτουλα και μια ψυχουλα με ομορφες ματαρες να μας κοιταει και να μας χαμογελαει..... :)

mikroulaxristos έγραψε:

καλησπερα κοριτσια...... ααπο οτι βλεπω πανω κατω ολες την ιδια ψυχολογια εχουμε.....χαλια δηλαδη......... αποψε ομως ειμαι χαρουμενη.......απο τον χειμωνα που γνωρισα την φιλη μου τη rubela και εμαθα την ιστορια της και το ποσο δυσκολο ηταν να μεινει εγκυος,ειχα απογοητευτει και ελεγα οτι δεν ειναι δυνατον σε μια τοσο καλη ψυχη με τοση μεγαλη αγαπη και θεληση για την αποκτηση ενος μωρου ,να μην της κανει το χατηρι ο Θεουλης.. περνουσαν οι μηνες και οσο εμπααινα στο μαμυ και δεν εβλεπα καποιο ποστ απο εκεινη να μας λεει ευχαριστα νεα, στενοχωριομουν απιστευτα.....δεν ηθελα να το χωνεψω,......και μολις πριν λιγο ειδα το ποστ που περιμενα........... μια σκεψη περασε απο το μυαλο μου.....ΔΥΝΑΜΗ...........νομιζουμε οτι εχουμε αντεξει πολλα,οτι εχουμε βαλει τα δυνατα μας,οτι εχουμε κανει τα παντα....... μπα....δεν νομιζω........ ο ανθρωπος περναει ο,τι αντεχει να περασει....... σκεφτειτε λιγο εσας στη θεση της ρουμπης που μετα απο τοσο κοπο και αγωνα καταφερε να δει 2 γραμμες σε εκεινο το τεστ.... και ας εχουν περασει ενα εκατομυριο τεστ με μια γραμμη...... μολις ειδε ομως το θετικο αποτελεσμα .....ολα τα ασχημα εφυγαν ως δια μαγειας... ειναι και αυτο μερος του θαυματος.... αας κανουμε βρε κοριτσια μου κιαλλη υπομονη...ας εχουμε δυναμη....εκει που λεμε οτι δεν παει αλο,εκει να λεμε οτι για το ονειρο μας αξιζει να προσπαθουμε........αξιζει να κανουμε ΜΟΝΟ θετικες σκεψεις....

εγω απο την ωορηξια μου και μετα εχω δεκατα που δεν εχουν πεσει......υγρα,πονακια..... ειναι να αδιααθετησω στις 7 του μηνος... τοσες μερες ειχα μια ελπιδα μεσα μου οτι αυτη τη φορα θα τα εχω καταφερει...... και πριν ενοιωσα πονακια σαν περιοδου......δεν ηρθε βεβαια...αλλα......πανε οι ελπιδες ΚΑΙ αυτο το μηνα...ξερω οτι αυριο-μεθαυριο θα ερθει...... απογοητευομαι παλι......το νοιωθω να ερχεται το κλαμα παλι..... κι ομως, εγω δεν σταματαω να προσπαθω ,να πεφτω τις νυχτες στο κρεβατι μου και να κλεινω τα ματια μου και να ονειρευομαι οτι ο χρηστος μου χαιδευει την τεραααααστια κοιλιτσα μου....και οτι μια μερα καθομαστε στον καναπε στο τζακι με μια κουβερτουλα και μια ψυχουλα με ομορφες ματαρες να μας κοιταει και να μας χαμογελαει..... :)

Καλησπέρα,

το λέμε συχνά και το ξαναλέμε, οι πόνοι περιόδου και γενικά τα συμπτώματα περιόδου είναι ήξης αφίξης. Σημαίνουν περίοδο αλλά και εγκυμοσύνη. Μακάρι να επιλέγαμε αυτό που προτιμούσαμε και να το παίρναμε αλλά... Τέλος πάντων αν δεν έρθει η περίοδος μη βγάζεις συμπεράσματα είναι νωρίς ακόμη... και φυσικά εύχομαι να μην έρθει για 9 μήνες... Πάντως τα όνειρά σου τα καταλαβαίνω και πόσες κοπέλες δεν θα έχουν κάνει παρόμοια. Που θα πάει θα ξημερώσει μια όμορφη μέρα για όλες μας. Απλά ελπίζω κι εύχομαι να γίνει σύντομα... πολύ σύντομα.

esys μου καλησπερα!!! τωρα ειδα το μηνυμα σου,οντως μωρε δεν πρεπει να απογοητευομαι πριν σκασει μυτη η περιοδος.. αχ αυτα τα ονειρακια δεν ειναι τελεια???? που θα μας παει....?????? πολυ συντομα θα ερθουν για ολες μας,ειμαι σιγουρη.... καλα κοριτσακια ημαστε ολες,γιατι να μην ερθουν?>??? :)

mikroulaxristos έγραψε:

esys μου καλησπερα!!! τωρα ειδα το μηνυμα σου,οντως μωρε δεν πρεπει να απογοητευομαι πριν σκασει μυτη η περιοδος.. αχ αυτα τα ονειρακια δεν ειναι τελεια???? που θα μας παει....?????? πολυ συντομα θα ερθουν για ολες μας,ειμαι σιγουρη.... καλα κοριτσακια ημαστε ολες,γιατι να μην ερθουν?>??? :)

ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΝΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ.

ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΜΤ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΩΩΩΩΩΩΩ

ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ:kiss:

Αχ κοριτσάκια μου..... μόνον υπομονή πρέπει να κάνουμε...... και την προσευχούλα μας στην Παναγιά μας...... να μας αξιώσει να γίνουμε κι εμείς μανούλες.....

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ.ΕΧΘΕΣ ΕΙΠΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗ ΦΡΑΣΗ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ".ΟΣΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..

ΚΕΛΥ έγραψε:

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ.ΕΧΘΕΣ ΕΙΠΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗ ΦΡΑΣΗ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ".ΟΣΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ..

WENDY έγραψε:

ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΝΑΤΕ! ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ..ΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΑΝΤΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ!

Αχ βρε κορίτσια μου….. όχι….. μη μιλάτε έτσι….. δεν πρέπει….. μην απελπίζεστε τόσο πολύ…… μαχητικότητα κι αισιοδοξία θέλουνε αυτά τα πράγματα….

Θα μου πεις…. εσύ που τα λες αυτά…… έχεις ταλαιπωρηθεί τόσο???? Όχι… σίγουρα όχι….. αλλά μην πικραίνετε παραπάνω την ψυχίτσα σας….. για όλες μας υπάρχει ένα υπέροχο και τεράστιο ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ!!!!!!!! ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!!!!!!!!!

Κορίτσια, σας παρακολουθώ και σήμερα νοιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω..καταλαβαίνω όλες τις αντιδράσεις σας..από την παράλογη αισιοδοξία μέχρι και την απόλυτη απόγνωση..τα έχω νοιώσει όλα. 3 σπερματεγχύσεις και 6 εξωσωματικές. Νομίζω ότι οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Τελικά τα κατάφερα. Και άξιζε κάθε στιγμή του αγώνα. Δεν μπορώ να σας πείσω για αυτό που λέω αλλά τουλάχιστον ξέρετε ότι δεν το λέω με ελαφριά καρδιά. Μην το βάζετε κάτω ακόμα και τις πιό σκοτεινές ώρες. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να θυμώσει, να απογοητευτεί, να ξεσπάσει αλλά μην το βάζετε κάτω. Η επόμενη μέρα, ο επόμενος μήνας είναι μιά καινούρια αρχή. Και αυτό δεν μπορεί να σας το στερήσει κανείς. Θα τα καταφέρετε. Ολες.

Andriani έγραψε:

Κορίτσια, σας παρακολουθώ και σήμερα νοιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω..καταλαβαίνω όλες τις αντιδράσεις σας..από την παράλογη αισιοδοξία μέχρι και την απόλυτη απόγνωση..τα έχω νοιώσει όλα. 3 σπερματεγχύσεις και 6 εξωσωματικές. Νομίζω ότι οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Τελικά τα κατάφερα. Και άξιζε κάθε στιγμή του αγώνα. Δεν μπορώ να σας πείσω για αυτό που λέω αλλά τουλάχιστον ξέρετε ότι δεν το λέω με ελαφριά καρδιά. Μην το βάζετε κάτω ακόμα και τις πιό σκοτεινές ώρες. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να θυμώσει, να απογοητευτεί, να ξεσπάσει αλλά μην το βάζετε κάτω. Η επόμενη μέρα, ο επόμενος μήνας είναι μιά καινούρια αρχή. Και αυτό δεν μπορεί να σας το στερήσει κανείς. Θα τα καταφέρετε. Ολες.

Μπράβο Ανδριανή, τέτοια ελπιδοφόρα μηνύματα χρειαζόμαστε όλες μας. Σίγουρα όλα τα κορίτσια που δηλώνουμε τόσο απογοητευμένα από τις αποτυχίες, τα ανάποδα, την απόγνωση μόλις έχουμε τα ευχάριστα θα τα ξεχάσουμε όλα. Όμως, όπως κι εσύ ξέρεις δεν είναι εύκολο όταν βρίσκεσαι μπροστά στα προβλήματα να τα λές ήρθαν και δε με άγγιξαν

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...