Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποιες απο εμας (ΔΕΝ ) αντεχουμε αλλο???

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΘΕΩΡΩ ΑΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 4-5 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ (ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ) ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ .....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 122
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κουκου ο κοσμος ειναι αθλιος και προσπαθει να σε χτυπησει παντα εκει που πονας.μην ασχολεισαι με τετοια υποκειμενα.να γελας.μερικοι ανθρωποι ειναι σαν τις αμοιβαδες.μηδεν εξελιξη του νου και της προσωπικοτητας.μη μασας μια.να σκεφτεσαι πως εφτυχως υπαρχεις εσυ για να χουν κατι να ασχολουνται και δινεις ουσια στη μιζερη ζωη τους.γιατι πιστεψε με η ζωη αυτων των ανθρωπων οσα παιδια κ να χουν,οσα λεφτα,οσα απο ολα και να χουν παντα θα ειναι αδειοι και αθλιοι.αυτα.

Η ΑΛΗΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ( ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ) ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΧΟΣ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΩΡΟ,ΟΜΩΣ Η ΜΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ,Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ,Η ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΔΥΜΑ,ΚΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΛΩΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΚΕΣ ΦΙΛΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΜΕΙΝΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΓΟΝΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ,ΑΓΧΟΣ,ΜΕΤΡΗΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ.ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΥΧΑΝ ΟΛΕΣ!

genika koritsia mou egw se ola ta themata pragmatika nomizw pws DEN mporw na kanw tipota!oti den tha ta kataferw!!!

me thewrw axristi!!!

as poume ti lew sto mialo mou/.??

siga na min me thelei plai tou mia zwi o kalos mou!ti exw kai tha me thelei??mallon tha xwrisoume!!!

stin douleia lew paei den prokeitai na ta kataferw kalitera na paretithw!!!kai eimai sta prothira na THN parathsw!!!

genika koritsia pisw apo ola mexri twra htan oi goneis mou kai einai!!!

NIWTHW APROSTATEUTH XWRIS KAPOION PISW APO EMENA!!!

auto einai to kako pou kanoume emeis oi ELLHNES GONEIS!!

eimaste yperrrrprostateutikoi me ta paidia mas OI PIO POLLOI kai meta

TA VRISKOUME SKOURA OTAN VGENOUME MONOI STHN KOINWNIA!!!

OMWS EGW PISTEUW PWS THA EIMAI PAAAAAAAAAARAAAAAAAAA POLY PROSTATEUTIKH KAI THA DINW OTI THELEI TO PAIDI MOU PIO POLY KAI APO TOUS GONEIS MOY!

KSERW OTI EINAI KAKO APO EMENA!ALLA ETSI THA KANW KAI EIMAI SIGOURI!!!

PRWTA O THEOS! :kiss:

Άσε ΝΕΛΗ, και εγώ τα ίδια τραβάω. Κανένας δε με αγχώνει, ούτε από συγγενείς, ούτε από φίλους, αλλά όλες μου οι φίλες, μείναν με την πρώτη έγκυες! Είναι άσχημο τριπάκι να συγκρινόμαστε με αυτές τις περιπτώσεις. Ήταν τυχερές οι κοπέλες και το έκαναν πανεύκολα, ε και; Να χαιρόμαστε για αυτές και να είμαστε σίγουρες ότι θα γίνει και σε εμάς. Ας βγάλουμε από το μυαλό μας το θέμα σύγκριση και με ηρεμία και ομαλότητα θα συλλάβουμε και εμείς, που θα πάει...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΕΓΚΥΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΖΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΤΑΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΧΑΖΗ.

καλημέρα,

πόσο σας καταλαβαίνω!!! Η διαφορά είναι ότι σε μενα όλοι αγχώνονται. Πριν λίγο καιρό ήμουν έγκυος στο πρώτο μου μωράκι (δυστυχώς είχα παλίνδρομη κύηση). Αν και δεν το έλεγα πολλοί συγγενείς είχαν υποπτευθεί το γεγονός. Χθες αποκλείοντάς το σε ορισμένους με τους οποιους μίλησα, ένιωσα την απογοήτευσή τους και τρελάθηκα. Καλύτερα να μη σκάει κανείς γύρω σου και να το παίρνουν αψήφιστα παρά μέσα στη δική σου στεναχώρια να σκέφτεσαι κι αυτούς όλους.

Μαρινιώ σε βρίσκω πολύ πεσμένη,

δεν πρέπει καλή μου να προχωράς με γνώμονα την αποτυχία. Δεν κάνεις τίποτε έτσι. Αντιθέτως προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Τι παραπάνω έχουν οι άλλοι από σενα; Ποιος ειναι ο καλός σου που θα σε παρατήσει και θα φύγει; Θα βρει έναν άνθρωπο σαν κι εσένα να τον αγαπάει και να είναι δίπλα του; Στη δουλειά το αφεντικό σου αν δε σε θεωρούσε χρήσιμη θα είχε βρει τρόπο να σε πετάξει έξω με συνοπτικές διαδικασίες. Επομένως είναι ευχαριστημένος από σένα και θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί σου. Μη φοβάσαι τίποτε έχεις την ικανότητα να κάνεις τα πάντα και να ανταπεξέρχεσαι σε αυτά. Στην πρώτη δυσκολία μη ζητάς βοήθεια από κανένα αλλά κάνε ότι μπορείς για να λύσεις το πρόβλημα. Σίγουρα θα κάνεις και λάθη, θα φας τα μούτρα σου σε κάποιες περιπτώσεις, δεν είναι κακό, όλα στη ζωή είναι. Από τα λάθη μαθαίνεις και αποκτάς εμπειρία και κάθε εμπειρία είναι ένα τουβλάκι στο οικοδόμημα που φτιάχνεις.

Είναι αλήθεια ότι στην Ελλάδα πάντα βρίσκονται οι γονείς από πίσω και δε σου δίνουν περιθώρια να αναπνεύσεις κι πολλές φορές επαναπαυόμαστε σε αυτό. Είναι τραγικό αυτό. Επομένως καλό είναι εμείς ως νεότερη γενιά να βοηθήσουμε με κάποιον τρόπο να σταματήσει αυτό. Έμεινα στο εξωτερικό για σπουδές κάποιο διάστημα. Έτυχε να γνωρίσω το παιδί ενός ευκατάστατου και μεγάλου συμβολαιογράφου. Η κόρη του πήρε δάνειο όταν ξεκίνησε τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο για να αγοράσει σπίτι στον τόπο όπου θα σπούδαζε. Εργαζόταν συγχρόνως με τις σπουδές της για να ανταπεξέρχεται στα έξοδά της. Ο πατέρας της δεν έδωσε δεκάρα για τίποτε και μιλάμε ότι άνρθωπος είχε πολλά λεφτά, σπίτια, εξοχικά σε πανέμορφες περιοχές. Το μόνο (και σημαντικότερο) που της προσέφερε ήταν μετά αφού τελείωσε δυο ανώτατες σχολές (αρχικά οικονομικά και στη συνέχεια νομικά) και απέδειξε ότι μπορούσε να παλεύει και να κερδίζει στη ζωή, ήταν το συμβολαιογραφείο του! Του βγάζω το καπέλο. Χωρίς να λέω μεγάλα λόγια στο παιδί δεν πρέπει να τα δώσουμε όλα γιατί με τον τρόπο αυτό δεν τα βοηθάμε αλλά τα σπρώνουμε στην καταστροφή. Ο ρόλος μας είναι τα μάθουμε να επιβιώνουν υπό κάθε συνθήκη όσο αντίξοη κι αν είναι και όχι στην πρώτη δυσκολία να κρέμονται από επάνω μας.

κοριτσια νομιζω ειστε λαθος.εγω μενω σε ενα σπιτι που η κοπελα απο πανω μου εχει 3 παιδια,το τελευταιο ειναι 3 μηνων,η κουνιαδα της που μενει διπλα εχει 2 παιδια,ολες οι φιλες μου εχουν απο 2 η 3,ειμαι δασκαλα και περισσοτερη επαφη με παιδια μικρης ηλικιας δεν υπαρχει.αλλα δεν αισθανομαι οτι πρεπει να συγκριθω με καποιον.τα παιδια δεν ειναι διαγωνισμος.ουτε αισθανομαι ασχημα για οτι και να λενε.καταρχην ολες μας σε λιγο η πολυ θα εχουμε παιδακια δεν υπαρχει περιπτωση να γινει διαφορετικα.απλα περναμε μια δυσκολη περιοδο οπου πρεπει να φανουμε πολυ δυνατες και να αντεξουμε.αν σκεφτομαστε ετσι θα καταληξουμε αρρωστες ψυχικα και να σας πω κ κατι θα κανουμε ζημια και στη σχεση με τον αντρα μας και τους γυρω μας.και εγω αντιμετωπιζω φιλους και γνωστους οι οποιοι δε καταλαβαινουν σε τι ψυχολογικη κατασταση ειμαι και με πρεσσαρει αυτο.αλλα οχι αγαπες μου.δεν αφηνω κανεναν να με δει με το κεφαλι κατω.θα το παλεψω οσο μπορω και θα κερδισω.για μενα και τον αντρα μου.οχι για τους γυρω μου.

Κορίτσια γεια σας.

Μπήκα στο φόρουμ για να δω τι σκέφτονται οι υπόλοιπες κοπέλες γιατί πριν λίγους μήνες ήμουν στη θέσης σας αλλά δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα υπήρχε κάποιο φόρουμ που θα μπορούσαμε να αλληλοϋποστηριχτούμε - μια φίλη που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα μου το είπε. Μπορώ πολύ καλά να καταλάβω τι νοιώθετε. Πρέπει να βρείτε ένα καλό γιατρό που να μπορείτε να επικοινωνείτε! Είναι πολύ σημαντικό! Ίσως το κλειδί της επιτυχίας. Πρέπει πρώτα να καταλάβετε ότι δεν είσαστε μόνες που περνάτε αυτή την απογοήτευση. Το πρώτο πράγμα που μου είπε σε εμένα και στο σύντροφο μου ήταν να μην το βάζουμε κάτω, να παραμείνουμε ενωμένοι σε αυτό τον αγώνα και μας προειδοποίησε ότι η σχέση μας μπορεί να περάσει κάποια κρίση εξαιτίας του στρές (πάλι είχε δίκιο). Πρέπει να νοιώθετε ότι έχετε κάποια υποστήριξη. Είχα ήδη κάνει παλιότερα δύο αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής και δεν ήθελα να ξαναπροσπαθήσω. Η φίλη μου η Άννα Μ μου συνέστησε το συγκεκριμένο γιατρό (και της είμαι ευγνώμων) ο οποίος μας στάθηκε δίπλα μας. Όσο και αν δεν ήθελα να ξαναπροσπαθήσω, με μεγάλη υπομονή και πραότητα μου εξήγησε τα πάντα με καθησύχασε και μου έδωσε κουράγιο! Τώρα περιμένω να με ξεγεννήσει το Φεβρουάριο!

Αυτά κορίτσια για να παίρνετε κουράγιο και να μη το βάζετε κάτω. Πολλές είμαστε στη θέση σας.

koukou έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΕΓΚΥΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΖΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΤΑΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΧΑΖΗ.

koukou,καλημέρα

Και εγώ βλέπω εγκύους μωρά καρότσια με παιδάκια παντού. Που θα πάει θα έρθει άσπρη μερα και για μας. Τον άντρα σου στήριξέ τον όσο μπορείς περισσότερο, παγκοσμίως υπάρχει έντονη υπογεννητικότητα. Δεν είναι ο μόνος που έχει πρόβλημα. κοιτάξτε το θέμα που σας απασχολεί κατάματα. Με τον τρόπο αυτό θα το λύσετε και όχι με υπεκφυγές και να θυμόμαστε όλοι και όλες μας ότι στη σημερινή εποχή δεν υπάρχει άνρθωπος που δεν θα γίνει γονιός εκτός αν δεν το επιθυμεί!

anna k έγραψε:

κοριτσια νομιζω ειστε λαθος.εγω μενω σε ενα σπιτι που η κοπελα απο πανω μου εχει 3 παιδια,το τελευταιο ειναι 3 μηνων,η κουνιαδα της που μενει διπλα εχει 2 παιδια,ολες οι φιλες μου εχουν απο 2 η 3,ειμαι δασκαλα και περισσοτερη επαφη με παιδια μικρης ηλικιας δεν υπαρχει.αλλα δεν αισθανομαι οτι πρεπει να συγκριθω με καποιον.τα παιδια δεν ειναι διαγωνισμος.ουτε αισθανομαι ασχημα για οτι και να λενε.καταρχην ολες μας σε λιγο η πολυ θα εχουμε παιδακια δεν υπαρχει περιπτωση να γινει διαφορετικα.απλα περναμε μια δυσκολη περιοδο οπου πρεπει να φανουμε πολυ δυνατες και να αντεξουμε.αν σκεφτομαστε ετσι θα καταληξουμε αρρωστες ψυχικα και να σας πω κ κατι θα κανουμε ζημια και στη σχεση με τον αντρα μας και τους γυρω μας.και εγω αντιμετωπιζω φιλους και γνωστους οι οποιοι δε καταλαβαινουν σε τι ψυχολογικη κατασταση ειμαι και με πρεσσαρει αυτο.αλλα οχι αγαπες μου.δεν αφηνω κανεναν να με δει με το κεφαλι κατω.θα το παλεψω οσο μπορω και θα κερδισω.για μενα και τον αντρα μου.οχι για τους γυρω μου.

Μπράβο anna k μιλάς πολύ σωστά

Μυρτώ ποιος είναι ο γιατρός σου; στείλε μου προσωπικό μήνυμα αν θες να μου πεις το όνομά του

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΗΣΥΧΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑΒΙΣΣΑ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ!!!!!!esys έγραψε:

koukou έγραψε:

koukou,καλημέρα

Και εγώ βλέπω εγκύους μωρά καρότσια με παιδάκια παντού. Που θα πάει θα έρθει άσπρη μερα και για μας. Τον άντρα σου στήριξέ τον όσο μπορείς περισσότερο, παγκοσμίως υπάρχει έντονη υπογεννητικότητα. Δεν είναι ο μόνος που έχει πρόβλημα. κοιτάξτε το θέμα που σας απασχολεί κατάματα. Με τον τρόπο αυτό θα το λύσετε και όχι με υπεκφυγές και να θυμόμαστε όλοι και όλες μας ότι στη σημερινή εποχή δεν υπάρχει άνρθωπος που δεν θα γίνει γονιός εκτός αν δεν το επιθυμεί![/quote:9jlj6zxa]

koukou έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΗΣΥΧΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑΒΙΣΣΑ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΟΥ!!!!!!esys έγραψε:

esys έγραψε:

καλημέρα,

πόσο σας καταλαβαίνω!!! Η διαφορά είναι ότι σε μενα όλοι αγχώνονται. Πριν λίγο καιρό ήμουν έγκυος στο πρώτο μου μωράκι (δυστυχώς είχα παλίνδρομη κύηση). Αν και δεν το έλεγα πολλοί συγγενείς είχαν υποπτευθεί το γεγονός. Χθες αποκλείοντάς το σε ορισμένους με τους οποιους μίλησα, ένιωσα την απογοήτευσή τους και τρελάθηκα. Καλύτερα να μη σκάει κανείς γύρω σου και να το παίρνουν αψήφιστα παρά μέσα στη δική σου στεναχώρια να σκέφτεσαι κι αυτούς όλους.

Μαρινιώ σε βρίσκω πολύ πεσμένη,

δεν πρέπει καλή μου να προχωράς με γνώμονα την αποτυχία. Δεν κάνεις τίποτε έτσι. Αντιθέτως προσπάθησε να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Τι παραπάνω έχουν οι άλλοι από σενα; Ποιος ειναι ο καλός σου που θα σε παρατήσει και θα φύγει; Θα βρει έναν άνθρωπο σαν κι εσένα να τον αγαπάει και να είναι δίπλα του; Στη δουλειά το αφεντικό σου αν δε σε θεωρούσε χρήσιμη θα είχε βρει τρόπο να σε πετάξει έξω με συνοπτικές διαδικασίες. Επομένως είναι ευχαριστημένος από σένα και θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί σου. Μη φοβάσαι τίποτε έχεις την ικανότητα να κάνεις τα πάντα και να ανταπεξέρχεσαι σε αυτά. Στην πρώτη δυσκολία μη ζητάς βοήθεια από κανένα αλλά κάνε ότι μπορείς για να λύσεις το πρόβλημα. Σίγουρα θα κάνεις και λάθη, θα φας τα μούτρα σου σε κάποιες περιπτώσεις, δεν είναι κακό, όλα στη ζωή είναι. Από τα λάθη μαθαίνεις και αποκτάς εμπειρία και κάθε εμπειρία είναι ένα τουβλάκι στο οικοδόμημα που φτιάχνεις.

Είναι αλήθεια ότι στην Ελλάδα πάντα βρίσκονται οι γονείς από πίσω και δε σου δίνουν περιθώρια να αναπνεύσεις κι πολλές φορές επαναπαυόμαστε σε αυτό. Είναι τραγικό αυτό. Επομένως καλό είναι εμείς ως νεότερη γενιά να βοηθήσουμε με κάποιον τρόπο να σταματήσει αυτό. Έμεινα στο εξωτερικό για σπουδές κάποιο διάστημα. Έτυχε να γνωρίσω το παιδί ενός ευκατάστατου και μεγάλου συμβολαιογράφου. Η κόρη του πήρε δάνειο όταν ξεκίνησε τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο για να αγοράσει σπίτι στον τόπο όπου θα σπούδαζε. Εργαζόταν συγχρόνως με τις σπουδές της για να ανταπεξέρχεται στα έξοδά της. Ο πατέρας της δεν έδωσε δεκάρα για τίποτε και μιλάμε ότι άνρθωπος είχε πολλά λεφτά, σπίτια, εξοχικά σε πανέμορφες περιοχές. Το μόνο (και σημαντικότερο) που της προσέφερε ήταν μετά αφού τελείωσε δυο ανώτατες σχολές (αρχικά οικονομικά και στη συνέχεια νομικά) και απέδειξε ότι μπορούσε να παλεύει και να κερδίζει στη ζωή, ήταν το συμβολαιογραφείο του! Του βγάζω το καπέλο. Χωρίς να λέω μεγάλα λόγια στο παιδί δεν πρέπει να τα δώσουμε όλα γιατί με τον τρόπο αυτό δεν τα βοηθάμε αλλά τα σπρώνουμε στην καταστροφή. Ο ρόλος μας είναι τα μάθουμε να επιβιώνουν υπό κάθε συνθήκη όσο αντίξοη κι αν είναι και όχι στην πρώτη δυσκολία να κρέμονται από επάνω μας.

καλημερα!ετσι οπως τα λες ειναι!αλλα εγω μπορω να πω οτι λιγο με εχουν κακομαθει!ο μπαμπας μου μεε λεει σταματα την δουλεια και κοιτα τις σπουδες δεν εχεις αναγκη!και η μαμα μου με ειπε εμεις γιατι να σε ταιζουμε ακομα?κατσε δες την γλυκα!αλλα επειδη ετοιμαζομαι να νοικιασω καινουργιο σπιτι με τον καλο μου!θελω να παλεψω!!και να τα εχω ταυτοχρονα!σπουδες και δουλεια και να παω να μεινω μονη μου με τον ανθρωπο μου!σε λιγο κλεινω τα 22!αν συνεχισω να κρεμομαι απο τους γονεις μου δεν θα κανω τιποτα!!!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΘΙΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΩ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΖΟΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!

ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!!!! :silly: :(

μαρινιω έγραψε:

esys έγραψε:

καλημερα!ετσι οπως τα λες ειναι!αλλα εγω μπορω να πω οτι λιγο με εχουν κακομαθει!ο μπαμπας μου μεε λεει σταματα την δουλεια και κοιτα τις σπουδες δεν εχεις αναγκη!και η μαμα μου με ειπε εμεις γιατι να σε ταιζουμε ακομα?κατσε δες την γλυκα!αλλα επειδη ετοιμαζομαι να νοικιασω καινουργιο σπιτι με τον καλο μου!θελω να παλεψω!!και να τα εχω ταυτοχρονα!σπουδες και δουλεια και να παω να μεινω μονη μου με τον ανθρωπο μου!σε λιγο κλεινω τα 22!αν συνεχισω να κρεμομαι απο τους γονεις μου δεν θα κανω τιποτα!!!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΘΙΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΩ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΖΟΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!

ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!!!! :silly: :([/quote:1f0v65do]

Η δουλειά θα σε αποσπάσει από τις σπουδές σου μόνο αν τα κέρδη είναι πολλά και το αντικείμενο πολύ ενδιαφέρον. Αλλιώς δεν έχει νόημα να παρατήσεις τις σπουδές σου. Φυσικά και δεν πρέπει να σε αγχώνουν τέτοια πράγματα. Κι εγώ που έφαγα τη ζωή μου σε άγχη για το ένα και το άλλο τι κατάλαβα; τίποτα. Ότι είναι να γίνει θα γίνει καλή μου.

ΜΑΡΙΝΙΩ ΜΟΤ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΦΟΔΙΑ.ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,Η ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ.ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ :)

μαρινιω έγραψε:

koritsia mou helpppppppppppp meeeeeeeee!!!!!!!!! :(

den antexw alloooooooooo :(

Κουράγιο μαρινιώ μου,

πολλες στιγμές νιώθουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα όλες μας αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ μέχρι να ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Ας συγκεντρωθούμε σε αυτό που μας απασχολεί και να είσαι σίγουρη ότι ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ γιατί τόσες άλλες τα κατάφεραν κι εμείς όχι. Ψυχική Δυναμη που πηγάζει από μεσα μας και ριχνόμαστε με το κεφάλι. Όλα θα γίνουν!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΜΠΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ...ΕSYS,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ...ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΛΥΓΙΖΕΙΣ...ΕΓΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"..ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...2 ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΤΙΣ 20/7,Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΧΑΜΗΛΗ..ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΟΙ 2 ΓΙΑΤΡΟΙ..ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΣΤΙΣ 30/8,ΠΑΛΙ ΧΑΜΗΛΗ ΧΟΡΙΑΚΗ...ΚΛΑΙΩ ΑΚΟΜΗ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ..ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ..ΒΛΕΠΩ ΕΓΚΥΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΟΛΛΑΩ..Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΣΤΙΣ 21/7 ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ..ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ..ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΗ ΒΑΦΤΙΣΗ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΑΒΟΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΩ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ..ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ DVD ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ.."ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ???"ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΑ..ΕΛΕΓΑ "ΕΓΩ ΠΟΤΕ????"ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ...ΛΥΠΑΜΑΙ..ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝ.ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ..ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ..

mk23 μου ,εγω προσπαθω μονο 2 μηνες για την ακριβεια ειμαι στο 2ο μηνα προσπαθειων,ομως παροτι ειμαι στην αρχη εχω φρικαρει τελειως...πριν απο 4 μηνες εμεινε εγκυος μια φιλη μου που μενουμε στο ιδιο συγκροτημα και με την πρωτη της επαφη τσουπ ηρθε και το μωροοοοοοοο....και γω ελεγα γαμωτι μου θελω κι εγω με την 1η αλλα τιποτα και οταν μου δειχνει το μωρο στον υπερηχο απο τη μια χαιρομαι για εκεινη και απο την αλλη ζηλευω και θελω κι εγωωωωωωωωω....αλλα ετσι ειναιι η ζωη οπως ειπε και μια αλλη κοπελα,σε αλλους ερχεται γρηγορα κατι αλλο και σε αλλους ενα μωρακι...ευχομαι να τα καταφερεις γρηγορα και εσυ και ολα τα κοριτσια!!! :woohoo:

Μαρινιω μου,σταματα επιτελους με το αγχος σουυυυυυ!!! :S ακομη ουτε παντρεμενο δεν εισαι βρε πουλακι μου...ολα με τη σειρα τους!παντρεψου πρωτα και μετα αρχισε να σκεφτεσαι γιατι δεν ερχεται! ;) ισως δεν πρεπει ακομη ναρθει,ισως δεν εισαι ηρεμη εσυ,ισως να αγχωνεσαι πολυ(μα παρα πολυ))))!Μη μασας ολα θα γινουν ειναι νωρις ακομη!ποσο καιρο προσπαθειτε?κανετε καθε μερα?μονο στις γονιμες?πες μας λιγα πραγματακια να καταλαβουμε...και αμα το θελεις πολυ(που το θελεις παρα πολυ)πηγαινε στον γιατρουλη σου και κανε ολες τις απαραιτητες εξετασεις!!!περιμενω νεα σου και ευχομαι αυτο που ποθεις τοσο πολυ να το πραγματοποιησεις συντομα!!! :woohoo:

MIK ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ.ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΗΔΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΩΡΟ.Η ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ. ΘΕΛΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ.ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.

κοριτσακι μου,ειμαι καινουρια στην παρεα και εχουμε παρομοιο προβλημα!!το σπερμα μας ειναι λιγο(8.000.000/ml)και η κινητικοτητα μετρια!!εσεις τι προβλημα ακριβως εχετε?εμενα ειχε κιρσοκηλη,την αφαιρεσε πριν 3 χρονια!1 χρονο μετα το σπερμα ηταν αυτο που προανεφερα!δεν εχουμε ξανακανει σπερμοδιαγραμμα απο τοτε!!ολο μου το αναβαλλει!! :(:( εντατικα το προσπαθουμε κανενα 8μηνο και τιποτα!!!! :dry::dry: μ'εχει παρει απο κατω!!θα τα λεμε και ευχομαι τουλαχιστον ν'ακουω ευχαριστα απο σας να παιρνω θαρρος!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...