Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποιες απο εμας (ΔΕΝ ) αντεχουμε αλλο???

Recommended Posts

Ξεχασα να πω οτι χαιρομαι και θαυμαζω ανθρωπους με τοση δυναμη μεσα τους!!!Οπως την γλυκια Μαριλου!Ειλικρινα χαιρομαι απλα δυστηχως ολοι δεν την χρησιμοποιουμε αυτην την δυναμη και μας παιρνει απο κατω πιο ευκολα....εγκαταλειπουμε πιο ευκολα!Αλλα παντα μετα απο ενα πεσιμο ερχεται το σηκωμα!Ολα θα πανε καλα!Το ευχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 122
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Την ευλογια του να εχεις παιδια!!!Ειναι πραγματικα καποιες φορες πολυ επωδυνο...να το βλεπεις και να μην το ζεις!Και να μην ξερεις το ποτε και το αν!Καταλαβαινω απολυτα χελωνιτσα και Πιπιτσαζουζουνα

Aristina μου ήθελα να σε ρωτήσω τι εξετάσεις έχετε κάνει;

Για όλα αυτά που λες δεν έχεις άδικο...όπως σου είπα όλες περνάμε από τέτοια στάδια...απλά μη χάνεις το κουράγιο σου και την δύναμή σου...

Κάντε όλες σας έρωτα με τον άντρα σας όποτε επιθυμείτε και όχι μόνο για να μείνετε έγκυες..βγάλτε το για λίγο από το μυαλό σας...αυτό βοηθάει...απλά ΜΗΝ τα παρατάτε.

Αλλάξτε γιατρούς δοκιμάστε να βρείτε αυτόν που θα σας λύσει το πρόβλημα. Μην κολλάτε μόνο σε έναν...και θα οδηγηθείτε στο να μείνετε έγκυες!

Εγώ άλλαξα πολλούς γιατρούς μέχρι να βρω αυτόν που με βοήθησε. Δεν το έβαζα κάτω...

Έχετε πίστη στον Θεό και θα σας το δώσει, γιατί ότι κι αν κάνουν οι γιατροί, ο Θεός είναι Αυτός που στο τέλος ΔΙΝΕΙ τις ευλογίες Του!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ 2Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ

Μαριλου μου...απο εξετασεις εχω κανει ορμονικες οι οποιες ηταν ενταξει...γιατι εχω και θεμα με τον θυρεοειδη αλλα μου λενε ολοι οι γιατροι οτι το συγκεκριμενο δεν με εππηρεαζει...δλδ για μια περιοδο ναι η οποια περασε μια οχι...αλλα και παλι...τωρα εχω γραψει σπερμοδιαγραμμα απο βδομαδα θα το κανει ο αντρας μου και επισης θα παω σε εναν γιατρο καλο για να δουμε και για περισοτερες για εμενα...Οπως επισης και σε εναν πολυ καλο ενδοκρινολογο...οσο απο γιατρους εχω παει κι εγω....τωρα θα παω σε μεγαλο νοσοκομειο εδω της επαρχειας που λενε οτι εχει καλους....τρεξιμο.

ξερεις...μια θελω να παω μια δεν θελω...φοβαμαι μηπως ακουσω κατι που δεν θα ηθελα...

Κουκου κοπελα μου!Αχ ποσο σε καταλαβαινω...τι να σου πω ειναι συναισθημα που δεν μπορεις να το αποφυγεις αυτη την στιγμη μα παρε δυναμη κι εσυ απο κοπελες που δεν το βαλανε κατω και εστω και μετα απο καιρο πηρανε το παιδακι τους αγκαλια...καποιες πρεπει να προσπαθησουμε λιγακι παραπανω΄...Ευχομαι συντομα να αισθανθεις καλυτερα να γεμισεις μπαταριες και δυναμη και να συνεχισεις και παλι!Δεν πρεπει να εγκαταλειψουμε οσο κι αν πεφτουμε!Προσπαθουμε να δημιουργησουμε κατι τοσοομορφο :)

Aristina μου καλά ξεκίνησες. Εάν όμως το σπερμοδιάγραμμα είναι εντάξει θα πρέπει να κάνεις μια λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση σε έναν καλό γιατρό για να δει τι πραγματικά συμβαίνει γιατί από τον υπέρηχο δεν φαίνονται τυχόν προβλήματα. Εάν θέλεις μπορώ να σου συστήσω τον γιατρό μου που με βοήθησε αλλά είναι στην Θεσ/νίκη. Ο γιατρός θα μπορεί να δει αν έχεις κάτι και να στο διορθωσει. Μετά θα μπορείς να μείνεις έγκυος φυσιολογικά!

Λίγος παραπάνω αγώνας και κάποιες θυσίες για το πολυπόθητο μωράκι δεν πειράζει. Το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει!

Σε όλους δεν έρχονται όλα εύκολα...ίσως για να τα εκτιμάμε μετά πιο πολύ ή για να βοηθάμε άλλους από τις δύσκολες εμπειρίες μας. Έτσι πιστεύω εγώ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΕΣ, ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ!

ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.

ΦΙΛΑΚΙΑ!

Ax Marilou μου σ ευχαριστω παρα πολυ αλλα πεφτω λιγακι μακρια.....Βεβαια αν δεν εβγαζα ακρη γιατι οχι να μην εφτανα και ως εκει...προς το παρον οπως λες κι εσυ και μας δινεις δυναμη θα κανω τον αγωνα μου και οτι βγει...εχεις δικιο...οτι θελουμε να αποκτησουμε πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να κανουμε και καποιες θυσιες!και οτι καποιες φορες ειναι και καλο για να εκτιμαμε!Ακριβως!Σ ευχαριστω πολυ κοπελα μου για τις κουβεντουλες σου!

Κατερινακι ετσι ειναι πιστη στο Θεο και θετικη σκεψη :)

Θα σας πάω κι εγώ την εμπειρία μου.

Η αδελφή μου από την εφηβεία είχε πολλά και άσχημα γυναικολογικά προβλήματα, έχει κάνει πολλά χειρουργεία, εξετάσεις, χάπια.... και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, έλεγε ότι δεν θα μπορέσει να κάνει ποτε παιδί μετά από τόση ταλαιπωρία.

Την ημερα λοιπόν που της έκανε πρόταση γάμου ο άντρας της ήταν η πρώτη φορα στην ζωή της που έκανε ερωτα ελευθερα και και έπιασε τον Κωνσταντίνο μας! Μετά προσπαθούσε για ένα δεύτερο και τα κατάφερε στα 2 χρονια

πιστεύω ότι αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα το δημιουργούμε εμείς με το άγχος μας. εμείς προσπαθούμε 9 μήνες αλλα ακόμα τίποτα βεβαια είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα αλλα πιστεύω ότι άμα θέλεις κάτι τόσο πολύ δεν πρόκειται να κουραστείς ποτε να περιμένεις!!!!!!

ΚΟριτσάκια μου αυτός ο τίτλος πάει για μένα...

2 χρόνια σχεδόν και τίποτα 2 σπερματεγχύσεις, κύκλους με πρόκληση ωορρηξίας κ αμέτρητες εξετάσεις με ενα σπέρμα πάρα πολύ καλό!!!!!!

Εχω την κατάρα των πολυκυστικών και αυτό είναι ο λόγος που παιδεύομαι τόσο....

ΚΟυκου ξέρω ακριβώς πως νοιώθεις....είμαι για την 3η κ τελευταία προσπάθεια.........και κατευθείαν εξωσωματική !

marilou έχω κάνει υστεροσκόπηση θα έπρεπε να κανω κ λαμπαροσκόπηση????

Ο γιατρός μου την πρότεινε για 2 ινομυώματα που ίσως επηρεαστούν από τα φάρμακα της εξωσωματικής, αλλά δεν αντέχω να περιμένω άλλο, θέλω να ξεκινήσω κατευθείαν............

Εχω διαλυθεί κ τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να χαρώ.........κλαίω 2 χρόνια κάθε μήνα σχεδόν..........ελεος .......

apis έγραψε:

Στο γκρουπ δεν ανηκω (ακομα ισως) αλλα θα σας πω και το φοβερο σκεπτικο

Δεν εχω παιδια = Μπορω να κανω ο,τι θελω στον εαυτο μου να βγω ο,τι ωρα θελω, να γυρισω επισης οποια ωρα θελω..

Μπορω να μη σιδερωνω και οταν δεν εχω ορεξη να μη μαγειρευω καν

να κοιμαμαι οση ωρα επιλεξω και να μην εχω το αγχος οτι καποιος εξαρταται απο μενα

Μπορω να τσακωθω με τον καλο μου ανετα και να μας ακουει ολο το τετραγωνο και πολλα αλλα που οταν εχεις παιδια καταπιεζεσαι ή μπαινεις στη λογικη και την αναγκη να τα κανεις

Επειδη αργα ή γρηγορα με τον ενα ή τον αλλο τροπο(η επιστημη εχει προχωρησει) οσες θελουμε θα γινουμε μανες καποια στιγμη..ας απολαυσουμε την "ανεμελη" ζωη μας μεχρι να γινει αυτο..

Μαρινιω μην μετρας τις μερες σε καθε κυκλο μην ψαχνεις για συμπτωματα ..αν εχεις καθυστερηση πανω απο εβδομαδα τοτε να το ψαχνεις

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!

Μπράβο Απις!

Nikol φυσικά καιπρέπει να κάνεις λαπαροσκόπηση. Στην υστεροσκόπηση βλέπουν το εσωτερικό της μήτρας.

Στην λαπαροσκόπηση όλα τα υπόλοιπα όργανα. Είναι πολύ βασική.

Καλή επιτυχία!

Irene1 έγραψε:

μαρινιω έγραψε:

Μαρινιώ μου σε καταλαβαίνω, σ' αυτό τον δύσκολο δρόμο, που μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις και να τον διαβείς, υπάρχουν πολλές στιγμές που αγανακτείς, που βαριέσαι, που θυμώνεις, που τα παρατάς, που γυρνάς πίσω...

Αλλά βρε κοριτσάκι μου, υπάρχουν κοπέλες που προσπαθούν πολύ περισσότερο από εσένα και με σοβαρά προβλήματα (Andriani βοήθα), απλώς έχεις κουραστεί λίγο....Αποσυμφορήσου, κάνε ένα διαλλειματάκι, μην το σκέφτεσαι και ξαναξεκίνα!

Ολες εδώ είμαστε! Και μην ξεχνάς η επιστήμη έχει προχωρήσει...αν το θες πραγματικά θα αποκτήσεις το αγγελούδι σου!

Εχε πίστη![/quote:2ot6fkmv]

Κοριτσάκι μου, με καλεί η γλυκιά Irene για να σου πώ ότι ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! Προσπαθούσα από το 2006, 3 σπερματεγχύσεις, 6 εξωσωματικές, 3 διαφορετικά κέντρα (με λίγα λόγια). Η ταλαιπωρία, η κούραση, η απόγνωση ώρες-ώρες δυσβάστακτες και για τους δυό μας. Το Α και το Ω είναι να αγαπιέστε και να στηρίζετε ο ένας τον άλλον με τον σύντροφό σου. Τώρα που είμαι έγκυος τα έχω ξεχάσει όλα, το πιστεύεις? Αυτή η ευτυχία, η γαλήνη άξιζε κάθε στιγμή της ανηφόρας. Πάρε μιά ανάσα και ξαναξεκίνα. Ο,τι θέλεις, γράψε μου, θα χαρώ πολύ να σε ακούσω.

koukou έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ 2Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ

koukou mou oxiiiiiiiii!!!!tha sou pw kati!!!

ga@@@se tous!!!!

OI SIGGENEIS PANTA VRISKOYN OLO KAI KATI NA SOY POUN NA NIWSEIS ASXIMA!

TO KSERW APO MENA OXI SE AYTO TO THEMA giati 1 xrono peripou mono prospathoume!alla se alla themata!!! :angry::angry:

gia auto pleon apofeugw na milaw me theies.theious ktlp!!!

MONO SE GIORTES KAI POLY EINAI1! :P

eimai sigouri pws tha to petixeis!!!

ase tous giatrous moni sou kanta olaaaaa!

me ton antrouli sou! :woohoo: :kiss:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ Η 2Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ, Ή ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, Ή ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑ. Η ΑΣΘΕΝΟΣΠΕΡΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4ΜΗΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

koukou έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ Η 2Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ, Ή ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, Ή ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑ. Η ΑΣΘΕΝΟΣΠΕΡΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4ΜΗΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

akou!!!!!parata ta me tous giatrous!

kante nea pragmata!vgeite eksw kai apla kante to gia euxaristisi!

kai an erthei irthe!!!

egw auto kanw pleon!!! :woohoo:

einai teleiooooooooo!!!!!

PIGAINE GIA PSWNIA!PARE SEXY rouxa ;)

kai pes auta den tha mporw na ta valw otan tha mai mamaka!

opote tha pernoume ligo ta panw mas!

EGW AS POUME ALLAKSA LOUK STA MALLIA MOU KAI NIWTHW TELEIA!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΕΕΕΕΕΤΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ "ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ "ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ,ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ...ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΑ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ...ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ..

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ..ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ,ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ,νιωθω ΕΤΟΙΜΗ ..ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ..

ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΑ...ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΙΣΩΣ ΦΟΒΟΜΟΥΝ..

,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΟΣ ΤΖΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ..ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ..( :P ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ :lol: )

ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ..ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ..ΟΛΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..

ΑΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ..ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ,ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ,ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΟΛΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ ,ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΣ..ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ...ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ..ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ .ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ...,ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ...ΕΤΣΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...ΘΑ ΤΡΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΘΟΥΜΕ!!! :dry:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ 4 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ.ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑΜΕ ΓΕΛΑΣΕ.ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ,ΔΥΝΑΤΟ,ΓΡΗΓΟΡΟ,ΥΓΙΕΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΙΩΘΩ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

το νελακι εχει δικιο κοριτσια!! μην αγχωνομαστε-στενοχωριομαστε-νευριαζουμε-απογοητευομαστε!!!!!!!! με αυτα δεν θα πετυχουμε τιποτα!!!!!!!! και εμενα η νονα μου 10 χρονια προσπαθεια.............ειναι 42!!!!! και εκανε εναν κουκλο το χειμωνα,ολα τα λεφτα!!!!!!!!!! ολες θα τα καταφερουμε καποια στιγμη!!!! αλλα χαλααρα,χωρις αγχος.........

Κοριτσάκια μου, αν και βγήκα από την "ομάδα" αυτών που προσπαθούν ακόμα, δεν σας έχω ξεχάσει, πάντα σας σκέφτομαι και εύχομαι το γκρουπάκι να αρχίσει να μειώνεται σιγά σιγά. Μην λέτε τέτοια πράγματα όμως, με στενοχωρείτε. Ξέρω ότι δεν μπορώ να μπω στην ψυχολογία σας γιατί δεν προσπάθησα πολύ καιρό, αλλά ξέρω πολλά παραδείγματα γνωστών μου που προσπαθούσαν χρόνια! Μια γνωστή μου μάλιστα είχε εφτά (7!!!) αποβολές μέχρι να καταφέρει να κάνει παιδί και τελικά έκανε άλλα εφτά παιδιά στη σειρά!!!!!! Φανταστείτε να το έβαζε κάτω στην έβδομη αποβολή. Δεν θα είχε παιδί. Και τώρα έχει εφτά!!!!!

Σας παρακαλώ, μην αγχώνεστε και χαλαρώστε.

Πάνω απ' όλα να εύχεστε να είστε υγιείς γιατί αυτό μετράει. Έμαθα ένα πολύ άσχημο νέο για μια καλή μου φίλη και δεν θα ήθελα να συμβεί σε καμία! Πάνω απ' όλα υγεία!!!

κοριτσια καλησπέρα δεν πρεπει να αγχωνόμαστε πολυ. εγω προσπαθώ 7 μήνες κ τίποτα ακόμα. ανησυχώ λιγο αλλα ελπίζω με την βοήθεια του θεού ολα καλα να πανε. :):)

koritsakia mou glikaaaaaaaaa!!!!!!!exete dikio!xalara!

NA SAS RWTHSW KATI?OTAN LETE OTI FTAIEI TO AGXOS!GENIKA??????

H' PANW SE AYTO TO THEMA!

GIATI EGW AGXWNOMAI GIA O L A!!!!!PARAAAAAA POLYYYYYYYYY!

GIA THN DOULEIA MOU.GIA TIS SPOUDES MOU.GIA TA LEFTA!!!

OOLAA OLLA!!

AFOU ZALIZOMAI KAI APO TO AGXOS!!!!

DEN KSERW GIATI ALLA AGXWNOMAI KIRIWS GIATI THELW OLA NA TA KANW TELEIA KAI NOMIZW PWS DEN THA TA KATAFERW!!!!!!!!

ALLA DEN MPORW NA TO ALLAKSW!!!

ETSI EIMAI SE OLA GENIKA! :(:( :silly:

AN FTAIEI AYTO TI NA KANW??????? :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...