Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποιες απο εμας (ΔΕΝ ) αντεχουμε αλλο???

Recommended Posts

Κοριτσια ποιες ειμαστε ετοιμες να τα παρατησουμε τελειως και να πουμε οκ δεν θα πιασουμε ποτε??????????

αλλα και ποιες ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????

ΑΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ!!!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ! :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 122
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

μαρινιω έγραψε:

Κοριτσια ποιες ειμαστε ετοιμες να τα παρατησουμε τελειως και να πουμε οκ δεν θα πιασουμε ποτε??????????

αλλα και ποιες ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????

ΑΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ!!!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ! :(

Μαρινιώ μου σε καταλαβαίνω, σ' αυτό τον δύσκολο δρόμο, που μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις και να τον διαβείς, υπάρχουν πολλές στιγμές που αγανακτείς, που βαριέσαι, που θυμώνεις, που τα παρατάς, που γυρνάς πίσω...

Αλλά βρε κοριτσάκι μου, υπάρχουν κοπέλες που προσπαθούν πολύ περισσότερο από εσένα και με σοβαρά προβλήματα (Andriani βοήθα), απλώς έχεις κουραστεί λίγο....Αποσυμφορήσου, κάνε ένα διαλλειματάκι, μην το σκέφτεσαι και ξαναξεκίνα!

Ολες εδώ είμαστε! Και μην ξεχνάς η επιστήμη έχει προχωρήσει...αν το θες πραγματικά θα αποκτήσεις το αγγελούδι σου!

Εχε πίστη!

Αχ..... κι εγώ Μαρινιώ μου..... στα όριά μου είμαι!!!!! Το παλεύω που λένε..... Την τελευταία εβδομάδα...... "μ' έπιασα" 3-4 φορές να κλαίω και να χτυπιέμαι πως δε μπορώ να κάνω παιδί......

Τί να πεις???? Θα δείξει..... Δεν τα παρατάω ακόμη βέβαια..... (μην ξεχνάμε ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ!!!!!) αλλά......

Εξάλλου, εφόσον δεν έχω καν κλείσει χρόνο..... και χωρίς να έχω κάνει εξετάσεις..... ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΩ "ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ"!!!!!!!!!!!!!

Κουράστηκα όμως...... να ζηλεύω τα παιδάκια των άλλων......

Στο γκρουπ δεν ανηκω (ακομα ισως) αλλα θα σας πω και το φοβερο σκεπτικο

Δεν εχω παιδια = Μπορω να κανω ο,τι θελω στον εαυτο μου να βγω ο,τι ωρα θελω, να γυρισω επισης οποια ωρα θελω..

Μπορω να μη σιδερωνω και οταν δεν εχω ορεξη να μη μαγειρευω καν

να κοιμαμαι οση ωρα επιλεξω και να μην εχω το αγχος οτι καποιος εξαρταται απο μενα

Μπορω να τσακωθω με τον καλο μου ανετα και να μας ακουει ολο το τετραγωνο και πολλα αλλα που οταν εχεις παιδια καταπιεζεσαι ή μπαινεις στη λογικη και την αναγκη να τα κανεις

Επειδη αργα ή γρηγορα με τον ενα ή τον αλλο τροπο(η επιστημη εχει προχωρησει) οσες θελουμε θα γινουμε μανες καποια στιγμη..ας απολαυσουμε την "ανεμελη" ζωη μας μεχρι να γινει αυτο..

Μαρινιω μην μετρας τις μερες σε καθε κυκλο μην ψαχνεις για συμπτωματα ..αν εχεις καθυστερηση πανω απο εβδομαδα τοτε να το ψαχνεις

ΜΑΡΙΝΙΩ ΜΟΥ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ?ΑΠΕΙΡΕΣ...ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΘΕΟ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΩΡΑ.ΕΧΩ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ :kiss:

ΜΑΡΙΝΙΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ.ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ..ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ....Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΑΙΥΤΕΑ...ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΛΛΙΩΣ Η ΕΠΗΣΤΙΜΗ ΕΧΕΙ ΠΡΩΧΩΡΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ. ..

1. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.

2. ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΓΑΠΗ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΗΓΟ ΣΟΥ, ΜΕ 1 ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ, ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΕΜΑ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ.

3. ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΑΝ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ (ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ )

4. ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ !!

5. ΝΑ ΤΡΕΦΕΣΕ ΥΓΙΕΙΝΑ(ΠΟΥ & ΠΟΥ ΑΠΟΤΟΞΙΝΟΣΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗ ΓΟΝΙΜΟΤΙΤΑ ΤΩΝ 2 )

6. ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ & ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ

7. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ

8. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ...

Υ.Γ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ !!! ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ , ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ...ΚΑΙ ΕΥΧΥΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ....ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΕΜΑΤΟ ΥΓΕΙΑ...

ΕΛΠΙΣΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ !!

Δήμητα πράγματι τα λες πολύ όμορφα!!! Εγά κάποιες θα θυμούνται την ιστορία μου έχω κάνει 4 αποτυχημένες εξωσωματικές. Ήμουν χάλια και έκλαιγα συνέχεια. Τώρα είμαι πιο ήρεμη και απολαμβάνω την σχέση μου με τον αντρούλη μου. Αποφασίσαμε να σταματήσουμε και αρχίσαμε τα ταξιδάκια!!!! Δεν υπάρχει πια ένταση μεταξύ μας αισθανόμαστε πιο ελεύθεροι και πιστεύω ότι από κει που δεν το περιμένω θα γίνει το θαύμα!!!!!! Να είσαι ήρεμη, να μην σκέφτεσαι αρνητικά και θα δεις όλα θα γίνουν στην ώρα τους!!!! Απλά σε άλλα κορίτσια έρχεται πιο νωρίς και σε άλλα λίγο πιο αργά. Δεν πειράζει όμως. Θετική σκέψη!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά. :P

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΕΟΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΑΚΙ?? ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΚΓΙΚΑ?? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΟΣ?? ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΗΡΕΜΗΣΑΝΕ, ΧΑΡΗΚΑΝΕ..ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΓΚΥΟΣ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΖΙΦΟΣ!ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΥΘΕΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.ΤΟ ΛΕΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ,ΑΛΛΑ .......ΕΙΜΑΙ 29 ΕΤΩΝ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑ ΕΓΩ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ,ΚΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΜΩΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΧΩΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.

Αν ήθελα κάτι να γράψω για να σας βοηθήσω θα ήταν ακριβώς αυτά που γράφει η Δήμητρα! Είναι πράγματα που μου τα είχε πει και ο γιατρός πριν μείνω έγκυος.

Και δεν σας μιλώ εκ του ασφαλούς πιστέψτε με. Σε αυτή την κατηγορία έγραφα πάνω από 1 χρόνο απο τη στιγμή που μπήκα στο mammyland. Θα συνεχίζω να μπαίνω όχι όμως για μένα αυτή τη φορά αλλά για σας που προσπαθείτε καιρό. Μήπως και βοηθήσω σε κάτι.

Όσο για εμένα δεν νομίζω να υπάρχει άλλη κοπέλα στο mammyland που να ήταν 15 χρόνια παντρεμένη, να προσπαθούσε για 8 συνεχόμενα χρόνια να μείνει έγκυος και τελικά μετά από την καθοδήγηση ενός σωστού γιατρού να μείνει έγκυος ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ! Σε εμένα συνέβη και δεν ειναι τίποτα τυχαίο.

Προσευχόμουν ο Θεός να με στείλει σε έναν σωστό άνθρωπο-γιατρό για να μου λύσει το πρόβλημά μου. Τελικά τον περασμένο Δεκέμβριο έκανα μια λαπαροσκόπηση. Είχα τα ΠΑΝΤΑ. Μου τα διόρθωσε όλα μου έκοψε την περίοδο για 6 μήνες και στην 2η προσπάθεια έμεινα έγκυος Φυσιολογικά.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλες μπορείτε να μείνετε έγκυες, γιατί όχι και φυσιολογικά! Ηρεμήστε καταρχήν και μετά ψάξτε το πρόβλημα. Σήμερα ΌΛΑ διορθώνονται...Υπάρχει φυσικά και η εξωσωματική. Εγώ δεν πήγα για εξωσωματική από την αρχή γιατί ήθελα να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια. Ήθελα να δω τι φταίει. Και τελικά σήμερα Δόξα στον Θεό κλείνω τον 3ο μήνα και μάλλον έχω κοριτσάκι.

Μην απογοητεύεστε και μην τα παρατάτε. Εγώ δεν το έβαλα κατω. Φυσικά και απογοητεύτηκα πολλές φορές αλλά πιστέψτε με δεν βοηθάει. Φυσικά και έκλαψα, φυσικά και είπα "ok, εμείς δεν θα αποκτήσουμε ποτέ παιδί". Όμως πάντα προσπαθουσα πάλι να βρω διέξοδο...

Ο Θεός ευλόγησε τον γάμο με παιδιά. Πιστέψτε και θα έρθει και σε σας! Θα δείτε!

Σας το εύχομαι ολόψυχα!

Για ότι χρειαστήτε ρωτήστε με.

ΜΑΡΙΛΟΥ Ν ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΖΗΛΙΑΡΑ,ΑΓΧΩΜΕΝΗ,ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ,ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΓΡΙΝΙΑΖΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΩΡΑ.....ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΟΤΙ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΠΙΣΤΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ Η ΩΡΑ ΜΑΣ :kiss:

Σε καταλαβαίνω. Όλες περνάμε από αυτή τη φάση. Απλά να μη σου γίνει εμμονή και πιστέψεις στο τέλος ότι η ευτυχία σου εξαρτάται μόνο από ένα παιδί και καταστρεψεις ακόμη και τη σχέση με τον αντρούλη σου...έχω δει και τέτοιες περιπτώσεις. Γιαυτό σου το λέω.

Προσπαθήστε πιο χαλαρα και μετά αναζητήστε τη λύση. Θα έρθει το μωράκι θα δεις!

Εδώ έμεινα εγώ με τόσα προβλήματα και φυσιολογικά εσύ δεν θα μείνεις;

Μη μου αγχώνεσαι!

marilou με ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΛΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΧΩ ΤΟΣΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

Να είσαι καλά!

Σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, ένα γερό παιδάκι σύντομα!

Και εμένα δεν με νοιάζει το φύλο! Μετά από τόσο κόπο το τελευταίο που θα έλεγα θα ήταν ότι θέλω αγόρι ή κορίτσι. Με τίποτα! Ενα γερό παιδάκι θέλω. Μόνο αυτό!

Με το καλό και σε σένα!

Δήμητρά μου, καλό είναι να ξεκινήσετε από τα εύκολα που είναι ένα σπερμοδιάγραμμα γιατί εάν π.χ. έχει καμιά κιρσοκοίλη θα πρέπει να κάνει εγχείρηση και ίσως αργήσει λίγο παραπάνω το σπέρμα να "φτιάξει". Για να μην χάνετε χρόνο βασικά.

Τα δικά μας προβληματα είναι και πιο δύσκολα ανιχνεύσημα αφού μονο με λαπαροσκόπηση μπορείς να είσαι σίγουρη για το τι γίνεται αλλά συγχρόνως διορθώνονται και πιο γρήγορα.

Ένα σπερμοδιάγραμμα δεν είναι κακό. Απλό και φθηνό!

Καλή επιτυχία και σε σένα!

Μαρινιώ , αντέχεις!!!Αυτο θα λές συνέχεια στον εαυτό σου. Είσαι σε πολύ καλή ηλικία και έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου.

Ναι σε καταλαβαίνω πολυ και το ξέρεις, και μένα οι ορμόνες μου δεν πηγαίνουν και πολυ καλά αλλά προσπαθώ να ρίχνω το φταίξιμο στα χάπια που παίρνω.

Ο συντροφός σου τι λέει? το συζητάς μαζί του?Γιατί δεν είναι ωραίο να το περνάς μόνη σου ολο αυτο.

Βρές κάτι να σου αποσπάσει τη προσοχή (εγω ξεκίνησα τέννις ;) ).

Και να σου πω και το άλλο ? Θα γίνεις μανούλα και θα είσαι μανούλα σε όλη τη ζωή σου, οπότε φρόντισε αυτον τον ελευθερο χρόνο που έχεις να τον εκμεταλλευτείς για τον εαυτό σου.

Κάνε λί γο υπομονή και αν θέλεις μπορείς να απέχεις λίγο και απο το μάμμυ.Κλείσε τον υπολογιστή για μια εβδομάδα και βγές λίγο έξω να ξεχαστείς.

Εμεις είμαστε μαζί σου πάντως :kiss:

marilou έγραψε:

Αν ήθελα κάτι να γράψω για να σας βοηθήσω θα ήταν ακριβώς αυτά που γράφει η Δήμητρα! Είναι πράγματα που μου τα είχε πει και ο γιατρός πριν μείνω έγκυος.

Και δεν σας μιλώ εκ του ασφαλούς πιστέψτε με. Σε αυτή την κατηγορία έγραφα πάνω από 1 χρόνο απο τη στιγμή που μπήκα στο mammyland. Θα συνεχίζω να μπαίνω όχι όμως για μένα αυτή τη φορά αλλά για σας που προσπαθείτε καιρό. Μήπως και βοηθήσω σε κάτι.

Όσο για εμένα δεν νομίζω να υπάρχει άλλη κοπέλα στο mammyland που να ήταν 15 χρόνια παντρεμένη, να προσπαθούσε για 8 συνεχόμενα χρόνια να μείνει έγκυος και τελικά μετά από την καθοδήγηση ενός σωστού γιατρού να μείνει έγκυος ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ! Σε εμένα συνέβη και δεν ειναι τίποτα τυχαίο.

Προσευχόμουν ο Θεός να με στείλει σε έναν σωστό άνθρωπο-γιατρό για να μου λύσει το πρόβλημά μου. Τελικά τον περασμένο Δεκέμβριο έκανα μια λαπαροσκόπηση. Είχα τα ΠΑΝΤΑ. Μου τα διόρθωσε όλα μου έκοψε την περίοδο για 6 μήνες και στην 2η προσπάθεια έμεινα έγκυος Φυσιολογικά.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλες μπορείτε να μείνετε έγκυες, γιατί όχι και φυσιολογικά! Ηρεμήστε καταρχήν και μετά ψάξτε το πρόβλημα. Σήμερα ΌΛΑ διορθώνονται...Υπάρχει φυσικά και η εξωσωματική. Εγώ δεν πήγα για εξωσωματική από την αρχή γιατί ήθελα να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια. Ήθελα να δω τι φταίει. Και τελικά σήμερα Δόξα στον Θεό κλείνω τον 3ο μήνα και μάλλον έχω κοριτσάκι.

Μην απογοητεύεστε και μην τα παρατάτε. Εγώ δεν το έβαλα κατω. Φυσικά και απογοητεύτηκα πολλές φορές αλλά πιστέψτε με δεν βοηθάει. Φυσικά και έκλαψα, φυσικά και είπα "ok, εμείς δεν θα αποκτήσουμε ποτέ παιδί". Όμως πάντα προσπαθουσα πάλι να βρω διέξοδο...

Ο Θεός ευλόγησε τον γάμο με παιδιά. Πιστέψτε και θα έρθει και σε σας! Θα δείτε!

Σας το εύχομαι ολόψυχα!

Για ότι χρειαστήτε ρωτήστε με.

Μπράβο marilou πολλα μπράβο για όσα είπες για την επιμονή σου για την υπομονή σου και για ολη τη στάση σου γενικά.

Σου έυχομαι να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το κοριτσάκι σου και να είναι υγιέστατο.Τα καλύτερα έρχονται να σε αποζημιώσουν για την υπομονή σου και όλα όσα πέρασες :) καλη λευτεριά να έχεις κούκλα μου με το καλό.

Ενα κάρμα απο εμένα ;)

marilou mou mpravooooooo!!!!!!EISAI TO PARADEIGMA PROS MIMISIN GIA OLES EMAS POU (DEN) antexoume!! :(

tha anteksw nai!!!!

kai to kserw pws mporei se ligo na mpw kai na sas lew nai eimai egkiosss ;)

ALLA kai egw pisteua opws anaferete pws tha emena KATEYTHEIAN egkios!!!

den iksera oute gonimes oute tipota!!!

kai na sas rwthsw kati re koritsia?

AN EINAI NA MENOUME EGKIES MONO STIS GONIMES EMEIS OI GINAIKES GIATI PERNOUME PROFILAKSEIS OTAN DEN THELOUME?????? :blink:

AS MHN KANOUME MONO STA MESA TOU KIKLOU!!!

PALI ALLES MENOUN EGKIES ME DIAKEKKOMENH SINOUSIA!!!

OPOTE AN EINAI NA ERTHEI THA ERTHEI OTI KAI NA KANEIS!!!

AN OXI DEN THA ERTHEI! :blush:

OPOTE AS ERTHEI H KATALLHLH STIGMH... :woohoo:

apis έγραψε:

Στο γκρουπ δεν ανηκω (ακομα ισως) αλλα θα σας πω και το φοβερο σκεπτικο

Δεν εχω παιδια = Μπορω να κανω ο,τι θελω στον εαυτο μου να βγω ο,τι ωρα θελω, να γυρισω επισης οποια ωρα θελω..

Μπορω να μη σιδερωνω και οταν δεν εχω ορεξη να μη μαγειρευω καν

να κοιμαμαι οση ωρα επιλεξω και να μην εχω το αγχος οτι καποιος εξαρταται απο μενα

Μπορω να τσακωθω με τον καλο μου ανετα και να μας ακουει ολο το τετραγωνο και πολλα αλλα που οταν εχεις παιδια καταπιεζεσαι ή μπαινεις στη λογικη και την αναγκη να τα κανεις

Επειδη αργα ή γρηγορα με τον ενα ή τον αλλο τροπο(η επιστημη εχει προχωρησει) οσες θελουμε θα γινουμε μανες καποια στιγμη..ας απολαυσουμε την "ανεμελη" ζωη μας μεχρι να γινει αυτο..

Μαρινιω μην μετρας τις μερες σε καθε κυκλο μην ψαχνεις για συμπτωματα ..αν εχεις καθυστερηση πανω απο εβδομαδα τοτε να το ψαχνεις

APIS ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ, ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΜΕΣΩΣ..! ΦΟΒΕΡΟ Ε;; Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ..!

Καλημερα κι απο μενα σε ολες!Τα συναισθηματα ειναι περιεργα...οσο και να αγαπας τον συντροφο σου οσο και να περνας καλα....οταν εχεις κανει τοσα ομορφα πραγματα μαζι του και εισαι τοσο γεματος....ξαφνικα θες και να γεμισει το σπιτι σου απο φωνουλες παιδικες απο ενα κομματι ψυχης δικο σου και δικο του...εμενα με ποναει το θεμα χωρις βεβαια να με επηρεαζει εχω βρει τροπους αλλα ειναι μια βελονα στην καρδια που με τσιμπαει...οσο και να μην το θελω την αισθανομαι...

Παντα απο μικρη ηθελα να κανω παιδια και πολλα και ηταν το "αγχος μου"βαθια μεσα μου το αν θα μπορω...ειμαι στα 11 χρονια με τον αντρα μου και ουτε μια στιγμη δεν ειπα το ποτε θα κανω παιδια παντα ηθελα ασχετα αν το ρολοι χτυπησε πριν ενα χρονο περιπου...με στενοχωρει που ζω αυτο που φοβομουν που αυτο δεν σημαινει οτι δεν ελπιζω κλπ απλα σιγα σιγα με κανει και απομακρυνομαι....

Το σιγουρο ειναι οτι αν δεν μπορουσα δεν θα εκανα εξωσωματικη...ειναι αποφαση μου.Απλα θα το επαιρνα αποφαση οτι δεν.Το εχω ξεκαθαρισει μεσα μου το ζητημα.

Οχι οτι ειναι κατι κακο απλα δεν θα ηθελα οσο κι αν ηθελα παιδια....απλα ισως να μην ηταν για μενα αυτο.

Ασχετο χθες ειχα παει με μια φιλη μου που ειναι εγκυος να δουμε κουνιες και ολα τα σχετικα....η χαρα μου ηταν απεριγραπτη....και σκεφτομουν πως θα ηταν να ημουν παντα απλα παρατηρητης σε ολο το θεμα.Αν ηταν γραφτο θα το δεχομουν αλλα οσο δεν το γνωριζεις αυτο δεν σταματας να ονειρευεσαι και να ελπιζεις!

Οσο καθυστερει μπαινω σε σκεψεις οτι μαλλον δεν κανω για μαμα...με φοβιζει αυτο αλλα εκει παει το μυαλο...

Συγχωρεστε με απλα καμια φορα ειναι τοσα τα συναισθηματα και οι σκεψεις και βγαινουν οπως να ναι!

Δεν ειναι αγχος οχι το χω ξεπερασει εχω βρει τροπους.

Μαρινιω μου μην σταματας να ελπιζεις και να προσπαθεις κανε οτι περναει απο το δικο σου το χερι οπως εξετασεις γιατι τα υπολοιπα ειναι θεμα του Θεου.Οσο γι αυτο που ειπες αυτη η φιλη μου η εγκυος η οποια εμεινε με την 2η γιατι την πρωτη δεν υπολογισε σωστα τις γονιμες παντα ελευθερα εκανε αλλα οχι στις γονιμες.Αλλα ειναι αυτο που λες θα ερθει οποτε θελει λιγες το "κανονιζουν" :)

Οσο κι αν με πιανει το απαιδιοδοξο καποιες φορες προσευχομαι και ευχομαι για ολες μας συντομα το θαυματακι να πλημμυρισει τις κοιλιτσες μας!!!

Οπως λενε και πολλες φιλες απλα πρεπει να το βγαζουμε απο το μυαλο!Με οποιον τροπο...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...