Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ελεος μου ηρθε χαρτι να παω εφορευτικη επιτροπη, εχω δυο παιδια το ενα 3,5 ετων και το αλλο 45 ημερων, κανονικα δεν θα επρεπε να βαζουν γυναικες με μικρα παιδια, ποσο ηλιθιο μπορει να ειναι το συστημα μας, ελεος με αυτο το κρατος :angry: τι να κανω;

Δημοσίευση

Απλα δεν θα πας

Γι αυτο υπαρχουν και τα αναπληρωματικα μελη

Αν δεν βγαινουν για τη δουλεια υπαρχει η δυνατοτητα να ερθουν να σε παρουν απο το σπιτι με περιπολικο(εχω ακουσει) ..εκει θα δουνε τα μωρα και θα σε αφησουν

Μπορει να γινει και το αλλο Να παει τα χαραματα ο αντρας σου με καποια στοιχεια πχ βιβλιαριο( να φαινεται οτι εχεις νεογεννητο) και να εξηγησει την κατασταση..οτι θηλαζεις και τα ρεστα

Για να μη σου την πουνε οταν θα εμφανιστεις αργοτερα να ..ψηφισεις..

Δημοσίευση

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ.....ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟ Η ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ''''' ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΡΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΣ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ....

Δημοσίευση

Νομιζω πως μονο με χαρτι ασθενειας απο δημοσιο νοσοκομειο μπορεις να τη γλυτωσεις. ΑΛλα εχω την εντυπωση πως πρεπει να το πας εσυ η ιδια εκει απο το πρωι ή καποιος αλλος με την ταυτοτητα σου.

Εναλλακτικα μπορεις να πας στον εφορο των εκλογων στα δικαστηρια κ να ζητησεις να σε απαλλαξει εχοντας μια πολυ καλη διακαιολογια.

Διαφορετικα μπορεις να "λουφαρεις" και να πας εκει το μεσημερακι, οταν θα εχουν παει ολοι οι υπολοιποι, θα εχουν αποφασισει ποιος θα κανει τι, θα πας κ με τα μωρα :Ρ θα πεις πως εχεις προβλημα, δεν εχεις που να αφησεις τα παιδια. Και να σε κρατησουν θα κατσεις λιγο (αν κ δε νομιζω να γινει αυτο)

Παντως ξερω 3 ατομα που ουτε καν πατησαν το ποδι τους, ουτε αστυνομια τους εψαξε ουτε τιποτα.

Δημοσίευση

marianda :P :laugh: :P :laugh: ! Καλα σε σενα βρηκε να πεσει ο κληρος! Απ οτι ξερω τα προσωπα επιλεγονται με κληρωση! Αλλα τοση τυχη! :lol: Θα τη βρεις την ακρη μωρε!Νωρις ειναι ακομα! Μη μου στεναχωριεσαι! :kiss:

Δημοσίευση

λεω να στειλω τον αντρα μου με το χαρτι που γεννησα να πει οτι θηλαζω και θα δειξει τι θα πουνε ελπιζω να μην του πουν να παω, αλλα απο οτι καταλαβα εξαρταται εκεινη την μερα σε ποιο δικαστικο αντιπροσωπο θα πεσεις, οχι τιποτα αλλο θα επαιρνα το παιδι εκει να το θηλαζω να τους εκνευρισω αν και δεν θηλαζω μονο αποκλειστικα αλλα ρε κοριτσια κυκλοφορει και η γριππη με τοσα ατομα θα ερθω σε επαφη ποιος μου εγκυατε οτι δεν θα κινδυνεψει το μωρακι μου!!

Δημοσίευση

marianda μην ανησυχείς.

Συνήθως δεν κάνουν τίποτα, τα τελευταία χρόνια που υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι ειδικά, δεν τους νοιάζει τους δικαστικούς καθόλου.

Αν θέλεις πάντως για σιγουριά , στείλε τον αντρα σου όπως λές με τη ληξιαρχική πράξη γέννησης. Αλλα επειδή είναι μέρος της δουλειάς μου τα εκλογικά τμήματα σου λέω οτι δεν θα σου κάνουν τίποτα. Το πολύ πολύ άνοιξε τους την πόρτα με το μωρο στο στήθος :laugh: :laugh: , να δουμε πόσο θα επιμείνουν!!!!

Δημοσίευση

ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ & ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΕΧΩΝΑ & ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ & ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΥΤΕ ΠΗΓΑ ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ..& ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ.ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ..

Δημοσίευση

αχ κοριτσα το ιδιο προβλημα εχω.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ'ΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ Κ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ,ΝΑ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ..... :angry:

Δημοσίευση

olya έγραψε:

αχ κοριτσα το ιδιο προβλημα εχω.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΝΑ'ΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ Κ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ,ΝΑ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ..... :angry:

Δηλαδη δεν τη γλιτωνεις με τιποτα απ'οτι καταλαβαινω...!!! Την μια η την αλλη θα σε χωσουν... ααχ... γι'αυτο εγω δεν θα παω ουτε αυτη τη φορα να χασω την ωρα μου... εκδρομη κανονιζω για τις 4 του μηνα...!!! B)

Δημοσίευση

ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΕ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ(ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ,ΚΑΡΔΥΑΚΟΣ),ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝ.ΤΩΡΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΜΕ ΜΕΝΑ...ΕΛΕΟΣ :angry:

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

Ελεος μου ηρθε χαρτι να παω εφορευτικη επιτροπη, εχω δυο παιδια το ενα 3,5 ετων και το αλλο 45 ημερων, κανονικα δεν θα επρεπε να βαζουν γυναικες με μικρα παιδια, ποσο ηλιθιο μπορει να ειναι το συστημα μας, ελεος με αυτο το κρατος :angry: τι να κανω;

Εννοείτε πως δεν θα πας και δεν μπορούν να σου κάνουν και τίποτα! Στις προηγούμενες εκλογές είχαν καλέσει την μαμά μου και τον θείο μου! Η μαμά μου πήγε! Ο θείος μου όχι αλλά δεν του έκαναν και κάτι! Εμένα πάντως αν με καλέσουν ποτέ, δεν πρόκειτε να πάω! Να πάνε να...!@#$%%^^&!!!

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Εννοείτε πως δεν θα πας και δεν μπορούν να σου κάνουν και τίποτα! Στις προηγούμενες εκλογές είχαν καλέσει την μαμά μου και τον θείο μου! Η μαμά μου πήγε! Ο θείος μου όχι αλλά δεν του έκαναν και κάτι! Εμένα πάντως αν με καλέσουν ποτέ, δεν πρόκειτε να πάω! Να πάνε να...!@#$%%^^&!!!

Χαχαχαχα... μαζι σου Ελενα...!!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Ισως από την φόρτιση να έχεις όντως παραπάνω. Πριν λίγο καιρό έμαθα και εγώ ένα νέο και εκείνο το βράδυ είχα συνέχεια πονάκια και πετρώματα. Έλεγα στον εαυτό μου να ηρεμίσει και όσο δεν ηρεμούσα αγχωνόμουν και για το μωρό. Φαύλο κύκλο είχα φτιάξει.    Εμένα κορίτσια ο άντρας μου έπαθε κάτι σε λουμπάγκο και δεν μπορεί κυριολεκτικά να κουνηθεί. Οπότε είναι χειρότερα από μένα και έχω αναλάβει όλη μέρα τον μεγάλο μου. Ελπίζω πραγματικά να πάει καλύτερα από αύριο γιατί είναι πολύ δύσκολο με την κοιλιά στο στόμα να μην έχω ούτε ένα λεπτό βοήθεια. Επίσης, τον βλέπω να ταλαιπωρείτε και δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου. Εγώ συνεχίζω χωρίς πονόλαιμο αλλά με αρκετό μπούκωμα. Πόσο μου έχει λείψει ένα οτριβιν! Να ανασάνω σαν άνθρωπος. Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Σήμερα πάλι αϋπνία. Το μεσημέρι με έπιασε νύστα δεν την πάλευα και το βράδυ είμαι με το μάτι γαρίδα. @Maria98  νομίζω κάτι φορτιστές κλπ θα μπουν σε όλες τελευταία στιγμή. Αλλα και εγώ είμαι στο μουντ της @ΜαρίαΔημήτρης, θα μου φέρει ο άντρας μου ότι ξεχάσω ή δεν έχω βάλει. Την πρώτη φορά ήμουν αγχωμένη και πίστευα ότι πρέπει να μην ξεχάσω ούτε χαρτομάντηλο. Τώρα είμαι πολύ πιο κουλ. Αλλωστε, τελικά είδα ότι χρειάστηκα πραγματάκια που απλά πήγαινε και μου τα έφερνε. Οπως, τα κοχύλια για παράδειγμα. 
    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Με τα πετρώματα δεν παθαίνουν τίποτα τα μωρά, εγώ παρόλο τα χαπια εχω πετρώματα και από την Παρασκευή είναι πολύ πιο έντονα. @Maria98 εμένα το κανει συνεχεια αυτο η μπεμπα μου. Μαζευεται μια απο την μια ,μια απο την άλλη . 
    • Μπραβο @Maria98 καλοριζικη η βαλιτσουλα σου με το καλο να ρθουν τα μπεμπακια μας και να χρησιμοποιησουμε και τις βαλιτσουλες. @ΜαρίαΔημήτρης εισαι υποδειγμα ψυχραιμιας μας δινεις κουραγιο. Ωραια που τα μπεμπινια κουνιουνται ειναι υγεια αυτο και τοσο ωραιο να το νιωθεις. Εγω εκοψα τα χαπακια για τις συσπασεις και εχω πετρωματα αρκετα αλλα ελπιζω να με παρει ο υπνος. Εφυγε ο παππους του αγοριου μου σημερα το απογευμα και το αγορι μου πηγε στο πατρικο του για την κηδεια που θα γινει αυριο (ειναι εκτος Πατρων) και ισως ειναι επειδη στεναχωρηθηκα. Οταν πετρωνει η κοιλια αραγε ενοχλειται ο μπεμπης μου; Απο εκεινη την ωρα εχει ησυχασει. 
    • Κορίτσια τώρα σας γράφω από το κρεβάτι,  το μωρό πραγματικά το έχει πιάσει δε ξέρω και γω τι , μαζεύεται από την μια πλευρά λες και θα ανοίξει η κοιλιά να βγει έξω,  μου κάνει αρκετές περίεργες κινήσεις, να δω πως θα κοιμηθούμε σήμερα 🤣
    • Ααα ήσουν τόσο χαλαρή, απλά αν τυχόν γινόταν έτσι και σε μένα και ξεκινούσα και έλεγα βάλε αυτό βάλε αυτό κλπ , 1ον δεν θα τα έβαζε όμορφα μέσα στη βαλίτσα και 2ον θα τα έψαχνε όπως να ναι , οπότε πάλι εγώ θα την έφτιαχνα συν τους πόνους χαχαχαχα 🤣
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...