Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ)...Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.... :(:huh::blink:

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΝΕ....ΕΧΙΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ!!! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!! ;);)

Δημοσίευση

αναστασια εγω σου ειπα ειμαι σιγουρη θα πανε ολα μια χαρα ειμαι σιγουρη..

ειναι μια ακομη δοκιμασια αλλα θα βγειτε νικητες οπως και στις αλλες...

ο σπυρος ειναι μεσα στις προσευχες ολων των κοριτσιων του mammy ειμαι σιγουρη, και ολα θα πανε τελεια....!!!!!!!

Δημοσίευση

Είμαι σίγουρη ότι το παιδί είναι μια χαρά, απλώς είναι μία ακόμη ταλαιπωρία μέχρι να το διαπιστώσουν και οι γονείς και οι γιατροί....Οι γιατροί συνήθως είναι υπερβολικοί και στα "φουσκώνουν" για να φτάσουν μετά από χιλιάδες εξετάσεις στο ότι τα ξεπέρασαν για να τους θεωρείς "Θεούς"...

Ο Σπυράκος είναι πολύ δυνατός και θα τους διαψεύσει όλους!!!!!

Οσο για τους Μπεμπουλογονείς, κουράγιο για να αποδείξετε τα αυτονόητα!!!

Δημοσίευση

Όλα θα πανε καλά. Μην ανισυχεις καλή μου. Τοσο όμορφο μωράκι και να μην τα καταφερει. Το ΣΚ που θα παμε Κερκυρα για εναν γαμο θα αναχω ενα κλερακι στον Αγιο Σπυριδονα. Φιλάκια στο ζουζουνακι σου. Ειναι υπέροχος γλύκας!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ!!!!!!!ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ[ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ...ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΙΝΑ..ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗΣΑΣ ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια δείτε το θέμα "δεν φοβάμαι τίποτα"!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Σπυράκος μας είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπάρχουν εξελίξεις που είναι τα καλύτερα νέα που έχετε ακούσει γία πολλές μέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΣΠΥΡΑΚΟΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΚΙΝΕΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ... ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ(ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ) ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΓΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ.....ΔΙΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ....ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ.

Δημοσίευση

αναστασουλα εισαι δυνατο κοριτσακι κ στο χω ξαναπει...εεε τα γονιδια κληρονομουνται!!!!

ο σπυρακος θα ναι κι αυτος σα τη μαμα του κι ολα θα πανε υπεροχα,θα δεις!!!

στο ευχομαι μεσα απ την καρδια μου!

Δημοσίευση

ρουμπη μου σε ευχαριστω πολυυυυυ πολυυυυυυυ για το ενδιαφερον και την στηρηξη σου οπως και οοοοολα τα κοριτσια εδω στο μαμυ αχχχ αν δεν ειχα και εσας τι θα εκανα!!!

ειστε η καλυτερες φιλες που θα μπορουσα να εχω ποτε!!

Δημοσίευση

Αναστασία μου,μόλις τώρα διάβασα τα νέα σας και αν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει τελικά πρόβλημα...

Όλα θα πάνε καλά γλυκιά μου!!!Ο Σπυράκος είναι γεννημένος νικητής!!!Παλληκαράκι απο την αρχή της ζωής του :)

Πολλά φιλάκια!!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...