Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια και να σκεφτειται οτι την ημερα της φωτογραφιας ηταν αρρωστουλα και το βραδυ μπηκε στο νοσοκομειο και εμεινε 3 ημερες σημερα βγηκαμε και θα ξαναπαμε την δευτερα , στο site εχω δει τα πιο ομορφα μωρα! κουκλια ολα! αααααααααα τα δικα μας τα ματακια και ολα βασικα τα πηραμε απο τον μπαμπα απο την μαμα δεν πηρε τιποτα!:S

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια και να σκεφτειται οτι την ημερα της φωτογραφιας ηταν αρρωστουλα και το βραδυ μπηκε στο νοσοκομειο και εμεινε 3 ημερες σημερα βγηκαμε και θα ξαναπαμε την δευτερα , στο site εχω δει τα πιο ομορφα μωρα! κουκλια ολα! αααααααααα τα δικα μας τα ματακια και ολα βασικα τα πηραμε απο τον μπαμπα απο την μαμα δεν πηρε τιποτα!:S

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...