Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΕΣ,ΜΑ ΟΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΚΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.

ΛΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΕΙ.......!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.ΕΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΦΗ,ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ.

ΧΑΡΑ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ.

ΑΝΝΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΤΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ Μ ΑΡΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΞΑΝΘΙΑ!!

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.ΕΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΦΗ,ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94 να σας ζήσει το αγγελούδι!! Να είναι ωχ έτι κ καλότυχο!!! Πώς είσαι εσύ;; Πως πάει ο θηλασμός ;; Ζήτησες βοήθεια ;;  @ΜαρίαΔημήτρης είναι αυτές οι μέρες δύσκολες , κλάψε γέλασε λογικό να σου συμβαίνει κ εγώ το πάθαινα .. την πρώτη μέρα είχαμε κ εμείς θέμα με ικτερο κ βάρος (εν τελει ήταν λάθος η μέτρηση του βάρους) κ είχα κ τύψεις κ έδινα ξένο σε κάθε γεύμα για να πάρει τα πάνω του, μετά φοβόμουν μην κάνει γουλιές .. είναι αυτές οι άχαρες μέρες… @Maria98 βγάζεις αρκετό για να καλύπτεις αυτό που χρειάζεται το μωρό ;; Για την κοκκινίλα μόνο πλύσιμο όχι μωρομάντηλα, πιστολάκι για στέγνωμα κ να μην κρατάει υγρασία κ τις κρέμες που δίνουν οι παιδίατροι ! Εμείς το γλιτώσαμε στο παρατσακ έτσι.. Εμείς χθες ζυγιστήκαμε 3640 (110γρ πάνω από τη γέννηση) μεγαλώνει το καμάρι μας , το νιώθω κ εγώ.. έχει κάνει μάγουλο κ λίγο κοιλουμπιτσα ενώ φαίνεται πιο μεγαλωμένος μωρό ήδη .. δεν το πιστεύω ότι τον έχω ήδη 12 μέρες στην αγκαλιά μου , δεν το πιστεύω πόσο γρήγορα περνάνε οι μέρες …  κορίτσια που μείνατε ακόμη για τη γέννα κρατήστε γερά να μεγαλώσουν όσο χρειάζονται τα μωρά σας !! Λίγο έμεινε για να μπείτε κ εσείς στη θέση μας … τα καλύτερα έρχονται !!! 
    • Καλό μήνα κορίτσια μου! Αχ είναι ο αγαπημένος μου μήνας.. εύχομαι από τη καρδιά μου οσα κορίτσια  το επιθυμούν να έχουν το πολυπόθητο θετικό τεστακι..💗💗💗
    • Γεια σας κορίτσια! Καλό μήνα🌸 Λοιπόν, πήρα άδεια σήμερα από τη δουλειά, πήγα κι εγώ σε νέα  ενδοκρινολόγο όπως και  η @Lilaki93  και είχαμε νέα: οι ορμόνες LH και FSH είναι δυσανάλογες κάθε μήνα  και δείχνουν ΣΠΩ, και η DHEA-S είναι χαμηλή. Η γιατρός μου εξήγησε τι παίζει και από χθες αποφάσισα να βάλω τον εαυτό μου σε προτεραιότητα – σώμα και ψυχολογία!  8ος κύκλος που πιο στοχευμένα κάνω ό,τι μπορώ.. Ο συνδυασμός υψηλότερης LH, χαμηλής οιστραδιόλης και χαμηλής DHEA-S δείχνει πιθανό πρόβλημα ωορρηξίας. Ταιριάζει με το ότι δε βρίσκω ποτε ωορρηξία στα τεστ… Είχε κάποια από εσάς τέτοιο θέμα; Ξεκινάω διατροφή που βοηθάει τη γονιμότητα (πρεπει να βάλω 2-3 κιλά) : λιγότερη ζάχαρη, καλά λιπαρά (αβοκάντο+αυγά για πρωινό), πρωτεΐνη από ψάρι και όσπρια, πολλά λαχανικά και όχι  επεξεργασμένα φαγητά. Επίσης… κόβω/μειώνω ποτάκια (ή έστω τα περιορίζω σε καλές στιγμές), βάζω περπάτημα κάθε μέρα και γενικά λέω να με φροντίσω λίγο παραπάνω - δεν ξαναβάζω τη δουλειά σε προτεραιότητα ούτε κάτι άλλο. Θα κάνω από αύριο και τεστ ωορρηξίας – ναι, τα «φατσούλικα» οπως μου σύστησε η @Σοφία21που κοστίζουν λίγο παραπάνω, αλλά ελπίζω. Αν δω θετικό τότε θα κάνω και μια εξέταση αίματος για προγεστερόνη για να δούμε εάν όντως κάνω ωορρηξία.  Εάν δε δω σε 2 κύκλους τότε θα μιλήσουμε ξανά με γυναικολόγο για Femara. Λέω να το πάρω λίγο πιο ζεστά όλο αυτό και να δω τι παίζει με το σώμα μου. Ήθελα να το μοιραστώ γιατί είστε το support μου – και θέλω να πω σε όλες να χαλαρώσουμε, δεν είναι απλό ούτε εύκολο αλλά ας βάλουμε τον εαυτό μας σε προτεραιότητα! Ο φίλος μου έκανε εξετάσεις κι από ανδρικό παράγοντα είμαστε μια χαρά. Η γιατρός έβαλε στοίχημα - μου είπε σε ένα εξάμηνο θα τα έχω καταφερει αν προσπαθώ σωστά.   @Παρασκευαιδου τι λες εσύ; Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας.  🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
    • Η εμπειρία μου λέει ότι είναι κοντά στο 10 η ορμόνη. Πρέπει να είσαι τουλάχιστον 3 μέρες πριν την καθυστέρηση. Κάνε και αύριο και την περιμένουμε πιο σκούρα ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...