Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μιλησα με τον γιατρό, μου είπε πιθανόν μύκητες από την θεραπεία που κάναμε,  να κάνω πλυσεις εσωτερικά και εξωτερικά με χαμομήλι και βλέπουμε την Πέμπτη που έχουμε ραντεβού  Κι εμένα οι εξετάσεις ουρων είναι οκευ , ίσως χρειαστεί να κάνουμε ξανά κολπική,  θα μου πει την Πέμπτη 
    • Κοριτσάκι μου, εμείς κάτι έχουμε συζητήσει επί του θέματος.😉 Για το πορτ μπεμπέ να σου πω ότι είναι χρήσιμο αν αποφασίσετε να κοιμίζετε τα μωρά εκεί τον πρώτο καιρό. Δεν είναι μόνο για βόλτα, είναι κυρίως για να αποκοιμιούνται μέσα ή να απασχολούνται με παιχνιδάκια όταν τα έχετε σπίτι κι ενόσω κάνετε δουλειές κλπ. και να ειναι σε ένα πιο προστατευμένο περιβάλλον. Εγώ κοίμιζα το μωρό εκεί ως εξι μηνών, γι' αυτό είχα επενδύσει στο πορτ μπεμπέ, να έχει στρωματάκι που αναπνέει, κατάλληλο για ύπνο κλπ. Είναι και θέμα χώρων πολλές φορές, σ εμάς μέτρησε και αυτό, δεν θέλαμε να πάρουμε πολλά πράγματα που δεν θα μπορούμε να αποθηκεύσουμε.  Κατά τ' άλλα, για την βόλτα στο δρόμο, άνετα κοιμούνται και στο αυγό, μόνο που θα πρέπει να κάνετε κάθε φορά εγκατάσταση και απεγκατάσταση από το αυτοκίνητο. Συνυπολογίστε τα όλα.
    • Χρόνια μας πολλά Κατερίνες!! Να μαστε γερές και να περνάμε όμορφα με τα παιδάκια μας 💋♥️
    • Καλά και εμενα  γιος μου είναι 8,5, θα έχουν 9 χρόνια διαφορά αλλά η χαρά του δεν περιγράφεται!!
    • Κορίτσια μου γειά σας!!!!Πως είστε??εμείς κάναμε την β επιπέδου σήμερα και ήταν όλα μια χαρά!!!!Τελικά έχουμε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι..😄 Ήθελα να σας ρωτήσω...πρότεινε σε κάποια από εσάς ο γιατρος να κανει υπερηχογραφημα στο εμβρυο??μας ειπε πως ειναι ολα καλα και δεν ειναι απαραίτητο...απλα σαν εξτρα εξέταση αν θελουμε να την κανουμε και το σκέφτομαι...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...