Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Τα κάναμε και τα γλυκά μας κουραστικά αρκετά σήμερα 😅 Εγω ακόμα δεν έχω βάλει σε κάτι και θα έπρεπε να ήδη να βάζω αν και στις προηγούμενες που έβαζα κάτι λίγες ραγάδες χαμηλά είχα κάνει και τώρα το έχω αμελήσει κάπως πρέπει να πάρω να βάζω και εγώ κάτι για να μην γίνει χειρότερα 
    • Αα τι ωραία με το καλό και το δεύτερο (αν δεν κάνω λάθος ) αγοράκι σας να έρθει να μεγαλώσει την οικογένεια σας ☺️💙 Και εγώ πρέπει να μαζευτώ με το φαγητό γιατί τρώω κάπως πολύ και λάθος 
    • Κορίτσια μου δυστυχώς, και για εμένα τα χειρότερα Χριστούγεννα! Ενώ στον 1ο υπέρηχο είδαμε σάκο και σποράκι σήμερα 7 εβδομάδων  πήγαμε για καρδούλα και ειδαμε ενα άδειο σάκο! Απογοήτευση,κλάμα απαισιοδοξία.. Η γιατρός δεν ήξερε τι να μου πει μιας και το έμβρυο ειχε ελεγχθεί και απο προεμφυτευτικο και ηταν υγιέστατο! Εχω σηκώσει τα χέρια ψηλά! 
    • Με το καλό το αγοράκι σας!! Θα ακολουθήσεις κάποιο πλάνο διατροφής; Εγώ προσπαθώ να αποφεύγω γλυκά αν και δεν είναι εύκολο ειδικά αυτές τις μέρες που έχει παντού γλυκά. 
    • @Zeldaκλαιω με τα υφάσματα αληθεια🤣🤣🤣🤣🤣🤣  Πωω το φαντάζομαι αυτο το μου οντως θα σε κανει να λιώνεις...εμενα μονο οταν ψαχνει κατι φωναζει εξαλλη μαμα κ αυτο οχι παντα🤣🤣🤣 Αχ ωραία να εχουμε όμορφα νέα κ οι 2 την Δευτέρα 😍 Κ εγω μην νομίζεις ακομη 2 3 πραγματα δεν τα εχω βαλει βαλίτσα ακομη..αλλα καλού κακού τα εχω γράψει ώστε εαν χρειαστει να τρέξουμε να μπορει κ ο αντρας μου να τα βάλει μεσα😅
  • Προσθήκη...