Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ σ' ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι όσο περνάει ο καιρός απ' την τελευταία επίσκεψη στο γιατρό αρχίζουν πάλι τα άγχη, είναι καλά η μπέμπα? μήπως έχει γίνει κάτι και δε το χω καταλάβει? 😅  Και ενώ νιώθω ότι την καταλαβαίνω κάποιες φορές, μετά αρχίζω να σκεφτομαι μήπως είναι ιδέα μου κ είναι το έντερο ξερω γω. Ψύχραιμη γενικά χααχαχ 
    • Κι εγώ έχω το σκύλο και είναι και μεγάλος και σίγουρα θα βολεύει για βόλτες μαζί! Η κοιλιά ναι νορμάλ είναι νομίζω άλλες φορές πιο μαλακή άλλες πιο σκληρή, ανάλογα και τι τρώμε και την τουαλέτα κλπ 
    • @annie! κι εγώ το αρνητικό που βλέπω στο mei tai είναι αυτό με το δέσιμο, αλλά θέλω να χει καλή στήριξη για να μην πονάει η πλάτη. Για το babybjorn απ' ότι διάβασα λίγο λένε πως δεν είναι εργονομικός.
    • Για τα αυγά οι βάσεις που είχα ήταν με ζώνη. Μετέπειτα isofix. Τώρα στο σετ που πήρα στην κουμπάρα επειδή ηταν αρκετά οικονομικό τους πήραμε την isofix τη βαση. Σχετικά με μάρσιπο είχαμε 2 διαφορετικά, ένα mei tai το οποίο είχε πολύ καλή στ΄ηριξη στην πλάτη αλλά ήταν πολύ δύσκολο στο βάλε βγάλε λόγων δεσίματος κ ένα απλό χωρίς χιαστί πίσω που βολευε πολύ στο δέσιμο αλλά πιανόταν η πλάτη κ η μέση μας. Τώρα θα πάρω ενα babybjorn που θεωρώ θα μας βολέψει γιατί συνδυάζει και τα 2 για μενα
    • Για το υψος σου ολα τα κιλα που διαβασα ειναι τελεια ακομη κ χωρις εγκυμοσυνη!!Οπότε τρωγε κοριτσαρα μου ο,τι θες🤣🤣🥰🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...