Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:( alexdim m να προσεχεις...περαστικα στο αντρουλη σου αλλα ο παιδαρος εχει προτεραιοτητα τωρα :)

ο παιδαρος σου μαλλον περιμενε το αλλο αρσενικο να την κανει απο το σπιτι για να κανει πανηγυρικη εισοδο...αντε μπραβο!!! :woohoo: :woohoo:

Καλα η ομαδα του Μαιου...εχει μπει δυναμικα Χριστουγεννιατικα :P:P

marina,@ngel αποδεδειγμενα σας λεω καθε βραδυ ανεβαινει νουμερο..αφου σας ειπα παραληγω να πηγαινα στο γαμο μου με φορμες... :woohoo: :woohoo:

Απορια 1η:(θα τις αριθμω για τις κανω βιβλιο μετα :silly: )Η πλατουλα σας ποναει??? :angry: Εχω πεθανει νιωθω οτι ειναι συνεχεια πιασμενη..σαν να με εχουν βαρεσει!!!Καμια συμβουλη,μαντζουνι...ολα δεκτα ακουυυυωω ;)

• Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

yolle και η πλάτη πονάει και οι προσαγωγοί πονάνε κι όλη νύχτα δεν κοιμάμαι...χαλάλι!Επιτέλους άρχισαν και οι κλωτσιές και τώρα δε θα έχουν σταματημό!!alexdim μου σας έφαγε το μάτι τους κούκλα μου..στο λέω τίποτα δεν είναι τυχαίο!Ευτυχώς που είναι ελαφριάς μορφής μακάρι να μη σε κόλλησε και να γυρίσει γρήγορα σπίτι, αλλιώς ο άλλος άντρας της ζωής σου θα σου κρατά παρέα τα χριστούγεννα που θα λείπει ο μπαμπάς!

Μεγάλη επιτυχία το ΠΑΝΜΑΙΑΚΟΣ!!! :):):)

Δημοσίευση

Kαλησπέρες και από μένα,

Κι εγω το βραδυ τη βλέπω πιο μεγάλη την κοιλίτσα η οποία όντως μεγαλωσε εν μια νυκτί..

Το πρωί μου φαινεται πιο ξεφουσκωτη...

Τα βραδάκια που αράζω νιώθω κι εγώ το μπεμπέ ελάχιστα ακόμη, σαν απαλά χτυπηματάκια, σαν γαργαλητό... περίεργο συναίσθημα...

Οσο για τους πονους της πλάτης, απλά υποφέρω!! Εδώ και πολύ καιρό, είναι χρόνιο το πρόβλημα, χωρίς να είναι ορθοπεδικό, εμενα προηλθε πο κακη σταση σωματος όταν ημουν εφηβούλα!

alexdim περαστικά στο σύζηγο, ελπίζω να αναρρώσει σύντομα, να προσέχεις πολύ - πολύ! :)

Δημοσίευση

Alexdim μου περαστικά...ελπίζω να μην είναι γουρουνογρίπη τελικά και να χει λάθος ο γιατρός.Δύσκολο να λείπει τις γιορτές..........

Την έχω αρπάξει κ γω τη γρίπη γιατί κρύωσα ψες και έχει κλείσει η μύτη μου.........Ελπίζω να μη με βασανίσει πολύ και να περάσει.

Κορίτσια νομίζω τη τελευταία βδομάδα έχει διπλασιαστεί η κοιλίτσα....φαίνεται νομίζω.

Πριν 2 βδομάδες που πήγα στο γιατρό είχα βάλει 4 κιλά.

Κι εγώ ψες το ένιωθα συνέχεια να μου χτυπάει τη πόρτα!!!!!!!!Είναι καταπληκτικό........Κάνω τη μπλούζα πάνω και βλέπω τη κοιλιά να τεντώνεται εκεί που κτυπάει!!!!!!!!!Είναι τέλειο!Είμαστε χαζομαμάδες τελικά!!!!!!!!!!Εκ φύσεως................

Φιλάκια πολλά

Δημοσίευση

Καλημέρα όμορφες μανούλες!!! :) Έχω πολύ καιρό να γράψω γιατί μια η δουλειά, μια οι προετοιμασίες του σπιτιού για τις Αγιες Μέρες εχω πολύυυυυ καιρό να μπω και μου λείψατε!!!! ;)

Να σας πω και εγώ τα ευχάριστα!!έχουμε κορίτσαροοοοοοο!!!!! :laugh: :woohoo: :woohoo: Είναι πολύ καλά και μεγαλώνει. Χθές πήγαμε στην γιατρό, την μέτρησε και μου είπε ότι είναι 340γρ. η ζουζούνα μου. Αρχές Γενάρη πάμε και για το Β' Επιπέδου!!alexdimακι ποιος την χάρη σου!!!! ένας προπονητής για ένα τσούρμο ποδοσφαιρίστριες του Πανμαϊακού!!!!Κορίτσια και εμένα κλωτσάει το μπουμπούκι μου αλλά όποτε εκείνη θελήσει. Ισχυρογνώμων από τώρα!!!Τί θα πάθω η μάνα!!!Και ο μπαμπάς μας τρελάθηκε, αν και στην αρχή έλεγε οτι θέλει αγόρι, τώρα που το άκουσε δεν τον μαζεύουμε!!!!! όσο για τα κιλά........8 έχω πάρει και προς την δόξα τραβούν........Μετά τις γιορτές λέω μήπως περιορίσω λίγο τα γλυκάκια και τα τσιμπολογηματάκια γιατί αυτά κάνουν τα κιλά...

@ngel και yolle οι πόνοι στην πλάτη είναι ανυπόφοροι. Εγω έπαθα και το άλλο. Πόνους στους καρπούς. Μιλάμε ξυπνάω από τον πόνο. Πήγα και σε φυσικοθεραπευτή και στην γιατρό μου, που μου είπαν οτι οφείλεται στην κατακράτηση υγρών και το πρήξιμο που προκαλει στα άκρα. Μόνο υπομονή μου είπαν να κάνω και τίποτα άλλο!!! έχει ο Θεός!

όσον αφορά την κοιλιά, είναι ακριβώς όπως τα λέτε! το βράδυ είναι τούρλα!!!! :silly: :blink:

Να καλωσορίσω και τις νέες μανούλες και να ευχηθώ να πάνε όλα καλά!!

Κοριτσάρες σας αφήνω προς το παρόν. Θα τα πούμε σύντομα!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα!!

Εχθές το βράδυ ξάπλωσα μόνη μου για ύπνο και λες και το ήξερε ο άτιμος οτι λείπει ο μπαμπάκας και η μανούλα έχει μοναξιες....με τάραξε στα χαδακια το ζουζούνι μου! Αχ είμαι πολύ πολύ πολύ ευτυχισμένη!!!! Αλλα δεν το λέω παραέξω,σσσσσσσσσσσσσσ, μόνο σ'εσάς...με το βρωμομάτι τους έχω φοβηθεί!

Κορίτσια μου ο πόνος της πλάτης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Μου έφερε ο άντρας μου κάτι συσκευές μασάζ και λίγο ανακουφίζομαι αλλα πολύ χάλια γενικά.

Επιπλέον έχω αρχίσει να δυσκολεύομαι λίγο στις κινήσεις μου, δλδ στο να σηκωθώ απο τον καναπέ, να σκύψω κλπ. Εμ θα μου πείς με την κοιλιά τούρλα και τα 8+ ωραιότατα κιλά μου στον πωπο πού να κινηθώ...? Αχ, σαν τρόλει θα γίνω :S

Εσεις τι νέα? Θα φύγει καμια απο εσας για γιορτές?

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια κι απο μας!!!

Περαστικα συνονοματη στον αντρουλη σου!!!

Να προσεχετε πολυ με τις γριπες γιατι εγω περασα μια καλη με πυρετο με το που μπηκα στον 4ο και δεν ηταν και το καλυτερο μου!!

Επινα σχεδον καθε 4 ωρες depon για να μην ανεβασω υψηλο πυρετο!!

Ευτυχως δεν κρατησε πολυ ομως (2 μερουλες) και τωρα φυλαγομαι σαν τρελη!!

Οσο για τους πονους, εγω ποναω πιο πολυ στη μεση.

Χαλαλι ομως για τα σκατουλακια μας!!!

Δημοσίευση

Alexdim και εγω δυσκολεύομαι στις κινήσεις που λες παρόλο που εχω

πάρει 4 κιλά και είμαι 21εβδ.

Εμ! το άλλο οτι επειδή φοράω πιο πολύ φόρμες το να δέσω τα αθλητικά μου

εχει αρχίσει και γίνεται δύσκολη υπόθεση :blink::blink:

οπότε σκέψου πόσα άλλα θα μας εμφανιστούν σιγά σιγά .

Τι νέα πως πάει ο αρρωστούλης σου σήμερα ??????

Εχει αφήσει κάλε άλλον ανδρα να σε προσέχει γι αύτο μην ανησυχεις

και φυσικά ο μικρούλης φρόντισε να κρατήσει επάξια παρέα στη

μανούλα :P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly:

γι αυτό και ξεκίνησε τις τσάρκες χι χι !!!!!!!!!!!!!!!!

Yolle μου το βλέπω εγω τα επόμενα next top model θα είναι τα

κοριτσάκια μας ;)

Ουφ ! κορίτσια εμένα έχουν ξεκινήσει και οι καούρες :(:(:S:S:S και είναι α π α ί σ ι ε ς :S:S:S .

τι θα κάνω ?????να πείτε οτι τρώω και πολύ να καταλάβω απο τι είναι αλλά τρώω κανονικά τη μερίδα μου την ημέρα ελάχιστο ψωμί μερικες φορές καθόλου,τις σαλατες μου, τα φρούτα μου ,τα δημητριακά μου το πρωι ,το γιαουρτάκι μου το βράδυ αντε και λόγω εορτών 1 μελομακάρονο την ημέρα(μην εμφανιστεί και κανένα ζάχαρο) και φυσικά όλα εχουν 3ωρα διαστήματα μεταξύ τους .

ουφ ! αυτές οι καούρες με κάνουν να απεχθάνομαι να βάλω οτιδήποτε στο

στόμα μου γιατι η αίσθηση είναι α π α ί σ ι α :S:S:S:S:S .

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ????????????? :(:(:(:(

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ????????? :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

Α! Alexdim ξέχασα εγω δηλώνω παρόν στην Αθήνα τα χριστούγεννα ,λέμε

να κάνουμε οικονομία όσο αυτό είναι δυνατόν και απο την άλλη ,άσε

καλύτερα να πιάσω κολλητή και καμία ιωσούλα δεν λεει στην καταστασή

μου.

Οπότε σπίτι μου σπιτάκι μου !!!!!!!!!!!!και απο εκει και πέρα εχω

φάει αυτόν τον άνδρα μου να πάμε θέατρο να δούμε τον "ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟ"

γιατί τρελαίνομαι γι αυτό, αλλά εχω καταλάβει γιατί :lol: δεν με έχει πάει ακόμη ................

σου λεει "αυτή απο τα γέλια ακούγεται σε όλο το τετράγωνο ,ε! οταν

μπει στο μήνα της θα την πάω θέατρο να γεννήσει απο τα γέλια :laugh: ,μην την παω τώρα και με βρει τίποτα άλλο ...."

ανδρες παιδί μου !!!

Δημοσίευση

χαχαχα, να σου φέρουμε τον Ζήκο στο μαιευτήριο όταν έρθει η ώρα! Ζηκοεπισκληρίδιος!!!!!

Στο θέατρο να φοβάσαι περισσότερο τις ιωσούλες. Εγω που θέλοντας και μη πηγαίνω συχνότατα, φέτος πήγα σε κανα δυο στην αρχή τυλιγμένη με μάσκες, σαν ταλιμπαν ήμουνα! Εν τω μεταξύ εκει μέσα όλοι βήχουν και φτερνίζονται απο την κλεισούρα φαίνεται. (ειδικά το ΜΟΥΣΟΥΡΗ είναι τραγικά μικρό και ζεστο, αποπνικτικο)

Οπότε άραξε σπιτάκι σου κι εσυ και τρώγε κουραμπιέδες!

Για τις καούρες, επειδη κι εγώ υπέφερα πριν λιγο καιρό, το μόνο που κάνω είναι να αποφεύγω τα λιπαρά και τα λαδωμένα φαγητα. Π.χ τα μελομακάρονα έχουν έντονη γεύση λαδιου, ε, αυτά τέλος! Εγω είμαι πολύ καλύτερα απο τότε που το κάνω.Πίνε και κανενα χλιαρό νεράκι με λίγο λεμόνι.

Δημοσίευση

εμ! τα σκέφτομαι και αυτά που λες οτι είναι κλειστός χώρος τελικά το

βλέπω μόνο υπαίθριες βόλτες θα παω .

Δεν εχει και μπουζούκια φέτος να κάνουμε και κάμια κραιπάλη....

Βασικά με νοιάζει να αισθάνομαι καλά και ας είμαι οοολη μέρα σπίτι

μου μ αρεσει είμαι σπιτόγατα ,αλλά αν εχω μια το ενα μια το άλλο

ε ! δεν με χωράει ο τόπος πουθενά .

Oλόκληρο παιδι μεγαλώνει μέσα μου μην ειμαι και παράξενη ολο και

κάτι θα εχω :blush::blush:

Θα δοκιμάσω το αθώο σου φάρμακο και θα σου πω thanks!!!!

Βρε οι κουραμπιέδες δεν παχαίνουν :laugh: ??? υπάρχουν και light????

:laugh: :P:P:P

δεν έχουν βούτυρο?????

Δημοσίευση

ALEXDIM ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ? ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΓΡΙΠΠΗ ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΙΩΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ANGEL ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ. ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ JUMBO ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ. ΑΚΟΥΓΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΒΗΧΕΙ ΚΙ ΕΦΕΥΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΟΥΡΕΣ ΕΧΩ, ΟΥΤΕ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΑΛΛΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠΟ ΔΥΔΚΙΛΙΟΤΗΤΑ. ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ IMPORTAL ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ !! ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ? ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ.

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΥΠΝΟ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TV ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.

Δημοσίευση

Να μαι και εγωωωω...Σημερα γιορταζα κοριτσακια μου...και ναι θα γκρινιαξω...κανενας δεν με θυμηθηκε απο τους φιλους μου σχεδον....Με λενε Νατασα αλλα να μου πεις ειναι δυσκολοο!!! Σημερα πηγαμε για ψωνια ειχα παρα παρα πολυκαιρο να ψωνισω αλλα δεν γινοταν αλλο...δεν μου μπαινουν και πολλα ρουχα...πηρα φορμιτσες...εσωρουχακια και γενικα πολλαα...

Angle Μου και εγω εχω το ιδιο προβλημα και με τα κορδονια ...αλλα και με τις καουρες eidika μετα το φαγητο ασε....πινω λιγο χαμομηλι και με ηρεμη ...

Alexdim μου τι εγινε τελικα με τον αντρουλη σου????

Ρενατα μου να σου πω και εγω ειχα θεμα με την δυσκοιλιοτητα αλλα με εσωσαν τα Allbran καθε πρωι..πραγματικα σωτηρια!!

Να "μαζεψω"λιγο τα προβληματα της παρεας μας αυτο το τριμηνο...

Εχουμε και λεμε:

1.Καουρες

2.Δυσκοιλιοτητα

3.Πονοι στην πλατη

4.Πονοι στους καρπους

5.προβλημα να δεσουμε τα κορδωνια

6.Αυπνια

7.Πονοκεφαλος-Ημικρανια(Με εχει πεθανει τελευταια)

8.Ειναι Χριστουγεννα και δεν πρεπει να βαλουμε κιλα (λεμε τωρα!!)

θΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ:1.Τα θαυματακια μας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΛΩΤΣΑΝΕ!!!

2.Ειναι χριστουγεννα και ειμαστε εγκυουλες...ΑΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΛΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Yollάκι κοιμήθηκες? Κι εσυ Ρενάτα μου???

Μόνη μου έμεινα???????????

Κοριτσάκια μου η εξέταση θα βγει αύριο, γκρρρ, τον πήρανε σημερα τηλ απο την βιοιατρικη και του είπανε να πάει να του ξαναπάρουν σάλιο...μάλλον το έχασαν! Απίστευτο? Με εχουν φάει οι μοναξιες και αυτοί χάνουν τα δείγματα????

Το απόγευμα είχα λίγα δέκατα, 37, τρελλάθηκα, έριξα το κλάμα της ζωής μου και ο αντρούλης μου παραλίγο να φουντάρει! Αφήστε τα, αλλα μετά απο λίγο εξαφανίστηκαν τα δέκατα και μέχρι τώρα είμαι οκ, πήρα και Depon...τι να πω? Ο γιατρός μου είπε καθε 1 ώρα θερμόμετρο και αν περάσει το 37 αμέσως να του τηλεφωνήσω.

Δημοσίευση

YOLLE ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ !!!!

ALEXDIM ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΚΑΛΕ ΚΑΤΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΗ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΟΥΣΑ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΟΙΜΟΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11.00.

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ? ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΗΠΑΡΙΝΗΣ ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΣΙΤΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ? ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΥΠΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ. ΒΑΛΑΚΕΙΣ ΕΙΠΑ Ε?

Δημοσίευση

ΥΟLLE (NATASSA) ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(για χθές, δεν το ήξερα καλή μου :blush: ,η γιορτή λένε κρατάει για 40ημέρες οπότε μέσα είμαι ;) )

Οτι επιθυμείς κοπέλα μου να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη και με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το ζουζουνάκι σου .

Και ναι συμφωνώ και εγω με τη διαγραφή σου γιατί κορίτσια ολόκληρο

παιδί θα κάνουμε ε! να μην ζοριστουμε και έμεις λιγάκι ,απλά γκρινιάζουμε και λίγο γιατί θέλουμε μια παρηγοριά βρε παιδί μου εναν καλό λόγο, και όταν βλέπουμε μεταξύ μας οτι πάνω κάτω όλες έχουμε σχεδόν τα ίδια αργα η΄γρήγορα ,εγω τουλάχιστον κορίτσια παίρνω κουράγιο και λεω στον εαυτό μου οτι δεν είσαι η μόνη που έχεις το τάδε

και ξάνα το κεφάλι ψηλά εκει που αισθάνομαι χάλια.

έχουμε και τις παράξενες ορμόνες τι να κάνουμε ?

Αχ! βρε Ρενατα μου και η δυσκοιλιότητα είναι απαίσια, ουφ! κουράγιο μας η καθεμιά μας έχει και κάτι ,δυστυχώς :( δεν μπορώ να βοηθήσω με τις οδηγίες,ούτε και με τις ενέσεις,οσον αφορά τον ύπνο κοιμάμαι κάποιες ωρες τη νυχτα 3-4 και μετά κοιμάμαι το πρωιμάλλον επειδή εχω εξαντληθεί .

Αlexdim καλέ θα σε μαλώσουμε τι είναι αυτά ??θες απο το κλάμα τελικά να σου ανέβει ο πυρετός??? Κοπέλα μου το ξέρω οτι είμαι "εξω απο το χορό" αλλά πρέπει να είσαι πιο ψύχραιμη σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί στεναχωρείς το ζουζούνι σου :(:( ,στο μέλλον τι θα κάνεις που τα παιδάκια μας τη μια θα έχουν το ενα ,την άλλη το άλλο ??.

Το βλέπω τελικά ο αντρούλης σου δεν θα έχει τπτ και άδικα σας ταλαιπωρούν ,μακάρι δηλαδή ο άνθρωπος να μην έχει τπτ αυτό θέλουμε και ευχόμαστε και χαλάλι η ταλαιπωρία ,θα κάνεις ενα πράγμα επειδή η κατάσταση είναι λίγο περιεργούλα ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ καλέ ξέρεις τι πράγματα έχουμε να ετοιμάσουμε πριν έρθόυν τα ζουζουνάκια μας στον κόσμο ???

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ :blink::blink: :silly: :ohmy::P :laugh: :laugh:

Γι αυτο στρώσου και ξεκίνα να φτιάχνεις λίστες :):)

Δημοσίευση

Γεια σας! Πως είσται σήμερα???

Σήμερα αισθάνθηκα πολύ "χρήσιμη" γιατι μετά απο πολύυυ καιρό πήγα στο γραφείο μου να τακτοποιήσω κάτι δουλίτσες. Για 1η φορά στη ζωή μου δεν τσαντίστηκα με κάνέναν υπάλληλο, δεν φρίκαρα με καμια καθυστέρηση δουλειας...αχ πόσο μου άρεσε! Έφαγα και μια κινησάρα στην Κηφισίας αλλα το διασκέδασα με τέρμα μουσική!

Δεν έχω καθόλου πυρετούς και άλλα συμπτώματα, άρα σήμερα χαμογελάμε οικογενειακός και το νινί μου κάνει πάρτυ, είσται όλες καλεσμένες! Πολύ κουνιέται!!!

Νατασσούλα μου χρονια πολλά πολλά πολλά κι απο εμένα!

Ρενάτα μου εγω την ηπαρίνη απο την 1η μέρα την κάνω στο μπούτι, το είχα συζητήσει με τον γιατρό απο την αρχή, είναι το ίδιο πράγμα, πιάνεις το σημείο σφιχτά και η βελονίτσα κάθετα!

Βρε κορίτσια τελικά εγω τα έχω όλα τα προβλήματα....πλάτη πονάει, δυσκοιλιότητα χάλια, ηπαρίνες, γρίπες τριγύρω μου...κι όμως είμαι πανευτυχής!

Τα αποτελέσματα του αντρούλη μου θα τα πάρουμε στις 8:00 κι αν είναι ολα οκ αύριο θα μου έρθει σπιτάκι μας!

Μάλλον απο την έλλειψη ανέβασα πυρετο, ααααχ καψούρες!

Δημοσίευση

alexdim έγραψε:

Μάλλον απο την έλλειψη ανέβασα πυρετο, ααααχ καψούρες![/quote]

εμ! εμείς τα λέμε ..........................

αλλά ακούει κανείς??? :dry::whistle::whistle::whistle::whistle:

:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Να μην ξανασυμβεί μικρή ................εντάξειειειειειειε???????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...