Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ααααα!!Δεν σαςείπα το σημαντικότερο!! Από την Δευτέρα και για 2-3φορές ακόμα, το στήθος μου έβγαλε λίγο υγρό, τόσο που έκανε ένα λεκεδάκι στην πυτζάμα σχεδόν σαν ένα 2ευρο.!! :dry::unsure: Σας έχει συμβεί αυτό???

• Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Kαλημέρααααα!

Ε, εντάξει...τα νεύρα είναι μεγαααλο κεφάλαιο!

Αχ, αυτός ο αντρούλης μου είναι ήρωας...μια του τα χώνω ανευ λόγου και μια τον λατρεύω τόσο πολύ που νοιώθω θα σκάσω απο αγάπες! Άστα σου λεώ!

Ρε κορίτσια, κι εγώ δε νοιώθω τίποτα :( μα τόσο αναίσθητη είμαι??

"gasperaki" μου αυτό με το υγρό δεν το έχω πάθει, δεν ξέρω τι είναι...!

Καλά ο λόξυγγας ούτε εμένα με ενοχλεί...ποιο πολύ αστείο είναι, εκεί που είμαι "κυρία" τραβάω κάτι χικ και χικ...Ορέστης Μακρής! ;)

Καλά, για τα κιλά δεν τολμώ να το συζητήσω...είχα παχύνει πολύ πρίν την εγκυμοσύνη και τώρα με κυνηγάνε οι γιατροί μην τυχόν και βάλω. Εχω πάρει 3,5 αλλα μου είπαν οτι είναι πολύ καλά γιατι μόνο και μόνο το κόψιμο του τσιγάρου σου δίνει 3 κιλάκια...έτσι για να το θυμάσαι.

Αχ, σε λίγο δεν θα ψάχνω ρούχα για εγκύους αλλα για τόφαλους!

Άλλες 2 μερούλες μείνανε για την μεγααααααλη συνάντηση με το ζουζούνι μου!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί τοοοοοοοσα νεύρα τι πάθατε και οι δυο σας :blink::blink::blink::blink::ohmy::ohmy::ohmy: .

Καλέ τους θέλουμε τους άνδρες μας ,ψυχούλα εχουν κ αυτοί :):) .

Alexdim, εγω που είχα δει ρούχα εγκυμοσύνης ούτε η μαμά μου δεν τα φόραει αύτα που είναι 70 ετών ,ασε που δεν θα πάρω και πολλά γιατί μια η γρίπη που δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις και πολύ μια που ακόμα δεν εχει γίνει τεράστια η κοιλίτσα μας .

Οταν δω οταν δεν θα χώραω πουθενά θα πάρω κανονικά ρούχα απλα ΝοL,η' XL οτι χρειαστεί .

Αλλα απο περιέργια θέλω να πας να δείς ρούχα εγκυμοσύνης και να μου πεις εντυπώσεις (είναι απαίσια κατά τη γνώμη μου μικρά κορίτσια είμαστε, οχι γιαγιάδες 100 ετων,αντε να πας να κάνεις shopping και να αγοράσεις τέτοια ρούχα ,αντι να τονωθεί η αυτοπεποίθηση μας θα βυθιστεί στα τάρταρα :blink: :Σ )

Δημοσίευση

Kαλημερα Κοριτσια!

Δεν προλαβαινω και πολυ να μπαινω..

Αngel οσο για τα ρουχα εγκυμοσυνης εμενα μ'αρεσουν...βρησκω πολυ ωραια πραγματακια..σε mother care και αλλα καταστηματα οπως Ηρα...

Τελως παντων γλυκες μου τι κανουν τα νινακια σας?

Δημοσίευση

κορίτσια γεια και πάλι...σήμερα είμαι λίγο ανήσυχη διότι είχα λίγα καφέ υγρά, μίλησα με το γιατρό μου πρωί πρωί και μου είπε να μην ανησυχώ συμβαίνει αυτό μετά από περίδεση τραχήλου. Την περίδεση την έκανα πριν οκτώ μέρες και καφέ σήμερα είδα πρώτη φορά έχει καμιά παρόμοια εμπειρία?

Δημοσίευση

Αχ βρε Μαρινάκι μου δεν έχω ιδέα!!! Αλλα για να σου λέει έτσι μήν ανησυχείς βρε κούκλα μου. Αλλοιώς δεν θα σου έλεγε να πας να σε δει?

@ngel έχω κάνει και παλαιότερα αναφορά στα pret a porte εγκυμοσύνης...δεν με προσέχεις μου φαίνεται...! ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΑ τα βρήκα κι εγώ, συγκεκριμένα έλεγα πως η "μάνα μου ντύνεται καλύτερα"! Βρήκα όμως (μετά απο πολύ ψάξιμο) πολύ ωραία, άνετα και νεανικά παντελόνια στο benetton που έχει για εγκύους, τώρα για μπλούζες κλπ συμφωνώ μαζί σου οτι το πολύ πού να πάρω L & XL. Αλλα τα παντελόνια με καίγανε γιατι τα τζινάκια μου τα αποχαιρέτησα και τις φόρμε τις βαριέμαι για συνέχεια!

Βρε μαμά again τί βρήκες και σε ποιό υποκατάστημα γιατι εγώ φρίκαρα στα συγκεκριμένα που πήγα!!!

Τα νινάκια μας μεγαλώνουν και ξεχειλώνουν τις κοιλίτσες μας!!

Δημοσίευση

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Μεγαλώνουν οι κοιλίτσες σας?Εμένα τούμπανο έγινε.Πλέον φαίνομαι για έγκυος.

Στις 14/12 θα κάνω τον μεγάλο τον υπέρηχο και ευελπιστώ εκεί να μάθω και το φύλο,γιατί ακόμα δεν μας αφήνει να το δούμε....

Ντροπαλό μου βγήκε!!!!!

Οσο για τα ρούχα βρε κορίτσια η μόδα με τα μπλουζοφορέματα είναι ότι πρέπει για εγκύους!Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ψωνίζουμε απο καταστήματα με ρούχα εγκυμοσύνης γιατί εκτός των άλλων είναι και ακριβά.

Το μωρό μου κουνιέται συνέχεια....!!!

Δημοσίευση

Τι κάνουν τα κορίτσια μου? Τα μωράκια σας?

Έχω μέρες να μπω κ μου λείψατε! Εγώ καλά είμαι κ η κοιλίτσα μου έχει φουσκώσει. Όσον αφορά τα κιλά μάλλον έχω χάσει 2 μέχρι τώρα. Βασικά είναι και ο βήχας που με ταλαιπωρεί, είναι κ ότι κάθε φορά που με πιάνει η πείνα και λέω θα φάω μετά μου κόβεται η όρεξη. Τι να πω? Σήμερα ήτανε να ξαναρχίσω δουλειά αλλά κ πάλι στο σχολείο που πήγα είχαν αρχίσει την εμφάνισή τους τα κρούσματα γρίπης. Κ πάλι στο σπίτι...Δεν πειράζει καλύτερα από τη μία γιατί δεν έχω όρεξη για σχολείο!! Εσείς τι νέα?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.......καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!!!

Κορίτσια εγω δεν βρήκα ακόμα χρόνο να πάω καταστήματα..... :(:(:(

Μάλλον δεν θα πάω σε καταστήματα για εγκύους!!!!Θέλω 2-3 φορεματάκια και 1-2 παντελόνια......Πήρα ένα παντελόνι L πριν λίγο καιρό και όλο μ' αυτό τη βγάζω και τις φόρμες...Πήρα και μια παντελόνα πολύ άνετη για πιο νυχτερινές εμφανίσεις.....αυτά!

Κορίτσια να σας πω τι έπαθα.....Πριν 2 βδομάδες όπως ξάπλωνα έβηξα δυνατά και ένιωσα ένα πόνο στην κοιλιά πολύ δυνατό....δεν έδωσα σημασία.

Προχθές πάλι όπως ξάπλωνα με έκανε ο άντρας μου και γέλασα δυνατά....αυτό ήταν!!!!!Πάλι τρομερός πόνος αφού έκλαιγα απ' τον πόνο...

Ο άντρας μου ανησύχησε, πήρα το γιατρό και μου είπε μάλλον δεν είναι τίποτα....Μήπως έχει καμιά νιώσει τέτοιο πόνο???Σαν μυική σύσπαση μου φάνηκε........

Φιλάκια πολλά

dev141pr___.png

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια και σε σένα συνονόματη, αυτό που λές το έχω νιώσει και εγώ ειδικά όταν βήχω, ο γιατρός μου είπε δεν είναι ανησυχητικό αλλά θα πρέπει να βρω τρόπο να σταματήσω το βήχα (πήγα σε πνευμονολόγο) γιατί μπορεί να γίνει επικίνδυνο.Αν συνεχίσει δες το και με το γιατρό σου, μου είπε πάντως ότι η μήτρα τώρα μεγαλώνει πολύ γρήγορα για αυτό έχουμε αυτά τα πονάκια. με το καλό το μωράκι σου!!! :cheer:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

Τι κανετε? Εμεις καλα ειμαστε!!!

Μεγαλωνουμε!!! Την Τεταρτη θα παμε στο γιατρουλη μας να δει ποσο ομορφυναμε!! :P:P:P:P

Ηθελα να σας πω και κατι αλλο, μηπως συμβαινει και σε σας.

Εδω και λιγες μερες νιωθω οτι η αριστερη μερια της κοιλιτσας μου ειναι λιγο πιο "βαρια". οχι ολη μερα, αλλα πολλες φορες.

Μαλλον εκει την αραζει η μπαλαρινα μου ε? :P :woohoo: :P :woohoo:

Εσεις το χετε νιωσει???

Σας φιλωωωωωωωωωωωωωω!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Angel για το εμβόλιο όσους έχω ρωτήσει με έχουν αποτρέψει να το κάνω..οπότε υπομονή. Με το γυναικολόγο μου που είχαμε συζητήσει για τη γρίπη μου είπε να παίρνω τις βιταμίνες μου, όσο μπορώ να προστατευτώ και δεν μου ανέφερε καθόλου το εμβόλιο.

Μαρινάκι μου, τι κάνει η Λεμεσός? Μεγαλώνεις? Για τον πόνο που λες με πιάνει κι εμένα, κ ειδικά κάτω χαμηλά. Να ανησυχήσω? Στο μεταξύ εδώ και μια βδομάδα με έχει τρελλάνει ο βήχας και δεν ξέρω τι να κάνω. Ο γιατρός μου είχε δώσει ένα ελαφρύ φάρμακο για το βήχα αλλά το πρωί και το βράδυ με πιάνει συχνά και φοβάμαι μην ανησυχήσω το αγγελούδι μου! ;)

Δημοσίευση

Α"λεχανδρα" μου εγω δεν το καταλαβαίνω αυτό :( που λες απλα το βράδυ είναι πολύ πρησμένη η κοιλαρούμπα μου :blink:

Μαράκι και εγω είμαι της άποψης οτι καλύτερα να προσέχω 1000 φορές παρά να κάνω ΑΥΤΟ το εμβόλιο .

Ο οργανισμός μας λεει θωρακίζεται πιο πόλυ με την βιτάμινη D. ;)

Δημοσίευση

Δεν ξέρω angel, ο γιατρός μου είχε δώσει κάτι βιταμίνες που είναι B και C μαζί. Εδώ στην Κύπρο γίνεται πανικός με το εμβόλιο και οι περισσότεροι γιατροί λένε να μην το κάνουμε, οπότε όσο μπορούμε να προσέξουμε. Παίρνω και το φολικό όξύ και το μαγνήσιο οπότε όσο μπορώ προστατεύομαι. Ανυπομονώ να δω το παιδάκι μου, 14 μέρες έχω ακόμα!! Θα σκάσω!!

Δημοσίευση

αχ! βρε [η]μαράκι[/η] πρόσεχε εσυ που έχεις να κάνεις με παιδία καλά έκανε και σου έδωσε βιταμίνες ο γιατρός .

Ολες στην αναμονή είμαστε οι μάνες τι να κάνουμε υπομονηηηηηηηηηηηηη!!!!

Μου φαίνεται τελικά [η]το πιο ωραίο ραντεβού [/η]στην διάρκεια της εγκυμοσύνηςχι [η] είναι το ραντεβού με τον γιατρό μας [/η]

χι χι! χα! χα! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

alexandra27 για το θέμα της κοιλιάς.....εγώ ένοιωθα που είναι το μωράκι στην κοιλιά μου (αριστερά δηλαδή) και όταν πήγα στο γιατρό εκεί ακριβώς που το ένιωθα βρισκόταν.....

Εγώ νιώθω κάτι σαν μούδιασμα στην αριστερή πλευρά...πρέπει να είναι η μήτρα!!!Πάντως η αριστερή πλευρά της κοιλιάς μου είναι και πιο σκληρή...

Μαράκι η Λεμεσός μια χαρά.....χριστουγεννιάτικη!!!!!!!!!

Μεγαλώνω μεγαλώνω.....έβαλα 2-3 κιλά!!!Έχει αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα μου τις τελευταίες μέρες!!!!!!!!

Κορίτσια εγώ μόνο φολικό παίρνω.....όταν θα πάω στο γιατρό θα του πω για βιταμίνες γιατί με έχει λίγο εκνευρίσει.....του είπα για το πόνο και μου είπε ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ....

Μάλλον????Τα νεύρα μου!!! :evil::evil::evil::evil::evil: Δεν τον ενδιαφέρει??????

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια.

Είμαι η Μαριάννα και περιμένω το πρώτο μου bebe 4/5/10.

Ελπίζω να με δεχθείτε στην παρέα σας αν και έχω ακούσει ότι σπάνια πέρνουμε όλο τον ένατο. Οπότε υπάρχει πιθανότητα το μωράκι μου να είναι απριλιάτικο.

Φιλιά σε όλες.

Δημοσίευση

αχ κορίτσια!εσείς είστε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη,ενώ εγώ ακόμα στην αρχή..έκτη εβδομάδα!θέλω και η δικη μου κοιλίτσα να φαίνεται!εγώ παίρνω ακόμα φολικό οξύ και οι γιατροί εδώ στο εξωτερικό το δίνουν ως και τη δωδέκατη εβδομάδα!εσείς γιατί το παίρνετε τόσο καιρό???εντύπωση μου κάνει!άλλωστε το φολικό "οσκου" βοηθα στην ολοκλήρωση του νευρολογικού συστήματος του παιδιού.+έπειτα από ένα διάστημα δεν κάνει δουλειά.αφού αυτό έχει ήδη ολοκληρωθεί στα τέλη του τρίου μηνα. :ohmy::huh:

Δημοσίευση

με το καλο κοριτσάκια μου να δεχτείτε να μωράκια σας!να μου πείτε και μένα πως είναι η διαδικασία να ξέρω ..να πάω προετοιμασμένη k γω..αν και πιστεύω πως είναι μοναδική+εντελώς προσωπική η στιγμή και η κάθε μια το βιώνει διαφορετικά..με το καλο κοπελίτσες μου!!!!!

Δημοσίευση

Μarinah κανονικά πρέπει να σου λύνει ολες τις απορίες στο έχει ξανακάνει αυτό?

Μαριάννα καλώς ήρθες και εγω στις 9/05 είμαι και το σκέφτομαι αύτο που λες(μας βλέπω για Απριλιο) έκτος και αν αποφασίσει η ζουζού να πάρει ολο τον 9ο που της το εύχομαι γιατί μεχρι και 2 εβδομάδες μετά την πητ είναι καλά να τα παίρνει το παίδι αν υπάρχουν βέβαια οι κατάλληλες συνθήκες .Με το καλό και σε σενα κοπέλα μου να έρθει

το νινί !!!!!!Αλήθεια τι είναι το είδατε ??

Αn-n με το καλό και σε σένα κοπέλα μου .Εδω στην Ελλαδα το φολλικο το δίνουν ακόμα και πριν την εγκυμοσύνη για τα υπόλοιπα θα ρωτήσω το

γιατρό μου και θα σου πω .

ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOS παρατήρησα οτι στην κοιλίτσα μου στο πλαι και κατεβαίνοντας προς τον μηρό άρχισαν να φαίνονται έντονα οι φλέβες μου,

να ανησυχώ για κάτι η΄χαζή ερώτηση????????? το εχει καμιά σας αυτό?????????????????????????????

Δημοσίευση

Είμαι μια αγορομανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ναι κυρίες και κύριοι...εχθές είδαμε "πορνό" σκηνες γιατι κουνιόταν όλη την ώρα και μας επιδεικνυόταν ο άτιμος!!!!

Αχ δεν μπορώ σας λέω...έχω τρελλαθεί...τα μάτια μου κάνουν μπλε συνεφάκια!!!! :P:P:P

Κοριτσάκια μου έχω να σας πω τα εξής:

1)την Α PLUS τελικά δεν την έκανα γιατί είναι ένας αναλυτικός υπέρηχος που κάνεις για να δεις ότι βλέπεις και στην αυχενική. Η αυχενική σου δίνει 85% πιθανότητες και η Α PLUS 60%, οπότε εφόσον η αυχενική μου ήταν άριστη, δεν χρειάζεται, αυτό έμαθα (γιατι αναρωτιόμασταν)

2) Μου τα γύρισε ο γιατρός για το εμβόλιο...κι αυτός λέει το έκανε εχθές και απ'οτι διάβασε το συστήνουν ανεπιφύλακτα για τις εγκυους, αν και το σαβ/κο θα πάει σε ενα συνέδριο και απο Δευτέρα θα είναι σε θέση να μου πει με βεβαιότητα τη θέση του. Αυτος το έκανε γιατι μέσα στο ΜΗΤΕΡΑ υπήρξαν κρούσματα και φοβήθηκε μη την "πάθει" και το μεταφέρει στις εγκύους!!!

3) Έχω χαμηλό πλακούντα ( :( ) και δεν πρέπει να ζορίζομαι καθόλου...sex ούτε συζήτηση, :blink: πάει...θα λαλήσω!

@ngel μου εγώ δεν το έχω...δε μου ακούγεται και πολύ ανησυχητικό όμως...

Σας φιλώ, καλημέραααααααααααααααααααααα!

Δημοσίευση

Καλημέρα κ απο μένα!!!

Μαριάννα καλώς ήρθες στην παρέα μας. Και εγώ το ζουζουνι μου το περιμένω 3-7/5/10.Άντε με το καλό όλα!

Γειά σου βρε αγορομάνα alexdim και συγχαρητήρια!! "Επιδειξίας" ο μικρός από τόσο νωρίς εεεεε????? :laugh: :laugh: :lol::lol: Μπράβο κοπέλα μου, όλα να πάνε τέλεια. Για τον πλακούντα μην ανησυχείς. Κάπου διάβασα, ίσως και μέσα στο φόρουμ, ότι υπήρχαν περιπτώσες που ανέβηκε μετά τον 6-7 μήνα. Απλά τώρα λίγο προσοχή!!!!!

@ngelακι γιατί αγχώνεσαι, αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, και μαλιστα αν έχεις και ανοικτό δερματάκι θα φαίνονται πιο έντονα!Η κυκλοφορια του αίματος τώρα αυξάνεται για αυτό φαίνονται περισσότερο.

καλημέρα σε όλεςςςςς :kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
    • Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...