Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

1ος μήνας

1 εβδομαδες που βρισκομαι, 39εβδομαδες που απομενουν

2 >> 38 >>

3 37

4 36

5 35

2ος μήνας

6 εβδομαδες που βρισκομαι 34εβδομαδες που απομενουν

7 >> 33 >>

8 32

9 31

3ος μήνας

10 εβδομαδες που βρισκομαι 30εβδομαδες που απομενουν

11 29

12 28

13 27

4ος μήνας

14 εβδομαδες που βρισκομαι 26εβδομαδες που απομενουν

15 25

16 24

17 23

18 22

5ος μήνας

19 εβδομαδες που βρισκομαι 21εβδομαδες που απομενουν

20 20

21 19

22 18

6ος μήνας

23 εβδομαδες που βρισκομαι 17εβδομαδες που απομενουν

24 16

25 15

26 14

7ος μήνας

27 εβδομαδες που βρισκομαι 13 εβδομαδες που απομενουν

28 12

29 11

30 10

31 9

8ος μήνας

32 εβδομαδες που βρισκομαι 8 εβδομαδες που απομενουν

33 7

34 6

35 5

36 4

9ος μήνας

37 εβδομαδες που βρισκομαι 3 εβδομαδες που απομενουν

38 2

39 1

40 0

• Απαντήσεις 758
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

mama xina μου εννοεις πότε έχω πητ? 20/5...με το καλοοοοοοοοοοοό!

marianda μου έχω S.O.S. ερώτηση...

αυτες οι εβδομάδες που γράφεις αριστερά είναι απο την σύλληψη ή απο την τελευταία περίοδο? Μάλλον απο τη σύλληψη ε? Γιατι αλλοιώς δεν μου βγαίνει...!

Δημοσίευση

αχ δεν ξερω σε σαιτ το βρηκα νομιζω οπως μετρανε οι γιατροι απο την τελευταια περιοδο γιατι φτανει μεχρι 40η εβδομαδα δηλ το συστημα των γιατρων τωρα δεν ειμαι και συγουρη, παντως 36η εβδομαδα για μενα ειναι 9ος μηνας και ας λεει 37η οποτε για μια εβδομαδα διαφορα μπορει να παιζει ισως γιαυτο δεν σου βγαινει γιατι αν βαλεις οτι ο μηνας εχει 4 εβδομαδες αν βαλεις 37η οτι ειναι ο ενατος δεν βγαινει βγαινει απο 36η αλλα οι γιατροι 37η εβδομαδα λενε οτι ειναι οκ να γεννηθει το μωρο οτι και καλα εισαι στον ενατο, σε μπερδεψα ε!!

Δημοσίευση

Γεια σας κ από μένα κορίτσια!!!

Η πρώτη βδομάδα ξεκινά από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου....

Alexdim εγώ έχω πητ 21/05 οπότε είμαστε πολύ-πολύ κοντά.Η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 14/08 και υπολογίζω τη σύλληψη στις 27-28/8...είμαι σίγουρη δηλαδή! ;)

Οπότε κ συ κάπου εκεί είσαι...φυσικά, ανάλογα με τον κύκλο της κάθε κοπέλλας είναι διαφορετική η ημερομηνία σύλληψης....

Ελπίζω να σε βοήθησα.........Εγώ μπαίνω τώρα στην 13 βδομάδα και νομίζω η πιθανότητες για ΤΟ κακό μειώνονται μέχρι την 12-14 βδομάδα...δεν είμαι σίγουρη.

Μαζί θα γεννήσουμε πρώτα ο Θεός και να μας παν όλα καλα!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια

dev141pr___.png

Δημοσίευση

marinah έγραψε:

Γεια σας κ από μένα κορίτσια!!!

Η πρώτη βδομάδα ξεκινά από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου....

Alexdim εγώ έχω πητ 21/05 οπότε είμαστε πολύ-πολύ κοντά.Η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 14/08 και υπολογίζω τη σύλληψη στις 27-28/8...είμαι σίγουρη δηλαδή! ;)

Οπότε κ συ κάπου εκεί είσαι...φυσικά, ανάλογα με τον κύκλο της κάθε κοπέλλας είναι διαφορετική η ημερομηνία σύλληψης....

Ελπίζω να σε βοήθησα.........Εγώ μπαίνω τώρα στην 13 βδομάδα και νομίζω η πιθανότητες για ΤΟ κακό μειώνονται μέχρι την 12-14 βδομάδα...δεν είμαι σίγουρη.

Μαζί θα γεννήσουμε πρώτα ο Θεός και να μας παν όλα καλα!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια

dev141pr___.png

Μarinah μου έχουμε και παρόμοιο κύκλο...

Εγω τελευταία περίοδο 13/8 και σύλληψη 29/8 σίγουρα!

Αχ με το καλό να φτασουμε εκεί ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Πού θα γεννήσεις? Εγω ΜΗΤΕΡΑ. Άντε μήπως πιουμε μαζί και το πρώτο καφεδάκι "βαρυ γλυκό" B)

Δημοσίευση

Zena έγραψε:

Kalispera koritsia, xtes ekane avxeniki diafaneia kai ola teleia!

Einai poli zoiro to moraki mas kai malon koritsi gia tin akribeia to ebgale sto 55% koritsi!

ΜΠΡΑΒΟ ΖΕΝΑ!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :P:P:P:P:P:P

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!

ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ!!

ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΕΙ ΠΑΕΙ!!!

Δημοσίευση

Alexdim μου πάρα πολύ κοντά είμαστε!!!!!!!!!!!

Εσύ νομίζω έχεις πάρα πολλές πιθανότητες για αγοράκι...αλήθεια τι θες???Αγόρι ή κορίτσι???

Πότε θα πας για αυχενική???Εγώ στις 12 και περιμένω πως και πως.....

Είμαι από Κύπρο οπότε εύχομαι να πιούμε το βαρύ γλυκό νοερά μαζί.

Να πάνε όλα καλά και τίποτε άλλο.

Έχει φανεί η κοιλίτσα ή τίποτε ακόμα???Εμένα έχει αρχίσει λίγο....και νιώθω φουσκωμένη.

Καλή συνέχεια σε όλες!!!

Φιλιά

dev141pr___.png

Δημοσίευση

Zenaki μπράβο!!! Άντε με το καλό και στις επόμενες εξετάσεις μας!

Μarinah-κι έκανα την περασμένη Πέμπτη αυχενική, άντε κι εσύ με το καλό να σου φύγει ένα βάρος...!

Πραγματικά δεν με πολυνοιάζει το φύλο...το μόνο που σκέφτομαι είναι να είναι καλά! Ειλικρινά στο λέω...όχι και καλά "γερό να είναι & να κατουράει ορθιο" όπως συνηθίζουν να λένε! Αλήθεια δε με νοιάζει, πρίν μείνω έγκυος σκεφτόμουν τι θα ήθελα όμως τώρα καμία σχέση, αλλάζουν πολύ οι έννοιες!

Εσένα παρεπιπτώντος που παέι το μυαλό σου? σε ροζ ή μπλε συννεφάκια?

Νομίζω πως έχω κάνει λίγη κοιλίτσα αλλα μπερδεύομαι μωρέ γιατί μια λίγα κιλά που πήρα, λίγο η δυσκοιλιότητα...ξέρω γω? Πάντως ο αντρούλης μου τη βλέπει ολοκάθαρα λέει την κοιλάρα μου. :P

Κύπρο ε? Έχω περάσει πολύ ωραία εκει(λατρεύω και τις ταχινόπιτες) Δεν πειράζει μωρέ, θα τον πιούμε εξ αποστάσεως!!

Φιλιά σε όλες! Καλή εβδομάδα!

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια? Πώς πάνε οι κοιλίτσες? Έχω μέρες να μπω..

Σήμερα πήγα στο γιατρό κ μου πήρε αίμα, εξετάσεις για έλεγχο σύνδρομο Down. Το μωράκι μου όλο και μεγαλώνει..απίστευτο!!! Ευτυχώς κι η αποκόλληση εξαφανίστηκε!!! Επιτέλους! Κοιμόταν το καλό μου και το ξυπνήσαμε και μας χαιρετούσε...τέλεια!! Θα πάω για αυχενική στις 23 /11.

Στο μεταξύ ο γιατρός μου είπε πως θα γίνεται πιο συχνός έλεγχος στο αίμα μου γιατί εγώ έχω αρνητικό αίμα κι ο αντρούλης μου θετικό. Σας το έχουν ξαναπεί??

Δημοσίευση

ουπς αυτο θελει προσοχη κοριτσακι!

ευχομαι ολα να πανε σουπερ!

χαδακια πολλα στις κοιλιτσες σας διοτι κανει κρυο αυτες τις μερες...!

οποιο κοριτσακι θα γεννησει αγορακι και της λειπει κατι και δεν εχει την ανεση να το παρει...ας επικοινωνησει μαζι μου,θα χαρω πολυ πολυ να την βοηθησω!

απο αθηνα εεε...μην τρεχω επαρχια!!

Δημοσίευση

Alexdim μου και μένα ο αντρούλλης μου κάθε πρωί θέλει να δει την κοιλιά μου που μεγάλωσε!!!Έχει αρχίσει να φαίνεται λίγο.....

Ούτε εμένα με νοιάζει τι θα ναι!!!!Στην αρχή ήθελα αγόρι αλλά δεν το παραδεχόμουν....έλεγα δε με νοιάζει!!Ο άντρας μου θέλει κοριτσάκι γιατί είναι πιο χαριτωμένα λέει και γιατί όλοι στην οικογένεια του έχουν αγόρια....Ώσπου το πίστεψα κι εγώ...

Ξέρεις τον καθένα που λέει τι πιστέυει ότι θα ναι!!!!!!Όλες οι θείες, ξαδέρφες κλπ κλπ.........Χθες που μου πε η πεθερά μου ότι πιστεύει θα ναι αγόρι, ένιωσα μια μικρή απογοήτευση.....που ούτε εγώ το πίστευα!!!!!

Είμαι τελείως τρελή...Γερό όμως να ναι και τίποτε άλλο.'Εχω αγωνία και για την αυχενική!!!!!!!!!!

Μαράκι και γω έχω ομάδα αίματος Ο- και ο άντρας μου ΑΒ+....Το είπα στο γιατρό και μου πε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα....Απλά όταν γεννηθεί το μωρό, θα ελέξουν το αίμα του και αν είναι θετικό θα μας κάνουν μια ένεση για να μην δημιουργήσει ο οργανισμός μας αντισώματα στο + και να χουμε πρόβλημα σε επόμενη εγκυμοσύνη....Γιατί αν έχεις αντισώματα στο θετικό και το δεύτερο μωρό έχει - θα το αποβάλει ο οργανισμός...

Δε μου πε τίποτε για πιο συχνό έλεγχο του αίματος....ο έλεγχος γίνεται προληπτικά γιατί αν χτυπήσεις μη κακό στην κοιλιά και υπάρχει εσωτερική αιμορραγία και αναμιχθεί το αίμα σου με του εμβρύου και αυτό είναι + θα δημιουργηθούν τα αντισώματα και απλά με τον έλεγχο βλέπει μην έχουν δημιουργηθεί για να σου κάνουν την ένεση και να το προλάβουν.Αυτό όμως είναι πολύ δύσκολο να γίνει..απλά πρόσεχε μη χτυπήσεις στην κοιλιά και αν έχεις αιμορραγία να του το πεις αμέσως...

Έχω γράψει ένα κατεβατό!!!Απολογούμαι για την πολυλογία...φιλάκια κορίτσια

Δημοσίευση

maraki24 έγραψε:

Τι κάνετε κορίτσια? Πώς πάνε οι κοιλίτσες? Έχω μέρες να μπω..

Σήμερα πήγα στο γιατρό κ μου πήρε αίμα, εξετάσεις για έλεγχο σύνδρομο Down. Το μωράκι μου όλο και μεγαλώνει..απίστευτο!!! Ευτυχώς κι η αποκόλληση εξαφανίστηκε!!! Επιτέλους! Κοιμόταν το καλό μου και το ξυπνήσαμε και μας χαιρετούσε...τέλεια!! Θα πάω για αυχενική στις 23 /11.

Στο μεταξύ ο γιατρός μου είπε πως θα γίνεται πιο συχνός έλεγχος στο αίμα μου γιατί εγώ έχω αρνητικό αίμα κι ο αντρούλης μου θετικό. Σας το έχουν ξαναπεί??

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ....

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΘΑΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ...

ΣΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΓΑΦΕΙ ΡΕΖΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ (ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ DU ΕΠΙ ΚΥΗΣΕΩΣ )

Δημοσίευση

Maria 24 με κάλυψαν οι "συμπάσχουσες" μ'εσένα! Εγω δεν εχω - απλά έχω λίγες ιατρικές γνώσεις και αυτά τα βασικά τα ψιλογνωρίζω, οπότε το μόνο που θα κάνεις είναι μια ενεσούλα μόλις γεννήσεις για να εισαι καλυμμένη με επόμενες εγκυμοσύνες. Επίσης να προσέχεις χτυπήματα και εσωτερικές αιμορραγίες. Αυτά...μην ανησυχείς καθόλου πάντως!

Μαρίνα μου ακριβώς μια απο τα ίδια, πρίν μείνω έγκυος εγώ τα έβλεπα όλα μπλε και ο αντρούλης μου όλα ροζ! Στον τελευταίο υπέρηχο μας είπε οτι κατι ψιλοβλέπει αλλα να μη το δέσουμε κι όλας, εννοόντας αγράκι και λίγο στεναχωρήθηκα γιατι ήταν και ο γλυκός μου μαζί και φοβήθηκα μήπως τον ψιλοχάλασε...αλλα ευτυχως δεν τον νοιάζει ούτε αυτόν πια! Μόνο ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ τα μωράκια μας κορίτσια!!!!

Αυτοί οι μπαμπάδες πια...όλο κοιλιές ονειρεύονται! Εμένα όλη την ώρα έρχεται και της μιλάει και δωστου γλύκες και φιλάκια με την κοιλια...τι νααα πώ?

Οπως λέει και η mama-xina μας, να χαιδεύετε τις κοιλίτσες όοοοολη μέρα!

Δημοσίευση

Ευτυχώς κορίτσια γιατί ανησύχησα. Θα τον ρωτήσω κι εγώ τον γιατρό για λεπτομέρειες την επόμενη φορά που θα πάω για την αυχενική. Μαρίνα εσύ που είσαι κι από Κύπρο και ξέρεις, τις εξετάσεις που κάναμε για σύνδρομο down πότε θα τις πάρουμε? Θα περιμένω μέχρι την επόμενη φορά που θα πάω στο γιατρό? Γιατί έχω αγωνία όπως καταλαβαίνεται...

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια........Μεγαλώνουν οι κοιλίτσες????

Μαράκι οι εξετάσεις αυτές είναι έτοιμες σε 3-4 μέρες μου είπε ο γιατρός και θα του τις στείλουν του γιατρού.Απλά όταν θα πας για αυχενική καλά είναι να τις έχεις γιατί θα θέλει να τις δει ο ακτινολόγος.Αλιώς θα τις στείλει ο γιατρός σου στον ακτινολόγο γιατί πρέπει κάτι να συγκρίνει με τα δικά του...δεν ξέρω ακριβώς....Και με τις δύο εξετάσεις θα βγάλει ένα ποσοστό πιθανότητας για σύνδρομο Down.

Πότε πας για αυχενική???Εγώ αύριο....και έχω αγωνία.......

Φιλάκια

dev141pr___.png

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια...μπορεί να ονειρευόμαστε κοριτσάκια αλλά όταν μαθαίνεις ότι το μωράκι σου είναι υγιές νομίζω τα ξεχνάς όλα..η ξαδέρφη μου πάλι όταν έμαθε ότι είναιαγορι ψιλοστεναχωρήθηκε ΄και η αλήθεια είναι ότι με πειραξε αυτή της η αντιδραση...δεν της είπα τίποτα..της ζήτησα όμως να το βαφτίσω..γιατί (αν και θέλω κοριτσάκι για μενα) όταν ακουω για αγοράκια χαίρομαι..χεχεχεχε..τι ανάποδος άνθρωπος εε;; :) Κορίτσια..αυριο είναι η αυχενική...όταν το θυμάμαι η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή...τα αυτιά μου δεν θέλουν να ακουσουν τίποτα δυσάρεστο..πολύ απλά δεν θα το αντέξουν..αλλά και χαρούμενο να είναι νομίζω ότι θα θέλω να τσιρίξω από ευτυχία!!!:)

Δημοσίευση

Κορίτσια είμαι και γω στην 14η εβδομάδα, ΠΗΤ 04/05/09. Πήγα στον γιατρό στις 27/10 και μου είπε όλα καλά και θα τα πούμε 27/11/09. Με έχει πιάσει ένα άγχος ότι όλα είναι καλά που δενν λέγετε. Επειδή ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω και επίσης οι ναυτίες και οι εμετοί έχουν περάσει σκέφτομαι συνέχεια αν είναι καλά και πότε θα το δώ!!! Και όλο λέω και αν δεν είναι καλά;; Αν έχει παθει τίποτα που θα το καταλάβω έως τις 27;;;

Δημοσίευση

αχ Μάρθα μου...μη νομίζεις, όλες λίγο πολύ τα ίδια περνάμε! :dry:

Εγώ στη θέςση σου πάντως θα έπαιρνα τον γιατρό μου να του πω οτι έχω αγχωθεί πολύ και θέλω να κάνω υπέρηχο. Έτσι μου ρθε! Ωχου!!!

Εμένα ο γιατρός μου απο την 1η μέρα μου είπε πως όποτε έχω ανησυχία ή θελήσω τελος πάντων να πάω αμέσως για υπέρηχο, γι'αυτό σου λέω!

Όσο για τις αναγούλες κλπ μετά την 12η εβδομάδα ούτως η άλλως σταματάνε. B)

Έχεις κάνει αυχενική?

Και κάτι ακόμα...το στήθος μου ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ! Δε θα πιάσει ποτέ "ταβάνι"? Τι γίνεται ρε κορίτσια? μ'εσάς?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια...και γω τα ίδια σκέφτομαι!!!!!!!!

Θα πάω στο γιατρό αρχές του επόμενου μήνα......και άγχος να ναι όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα πάω για αυχενική.....η ώρα 1.Ο Θεός να βάλει το χέρι του να ναι όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!

Alexdim μου....και μένα μόνο το στήθος μου έχει γίνει τούρμπο...Δεν έχω πολλή κοιλιά ελάχιστα, δεν έχω παχύνει αλλά το στήθος...........Άστα!!!!

Σαν Pamela Anderson έχω γίνει....χαχαχαχαχα

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Φιλάκια σε όλες

Δημοσίευση

Καλημέρα βρε κορίτσια!!!

Και εγώ έχω μεγάλη αγωνία μέχρι τις 1/12 που θα ξαναπάω στη γυναικολόγο μου.Άραγε θα είναι καλά το παιδάκι μου?

Και εμένα alexdim μου το στήθος μου έγινε τούμπανο..!!!σε νιώθω....και πονάει πολύ!!!

Η κοιλίτσα μου έ....λίγο κάτι εξέχει.

Να ρωτήσω και κάτι.Για τον ιό της νέας γρίπης σας έχουν πεί τίποτα οι γυναικολόγοι σας?άν θα πρέπει να κάνετε εμβόλιο η όχι?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...