Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου καλημέρα! Έκανα κ εγώ καμπύλη το Σάββατο και μου βγήκε τσιμπημένη η τιμή στο 2ωρο, οπότε μου πε ο γιατρός ενδοκρινολόγο και διατροφή. Επίσης στα αμνιακά υγρά είμαι στο ανώτερο φυσιολογικό όριο οπότε μου είπε θέλει προσοχή. Σε νιώθω απόλυτα, έχουμε ένα κάρο δυσκολίες, έχουμε και αυτό τώρα να προσέχουμε το παραμικρό που θα φάμε. Ελπίζω να ρυθμίζεται με τη διατροφή και να μη χρειαστεί να τρυπιόμαστε κάθε μέρα ΚΑΙ για αυτό. 😕 
    • Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εγώ έκανα β' επιπέδου χθες, όλα πολύ καλά!! 505 γραμμάρια η μικρούλα! Βγάλαμε και κάτι τέλειες φωτογραφίες 3D, σοκ!!  Το Σάββατο έκανα και την καμπύλη ζαχάρου, και η τιμή στο δίωρο βγήκε λίγο τσιμημένη, οπότε πάμε για ενδοκρινολόγο και διατροφή. 
    • Κ εγώ 17 είμαι και δεν το έχω νιώσει ακόμα. Κάθε μέρα περιμένω μπας και αλλά τίποτα ακόμα !
    • Καλημέρα! 19+2 εδω και απο το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όταν είμαι ξαπλωμένη το βράδυ ή τα ξημερώματα και είμαι σε ήρεμη κατάσταση τα νιώθω τα ψυχάκια μου 💙💙ελαφρώς, σαν ένα γαργαλητό στο στομάχι για δευτερόλεπτα αλλά έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους!
    • Με το καλοοοοο θα ξανά γυρίσει μην ανησυχείς σε παρακαλώ αφιέρωσε 10 λεπτά τη μέρα να κάνεις τις ασκήσεις που θα βρεις γράφοντας spinning babies. Έχει πολλές μαίες που δείχνουν ασκήσεις.    Καλό το νερό δεν λέω αλλά θα βοηθήσεις πολύ το μωρό και το σώμα σου με τις ασκήσεις. Η μπάλα γυμναστικής είναι must για όλη την εγκυμοσύνη, τα βαθειά καθίσματα σε κινησιολογια βοηθανε πάρα πολύ 💪🏽   με το καλό! 🥰 μην απελπίζεσαι αλήθεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...