Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλη σας μερα κοριτσια, για μενα εινα χαλια, :( πηρα εχτες το απογευμα τα αποτελεσματα της χοριακης, 24 :( πολυ μικρη για τοση καθυστερηση και σημερα απο πολυ πρωι εχω πονους χαμηλα και αιμα :( Δυστυχως μαλλον παλι τα ιδια :( .Το απογευμα θα παω στο γιατρο να δω τι θα μου πει αν και ξερω. Φιλακια σε ολες και ευχομαι οτι καλυτερο. RUBELA γλυκια μου συγχαρητηριααααα!!!!!!! Με το καλο και η Παναγια κοντα σου.

Δημοσίευση

Τι να σου πω βρε κοπέλα μου, κουράγιο και δύναμη και είμαστε όλες μαζί σου. Όλοι αλλή περισσότερο άλλη λιγότερο έχουμε περάσει από πολλά ζόρια για να αποκτήσουμε παιδάκια, αξίζει τον κόπο πιστεψέ με. Και η θέληση να γίνεις μανούλα δεν σε αφήνει εύκολα να παραδώσεις τα όπλα. Εύχομαι σύντομα καλά νέα.

Δημοσίευση

ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ..ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙ.ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ..,ΕΙΠΑΜΕ ΟΜΩΣ..ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ..ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ..ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ..ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΕΑ..

Δημοσίευση

Δεν πειράζει κουκλίτσα μου! Εσύ να σαι καλά πάνω από όλα εσύ και ο αντρούλης σου! Κ τα παιδάκια θα 'ρθουν, όσα θέλετε!

Δυστυχώς στην εποχή μας γίνεται όλο και δυσκολότερο να τα αποκτήσεις, διότι έχουμε την φύση εναντίον μας αλλά πάλι και την επιστήμη με το μέρος μας!

Ολα θα γίνουν! Ο επόμενος κύκλος είναι κοντά!

Δημοσίευση

μην στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου...όλες τα έχουμε περάσει αυτά,να περιμένουμε με αγωνία και μετά όλα να γκρεμίζονται..

εύχομαι σύντομα να έρθει το μωράκι που τόσο επιθυμείς!!

φιλάκια πολλά!!!

Δημοσίευση

Κουράγιο κοριτσάκι μου! Αφού λες πως είναι η 3η φορά.... μήπως πρέπει να το ψάξετε λιγάκι παραπάνω με το γιατρό σου????? Δεν είναι δυνατόν..... να μην κάνεις παιδάκι..... αφού συλλαμβάνεις.... πάει να πει πως ο οργανισμός σου προφανώς χρειάζεται υποστήριξη!

Η κολλητή μου, τον προηγούμενο χρόνο είχε 2 αποβολές μέσα σε διάστημα 4 μόλις μηνών!!!! Το έψαξε περαιτέρω το θέμα..... έκανε εξετασούλες αίματος.... είδανε τί λείπει από τον οργανισμό της (δεν είχε καθόλου Φυλλικό Οξύ!!!!) και τώρα..... έχει μία πανέμορφη μπουμπούκα 6 1/2 μηνών!!!!! Ψάξτο αγαπούλα μου!!!!! Είμαστε μαζί σου!!!! Σε φιλώ!!!!

Δημοσίευση

Έχει απόλυτο δίκιο η pipitzazouzouna. Οι εξετάσεις που έκανα εγώ στο IASO κόστισαν 870€ και πήρα από το ταμείο 220€. Αν πάς σε δημόσιο νοσοκομείο θα είναι σίγουρα φθηνότερα. Εμένα εκεί είναι ο γιατρός οπότε αναγκαστικά!!! Μην το αφήσεις. Συζήτα το με το γιατρό

Δημοσίευση

Φραουλιτσα μου...τι να πω...οτι και να πω θα ειναι λιγο...οπως κι εμενα καθε φορα που εμφανιζεται η περιοδος εδω και κοντα ενα χρονο οτι και να μου λενε ,θα κανεις παιδακια μικρη εισαι ακομα και μην αγχωνεσαι,εγω πιανω πατο....ευτυχως κραταει μια αντε δυο μερες....βεβαια το να τα καταφερνεις και μετα να νιωθεις την απολεια δεν ειναι το ιδιο μα μην μου στενοχωριεσαι...εξετασεις κοπελα μου να κανεις να σου φυγει καθε αγχος και να ησυχασει το κεφαλακι σου απο τη σκεψη τι φταιει μα γιατι?Εσυ ολα καλα τα κανεις ο οργανισμος καπου κολλιεται ,η προλακτινη απ οτι ξερω δημιουργει καποιο πρβ...αλλα δεν ξερω συγκεκριμενα για σενα .3 μηνες παιρνεις?Επανεξεταση εκανες?Να κανεις πολλες ερωτησεις στο γιατρο και να τον ρωτησεις τι μπορεις να κανεις!Σε φιλω γλυκια μου!Ολα θα πανε καλα!Αρκει να κανουμε αυτα που πρεπει....αυτα που τουλαχιστον περνουν απο το χερι μας! :)

Δημοσίευση

Μην το βαζεις κατω.....ξερεις πολυ καλα οτι δεν εισαι μονη.Εχεις εμας εδω.....πολλες απο εμας συμπασχουσες.....

Ολα αυτα θα μεινουν μια αναμνηση,ισως κ αμυδρη,οταν θα κραταμε στην αγκαλια μας τα μωρακια μας!!

Ολα θα πανε καλα....να εισαι σιγουρη!!

Δημοσίευση

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

Κουράγιο κοριτσάκι μου! Αφού λες πως είναι η 3η φορά.... μήπως πρέπει να το ψάξετε λιγάκι παραπάνω με το γιατρό σου????? Δεν είναι δυνατόν..... να μην κάνεις παιδάκι..... αφού συλλαμβάνεις.... πάει να πει πως ο οργανισμός σου προφανώς χρειάζεται υποστήριξη!

Η κολλητή μου, τον προηγούμενο χρόνο είχε 2 αποβολές μέσα σε διάστημα 4 μόλις μηνών!!!! Το έψαξε περαιτέρω το θέμα..... έκανε εξετασούλες αίματος.... είδανε τί λείπει από τον οργανισμό της (δεν είχε καθόλου Φυλλικό Οξύ!!!!) και τώρα..... έχει μία πανέμορφη μπουμπούκα 6 1/2 μηνών!!!!! Ψάξτο αγαπούλα μου!!!!! Είμαστε μαζί σου!!!! Σε φιλώ!!!!

Φραουλιτσα συμφωνω με τη Πιπιτσα το εχω ακουσει κι εγω αυτο με το φολλικο οξυ..Μαλιστα πολοι γιατροι συνηστουν να χορηγται και κατα τη διαρκεια της προσπαθειας συλληψης! κατι πρεπει να φταιει αλλα σιγουρα οχι εσυ! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...