Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

..tonia28 ,γιωργία ,nickis ,VOULA ,zouzou21..

ΑΡΧΙΚΑ ΔΩΣΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ

ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ... :dry:

ΜΕ ΕΣΤΗΣΑΝ!!!!!

:blush::blush::blush: ΕΓΩ ΑΡΓΗΣΑ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΠΩ ΣΤΟ ΨΗΤΟ. ;)

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ(ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ)Κ ΑΠΟ

ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

(ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ) :)

ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΠΛΑ..ΜΠΛΑ...ΜΠΛΑ..ΜΠΛΑ...ΚΑΛΕ ΤΙ ΓΛΩΣΣΟΥΔΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ??ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ :woohoo:(ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ,ΤΟ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ :blush: ) ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ :blush: ΓΕΛΑΣΑΜΕ,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΨΑΜΕ..Κ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ..ΒΓΑΛΑΜΕ Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙΡΟ!

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ Κ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Κ ΕΛΕΓΑΝ Κ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ! B)

Κ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΑΑΡΑ ΜΑ ΠΑΑΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΥΥΥ ΗΣΥΧΑ!!! :kiss:

ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΟΥΛΑ,ΜΙΑΣ Κ ΗΤΑΝ Η ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!!! :)

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ 3ΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ :woohoo: Κ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΙΝΑΣΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ(ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΓΙΩΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ) :(

ΕΙΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ(ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ..ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΜΟΝΟ) :blink:

ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ Κ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ,ΤΟ ΓΕΛΙΟ Κ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ Κ ΤΟ ΔΑΙΛΥΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 7(ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ) :unsure:

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ???

ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΕΣ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ,ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΕΣ..ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ!!

ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!! :ohmy:

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.................................................................

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ!! :woohoo:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ! :kiss:

Υ.Γ.ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ Κ ΠΡΙΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΙΤΛΟ :angry::angry::blink:

ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :woohoo: :woohoo:

post-4270-1387393473523_thumb.jpg

• Απαντήσεις 97
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ....ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ,ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ..ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!!!!!:blink::S:dry::huh::ohmy:

ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ????:laugh: :laugh: :laugh:

ΛΟΙΠΟΝ.....ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Η ΖΟΥΖΟΥ,ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!

ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ!ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ(ΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ,ΘΕΛΩ 50 ΕΥΡΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ'ΣΕΝΑ:laugh: )

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ!!!!

ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ'ΜΕΝΑ:laugh:

ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ....ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΑ!Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ(ΛΕΣ ΒΡΕ,ΝΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΨΟΥΜΕ???)

ΑΣ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟ.....

Δημοσίευση

Κοριτσάκια όλες είστε κούκλες...Χαίρομαι που περάσατε τόόόόόόσο ωραία...Φαντάζομαι μόνο κορίτσια πόσο θα σας ζάλισε η zouzou21 με την πολυλογία της...Γλώσσα δε βάζει μέσα..Μια μέρα στο τηλέφωνο μιλούσαμε επί 2 ώρες...Γλωσσοκοπάνα μου χρωστάς κι εμένα ένα καφεδάκι...Αλλά όταν θα ξαναέρθεις Αθήνα...

Φιλιά πολλά και πάντα τέτοια...

Δημοσίευση

kritikopoulessssssssss mouuuuuuuuuu.theeeeeeeeeeeeessssssss.

koritsares mou omorfes me ta pedakiasas ta trisxaritomena.ti mporo na po ego ta lene ola i foto sas.

agapimeni mou foto?i tonia pou krata ta 3 mora??????????

kaleeeeee pos tin kitazoun etsi ti magoulitsa??????????

ilikrina afti ti foto tha tin ithela gia afisa se pediko domatio.

Δημοσίευση

Βρε σεις κορίτσια που ήσασταν??:dry:

Εγώ στις 12 ακριβώς ήμουν έξω απ' το λιμάνι αλλά δεν είδα κανένα!!

Περίμενα κανένα εικοσάλεπτο και μετά έφυγα..

Τα παιδιά τελικά δε τα είχα μαζί μου γιατί είναι λίγο συναχωμένα και έτσι όπως ήταν παράξενος ο καιρός φοβήθηκα μη κρυώσουν περισσότερο

Δημοσίευση

kyriaki78 έγραψε:

Βρε σεις κορίτσια που ήσασταν??:dry:

Εγώ στις 12 ακριβώς ήμουν έξω απ' το λιμάνι αλλά δεν είδα κανένα!!

Περίμενα κανένα εικοσάλεπτο και μετά έφυγα..

Τα παιδιά τελικά δε τα είχα μαζί μου γιατί είναι λίγο συναχωμένα και έτσι όπως ήταν παράξενος ο καιρός φοβήθηκα μη κρυώσουν περισσότερο

ΚΥΡΙΑΚΗ?????ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ???

Κ ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ..

ΚΡΙΜΑ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!! :(

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ??

ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ.. :(

Δημοσίευση

Τι ώρα πήγατε ? Εγώ έφυγα στις 12:20.

Έβλεπα ζευγάρια με καρότσια να κάνουν βόλτες αλλά όχι κάποιον να περιμένει στο πάρκινγκ. Εγώ περίμενα ακριβώς έξω απ' το λιμενικό σώμα..

Νόμιζα ότι το αναβάλλατε τελικά και επειδή σήμερα to πρωί δεν είχα μπει καθόλου στο internet, δεν το έμαθα..

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Κοριτσάκια όλες είστε κούκλες...Χαίρομαι που περάσατε τόόόόόόσο ωραία...Φαντάζομαι μόνο κορίτσια πόσο θα σας ζάλισε η zouzou21 με την πολυλογία της...Γλώσσα δε βάζει μέσα..Μια μέρα στο τηλέφωνο μιλούσαμε επί 2 ώρες...Γλωσσοκοπάνα μου χρωστάς κι εμένα ένα καφεδάκι...Αλλά όταν θα ξαναέρθεις Αθήνα...

Φιλιά πολλά και πάντα τέτοια...

χαχαχαχαχααχαχα... :laugh: :laugh: :laugh:

ΑΣΕ ΒΟΥΛΑ ΜΕ ΕΔΩΣΕ ΣΤΕΓΝΑ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι πραγματικά χωρίς λίστα δε λειτουργεί το μυαλό 🤣 κ φωλιά τώρα που το λες την είχα δώσει. Δε με είχε βολέψει κ πολύ βέβαια. Το λίκνο για μένα είναι ο,τι πιο χρήσιμο, κ πρέπει να το πάρω άμεσα.  Καλά όσο για τα πλυντήρια κι εμείς που είμαστε 5 άτομα βάζουμε σχεδόν κάθε μέρα κ μπορεί κ 2 κ 3 τη μέρα. Τελικα αποφασίσατε ημερομηνία;; Επισης δε μου είπες ποιες ημερομηνίες είπε η αστρολόγος ότι είναι καλές για το Φεβρουάριο;; 😅
    • Δεν το ξέρω αυτό το 6μηνο. Είσαι ιδιωτικός υπάλληλος ή κάτι άλλο; Πχ ελεύθερος επαγγελματίας/ανεργη; Εγω είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και επειδή θα πάρω πρώτη φορά αυτές τις άδειες κ τα επιδόματα, τώρα τα μαθαίνω. Έχω δει τους 2 μήνες πριν-2 μετα(κυοφορίας κ λοχείας), μετά το 9μηνο που λέγεται προστασίας μητρότητας κάτι τέτοιο, μετά ένα άλλο που ειναι μειωμένο ωράριο ή το παίρνεις όλο μαζί 3,5 μήνες . Αυτά, συν μια γονική που 2 μήνες πληρώνεσαι 2 όχι, συν την άδεια του έτους. Αυτά είναι; Αν υπάρχει κ κάτι άλλο 6μηνο με ενδιαφέρει 😅 Επισης δε ξέρω αν πρέπει να τα πάρω με συγκεκριμένη σειρά, αν γνωρίζει κάποια κοπέλα ας με βοηθήσει. Προς το παρόν έχω κάνει την αίτηση για το κυοφορίας κ είναι προς πίστωση λέει. Ναι η αλήθεια είναι ότι ο θηλασμός βολεύει. Κ γλιτώνεις πολλά έξοδα συν κόπο να φτιάχνεις γάλατα κλπ να πάει στη σωστή θερμοκρασία, να κουβαλάς μαζί σου μπουκάλια θερμός γάλατα κλπ . Μακάρι να τα καταφέρεις. Να ξέρεις στην αρχή πονάει πολύ, επίσης αν σου πει κανείς ότι δεν έχεις γάλα δεν ισχύει. Αν ξεπεράσεις τον αρχικό πονο(μπορεί κ πληγές) τις πρώτες 1-2 εβδομάδες, μετά δε νιώθεις τίποτα κ είναι πολύ εύκολο. Εμένα δε μου είχε πει κανείς πόσο πονάει στην αρχή κ μου ρθε σοκ. Για συγκοιμηση εγώ είχα λίκνο που ενώνεται με το κρεβάτι, και με βόλευε πολύ αυτό. Ώστε να έχω το μωρό δίπλα αλλά να νιώθω ότι είναι κ ασφαλές. Α επίσης ρώτησα τ γιατρό μου για το maalox, κ μου είπε να μην το παίρνω. Καλύτερα gaviscon αν θέλω λέει 
    • Τι ωραίες αυτές οι κλωτσίτσες!!! Με κλωτσάει κι εμένα πολύ. Και τις τελευταίες μέρες αντιδράει και στις φωνές ή σε έντονους ήχους.  Δυστυχώς τα συμπληρώματα είναι τα περισσότερα βαριά για το στομάχι. Εγώ παίρνω φυλλικό και σίδηρο το μεσημέρι και μαγνήσιο το βράδυ. Έχω 4-5 με αϋπνία. Δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου. Επίσης έχω και πολύ νευρικά πόδια και δεν ξέρω που να τα βάλω να ηρεμήσουν. Και το χειρότερο έχω πόνο στρογγυλών συνδέσμων. Και αν με πιάσει δεν μπορώ να κουνηθω. Καμία άλλη με αυτά τα συμπτώματα; Περνάει ο καιρός κορίτσια!! Φάγαμε το μισό!!
    • Αυτό με το 6μηνο είναι από τη ΔΥΠΑ. Τελειώνει το 4μηνο από τον ΕΦΚΑ το κυοφορίας/λοχίας και μετά κάνεις αίτηση για το μητρότητας στη ΔΥΠΑ. Ο άντας μου από τώρα έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα και μου δίνει την εντύπωση ότι αν μπορούσε να το γεννήσει και να το θηλάσει θα το έκανε.. 🤣🤣🤣 Θέλω κι εγώ πολύ να μπορέσω να θηλάσω. Μόνο που σκέφτομαι ότι αν δεν γίνει αυτό θα πρέπει να δίνω ένα σκασμό λεφτά στα βρεφικά γάλατα που δεν ξέρεις και ποιο θσ του ταιριάξει εν τέλη, θα πρέπει να έχεις το νου σου στο ποσό ζεστό θα είναι το νερό για το γάλα, το να έχεις ένα σορό μπουκάλια, όλα στην αποστείρωση κάθε τρις και λίγο. Ενώ με το θηλασμό το βάζεις στο βυζί και τελειώνει η υπόθεση. Απλά δεν ξέρω πόσο εύκολη είναι η συγκοίμηση.  Και εγώ malox plus παίρνω με οδηγίες γιατρού. Άσε τι γράφει. Εγώ ρώτησα τη γιατρό τι μπορώ να πάρω με την καούρα και μου πρότεινε αυτή το malox plus. Και να σου πω έχω σωθεί. Απλά αντί για 4 κουταλιές του γλυκού παίρνω 2.
    • Ναι χρειαζόμαστε λίστα γτ το μυαλό δεν λειτουργεί! Η μαμά μου πήρε να πλύνει το αυγό. Εγώ κοίταξα λίγο και ξεχώρισα τα ρούχα που είναι 0-3 και 3-6 με μικρή φόρμα. Έχω από φίλη μου , κάποια από τον γιο μου και κάποια καινούργια που αγόρασα. Πρέπει να τα πλύνω κ να τα σίδερωσω (όχι εγώ απαραίτητα). Είπαμε θα πάρω από μια φίλη, λίκνο από μια άλλη , αποστειρωτη μου έστειλε άλλη φίλη μου 😝 έχω μαζέψει από παντού!!! Καρότσι εντάξει έχω δικό μου, και πήρα μια φωλιά ροζ , έτσι για το καλό... Γτ οι φίλες μου είχαν πιο ουδέτερες 😝.  Λίγο πιο χαλαρά είμαι από χρόνο τώρα μιας κ θα γέννησω λίγο πιο μετα. Κορίτσια όλα μου φαίνονται βουνό! Από τις διακοπές κ μετά με έχουν πάρει μπάλα τα πλυντήρια κ τα στεγνωτηρια.. Σαν τη Λερναία Ύδρα ένα βάζεις 2 καινούργια εμφανίζονται... Τι κακό είναι αυτό; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...