Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

καλα ιφιγενεια δεν εχεις δει το καμαρι μου; βαζω αδικαιολογητη απουσια :P να λοιπον το επομενο τοπ μοντελ οπως λες χαχα :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

marianda έγραψε:

και εγω ντρεπομαι να πω για δοντια στον γιατρο αλλα θα το πω εξαλλου ενας παθολογος που ξερει η μανα μου της ειπε οτι τωρα τα παιδια και ειδικα τα κοριτσια βγαζουν απο 4 μηνων δοντια οποτε εμεις που παμε δυο μηνων μπορει να εχει αρχισει να πρειζονται τα ουλα , δεν ειπα οτι θα βγαλει και δοντια τωρα θα επρεπε να ειναι το παιδι θαυμα χαχα αλλα επειδη αυτο ειναι το δευτερο παιδι μου εχει ολα τα συπτωματα οπως ειχε ο γιος μου τα κατω ουλα της ειναι πιο φουσκωμενα και λιγο ασπρα και τα τριβει με τα χερια σαν τρελλη συν οτι εδω και μια εβδομαδα βγαζει πολλα σαλια, τι να πω ρε κοριτσια αλλη γενια τωρα τα μωρα μας.

Κοίτα... όχι επειδή είναι βαφτηστήρα μου... αλλά είναι το παιδί θαύμα!!! ;)

Κορίτσια να σας πω εν ολίγης και τα δικά μας νέα και να συνεχίσω να διαβάζω τα ποστ σας!!!

Πήγαμε λοιπόν στον παιδίατρο εχθές... Έχει φτάσει 60 μισό σε πόντους, 5.350 στα κιλάκια!! Μια χαρά!! Φαγάνας!! Ενεργείτε πλέον τουλάχιστον 1 φορά την μέρα !! :woohoo: Όσο για το εμβολιάκι!! Λοιπόν.. τσίνισε λιγάκι όταν του έβαλε την βελόνα αλλά του πέρασε στο δευτερόλεπτο! Πριν καν προλάβει να την βγάλει είχε σταματήσει!! Μετά του έδωσε και κάτι σταγόνες για την γαστρεντερίτιδα μας είπε και είπε ότι μπορεί να κλάψει γιατί δεν έχει ωραία γεύση! Ένα θα σας πω!! Ξίνισε λιγάκι στην αρχή και μετά γλειφόταν όλη την ώρα!! :laugh: :laugh:

Πάω να συνεχίσω να διαβάζω...

Μαράκι μου.. μια χαρά! Από τότε που τον έβγαλα τον άτιμο τον φρονιμήτη ησύχασα από τον πόνο και σταμάτησα τα παυσίπονα!! Καιρός ήταν!! Αφού ο οδοντίατρος μου είπε ότι φώναζε το δόντι.. "Βγάλτε με, βγάλτε με!!" :laugh: Πολύ καλά με τον σποράκο σου που κοιμάται!! Και βέβαια να μην το ξυπνάς το παιδί!! Εμένα κοιμάται σίγουρα 6ωρο σερί αλλά τώρα τελευταία νιαρνιαρίζει στον ύπνο του!! Τον θήλασα κοιμισμένο σήμερα στις 6 το πρωί και αφού έφαγε και ρεύτηκε.. λέω ωραία συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον ύπνο μας.. κοιμάται.. αλλά που!!! Άνοιξε τα μάτια του, είχε χορτάσει ο κύριος, αισθανότανε πλήρης κι είχε τρελά κέφια! Τι γελάκια, τι ξεκαρδίσματα, τι ανγκού.. μας έκανε.. λιώναμε κι εμείς!! Ύπνο με δόσεις κάνουμε!! Τουλάχιστον κοιμόμαστε, δεν έχω παράπονο!! :P

Βουλάκι, καλώς ήρθες κι εδώ στην Αυγουστοπαρεούλα μας!!! Να μας έρχεσαι πιο συχνά να τα λέμε!!

Βρε κορίτσια πολλά σαλάκια έχει κι εμένα αλλά κι εγώ λέω μήπως είναι πολύ νωρίς για δόντια!! Σήμερα πέταγε την πιπίλα κι έβαζε και πιπίλαγε το δάχτυλο του στο Σουπερμάρκετ! Άστε που έκανε μια κατεβασιά στο μάγουλο του! Νυχιά, από το μάτι ώς το στόμα!! Τι είναι κι αυτά τα νύχια!! Κάθε μμέρα να τα κόβεις.. πάλι γρατζουνίζεται!!

Λινάκι.. καλά αποτελέσματα!! Κι εγώ κάπως έτσι ένιωθα που του έβαλε την βελόνα για το εμβόλιο!! Αλλά ευτυχώς άντεξα!! :laugh:

Εφάκι, μας είπε ότι 1 μέρα μετά αν είναι μπορεί ν'ανεβάσει πυρετό! Μέχρι στιγμής καμιά παρενέργεια!! Όλα καλά!! Δεν νομίζω να γίνει κάτι!! Πέρασαν ήδη 20 ώρες που το κάναμε!! Θα ενημερώσω για νεότερα!!

Κορίτσια σταματάω πρέπει να ετοιμαστώ για ένα γάμο!! Θα συνεχίσω αύριο να διαβάζω και να γράψω για τα υπόλοιπα!! Πολλά φιλάκια σε όόλεεες!!!!

yuki υπέροχο παρατσούκλι!!

Κορίτσια αν και καθυστερημένα, να σας πώ και εγώ πως στις 5 Αυγούστου γέννησα τον μικρό μου Θεμιστοκλή. Το δεύτερο θαύμα μου.

Γέννησα με προγραμματισμένη καισαρική και δόξα το θεό όλα πήγαν καλά.

Δυστυχώς ταλαιπωρηθήκαμε με τον ίκτερο, που ανέβασε 17,1, αλλά δόξα το θεό, αφού τον βάλαμε 2 μέρες στην λάμπα έπεσε.

Βάζω και μια δικιά μας φωτογραφία…..

Την Τρίτη που μας έρχεται πάμε για τα πρώτα μας 2 εμβόλια …ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην ανεβάσει πυρετό ούτε να έχουμε γκρίνια ( στο πρώτο μου παιδάκι τα είχαμε αυτά )

GEIA SAS ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!ΓΙΟΥΚΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!ΜΑΡΙ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΒΓΗΚΑΜΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΡΕ ΓΜΤ!!ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ!!ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ ΓΡΙΠΟΥΛΑ!!!!

ΧΑΠΙ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙΣ ΤΟΥΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ; ΟΕΟ!!!!!ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΚΑΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΚΙΛΑ!!!!!!!!!ΚΕΦΤΕΔΟΥΛΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ,

ΦΟΥΛΙΝΕΛ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΙΔΑΙΑΑΑΑΑΑ;;;;; :P

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ.

DALIA ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΕΝΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΟΡΜΑΡΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΠΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ 60 ΕΚ 6 ΚΙΛΑ :woohoo: . ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΤΟ ΠΟΥΚΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑΤΑ.

ΕLDO ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΛΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ.

ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΜΑΚΙ ΣΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΚΑΡΙΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΑΡΕΩΝ ΒΑΡΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΜΑRIANDA ΔΕΝΞΕΡΩ ΑΝ ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ. :kiss:

τι κανετε αυγουστομανουλιτσες μου; εμεις δεν εχουμε κολικους μαλλον μας περασανε αλλα κλαιμε βοερα χωνουμε το χερι μπουνια μεσα στο στομα το τριβουμε κοντευουμε να βγαλουμε τα σαγονια μας και κλαιμε τι πραγμα ειναι αυτο δεν ξερω αντε απο εβδομαδα θα φερω τον γιατρο να δουμε, στα εμβολια τα παιδακια μπορει να ανεβασουν λιγο πυρετο αλλα σηνυθως διαρκει μια μερα, εμενα ο γιος στο πρωτο εμβολιο εκανε λιγο και μετα ποτε ξανα, το καλο ηταν μονο οτι οποτε εκανε εμβολιο μετα κοιμοταν με τις ωρες και ησυχαζα χαχα τωρα με την μικρη θα δειξει πως θα αντιδραση, ποιο εμβολιο κανατε πρωτο της ηπατιτιδας μου φαινεται ειναι;

λοιπον διαβασα στο θεμα που λεει κρεμα για τα ουλα, και μια κοπελα η boymamma εγραψε οτι το παιδι της αρχισε να γκρινιαζει με τα ουλα του απο 1,5 μηνων και συνεχιζει μεχρι τωρα που ειναι 4αρων, οποτε ειναι πολυ πιθανο η μικρη μου να εχει το ιδιο πραγμα, αντε γιατι με κοροιδευατε μερικες χαχα

μαριαντουλα μου την εβαψες!!αν αρχισε απο τωρα την ..διεργασια..για δοντια σε βλεπω ξαγρυπνη πολλες νυχτες!!

τη φανταζομαι..με τετοιο μαλλι κ δοντια θα μοιαζει με 3 χρονων..ενω εμας με τα ουλα..κ καραφλα.. :laugh: :laugh:

οπως κ ναχει ειναι κουκλαρα!!!

ο γιος σου ποτε αρχισε? εμενα εβγαλε το πρωτο 7 μηνων..νορμαλ..

απο 4 μηνων κ μετα αρχισε τα σαλια κ ενα μηνα πριν τα δαγκωματα...

επισης οταν τα εβγαζε..εκανε κακα ολη μερα!!!

εχω ακουσει για μωρο που εβγαλε δοντια 4 μηνων..οχι νωριτερα!

happy mom συγουρα δεν θα βγαλει δοντια νωριτερα απο 4 μηνων μην τρελαθουμε αλλα θα εχουμε πολυ γκρινια γιατι την τρωνε για πολυ καιρο οπως μας κοβω

Γεια σας κοριτσια!!

Λοιπον χτες ηταν η παγκοσμια μερα θηλασμου και ειπα να δοκιμασω μηπως και πιασει το στηθος το μικρουλι μου... στις 8 το βραδυ ξυπνησε και ηθελε να φαι τον βαζω στο στηθος δεν εφαγε ουτε 2 λεπτα και αρχισε το κλαμα... κορτισια εκλεγε ασταματητα μεχρι τις 2 το πρωι ετρεμε απο την κουραση και μελανιαζε απο το κλαμα :(:( ...ειλικρινα δεν ξερω τι κανω λαθος :( .... στις 2 ηδη πολυ κουρασμενος σταματησε να κλαιει εφαγε απο το μπουκαλι ξενο γαλα :( και κοιμηθηκε μεχρι τις 6 το πρωι...

Τελοσπαντων φιλακια σε ολες και ελπιζω να βελτιωθουν τα παραγματα συντομα!! ;):kiss:

Eldo τι όμορφα που είναι τ'αντράκια σου!! Να σου ζήσουν!! Φοβερές φατσούλες!! Υγεία πάνω απ'όλα!

Ιφιγένεια.. σ'ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!! Ο μπομπιράκος μου στέλνει πολλά πολλά φιλάκια στις όμορφες κουκλάρες μαμά και κόρη!!

Εβινάκι.. μη μασάς!! Θα'ρθει ο καιρός που δεν θα σας βλέπει καθόλου το σπίτι σας!! Πολλά φιλιά στην κεφτεδούλα σου!!

Yuki μου γλυκειά.. μια χαρά είναι το πουκαρινάκι σου!! Και στα κιλάκια και στα εκατοστά!! Σε λίγες μέρες κι εμένα έτσι θα είναι!! Εκεί οδεύει!! :laugh: Περιττό να σου πω... είναι φοβερή η φώτο του προφίλ σου!! Μαγουλάκια για ρούφηγμα!! Τρελένομαι να τον βλέπω!!

marianda έγραψε:

τι κανετε αυγουστομανουλιτσες μου; εμεις δεν εχουμε κολικους μαλλον μας περασανε αλλα κλαιμε βοερα χωνουμε το χερι μπουνια μεσα στο στομα το τριβουμε κοντευουμε να βγαλουμε τα σαγονια μας και κλαιμε τι πραγμα ειναι αυτο δεν ξερω αντε απο εβδομαδα θα φερω τον γιατρο να δουμε

Καλά κουμπάρα η περιγραφή σου... είναι όλα τα λεφτά!! Ακόμα γελάω!! Εύχομαι ότι είναι αυτό να περάσει γρήγορα και να μην πονάει το καμάρι μου!!

Τόμα μου... καλώς μας ήρθες και πάλι!! Μην αγχώνεσαι με το θέμα του θηλασμού!! Εμένα ήταν σχετικά εύκολο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και απόλαυση! Με πονάει μερικές φορές, είμαι και εγώ λιγάκι μίζερη με το στήθος.. τι να πω!! Αλλά του δίνω κι εγώ γάλα φόρμουλα κάποιες φορές!!

Συμπεθέρα... πολλά φιλάκια στο κουκλάκι σου!! Περιμένω να έρθει η βδομάδα που θα είμαι Αθήνα και πάλι να κάνουμε καροτσάδα!!! Θα περάσουμε τέλεια!!!

Πολλά πολλά φιλάκια... σε όλες τις Αυγουστομαμάδες που είναι όόόλες κουκλάρες.. κι έχουν τα πιο όμορφα μπεμπάκια του κόσμου!!

Κουκουβάααααααααααααααα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αχ κοριτσια της εβγαζα γλωσσα και λυθηκε στο γελιο το σκατο!!! και μου ειπε και αουυυ τρελαθηκαααα φερτε πανες η μαμα κουκουβαγια κατουρηθηκε απο την χαρα της χαχαχα!!!!!!!!!

Να'μαστε κ εμεις!!!!

Την Παρασεκυή πηγαμε πρωτη επισκεψη στον παιδιατρο. Ειμαστε 4600 κιλα κ 47 ποντους (πηραμε 800γρ κ 4 ποντους σε 20 μερες)

Ο μικρουλακος μου υποφερει απο κολικους... εχει ειδικα 2 μερες που ξεκιναει απο της 3 τα ξημερωματα μεχρι τις 5 το απογευμα που τρελενεται, μετα της 5 ηρεμει κ κοιμαται!!! Αχχχχχ τι θα τον κανω... υποφερω κ εγω μαζι του που τον βλεπω ετσι!!!! Βρε κοριτσια μεχρι ποτε κρατανε αυτοι οι κολικοι??? Εμας μιας πιασανε κ απο νωρις!!!

Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλος, οταν δεν ποναει καθετε ησυχος...σημερα τον βαλαμε κ πρωτη φορα στο ρηλαξ...πρεπει να του αρεσε γιατι δεν διαμρτυρηθηκε καθολου!!!!

Σας βαζω 2 φωτο να δειτε κ τα δικα μας μαγουλακια..... αχχχχχχχ δεν θα μεγαλωσει, θα τον σκασω στα φιλακιαααααα!!!!

Φιλακιααααα πολλαααααα κ στα δικα σας τα ζουζουνακιαααααααα!!!!!!

αχ folympia για κανενα μηνα διαρκουν οι κολικοι, αν λες εσυ οτι αρχισαν νωρις εγω τι να πω που αρχισαν μεσα απο το μαιευτηριο τωρα ηρεμησαμε κουραγιο!!!! καλε τι παιδαρος ειναι αυτος και εσενα εχει πολυ μαλλι παναγια μου ενα παιδι ολα τα λεφτα!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ??????

FOLYMPIA Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!

ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ Κ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ...

ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 3ΩΡΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...