Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

ΤΟΜΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ !! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΟΥ !!!!!ΑΧ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΝΕ ΕΤΣΙ!!ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΩΡΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΥΤΟ!!!!ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΤΟΜΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ !! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΟΥ !!!!!ΑΧ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΝΕ ΕΤΣΙ!!ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΩΡΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΥΤΟ!!!!ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :kiss:

Ζουζουνιτσα μου σε ευχαριστω πολυ!

Εγω να δεις ποσο τα λυπαμαι... να φανταστεις το μικρουλι μου απο τον πονο και το σπαραχτο κλαμα παιρνει ενα μωβ χρωμα...

παλιοκολοικοι :(

Τελοσπαντων μακια :kiss::)

ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟΜΑΚΙ ΜΟΥ !!ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΕΙ!!!ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ!!ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΧΑΙΔΕΥΩ ΚΥΚΛΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΗΡΕΜΕΙ!!!!!!!ΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

αχ ΤΟΜΑ αυτα ειχα εγω απο την αρχη που βγηκαμε απο το μαιευτηριο τωρα ηρεμησαμε, αχ δυστιχως τωρα θα καταλαβαιτε τι περνουσα και ειχα και την τομη της καισαρικης βεβαια εμενα μου εκανε νωρις τους κολικους ενω συνηθως αρχιζουν τωρα, υπομονη σε ολες,βρε κοριτσια η μικρη τριβει τα ουλα με το χερι της και καπως εχουν πριστει τα κατω και βγαζει σαλια μου ειπαν στα κοριτσια αρχιζουν και ποιο νωρις τα δοντακια, αυτο μας ελειπε τωρα να φουσκωσουν και να κλαιμε και γιαυτα δεν θα το αντεξω

ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΔΟΝΤΑΚΙΑ!!!ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!ΔΩΣ ΤΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!!

ΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΛΙΓΟ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ...

MARIANDA ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΧΑΖΗ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ. ΛΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΗΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΨΙΛΟΓΚΡΙΝΙΑ???

ΜΑΡΙΜΑΡΙ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΩΡΟΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ...

ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ HAPPY FIRST MONTH!!!ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΜΑΔΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΤΡΙΧΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ :woohoo:

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΚΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ.

και εγω ντρεπομαι να πω για δοντια στον γιατρο αλλα θα το πω εξαλλου ενας παθολογος που ξερει η μανα μου της ειπε οτι τωρα τα παιδια και ειδικα τα κοριτσια βγαζουν απο 4 μηνων δοντια οποτε εμεις που παμε δυο μηνων μπορει να εχει αρχισει να πρειζονται τα ουλα , δεν ειπα οτι θα βγαλει και δοντια τωρα θα επρεπε να ειναι το παιδι θαυμα χαχα αλλα επειδη αυτο ειναι το δευτερο παιδι μου εχει ολα τα συπτωματα οπως ειχε ο γιος μου τα κατω ουλα της ειναι πιο φουσκωμενα και λιγο ασπρα και τα τριβει με τα χερια σαν τρελλη συν οτι εδω και μια εβδομαδα βγαζει πολλα σαλια, τι να πω ρε κοριτσια αλλη γενια τωρα τα μωρα μας.

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω για το κουραγιο... ηδη παμε καλυτερα... αφου σημερα ηδη μπηκα στο μαμμυ 2 ολοκληρες φορες!! :)

Τωρα μολις εχουμε φαι και ευτυχως τον πηρε ο υπνος καπως ευκολα :)

Σε 2-3 ωρες παλι θα ειμαι στο ποδι διοτι θα ξαναπεινασει ο φαγανουλης μου... γι αυτο παω για νανι!

Ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα!

Φιλακια πολλα :kiss::kiss:

Ααααα αυριο γινομαστε 1 μηνου!! :cheer:

Ζουζουνιτσα μου

καλό σας μήνα!!!!!!!!

Βρουμ βρουμ κάνετε; Δεν μας είπες...

Μαλλάκια;;; Ασε, καραφλά μπεμπάκια έχουμε!

χαχαχα...

Υuki σε ευχαριστώ...!

Μωρομανούλα όντως είμαι

αλλά ...αυπνη δεν είμαι!

Κοιμόταν από την αρχή, τις νύχτες ο μπεμπάκος μου

5-6 ώρες σερί κ τώρα που κλείσαμε τις 40 μέρες

η γιατρός είπε να τον αφήνω να κοιμάται οσο θέλει

κ να μην τον ξυπνάω για τον θηλάσω.... Έτσι, χθες ,

κοιμήθηκε 8ωρο!!!

Παιρνει κ κάτι μικρούς υπνάκους μέσα στην μέρα,

κ έτσι είμαστε μια χαρά.....!

Αυτό για τα σαλάκια-δοντακια , που λέτε,

με προβλημάτισε...

Μαριάντα μου ισχύει;

Και εμείς έχουμε σάλια αρκετά

κ ξέχασα να ρωτήσω την γιατρό...

Θα της τηλ το πρωί... Δεν μου κλαίει γί´αυτο (νομίζω)

αλλά συνεχώς σαλιομένο είναι το μαναράκι μου....

Τόμα μου, καλή μου Τόμα

υπομονή κορίτσι μου...

Θα βρει προγραμμα το μωράκι σου....

Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο κ όποτε μπορείς!

Το «πουκαρινάκι» τι είναι βρε;

Όλο τέτοια ...χαζά λέμε όλες στα μπεμπάκια μας,

χαχαχαχα! Τα λουλουδακια μας τα λατρεμένα!!!

Στασάκι μου; Εφάκι; Μααααακια σας!!!

Foulinaki μου , έχουμε νέα από τις εξετάσεις;

Σε σκέφτομαι.....

Αυγουστομαμάδες, ο σποράκος μου (43ημ.)

γελάει συνεεεεχεια! Ήρθε η παιδίατρος

κ τις γελούσε συνεχώς.... Έπαθε πλάκα η γιατρός...

Δεν ξέρω αν θα με πίστευε, αν της το έλεγα από το τηλ!

Γελάει, γελάει, γελάει κ στο τέλος κάνει με βαθιές

ανασούλες «αγκουουου»!!! Ναι, αγκού....!

Λιώνω............!

Βρε Dalia μου, πως παει το δοντάκι;

Πονάς;;;

Αξιολατρευτες Αυγουστομαμάδες

αγκαλίτσες κ ...αγκού , από εμάς!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΜΑΝΟΥΛΑ,ΕΙΜΑΙ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ....ΑΛΛΑ ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????ΤΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?????

ΜARIMARI ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ?????ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΣ...Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9-10 Κ ΞΥΠΝΑΕΙ 8-9....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ,ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ,ΑΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ......ΑΠΟ 2-3 ΜΗΝΩΝ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ...

Γλυκουλομανουλομανουλιτσες μου καλησπερα νυχτερινη και από μενα..με πολλα νανουριστικα φιλουθκια στα μωρουλινια σας!!!

Μαριμαρακι μου...αχ την καναμε χθες την εξετεταση και μπορω να πω πως η κορη φανηκε πιο γενναια από τη μανα! :(

Τα παιξα μαριμαρκαι μου με το που ειδα τη βελονα και σκεφτηκα οτι θα ρουφηξει το αιματακι του σπλαχνου μου απο το τοσο δα χερακι της εχασα τη γη κατω από τα ποδια!το κλαμμα της με μαρμαρωσε και τα ματια μου γεμισαν δακρυα..ντροπη :blush: ναι ναι το ξερω ...αλλα δεν αντεξα να κοιταζω γιατι νομισα οτι θα λυποθημησω.

Μολις τελειωσε...τη βουτηξα και τη εσφιξα στην αγκαλια μου...

Αυριο το πρωι θα παρουμε τα αποτελεσματα και τη Δευτερα θα μιλησουμε με τους γιατρούς(αλλεργιολογο & παιδιατρο)!αντε να δουμε θα βγαλουμε καμια ακρη ή τσαμπα μου το τσιμπησανε το μαναρακι μου :dry:

Εσενα κουκλα μου παντως φτου φτου το αγορινι σου απο τη κοιλια ακόμη φαινοτανε τι παιδι θα βγει,με τροπους και ανατροφη που θα ζηλευαν πολλοι.

Γιατι οχι μόνο ξερει τη δαιφορα μερας και νυχτας,αλλα δεν διαμαρτυρεται γιατι ειναι αντρας με τα ΟΛΑ ΤΟΥ,...θα κλαψει μονο οταν συκγινηθει...ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ!Και επιδη ξερει οτι το χαμογελο ειναι ΖΩΗ..τΟυ δινει και καταλαβαινει... :laugh: :):P:lol:

Μαριαντακι μια απο τα ιδια και γω στα σαλια...η πλακα ποια ειναι ..τη σηκωσα αγκαλια και κατοπιν ψηλα και όπωςτην ειχα ψηλα και στραμενη στο προσωπο μου...σταξανε μερικες σταγινες νεκταρ αποτο γλυκο της το στοματακι μεσα στο δικο μου οπου εχασκε να γελαει βλεπωντας τη φατσουλα της!! :laugh: ΝΑΙ ΝΑΙ ,μπορειτε και σεις να γελασετε!! :laugh:

Τομα και απο μενα ευχες και γρηγορη εξαληψη των πονακιων και ψυχραιμια ολες μιΑ απο τα ιδια...χαμογελα και ολα θα στρωνουν και μην αγχωνεσαι και ο υπνος του θα βρει ρυθμο..τι να κανουμε θελει να δηλωνει τη παρουσια του!!

Ζοζουνιτσα ξανθια και η μκρη σαν τη μανουλα!!

εμενα οταν γεννηθηκε πλεξουδες καναμε...(που λεει ο λογος) τωρα από καημαυρα που ηταν και μπολικα ...γιναν ακστανα ανοιχτα και με πληρη διαφανεια :lol:

Αναστασακι τι κανει η γοργονιτσα σου,η νεραιδουλα μου την ψαχνει!

Εφακι ,Νταλακι φιλια στα αγορινια σας!

Γιουκι ενσωματωθηκες τεελια στη τρελλοπαρεα μας!

ιφιγενεια πλεον εισαι εμπειρη ΜΑΝΑ ΕΥΓΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΟΥ!!!

Κια γω μικρο καρμακι εχω δειτε το ...σνιφ μονο τλια???ζε με αγαπατε???

ΤΡΕΛΛΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

επιτελους μπορω να χρησιμοποιησω κ το δεξι μου χερι..μπορω να σας γραψω κ οχι μονο να σας διαβαζω..

εχω να κανω πολλα..σιδερο κ πολλα αλλα...Θελω να γραψω κι ενα γραμμα σε δυο χαζες φιλεναδες μου..αλλα μπηκα για μια στιγμουλα..ας παω στα επειγοντα πρωτα...

...να πω στο Λινακι φουλινακι μου να μη στεναχωριεται κι οτι δεν ειναι τιποτε που να μην γινεται..Αλλεργιες ειχε απο νεογνο κ λιγες εως και τωρα ο μεγαλος μου..Περιμενω νεα σου,τι ειπε ο γιατρος..

στελνω φιλακια

ελενακι νταλλια μου τωρα που εγινες μανουλα μου φρονιμεψες? :P τι εγινε με το εμβολιο? με ενδιαφερει κυριως το μετα...το τσιμπηματακι θα το αντεξουμε.. :dry: ..αλλα θα εχει παρενεργειες? αχχ ευχομαι να πηγαν ολα τελεια!!

Τομα μου ακριβως τα ιδια ΚΑΙ χειροτερα περασα με το μεγαλο μου...και μελανιαζε κ επιπλεον εκανε εμετο ρουκετες....ΚΑΙ δεν ειχα κ βοηθεια..

αποτελεσμα να μαι ενα πτωμα, να μη θηλασω κ να κλαιω που δεν μπορουσα να το βοηθησω με τους παλιοκολικους!!!του δινεις τσαγακι μαραθο? ειναι μια μικρη βοηθεια...Θα περασουν ολα μωρε!!μερα με τη μερα θα μεγαλωνει κ ολα θα αλλαζουν!!!

Για τα δοντια ειναι ακομη πολυ νωρις για να βγουν!!τα σαλακια μπορει να κρατησουν ..μηνες!!υπομονη!!

Αναστασια οταν αρχισετε τις κρεμουλες ...παρε γαβαθα!!η νυφουλα μου ειναι τοσο φαγανη..που καλυτερα να υης ψωνιζω αρμανι κ αλλες μαρκες ρουχα...παρα ν την ταιζω!!!ΤΕΛΕΙΑ τα νεα απ το γιατρο!!καμαρωνω σα χαζη κ γω !!!

μαρακι μου ζηλευω τρελα με τα χαμογελα του σπορακου!!!!λες κ τον βλεπω!!με τετοια μαμα κ γω θα γελουσα..ακομη κ στον υπνο μου!!κ μεις αρχισαμε τις φωνουλες...μια ακομη στιγμη ευτυχιας!!...κ εμας μας αρεσει που ειμαστε καραφλοι!!

ιωαννα το μωρο σου το ειδα στη φωτο..ειναι κουκλακι!!!

ζουζουνιτσα τουμπιωτισσα κανε βολτιτσες αλλα μακρια απο παιδακια...Δυο κρουσματα στην ανω τουμπα..την κ@λογριππη!!οποτε μακρια βρουμμμμ βρουμμμ

λενακι κουκουβαγια ποσο ευτυχισμενη ακουγεσαι!!!

κοριτσακια λιγο -πολυ περναμε κ ΠΑΛΙ ολες τα ιδια....οποτε παντα οταν ειμαστε κουρασμενες θα ξερουμε οτι μια ή πολλες απο μας περναει το ιδιο...........συμπασχουμε....κ στη λυπη κ στη χαρα..στο ξενυχτι κ στο χαμογελο!!!!

εγραφα εγραφα κ με προλαβατε!!!

φουλινακι καλα αποτελεματα!!!!

βουλακι κ ιφιγενεια μου μας αρεσουν οι επισκεψεις σας!!!

παρτε καφεδακι κ γλυκακι για να μας ξαναρθετε!! :)

τετοια κουκλα μανα με ακομη πιο γλυκια κορη..μα τι λες!!!!!σε θελουμεεε!! μονο μην μας ξελογιασει η μαγουλιτσα την τσαχπινα..με τα..γκομενικα σας!!!! :laugh: :laugh:

της τα πα προχθες...μη βλεπεις τη μαγουλιτσα κ μας ...χωρισεις καηκες!! :laugh: τι θα τον κανω το γιοκα μου μετα? που θα βρω αλλη τσαχπιναρα με τα ουλα της και τα παχουλα της πιασιματα?

ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ(ΜΑΜΑ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ) Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΡUCCA ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟ. ΧΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΟΥΚΑΡΙΝΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΥΚΑΡΙΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥΚΑΡΙΝΑΚΙ :silly: . ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΟΥΚΑΡΙΝΑΚΙ. ;) ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.

Σ'ΕΥΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΗΑΡΡΥ ΜΟΜ!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ MIRACLE....ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ?ΑΥΤΟΣ ΑΘΗΝΑ,ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΙΑ.....ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ....ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ;)

ΤΩΡΑ Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ28 ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ....

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΜΥΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΑ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :laugh:

αχχχ κ τι δεν της εχω ταξει της διμετρης!!! βλεπω να μας τρωει την γκαρσονιερα στη σαλονικα!! :P

τα δικα σας τα αρραβωνιασματα τα μαθαινω απ το καφε..απλα γμτο δεν προλαβαινω να γραψω...που θα παει ομως!!!

να σας ζησουν τα παιδια!!! :laugh:

κ μεις αθηνα ειμαστε κι η τσαχπινουλα θεσνικη αλλα προσπαθω εγω σα καλη πεθερα να μαθαινω στο γιο μου ολα..τα σωστα!!!!! τι να κανω η δολια μανα!!!!! :dry:

ιωαννα τελεια η ευχη σου!!!!!!!!!!

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΘΕΡΑ!!!!!ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΝΥΦΟΥΛΑ!!!!!

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ???ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΝΤΟΥΣΑΝ....ΤΟ Σ/Κ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ Κ Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ Κ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑΖΑΚΙΑ Κ ΧΑΡΟΥΛΕΣ!!!!!ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ....

Εδώ ...κουμπάρος

του αφρατοζεύγους:

Θαυματάκος-Τσαχπίνα!!!!!!!!!!!!!!!

Ποτέ τα είπατε, ποτέ τα μιλήσατε,

ποτέ τα κανονισατε;;;!;;; χαχαχαχαχα...

Τρελομαμαδες (που λέει κ το Φουλινακι...!)...

Τι πεθερες θα γίνεται; Πωπωπω;;;

Όόόόλα τα βολέψατε!!!

Voula την ....εταξες κ εσύ την μαγουλίτσα σου, ε;

Προίκα να μαζεύεται οι κοριτσομαμάδες, χαχαχα!

Φουλινάκι μου

τέλεια αποτελέσματα, σας εύχομαι ολόψυχα!!!

Πάντως κ εγώ θα ...έκλαιγα

αν έβλεπα να μου «ταλαιπωρούν» τον σποράκο!

Δυνατες μανάδες!!! Όλα τα αντέχουν...

Σαν το Αναστασάκι (χιχι) έκλαιγε η μπέμπα

στους εμετούληδες, έκλαιγε κ αυτή...!

Χαίρομαι τόόόσο που τώρα γελας

καθώς το σκέφτεσαι...!

Ιφιγενεια και εσυυυυυ;;;

Βρε κορίτσια, βρε κοριτσιααααα..... παλικάρια!!!

Τρομερές είμαστε, μπράβο μας!

Εφάκι ένα ρουφηχτο φιλί

στον μικρούλη , από μένα!

Τομα κ στο μπεμπάκι σου το ανυσηχούλη

ένα φιλάκι......

Και εγώ θέλω να μάθω για τα ...μετά

του εμβολίου! Έχουμε παρενέργειες;;;

Ωχ, κλαμματακιαααααα...

Υuki, τώρα εξηγούνται όλα!!! χιχιχι

πουκαρινάκι με γιαγιά από την Ιαπωνια,

κουκλια κ τα δυο σας!!!!!!!!

Σαλιωμένα γαλακτικά φιλία σε οοοοολες

από μένα κ το ...φανταστικό παιδί μου!

Με τρόπους όπως λέει κ το Foulinaki.... χαχα

....ευχαριστώ ποοοοοολυ!!!

Καλημερα μανουλιτσες!!!

Πως ειστε σημερις???Καλεεεεε..Σαββατο...Μερα βολτας στην πολη...ΗΤΑΝ!!!!χαχαχαχαααχχαα

Ειπαμε θα πηγαιναμε βολτιτσα οικογενιακως αλλα μ'αυτη τη βροχη... :(

Δεν πειραζει!Εχουμε να κανουμε βολτεεεεεες!!!!!!

Ζουζουνιτσα Χρονια σας πολλα για χθεεεες!Να μεγαλωνετε,να ομορφαινετε κ να κανετε πολλαααααα βρουμ βρουμ σε "καθαρες" απο ιους περιοχες!

Ιφιγενεια κι εσυ κλαμματακια!!!!!??? Το εχω μυριστει πως "ταιριαζουμε" τουλαχιστον στις αντιδρασεις κ την τρελλα για τα κοριτσια μας!!!

Να ερχεσαι να πινουμε καφε!Ετσι κι αλλιως εισαι εντελως εντος θεματος!!!Αυγουστιατικη γαρ! :)

Βουλιτσα-μαγουλιτσα κι εσεις να ερχεστε γτ σας αγαπαμεεε!!Ειστε φιλεναδιτσες μας!

Κ ας λεει η συμπεθερα μου για το διαζυγιο σας!!!Ματια που δε βλεπονται γρηγορα λησμονιουνται!!!!!Αν δεν ερθει γρηγορα ο γαμπρουλης να μας δει(!!!!! :woohoo: :laugh: !!!!!) θα βρουμε αλλο φαλακρομπεκατσο να αγαπησουμε!!!!!!!

Αφροδιτακι καλο κουραγιο αγαπη μου!!!Ευτυχως ειστε καλυτερα σημερα!ΑΑΑΑ κ Χρονια σας πολλαααααα!!!!!Μεγαλωνουν τα αγγελουδια μας βρεεεε!!!Ολοκληρος αντρας κ ο γιοκας σου!!!

Και...Θα στρωσουν τα νινακια μας!Λιγη υπομονη ακομα!!!! :):)

Βρε κοριτσια...Τι δοντια καλεεεεε? Ακομα δεν βγηκαν απτην κοιλια!!!!!!!

Φοβαστε να πειτε πως τα μωρα σας ειναι σαλιαρικα???Πως ξεχνανε να κλεισουν το στοματακι κ χασκουν ορθανοιχτα???????Θα μπει καμια μυγα βρεεεεεε

χαχαχαχαχχαχχαχαχχαχαααααααααααααα(γελαω κ παιζω με τον πονο σας αλλα....σορρυ!!!!!!!)

Ιωαννα πουκαρινομανουλα τι συμπαθητικο κοριτσι που εισαι?!Χαιρομαι που μπηκες στην παρεα μας!!!Φιλια στα φουσκωτα μαγουλακια του αντρακου!!!!

Μαριμαρακι γελατε ασταματητα????(ζηλευω πολυ αλλα κι εμεις αρχισαμε!!!!Γιουπιιι!)

Τι καλα που περναει ο σπορακος!!!Μηπως του λες εκεινα τα πετυχημενα σου με τη γλυκια σου φωνουλα???

Κοριτσια ακουστε: Καποια στιγμη μιλουσαμε στο τηλ με τη Μαρια.Μου ελεγε πως εκλαιγε ο μπεμπουλης απαρηγορητος(καποια στιγμη!).Της λεω κι ςγω "τραγουδα του το "αστα τα μαλλακια σου ανακατεμενα",στην μπεμπα πιανει!"(εμενα μου το τραγουδουσε η γιαγια μου!)

Λεει κ η Μαρια: -Αναστασια με δουλευεις?

-Γιατι?ρωταω απορημενη!

-Θ α μου πει ο μπεμπης" καλα μανα εισαι χαζη? δε βλεπεις πως ειμαι φαλακρος????"

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα το σκεφτομαι κ σκαω στα γελια μονη μου!!!!!!Τι φαση που εχεις φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!!

Ασχετο...Οταν βγαλαμε τη γουλιτσα...Η τσαχπινα δεν εκλαιγε...Μια χαρα ηταν! Εγω πλανταξα!!!!!!!! :P:P:blush: :silly: :silly:

Λινακι εχεις επισης πολυυυυυ γελιο!Ανυπομονω να μεγαλωσουν λιγο και να βρεθουμε για παιχνιδι κ καφε!!!!!

Εφακι,Εφουλα,Εφαρα μου με τον κουκλο-πανεξυπνο γαμπρουλινο μου...

Καφενειο χωρις την καφετζου δεν εχει νοημα!!!!

Θελω να σε διαβαζω εδω-εκει,να μιλαμε κ (ποτε επιτελους) να ξανααγκαλιαστουμε!!!!

Ας ξεπεταχτει λιγο ακομα η μπεμπα και θα ερθουμε Αθηνα!

Περιμενω κ εγω τα νεα απτο πρωτο εμβολιασμενο(σαν τα προβατακια,αγελαδακια,σκυλακια!!!!!) μωρακι της πρωην αυγουστοπαρεας!!!!!(τωρα μεγαλωσε το παρεακι μας γι'αυτο το "πρωην" κ πολυ μου αρεσει αυτο!)

ακουω κροτους,μυριζω το γνωστο υπεροχο αρωμα....χαχαχαχαχαχααχχα

Ας παω για τα....περαιτερω! :laugh: :laugh: :P:P

Καλημέρα φίλες!!!! :cheer:

Δεν έχω πολύ χρόνο, έπρεπε ήδη να έχω ξεκινήσει για Κατερίνη (το ΣΚ αυτό έχουμε τη μετακόμιση........ της Μαρίας μου :woohoo: :P).

Έτσι μπήκα να πάρω μία τζούρα από καφέ αυγουστομαμάδων.

marimari τώρα να δεις παλικάρι η Ιφιγένεια! Το Μαράκι πέφτει, χτυπάει, πνίγεται από το νερό όταν το πίνει με καλαμάκι κι εγώ ατάραχη! Όταν με είδε η κολλητή μου να αντιδρώ χαλαρά (έχει μία κορούλα 4 μηνών -δικαιολογείται λοιπόν-) τρελλάθηκε! "Μωρί" μου είπε, "θα πνιγεί το μωρό κι εσύ πέρα βρέχει!" Αν ήταν να πνιγόταν κάθε φορά που στραβοκατάπινε.... Ουουουουου! Ε, μετά από 1 χρόνο έπαθα κι εγώ ανοσία!

Όταν ήταν βρεφάκι, είχα πάθει μικροβιοφοβία. Και λογικό! Τώρα έχουμε πάθει μικροβιοφιλία! Κι εγώ και το Μαράκι! Τι χώμα από γλάστρα έχουμε φάει, τι κουλουράκι που ήταν κάτω από τον καναπέ δεν ξέρω κι εγώ πόσο έχουμε φάει... Τι πιπεριές κατευθείαν από το δεντράκι της γιαγιάς, άπλυτες (εννοείται και αράντιστες)! Χαμπάρι δεν την παίρνω, δεν την προλαβαίνω, χαμπάρι δεν παίρνει κι αυτή... ;)

Αναστασάκο... Έτσι σε κόβω κι εσένα σε κανένα χρόνο! ;)

Ρουλάκι... έχεις δίκιο, δε χορταίνεται η μωρουδίλα... Μου έλειψε κιόλας πολύ! Καλά, ο Δημητράκης της dallias Πολύ παίδαρος ρε παιδί μου! ;) Η μπεμπούλα της mariandoulas δεν φαίνεται καλά, αλλά τι περιμένεις να είναι με τη marianda για μανούλα! Το λιγότερο top model! ;)

Σας φιλώ φίλες μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...