Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

Δεν λέει να το συνηθήσει το αμάξι, ε?

Τι να κάνεις και εσύ , άρρωστη ...μάνα?!?

Μην το τρομάξεις, πάντως, το παιδάκι με αυτούς τους αγριάνθρωπους...

...πιο πολύ θα κλαίει το καημενούλικο!

Αν της τραγουδήσεις ...φάλτσα?

Αν της υποσχεθείς βολτίτσα με τον σποράκο μου?

Αλλιώς ...αν αλλάξεις αυτοκίνητο . . . (είπαμε!)! ? !

Περαστικα σου λοιπόν , ((ως το Σάββατο)) , σου εύχομαι

και με το καλο στο νέο σας σπιτάκι,

έστω και με 18 ενδιάμεσες στάσεις.............

Φιλιά και από τον ...57εκ. μπέμπη μου, χιχιχι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ANNA xaxa ειπα και εγω γιατι το μωρακι χανει κιλα δεν ειναι καλο ευτυχως που εφταιγε η χαζη ξανθια μαμα του χαχα!!! YUKI και εμεις με τις αγκαλιες εχουμε ενα θεμα, εχουμε πονακια και ειμαστε αγκαλια χτες σπαραξε απο πονους οποτε την βγαλαμε αγκαλια, σημερα δεν ποναγε αλλα εκλαιγε γιατι ηθελε αγκαλια και παλι ολη μερα με ειχε περα δωθε εχω γινει αυτοκολητη με την μικρη περαστικα μας και στις δυο χαχα. anastacia ναι την ελενα την γνωρισα στο μαμυ αλλα μενουμε πολυ κοντα τις μερες που ειναι αθηνα πηγαιναμε και στο ιδιο σχολειο αλλα εκεινη ειναι πιο μικρη οποτε δεν την ηξερα ετσι ηταν λογικο να ερθουμε πιο κοντα και αφου ταιριαξαμε θα γινουμε και κουμπαρεςςςςς εξαλου πηρε το ok και απο τον γιο μου που την αγαπησε με την πρωτη ματια τι να κανουμε εχουμε γκομεναρα νονα που αφηνει θυματα στο περασμα της χαχα, φιλια σε ολες σας!!

Δεν ήξερα να του πάρω cayenne του Νταβέλη μου! :P

Έχει γίνει μία ταλιμπανίτσα το Μαράκι... Άλλο πράγμα!

Δεν μπορώ να της μάθω με τίποτα ότι τον ποπό μας τον έχουμε για να καθόμαστε που και που!

7 ώρες συνεχόμενες περπατάει, τρέχει, πέφτει, γκρεμοτσακίζεται και συνεχίζει ακάθεκτη! Ούτε να πεις να τρομάξει και να κάτσει λίγο στα αυγά της.. Τίποτα! Έχει τεντώσει και μαμά και γιαγιά! Που τη βρίσκει τέτοια ενέργεια ήθελα να'ξερα! Α! Ξέρω! Στο dna του μπαμπά της! Εμ.., δεν ρωτούσα την πεθερά μου τι παιδάκι ήταν ο Κων/νος μου πριν αποφασίσω να τον κάνω πατέρα των παιδιών μου! Αλλά έχει γούστο! Λέει λόγια, μιλάει ακατάπαυστα (ε χμ.. κάτι για dna λέγαμε), στο δρόμο χαιρετάει γνωστούς και αγνώστους και μοιράζει φιλάκια! Σωστή ντίβα παιδί μου!

Πάντως του σποράκου σου τα γενέθλια δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξεχάσω ποτέ! :woohoo: Τι επιτυχία ήταν αυτή πάλι?

18 στάσεις? Μακάρι να είναι μόνο τόσες! :lol:

Φιλιά πολλά πολλά!

Cayenne και μάλιστα το turbo.............

....μην πάρεις το απλό , πάλι πρόβλημα θα έχετε!!!!!!!!!!!!!!1

Επιλεκτικό και δύσκολο παιδι το ταλιμπανάκι σου

αλλά... ας ρώταγες νωρίτερα,,, τώρα υπομονή!!!

Οταν ξε-αρρωστήσεις φιλησε την μου, σε παρακαλώ...

...και πες της πως ούτε εγώ θα ξεχάσω ποτέ τα γενεθλιάκια

της συνονοματής μου.............!!!

Αφού μοιράζει φιλάκια σε αγνώστους, ίσως στο μέλλον

μοιράσει κανένα και σε εμάς, χαχαχαχα.....

Μάκια Αυγουστομαμά!

Μarianda, φιλιά στα μπουμπούκια σου....

ΚΑΛΕ ΤΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΤΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ 56,5!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΚΟΥΚΟΥ ΒΑ!!!!!!ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΡΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ ΣΟΥ!!!!! ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;; ΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!!!!!

Γεια σας καρακουκλαρες κουκουβαγιες με τα πανεμορφα,πανυψηλα,πανεξυπνα παιδια σας!!!!!!!!!!!!

Βρε πως γινεται ολα τα αυγουστομωρα να ειναι για το βιβλιο γκινες!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :P :laugh:

Αννουλα χαιρομαι πολυ που ολα ειναι τελεια με την μπεμπα!Κι εγω καπως τρομαξα!!Αλλα τι να κανεις? που να τρεχεις να σκουραινεις το μαλλι τωρα!!! :kiss:

Ιφιγενειαααα φιλιααααααα!!!!Καλο κουραγιο κ...καλη τυχη με την πανεμορφη ταλιμπανιτσα σου!!!

Ιωαννα υπομονη!!!Μαλλον περναει φαση ο μπεμπουλης σου!!!Εμεις...καπου εδω ειμαστε!!Παρουσεςή απουσες παντα-πλεον- δικαιολογημενες αφου τα θαυματακια μας εχουν απαιτησεις κ εμεις ευτυχισμενες τρεχουμε κουτουλωντας!!!!

Μαριαντα το βρισκω υπεροχο το "κουμπαριο" σας!!!Κ ζηλευω τρομερα!Παρακαλαω να μεινει εγκυος ξανα η συμπεθερα( :P:P καλα ντεεεε μη φωναζεις πλακιτσαααα!!!χαχαχα) κ να προλαβω τη θεση!!!!!

Εβινακι φιλια στη διμετρη κορουλα σου!!!

Μαριμαρακι μου :kiss::kiss::kiss: !!

Εφουλααααααααααα!!!!!Α`ι λοβ γιου!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

Τι κανετε κοριτσαρες !!!!!!

Δεν ξερω πως θα τα καταφερουμε αλλα πρεπει με καποιο τροπο να συναντηθουμε οι Αυγουστομαμαδες καποια στιγμή για να τα πουμε απο κοντα. Δεν ειναι δυνατον να μιλαμε τοοοοσο καιρο και να μην γνωριζομαστε απο κοντα. Ευχομαι να τα καταφερουμε!!!!!

Marianda μου οντως η κουμπαρα που θα κανεις ειναι γκομεναρα και πραγματικα οι φιλοι του Δημητρακη θα παθαινουν πλακα με τη μαμα του φιλου τους (ο οποιος ειναι επισης κουκλος!!!!). Εμεις ειπαμε οτι θα γινουμε συμπεθερες γιατι θα γνωριστουν τα κουκλια μας και σιγουρα θα επελθει κεραυνοβολος ερωτας χιχιχιχιχι.

Αχ Ιφιγενακι σας ευχομαι καλο ταξιδι και ευχομαι να το ευχαριστηθειτε οσο γινεται περισσοτερο.

Marimari μου σου στελνω φιλακια πολλα και συγνωμη που σε τρομαξα . Ειμαι αδιορθωτη χιχιχιχιχιχι

Αναστασακι μου πραγρματικα το ξανθο βαραει τον εγκεφαλο αλλα ειναι ωραιο το ατιμο. Θα φροντισω να προσαρμοστω η τρελη μανα. Να μου φιλησεις τα πατουσακια της πριγκηπεσσας σου της τσαχπινας.

Zoyzoynitsa μου επισης ενα γλυκο φιλι στη δικη σου ζουζουνιτσα

Yuki μου ηθελα μερες να σου πω οτι αυτα τα μαγουλα του μπομπιρα ειναι σαν ψευτικα, ειναι για ρουφηγμααααααα, να μου τον φιλησεις

Happy mom, dallia, madojohn, kideraki, toma που ειστε καλε μανουλες??????? Αυπνιες εεεε????? Ααααααχ και εμεις .......

Σας στελνω πολλα πολλα φιλακια

Καλησπερα φιλεναδιτσες,μπορει να εχω καιρο να γραψω αλλα μπαινω και παρακολουθω τα νεα σας..και ειμαι πολυ ευτυχισμενη που ολα σας πανε καλα και τα θησαυρακια σας μεγαλώνουν , ψηλώνουν , ομορφαινουν , γελανε και γενικα μας δειχνουν πόσο μπορει η ευτυχια να αννανεωνεται καθε μερα μονο με μια τους φωνούλα. :laugh:

Εμενα τα νεα μου ,ετσι και ετσι..η μικρη μου αρχισε να με τρεχει από τωρα με αγωνιες και ειμαι λιγακι λυπημενη,αλλα δεν θα το βαλω κατω.

Εμφανισε αλλεργιες και μαλιστα με εντονα συμπτωματα που με στειλαν και στη παιδιατρο και κατοπιν σε αλλεργιολογο.

στην αρχη ηταν σπυθουρακια που ομως δεν φευγανε (ασχετο αν νομιζαμε αρχικα οτι ηταν από τη γεννα,βρεφικη ακμη)και τελικα ειναι ατοπικη δερματιτιδα, και κορυφωθηκαν με την παρουσια αιματος στα κακα της εδω και μια εβδομαδα σχεδόν μια φορα τη μερα..η ποσσοτητα ειδικα στην αρχη μολις που το παρατηρουσες,αφου δεν ημουν καν σιγουρη ,νομιζα οτι το νομιζα.τη δευτερη ομωςφορα και τριτη ηταν λιγο πιο ξεκαθαρα και φοβθηκα και ετσι καταληξαμε στην γιατρο οπου και μου ειπαν οτι ειναι απο τα σπανια μεν φαινομενα αλλεργιας στο γαλα και στα γαλακτομικα απο αγελαδα , τα οποια εντοπιζονται στην διατροφη της μητερας που θηλαζει,γιατι δεν του εδωσα ποτε ξενο γαλα,αλλα εγω ετρωγα και παραγωγα του γαλακτος επινα γαλα και γλυκα!!

Οποτε μας δωσανε εξετασεις για να εντοπισουμε ακριβως το που (θα μου το τρυπησουν το μαναρακι μου,θα του παρουν αιμα) :(

Ειμαι λιγακι στεναχωρημρνη και το μονο που παρακαλάω ειναινα πανε ολα καλα και κυριως να τα καταφερω με το θηλασμο γιατι ειδικαι τωρα,τονισαν οιγιατροι οτι ειναι ΒΑΛΣΑΜΟ...

ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΑΛΛΟ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΓΚΡΙΝΙΤΣΕΣ ..ειαμστε πολυ καλα κοριτσια..γελαμε περνουμε βαρος κανουμε κακακια και πολλα τσισακια και ετσι η μαμα περνει θαρρος οτι ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ευτυχως ειναι κατι αντιμετοπισιμο!

σας πεθυμησα...ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ

ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΙ ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΧΕΙ Η ΚΟΗ ΣΟΥ....ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ

ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΙΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΜΕ?

ΜΑΡΙΜΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗΝ 10η μερα εξω τη εβγαλα βολτα...φιλακια στον θεογκομενο γιο σου!

Αναστασακο που ειναι η τσαχπινα σου...φιλακια απο τη κολλητη της..

happy mom φιλια στα καμαρια σου,

Νταλακι και γω μια από τα ιδια , η μικρουλα μου τρελλενεται για την αγκαλιτσα μου και για τον υπνο σε αυτη.Μλπεξαμε γλυκά,

φιλακια σε ολες κοριτσαρες μου...Τομα Γιουκι κιντερακι ολς σας σκεφτομαι ολες!! :)

foulinaki μου περασες τετοια αγωνια???????

Ευχομαι να πανε οοοολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα εσυ δεν τρως καθολου γαλακτοκομικα?

Δωσε στο ζουζουνι σε παρακαλω πολυ ενα μεεεεεεεεγαλο φιλακι :kiss:

Foulinaki ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο κ να το ξεπερασει γρηγορα το ζουζουνι σου. Και εμενα ο μικρος μου βγαζει σπυρακια στο προσωπακι του ( μικρουλια με πυον ). Το ειπα στον παιδιατρο απο το τηλεφωνο την παρασκευη που θα τον επισκευθουμε κιολας θα του το τονισω γιατι ψηλο αγχωθηκα τωρα!!!!!!!

Φιλια πολλα στην κουκλιτσα σου!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

αχ κοριτσακια μου δεν ηθελα να σας αγχωσω.Φουλιμπακι μου το οτι το έπαθε το μικρουλι μου δεν σημαινει οτι το παθαινουν συχνα,αλλα ρωτατο και συ για να σου φυγει η ιδεα.εμενα ειχαν που εμφανισθηκαν πολυ καιρο και μαλιστα απο τη δεευτερη βδομαδα του θηλασμου.Και μετα γιναν σαν εκζεματακι κοκκινα τα μαγουλακια της.

Αννουλα προς το παρον εντελώς κομμενα τα γαλακτομικα μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα των εξετασεων.

Φχαριστω για τις ευχες σας και να πιστευετε παντα οπως και γω τωρα θα πανε ολα καλα..δε μπορει!!! :laugh:

Καλησπερα κοπελες μου!!!

Λινακι μου τι επαθε το γιαβρακι μας μωρε... :(

Περαστικα κοριτσι μου...Ολα να ειναι καλα πολυ πολυ συντομα!

Πραγματι το γαλα πρεπει να αποφευγεται...Αλλα δε μας τα λενε ολα απτην αρχη...

Μη στενοχωριεσαι φιλεναδα!Προσπαθησε τουλαχιστον!Και το γαλατακι σου θα τα γιατρεψει ολα! ;)

Αννουλα εχεις δικιο!Πρεπει να βρεθουμε καποια στιγμη!!!Πως θα γινει ομως???Εδω δεν τα καταφερνουμε στην ιδια πολη!!!

Κοριτσια τα ασπρα σπιθουρακια ειναι φυσιολογικα μου ειπε ο γιατρος!Ειναι ορμονικο!

Πηγαμε κι εμεις στον παιδιατρο σημερα!

33 ημερων υγιεστατο μουσμουσακι!!!Απολαυσα κ εγω κ αυτη την εξεταση-ο γιατρος παραπολυ συμπαθητικος!!!

5100γρ και 56,5 εκ!Μιαααα χαρα!!! :)

Γεια σας.... Εδώ είμαι... Μ'ένα δόντι λιγότερο!!! :P Σήμερα έβγαλα τον ένα μου φρονιμήτη κι είμαι κάπως έτσι... :blink:

Πλάκα κάνω!! Απλά πονάει λιγάκι αλλά θα περάσει!!

Κουμπαρούλα και συμπεθέρα (καλά κορυφαίο αυτό με την ζυγαριά.. προς στιγμήν τρομοκρατήθηκα αλλά ευτυχώς όλα καλά).. σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.. Ομολογώ ότι με κάνατε και συγκινήθηκα... :blush: Ανταποδίδω με πολλά πολλά φιλάκια!! Κουμπάρα... να μου φιλήσεις την κούκλα... και φυσικά τον παίδαρο γιο σου!!!

Λινάκι εύχομαι να'ναι περαστικά στην μικρούλα σου και η τελευταία λαχτάρα που περνάς!

Αυγοστομαμάδες... έγινε κιόλας 2 μηνών το Μιτσάκι μου...

Μαριμάρι και Αναστασία.. τέλεια νέα για τα τέλεια μπεμπάκια σας!! Εμείς την Παρασκευή έχουμε ραντεβού με τον παιδίατρο για το 1ο μας εμβολιάκι!! :blink: Αχ καημένο μου Μιτσάκι τι σε περιμένει μωράκι μου!! :S

folympia, καλό είναι να το κοιτάξεις.. αν και μν αγχώνεσαι! Ο δικός μου έβγαζε συνέχεια επειδή τον φιλάμε συνέχεια κι εγώ κι ο μπαμπάς του.. ο οποίος έχει γένια που τα προκαλούν τα σπυράκια!! Έβγαλε κι ένα στο κεφαλάκι του.. :unsure:

Στέλνω όλα μου τα φιλιά σε όλες...

Καλό μήνα κορίτσια μου!!!!!!!!!!!!!!

Ο 2ος μήνας από το φθινοπωράκι μας

που φέτος ναι μεν...πέφτουν τα φύλλα

αλλά ανεβαίνει η super διάθεση μας

με τα Αυγουστομωρά χωμένα στα στήθοι μας

κ στις αγκαλιές μας...........!!!

Λατρεμενα μωράκια!!!!!!!!!!!!!!

Foulinaki μου

εύχομαι περαστικά κ γρήγορα!

Λίγο αιματακι θα πάρουν από το μπεμπάκι

κ οοοοολα θα είναι μια χαρά... Μην μου ανυσηχέις!

Όλες οι Αυγουστομαμάδες σου στέλνουμε

ευχές από καρδιάς κ έτσι ΜΗΝ φοβάσαι τίποτα...

Φιλησε μας την μπεμπούλα!!!

Dalia μου, κουτσοδόντα(!)

φτάσετε 2 μηνών.... Τι ωραία που μεγαλώνουν

τα μικρούλικα μας , κ κάνουν πιο μεγάλα μαγουλάκια

κ τρίβουμε τις μούρες μας ,,, ακόμα κ με γένια!!!

...το καημένο το Μιτσάκι, όταν πρωτομιλήσει θα πει:

ξυρισου βρε πατέρα!!! Χαχαχαχαχαχα...

Με το καλό κ το εμβολιακι σας...

Θα περιμένουμε νέα κ από τον γιατρό!

Άννα μου, καλή μου Αννα... φτάνει που είσαστε καλά!!!

Άσε τα μαλλάκια σου ύσηχα..... Ξανθά όπως τα θες...!

Μ@λ@κίτσες κάνουμε κ εμείς με τα κόκκινα,

μην στεναχωριέσαι.... χιχιχι...!

Βρε παιδιά, ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

5.100kg η τσαχπίνα;;;;;;!;;;;;

Θα με τρελάνετε; 33 ημερών; Παναγίτσα μου

να τα έχεις καλά τα βρεφάκια μας!!!!!!!!!!

Πόσο χαίρομαι που μεγαλώνουν

κ σφίζουν από υγεία!!!!!

Φανταζομαι κ πόσες ...δίπλες θα έχετε, ε;;;

Αχ να ήμουν εκεί να δάγκωνα λίγο

το μπουτάκι της!!! .......εγώ θέλω λεπτομέρειες,

πολλές λεπτομέρειες από τον γιατρό σας!

Ήταν 12+12????? Oooooχι!!! Γράψε μου,

τηλ μου, στείλε μου, ταχυδρομησε μου.......

Σας φιλώ οοοοοοολες γλυκά

κ ........αναμένω κ εγώ την Happy Mom.....

...να «μας τα πει», να ξεκαρδιστούμε!

(Ξανά-) Καλό μας μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα οορφιες μου καλημερα μωρακια καλημερα ζωη!!!

Ειμαι πολυ χαρουμενη και πολυ αισιοδοξη και ακομη πιο σιγουρη οτι ολα θα γινουν καλα...με τετοιες ευχες από εσας θα πανε σιγουρα όλα σουπερ..

Εγω μονο ζορριζομαι στο να ικανοποιω τη πεινα μου...μα τι πεινα ειναι αυτη ρε παιδια ...περισσοτερο απο τι στην εγκυμοσυνη πειναω τώρα , και τρωω οτι βρω μπροστα μου....και διψα τρελλη διψα.χυμοι νερα μπακλερ μπύρα ,αστα...

Αναστασακο...5100???????????ουαου!θεα!εμενα ηταν 4800 και ειχε ξετρελαθει η γιατρός από τη χαρα της,φανταζομαι ο δικός σου ο γιατρος!Ε ρε μια κοπελαρα...θα γινει αυτη..ΣΟΥΠΕΡ!

Νταλλακι με το καλο το πρωτο του εμβολιακι να μην πονεσει καθολου!

Μαριαμαρακι ετσι ακριβως το πιο ομορφο φθινοπωρο της ως τωρα ζωης μας ...την ευτυχια αυτη την ωρα που τη κραταω αγκαλια δεν μπορει να μου τη παρει κανεις...το δωσα το φιλακι στη κορακλα μου και μου στελνει ενα και σε σενα,και γω με τη σειρα μου στο παλικαρι σου!!

Αννουλα και γω ανυπομονω γα συναντηση...αληθεια σε ποια περιοχη μενεις?Εγω μενω χαριλαου!

Κοριτσακια σας φιλω οοοοοοοοοοολες αν δεν ξαναμιλησουμε εως τις 5 που θα φυγω για την αιμοληψια της κορακλας μου, η σκεψης σας μαζι μου για γουρι...

σας λατρευω!

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ!!

:P

ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!!!ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΑΣΠΡΕΣ ΜΥΤΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ!!ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΦΟΥΣΙΝΤΙΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ!!!ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΛΛΑ !!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!ΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΓΑΛΑ;;;;ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΛΙΤΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!

ΜΑΡΙ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

κaλημερα κουκλεεες!με αριστερο χερι κ τσαχπινα να νανουριζεται σας

στελνω τα πιο γλυκα φιλια μας!

Ελενα περαστικα για το δοντακι σου!σημερα θα κανει "τσιμ" το καψουρακι?ευχομαι οσο πιο ανωδυνα γινεται!

Μαρακι μου μαρεσουν τοσο πολυ τα ποστ σου!ειναι τοσο ευαναγνωστα κ συνηθως διασκεδαστικα!

οσο για την μπεμπουλα μου....τι να κανουμε?αφου εχουμε συνεχως μια λιγουρα!ανυπομονουμε να περπετησουμε για να κανουμε βραδινες επιδρομες στο ψυγειο!!!!! :P:P :laugh: (ουτε 1 φορα δεν το'χω κανει στη ζωη μου!περιμενα τη χοντρουλα για να το κανουμε μαζι!)

Φιλια στον κουμπαρο! :P:P

Λινακι μου καλο ποσο χαιρομαι-ποοοοσο χαιρομαι!!!Που εισαι χαρουμενη κ αισιοδοξη ντε!!! ;)

Ετσι...Ολα αυτα ειναι περαστικα!Και ποσα ακομα εχουμε να περασουμε(που μακαρι να μην περασουμε τπτ)!Ποσα αγχη κ αγωνιες ακομα κ χωρις λογο!

Ακομα θυμαμαι το κλαμμα που εκανα στην πρωτη αναγωγη(γουλιτσα) της μικρης!!!!!!!!Και κλαααααααμμα η κυρια!!!!Και δε μιλιομουν!!!!!!χαχαχαχααχαχαα Το θυμαμαι κ γελαω!

Για τα κιλα μας...Ο γιατρος απλα ελεγε: "ειναι πολυ καλη" κ την εκανε ακροβατικα δειχνωντας μου πως να την κραταω σταθερα!!!Ποσο σταθερα να κρατησεις ενα 5κιλο τρελλοζουζουνο που ολη μερα κουναει τα ποδια λες κ κολυμπαει κ τα χερια σαν να παιζει μποξ!!!!???

Τον γοργονο Αλι γεννησα!!!!!!!!

Ζουζουνα μου οχι πως δεν κανει να πινουμε γαλα.Απλα ειναι συνδεδεμενο με πολλες αλλεργιες στα βρεφουλια κ επισης ειναι αυτο που προσφερει τα λιγοτερα απο ολα τα γαλακτοκομικα!Κι εμενα μ'αρεσει πολυ....Πλεον ομως τρωω μονο (αραια κ που) σοκολατενια δημητριακα!Ετσι....2 σε 1 η απολαυση!!!!!!!χεχεχεχ

Βρε κοριτσια ολο αχτενιστη ξεμαλλιασμενη ξυπναει η "κοκετουλα" μου!χαχαχαχαχαχαχχαχα πολυ γελιο!!!!!!!!!!Τι εκανες βρε ατιμουλα στον υπνο σου??????????????????

Και επειδη την ακουμπισα στη θεσουλα της να κοιμηθει...Ξυπνησε κ παλευει!!!!!Με οποιον κι αν χτυπιεται...Ειμαι σιγουρη πως κερδισαμεεεεεεεε!!!!Yeah babyyyyyyyy!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΟΜΟΡΦΕΕΕΕΕΣ!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΓΟΡΓΟΝΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!!ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ !!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΒΟΥΔΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ!!!!ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΟΥ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΣΑ ΞΕΜΑΛΛΙΑΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ!!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ!!!!Α !!ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ!!!

Anastacia έγραψε:

Ακομα θυμαμαι το κλαμμα που εκανα στην πρωτη αναγωγη(γουλιτσα) της μικρης!!!!!!!!Και κλαααααααμμα η κυρια!!!!Και δε μιλιομουν!!!!!!χαχαχαχααχαχαα Το θυμαμαι κ γελαω!

Μωρέ ποια μου θυμίζει αυτή η περιγραφή.. ποια μου θυμίζει! :dry: ...

Σε κάθε αναγωγή της αρρώσταινα!!! Αναστασάκι εσύ πάλι καλά γελάς από τώρα!

Εγώ έπρεπε να περάσουν 4 μήνες, να σταματήσει εντελώς τις αναγωγές για να αρχίσω να σκέφτομαι πως έκανα και να γελάω..

Φιλάκια πολλά πολλά (από μακριά γιατί είμαι και άρρωστη :x ) στην ξεμαλλιασμενοτσαχπινοχοντρούλα σου! :kiss: :woohoo: :silly: :kiss::kiss: :woohoo: :laugh: :P:cheer:B);)

ZOUZOUNITSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA να τους χιλιάσετε τους μήνες σας! Να είναι όμορφοι και παραμυηθένιοι όπως ο πρώτος σας!!!

Φιλιά πολλά πολλά στην μπεμπούλα σου! (από μακριά επίσης.. ;) )

Άσχετο, αλλά η κολλητή μου χθες γέννησε το δεύτερο παιδάκι της, αγοράκι (έχει ήδη ένα κοριτσάκι) και ενώ αύριο κατεβαίνω Κατερίνη δε θα μπορέσω να πάω να τη δωωωωωωωωωωω :(:(:angry::(:angry::angry::angry:

Παλιοίωση! Τώρα με βρήκες! :x

ΙΦΙΓΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΛΕ!!!ΤΗ ΝΤΙΝΟΥΛΑ ΤΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!!!!ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ!!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ!!!ΜΑΚΙΑ!!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!! :kiss:

ZOUZOUNITSA πλάκα με κάνεις!

Η Ντίνααααα...... Συμμαθήτριά μου! Είχαμε χαθεί αρκετά χρόνια και τη βρήκα μέσω facebook! Αυτά είναι!

Όταν μπορέσεις στείλε με π.μ. με λεπτομέρειες... Πως, πότε, από που την ξέρεις?

Κοριτσακια μου καλημεραααα! :)

Χαθηκα... ο μπεμπης μου ειναι πολυ ανησυχος... ολη μερα κοιματε και το βραδυ το ματι του γαριδα... εχουμε και παρα πολλους κολικους :(

Δεν ξερω τι να κανω την ημερα σερνομαι απο την κουραση δεν κοιμαμαι σχεδον καθολου...

Οσο για το φαι του και τον θηλασμο τα εκανα θαλασσα... το μικρο μου δεν επιανε το στηθος απο την αρχη ειχα πολυ μικρες θηλες και κουραζοταν δεν εβρησκε να φαι ( την πρωτη εβδομαδα δεν εβαλε σχεδον ουτε γραμμαριο :( )... αναγκαζομαι να βγαζω το γαλο και να του το δινω στο μπιμπερο ειναι ομως πολυ κουραστηκο. Μερικες φορες δεν προλαβαινω να βγαλω το γαλα επειδη κλαιει ασταματητα ( μπορει να αρχισει στις 11 το βραδυ και να κοιμηθει στις 5 το πρωι) ετσι αναγκαστηκα δινω και ξενο γαλα...εχει και προβλημα με τα κακακια του ειναι δυσκοιλιος και η κατασταση με τους κολοικους γινεται ακομη πιο δυσκολη.

ολοι μου λενε οτι μετα τις 40 μερες ολα θα γινουν καλυτερα... μακαρι!

Φιλακια σε ολες ελπιζω να τα καταφερω να ξαναμπω συντομα :kiss::)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...