Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥΟΥΟΥ!!!(ΤΟ ΜΟΥΟΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ Η ΦΑΡΜΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΕΘΙΣΤΕΙ ΧΑΧΑΧΑ!!!) :laugh: :laugh:

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΠΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΒΡΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! ;)

ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ !!!!ΜΑς ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΜΠΕ Ε Ε Ε Ε Ε Ε Ε!!ΑΝΤΕ ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΑΑΑΑΑΣ!!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΦΑΓΑΜΕ ΚΡΕΜΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! στην αρχη βγαζαμε την γλωσσα μας να γλυψουμε το κουταλι ξινισαμε λιγο την μουρη μας και μετα καταλαβαμε οτι πρεπει να ανοιξουμε το στομα μας σιγα σιγα, στο τελος μας αρεσε!!

marianda wrote:

και αλλη μια, γιατι ειμαι χαζομαμα!! 019.jpg

Είναι πολύ όμορφη η ζουζουνίτσα σου.

Πραγματικά είναι κουκλίτσα.

Να την χαίρεσε.

Εμείς τρώμε κρεμούλα για πρώτη φορά στίς

8/2. Για να δούμε τι θα κάνει;

Είμαι πολύ περίεργη.

Α, είμαι και εγώ χαζομαμά. :laugh: :laugh: :silly: :woohoo: :laugh:

Φιλάκια :kiss: :kiss: :kiss:

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια, αναστασια μου και εσενα δεν παει πισω η δικια σου μου θυμιζει και την δικια μου γιατι ειναι και τα δυο μελαχροινα κουκλακια σαν τις μανουλες τους χαχα!! ΣΟΦΙΑ και βεβαια σε θελουμε εξαλου και η dallia για αυγουστιατικη μαμα μπηκε αλλα δεν υπολογισε τον μπεμπη και γεννησε τελη ιουλη δεν θα εισαι η μονη ιουλιατικη μανουλα!!!

Σοφακι καλως ηρθες!! ασφαλως κ σε θελουμεε! πες μας τι εχεις ..αγορακι ,κοριτσακι?

Μαριαντα κουκλιτσα..κ τι χειλακια ειναι αυτα!!!θα καψουν καρδιες σιγουρα!!!!!!!

και μεις δοκιμασαμε κρεμουλα μια φορα!!...δεν τρωμε καθημερινα..απλα σιγα σιγα να δουμε πως θα παει...Σε 15 μερες θα αρχισουμε τα φρουτακια...

μεγαλωνουμε μωρε....

που χαθηκατε? ειστε κουρασμενες, βαριεστε? ή ψοφησατε με τις δουλειες...της φαρμας??

εγω συνεχιζω να νυσταζω........... :S

συμπεθεραααααααααααααα

Μανουλίτες μου γλυκειές!!!! Ήρθα πάλι δυναμικά!! Αφού είπα να ξεκολλήσω από το farmville, countrylife cafe world.... ναι ναι έμαθα τελικά πως παίζεται και το τελευταίο και κόλλησα και μ'αυτό το ρημάδι... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Λοιπόν... σήμερα έφαγε κι ο δικός μου μηλαράκι... και ξίνισε σαν τι... Στο τέλος ήπιε και λίγο γάλα γιατί έφαγε γύρω στα 10 κοταλάκια νερομένο μηλαράκι... και δεν ησύχαζε με τίποτα ο πεινάλας! Αύριο όμως δεν θα του δώσω που να χτυπιέται κάτω σαν το χταπόδι!! Θα φάει το φρουτάκι!! Ελπίζω η δόλια μάνα!!! :P Και για του λόγου το αληθές.. η βαφτηστήρα μου βλέπω από την φώτο κυρία !! Ο δικός μου.. λες και τον τάιζα σκατά έκανε!! Με το συμπάθειο!! Αν πάρει από μένα.. δεν θα τα τρώει τα φρούτα!! :( Αλλά την coca cola έχει αρχίσει να την ζαχαρώνει από τώρα ο τζαναπέτης!! Σας παραθέτω λίγες φώτο να μοιραστούμε την λουλουνόφατσα με την πρώτη του κρέμα... και την πρώτη coca cola!! Εννοείτε πως ήταν κλειστή!! :laugh: :laugh: :laugh:

Ξεκινάμε... η αλήθεια είναι της φώτο τις τράβηξαμε προς το τέλος!! Στην αρχή πήραμε βιντεάκι.. το οποίο αν καταφέρω θα το βάλω να το δείτε κάποια στιγμή!

Εδώ είχα σταματήσει να του δίνω και του ξανάβαλα το κουτάλι να βγάλουμε μια καλή pic!!! Μας κοίταζε με μια απορία ... όλα τα λεφτά!!! :P

Και μετά απ'όλα αυτάααα... Κι αφού ήπιαμε και την γαλατούμπα μας (!!!) ήταν μες στο τσακίρ κέφι... και όπως σας έγραψα ζαχάρωνε την Κόκα κόλα μου!!! Την κοίταζε σαν υπνωτισμένο όπως κάθε φορά!! Ώχ!! Τίποτα δεν μου άφησε!! Καήκαμε!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΤΙ ΚΡΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ :woohoo:

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !!!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!

ΧΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΡΕΛΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ!!ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΟΥΖΟΥ!!! :kiss:

dallia έγραψε:

Ο δικός μου.. λες και τον τάιζα σκατά έκανε!! Με το συμπάθειο!! a-20100125.jpg

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαα

Υπεροχοοοος!!!

Γεια σου βρε Ελενακι!!Με πεθανες με την περιγραφη σου!!!!χαχαχαχαχαχαχχαχα

Καλημερα κ στις υπολοιπεεεες!!!

Καλε...να ανοιξω νεο καφε???130 σελιδες??? :woohoo:

Επιτελους τα καταφεραμε!!! :laugh:

Θα κανω νεο αλλα βαλτε ξανα τις φωτο σας να κανουν καλο ποδαρικο!!!Οκ??? :kiss::kiss::kiss:

• 2 weeks later...

geia sas koritsakia mou!!

mou leipsate polu!!!!!!!!!!!!!!

exw ksekinisei na diabazw ta nea sas polles fores alla panta kati ginetai & den prolabainw...akoma & ti farma mou polles fores bazw ton antra mou na tin ftiaxei

exw faei mia friki poy to maio tha ksanapaw gia douleia & thelw na xarw to mwraki mou oso perissotero ginetai!

exw trelathei sta pswnia,boltes..exoume & to gamo twn nonwn toy to Sabbato opote eprepe na pswnisoyme & ta extra..

5 minwn eimastan 8050 kg 70 pontoys & 45 kefala!

trwme banilia me ryzaleyro apo tis 29/1..

i prwti mera itan dyskoli ,den tin ithele apo tin 2i mera omws den prolabainw na gemisw to koytali!!!!!

me exei trelanei to yperoxo mwraki moy & eimai poly xaroymeni giati einai gelasto paidaki!

epiteloys koimatai to brady !!

paw na synexisw to diabasma giati simera eipa tha asxolithw me esas !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...