Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

Καλημερουδιααααααααααααααααααα!!!Ξυπνηστε!!!

Το μωρο μου ,η τρελλα μου ,το θαυματκι μου κοιμαται στο κρεββατακιμας...την θηλασα ξαπλα στις 5 καιμισυ ..ειχα τρελλο πονοκεφαλο...απο το αυχενικο μου...και ξεραθηκαμε αγκαλια!!οταν ανοιξα τα ματακι αμου ειδα το προσωπακι της να κοιαμται γαληνια...παντα με το στομα ανοιχτο.. :laugh: ...το πιο ομορφο συναισθημα!!!Η πιο γλυκεια καλημερα!!!

Σημερα θα ερθει η μαμα μου να την κρατησει για κανα 2ωρο για να παω απο το γραφειο ..εχουμε κοπη πιττας...και πρεπει ν απαραστω αφου με καλεσαν...σημαινει οτι ακομα με θυμοουνται...

Η Αναστσακουλα το τουτου το νεχει παει συνεργειο ..δεν πηρε καινουριο...

Οχι τιποτα αλλο μια χαρα ειανι αυτο που εχει..

Εκτος αν το μεγεια παει στο σερβις που εκανε!!Σωστο και αυτο!!!

Ανασασουλι....missed you!!!!!!!!!!!

Τσαχπινακι....you tooo!!!!

Εφουλινα γι ατο μπανακι το συστημα που μου αρεσε και θα παρω μολις κατσουμε καλα στο πωπο μας ειανι το aqua pod!!για μας το ροζ για σας το μπλε!!!δες το απο το καταλογο mothercare..η φιλη μου το καταχαρηκε!!

Τι κανει το καροτακι μας??

φιλακια και καλημερουδια σε ολς!!!

Τομακι...Σ/Κ...αντε να ρουφηξεις το ζουζουλινι σου...σου λειψε ε???

Μαντακι....που σαι???μη μου πεις οτι ειπατε και αλλα???Αντε απο τη ζηλεια μου ακουω και γω φωνες...μαμα,μπαμπα...ελα,μαμ,μπανιο!!στο Δαφνι στο Δαφνι!!! :woohoo: :silly:

Νταλλακι με το υπεροχο μωρακι???καλα??παλι σουρτουκεβετε?

Ευακι δυο ζουμερα φιλια στη κουκλαρα σου!

Αρβερνακι..τελειωσε η μετακομιση???αντε σε χασαμε!

Εβινα εχεις ακταπληκτικο ζοζουνομωρο...να ναι παντα ετσι γερο ηρεμο και μοντελομελλουμενο!!να καψει καρδιες οπως κ αι δικηγορινα μαμα της!!

Πολλα ειπα κια σας ζαλισα! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα!!!

Σημερα σαν να κοιμηθηκαμε λιγακι καλυτερα! ;)

Ξυπνησαμε μονο 2 φορες για μαμ κ μια για να....ξυπνησουμε απλως τη μαμα κ να την ξαναπεσουμε! :P:P

Μαριαντα μου περαστικα!Πολυ ταλαιπωρηθηκες.... :(

Ελπιζω να αναρρωσεις γρηγορα!!

Τρελλοζουζουνακι μου εγω για καλο δε στις εδωσα!!!Νομιζα πως θα αγχωθεις παραπανω!!!!Αλλη φορα να επιμενεις! :kiss::kiss::kiss:

Λινακι αγαπημενοοο μου!!!!Κ εμας μας λειψατεεε! :kiss:

Θα σας την κανω την εκπληξη στο ξεκαρφωτο!χαχαχαχααχ

Το τουτου,πραγματι...ειναι για σερβις!Το εχω λιγοτερο απο 2 χρονια!

Πρεπει κ εγω να ψαξω μπανιερα αλλη..Δε χωραει καλα!Αφηστε που εχει μια μακακια εξογκωμα στη μεση!Τωρα που ειναι ξαπλα πεφτει ακριβως στη μεσουλα της!Μεγαλη βλακεια!

φιλια σε ολεεες!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΖΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;; ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΞΕΑΓΧΩΘΗΚΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΑ!!!ΗΡΕΜΗΣΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ;;;ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!

ΝΤΑΛΑΚΙ , ΛΟΥΛΟΥΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ!!!!!ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΑΚΙ !!!ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!!

ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΜΑΚΙΑΑΑΑ :kiss:

Να με και εγώ,

Κορίτσια δεν έχω ιντερνέτ στο σπίτι ακόμη σε κάνα μηνά μου είπαν. Θα σας διαβάσω αργότερα. φιλακιαααααααααααα

Τι εγινε καλε το κλεισαμε το μαγαζι??

Κοριτσια χαθηκαμε... ποτε δεν πιστευα ποσα δυσκολο ειναι να εισαι εργαζομενη συζυγος και μητερα!! ΠΑΝΙΚΟΣ!! Τι και αν σχολαω απο τη δουλεια νωρις η μερα δε μας φτανει... για να ειμαι ειλικρινεις οταν εχω λιγη ωρα μπαινω στη φαρμα σπερνω μαζευω αρμεγω και φευγω :laugh: :P ! Τι επαθα και εγω με αυτη τη φαρμα. Εσεις ειστε υπευθυνες για αυτο :P Σας διαβαζα που μιλουσατε μπηκα να δω τι ειναι και την επαθα.

Προχθες πηγαμε στο γιατρο για το εξαπλο εμβολιο εκλαψε πολυ λιγο 5 δευτερολεπτα και αυτο ηταν. Βαλαμε 350 γραμμαρια σε 15 μερες. Τωρα ζυγιζουμε 7 και κατι κιλα και ειμαστε 68 ποντους!

Αυτα sorry που δεν σας σχολιαζω φιλια πολλα :kiss::kiss:

edo eime k gw meta apo toso kairo pou xa na mpo sto mammyland.i mikri mou me theli gia parti tis mono..!!kai meis pigame proxtes gia emvolio k i mikri mou evale se 1 mina 800 gr k eine 6900 k 69 pontous..eine 6 minon k 11 imeron!

Γεια σας... μανούλες γλυκές!!! Λοιπόν... μπήκα να σας γράψω κι εγώ τα νέα μας... και να πάω να κάνω τον βρωμιαράκο μπανάκι!! :laugh: :laugh:

Πήγαμε γιατρό Παρασκευή, κάναμε το εμβολιάκι μας.. όσο μας είχε την βελόνα στο μπουτάκι τον κοιτάγαμε με μάτια γουρλωμένα και μόλις άρχισε να τρέχει το φαρμακάκι κλάψαμε λιγάκι αλλά μας πήρε η μαμουλίτα αγκαλίτσα κι ησυχάσαμε!! Είναι 9 ολόκληρα κιλάκια το θρεφταράκι μου..κι 68 πόντους! Σε 10 μερούλες ξεκινάμε μηλαράκι λιωμένο με λίγο νεράκι σαν χυλό!! Σε 2 μέρες θα προσθέσουμε αχλαδάκι και σε άλλες 2 μέρες μπανανούλα!! Κι επίσης θα πάμε στο γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας!

Πολλά φιλάκια ... πάω γιατί άρχισε το κλαψούρισμα!! ;):P :laugh:

mpravo dalia!threftaraki !!ti ton taizis kale?poso minon eine?ego tin thilazo oli mera k apton 5 mina arxisa na tis dino ena kommataki milo me ligo nero gia proi k ryzaleyro to apogeymataki.tora pou ne 6 minon arxisa tis dino k mpanana mazi me to milo k100 gr ryzaleyro to apogeyma.axladi fovame na tis doso giati exo akousi oti eine ntigka sta fytofarmaka.ayta!filia!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????????

ΜΟΥ ΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ

ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ,ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΜΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ Η ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ.ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΤΣΙΡΙΖΕΙ,ΧΑΚΕΡ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΡΑΘΩ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 8 ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ.

ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 1 ΕΒΟΜΑΔΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 6 ΚΙΛΑ

ΚΑΙ 66 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΛΟ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

ΒΓΑΛΑΜΕ 2 ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΝΩ.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ.ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΔΕ 2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΤΥΝΕΙ,

ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΠΟ

ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣΑΕΙ

ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ ΤΗ ΛΥΠΑΜΑΙ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΠΟ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ,ΜΙΛΑΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΜΑ ΟΥΤΕ ΜΠΑΜΠΑ ΑΚΟΜΗ.ΜΟΝΟ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΠΕΠΕ.ΕΙΝΑΙ ΣΒΟΥΡΑ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΩΣ Η ΑΝΑΠΟΔΑ Η ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΓΓΕΛΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ,ΤΡΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ.ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΕΠΑΘΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΓΓΕΦΑΛΙΚΑ.ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΔΕΜΕΝΗ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΣΙΡΙΔΑ ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ.ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΙΛΑΞΑΚΙ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?

ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΥΜΝΗ.ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ.ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΩ.ΧΑΧΑΧΑ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ ΤΡΕΛΑ.ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

KALHMERAAAAAAAAAAAAAA!!!!ΞΥΠΜΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΤΙΚΑΝΕΤΕ;;; ΚΙΝΤΕΡΑΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;;;ΜΑς ΕΛΕΙΨΕΣ ΠΟΛΥ!!!!!ΤΕΛΕΙΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΙΝΙ!!!! :kiss::kiss:

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ Θ ΑΠΑΡΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΕΡΡΕΣΤΡΟΦΕΣ!!ΣΤΟ΄ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΟΚΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΜΟΥΡΛΙΑ!!!ΧΑΨΧΑ!!ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ !!! ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!!! :kiss::kiss:

Τελικά έβαλα σήμερα ιντερνέτ. Ποιος περίμενε 1 μηνά . Πήγα και πείρα αυτό το usb στο ΟΤΕ αλλά αργεί βρε κορίτσια. Θα τα πούμε αργότερα γιατί γιορτάζει ο μπαμπάκας μου και θα πάμε από εκεί. Σας φίλο και συγγνώμη που δεν μπορώ να σας γράψω πολλά.

Θα τα ξαναπούμε.

Αποδώ και περά θα είμαι συνεπείς.

καλημερααα!!! κιντερακι 2 δοντια η μικρη πωπω!! εμας εχει πολυ γελιο αυτες τις μερες την βλεπαμε και γυρναγε την γλωσσα της τελικα αρχισε να την βγαζει εξω και να φτυνει ολο τον κοσμο χαχα προσπαθει να μιλησει η κακομοιρα ενδιαμεσα εκει που φτυνει και πεταει κανενα αγκου, απα τετοια πολυ πλακα, σημερα εκανε ο γιος μου οτι εφτυνε και αυτος και λυθηκε στο γελιο η μικρη και αρχιζε και αυτη πολυ φαση, την κυριακη θα δοκιμασουμε και φρουτοκρεμμα, ελπιζω να μην εχει την φαινη ιδεα να φτυσει εκεινη την ωρα χαχα!! σας κολαει εσας το μαμμυ εμενα παλι κανει να ανοιξει μια σελιδα εκετο ωρες!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕ????????????ΗΡΘΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΦΥΓΑΤΕ ΟΛΕΣ????????????ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.

ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΥΝΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.ΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΠΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.

ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΔΕ ΤΗ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

ΤΟ ΣΑΒΑΤΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΕΕ>??????????

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ?ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ

τι λες τωρα βρε κιντερ, θα σε δω απο κοντα δηλαδη δεν το πιστευω χαχα θα ειναι κοσμοιστορικη συναντηση χαχα!!! αρβενα ποσο πηγε το usb που πηρες απο οτε;

να μαι κ γω! αργα αλλα σταθερα!! το πληκτρολογιο μου ειναι καπως...του εριξα νερο :silly: αλλα.........

νταλλια μου εγινε τεραστιο το λουλουνι σου!!!λουλουναρος σωστος!!! αρχισαν τα βαρη!! μπραβο σας μωρε φοβερη αναπτυξη!

μαριαντα θα χουν πολυ γελιο τα μικρουλια σου!!τι ομορφα που ακουγονται οι περιγραφες...Εχει αδελφουλα μωρε..κ οσο περναει ο καιρος θα εχει πιο πολυ πλακα!να τους χαιρεσαι!!! εσυ εισαι καλα?

ζουζουνιτσα μου χρωσταω καρμακι!παρτο!!!ζζζζντουπ!!

αναστασακι μου που χαθηκες απο προσωπου γης? γυρνας κοπελια? γκιρ γκιρ :)

φουλινακι μουυυυυυ τι κανει η κοριτσαρα σου?ολα τελεια με τη αναπτυξη της!!!

εμενα σπρωξε σπρωξε..εχει καμια βδομαδα που γυρναει!! αλλα δε κοιμαται με τιποτε για βραδυ...με εχει ψοφησει!

αρβενακι πως τα πας με τις δουλειες? Τακτοποιηθηκες καπως?

μαρακι μας λειπεις!!

τομακι...σε σκεφτομαι...Καλο κουραγιο εργαζομενη μανουλα...Ειναι πολυ δυσκολα...το ξερω γλυκια μου :(

κιντερακο καλως ορισες με το σιφουνα σου!!ζωηρουλα ε? και δοντια?? ωχχχ καλη δυναμη!!!

ριτακι..δοκιμασες αχλαδακι απο βιολογικα?

κοριτσακια παω να κανω καμια δουλεια!! ολα μετα τις 12 ...αχχχχχ κ βαχχχ

πολλα φιλια!!! σορρυ αν ξεχναω καποια...ειναι απ τη νυστα! :S

Καλημέρα

Πρώτα πολλά να πω ότι χάρηκα πολύ που λύθηκε η παρεξήγηση marianda happy mom .κάρμα στη marianda και μετά στην .....

Kider ο γιούς μου δεν έτρωγε τη φρουτοκρεμα και ήθελε μονό σκόνη και νουνού όχι άλλη μάρκα. Μακάρι να σας αρέσει σκόνη. αν και εγώ δεν τα προτιμούσα αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Όσο για εκκλησάκι και κέντρο εγώ δεν έχω ιδέα. Σας ζηλεύω που θα συναντηθείτε από κοντά με την marianda.

marianda το πείρα δωρεάν, με συμβόλαιο για ένα χρόνο, 30εύρο το μηνά, αλλά το μετάνιωσα αργεί πολύ και φεύγει και το ιντερνέτ. Θα πάω αύριο να δω αν μπορώ να κάνω άλλη σύνδεση.

Φιλάκια στης υπόλοιπες.

αρβενα μου μπορει να μην εχει καλο δυκτιο εκει και να μην πιανεις σημα καλα! happy mom μου καλα ειμαι ξεμπουκωσα επιτελους χαχα, λιγο βηχας μου εχει μεινει αλλα το πρωι, την αλλη ωρα ειμαι καλα, η μικρη μου ξυπναει βραδυ μπουκωνει λιγο αλλα οκ δεν ειναι τιποτα αυτο!! εσενα γιατι το μωρο δεν κοιμαται το βραδυ; εχει κανει την νυχτα μερα η κατι το ενοχλει; πολλα φιλια!

Γιουχου σας κοπελιες!!!! :) :laugh:

Τι μου κανετε????Μια χαρα σας διαβασα αλλα...Την πατησα!!!!

Ξυπνησε το τσαχπινακι!!!!!

Να πω φιλια σε ολες κ να σας αφησω???

Να πω κ πως χαιρομαι που κ το λουλουνι αγγιξε τα 9???!!!Γιουπιιιι

Ritaki θρεφταράκι δεν θα πει τίποτα!! Τα χεράκια μουυυυ... :P:P Στις 31 Γενάρη θα γίνει 6 μηνών! Εγώ τον θήλαζα μέχρι τους 4 μήνες περίπου και από τον 3ο μήνα μεικτά! Τώρα του δίνω μόνο ξένο. Ο γιατρός μας έβαλε φρούτα μόνο και θα πάμε όταν ο μικρός θα είναι 6μιση οπότε θα μας πει τι άλλο θα του δώσουμε!

Kideraki... ξεκινήσατε κρεμούλες!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Μπράβο!!! Εμείς ξεκινάμε από βδομάδα!! Πολύ χάρηκα που θα έρθεις στην συνάντηση!! Θα είμαι κι εγώ εκεί!! :P

Εβινάκι μου γλυκό... μην μου αγχώνεσαι και προπαντώς.. μην θέλεις να πάρει πολλά κιλάκια η ζουζουνίτσα!! Καλύτερα μινιόν!! Είναι και γυναίκα!! Ρώτα κι εμάς πως τα σηκώνουμε!! Βρε κορίτσια όταν παίρνει απότομα βάρος .. με πονάει όλη μου η πλάτη!! Ερείπιο γίνομαι!! :ohmy:

Κουμπαράκι..., τέλεια τα μικρούλια!! Θα πρέπει να έχουν πολύ χαβαλέ!! Αυτό με την γλώσσα το κάνει και το λουλούνι!! Αφού την γυρνάει τόσο πολύ που νομίζω πως θα την καταπιεί καμιά ώρα!! Εμάς μας είπε για φρούτα αφού κλείσει τον 6ο, αλλά να σ πω από την άλλη Δευτέρα θ'αρχίσω να του κουτσοδίνω!! Για 5 μέρες δεν νομίζω να κάνει διαφορά!!

Εφάκι... τεράστιο δεν θα πει τίποτα!! Όσο για την νύστα.. υπομονή!!! Ξυπνάει ακόμα του ζουζουνάκι;; Από το άλλο θέμα όλα καλά;;

Αννούλα.. εύχομαι μια καλή επιλογή ίντερνετ!!! Αν δεν έμενες Πρέβεζα.. πολύ θα ήθελα να ερχόσουν κι εσύ στην συνάντηση και να τα πούμε από κοντά!!

Αναστασίααααααα με το κουκλάκι το ζωγραφιστό!!! Όσο για το λουλούνι και τα 9 κιλά... κι εμένα μ'αρέσει... το σώμα όμως δεν την παλεύει!!! :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: Πέρα από την πλάκα... Πως την σηκώνεις εσύ την τσαχπίνα;; Και καλά μια αγκαλιά!! Στο πλύσιμο πως την παλεύετε;; Μόνο ποπουδάκι, όχι μπανάκι!! Μου τεντώνει και τα πόδια το μαγκουράκι.. πολύ φάση!! :woohoo: :laugh: :blink:

Τομάκι μου γλυκό... πολλά φιλάκια... Μαντούλα.. Άσε τις φάρμες και γράψε μας νέα σας!!!! :laugh: :laugh: Πάω στις φάρμες μου!!! :laugh: :laugh:

Αχ κοριτσακια μου σας 'εγραψα' κανονικα!

Ειπα θα μπω να γραψω αλλα πουυυυ!

Δεν την παλευω... 10 μερες εχει που γυρισα στη δουλεια και δεν αντεχω! Δουλεια σπιτι μωρο συζυγος κοινωνικες υποχρεωσεις κτλ...

Εμας κρεμουλα μας ειπε σε κανενα μηνα δηλαδη θα ειναι σχεδον 6! Εσεις που αρχισατε τι τρωτε? Ρυζαλευρο και φρουτα??

Ρε κοριτσια να ρωτησω θα αγορασετε στρατα στα μωρακια σας? Και δευτερον κανει να παμε επισκεψη σε σπιτι που εχει γατα?

Αυτα φιλια παω να ετοιμαστω για τη δουλεια... ουφφφφφφ βαριεμαι πολυ!

Καλημερούδια

Δαλια μου την πάτισα με αυτή την σύνδεση. κάνει 10 λεπτά να φόρτωση η σελίδα 10 θέλω εγώ να γράψω, 10 να δημοσιεύσω το μήνυμα και όταν είμαι συνδεδεμένη διακόπτεται η σύνδεση. πείρα Τήλε στην cosmote χθες να το ελέγξουν και τελικά δεν έχω καλώ σήμα εδο γιαυτο αργεί τόσο. ευτυχώς ώμος που έχω την δυνατότητα να το επιστέψω πίσω και να διακόψω το συμβόλαιο. θα το πάω από την παρασκευή μου είπαν. θα πάω σήμερα στην telas να κάνω την αίτηση και σε 1,5 μηνά μου είπαν θα είναι έτοιμο επειδή δεν έχω σταθερό (νούμερο) .πάλη θα χαθώ από εσάς αλλά θα με συγχωρείται. Θα σας διαβάζω ώμος επειδή στην καφετέρια στην κουμπαράς έχει ασύρματο δίχτυο όποτε κάθε φορά που θα πάω θα περνώ και το λάπτοπ μαζί μου.

Σας αφήνω πάω να κάνω καμία δουλειά και να μαγειρέψω.

φιλάκια

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΜΑΣ!!!!!ΑΧΑΧΑΧ!!!!!

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΑΣ ΦΑΕΙ !! ΕΙΝΑΙ ΕΥΔΙΑΘΕΤΗ ΧΑΟΡΥΜΕΝΟ ΜΩΡΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΛΩ!!!! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΜΗ ΚΑΙ ΣΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΑΖΟΝΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ!!!!ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΑΠΛΑ ΟΧΙ ΦΟΥΣΚΕΣ!!!!ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΝΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΠΤΟΥΛΑ!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΑΩ ΦΑΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!! :kiss::kiss:

καλησπεραααα!!!!

τι λεει???δεεεεν μιλαει?! :P:P

Ελενακι μου....η πλατη μου με εχει χαιρετισει εδω κ καιρο....

κατα τ'αλλα...Το κεφαλι της ακουμπαει στο αριστερο μπρατσο μου(σχεδον στον ωμο).Με εκεινο το χερι πιανω το αριστερο της μπουτακι(μπουταρα εννοω!! :laugh: ) κ την βαζω κατω απ'τη βρυση!(δλδ κοιταει μπροστα!)με το δεξι μου χερι πλενω πωπουδακι κ πιτιρικι!!!! :P

Εκεινη...Με το δεξι της ποδι κλεινει τη βρυση(ειναι το χερουλι στον τοιχο),με κλωτσαει στο χερι κλπ!!! :woohoo: :woohoo:

Αστα να πανε!!!!!!

Τομα ψοφια εε???!!!

Περπατουρα εγω σκεφτομαι να μην παρω!Αν κ....ισως θα βολευε,...θα το σκεφτω κ θα το συζητησω με γιατρο κ θα σου πω!

Για την γατα...δεν ξερω...

Εβινακι μη λες πως με τις τροφες γινονται αφρατα τα μωρα γτ δεν θα την ταισω ποτε τη δικια μου!!!χαχαχαχα

Γινεται η δικια σου να παρει κ η δικια μου ναχασει>>???!!!!!!! :woohoo:

Αννουλα εδω ειμαστε εμεις!!!!! :kiss::)

Καλεεεε....Γτ δε με βοηθατε τη δολια αγροτισσα στην αποθηκη????

Οχι ολες αλλα.....Καποιες βαριουντε να πιασουν μυστρι????!!!!!!! :laugh: :laugh:

Χωρις πλακα...κ τις δυο στο τελος τις αγορασα γμτ!!!

Εχω κ αποριες...θα σας ρωτησω εκει!!!

αντε φιλακια στα μπουτακια!!!(οχι στα δικα σας!!!!στων νινακιων :P )

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...