Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

Α ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΑΓΗΤΩΝ ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!ΜΗ ΔΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΛΙ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΑΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΗΚΕ ΤΟ ΤΟΜΑ!!!ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!Ε ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ;;;

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ: ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΑΚΑΔΟΣΥΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΟΤΡΙΣΑΛΙΝ!!!!!ΝΤΟΙΝΓΚΓΚΓΚΓ!!!ΝΑΙ ΔΕ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΩΡΑΚΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΗ ΜΥΤΟΥΛΑ!!ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑς ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΟΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΟ ΛΕΠΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ!!!!!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΕΨΕ!!!

ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ!!!!! :P

Εχω ξεπερασει κατα πολυ την ωρα του υπνου μου :P

Δεν ειχα νετ αλλα χαρηκα που ειδα τοοοσες σελιδες!!!

Θα σχολιασω αυριο αλλα δεν κρατηθηκα....

Ηθελα να πω στο Εβινακι: χαχαχαχαχαχαχαχαχχαα

Εισαι τρελλη κ παλαβη!!!!!!!!Με εκανες κ πεεεεεεθανα στο γελιο με την κακαδομηχανη που "ανακαλυψες"!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχχαα

Κοριτσαααααααρα μου!!!Την εχω απο 2 εβδομαδων!!!!Εχω σκασει στο ρουφηγμα!!!!!!!!!Εχω μαζεψει κακαδαααααακια!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Μην κανει η ξανθουλα οτι κ η τσαχπινα......

Τσακιζει με το χερακι το σωληνακι την ωρα που ρουφαω κ εγω κοντευω να λιποθυμισω!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P:P:P

Επισης...Αν δεν προλαβω να κρατησω τα χερια της μακρια παιρνει το ....Ματσουκακι κ αρχιζει το γλυψιμο!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ευθυμισαμε κ παλί!!!!Παω για νανι!!!!!!!! :kiss::kiss:

πωωωω πωωω τι διαβαζω!!! η νυφη μου αντι για σεξ μασιν...ειναι κακαδο μασιν!!! αν βαλω κ τα κακα...κ τις κλανιτσες........ :laugh: :laugh:

ααααααααααααααααααα

βρε ζουζου μου...ειναι παλια η νοστιμη κακαδομηχανη.. :) Σιγα σιγα θα τα μαθεις ολα!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣ!!! Ειπα να γραψω κατω απο την ΗΑPPY MOM για να μην χαλασω την παραδοση χαχαχα!!! λοιπον αρχιζω με το οτι δεν θυμαμαι τι εχει γραψει η καθεμια σας οκ για να μην εχουμε παλι παρεξηγησεις γιαυτο θα περιοριστω στην τελευταια σελιδα, εχω ενα θεμα με το μνημονικο χαχα!!! ζουζουνιτσα την ιδια κακαδομηχανη εχουμε παρει, εχει πολυ γελιο οταν τι πρωτοειδα ειπα τι χαζο πραγμα ειναι αυτο; αλλα τελικα κανει δουλεια!!! τα νεα μας τωρα! καταρχην να σας συστηθουμε και καθηστες!!!!!

και συνεχιζουμε, πεινουμε γαλατακι δευτερης βρεφικης ηλικιας και πηγαμε και πηραμε κουταλακια πιατακια και σαλιαριτσες γιατι απο 25 ιανουαριου αρχιζουμε φρουτοκρεμμα!!!! και εμεις γυρναμε απο αριστερα δεξια και απο μπρουμυτα ανασκελα, θελουμε δουλεια στο απο ανασκελα μπρουμιτα ομως γιατι βρισκουμε στο χερι μας, δυστιχως δεν μπορουμε να κανουμε πολυ εξασκηση για να μην βγαλουμε το γαλα μας γιατι πηραμε 300 γρ μονο και ο γιατρος ειπε να το αυξησουμε και αλλο και ας βγαζουμε οποτε θελουμε λιγο προσοχη, μην τρωμε τσαμπα παραπανω!!! αχ και αλλα ηθελα να γραψω και τα ξεχασα οταν τα θυμηθω θα επανερθω!!! φιλια

Εφάκι πολύ χαίρομαι που είστε ήδη καλύτερα! Να φύγει η παλιόλοίμωξη και να μην σας ξανάρθει!

Εβινάκι.. το επόμενο καρμάκι μου δικό σου!! Έστειλα ένα στην Μαντούλα!! Όσον αφορά την κακαδομηχανή... Την είχα πάρει από την αρχή!! Ρούφαγα, ρούφαγα.. πάθαινα αναρρόφηση.. μέχρι που αγανάκτησα και πήρα το rinofree είναι ηλεκτρονικό, έχει σταθερό ρυθμό ρουφήγματος και είναι πολύ καλό! Όσον αφορά το λουλούν που τις κατάπινε τις μύξες το σιχαμένο και δεν προλάβαινα να της τραβήξω έξω! Χώρια που το λουλούνι το άρπαζε και τα πέταγε μακριά ο αντάρτης!! Τώρα με αυτό πάλι μάχη δίνουμε.. αλλά έχει χαβαλέ!!

siskevi.jpg

Μαντούλα χαρά στο κουράγιο σου!! Πολλές δουλειές!! Ουφ.. κουράστηκα!! Κι εγώ μια από τα ίδια!! Βρε κορίτσια.. μαγειρεύω περισσότερο φαγητό για να έχω για το βράδυ και πάλι δεν μένει... :( Τι να κάνω;; Πόση ποσότητα να φτιάξω; :P

Κουμπαράκι... άπαιχτη η ζουζούνα!! Και πολύ τρελό μωρό!!! Θα βάλω κι εγώ το λουλούνι μου!! Ζήλεψα!!! :P:P:P

Πολλά πολλά φιλάκια... σε όλες!!!!

marianda έγραψε:

χαχαχα κουμπαρα εβαλες και φωτο της κακαδομηχανης σου χαχα δεν παιζεσαι τι αλλο θα κανουμε σε αυτο το φορουμ!!!!

Άστα!! Έχουμε ξεφύγει τελικά ε;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΑΧ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!ΤΡΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ!!(ΤΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ) :laugh:

ΝΤΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΟ ΤΙ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ!!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!!ΜΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΚΩΛΑΡΙΝΙΑ !!!!

ΛΕΠΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΑΔΟΣΥΣΚΕΥΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΓΚΟ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΥΣΗΞΩ ΚΑΛΑ!!!ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΚΙ ΕΜΕΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑΔΑΚΙΑ!!ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΓΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ , ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΕΣ!!!!ΙΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!

ΤΕΣΠΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ !!! :laugh: :laugh:

ΜΑΡΙΑΝΤΟΥΛΙ ΠΙΑΣΕ ΚΑΡΜΑΚΙ!!! ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! :P

Εγραψα ενα ποστ/....Ξεκινησα "δουλευοντας" την φιλεναδιτσα Λινα που ΔΕΝ εκανε αντιγραφη πριν το "υποβολη"!!!!Και ΝΑΙ!!!

ΟΥΤΕ εγω εκανα κ το εχασα!!!χαχαχαχαχα

Η ποντια! :P

Εβινακι εχω γελασει τοοοοσο πολύ με τις περιγραφες σου για τις μυξουλες!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Α!!!<Μη φυσας!Ρουφα!χαχαχαχαχα

Νταλλια-Μαριαντα τα κουκλια σας μεγαλωσαν πολυ-πολυ!Ειδικα το λουλουνι!Εγινε αντρακλας! :kiss::kiss::kiss:

Συμπεθερα σου ετοιμαζω πεσκεσι με μυξες κ κακακια!!!Ετσι...να την "καλομαθαινουμε" την πεθερα!αχαχαχαχαχα :P:P:P

Μαντω παω να σε ξαναδιαβασω! :P :silly:

Α Ναι!!

Μαντω πλακα κανεις?Λεει μαμα κ μπαμπα συνειδητα?????????????/

οχι μα-μα μα κ μπα-μπα μπα???

καλεεεε!κρυψτον μην τον ανακαλυψει η ΝΑΣΑ!!!

πρεπει να νιωθεις πολυυυ ωραια!

Ευακι καλως αποφασισες να μην βαλεις πωπο κατω!!Βολτες μεχρι τελικης πτωσεως!!!!!! ;)

Αφροδιτακι μου κ παλι...καλο κουραγιο!παλιονομοι!

καποια ξεχασα?σορρυ αλλα ειναι ανησυχη η κοπελια μου!

σας φιλω!!

ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΟΥ............

Και ξανμπαινω χωρις ελπιζω να χασω το μηνυμα...

πωπωπω ποσα ειπατε.τι για κακαδομηχανες...την εχω και γω την οτρισαλιν τι για μπανιερα....

Μαντουλααααααααααααααα καλα επαθα πλακα...δικιο εχει το Αναστασακο...η NASA καραδοκει!!!

Αληθεια ειναι πολυ νωρις αλλα ν απου συμβαινει...και ζηλέυωωωωωωωωωωωω!!!

εμενα μονο μπ,,ου.ντου,κκου,χχχχχχχχχχχχ,πθθθθθ και αααααααααααααααα.

Τωρα οαλ μαζι....κατι σημαινουν...αλλα τι??

Ανασατσακο...μη γελας...σε βλεπω...(..ΕΙΚΟΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ)..ειπα μη γελας...αντε καλα ..γελα!!! :P:P;)

Εφουλα μου οπως λεει και Εβινα το σφουγγαρακι μαζευει μηκυτες...αλλα μου ειπαν πως αν το στεγνωνω καλα και το αεριζω καθημερινα δεν εχει προβλημα..τι να κανω αυτο με βολεψε και αυτο εχω.

Το δικο σου οντως ειναι πανεμορφο αλλα αφου το καροτακι σου θεελι αραλικι και κλωτσιτσες καλα κανει δηλαδη ...ετσι γουσταρει πλατς πλατς και ξααααααπλα,σαν την πριγκπεσσα μου,ΣΠΑ Η ΩΡΑΙΑ ΕΦΗ!!!

Τουλαχιστο μεχρις οτιυ να καθεται...μετα αυτο που σου ειπα στα μαδερ κεαρ ειναι νομιζω το καλυτερο!!!

ααααααααααααα κουκλαρα και γω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!σ΄ αγαπαω!!!

Μαριαντακι καλωωστο το λουκλακι ματι κοριτσαρα ειανι αυτη???ΚΟΥΚΛΑ!!

Νταλλακι καλα αυτο δεν ειναι Λουλουνι ειναι μαναρομαναρακι!!και τι γλυκο γελακι!!

Και τωρα τα νεα μας...ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ!!!

ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 5 ΜΗΝΩΝ!!

ΚΙΛΑ : 8.130 πηραμε 350 γραμμαρια

ΥΨΟΣ : 65,5 1 ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΠΟΝΤΟ

ΚΕΦΑΛΑ : 43,2 (ΠΩΠΩ ΜΥΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!)

Αν και πηραμε λιγα αυτο το μηνα ημαστε πολυ καλα σε γενικες γραμμες..

Ετσι τις τροφες τελικα δεν τις αρχιζουμε ακομη...αλλα μολις κλεισει και τον 6ο σε ενα μηνα δηλαδη...να σας πω...χαρηκα...δεν ηθελα ακομη να μειωσει τους θηλασμους :blush:

ειπε οτι αφου ειναι τοσο καλη στακιλα της το τραβαμε μιας και εχει που εχει τις αλλεργιες της μην την φορτωσουμε ακομη με τροφες..αλλα απο τον επομενο μηνα ολα..σιγα σιγα..

Αυτα απο μας βυζακι και ξερο ψωμι!!!να ναι καλα και μενα αυτο με νοιαζει ..η μαγουλου μου...η φωνακλου μου!!!

αχ φιλακι ασε ολες παω να την δω και ισως ξαναμπω!!

ΚΟΛΛΗΤΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ??

Γεια σας κοριτσάρες μου!!

Εμείς την κακαδομηχανή ;) την πήραμε πριν καμια βδομάδα που σιναχωθηκε το μπουμπουκάκι μου! Πολύ γέλιο! Να βλέπατε τί ύφος παίρνει η μπουμπού όταν της ρουφάω τις μυξούλες.... Κάθεται ακίνητη, γουρλώνει τα μάτια, σουφρώνει τα φρύδια και κοιταει γυρω γύρω τρομαγμένη! Το μωρό μου....

Πάντως, Ντάλια θα σκεφτώ σοβαρά να παρω κ εγώ το ρινοφρι γιατί μου χουν φυγει τα πνευμόνια φύσα φύσα!! :) Το λουλούνι σου απίστευτο!!! Ολόκληρος αντρας έγινε βρε!!!!

Μαριάντα μου καλώς μας γύρισες και πολλά φιλάκια στην κουκλίτσα σου!!

Φουλινάκι τέλειες οι μετρήσεις σας... μπράβο σας!!

Μαντούλα όντως να το προσέχεις μη στο πάρει η ΝΑΣΑ το νινί σου!

Εμένα κορίτσια η μπουμπου έχει πει μαμαμαμα .... πάνω στο κλάμα ή στο παιχνίδι αλλά όχι συνειδητα!!! Αντε να με πει μαμα..... Δε βλέπω την ώρα!!!!!!

Πάω στη μπουμπού γιατί ζορίζεται πάλι.... :) Βρε κορίτσια όλη τη μέρα θέλει να παίζουμε πλέον! Ακομα κ όταν κάνω δουλειές της τραγουδάω το κουνελάκι γιατί αλλιώς γκρινιάζει!!! Εσας είναι ήσυχα;

Θα ξαναμπω αργότερα.... Φιλάκια σε όλες!!!!!

Καλησπεραααααααα! :)

Καλε ποσα γραψατε?

Δεν αντεχω δουλεια μεχρι τις 3 μετα σπιτι να μαζεψω να βαλω πλυντηρια να μαγειρεψω να δω το μωρο μου.... πανικος! Δεν βρησκω ωρα για τιποτα μονο στη φαρμα μπαινω κααααποτε.

Υποσχομαι να επιστρεψω για να σχολιασω τα ΠΑΝΤΑ!!

Φιλια!! :kiss:

Καλημερααα!!!

Νυστααααα κοριτσιαα!!!!

Λινακι μου τελεια η μπεμπουλιτσα σου!!!!

Αντε με το καλο να πει κ τις πρωτες λεξουλες!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

(εικοσι,κακα,καλα μακακας εισαι?!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: )

Το τουτου στο σερβις απο την Δευτερα!Σημερα μου φεραν αλλο κ αυριο καποια στιγμη μαλλον το παιρνω! :)

Ευακι κ μενα στην ιδια φαση!Παιζει ελαχιστα μονη της!Συνηθως με θελει εκει μαζι της!Αν οχι αγκαλια!!! B)B)

Ειναι κ μινιον η ατιμη!!! :P

Αφροδιτακι πραγματικα...Πανικος!Ουφ!Τι να πρωτοκανεις!

Κουραγιοοοοοοοοοοο!!!!!

Το τρελλοζουζουνο που ειναι?!!!!Εμαθα πως βρηκες τις καμπυλες!!! :P

Σιγουρα θα εχεις παει να τις κανεις γιγαντοαφισα!!!!!χαχαχαχα

Αναστασακο με το καλο του τουτου...γιατι νυστααα???η τσαχπινουλα ειχε παρτυ το βραδυ?

Αυτο που δεν πιζουνε μονα τους τα σκατιαρικα...ετσαι και δεν της δωσω την απαιτουμενη προσοχη ή στο γλυκο της ουουμ δεν γυρισω με την πρωτη μετα εχουμε ααααααααα ...και της λεω...αφου φωναζεις που φωναζεις πες ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! :laugh:

Foulinaki έγραψε:

Αναστασακο με το καλο του τουτου...γιατι νυστααα???η τσαχπινουλα ειχε παρτυ το βραδυ?

Αυτο που δεν πιζουνε μονα τους τα σκατιαρικα...ετσαι και δεν της δωσω την απαιτουμενη προσοχη ή στο γλυκο της ουουμ δεν γυρισω με την πρωτη μετα εχουμε ααααααααα ...και της λεω...αφου φωναζεις που φωναζεις πες ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Τρελλομανουλαα!!!

η τσαχπινα επεστρεψε στα 2ωρα..αντε κ κανα 3ωρο!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

γεια σας κοριτσια τι κανετε; εγω εχω ενα κεφαλι καζανι, Τομα κουραγιοοο ειναι πολυ δυσκολο να τα συνδιασεις ολα!! Φουλινακι μπραβοο μια χαρα ειναι η μπεμπαααα, Αναστασια εχω χασει επεισοδια πηρες αμαξι; καλοταξιδο,

αχ δεν θυμαμαι ποιας μανουλας λεει μαμα το μωρο αλλα μπραβο σας νωρις νωρις αρχισε!!!! εμας λεει οταν εκνευριζεται και κλαιει αννααα και την κοροιδευω και της λεω ναι το ενα σου ονομα αννα θα ειναι χαχα!! το απογευμα εχω να παω στο γιατρο και βαριεμαι αλλα δεν παει αλλο ω ναι απο εχτες χειροτερεψα παλι χτυπησα και δεκατα οποτε ας παω να μου γραψει καμια αντιβιωση γιατι 15 μερες δεν την παλευω αλλο! φιλια πολλα σε ολες σας!!!!!!

ΑΧ Μαριαντακι μου περαστικα βρε... :(:(

εγω ενα πονοκεφαλο εχω δυο μερες τωρα και μου χει ριξει τη διαθεση ..που βν αχα και δεκετα...ευχομαι να δρασει γρηγορα η αντιβιωση και να γινεις περδικι!!!το μωρο σου σε θελει ντουρασελ!!! :laugh:

ΓΕΙΑΧΑΡΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!!ΜΕ ΨΑΧΝΑΤΕ;;;ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΟΡΦΕΣ;;; ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΝΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕ Η ΧΑΠΙ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ........... :(

ΔΕΝΨΤΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΑ, ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΔΡΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΥΛΟΥΛΕΣ!!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΜΩΡΕ ΤΟ ΞΕΡΩ !!!!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΕΣ ΟΤΑΝ Η ΜΑΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΦΑΡΜΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ, ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΑΣΤΕ!!!!!!ΑΧ ΕΧΩ ΗΣΥΧΟ ΝΙΝΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!!ΚΙΧ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!ΕΧΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ!!ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΨΙΛΟΠΕΙΝΑΕΙ , ΣΠΑΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ!!!ΜΑΚΑΡΙ :woohoo:

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΕ ΓΕΙ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ , ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!

ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΟ ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΦΟΥΛΙΝΕΛ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ!!!ΧΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥΜΠΙΩΤΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...