Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα αγαπημένες

μοναδικές καταπληκτικές

Αυγουστομαμάδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ένα υπέροχο σ/κ μας εύχομαι.....

Τα μαρσιπάκια μας, τα καροτσάκια μας

τα βρεφάκια μας κ ....εεεεεξω βολτίτσες

να γνωρίσουμε τον κόσμο...!

Φιλιά (με-)γάλα στα μωράκια μας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΣ ΤΟΝ ΙΠΠΟΤΗ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ!!!!ΠΑΡΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΩ!!!!!!ΓΙΑΜ ΓΙΑΜΜ!!!! :woohoo:

ΜΑΡΙΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟΟΟΟΟΟΟ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!!ΑΝΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΜΩΡΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!ΕΜΕΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!!!ΑΧ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!ΜΑΚΙΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!! :kiss::kiss::kiss:

Το Μητσάκι μου κοιμάται!! Σήμερα είχαμε μια δύσκολη μέρα!! Πέσανε τα καράβια του έξω!! :laugh: Απλά δεν πολυκοιμήθηκε όλη μέρα και .. μου ήταν και λίγο μουρμουρίτσας!! Άσε που σε κάθε θηλασμό μόνο ξύλο δεν παίζαμε!! Πάλευε να βρει θηλή ενώ την είχε στο στόμα.. μουρμούριζε.. καλά αυτός γκρίνιαζε με το βυζί στο στόμα κι η φάτσα του όλα τα λεφτά!! Είχα τρελαθεί στα γέλια!!

Και τώρα κάθομαι και βλακίζομαι!! Ενώ έλεγα να πάω κατευθείαν για νάνι αφού κοιμηθεί το καμάρι μου.. Τσακώθηκε ο αδερφός μου με κάτι μαλάκες που του έκλεισαν το πάρκιν.. μας άκουσε όοοολη η γειτονιά πάλιιι!! Μοιράζαμε ποπ κορν στους γείτονες για το θέαμα!! :laugh: Μετά κι αφού όλη μέρα φιλοσοφούσα τις οδηγίες για το νέο μου θήλαστρο, το swing της medela, κι αφού το ψιλοδοκίμασα .. θεωρώ ότι αξίζει σαν αγορά.. και κρίμα που πήρα το philips avent κι έδωσα 80 ευρώ τζάμπα!! Είναι κλάσης ανώτερο θήλαστρο!! Τουλάχιστον τώρα αν χρειαστεί να λέιψω πάλι και πρέπει ο μικρός να φάει.. να του δώσουν δικό μου γάλα κι όχι φόρμουλα!! Όχι ότι θα πάθει τίποτα ο μούργος!! Αλλά μιας κι έχω.. ας του δώσω όσο μπορώ κι όσο αντέξω!! ;)

ΚΟριτσάρες μου.. σήμερα είδα από κοντά την βαφτισιμιά μου!! Τον κορίτσαρο της Marianda!! Ένα θα σας πω... Κι όχι επειδή είναι βαφτηστήρα μου αλλά είναι Κ Ο Υ Κ Λ Α Ρ Α σαν την μαμά της!!! Παιδιά από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη!! :)

Ζουζουνιτσα μου

φιλιά κ από μένα στο λουλούδι σου...

Πήγατε βολτίτσα εσείς;

Dalia , μοναδικό παιδάκι κ ο Δημητράκης σου,

κάνε υπομονή! Κ εμένα γκρινιαζει κάποιες φορές

με το στήθος στο στόμα (κ το ψάχνει!)

αλλά αυτό συμβαίνει μόνο όταν είναι ταλαιπωρημένος

από την κοιλίτσα του

κ δεν μπορεί να συντονίσει καλά τις κινήσεις του...

Πολύ στεναχωρίεμαι όταν ταλαιπωρούνται

τα βρεφάκια μας...

Μακάρι να μπορούσα να πάρω τα πονάκια τους!

Στους γείτονες, το ποπ κορν, έναντι αμοιβής την επόμενη φορά!

Να «βγάζετε» κ τίποτα...!

Αυτοί οι κάφροι, οι αξεστοι, οι τραγικοί τύποι

που σου κλείνουν το αυτοκίνητο

κ εξαφανίζονται,,, που έχουν ...φωλιά;;;;;;;

Από που «βγαίνουν»;;; Που κυκλοφορούν;;;

Θέλω κ εγώ να πλακώσω 2-3 τετοιους

να παραδειγματιστουν οι υπόλοιποι!

Μα να σε «κλείνουν» όπου νά´ναι

κ να μην νοιάζονται!;;

Και......με-γεια το θηλαστράκι σου!!!

Καλές αντλήσεις.... Να μαζεύεις το γαλατάκι σου

για το μωρό σου!

Φιλησε το στα μπουτάκια!

Να χαίρεσαι κ την βαφτιστήρα σου

την κούκλα!!!!!!!!!!!!!

Μαριαντάκι να την χαιρόσαστε!

Ηappy mom σε φιλωωωωωωωωω γλυκααααα!!!

.....κ σένα κ τον θαυματάκο σου!!!

Αχ Μαράκι μου... Να 'σαι καλά!! Κι εγώ πιστεύω πως από την κοιλίτσα του υποφέρει ο καημενούλης μου!! Μακάρι κι εγώ να έπαιρνα τους πόνους τους!! Να σ πω, στην αρχή λόγω συσπάσεων μήτρας είχα έντονους υστερόπονους και μου είχαν πει πως αφού πόναγα εγώ δεν θα πονάει ο μικρός!! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει έντονους πόνους.. αλλά έχει έστω και μικρούς!! :( Είναι ώρες που βγάζει μια τσιρίδα απελπισίας ..

Όσο για το πάρκιν.. άστα!! Είναι ένα μεζεδοπωλείο ακριβώς απέναντι και συνέχεια τους κλείνουν! Μα συνέχεια! Έχει καταντήσει αηδία αυτό το θέμα! Βέβαια φταίει κι ο αδερφός μου γιατί 1000 φορές του έχουμε πει, τόσα λεφτά χαλάτε, βάλτε μια μπάρα κι εκεί!! Κι έχουν και θράσσος!!Εμ και σε κλείνουν.. εμ και ζητάνε τα ρέστα!! Άστα!!

Να μου φιλήσεις τον κούκλο σου.. με τέτοια μαμά ΘΕΑ.. το παιδί φαντάζομαι ότι θα είναι τρελό κουκλί... :P Είπαμε.. οι Αυγουστομαμάδες έχουμε την αποκλειστικότητα στα όμορφα μωράκια!! ;) :laugh:

Για να έχεις πρόσβαση στο αμάξι ΣΟΥ

ανα πάσα στιγμή (!)

πρεπει να βάλεις μπάρες, σήματα, stop,

προσοχή σκύλος, γλάστρες, μόνιμο τροχονόμο

και ένα ´no parking´ τεράστιο

...κ πάλι κάποιος μπορεί να βρεθεί να σε κλείσει....

.......! Ααααχ, αααχ, πες στον αδερφό σου

να το συνηθήσει! Ελλαδάρα εδώ!!!

Αλλάζω θέμα!

Θυμάσαι την βλαμμένη κυρία με την λευκή πόδια

στο Ιασώ (που μου έλεγες...).. Ήρθε κ σε θυμήθηκα

(Μονή μου γελούσα!)! Δεν την άφησα να με πλησιάσει

ούτε καν να μου ξανά-απευθύνει τον λόγο

εφόσον με το που ξεκίνησε της είπα να ΜΗΝ μου μιλάει καν,

κ πως δε νοιαζομαι για τίποτα από τα προϊόντα κ της συμβουλές της!

Με άφησε στην υσηχία μου, ((θήλαζα κιόλας

εκείνη την ώρα))! Ευχαριστώ που με είχες ...προετοιμάσει!!!

Επίσης, ούτε φωτογράφος πλησίασε το μωράκι μου...

Έγινε ένας μικρός χαμός κ θεωρώ πως προστατευσα το βρεφάκι μου

από αυτούς τους ελεινους κ σιχαμερους τύπους

με την κάμερα κ την ...λευκή πόδια για καμουφλάζ...!

ερώτηση:

Ο μπεμπάκος μου είναι 38 ημερών

κ εδώ κ 4-5 μέρες ...γελάει!!!!!!!

Δεν χαμογελάει (ασυναισθητα), γελάει !!!!!!!!!!

Μου φαίνεται τόσο μαγικό

για τόσο μικρό βρεφάκι!!!

Όταν έχει φάει, είναι καθαρούλης κ χαλαρό

την ώρα του παιχνιδιού κ των χαχανιτών

γελάει ο σποράκος μου

με την ψυχή του!!!!!!!! ...κ εγώ πεθαινω, λιώνω,

χάνω τον κόσμο, σταματάνε τα πάντα γύρω μου

κ υπάρχω ΜΟΝΟ εγώ, το αγόρι μου κ το μπεμπάκι μας

να μας κοιτά στα ματιά κ να γελάνε κ τα αυτάκια του.......!!!

Η παιδίατρος είπε νωρίς αλλά συμβαίνει....!

Τα υπολοιπα Αυγουστομωράκια πως τα πανε;;;

Dalia μου ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Δεν πάτε πίσω κ εσείς όμως.... χαχαχα!

Φιλία!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΜΑΡΙ ΜΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΟΤΑΝ ΣΑΡΑΝΤΙΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ!!!!!ΕΓΩ ΒΓΑΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ!!!!!

ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΚΟΥΒΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ!!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!(ΚΟΥ ΚΟΥ ΒΑ)!!!ΝΤΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;;;;ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΑΣ;;;ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΒΑΖΕΤΕ;;;ΕΓΩ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΥΖΙ ΜΟΥ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ!!!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ!!!!ΗΣΥΧΑΣΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!

Geia σας μανουλες και θαυματακια!!!

Τι κανετε αγαπητες μου?

Νταλλια μου δυσκολη μερα ο Μητσαρας??/Ελπιζω να ειναι οκ πλεον!

Κ η δικια μου σημερα κ χθες...Εχει τα ζορια της!!!Αφου φανταστειτε ΔΕΝ ετρωγε!!!Η φαγανουλα μου να τρωει μονο 5λεπτα???Η ξεζουμιστρα????

Τωρα εφαγε επιτελους!

Μαρακι γελαει????Αχποσο χαιρομαι για σας!!!Φανταζομαι την ευτυχια σας!!Ανυπομονω!!!

Χθες ο μπαμπας της την πειραζε στο σαγονακι κ της ελεγε"γελα μωρο μου,γελα!!!Κανε κατι τελοσπαντων!!!" Εκεινη τεντωσε το χερακι ψηλα και καθως το κατεβαζα....Εκανε κατι....Του...."εδειξε το δαχτυλο" που λενε!!!!!!χεχεχεχεχεχεχεχχε :P

Αντε ζουζουνιτσα να δουμε την κουκλιτσα σου!!!

Αααα!Εμεις εδω κ λιγες μερες βγαινουμε καθε μερα βολτα με το καροτσι!!!Για κανα 20λεπτο αλλα ειναι ωραια!!!!

Να μαι και γω...απογευματινη σημερα..Χτυπησα κατι ..γερμανικα νουμερα χθες ..φοβερα!! εξι το πρωι κοιμηθηκε το σκατουλακι μου ..Λιγα πονακια,λιγη γκρινια..κ θελει να κοιμαται μονο στην κουνια του κ στην αγκαλια μου...Στην κουνια-ρηλαξ δεν ηθελα να τον αφησω αλλο γιατι το εχει παρακανει πια...στην αγκαλια τον κρατουσα ωρα..κ μολις απαλα απαλα τον αφηνα..ο απατεωνακος μου ξυπνουσε κ μια ..επαναληψη...στηθος,αγκαλιτσα,βολτιτσες,γκρινια...

και ετσι τωρα να..μολις ξυπνησα χτυπησα ενα τοστακι,ενα χυμο,2 βραστα λουκανικα κ μια ..παστα σοκολατινα!!! ναι ναι ολα μαζι!!!

κ μη νομιζετε οτι τον αφησα στο λικνο ή στο πορτ μπεμπε..θελει μονο αγκαλια ή κουνια...Βλεπω τα λεφτα μας να τα τρωμε στο allou fun park!!

ελενακι κ μαρακι τι ωραια τα ειπατε για το παρκιν!! χαμογελασα με τη σοκολατινα αναμεσα στα δοντια μου..κ φυσικα ημουν πανεμορφη... :blink:

κ μενα χαμογελασε συνειδητα αμεσως μολις εκλεισε το μηνα..αλλα το χει κανει δυο τρεις φορες...Περιμενουμε να τοκανει καθημερινα για να χαζεψουμε εντελως!!μαρακι εχεις απολυτο δικιο..ειναι η υπερτατη ευτυχια!!ο μπεμπακος μου χαμογελασε πρωτη φορα σε εμενα..για να κανει το μπαμπα του να σκασει απ τη ζηλεια του..χεχε :P εμμ τιι τοσο γαλατακι του χω δωσει..να μη με εχει λιιιιγη περισσοτερο αδυναμια?

ελενιτσα οντως η βαφτησιμια σου ειναι μια κουκλα!!!το εχουμε δει κ μεις..Φταιει ο μηνας που γεννηθηκε κ οχι τα ..γονιδια της!!!

αναστασακι μου..τι εκενε η τσαχπινουλα? διαιτα? αχχ πανε οι..μπουταρες της! :woohoo: Μου το εκανε κι ο γαμπρουλης σου αυτο..κ μαλλον το περνανε ολα!!Οσο αφορα τη χειρονομια..δε το κανει κ στην γιαγια της? :laugh: :laugh:

τα κακα μας εχουν ολες τις αποχρωσεις του χρυσου :P της αμμου κ του πορτοκαλι....κ αυτο συμβαινει γιατι τρωω διαφορα και ετσι δινω χρωμα στα κακα του ζουζουνιου μου?

α ναι !! πλεον θελουμε και πιπιλα!!!!μας αρεσει!!

τι θα γινει με τα τελευταια κιλα? ποτε θα φυγουν?

χθες φορεσα το τζινακι μου ..ευτυχως ειναι χαμηλοκαβαλο..κ η κοιλια ειναι σκεμπεδακι...οποτε μου εκανε μια χαρα...αλλα το μπουφανακι μου ΔΕΝ κουμπωνε... :side::side::side::S εχω γινει η τετραπλη παμελα!!!!!! θα καναμικρυνουν ποτε ή θα κανω παραγγελια τα σουτιεν?

ζουζουνιτσα εμεις μικρες βολτιτσες κανουμε...κ νομιζω οτι ολες κανουν...Μετα θα κανει κρυο..οποτε ας μη χανουμε τις ομορφες μερες!!

Βρε καλως την κουτσοδοντα!!!!!!!!

Αχ...Μαλλον σου εμεινε λιγη σοκολατιτσα στα δοντια! :P :laugh: :P

Τι επαθε το αγαπημενο μου γαμπρουλινακι???

Σε τρεχει εε??Που θα παει συμπεθερουλα θα στρωσουν τα μικρουλια μας!

Απολαυσε τωρα(αναγκαστικα αλλα χουχουλιαρικα!) αγκαλιτσες!!!

Θελω κ εγω τσαχπινοχαμογελο!!!Κανω υπομονη!!!!Μην της το ζητησω και μου κανει κ μενα καμια χειρονομια! :P

Θα το πω ψυθιριστα γτ δεν τολμαω να το πιστεψω...Και μαλλον θα ζηλεψεις Εφουλα...Το βραδυ....Κοιμηθηκε 5ωρο!!!!!!!!!!!!Πρωτη φορα!(ελπιζω οχι τελευταια!)

Ξυπνησα απο τα μουγκρητα κ τις κλανιτσες της κ επαθα σοκ οταν ειδα το ρολοι!!!Και δεν μου ετρωγε κ με διαθεση!!!Απιστευτο!

Τα μεμεδακια(εγω στο ειπα) νομιζω πως θα επανερθουν!Τωρα δεν ξερω αν θα υπαρξει πτωση... :blink:

Γιαυτο οοοοταν σκεφτεις για αποθηλασμο να το κανεις σιγααααααα σιγαααααα!

Τα κιλα...Μαλλον θα τα κουβαλαμε πολυ καιρο ακομα...Τι να πω...?6 μου μεινανε αλλα θελω να χασω 9 για να γινω οπως το καλοκαιρι πριν κοψω το τσιγαρο...Αλλα απ'την αλλη...Δε θελω!!!Μ'αρεσει το καμπυλατο μου κορμι!!!Μονο η κοιλιτσα...Γινεται να ξανααποκτησει τους κοιλιακους???Καλεεεε που πηγαν???Ξεχειλωσαν???Τωρα παλι απο την αρχη????

Και βεβαια...Δεν ξερω τι παντελονια θα φοραω..Μονο της εγκυμοσυνης μου κανει! :P

Σκεφτομουν να βαλω θεματακι στο φορουμ αλλα...Καλυτερα να ρωτησω εσας που ειστε φρεσκιες μανουλες!

Εχετε παθει εξαρτηση απο τα μωρα σας???

Το πρωι πχ πηρε ο αντρας μου την μπεμπα κ καθισαν στο μπαλκονι για να κανω καμια δουλεια.Μαζευτηκαν βεβαια σαν τις (αλογο)μυγες τα πεθερικα μου και αρχισε η "μην την πω" τα "που εισαι μωλεεεεεεε?"" εζω ειναι η γιαγιαααααα"

ΧΕΣΤΗΚΑΜΕΕΕΕ σκεφτομουν εγω...τεσπα συνεχιζω!

Εκανα λιγοτερο απο ωρα...

Οταν βγηκα εξω...Δεν κρατιομουν!!!Την πηρα αγκαλια κ τη φιλουσα λες και ειχα να την δω μηνες!!! :blink::blink::blush:

Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο μου ελειψε...

Το παθαινετε ή εχω προβλημα?>???

Στην αρχη ηταν ακομα χειροτερα τα πραγματα...Κοιμοταν κ παρακαλουσα να ξυπνησει!!!!

χαχαχαχαχα εγω η πονηρη σκεφτηκα....φανταζεσαι να το κανει η τσαχπινα το πρωτο χαμογελο στο.......μπαλκονι..εζωω ειμαι γιαγιακα!!!!χαχαχαχα

σε βλεπω με εγκεφαλικο!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Θες να τις κοψω τις φλεβες???????????????????????????????

Ααααα!!!!!!!!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως πηγε και ξεθαψε ολες τις φωτο του αντρα μου για να μου πει πως ειναι ιιιιιιιιιιιιιδια με εκεινον η μπεμπα!!!!!Λες κ δεν το ξεραμε!!!!

Αν κ στις φωτο δε μοιαζουν πατερας με κορη... :huh:

κοριτσια να σας κερασω? εγω τρωω παστουλες για να το γιορτασω!!

αυριο η νυφουλα μου κλεινει μηνα....επομενως μετραμε μειον ενα μηνα απο την ημερομηνια που θα την εχω στον απο κατω οροφο με το..γιοκα

μου!!!! :laugh: :laugh:

αναστασια οσο αφορα το αλλο θεμα..εμενα δεν μου εχει κανει.......!!

Η τρελλη πεθερα "απο κοιλια" επανηλθε κ ξαναχτυπησε!!!!!!

Τι αλλο να σου ταξω για να αφησεις τα παιδια να ζησουν ελευθερα κ μακρια σου?????!!!!!!!!!!!

Τοσες λιρες σου υποσχεθηκα~!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχα

Αχ ναι!!!!!!!!!Κερνα μας παστουλες!!!!!!!Περασε ενας μηνας!!!!!!!!

Για το αλλο....οκ!!!

Ααα! και για τη φορμα εξοδου...Πολυ ωραια αυτη που μου εδειξες!!!

Εμενα μου πηραν ηδη μια παρα πολυ ομορφη κ φυσικα ροζ.Και νομιζω πως θα μου φερει κ ο ξασδερφος απο σουηδια μια,...Οποτε δεν θα αγορασω!

Υπνοσακο????Πηρες?Πηρατε? Θα παρετε???

Θα προτιμησετε αυτον με μανικια ή χωρις???

Η τσαχπινα κοιμαται συνεχεια με τα χερια ψηλα!Οποτε..δε θα κρυωνει στον υπνο της???

υπνοσακκο παραγγειλα απο το μοδερ κερ..χαχα πλακα εχει στα ελληνιστι....Φετος που ειμαστε μικρουληδες χωρις μανικια..δεν πιστευω να κρυωσει απ τα..χερια...του χρονου με το καλο με μανικακι!

σα μικρα μπογακια θαναι!!!

τι να τις κανω τις λιρες καλε?εγω θελω τα παιδια μου..κ τα εγγονακια μου κοντα μου!! Η μικρη ευθυμουλα- δαναη ναναι μακρια? α πα πα...θα μαι απο πανω..να ακουν τα βηματα μου...νακανω σχολια...να κατεβαζω φωτογραφιες..για να τονιζω την ομοιοτητα..... B)

οσο αφορα το αλλο....εμενα δε με εκανε!!!!

χαχαχαχχαχαχα εεεεελεεοοοοοοοος!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα ή αλλιως χαβ μερσι!χαααααχαχαχαχχαχαχαααααααα

Γτ του χρονου με μανικια???Τι διαφορα θα εχει του χρονου???

Εχω βαλει στο καλαθι μου αυτον με το παντα(το ζωακι!)!!!!!!!ζηλεψα απο σενα!!!χεχεχχεχεε

Για το αλλο...Ειπαμε!!!Οκ!Το επιασα το νοημα!χεχεχεχεχεχ

Γεια σας κοριτσαρες μου τι μου κανετε; χθες εκανα ρεκορ δεν μπηκα καθολου στο μαμμυ αλλα μην με μαλωσετε ειχα λογους σοβαρους :P ειχαμε μια μικρη συναξη στο σπιτι μου με την crazy (ρουλα), την dimitroula29 και την dallia (Ελενα) που ηρθαν να δουν την μπεμπουλα μου!! ενα θα σας πω εκτος το οτι περασαμε ωραια, ο γιος μου ερωτευτηκεεεεεεε ;) ξερετε ποια; την Ελενα χαχα θελει να παει σπιτι της να κοιμηθει μαζι της ειναι λεει η αγαπημενη του χαχα το τι εχω ακουσει απο εχτες δεν λεγεται :laugh: σας βαζω και δυο τρεις φωτο να παρετε μια γευση!!

εδω εγω η ελενα με τον παιδαρο της!!! :laugh: ο γιος μου και η ρουλα που ολο το βραδυ κρατουσε την μπεμπα μου αγκαλια και η μικρη κοιμοταν,ηταν η καλυτερη της οι αγκαλιες!!

Γεια σας!! Εμένα σήμερα ειδικά είναι πολύ καλό παιδάκι..

Δεν ξέρω αν σας έχω πει αλλά το παιδί μου είναι φαινόμενο.. το παιδί θαύμα!!! (κου-κουβα)

Γελάει από την 1 εβδομάδα!! Αλήθεια!!!

Εχω & βιντεάκια με αποδεικτικά στοιχεία & τον έχουν δει & φίλοι μας!!

Σήμερα που κλείνει & 1 μήνα ζωής !! (πως πέρασε κιόλας ?) μου έκανε 1 απίστευτο γελάκι(ευτυχώς είχα ανοιχτή την κάμερα & το βιντεοσκόπησα)

Επίσης το μοναδικό μου μωρό από τις πρώτες μέρες σηκώνει το κεφάλι του & το κρατάει & το γυρίζει!! Ναι καλά διαβάσετε!!!

Αλλά για τον ύπνο δεν μου κάνει τη χάρη .. στο 3ώρο χτύπαει alarm..

Anastacia Εμένα στον ύπνο του ξεσκεπάζεται συνέχεια & ειδικά τα χέρια τα βγάζει πάντα έξω!! Εχω αμάνικο υπνόσακο αλλά μάλλον θα πάρω με μανίκια γιατί το παιδί μου δεν θέλει σκεπάσματα..

Πάντως θα έχει πλάκα το 1ο του χαμογελάκι να το σώσει στη ζιαζια !! :woohoo:

& εγώ πάω από πάνω του & τον κοιτάω να κοιμάται ... αφού πολλές φορές τον κρατάω αγκαλιά & κοιμάται πάνω μου για ώρα..δεν τον χορταίνω.. τον φιλάω συνέχεια!!!

Πιπιλίτσα & εγώ βάζω καμιά φορά ..την δέχεται ..

Φιλάκια στα μωράκια!! :kiss:

εγω με τον γιο μου και τον παιδαρο της ελενας, το μαλακι του ηταν ολα τα λεφτα και οταν γελαγε ηταν ενας γλυκας, να σου ζησει ελενακι!!

γιατι..θα μακρυνουν τα χερια τους!!!!!

τελειο το ζευγαρακι με το παντα...Μαζι για παντα!!! θελω ομως κ τα φορμακια..που ειναι σε ελλειψη!!!

μαριαντακι περασαρε ωραια ε? τα αισθηματα της ελενης ειναι αμοιβαια!!μου το προλαβε χθες!!!

θηλαζω..οποτε γειααααααααααααααα κουραστηκα να γραφω με το αριστερο!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...