Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

ΚαΛημερα σας!!!Τι κανετε ορεεεεε κορτσουδιαααααα????

Αννουλα επιτελος θα πατε στο νεο σας σπιτακι!!!Καλο κουραγιο με την μετακομιση κ καλη αρχη στη "νεα" σας ζωη!!!!!! :)

Λινακι μου χαιρομαι που εισαι λιιιιγο καλυτερα!!!

Οποτε με χρειαστεις ειμαι ΕΔΩ!!!Και στο λεω κ δημοσιως! ;):kiss:

Εβινουκοοοοο!!!Για τις καμπυλες που "ανακαλυψες" :P στο ειχα πει με πμ τοοοτε που πρωτοανησυχουσες για το βαρος της ξανθουλας!!! ;)

Αλλα εμεις κοιταμε αυτες κ ΑΝ υπαρξει "θεμα" τοτε θα ανατρεξουμε για καμπυλες αποκλειστικα βυζανιαρικων νινα-κιων!!! :laugh:

Εχουμε σουπερ μωρακιααααα!!Τα αυγουστομωρακια της παρεας μας ειναι power!!! ;):);):)

Τομακι...Ευχαριστωωωω!! ;):kiss:

Αληθεια..Απο που βγηκε το Τομα???Ποτε δε σε ρωτησα!!!!

Να σας πω το νεο μας κατορθωμα????

Την ειχα ανασκελα στο παρκο κ γυρισε μπρουμυτα αλλα ΚΑΙ στην αντιθετη πλευρα!!!! :woohoo: :woohoo:

Τελειο?????!!!!!!!!αχ η χοντρουλα μου!!!Ευτυχως ειναι ευκινητη!!! :laugh: :laugh: :P:P

Απ'την κοιλια ακομη το χορευε το τσιφτετελι!!!!! :P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα κοριτσαρες μου.Τι κανετε?

Ανασστασακοοοοοο τουμπαλιν το τσαχπινακι και απο το αλλο το πέυρακι??

Αντε να συνσντηθουμε να της το μαθει και της δικης μου...καποιο κολπακι εχει.. :laugh: δεν φταινε τα κιλακια!!!

Εβινακι...και γω τωρα την εβαλα και στο δωματιακι της...ηταν δοκιμστικο γι ανα δω πως θα ανιδρασει..περιμενα τοι δεν θα θελε τοσο γρηγορα να φυγει απο τη μανουλα...αλλα αυτη μαλλον παραειναι ανεξαρητο πνευμα...ασε που το γουσταρησε και παραπανω και μου κανει και κατι 7ωρους υπνους!!!Για μενα ειναι η δυσκολια που την αποχωρηστηκα..και πρακτικη και κυριως συναισθηματικη...

Το εφακι μας που ειναι???Χαπιμαμ πως ειναι το γιαβρακι μας??Ανασασακο???ξερεις εσυ?μιλησατε?

Τομακι Μαντουλα Νταλλακι???φιλακια!!

Αρβερνακι αντε ενα ακομη κοπο και μπηκες μεσα...Μετο καλο με το καλο!!!

Απογευματινα κυριακοφιλακια!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΕΣ ΜΟΥ!!!ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΓΙΑ ΒΥΖΟΝΙΝΑΚΙΑ;;;!!!ΧΑΧΑ!!! ;) ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!! ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ!!!!

ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ!!!!

ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΤΟ ΝΙΝΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ;;;; ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΔΙ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣ!!!ΜΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΑ ΣΟΥ!!

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ :kiss:

ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΙ!!!

Που ειστε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? :P

γιουχουουου!!!

τρωω..οποτε δε γραφω πολλα!

Λινακι ο θαυματακος της Εφης ειναι καλυτερα!

Εβινα δε σου λεω που ειναι οι καμπυλες γτ ειμαι σιγουρη πως θα τις κανεις ταπετσαρια κ θα τις κολλησεις στον τοιχο του σαλονιου!!!!!! :laugh: :laugh: :P:P:P

Η κουκλιτσα σου ειναι μια χαρααααααααααα λεμεεεεεεεεεε!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Μαντωωωωωω που εισαι???????

Καλησπερα!

Σημερα πηγα πισω στη δουλεια... γι αυτο δεν θα εχω πολυ χρονο για το ιντερνετ γενικα!

μου ελειψε το μωρακι μου!!

Παω να μπανιαρισω τον μπεμπη!

Οταν βρω ωρα θα μπω να σας γραψω περισσοτερα!

Φιλια!! :)

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;ΧΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ;;;ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!!ΝΑ ΜΥ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ :kiss: ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΥ ΠΟΥ ΕΙΑΝΙ ΟΙ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!! :laugh: :laugh:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΧΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑΙΑΙΑΙ;;;;;;

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΔΕΡΚΕΡ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ!!!ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΕΥΤΗΚΑ ΤΗ ΒΑΖΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΥΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗ ΣΥΣΤΗΝΩ!!!!

Να μαι κ παλι!

αφου λυσαμε την παρεξηγηση με την Μαριαντα κ νομιζω οτι ηρθαμε κ πιο κοντα..λεω να ξαναμπω στο θεματακι μας!!

Ελπιζω να γινει κι η Μαριαντα καλα γρηγορα κ να ερθει κ αυτη κοντα μας!!

Σαε ευχαριστω ολες σας για το περαστικα σας κ την αγαπη σας! Η αληθεια ειναι οτι περασαμε πολλα κ τωρα επανερχομαστε!!ελπιζω κ ευχομαι μονο οτι το παλιομκροβιο να μην ξαναεμφανιστει ποτε κ σε κανενα μωρακι! :angry:

εχω να σας πω πολλα αλλα επειδη ξυπναει συνεχεια θα σας τα πω μαζεμενα καποια στιγμη..οπως τα λεει τα κατεβατα κ η αναστασια!!

αρχιζουμε κρεμες?

πηρατε καρεκλακι?

εχετε αποφασισει μαρκα ρυζαλευρου?

ανυπομονω!!!! ηδη τρελλαινοταν κ γλυφοταν με την ..αντιβιωση!!!

σας αποθυμησα μωρε!!!

σας φιλω ολες μια μια :kiss:

Γεια σας!!!!!!

Τί κάνετε βρε; Εμείς γυρίσαμε.. Μια χαρά περάσαμε και η μπεμπούλα μου πολύ ήσυχη!!! Μαμ, κακά και νάνι! Λέω αν είναι έτσι να το κάνω πιο συχνά!! Μπορεί να ήταν μόνο μια διανυκτέρυση αλλά ξέσκασα βρε κορίτσια!! Το χρειαζόμουν και είπα άπό δω και πέρα να πηγαίνουμε καμιά βόλτα-ταξίδι με τον αντρούλη μου και τη μπέμπα αν δεν μπορεί να την κρατησει η μητέρα μου! Με έχει φάει η κλεισούρα!!! Σκεφτείτε ένα χρόνο που ήταν φαντάρος το μωρό μου δεν είχα βγει καθόλου για συμπαράσταση :)

Με το που ήρθε έμεινα έγκυος και πού να πάω με όοοοολα αυτά τα συμπτώματα που είχα καθ 'ολη τη διάρκεια της εγκυμοσυνης; Μέναμε πάλι μέσα! Και εδώ και 4μισι μήνες που γέννησα είμαι συνέχεια μέσα!!! Δεν την παλεύω άλλο! Ολοι μου έλεγαν να βγαίνω αλλά φοβόμουν με αυτή την παλιογρίπη και ειχα γινει υπερβολική... Τώρα όμως τέρμα!! Αντε πια! Να χαρεί και το μωράκι μου λίγο βόλτα! Ολο μέσα μεσα...

Happy mom πολύ χαίρομαι που το μπεμπάκι σου έγινε καλά.... Να μου το φιλήσεις και εύχομαι να είναι πάντα γερό και δυνατό!!!! :kiss:

Τόμα καλό ξεκίνημα στη δουλίτσα σου! Εύχομαι να βρεις γρήγορα τους ρυθμούς ώς εργαζόμενη μητέρα πλέον.... Ενα καρμάκι για συμπαράσταση! ;)

Εβινάκι πώς είναι αυτή η βάση; Εχω δύο αλλά δε με βολεύουν!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκιααα.... και τα μωράκια φυσικά!!!!! :kiss:

Κοριτσακια μου καληνυχτα σας....τι εγινε κοιμηθηκατε ολες???

Τα μπεμπακια σας?...εμενα κοιμαται του καλου καιρου...λατρευει Γουινι και μομπιλο και χαλαρωνει γλυκα και νανιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Αναστασακο τι κανει η τσιφτετελου μας???...η μαμακα της??

Η κολλητουλα της σημερα αγκωμαχουσε (ΜΟΝΑΧΗΗΗΗΗ)να κανει τουμπαλιν αλλα ματαια...τετοιο αγωνα...αλλα το πωποδακι.. την κραταει αντιβαρο :laugh: :P

Ειχαμε παρει και ενα ωραιο βιβλιο απο τα early learning καταπληκτικο και προσαπθουσε να το γυρισει και επειδη δεν μπορουσε φωναζε..μιλαμε για φωνη....αφου ηρθε η διπλανη για καφε και μου λεει ..πριν εκλαιγε...??

Νευρα να δεις εσυ...και οταν επιτελους της το γυρισα εγω...ελαμψε το προσωπακι της...

Χαπουλα μου μονο χαρες χαμογελακια αγκαλιτσες γεματες λατρεια...πολυ χαρηκα..αντε μωρε...να ναι γερο το κουμπαρακι μας...

Χαρηκα που τα βρηκατε με το Μαριαντακι οχι πως τα χασατε ποτε αλλα να που ειμαστε ολες χαρουμενες μανουλες και καλοκαιρινες φιλεναδουλες..χωρις ουτε μια χαζοπαρεξηγηση..ετσι για να σκασον οι οχτροι μας..

Κρεμες αρχιζουμε οσονουπω σε κανα 20ημερο...καρεκλακι θα παρουμεειδαμε εν απολυ ομορφο και βασταγερο...μια και η μπουμπουκωτη ειναι πιασαρικη γκομενα ζουμερη και καμπυλωτη :P :laugh:

Ευακι καλο ξεκινημα στις βολτες πατε οσες περισσοτερες μπορειτε....το χαιρονται τα γιαβρακια μας..γεμιζουν εμπειριες τα ματακια τους και το βραδυ βλεπουν ταινιες δρασης...

Λιγη προσοχη καλο ντυσιμο και οχι σε κλειστους χωρους με πολυ κοσμο...

Τομακι κριμα που δεν μπορεσες να καθησεις ακομη λιγακι με το θαυματακι σου να το χαρεις...υπομονη και κουραγιο και πολυ πολυ δυναμη να τα προλαβαινεις ολα..σου δινω πολλα φιλακια..!!

Εβινακι οποτε θες σε περιμενουμε με τη κορακλα μου...θα χαρουμε πολυ..

Πως το πες το για τη βαση του μπανιου..ειναι ενα ροζουλι ???ή το αλλο που ειναι πλαστικο και ξαπλωνει το μωρακι πανω ???Λεω γιατι αν ειναι και με βολεψει να το ψαξω και γω!!

Κοριτσακια καληνυχτουδια....παω νανι!!!

Γεια σας... γεια σας!!! Το ξέρω χτύπησα τρελή απουσία!! Μ'έχει φάει η γύρλα!! Το ευχαριστιέται και το λουλουνάκι μου πολύ!!! Δεν κάνουμε κάτι άλλο!! Μεγαλώνουμε στην κυριολεξία.. στο δρόμο!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Σας διάβασα... πολύ ωραία νέα... Εφάκι περαστικά σας... Αννούλα, με το καλό να μπείτε στο σπιτάκι σας.. τέλεια και τα νέα της μπέμπας, Αναστασία με αυτή τη φάρμα.. έπαθα ζημιά! Σπέρνω, θερίζω,αρμέγω.. άστα να πάνε!! Κι έλεγα κορόιδα αυτούς που έπαιζαν!! Είχα αγνοήσει πάρα πολλά δωράκια στην αρχή , είχα αποκλείσει και την εφαρμογή.. αλλά ήρθε το ζιζάνιο η φιλενάδα μου και με κόλλησε!!! :laugh: :laugh: Εβινάκι... τα φιλιά μου... Ευάκι, τέλεια τα νέα σας!! Μπράβο! Να κάνετε πιο συχνά εξορμήσεις! Εμείς πηγαινοερχόμαστε κάθε Σαββατοκύριακο Αθήνα Εύβοια και τ'ανάποδο!! Με το που μπαίνει αμάξι ο κύριος... η καλύτερη του!! :laugh:

ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ.... ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Τομάκι καλή αρχή στην δουλειά σου!! Αν και νωρίς.. αλλά... :angry::angry: Κράτος σου λέει.. κάντε παιδιά!!

Μαντούλα... που είσαι καλέ;;;

Πολλά φιλιά και σε όλες τις υπόλοιπες!!!!

Υ.γ: Συγνώμη για το τεράστιο ποστ.. είχα καιρό να γράψω!! Και συγχωρέστε και την απουσία μου.. Όσο μπορώ περνάω χρόνο με τον άντρα της ζωής μου!!!! :P Και τον άλλον άντρα βέβαια.. αλλά ο μικρός έχει τα πρωτία τώρα!!! :P:P;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ Ε;; ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΔΕΡΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ ΚΑΙ ΠΩς ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΞΑΠΛΩΤΗ ΚΑΙ ΒΑΘΟΥΛΩΤΗ!!!!!ΕΙΧΕ 29 ΕΥΡΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ!!ΔΕΞ ΕΡΩ ΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ!!!ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΤΖΑΜΠΑ 5 ΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ!!ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΙΑΡΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΝΤΑΛΑΚΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ!!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!! :kiss:

Καλημερουδια σε ολες...ολες ολες...

Εβινακι μου κατλαβα για ποια βαση λες,ειναι πολυ καλη αλλα επρεπε να την ειχα ηδη παρει.ΓΓραφει πανω οτι ειναι εως 8 κιλα δηλαδη την δικη μου...νιετ δεν την παιρνει...οποτε εγω παω να παρω την ροζ,αμα την εχετε δει στον καταλογο ειναι ροζ και υπαρχει και στο γαλαζιο , προσαρμοζεται και στην δικη μας μπανιερα και εχει στηριγμα για το μωρακι που στηριζει ομως τη πλατουλα του.

Οποτε θα τη κουτσοβολεψω τωρα με το αφρολεξ ,παλι απο τα μοδερκεαρ που ειναι απλα καλη και με το που θα αρχισει να καθεται παο μονη θα παρ αυτη την ροζ που σας λεω η οποια φαινεται πρακτικοτατη..παντως αυτη που πηρες την ξερω την εχει η κουμπαρα μου και ειναι καταπληκτικη!

Νταλλακι σουπερσουρτουκακι....μπραβο και ευγε ετσι καλα κανετε...αγαπηθηθετε ζοζουνιστηητε και πατε πολλες βολτες....εξαλου για ολες μας οι νεοι μας ερωτες μας αποροφουν..και το γουσταρουμε...ειναι η καλητερη μας παρεα και θελουμε μονο για αυτα να μιλαμε...ειναι κακοοοοοοοοοοοοοοο?????ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!

σαςαφηνω προς το παρον ...λεω να χαζεψω λιγακι ακομη να κανω και καμια δουλιτσα!!!

Φιλακιααααααααααααααααα!!!!

Ηρθα!!!!!

Το ξέρω ότι με αναζητήσατε αλλά όπως είπε & η dalia μας έχουν φάει οι βόλτες!

πχ την Κυριακή λείπαμε από 9 το πρωί έως 10 το βράδυ.!πήγαμε σε μία έκθεση για γαμοβάφτιση μαζέψαμε σακούλες φυλλαδια για προσκλητήρια +συναφή για τη βάφτιση ,μετά πήγαμε στον κουνιάδο μου φάγαμε ,πήγαμε για bowling ,μετά στα πεθερικά.

Οδοντίατρο για καθαρισμό πήγα.! Ευτυχώς είμαι αρκετά σχολάστική & δεν έχω προβλήματα..απ'οτι είπε & ο οδοντίατρος είμαι ο εφιάλτης τους γιατί αν ήταν όλοι σαν εμένα δεν θα είχαν δουλειά!! :lol:

Τομάκι ...πραγματικά καλό κουράγιο! Καλή αρχή.. τι χαζούς νόμους που έχετε ! Θα έπρεπε πάντως να έχουμε τουλάχιστον 1 χρόνο όπως στο εξωτερικό ή όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι..Γιατί δηλαδή τι δικά μας παιδιά τι διαφορά έχουν??

Οσο το σκέφτομαι ότι το Μάιο θα πρέπει να γυρίσω & εγώ φρικάρω!

Δεν έχω κουράγιο ακόμα, δεν έχω ξεκουραστεί..πως θα τα συνδιάζω όλα?

Γιάτι σίγουρα δεν μπορείς να τα έχεις όλα..& δεν θέλω να αμελώ το μωράκι μου.

Καλέ ποια κιλά??

Εγώ έχω πάρει !! Δεν ξέρω γιατί αλλά πίνω πάνω από 2 λίτρα γάλα (advance) & γενικά πεινάω πιο πολύ!

Αφήστε που η περίοδος άλλα ντάλα! Εχουν να έρθουν από 20-11 που ήταν η τελευταία ..στις 22-12 είχα κάνει τεστ ήταν αρνητικό & αύριο θα πάω στο doctor για ΠΑΠ & γενικό έλεγχο.. Το μυαλό μου πάει στο χειροτερο..μην είχα μείνει & τώρα δεν ... γιατί έχω & ένα μεγάλο πρήξιμο στην κοιλιά...

Αρβενα καλή μετακόμιση & καλό κουράγιο.!

Αναστασούλα με το θηριάκι την βρωμοποδαρούλα τσαχπίνα μία από τα ίδια & εμείς..είναι βρωμοποδοράς & του μένουν & χνούδια στα δάχτυλια & είναι λες & είναι το πιο μπλιχλάρικο μωρό!! :laugh:

Η στολή του Αι Βασίλη που του είχα βάλει είχε μάυρα πέλματα & τα πόδια του ήταν λες & είχε μάυρες τρίχες!! :woohoo:

ΑΣτα με τη φάρμα μία από τα ίδια & δεν θέλω να τον παραμελώ..πολλές φορές τον θηλάζω & παίζω ταυτόχρονα!

Τώρα παίζω farmville-fishville λίγο cafe world, παλιά είχα κολλήσει με τους πρωτόγουνους-pet society-biggest brain-bowling...

Είναι πολύ καλό το κόλλημα ! Είμαστε εξαρτημένες!!

ΑΑ τα ευχαριστήρια δωράκια εγώ δεν μπορώ να τα λάβω ποτέ..!

Σαμπουάν-αφρόλουτρα έχω πολλά : προδερμ-προδερμ natural-Johnson-nivea-chicco-fissan! Λετε να μην κάνει που βάζω μία το ένα μία το άλλο?

Τα γράφω σε δόσεις γιατί πρέπει να πηγαίνω να τον ελέγχω συνέχεια γιατί εδώ & πολύ καιρό αλλιώς τον βάζω & αλλιώς τον βρίσκω!

Δοκιμάστε όταν είναι ευδιάθετα να κάνετε ότι τα γαργαλέτε στο λαιμό! Η ότι να παίξετε το κου κου τσα!

Εμένα ξεκαρδίζετε τόσο πολύ ,που η πεθερά μου φωναζε να σταματήσω γιατί θα λιγωθεί! :huh:

Foulinaki έχω θεματακι με το μπανάκι .. τώρα πήρα άλλο από το λητώ το οποίο όμως μπαίνει παράλληλα μέσα στη μπανιέρα & είναι άβολο..το προηγούμενο μου της fisher price μου χωρούσε κάθετα & έτσι τον είχα απέναντι μου.Βόλευε πολύ περισσότερο..

Στο εξωτερικό έχουν με βάση που δεν χρειάζεται να σκίβεις καθολου..είναι στο ύψος σου & είναι για μές στην μπανιέρα & όχι αυτά με τα σταντ..

Επίσης ο γιόκας μου με έχει ταράξει στα γλωσόφιλα!! με γλύφει σε όλο το πρόσωπο & επιτέλους όλο & περισσότεροι ακούνε & βλέπουν το γιο μου να φωνάζει μαμα & μπαμπά & σταματάνε να με λένε υπερβολική!! :silly:

Χθες πάλι τον είχε ο άντρας μου & εγώ κάθαριζα το μπάνιο & άρχισε να φωνάζει με παράπονο μαμα μαμα μαμά & όταν γύρισα & τον κοίταξα έβγαλε 1 αναστεναγμό που έλιωσα!! :kiss:

Ο άντρας μου πιστεύω ότι κατά βάθος ζηλέυει & εχώ θα ζήλευα ..αλλά έχω πάθει εξάρτηση ,τον λατρεύω! Μου λέει για πλάκα όλο αυτόν φιλάς έμενα πια δεν μου δίνεις τόσα πολλά! :huh:

Ελπίζω μόνο να μου βγει μαμάκιας..πάντως προς το παρόν πάει σε όλους & κάθεται με όλους..

Πάω να βάλω το 4ο πλυντήριο ,το 3ο στεγνωτήριο , να φάω , παίξω φάρμα , να παίξω με το μωρό μου!

Τι έγινε καλέ ??

Θα με αφήσετε να γεμίσω μόνη μου τη σελίδα?

Είπαμε να αναπληρώσω το κενό αλλά μόνη μου ??

Αλήθεια μου ήρθε αναλαμπή ..συνειδητοποιησα ότι έχει καιρό να φανεί η Αννούλα που θα ξαναγίνει μανούλα..

Είχε καμία νέα της?

Αννούλα που είσαι??? Ολα καλά??

Kider-mari mari-unique- γιατί χαθήκατε???

ε καλά αφού δεν γραφετε θα την γεμίσω τη σελίδα!!

happy mom είστε καλύτερα?

marianda esεις?

ax αχ αχ έχω να ξεστολίσω..ακόμα δεν αξιώθηκα..

Θα λέω ότι πάω με το παλιό ημερολόγιο!! Αρα έχω περιθώριο μια βδομαδούλα ακόμα!! :silly: :lol:

happy mom συνεχίζω τη συζήτηση περί στεγνωτηρίου γιατί μπορεί να ενδιαφερθούν & άλλες μιας & πραγματικά σε 3-4 ώρες έχεις έτοιμα -μυρωδάτα ρούχα & δεν σε νοιάζει τι καιρό κάνει,αν έχει σκόνη από Την Αφρική! :woohoo: αν έχει γύρη-καυσαέρια! :huh:

Κάνε αdd to skroutz.gr για να μπορείς να ψάχνεις για ότι είδη θες.

Οσο για τη μάρκα ..κοιτα βασικά την ενεργειακή κλάση να είναι τουλάχιστον Α αν όχι Α+

!! Εχει τεράστια σημασία αν καίει 2 κιλοβάτ ή αν καίει 5 την ώρα.

Το δικό μου το ανώτερο που καίει είναι 1,90 kw.

Συγκεκριμένα γράφει πάνω 40% λιγότερη κατανάλωση συγκιτικά με την Α.

μοντέλο WT46W560BY Siemens.

Εχει αρκετά προγράμματα & προσόντα!

Σας αφήνω γιατί τελειώσε!!

Α & έχει & σύστημα αν δεν μπορέσεις να τα βγάλεις εκείνη τη στιγμή σου δίνει άλλες 2 ώρες περιθώριο.

Δεν σας είπα & το σημαντικότερο !!!

Πέρυσι Σαν σήμερα είχα κάνει την Χοριακή γιατί σαν χθες είχα κάνει το τεστ & ήταν θετικό!!!

να σας ρωτησω και κάτι άλλο..

Εχετε δώσει στα μωράκια σας να γευτούν φαγητά ή οτιδήποτε άλλο εκτός από γάλα??

Γιατι με εχουν πρήξει ορισμένοι ,!! :blush:

Ειδικά η γιαγια μου θέλει να του βαλει μέλι /& ζαχαρη &φαγητα!

Εχω χιλιοτσακωθει μαζι της και δεν λεει να καταλαβει τι προκαλει μελι..στα μωρα!

& μου λεει παραδειγματα που δεν επαθαν τιποτα &με νευριαζει!

Μαντουλα ευχαριστω! κ γαι το στεγνωτηριο κ για το ενδιαφερον!! :) το μωρο σου ειναι φοβερο!!! γλυστριδα μεσα στο ρυζαλευρο του εβαλες κ μιλαει?μαλλον σου μοιαξε...αφου γεμισε η σελιδα μαντουλογραμματα!!

κ ευτυχως που σαι κ συ να διαβασουμε κ κατι...οι αλλες μαλλον γυριζουν!!

το στεγνωτηριο επανερχομαι θα παω να το δω οπωσδηποτε!!το θελω τρελα!

οσο αφορα τα φαγητα..δεν εχουμε δοκιμασει τιποτε εκτος απο γαλα!!

οι γιαγιαδες ,πεθερες κ θειες τα εχουν αυτα δυστυχως!! μακριααα...

σε λιγο θα αρχισουμε βημα βημα τις τροφες για να μην εχουμε αλλεργιες αλλα κ να εχουμε ενα γερο στομαχακι!! ειδικα το μελι ευθυνεται για πολλες αλλεργιες..καποιοι παραγωγοι μαλιστα βαζουν κ ενα συντηρητικο που ειναι οτι χειροτερο..Γιαυτο κ μελι ακομη κ για μας ..παντα ελεγμενο!

μαντουλα ενα χρονο πριν...αλλαξε η ζωη σου ε? τι ομορφα!!! εγινες μανουλα....

καθισματακι...δεν εχω καταληξει ακομη.......εκεινο που με ξετρελλανει...ειναι πανακριβο δυστυχως!! :( τα εχετε δει? στο trikiklo...αχχχχχχχχχχ

κοριτσια εγω δει την τσαχπινα...δεν μπορειτε να φανταστειτε τι σβουρες κανει..παρα, ...........τις αφθονες καμπυλες της!! ειναι καταπληκτικη!!αναστασακι φιλακιαα κ κουραγιο που δεν εχεις ιντερνετ!!χε χε....αντε κανε καμια δουλεια!!! :laugh:

κοριτσακια μου εχουμε ακομη δυο εξετασεις..Γενικα η ουρολοιμωξη ειναι λιγο υπουλη γιατι μπορει να μη δωσει συμπτωματα κ μπορει να ξαναεπανελθει!! εχουμε να κανουμε μια καλλιεργεια κ μια εξεταση τελος του μηνα για να δουμε αν προκληθηκε απο παλινδρομηση ουρων!Ελπιζω οτι θα πανε ολα καλα!! ο υπερηχος νεφρων που ειναι πολυ σημαντικη εξεταση εδειξε οτι ολα ειναι μια χαρα!! οποτε προχωραμε ...κ ηδη σηκωσαμε το κεφαλι ψηλα!!

ποσο χαιρομαι να σας διαβαζω..

φουλινακι μου γλυκο κ αγαπημενο παρε μιααα μεγαλη αγκαλια κ προτεινε μου κ μια μπανιερα..γιατι κ μεις μεγαλωσαμε..Εδωσα τοσα λεφτα για να χω ασορτι ..α ρε ξυλο που θελω..μπανιερα κ πηρα της bebe jou μ ολα τα κουβαδακια της! ομως αυτος ο πονηρος μπομπιρας δεν θελει να ξαπλωνει σε καθισματακι...θελεινα τσαλαβουταει ελευθερα στα νερα...οποτε θα αλλαξω μπανιερα ..εκτος απο ρουχα!!σ αγαπωωωω πολυ!!

ζουζουνιτσα μου ελπιζω να καλυψα τις..αναγκες σου!!! παρε φιλακια κ μη σκας!!χαζουλα μου!κουκλαρα εχεις..μια χαρα παιδι!!!

νταλια μου σουρτουκουλα...χαιρομαι που περνας καλα!! εχει τελειο καιρο για μεσα χειμωνα ..βγαινε οσο μπορεις!!!!Δωσε στην κουμπαρα σου ενα φιλι κ στηριξε την ...καντην να χαμογελασει..κ φτιαξε της κι ενα τσαγακι να γινει καλα!!

Το Μαριμαρακι μας ειναι καλα κ γυρναει συνεχεια με το σπορακο της!

για την αννουλα κ την kinder δεν ξερω κ θα ηθελα πολυ να μαθω..to uniqaκι μας της κανει μωρε? που χαθηκε?

Ευακι χαιρομαι που περασες ωραια!! Λιγο ακομη να μεγαλωσουν κ τα ταξιδακια θα ναι ακομη πιο ευκολα , ακομη πιο ομορφα!μπραβο στην κουκλιτσα σου την ησυχη!!!

αρβενα μου χαθηκες...φανταζομαι κουραση με τη μετακομιση..κ με 2 παιδια!!! καλο κουραγιο!

Συμπαρασταση στο γλυκο Τομακι μας!! αχ καημενουλα σε σκεφτομαι...εγω ευτυχως μπηκα στο 6 μηνο του οαεδ...σωθηκα!!! καλη δυναμη να πω? μακαρι να συνηθισεις γρηγορα!!

δεν ξερω αν ξεχασα καμια... σορρυ ε? Στο μεταξυ ξυπνησε ο μπεμπης..μιλουσα κ στο τηλεφωνο.... :woohoo: χαμος!!!

φιλακιαααα

μαντουλα καρμακι για το στεγνωτηριο!!!! :)

ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΕΕΕΕΣ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;; ΦΟΥΛΙΝΑΚΟ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ ΑΦΡΟΛΕΞ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΥΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ!!!!!ΑΥΤΗ Η ΒΑΣΗ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ!!ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙΛΑ;;;ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ 6500 ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ...ΧΩΡΑΜΕ ΧΑΧΑΧΑ!!!!

ΜΑΝΤΟΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΙΝΙ!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑ;;;ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

ΧΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ !!!!ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΠΕΡ!!!ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!ΠΑΡΕ ΚΑΡΜΑΚΙ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...