Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

Αναστασία μου ακόμη δεν μετακόμισα. με το βάψιμο τελείωσαν έχουμε ακόμη να συνδέσουν τα σόματα από το καλοριφέρ και κάτι σήτες στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα μου, τα αλλά τα είχαν βάλει.

το καλοκαίρι θα έχω μπει σίγουρα.

Να σας ρωτήσω τη σύνδεση ιντερνέτ έχετε βάλει?

Γιατί τώρα που θα αλλάξω το σπίτι αν δεν θα βρω σήμα αναγκαστικά θα βάλω. Αν και απέναντι έχω το γυμνάσιο & δημοτικό ,ακριβός διπλά το παιδικό σταθμό του γιου μου. λέτε να είμαι κωλόφαρδη να βρω και εκεί ελεύθερο σήμα,

πλακά θα έχει,

Εύα περαστικά,

και εμείς σήμερα έχουμε βήχα, αύριο θα τη πάω στο ιατρό να δούμε και ποσό είμαστε.

Ζουζουνίτσα που είσαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ευακι χαιρομαι πολυ γτ σε ακουω ηδη καλυτερα!!!!!

Τι καλα που το "τσιτσιδι" εκανε για αλλη μια φορα δουλεια! :laugh:

Μακαρι να συνεχισετε με μεικτη διατροφη για πολλουουους μηνες ακομη κ να απολαμβανετε θηλασμο!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Εφακι μου...τωρα που τα διαβασα μαζεμενα....γμτ...

ποτε ξανα σε κανενα μωρακι να μην συμβει οτι συνεβη στο γαμπρουλινι μου! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

υγ......δεν αντεξα...παραγγειλα σαντουιτσακι! :laugh: :P

υγ2!!θεαματικη πτωση 3 μοναδων καρμα!!!!Ευχαριστω τα μαλα τις υπευθυνες!!!!

φιλες μου μην το "σηκωσετε"!!Μ'αρεσει...πεσμενο!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

με τετοια κουραση που ορεξη για....σηκωμαρες!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P

Αννα τοοοοσο συντομα?!! :laugh: :laugh:

Αν μπλεξεις με "μαστορες"....Ασε...τα περασα πριν 2,5 χρονια!εκλαιγα απο τα νευρα μου!!!

εγω εχω κονεξ αλλα ειμαι ασχετη!!! :P

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΝΑΙ......... .ΣΗΚΩΜΕΝΟ :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΣΑ ΒΟΗΘΑΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΜΕΔΑΚΙ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ :P ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΡΜΑΚΙ

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΟΝΕΞ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!ΨΑΞΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ !!!!!ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΦΑΡΜΑ

ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΟ ΓΥΡΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :kiss:

Εγώ πάλη δεν το προσέχω ποτέ. Καμία μέρα θα είναι στο 0 και χαμπάρι δεν θα πάρω.

Κάρμα στη Αναστασία.

Μετά στην Εύα. Ευάκι θα σου το σηκώσουμε το καημένο.

Σας καληνυχτίζωωωωωωωωωω

Ευάκι μου πολύ στενοχωρήθηκα! Αλλά γιατί να κόψεις τον θηλασμό; Με συγχωρείς που θα το γράψω αλλά πρέπει να είναι πολύ ηλίθια η γιατρός! Τι πάει να πει παίζεις; Μου θύμησε μια αγκούρω στο μιευτήριο όπου με είπε ανεύθυνη που θήλαζα το μωρό το πρωτόγαλα κι ότι μίλαγε η εμπειρία της μανούλας 5 παιδιών! Κι όταν έδωσα ξένο στο παιδί μου το έκανε όλο εμετό. Και καλά κάνεις και βάζεις το μωρό! Όσο μπορέσεις!! Να είναι δική σου η απόφαση!

Αναστασία, πες τα χρυσόστομη!! Κι εμένα μου την έσπασε πολύ αυτή η γιατρός! Όσο για την κοιλούμπα έχεις δίκιο! Εμείς του βάλαμε σήμερα το 4+ , δεν έχει τρελή διαφορά από το άλλο, έτσι νομίζω τουλάχιστον εγώ! Κι εμένα κάνει μια κοιλάρα όταν τρώει ο κερατάς άλλο πράγμα!! Η φώτο.. super!! Πες μου ... πως έφυγαν τα κιλά σου!! Ζηλεύω οικτράαααα!!!!! Εγώ να δω πότε θα μπω στα ρούχα μου!!!! Αλλά για να είμαι και ειλικρινής δίαιτα.. δεν κάνω!!! :blush:

Για το farmville στο facebook, θα σας στείλω ζωάκια και δεντράκια!!! Να μου λέτε τι θέλετε! Έτσι κάνω και με την φιλενάδα μου και τον άντρα μου!!! Κι εγώ καύσιμα προτιμώ για τα τρακτεράκι μου!!! :P:P:P Μαντούλα.. πες το κι έγινε!! Βενζινούλα από δω και πέρα!! Αναστασάκο κι Εβινάκι να μου πείτε τι σας λείπει!!!

marianda έγραψε:

και επειδη ειμαι αρρωστη και δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω αν μου απαντησει καποια μην νομιζει οτι την γραφω απλα εχω τρελαθει απο τον βηχα! φιλια

Περαστικά σου κουμπαράκι!!! Πολύ σε πάω!!! Να σας πω, εγώ σταμάτησα να θηλάζω κι ένιωθα πολύ χάλια! Ήταν επιλογή μου! Δεν άντεχα άλλο, ήθελα πολύ να συνέχιζα αλλά είχα πολλά νεύρα κι έβριζα! Και επειδή λατρύω το παιδάκι μου και θέλω να του δίνω μόνο χαρά, γιατί μια χαρούμενη μαμά είναι ο παράδεισος για ένα μωρό, πήρα δύσκολα την απόφαση να αποθηλάσω χωρίς χάπια με φυσικό τρόπο, με άπειρες τύψεις διαβάζοντας τα σχόλια εδώ, με κλάμματα κι ακόμα και τώρα μου λείπει! Και να σας πω και κάτι άλλο; Κάθε φορά που με ρωτάνε απολογούμε που σταμάτησα λες κι έκανα έγκλημα! Ήμουν πολύ υπερ του θηλασμού και παροτρύνω κάθε μανούλα να το κάνει! Αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη πλέον με το παιδάκι μου, με τις βόλτες μας με τα παιχνίδια μας!!!

Βρε κορίτσια... διάβαζα λίγα λίγα και σχολίαζα!! Τι έγινε πάλι;;; :(:(:(:( Κι εμείς εδώ;;

Εφάκι περάστικά σας και γρήγορα καλά!

Καλημερα!

Ξυπνηστεεεεε!!

Τι κανετε? Εγω ειμαι λιγο αρρωστουλα παλι! Κυκλοφορω με μασκουλα μην κολλησω τον μπεμπη! Δευτερο παω πισω στο γραφειο :( Το μωρο θα το αφηνω στη μανα μου. Οσες δουλευετε ποτε θα πατε πισω στη δουλεια? Εμας οι ηλι8ιοι οι νομοι δινουν μονο 18 εβδομαδες αδεια μητροτητας. Τεσπα!

Φιλιαααα πολλα!! :kiss:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΕΦΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.

Καταρχας ζητω συγνωμη για την απουσια μου....για οσες ανρωτηθηκαν...ειμαι πολυ καλα και οι λογοι που χαθηκα..διαφοροι.Τιποτα ιδιαιτερα ανησυχητικο ολα καλα και δεν θα σας ζαλισω.

Διαβασα πολλα παρα πολλα και πραγματικα μου λειψατε.

πρωτα απο ολα ενα μεγαλο κια γεματο δυναμη περαστικα στην εφουλα και σεμολα οσα περασε και σε οσα μπορει ακομη να την βασανιζουν.

ευχομαι ψυχη μου να ναι καλα το καροτακι σου και να μην τυρρανηστητε αλλο.

Αμαρτια μωρα παιδια...πολυ μελαλγολησα..τετοιες μερες που εμεις βολταραμε και δε βαλαμε κωλο κατω εσεςι τραβιαοσαστσαν...

Ομως εφουλα μου μην διανοηθεςι να φυγεις...η ιδρυτρια αυτης της παρεας??Τι νοημα θα εχει μετα?...και μην πεις τιποτα...ολα βρισκουν τον δρομο τους...

Μαριαντακι ευχομαι να εισαι καλα και να αλλαξες γνωμη...

Οι παρεξηγησεις σε παρεες γυναικων ειανι φυσιλογικες ...μη μου πειτε?Δεν...σας εχει τυχει???με τις κολλητες σας???

ΘΗΛΑΣΜΟΣ...δικαιωμα σε οσες επιθυμουν να τον πραγματοποιουν και να τον τραβανε οσο κρινουναναγκαιο και ομορφο συναισθημα...

Δικαιωμα σε οσες θελουν να διακοψουν για τον οποοδηποτε λογο...

Δικαιωμα σε οσες θελουν να λενε τα θετικα και τις γνωσεις αλλα και τις συμβουλες...

Δικαιωμα σε οσες θελουν να βοηθηθουν για να ξαναπροσπαθησουν...

Δικαιωμα σε οσες κρινουν οτι οι γιατροι κανουν λαθη...γιατι κανουν!!!

Δικαιωμα και σε οσες πιστευον οτι το ξενο γαλα ειναι αξια θρεπτικο...

Δικαωμα ομως και σε οσες κρινουν οτι δεν ειναι σα το μητρικο...

Με λιγα λογια ολες ςχουμε δικαιωμα να λεμε οτι γουσταρουμε και τοι μας ευχαριστησε σε σχεση με τις πρωτες μας εμπειριες στη διατροφη του μωρου μας...

Ανηκω στισ απκλειστικα θηλαζουσες μανουλες αι ευγνωμονω τη φυση και το θεο που με αξιωσαν να βιωσω αυτο το τρομερο συναισθημα του θηλασμου...το φχαριστιεμαι ακομη και θελω να συνεχισω ...τον θεωρω γιατρικο και ψυχολογικο και επιστημινικο και δεν με ενδιαφερει μ,εχρι ποτε ειανι το απαραιτητο αλλα και εφοσον ολα πανε καλα θα το τραβηξω μεχρι οσο εγω κρινω οτι κανει καλο και με ευχαριστει .

αυτα και τελος....

Ευακι συγχαρητηρια για το γαμο σου και τις ομοεφες φωτο σας...ευχομα εφοσον τοσο το γυσταρεις και θελεις να συνεχισεις το θηλασμο και ν αξερεις οτι και αλλες σε παροοια κατασταση τα καταφεραν....ΕΙΑΝΙ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ....

Μοναδικη μου συμβουλη..αλλαξε παιδιατρο...δεν μου αρεσε το πως σου μιλησε ...ακομη και αν ειχε δικιο ο τροπος της αθλιος!!!

αλλαξε γιατρο και μιλα με μια συμβουλο θηλασμου αν πργματικα θες και εχεις παρει αποφαση να συνεχισεις...

Ειανι φοβερα ενημερωμενες και ειδικα γαιπεριπτωσεις σαν την δικη σου...αν παλι πηρες την αποφαση να διακοψεις καλη συνεχεια με τη φορμουλα και πολλες αγκαλιτσες στο διαμαντακι σου γιατι στο κατω κατω της γραφης....η αγαπη μεραει ακομη πιοπανω και απο τη τροφη!!!

κΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τελεια η τουμπιτσα σας..ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωω

Και τη ομορφια ειναι αυτη...τελικα σου μοιαζει...

Σας εχω πει ποσο ομορφη ειανι η ανασασια????Μελαχροινη θεαΑΑΑ

ψηλη και πολυ ομορφη...καπως ετσι βλεπω και τη τσαχπινουλα!!!

Εβινα να τη χαιρεσαι τη μοντελα σου...μια χαρα ψιλολιγνη τοπο μοντελ!!!προσεχε μην στη παρουνε για διεθνη καριερα!!!

Νταλλακι ο πριγκπας σου συνεχιζει να μας ξετρελαινει τη φατσουλα ειναι αυτη???

Αρβερνακι κουραγιο με τη μετακομιση...

Τομακι τα καταφερνουμε βαλαμε προγραμματακι???Μπραβοο!!

μαντουλα μην στεναχωριεσαι θα στρωσει και σενα...εμαν μια ετσι μια αλλιως ...συνηθισα να με εκπλησει!!!

εμεις σε γενικες γραμμες πολυ πολυ καλα..εκτος των αλλεργιων που συνεχιζονται οποοτε η μαμα στη προσοχη με τη διατροφη της ...δεν γυρναμε ακομη μπλοκαρουμε στο χερακι μας...

πιανουμε ομως ποδια και τα τρβαμε προς το στομα αδυνατουμε ομως λογω κοιλιτσας να τα βλαουμε το στομα και νευριαζουμε...φωναζουμε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ και κακΑΡΙΖΟΥΜΕ οταν παιζουμε με τη μανουλα και προσπαθουμε αφου μας πρηζει να πουμε μαμα και μπαμαπ..αλλα τιποτα ακομη...σχεδον στεκομαστε στον κωλομας και μας αρεσει να μας καρατει η μαμα και να πηγαινουμε προς πισω...

αααααααααα κοιμοστε και στο δωματιο μας!!!η μαμα εκλαιγε κανα δυο βρΔΥΑ ΟΤΑΝ ΜΑς εβαλε αλλα τοποθετησς και μοα καμερα και καπως το πηρε αποφαση γιατι εμεις πολυ το γουστΑΡΑΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ ΜΑς...

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΠΑΜΕ ΓΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠςΕΜΠΤΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 5.....ΠΩΠΩΠΩΠΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ....

Αυτα κοριτσια μου σας ζαλισα...και σε οποια με βρισει για τα τεραστια ποστ μου....θα το αντξω...ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΟΡΥ...ΜΕ ΕΝ ΑΧΕΡΙΙΙΙ Η ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ ΜΟΥ Α

Κοριτσακια μου γεια σας!!!

Νομιζω πως θα καταφερω να σας γραψω στα γρηγορα!!!!

Νιωθω πως παραμελω την τσαχπινα μου με την χαζοφαρμα κ το καφε!!!

α!Εγω χθες ανακαλυψα τα αυγα κ τα διαφορα μπονους κλπ που εμφανιζονται στις σελιδες των φιλων!!!!

αληθεια...Δεν γινεται να τα βλεπω ολα απο την δικη μου αρχικη???γτ δεν τα εχει ολα!

Ελενα σ'ευχαριστω για την φωτο μας(κ νομιζω κ η Αννα ειπε πως της αρεσε! :kiss: )!!!

Η αληθεια ειναι πως μεχρι πριν 1 μηνα(που ειναι η φωτο) μου ειχαν μεινει 2 κιλα.Τωρα πια 1!!!

Αλλα αυτον το μηνα πολλοι μου λενε πως "μαζεψα"!!!δεν κανω διαιτα..Τρωω τον κυριο αμπακα!Μονο που εκοψαγαλακτοκομικα...

Οποτε...Δεν τρωω τυρι με το φαγητο(που παντα ετρωγα!) κ σοκολατες....

τρωω,...Αλλα!!!Μελομακαρονα(εφαγα περιπου 50-60 κομ στις γιορτες!),κουβερτουρες,ταχινομελο...Εξισου παχυντικα αλλα.... :huh:

Εσεις κοπελιες τι κανετε με τα κιλακια??

Τομα μου λυπαμαι που πρεπει να πας δουλεια κ να αποχωριστεις τον μπεμπακο σου...Μγαλη βλακεια....Ισως ομως νιωσεις καλυτερα που θα "ανανεωνεσαι" βγαινοντας απ'το σπιτι! :)

Λινακι μου μου ελειψες (απο εδω!!!!!)

Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια! :kiss:

Κ μ'αρεσει τρελλα ο τροπος που γραφεις! ;)

Συνεχισε να...Σκουντας τη μπεμπα(οπως η Εφη :P:P ) ωστε να κανει κ εκεινη τουμπα!χαχαχαχαχαχ :laugh: :laugh:

Προσεξτε ομως κ οι 2 μην τα μελανιασετε τα μπεμπακια απ'το σπρωξιμο!χαχαχαχαχαχαχαχα

Καθε πραγμα στην ωρα του για το καθε νινι!!!!

Εσεις πιανετε τα ποδια σας...Εμεις γουσταρουμε μονο να μας τα φιλαει η μαμα λεγοντας "ΠΙΦ" κ "ΠΟΥΦ"!!!!

Αχ...Χθες βραδυ της το εκανα αυτο(το "ΠΟΥΦ") κ λεει ο αντρας μου...Μην λες ψεματα πως μυριζουν τα ποδια του μωρου!

Και λεω...Ναι??!!!Ελα μυρισε!!!!!(ξερετε..αυτην την ιδιαιτερη" μεθυστικη" μυρωδια ;) )

Πηρε μια...τζουρα και...Λιποθυμισε!χαχαχαχαχαχαα

Μετα στο μπανακι μου ελεγε...Τριψε τα ποδια της καλα!!!!!χαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh:

Κι αλλα ηθελα να πω αλλα με χρειαζεται η κορουλα μου!!!

σας φιλω!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΛΙΝΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!ΚΑΛΕ ΠΟΙΑΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΜΑ ΤΟ ΝΙΝΙ;;;;Η ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΑΚΙ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ!!!ΤΡΩΜΕ ΧΕΡΙΣ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ!!ΧΑΧΑ!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΦΑΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!!!!!ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΧΩ ΕΘΙΣΤΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;

ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΟ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΑΚΙ !!ΕΦΟΥΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ !!!ΕΛΠΙΖΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ!!!!!ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΛΙΓΟ ΠΑΩ ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ!!!!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΝΩ :laugh: :laugh: :laugh:

Εβινακι η δικια μου εκανε στροφη..Απο ανασκελα εντελως μπορυμυτα!

Κ η Λινα κ η Εφη...Σπρωχνουν τα δικα τους για να κανουν κ εκεινα!!!χαχαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh:

Το ξερατε πως στη φαρμα οταν σου στελνουν δωρο μπορεις να στειλεις κ εσυ πισω ασχετα αν εχεις στειλει πριν λιγες ωρες απο μονος σου????

Να με και εγώ. προσπαθώ να μπω από το μεσημέρι και κάτι μου λέει στα αγγλικά, ένας θεός ξέρει. :woohoo: :woohoo:

Λοιπόν αρχίζω, πήγαμε σήμερα στον γιατρό και 6950γρ, ύψος 66. κεφαλάκι 41,5. :) καλά είμαστε?

Επειδή έχει βήχα από χθες μου έδωσε μάσκα. Μου είπε να της σηκώσω λίγο το στρώμα από κάτω με καμία μικρή κουβερτούλα και να βάζω μια μικρή κατσαρόλα με νεράκι στο καλοριφέρ, να αλλάξω και το σαμπουάν και να πάρω τζόνσον επίσης συχνά γεύματα 2-3 ώρες από λίγο 120-150.

Καλά η μικρή μου κάνει κάτι κοιλιακούς από τώρα μάλλον θέλει να γίνει μοντέλο, B) γύρνα αριστερά δεξιά μπρούμυτα, τα χεράκια της είναι όλοι μέρα στο στόμα, τσιρίζει, τρελαίνεται στην αγάλια και όρθια όχι ξάπλα, έχει και μια πολυλογία. :lol::lol: αυτά με την ζουζούνα.

Όσο για τα κιλά εγώ είχα πάρει 15κλ και σε δυο μήνες τα έχασα όλα χωρείς προσπάθεια και με τον γιο μου είχα πάρει 20 κλ και αυτά πάλι μέσα σε δυο μηνες τα έχασα. Έχω καλό μεταβολισμό. :silly:

Ουτε εμεις ακομα γυρναμε μπρουμυτα. Σηκωνουμε τα ποδια πανω προσπαθουμε να τα βαλουμε στο στομα με λιγη βοηθεια το κανουμε... τρωμε χερια συνεχεια και ειμαστε μες στα σαλια... ο,τι μας δινει η μαμα και δεν μας αρεσει το πεταμε στο πατωμα αν κατι ομως μας γεμισει το ματι το τρωμε με μανια...τσιριζουμε και μιλαμε κινεζικα :P !

Λινακι μου ευτυχως τα καταφερα και τον εβαλα σε ενα προγραμμα. Πηγατε στο δωματιο σας ε? Σε καταλαβαινω πολυ αγχος τις πρωτες μερες καθε 3 και λιγο πηγαινα και τσεκαρα. Τωρα ολα ΟΚ! Καλο εμβολιασμο!!

Αναστασια μου εγω πηρα 16 κιλα στην εγκυμοσυνη. Με το που σαραντησα εχασα τα 11. Τα αλλα 5 δεν φευγουν αλλα δεν προσπαθω κανω γουρουνιες γι αυτο απο Δευτερας διαιτα!! Σημερα θα φαμε πιτσα :laugh: ! Οσο για τα ποδαρακια και εμας καπως βρωμανε και τα τριβουμε με πολυ αφρολουτρο! Πλακα εχει!

Αρβενα μου πηρατε τα πανω σας με τα κιλακια. Μπραβο σας μια χαρα σας βρησκω. Περαστηκα στη μικρουλα σου. Αληθεια γιατι να αλλαξετε σαμπουαν? Ποιο βαζατε πριν?

Ζουζουνοσυμπεθερα μην μου αφηνεις τη νυφουλα μονη της θα σε φαω :laugh: :laugh: Να μου την φιλησεις!!

Αυτα φιλουρες!! :kiss::kiss:

Τομα κινεζικά και εσείς, μου λέει ο σύζυγος θα τη πάω στους κινέζους για να μου μεταφράσουν το τη μου λέει. Πλακά αχούνε,

Όσο για το σαμπουάν έχω το προντερμ και της νιβεα. αν και προντερμ χρησιμοποιώ.

:kiss::kiss:

Γεια σας μανουλίτσες!!!!!

Τί κάνετε; Τα μπεμπάκια σας;

Εμείς είμαστε πολύ καλύτερα .... σχεδόν μας πέρασε!!

Αύριο θα πάμε Αταλάντη στο εξοχικό του άντρα μου (για μνημόσυνο πάμε) αλλά ευκαιρία να ξεσκάσουμε λίγο!!! Εχω να βγω απ το σπίτι από το γάμο μου!!! :laugh:

Φουλινάκι μου σ ευχαριστώ! Αποφάσισα να συνεχίσω ως έχει (εχω πει τους λόγους παραπάνω) Ευτυχώς το μπεμπάκι μου ξαναπιάνει το στήθος με χαρά οπότε το βάζω όσο πιο συχνά μπορώ.

Συμφωνώ ότι η Αναστασία είναι μια θεά!!!! Είδα φωτό σου βρε και είσαι γυναικάρααα!!! Φτου φτου! Αμα σου μοιασει η τσαχπινούλα δυο δυο θα σου ρχονται οι γαμπροί!!! :)

Εμείς έχουμε γυρίσει από μπρούμητα ανάσκελα αλλά μόνο δυο φορες..... Μάλλον είμαστε λίγο τεμπέλες.... :P

Βρε κορίτσια πως μπαίνετε σε αυτή τη φάρμα; Μέσω facebook? Πώς έχετε κολλήσει όλες έτσι καλέ; Μέλι έχει αυτή φάρμα;! :P

Φιλάκια κοριτσάκια μου!!!!!!! Και καλό Σαββατοκύριακο αν δε ξαναμπω... :kiss::kiss:

Καλημερα!!!Ξυπνηηησαμε!!Στις 7!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Οσο κι αν προσπαθησα να της δωσω μεμεδακι για να ξανακοιμηθει...Δε μου το εκανε το χατηρι! :laugh: :laugh:

Τωρα κοιμαται βεβαια!!!! :P:P

Αννα πολυυυυυ καλες οι μετρησεις σας!μπραβο στο κοριτσακι σου!!!!! :kiss:

Περαστικα για τον βηχα της!

Τομα μ'αρεσει αυτο το...Απο Δευτερα διαιτα!!!ΤΩΡΑ πιτσα!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

1 φορα εκανα κανονικη διατροφη-διαιτα στη ζωη μου για 3 βδομαδες!!!!

Η χειροτερη εμπειρια!!!!Αφου απο τοτε δεν τρωω ΠΟΤΕ μαρουλι με κρεας!!!Παντα θα εχω κ ρυζι ή πατατες κλπ!!!!!! :laugh:

Προτιμω να "προσεχω' λιγακι κ ας κανω περισσοτερο καιρο να χασω κιλα!

Ευακιιιιι ευχαριστωωωωωωω!!! :kiss:

Καλα να περασετε!!!(μετα το μνημοσυνο!)

Και..Ναι...φαρμα απο φεισμπουκ!!!Κ εγω γι'αυτο γραφτηκα!!!

Κ να φανταστεις την 1η φορα ειπα "τι βλακεια!να σπερνεις κ να μαζευεις!που βρισκουν το ωραιο?"!!!Και μετα...κολλησα κ εγω!!!!! :P:P

Μαντωωωωωω!!!Που εισαι καλε???ακομα γιορταζετε?????? :laugh:

Εβιναααα!!Σε κρατησε ο κυρ Μαρινοπουλος????

Λινακιιιιιιιιι εισαι εδωωωωω????

Νταλλιαααααααα-Μαριανταααααααααα!!!!

Οι υπολοιπες???Ποιες υπολοιπες δλδ?Χαθηκαμε!!!

Καλημερουδια σε ολες!!!!!!!!!!!! B):)

Αναστασακο κλαημερουδια καλη μου...απο χθες που τα παμε ειμαι λιγο καλυτερα...

Ευακι μου ετσι οπως ταλςε το ΑναστασαΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ..δεν υπερβαλλω κοριτσια..και ψηλη και με ωραιο σωμακαι προσωπο φεγγαρι...αντε μην πω αλλα και την κανω και κοκκινιζει!!!

Τομακι μου γλυκο...πολυ πονος στηνκαρδουλα μου η μεταφοαρα της μπουμπουκωτης μου...βλεπω το λκνακι της και ειναι αδειοι και με παιρνουν τα ζουμια.... :(:(

Λιγο πυ βαλαμε την καμερα..ας πουμε οτι ηρεμησα..κοιμαται και αυτη του καλου καιρου...σαν πιοηρεμα ρε κοριτσια...αλλα εγω την ηθελα και αλλο κοντα μου....

Τα κιλακια που λετε..ημουν απο τις τυχερες..λιγα κιλα και κυριως στην κοιλια...10καιμισο γεννησα κια δυο βδομαδες νωριτερα...οποτε τα χασα ολα σε δυο μηνες και γω...καλος μεταβολισμος και θηλασμος!!!

Αυτα ομορφες τωρα κλεινω γιατι ξυπνησε το μπομπουκακι μου...σας φιλαω γλυκα!!:kiss:

ΓΕΙΑ ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ;;;; ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΟΧΙ ΔΕ ΜΕ ΚΡΑΡΗΣΕ Ο ΚΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΒΟΛΤΙΣΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!

ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΨΙΛΟΛΙΓΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΥΨΟΣ ΚΑΙ ΚΙΛΑΚΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ; ΕΓΩ ΧΘΕ ΣΤΟ ΕΜΑΘΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ!!!ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ....ΣΠΑΕΙ !ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!ΜΕ ΤΟ ΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΧΘΕΣ!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΤΕ; ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ;;; ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΡΕ ΓΜΤ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ!!! ΟΛΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ!!ΟΝΤΩς ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΡΩΧΝΩ ΛΙΓΟ ;;;

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!ΠΑΩ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΠΙΑΤΑΚΙΑ!!ΜΠΛΙΑΧ

:angry:

Α ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ!!!!ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΑΝΑ!!! :kiss:

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Κοιμάστε

Πώς πάνε τα ζουζούνια σας

Εμείς ακόμη με μάσκα.

Είμαι χαρούμενη ευτυχώς τέλειωσαν τα μαστορια χθες. Τώρα θα πάω να πάρω και τη γυναίκα για να πάμε να καθαρίσουμε το σπίτι είμαι λίγο περίεργη με την καθαριότητα γιαύτο θα πάω μαζί της. τα παιδία θα τα πάω κάτω στην μανά μου για να μου τα κράτηση.

θα τα πούμε τα απόγευμα σας φίλο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...