Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

Χαίρομαι που λύθηκε η "παρεξήγηση" σας. ;)

Είναι κρίμα γιατί να σας πω την αλήθεια πιο πολύ | "μιλάω" με εσάς παρά με τις φίλες μου ,οι οποίες δεν έχουν καν παντρευτεί & δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι το παιδί.. :dry:

Τις ακούω που γκρινιάζουν είναι κουρασμένες & νυστάζουν & ας έχουν κοιμηθεί 10ωρο συνέχομενο & νευριάζω!! :angry:

Που να είχαν σπίτι δικό τους,μωρό, να μαγειρέψουν,να καθαρίσουν,τα έξοδα ενός σπιτιού & όλα τα σχετικά.. :ohmy:

Οσο για τις πάνες εμείς είχαμε κάνει επιδρομή στο super (ως συνήθως) & έχω για κανα 6μηνο ακόμα..!

Πήρα το 4 αctive fit & 4 baby dry είναι από 7-18κιλά! ;)

Παρόλα αυτά πολλές φορές του βγαίνουν..& κακά & τσίσα..& την σφίγγω καλά..δεν ξέρω γιατί... :unsure:

Arvena πως τσακίστηκες??

Μια φορά ήμουν 3 ετών & αδερφή μου 1 & την είχε η μαμά μου αγκαλιά & κατεβαίναμε τις σκάλες του παιδίατρου & γλιστράει η μαμά μου & μέτρησε όλα τα σκαλιά με την αδερφή μου αγκαλιά!! :(

Η αδερφή μου δεν είχε πάθει κάτι η μάνα μου όμως χιλιομελανιασμένη!!

Το θυμάμαι πολύ έντονα..Βγήκε & όλη η πολυκατοικία έξω ...!! :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

sorry ρε κοριτσια αλλα ελεος οποια γουσταρει ας θηλασει οποια δεν γουσταρει ας μην το κανει, οποια θελει ναι οποια δεν θελει οχι, οποια νομιζει οτι μεχρι το εξαμηνο προσφερει καλα κανει οποια νομιζει οτι προσφερει και πανω απο το εξαμηνο καλα κανει επισης, δεν αντεχω αλλο να μην μπορει να μιλησει καποιος για το θηλασμο και παντα να γινονται παρεξηγησεις, ας κοιταει η καθε μια τι κανει με το δικο της παιδι και τελος, αν μια μαμα ζηταει βοηθεια να της την δωσουμε τοτε για να βοηθηθει να θηλασει, αν παλι καποια εχει αλλη αποψη να την αφησουμε να την πει χωρις να πεφτουμε να την φαμε, ειλικρινα βλεπω θεμα θηλασμου και γυρνανε τα αντερα μου, δεν αντεχω ολη αυτη την ψυχωση, και ειμαι ενα ατομο που ειμαι υπερ του θηλασμου και ομως μεσα απο εδω με εχετε κανει να μην θελω να ανοιγω καν αυτα τα θεματα!

και επειδη ειμαι αρρωστη και δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω αν μου απαντησει καποια μην νομιζει οτι την γραφω απλα εχω τρελαθει απο τον βηχα! φιλια

Γεια σας!

Εμεις μολις ηρθαμε απο τραπεζι! Παλι σκασαμε απο το φαι και το γλυκο!

Αααα δεν σας ειπα απο Δευτερα διαιτα και το χειροτερο ειναι οτι παω πισω στη δουλεια! :(

Ευακι μου γλυκο καταρχην απαραδεκτη η παιδιατρος σου! Εγω θηλασα μονο 40 μερες :( Ασε μεγαλη ιστορια. Η παιδιατρος μου μου τα ειχε πρηξει με το θηλασμο! Ειναι πολυ υπερ ασχετο οτι εγω στο τελος δεν τα καταφερα. Ειχα πολυ μικρες θηλες και ο μπεμπης δεν καθοταν με τιποτα να θηλασει. Ενιωθα απορηψη απο το ιδιο το μωρο μου. Υπηρχαν φορες που θηλαζε κανονικα και το γαλατακι ηταν τοσο πολυ που ετρεχε απο το στομα του μωρου. Οταν πηγαμε στη παιδιατρο τις πρωτες 10 μερες ο μπεμπης ειχε παρει 10 γραμμαρια!!! Αχωθηκα και επειδη εβλεπα οτι δεν ετρωγε κανονικα πηρα θηλαστρο. Εβγαζα το γαλα καθε 2-3 ωρες. Η παιδιατρος μου ειχε πει να αντλω καθε 1μιση ωρα για να μην κοπει το γαλα αλλα δεν ειχα καθολου δυναμη. Ετσι αντεξα 40 μερες. Εβλεπα οτι το γαλα μειωνοταν προσπαθουσα να βαλω το μωρο στο στηθος για να αρχισει ξανα το γαλα και εκλεγε... εκλεγα και εγω μαζι... :(

Να ακους εδω τα εμπειρα κοριτσια και θα τα καταφερεις. Ηθελα και εγω πολυ να θηλασω.... Θα τα καταφερεις θα τα καταφερεις!!

Φιλακια και καλο κουραγιο!

Εμεις πανακια φοραμε το 3 ακομα! Φορμακια φοραμε για 6 μηνων καλα του ειναι ουτε πολυ μεγαλα ουτε μικρα!!!

Αναστασια για πες για τις δικες μας καμπυλες πριν 10 μερες 6700 και 67 ποντους!

Οσο για τη φαρμα κοριτσια εγω μπηκα 2-3 φορες και το αφησα. Πλεον δεν μπαινω!

Εφτιαξα γλυκο και παω να φαω! Ετσι και αλλιως απο Δευτερα διαιτα!! ;)

Καρμακι στην Αναστασια που το υποσχεθηκα εδω και λιγες μερες!! :kiss:

ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟΟ!!!ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!!!ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ !!ΤΕΛΟΣ!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!ΚΙ ΕΜΕΙΣ 3 ΤΑ ΑΚΤΙΒ ΦΙΤ ΑΠΟ ΠΑΜΠΕΡΣ!!!!

Tomaki ευχαριστω gia karmaki!!! :kiss:

Στις καμπυλες στο υψος ειστε σχεδον στο 97(κοντα στο 95) κ βαρος περιπου στο 80!!!!

Τελεια δλδ!!!! ;););):)

Εβινακι μου εγω δεν νομιζω πως παρεξηγηθηκαμε!

Εχουμε σχεδον ιδια αποψη!Απλα ξεκαθαρισαμε το μπερεμα λογω γραπτου λογου!Επανορθωνω καρμακι!

Μαντω εχεις τοοοσο δικιο!!!Αν δε γινει καποια μανουλα δεν καταλαβαινει!

Που να πω στην φιλη μου για τα κακα της τσαχπινας!!!Μου κελινει βιαστικα το τηλ!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Ενω με σας μεχρι που τα αναλυω κιολα!!!

Μαριαντα περαστικα κ γρηγορα κοπελα μου!!

Λοιπον...Η Ευα μας ειπε τον προβληματισμο της κ τα λεγομενα της γιατρου!

Επειδη καταλαβαμε ολες ποσο φορτισμενη ειναι κ ποοοοσο γουσταρει το θηλασμο....της ειπα τη γνωμη μου!

Κ θα την λεω ελευθερα σε οοοοοολη μου τη ζωη!!!!

Ο θηλασμος ειναι για μενα η ομορφοτερη εμπειρια της ζωης μου μετα τη γεννηση της κορης μου!!! :)

Γι'αυτο θα "βοηθαω" με τα οσα ξερω οποια κοπελα μπορω!!!

Δεν θιγω καμια-δεν κρινω κανεναν κ τιποτα!

Οπως ειπα τη γνωμη μου στη Μαντουλα πριν λιγο καιρο ετσι την λεω κ στην Ευα!Κ ΑΝ κατι απο αυτο πουθα πω βοηθησει με τον εναν ή τον αλλο τροπο...Εγω θα ειμαι 2πλα κ 3πλα χαρουμενη!!!

Γτ ο θηλασμος να ειναι τοσο "τζιζ" θεμα???

Εγω παντως αν θελω την αποψη σας για κατι θα τη ζητησω χωρις ντροπη!Οπως κ το εχω κανει!

κ μη διστασετε να μου πειτε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που νομιζετε ή που ξερετε!!!

Αυτο ομως θα κανω κ εγω!! ;):):)

Κοριτσάκια καλησπέρα.

Μαριάνδα περαστικά.

Μαντό οπός έκανα πατίνι με τον γιο μου έπεσα. μου άρεσε ώμος που του λέω (κοιτά την μαμά πώς θα πάει γρήγορα) και αυτό ήταν το γρήγορα. :silly:

Αναστασία πολύ ωραίο Φώτο. :)

Τομα και εσύ οπός έμενα με τη φάρμα. ούτε εγώ δεν το έχω στη τύχη πατώ και δεν παίρνω χαμπάρι. :woohoo:

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Φιλάκια στης υπόλοιπες.

καλη χρονια!!!!

ευχομαι να στε γερες κ να καμαρωνετε τα μωρακια σας!!!

συγνωμη για την εξαφανιση αλλα περασα καποιες δυσκολουτσικες στιγμουλες!

ο μπεμπης επαθε ουρολοιμωξη,,τον πειραξε η αντιβιωση,αιμα στις κενωσεις,εξετασεις...κ γενικα ..χαμος!!

τωρα ειμαστε καλα απλα εχει αλλαξει ολο μας το προγραμμα!!δεν κοιμομαστε........οποτε καταλαβαινετε!!!

επομενως..........

Δεν σας ξεχασα!! κ σας στελνω πολλα πολλα φιλια! :kiss:

Αναστασια μου δεν εχω κατι μαζι σου και ειμαι υπερ στο να βοηθαμε οποια κοπελα εχει προβλημα με το θηλασμο κανεις δεν το κατακρινει αυτο, θα σου πω τι με πειραζει οταν αναφερεται το θεμα θηλασμου και εχω παψει πια να διαβαζω, θα δανειστω μια δικια σου προταση γιατι ειναι γραπτος λογος και μπορει να μην καταλαβετε αλλιως τι εννοω, λοιπον... οταν η εβινα ειπε<<ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ!ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ>> εσυ απαντησες...<<Κ...Τι εννοεις βρε τρελλο οταν λες πως το μεγιστο διαστημα ειναι 6 μηνες??????????????????????????????/

Μη μου πεις πως θεωρεις οτι μετα δεν προσφερει τπτ ο θηλασμος...Θα πεθανω!!!!απο εσενα δεν το περιμενα!!!!!>> Λοιπον δανειζομαι αυτο για να καταλαβετε τι με ενοχλει στα θεματα θηλασμου, οταν μια κοπελα λεει την γνωμη της οπως η εβινα οτι 6 μηνες περνουν τα μωρα τα θρεπτικα στοιχεια δεν θα κρινω αν ειναι σωστο η οχι θα απαντησω λεγοντας την αποψη μου οτι δεν συμφωνω ας πουμε και θα το τεκμειριωσω αλλο ως εκει, υπαρχουν καποιες κοπελες που λενε κατι και οι αλλες τους απαντανε σε υπερθετικο βαθμο λες και η γνωμη τους ειναι τραγικο λαθος κτλ, ο καθενας εχει την γνωμη του ας την λεει αλλα ως εκει, στα θεματα θηλασμου οποτε ανοιγει καποιο ολο γινονται παρεξηγησεις γιαυτο το λογο γιατι καποιος απαντα στον αλλον σαν η γνωμη του να ειναι εγκλημα επειδη ειναι αντιθετη με αυτο που πιστευει αυτος, Αναστασια μου και παλι σου λεω οτι δεν εχω τιποτα μαζι σου και ξερω οτι τα εγραφες χαριτολογοντας στην εβινα απλα βρηκα την ευκαιρια και δανειστικα την προταση σου γιατι υπαρχουν κοπελες στα θεματα θηλασμου που απαντουν ετσι αν εχεις αλλη γνωμη και αυτο ειναι που με πειραζει, και εκει ηταν που ειπα ας κανει ο καθενας οτι θελει αλλα ως εκει, δεν κρινω ουτε μια κοπελα που θα θηλασει για ενα μηνα ουτε καποια που θα θηλασει για ενα χρονο για μενα ειναι δικο τους θεμα και δεν μου πεφτει λογος.

πολυ ωραια............κι εγω ενιωθα τυψειςπου δεν εγραψα τοσο καιρο!!!!!!!!!

ρε μαριαντα με ξεχασες??

λεω για το τι περασα...αιμα στα κακα απ την αντιβιωση ,ουρολοιμωξη, εξετασεις κ ξενυχτια κ ουτε ενα περαστικα?? :(

ουτε μια καλη χρονια????

τοσο πολυ καιει πια αυτος ο θηλασμος ?? να κανουμε παραθεσεις εχουμε χρονο κ οχι για ενα καλο λογο...................

λυπαμαι..............κ να πω οτι εγραψα σε προηγουμενη σελιδα... :(

Happy mom μου δεν εγραψα γιατι δεν διαβασα τι εγραψες, προσπαθουσα να γραψω ωρα την απαντηση μου γιατι ημουν κρεββατωμενη, σηκωθηκα εβαλα μασκα πηρα λιγο την μικρη φωναζα στον γιο μου να μην με πλησιαζει και να παει να κοιμηθει συν οτι μου την ειπε και η μανα μου γιατι ημουν κρεββατωμενη και σηκωθηκα να γραψω στο κομπιουτερ, θες και αλλα... λυπαμαι αν το εξελαβες ετσι, και εγω ειμαι αρρωστη και ασχημα μαλιστα απο εχτες κοντεψα να βγαλω τα αντερα μου απο τον βηχα αλλα δεν μπηκα στην διαδικασια να την πω σε οποια κοπελα δεν μου ειπε περαστικα γιατι δεν ασχοληθηκα, λυπαμαι που το ειδες ετσι ειλικρινα

κοριτσια μου χαρηκα που σας γνωρισα, περασα ομορφες στιγμες μαζι σας, μια ξεχωριστη εμπειρια εγκυμοσυνης, σας ευχαριστω ολες για το κουραγιο που μου δωσατε οταν το χρειαζομουν, σας ευχαριστω για τις ευχες σας οταν γεννησα, σας ευχαριστω για ολα, αλλα οπως φαινεται το κλιμα δεν με σηκωνει αλλο εδω, θα σας διαβαζω να μαθαινω νεα σας, θα σας ξαναγραψω μονο αν υπαρξει καποια απορια που θα μπορω να βοηθησω ως παλια μαμα, Να προσεχετε εσεις και τα μωρακια σας, σας φιλω!!

Καλημέρα!

Καταρχήν περαστικά στις αρρωστούς & αρρωστούλες!

Ξεκινώ από τη happy mom που είχαμε καιρό να δούμε.

Happy mom κρίμα για το μωράκι..θα ταλαιπωρηθήκατε όλοι & πιο πολύ αυτό το μωράκι που θα υπέφερε :(

& για τα ξενύχτια θα σου πω ότι σε ψιλοκαταλαβαίνω ακόμα γιατί πάνω που έκανε κάτι 5ωρα-6ωρα & χάρηκα ,δυστυχώς ξαναγύρισε στα 2ωρα-3ωρα... :(

marianda περαστικά & σε εσένα & ειλικρινά λυπάμαι που θες να σταματήσεις..

Είναι κρίμα..τόσους μήνες είμαστε μαζί..

Λέμε ότι θέλουμε & δεν θέλουμε να παρεξηγούμαστε..

Ισα ισα που η μία δεν θα έπρεπε να παρεξηγεί αφού περνάμε σχεδόν τα ίδια..

Ειναι αυτό που έλεγα χθες : Στις φίλες που δεν έχουν δική τους οικογένεια+μωρό & που λέω κάτι δεν μπορούν να με καταλάβουν όπως εσείς γιατί δεν το έχουν ζήσει.

Εμείς ανοίγουμε την καρδιά μας...

Δεν θέλω να καταντήσουμε σαν ένα άλλο σαιτ ανάλογο που ο λόγος που δεν έμπαινα εκεί είναι που τσακώνονται η μία με την άλλη.

Απλά & εδώ αν με ενοχλεί κάτι απλά δεν θα δώσω σημασία..θα το ακούσω αλλά θα κάνω ότι θεωρώ εγώ σωστό.

& εμένα μου είχε πει τη γνώμη της η Αναστασία για τον αποκλειστικό θηλασμό το άκουσα αλλα έκανα ότι μπορούσα εγώ.

Ξέρω ότι είναι υπερ του αποκλειστικού θηλασμού αλλά δεν υπάρχει λόγος να έρθω σε αντιπαράθεση.

Θηλάζω όχι αποκλειστικά αλλά ακόμα δίνω, αλλά εννοείται ότι δεν θα πρέπει να επιβάλλω τη γνωμη μου σε κάποια που για δικούς της λόγους δεν θηλάζει.

Τελειώνω με αυτό το θέμα..

Χρόνια Πολλά σε Γιάννηδες+Γιάννες!!

Επειδή έχω οδοντίατρο στις 11,30 & μετά θα έχω γιορτή του άντρα μου μπορεί να μην ξαναμπώ σήμερα!

Φιλάκια :kiss:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! :(

ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΤΗ ΧΑΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ!!!ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!ΤΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΑΖΙ!!!ΛΥΘΗΚΕ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΜΩΡΕ ΑΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΑΖΟΠΕΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!! ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ , ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ!!!! ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ;;;;; ;)

ΜΑΝΤΟΥΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ!!!!

ΧΑΠΟΥΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΝΙΝΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑθει κατι τετοιο ειναι πολυ ταλαιπωρια για το παιδακι!!!

αναστασακο εμεισ ολα καλα ετσι;; σε περιμενω να ρθεισ σαλονικη!!!

αντε παω να κυριο μαρινοπουλο τωρα και θα ελπιζω οταν ξαναμπω να ναι μεσα το μαριαντακι μασ!!!!! :kiss:

Καλημερούδια

Δεν θέλω να πάρω θέση στο θέμα θηλασμού .

Ρε κορίτσια γιατί.

Έχετε μοιραστή τόσα μετάξι σας.

Μαριανδα δεν θα πας πουθενά αιδώ θα μείνεις.

Μαντο να χαίρεσαι τον άντρα σου και να είστε ευτυχισμένη με πολλά πολλά παιδάκια.

Οδοντίατρο απαπα δεν το μπορώ με τίποτα.

Happy mom περαστικά στον γιο σου. χαίρομαι που είστε καλά τώρα. Όσο για τον ύπνο υπομονή. Με το δίκιο του το παιδάκι τόσα πέρασε.

dallia έγραψε:

Γεια σας κοριτσάκια!!! Τι κάνετε;; Εμείς όλα καλά!

Μαντούλα, στο φεις, έπαιζα φάρμα!! Τι περίεργο!! Και με την ευκαιρία χάζευα τις φώτο σας!! Είσαι κούκλα!!

Εβινάκι,ευχαριστώ για το καρμάκι!! Θα ανταποδώσω αμέσως μόλις μπορέσω, δίνω στην Μαντούλα πρώτα!! Για τα παμπεράκια φοράμε το 4, αλλά έχω ήδη και ένα πακέτο 4+! Θα το ανοίξω μόλις τελειώσει! Αλλά μάλλον θα παραμείνουμε στο απλό 4 γιατί είναι μέχρι 18 κιλά, οπότε τον καλύπτει!

Αναστασία, για τα ζωάκια στο φεις πρέπει να πατήσεις stay όπως σου είπε κι η Μαντώ! Εμένα μου το είπε η φιλενάδα μου που με κόλλησε με τις φάρμες.... Έχω βρει τον μπελά μου!! Άστα!! :P Απ'ότι κατάλαβα δωράκια στέλνεις ή μια την μέρα ή δυο! Δεν ξέρω σίγουρα!

Λενάκι,πως είσαι στο φεις;;Με τι όνομα;

Αννούλα έλα στην φαρμοπαρέα μας!! Έχει πλάκα! Άσε, έχω κολλήσει!! Την έχω δει Αγρότης μόνος ψάχνει!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Πάω να μαζέψω την φάρμα μου!!! :P

Helen Tsakiri ειμαι στο facebook κοριτσακια οκ;Ασχετο αλλα το γραφω!!!

για να μην υπαρξει παρεξηγηση δεν φευγω για το θεμα θηλασμου, καμια σχεση, δεν με πειραξε κατι σε αυτο, απλα βρηκα την ευκαιρια απο την προταση της αναστασιας να γραψω τι με ενοχλει στα αλλα παρομοια θεματα για να καταλαβετε οτι δεν ειμαι κατα του θηλασμου οταν αντιδρω μερικες φορες, αυτο που με πειραξε ηταν η απαντηση της happy mom γιατι εγω ειχα πατησει να απαντησω πολυ ωρα και ειχα αφησει εκει την σελιδα και περασε πολυ ωρα μεχρι να τελειωσω αυτα που εγραφα γιατι εκανα και αλλα πραγματα στο σπιτι και εντομεταξυ ειχε γραψει εκεινη και εγω δεν το ειδα, και παλι δεν με πειραξαν αυτα που εγραψε γιατι ειμαι υπερ του να εισαι ειλικρινης και να λες αυτο που σκεφτεσαι παρα να το κρατας μεσα σου και να σου μενει η κακια το εκτιμω αυτο, αυτο που με πειραξε ηταν οτι κατευθειαν εγραψε οτι την εγραψα και δεν της απαντησα, θα μπορουσε να δει και σημερα τι θα εκανα γιατι οντως μπορει να μην το ειχα διαβασει, και αν εβλεπε οτι ουτε σημερα τις απαντουσα τοτε να μου εγραφε αυτα που εγραψε, θα τα δεχομουν και θα ελεγα οτι και εγω ειμαι γαιδουρα και συγνωμη, αλλα οχι κατευθειαν να σκεφτει ετσι για μενα, περασα δυσκολη εβδομαδα με την αρρωστια μου γιατι την πεμπτη μερα που ημουν αρρωστη ξεσπασε το πολυ κρυωμα και εκει που ειχατε γραψει για το θηλασμο το πηρα πρεφα απο την αρχικη σελιδα που ειδα οτι κατι ειχε γινει, δεν μπορω να στεναχωριεμαι και για πραγματα εδω μεσα, μου φτανουν τα δικα μου! στις επομενες απαντησεις σας γραψτε για τα παιδακια σας και για εσας, και αφηστε με εμενα την αποφαση μου την εχω παρει, και τωρα που πιστευω οτι ημουν ξεκαθαρη και δεν θα υπαρξουν και παρεξηγησεις που δεν υφισταντε σας χαιρετω και σας φιλω γλυκα!

Καλημερα!

Μαντουλα μου να σου ζησει ο αντρουλης σου και καλα να περασετε αποψε στην γιορτουλα σας! Επισης καλα να περασεις στον οδοντιατρο :P Οπως και η Αρβενα και εγω δεν τον αντεχω αλλα προσπαθω να πηγαινω καθε 6μηνο για καθαρισμο!

happy mam μου περαστηκα στο μωρουλινι σου ελπιζω τωρα να ειναι καλυτερα! Τι τραβαμε με αυτες τις αρρωστιες... εμας παλι εχει μουκωσει η μυτουλα μας. Ξερω εγω φταιω τωρα με τις γιορτες τον ειχα τρελανει στη γυρα! Να μας ερχεσαι πιο συχνα να μας λες τα νεα σου! :)

Αναστασια μου thanks για την ενημερωση περι καμπυλων! Ευτυχως καλα ειμαστε και εγω νομιζα οτι στο βαρος ειμαστα πιο χαμηλα! :)

Μαριαντα μου περαστηκα σου! Ειναι δικαιωμα σου να κανεις οτι θελεις ;) Δεν σε παρεξηγω καθολου. Να μαπινεις ομως που και που να μας λες νεα σου ;) Φιλακια πολλα!

Κοριτσια πρεπει να ξυστολισω το δεντρο και βαριεμαι πολυυυυυ!!

Φιλακια σε ολες!

Καρμακι στην ζουζουνοσυμπεθερα το επομενο ειναι για τη Μαντουλα μας!

Γεια σας!!!Να πω οτι δεν στενοχωρηθηκα με το θεματακι της...Παρεξηγησης???Ψεματα θα ειναι!Αλλα....

Ειμαστε μεγαλα κοριτσια κ κανουμε-λεμε αυτο που θελουμε!

Εγω με την Εβινα λυσαμε το "δικο" μας...Που στην τελικη δεν υπηρχε κιολα... ;)

Μαντω (ξανα!) να τον χαιρεσαι!!!!!Οτι επιθυμει το μεγαλο σου αγορι!!!!

Αννα μετακομισατε??Οχι ακομα εε???

Φιλια στα παιδακια σου!!

Τομακι καλο ξεστολισμα!!!!!

Ειδατε...Εγω που δεν στολισα...Δεν εχω δουλειες τωρα!χεχεχε(κανονικος Γκριντς!!!)

Φιλια σε ολες!!!

βρε Μαριαντα..οπως εσυ στεναχωρεθηκες ετσι κ γω......

Ο καθενας ξερει τι περναει......Μπηκα με μια χαρα..να σας μιλησω ,να σας διαβασω..να σας πω τι περασα..........κ βρισκω μια κατασταση μπαχαλο...κι ενω τα χουν βρει ζουζουνιτσα κ αναστασια ,συνεχιζεις κ συ..κ μετα δε μου δινεις σημασια! :(

βλεπω μη γραψαμε μαζι?...θεωρω οτι διαβασες μετα τι εγραψες κ λεω παει..μ εφτυσε!!!!θεωρησε πιο καλο να απαντησει κ εμενα με χει χε..η!! μα ημουν ακριβως απο πανω της..λεω..δε μπορει θα με ειδε<22

Φυσικα ως ευαισθητη,κουρασμενη μανουλα αισθανθηκα προδωμενη.........

νομιζω οτι μεχρι τωρα δεν εχω προσβαλει ή ενοχλησει καμια με τη σταση μου....Δεν ειμαι τετιοιος χαρακτηρας....

απλα μολις ειδα το ονομα σου στην στηλη με τα προσφατα...ετρεξα σα τρελλη ,χαρουμενα να δω τι εγραψες.. κ αντι γιαυτο βλεπω...αλλα!!

φυσικα κ δεν θελω να φυγεις...καλυτερα να φυγω εγω ..μιας κ τελευταια δεν εχω το κουραγιο πια να μπαινω..........ή με ..θελεις κ να μη φυγω? :blush:

μια παρεξηγηση ηταν...μην την αφηνεις να χαλαει τις μοναδικες αναμνησεις μας!

περαστικααααα σου!! να το γραψω και κεφαλαια?

και συνεχιζω χωρις να θελω να με λυπηθειτε...αλλα για να καταλαβει κι η μαριαντα την ψυχολογια μου......

ενα μηνα δεν παιρνουμε βαρος.......

ουρολοιμωξη με κλαμα φοβερο....

αιμα στα ουρα.....

καλλιεργειες.....

υπερηχος νεφρων.......

πολυ αιμα στα κακα λογω αντιβιωσης......

γιατρος ψιλομ@λακας...

αντρουλης μονιμη δουλεια μακρια εκτος αθηνων..

εφηφος στο σπιτι...

υπνος συνεχομενος..ποτε μια ωρα...

θελετε κι αλλα?? υπαρχουν βεβαια κ χειροτερα οποτε παλι δοξα τω Θεω..

Ευχομαι υγεια κ μονο υγεια!!

ειλικρινα αν δεν ξαναμπει η μαριαντα δεν θα ξαναμπω ουτε κ γω!

Εγω τώρα γιατί νιώθω υπεύθυνη που από το δικό μου θέμα ξεκίνησε η κουβέντα για το θηλασμό και την μετέπειτα "παρεξήγηση";

Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τί συνέβη και η μία παρεξηγείται με την άλλη.... Ισως έχουν σπάσει λίγο τα νεύρα μας από την κούραση και την αϋπνία και με το παραμικρό αρπαζόμαστε!!! εγώ, πάντως, θα πω τη γνώμη μου για όλα και εύχομαι να μη σταθεί αφορμή για νέα παρεξήγηση!

Κατ' αρχάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αναστασία που με τόσο θέρμη προσπάθησε να με στηρίξει να συνεχισω να θηλάζω! Πιστεύει θερμά σε αυτό και θερμά το υποστηρίζει! Δε βρίσκω κάτι κακό σε αυτό!

Αλλο ένα ευχαριστώ στη ζουζουνίτσα μας που θέλησε να με παρηγορήσει και να με κάνει να νιώσω καλύτερα!!! Σε ευχαριστώ πολύ γλυκειά μου!!!!!!

Επίσης, στην Αrvena και σε όσες ασχολήθηκαν με το θέμα μου!

Τελικά, θα συνεχίσω να το βάζω στο στήθος πριν από κάθε γεύμα αλλά όχι προσπάθεια εξ 'αρχής με θήλαστρα κλπ. Αρχισε και συνεργάζεται ξανά το νινί μου και θα συνεχίσουμε τη μικτή διατροφή και όσο πάει! Επεσε πολύ η ψυχολογία μου και δεν εχω και πολυ κουράγιο η αλήθεια είναι για μια τέτοια προσπάθεια.

Αφήστε που θα χρειαστει να φιλοξενήσω κόσμο για καποια περίοδο και δε θα ναι οτι πιο ευκολο να είμαι με ενα θηλαστρο καθε 2 ωρες...

Οπότε μάλλον είναι και πρακτικά αδύνατο κάτι τέτοιο! Θα προσπαθήσω να γίνω πάλι μια χαρούμενη μανούλα για το μωράκι μου γιατί πολύ έπεσα με το θέμα αυτό!

Οσον αφορά τη Μαριάντα, πραγματικά λυπαμαι αν όντως αποχωρήσει αλλά δε μπορώ να πω ότι δεν την καταλαβαίνω κιόλας....

Μαριαντάκι περαστικά σου και εύχομαι να παραμείνεις τελικά!!!!!

Happy mom εύχομαι περαστικά στο μπεμπάκι σου και καλό κουράγιο σε εσένα!!!!!

Κατα τα άλλα, το κοριτσάκι μου από μυξούλες τα πάει καλύτερα αλλά έχει ενα βηχαλάκι σημερα όχι συχνό, ευτυχώς! Εύχομαι να μας περάσει γρήγορα!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες τις αυγουστομανουλίτσες!!!!

ΥΓ. Αναστασία το έκανα αυτό με το τσιτσίδι και.... έπιασε!!!! :woohoo:

Καρμάκι στη Μαριάντα μας και..... ΜΗ ΦΥΓΕΙΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!

Μάκια σας!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...