Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

τι κάνετε κοριτσάκια καλά είστε;;;

ζουζουνίτσα μου τι κάνεις;;;;; θα σου στείλω εγώ ένα προβατάκι στην φάρμα θες ΄΄η στο farmville;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εβινακι χαχαχαχαχαχαχχαχααααααααααα!!!

Τρελλη!!!Εμενα λες γιστορυλη???χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Σου χρωσταω καρμακι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!Σε λιγες ωρες θα θυμηθω να στο δωκω!!!!!!Κ μετα θα σου δωκω κ ζωακι!!!

Τι σου εστειλα πριν???Δεντρο???Ουτε θυμαμαι!!!!! :kiss::kiss:

Μαντουλα ειδες???Μας την εκαναν τα ζα μας!χαχαχα

Ρουχαλακια αναλογως τη μαρκα!!!!

Τα τζαμπε(τζαμπο) φορμακια...Ουτε το 12μηνο!!!Τσιμα τσιμα!!!

Τα mothercare που ειναι μεγαλες γραμμες 6-9.

Ζαρα 6-9!Αυτα...!!!

Παμπερς φοραμε 4 κ τωρα αρχισαν να ξεφευγουν τα κακακια...Οποτε παμε για 4+ οπωσδηποτε μολις τελειωσει το πακετο!!!! :woohoo:

Εχει τοσο φαση...Εγω γραφω στα γρηγορα κ αυτη τσιριζει(μιλαει δλδ) στο φως!!!!!Δε θελει καθολου να κατσει στην κουνια αλλα...Τι να κανει!?!

Ψωμακι κανεις Μαντουλα?!!!Σας ειχα πει τις προαλλες που βαρεθηκα να παω στο φουρνο κ ζυμωσα....

Βαρεθηκα ομως κ να ανοιξω το...τεφτερι μου!!!!Κ εβαλα μονο μια μαγια!!!!!!Εγιναν...Ολο κορα!!!!!Δεν ειχε καθολου ψιχα! :laugh: :laugh: :laugh:

Φιλια!!!Παω να σταματησω τον....διαλογο!!!! :laugh: :laugh:

aaaa!!Ειμαι μεγαλη ποντιαρα!!Αντι να κανω αποδοχη,αγνοησα το δωρο της Μαντουλας!!!!!!!!Εσεις ξερετε καθε ποτε μπορουμε να στειλουμε δωρο κ να βοηθησουμε???

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα

Εμείς κορίτσια στης 13 του μηνός έχουμε εμβόλιο και η δίκια μου μελανιάζει και κλαίει κάνα 5λεπτό κρίμα τα ζουζούνια.

Παμπερς φοράμε 4 ακόμη και μας είναι μια χαρά.

Βρε κορίτσια πώς παίζεται φάρμα?

Εγώ δεν το έχω καθόλου έχω δοκιμάσει κάνα δυο φόρες και δεν μπορούσα. Θα προσπαθήσω να μάθω τώρα που θα έχω και ελεύθερο χρονο. Ευτυχώς από δευτέρα που ξεκίνα ο μεγάλος παιδικό, γιατί είμαι συνέχεια από πίσω του και δώσε παιχνίδι, χορό, και ότι θέλει. σιγά σιγά θα έχουμε και παρέα την ζουζούνα,

Ακουστέ τη έπαθα...... οπός κάναμε πατίνι τρώω μια τούμπα και πάει το γόνατο δεν μπορώ να το λυγίσω και όσο πάει μαυρίζει. ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα το παιδί.

Σας ζάλισα

φιλακιαααααααααα :kiss::kiss::kiss:

Γεια σας κοριτσάκια!!! Τι κάνετε;; Εμείς όλα καλά!

Μαντούλα, στο φεις, έπαιζα φάρμα!! Τι περίεργο!! Και με την ευκαιρία χάζευα τις φώτο σας!! Είσαι κούκλα!!

Εβινάκι,ευχαριστώ για το καρμάκι!! Θα ανταποδώσω αμέσως μόλις μπορέσω, δίνω στην Μαντούλα πρώτα!! Για τα παμπεράκια φοράμε το 4, αλλά έχω ήδη και ένα πακέτο 4+! Θα το ανοίξω μόλις τελειώσει! Αλλά μάλλον θα παραμείνουμε στο απλό 4 γιατί είναι μέχρι 18 κιλά, οπότε τον καλύπτει!

Αναστασία, για τα ζωάκια στο φεις πρέπει να πατήσεις stay όπως σου είπε κι η Μαντώ! Εμένα μου το είπε η φιλενάδα μου που με κόλλησε με τις φάρμες.... Έχω βρει τον μπελά μου!! Άστα!! :P Απ'ότι κατάλαβα δωράκια στέλνεις ή μια την μέρα ή δυο! Δεν ξέρω σίγουρα!

Λενάκι,πως είσαι στο φεις;;Με τι όνομα;

Αννούλα έλα στην φαρμοπαρέα μας!! Έχει πλάκα! Άσε, έχω κολλήσει!! Την έχω δει Αγρότης μόνος ψάχνει!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Πάω να μαζέψω την φάρμα μου!!! :P

Ευχαριστώ για το καρμάκι ARVENA ΜΟΥ κ ανταποδίδω!

Με το θηλασμό χάλια! Σταματάω! Είμαι χάλια όλο κλαίω! Η μπέμπα συναχώθηκε πήρα την παιδίατρο και μεσα σε αυτά που μου είπε να κάνω (ορούς, υγραντήρα κλπ) μου πε να κοψω τα "πειράματα" με το γάλα και να της αυξήσω το μπιμπερο και να μην ΠΑΙΖΩ με την υγεία του παιδιού μου!!! Τί λέει η μ.....μενη γμτ; Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να επαναφέρω το γάλα που αυτή μου έκοψε για να προσφέρω ότι παραπάνω μπορώ στο παιδί μου, να πάρει όσα περισσότερα αντισώματα γίνεται για τη μετέπειτα ζωούλα του και θα μου πει ότι παίζω;; Της το κλεισα κ εβαλα τα κλάματα! Και είναι κ οικογενειακή φίλη (Ηταν παιδίατρος του μικρού μου αδερφου και την έχουν πολλοί από το σόι μου).

Δεν έχω κανέναν να με υποστηρίξει!!! Κανέναν! Ολοι λένε ότι αρκούν 4 μήνες, ότι ότι ηταν να πάρει το παιδί το πήρε και να μην υπερβάλλω!!

Εβαλα τα μεγάλα μπιμπερό και αποστείρωση και από αύριο μεγαλώνω τα γεύματα. Στήθος θα δίνω όταν πετρώνει μεχρι να κοπεί τελείως!

Δεν αντέχω άλλο! Εκλαιγα και το μωράκι μου με κοιταζε στα μάτια με ένα ύφος....

Συγγνώμη για τον τρόπο που εγραψα αλλά δεν είμαι καλά

Φιλιά σε όλες και ευχαριστώ πολύ ειστε δίπλα μου!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!! ΑΧ ΒΡΕ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΣ!!ΤΙ ΜΑΛΑΚΩ (ΣΟΡΙ ΚΙΟΛΑΣ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ!!ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ !!ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ!!!!ΑΙΝΤΕ!!!;ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!ΟΥΣΤ!! ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΝΑΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ!!ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ ΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!ΚΑΙ Η ΑΔΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΔΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΣ!!ΘΗΡΙΑΚΙ!!! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΚΛΑΙΑΙΑΙΑΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!! :(

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΓΙΣΤΟΥΡΥΛΗ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟΝ!!!ΧΑΧΑΧΑ!!! :laugh: Α!!! ΣΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΟΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ 6 Η 9 ΜΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΡΙΧΕΣ!ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΦΟΡΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΤΩΝ 9 ΜΗΝΩΝ!!!ΤΖΑΜΠΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΜΠΑ!!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕ ΦΟΡΑΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ 68 ΜΕ 74 ΕΚΑΤΟΣΤΑ!!!!

ΑΡΒΕΝΑΚΙ ΠΑΤΑ ΦΑΡΜΒΙΛ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ!!ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΔΩΡΑ ΖΩΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ 5 ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΔΩΡΑΚΙ!!ΝΟΜΙΖΩ!!ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

ΜΑΝΤΟΥΛΑ ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!! ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΡΑΚΙ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑ 3!!!ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 7 ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 6400!!!ΣΤΡΟΥΦΜΑΚΙΑ ΧΑΧΑ!!! ΒΕΒΕΑΙΑ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ 7 ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΑΙ ΜΙΚΡΟ!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΖΩΟΦΑΡΜΑ!ΑΝΤΕ ΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΛΟΥΝΙ ΜΑΑΑΑΑΣ!!!

ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ!ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕ ΘΗΛΑΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΝ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕ ΘΗΛΑΣΕΙ!!!!ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙΑΙΑΙΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλημερα!!!

Ελενα για τα παμπερσακια εχεις δικιο ομως αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως το μεγεθος το οριζει η κοιλουμπα!!! :laugh:

Καποια στιγμη που θα αδυνατισει ψηλωνοντας πιθανον να ξαναγυρισει στο 4! ;)

Εβινακι τσιμπα καρμακι που χρωσταει ο...γιστορυλης!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Κ...Τι εννοεις βρε τρελλο οταν λες πως το μεγιστο διαστημα ειναι 6 μηνες??????????????????????????????/

Μη μου πεις πως θεωρεις οτι μετα δεν προσφερει τπτ ο θηλασμος...Θα πεθανω!!!!απο εσενα δεν το περιμενα!!!!!

Ευακι μου γλυκο....Καταρχην οπως σου ειπα κ στην αρχη...Χαρουμενη μαμα=χαρουμενη κορουλα!!!!

Οποτε να κανεις ΟΤΙ σε κανει χαρουμενη!!!!

ΑΛΛΑ!!!!

Η γιατρος σου ειναι απιστευτα ασχετη με το θηλασμο αλλα κ με την ψυχολογια μιας φρεσκομανουλας!Εγω πραγματικα θα την εβριζα...Οχι απλα θα της εκλεινα το τηλ!!!!

Λοιπον...Σου λεω 2-3 πραγματακια για να νιωσεις εσυ καλα κ ασε την γιατρο να κουρευεται!!!(απορω αν ειναι μανα κ αν εχει θηλασει ποτε!)

Αν το κοριτσι σου αναπτυσσεται σωστα σε βαρος-υψος-κεφαλακι κ βρισκεται μεσα στις καμπυλες που περιεχει το βιβλιαριο σας τοτε τρεφεται μια χαρα!!!

Επισης...Πρεπει να βρεχει 6-8 πανες την μερα(βρεγμενες οχι ασηκωτες) !

Να διπλασιασει το βαρος γεννησης στους 6 μηνες κ να το τριπλασιασει στο ετος!(κ ελαχιστα πιο κατω ειναι μια χαρα!)

Να κοιμαται τουλαχιστον 11-12 ωρες τη μερα ΣΥΝΟΛΟ!Ειτε αυτο ειναι βραδυ ειτε μερα!Ειτε στο στηθος ειτε στο κρεβατακι!!!

Αν ολα αυτα ειναι οκ τοτε το παιδακι σου μεγαλωνει σουπερ!!

Εισαι Μανα με Μ κεφαλαιο!!!Σκεφτεσαι κ προσπαθεις να κανεις το καλυτερο για το παιδακι σου οπως ολες μας!

Συνεχισε το θηλασμο ή σταματα τον!Η επιλογη δικη σου!ΟΧΙ ομως της απαραδεκτης γιατρου σου!

Πραγματικα με εχει αηδιασει ο τροπος που σου μιλησε!!!

Αν συνεχισεις...Ειμαι εδω για οοοοοτι χρειαστεις!!!Αν θελεις να τα πουμε κ απο το τηλ!!!Δεν ειμαι σουπερ σχετικη αλλα το εχω ψαξει αρκετα!!!!!!Κ βεβαια Αν(ξαναλεω) αποφασισεις να επαναφερεις τη γαλουχια κ να της προσφερεις ολα τα θετικα για μηηηηηνες ακομα...Θα μας βοηθησουν κ τα αλλα κοριτσια του φορουμ!!!!

Αν σταματησεις...Παλι πρεπει να το κανεις με σωστο τροπο για να μην εχεις προβλημα!Μην παρεις χαπια αλλα ρωτα τον σωστο τροπο!!!

Σε φιλω κ σου στελνω πολλα τσαχπινοχαμογελα!!!

Υγ.Τεραστιο το ποστ αλλα στενοχωρεθηκα με το Ευακι μας! :(

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ!!ΔΕΝ ΕΝΝΟΥΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ!!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΗΝΟ!!!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΣΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΝ!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!! : ;)

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΡΜΑΚΙ!

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ!!!!!!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ!!ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΣΩ!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ!!! ;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ??????????

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

ΕΙΧΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ...ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ...

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ....

ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ.....ΠΑΛΙ!!ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΙΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΦΥΣΙΚΑ!!!

Εβινακι μου γλυκοοοοοοο εσυ μη με παρεξηγεις!!!!

αυστηρη ειμαι εγω????Εγω θελω να ειναι καλα το Ευακι κ οοοολες οι μανουλιτσες κ ΚΑΜΙΑ γιατρος να μην λεει τετοιες μακακιες.οπως η παιδιατρος της!!!!

Απλα το 6μηνο ειναι αυτο που εχουν σαν καραμελα οι Ελληνιδες!!

Ενω μετα απο αυτο το παιδακι εχει την ιδια αναγκη σε μητρικο γαλατακι!!!

Ολα τα συστατικα του ειναι αμεσα απορροφησιμα!!!Το σιδηρο που θα παρει θα τον "χρησιμοποιησει" αμεσως κ ας ειναι σε ελαχτιστη ποσοτητα!!!Ενω απ'το κρεατακι μπορει απλα να το αποβαλει!!!! :woohoo:

Τωρα εια το καρμακι σου...Μηπως πατησα κατα λαθος το αλλο χερακι????Θα στο ανεβασω ξανα κ σορρυ αν το εκανα κατα λαθος!!!

Φιλια!

Γμτ γτ παρεξηγουμαι οταν μιλαω για θηλασμο????Εγω εχω παντα την καλυτερη προθεση... :(:(:(

Βουλακι μου τα μαζεψα τα ζωα!!!χαχαχα

Ευτυχως δεν ειναι πολλα!!!

Απ'το πρωι προσπαθω να μπω στη φαρμα σου κ κολλαει το συστημα!Τι κανεις>???Παρτυ???? :laugh: :laugh:

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Είχαμε πάει για bowling με το μπεμπάκι μας ,το οποίο φυσικάν κοιμόταν !!

Ευτυχώς είχα πολλά μπιφτεκάκια από χθες οπότε δεν χρειαζόταν να μαγειρέψω σήμερα..

Χθες είχαν έρθει ο κουνιάδος μου με τη γυναίκα του & η αδερφή μου & αφού φάγαμε ,είδαμε ένα θριλεράκι paranormal activity αυτό που λένε στο εξωτερικό ότι έπαθαν εμφραγματα κατά τη διάρκεια προβολής του..αλλά δεν είχαμε πολύ δυνάτα την ένταση & έτσι δεν φοβηθήκαμε πολύ! :P

Θα παίξω λίγο φάρμα γιατί έγινε ο καφές που έσπειρα ,θα μπω πιο μετά γιατί αύριο θα έχω γιορτούλα του άντρα μου & πρέπει πάλι να κάνω δουλειές!

Θα σας στείλω ζωάκια ,εγώ πάλι προτιμώ καύσιμα για να κάνω πιο γρήγορα το μάζεμα με τα τρακτερ!!

ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ!!!!ΕΧΩ ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ!!!! ΤΕΣΠΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΚΟΥΝΤ!!!ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΡΜΑΚΙ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ :(

ΒΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙΖΩΑΚΙΑ!!!

Μαντω επειδη πιθανον να το ξεχασω αυριο....

Να τον χαιρεσαιαι!!!κ να τον αγαπας παντα τοοοοοσο πολυ!!!

Εβινα δεν εχω κατεβασει ποτε(η μαλλον μονο μια φορα μιας που ελεγε κατι κακο κ απαραδεκτο...:blush: )καρμα!

Να κατεβασω το δικο σου,που εισαι κ "φιλη" μου????ΠΟΤΕ! ;)

Απλα να ξερεις πως στο θηλασμο αν ακουσεις αυτο που λενε οι περισσοτεροι γιατροι..το εχασες το παιχνιδι!!!!!

εγω αν τους ακουγα η τσαχπινα θα ουρλιαζε συνεχεια απο πεινα!!!καθε 3 ωρες κ με χρονομετρο κλπ....θα με σαπιζε στο ξυλο το μωρο μου!!! :P:P

κ φυσικ....κ καθολου να μη θηλασει ενα νινι δεν παθαινει τπτ!εγω μονο 20 μερες ηπια γαλατακι μανουλας!μια χαρα κοριτσι εγινα(οκ ειμαι λιγο σπαστικια ωρες ωρες αλλα αυτο ειναι ασχετο :P :laugh: )

θα σε καρμωσω οταν μπορεσω!φιλακια στα ζουζουνια σας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...