Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

Kαλημερα!!!Ξυπνησατεεε???

Τυχερες οσες ξυπνανε πριν τα μπεμπακια!!

Η δικια μου οσο παει κοιμαται λιγοτερο! :woohoo:

Παλι 3 φορες ξυπνησε!

Εβινακι μου θα βρεθουμε καποια στιγμη!!!Μαλλον οταν ανοξει ο καιρος!

Εγω ερχομαι Σαλονικα που κ που αλλα η ειμαι με τον αντρα μου η το αποφασιζω κυριολεκτικα στη στιγμη!

Η Εφη δεν ηρθε :(

Ευακι μου θελεις να σταματησεις το θηλασμο???Δεν καταλαβα!Παντως αν θελεις μπορεις μεχρι κ να κοψεις εντελως το ξενο! ;)

Με προσπαθεια βεβαια!

Κ απ'οτι καταλαβα η παιδιατρος σε οδηγει στο 1ο...

Τομα το αντρακι σου οσο παει κ γινεται ακομα πιο κουκλος!!!!!

Τυχερη η ζουζουνομπεμπα!! :laugh:

Φιλια σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΑΧ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ!!!!ΠΑΛΊ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!

ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ!!! ΠΑΩ ΝΑ ΤΗ ΞΥΠΝΗΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΕΙ!!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΝΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕ ΒΥΖΙ!!!! :laugh:

τι κάνετε κοριτσάκια μου, καιρό έχω να σας γράψω. όλα καλά μου είστε;

να σας ρωτήσω φιλενάδες......

τα ζουζούνια σας κοιμούνται συνεχόμενα τις νύχτες; εμένα ξυπνάει κάποιες φορές και τις δίνω πιπιλα για να ξανακοιμηθεί. δεν μου έχει κάνει την νύχτα σερί ακόμα χωρίς λίγο να έχει ξυπνήσει στην διάρκεια της νύχτας. σας κάνουν και σε σας τέτοια τα ζουζούνια σας;

τι να φταίει; την κοιμίζω στο λίκνο ακόμα την νύχτα

κάτι άλλο που ήθελα να σας ρωτήσω είναι αν έχουν γκρίνια με τα ούλα τους καθόλου. εμένα ώρες ώρες την πιάνει απίστευτο κλάμα και γκρίνια και πιστεύω ότι είναι τα ούλα. τι λέτε;

φιλάκια πολλά πολλά σε όλες τις φιλεναδίτσες μου.

Γεια σαςςς!!

Ολα καλα?

Εμεις ετοιμαζομαστε να παμε βολτιτσα με τον μπαμπα μας! Εχουν βαλει εκπτωσεις και θα παω να δω τι παιζει ;) Να δουλεψω και λιγο την καρτα, μερες τωρα καθεται :laugh:

Συμπεθερα παρε ενα καρμακι με πολυ αγαπη! Θα πηγαινατε για εμβολιο σημερα για πες νεα...

Αναστασια μου υπομονη με τον υπνο συντομα θα στρωσει. Σου το λεω εγω που επαθα μεχρι να μην ξυπναει τη νυχτα. Ασε κουτουλαγα τοιχους, πινακες, ντουλαπες, πορτες...

Ααα σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια και εσενα η τσαχπινα δεν παει πισω κουκλα ειναι! Το επομενο καρμακι δικο σας! :)

Λενακι μου γλυκο που εισαι χαθηκες?? Η μπεμπα ολο σου ξυπναει... κοιτα να δεις εγω απο τοτε που τον εβαλα στο δωματιο του μετα απο 1 εβδομαδα αρχισε να κοιματε σερι. Αν την εχεις ακομα διπλα σου στο κρεβατι σε μυριζετε, ετσι καταλαβα εγω, και ξυπναει. Οσο για τα ουλα δεν ξερω να σου πω την αληθεια συνεχεια τρυβει τα ουλα του μαλλον τον ενοχλουν αλλα λιγο νωρις δεν ειναι για δοντακια?

Αυτα φιλια!! :kiss:

καλά είμαι τομάκι μου, μια χαρούλα. εσείς όλα καλα;

μωρέ το σκέφτομαι να την βάλω ακόμα στο δωμάτιο της την νύχτα γιατί το σπίτι είναι μεζονέτα και το δωμάτιο της είναι κάτω και φοβάμαι μήπως την νύχτα ξυπνήσει και δεν την ακούσω. έχω βέβαια ενδοεπικοινωνία με κάμερα και το δωμάτιο της ακούγεται στο δικό μας πάνω αλλά φοβάμαι. τι να κάνω;

τα ούλα της πάντως τα τρίβει συνεχεια με τα χεράκια της για αυτο υποθέτω μήπως είναι τα ούλα και κλαίει.

Γεια σας... κι από μας!!! Εμείς πήγαμε μέχρι το γραφείο του μπαμπά μας σήμερα... αλλά είχε φτάσει η ώρα του μαμ... κι ήμασταν σοβαροί και κακομούτσουνοι!!! :laugh: Μόλις έφαγε.. κοιμήθηκε!! Μάλλον ο καιρός τον χουχουλιάζει!! Μετά θα πάμε και στα lidl να ψωνίσουμε για το σπιτάκι μας!! :)

Προχθές κοιμήθηκε 1 παρά τη νύχτα!! Καθόταν αγκαλιά μου αμίλητος, έτρωγε 3 δάχτυλα από το χέρι του και με κοίταζε πότε πότε μες στα μάτια!! Έχει τρελαθεί να κάνει συνέχεια κακάκια.. μα συνέχεια!!! Και πολλά σάλια!! Πολύ σαλιάρης μου βγήκε!! :P Μάλλον .. μπορεί να ετοιμάζει δοντάκι!Δεν ξέρω βέβαια, υποθέσεις κάνω! Θα δω τι θα μας πει κι ο παιδίατρος!!

Ευάκι, εγώ θήλαζα κάνα 3μηνο σχεδόν αποκλειστικά! Ήταν ελάχιστες οι φορές που δώσαμε ξένο στο παιδί! Κάνα δυο φορές που το κράτησε η μαμά μου και κάνα ξημέρωμα που πόναγε το στήθος μου αφόρητα και δεν την πάλευα να του δώσω πάλι αφού πριν μισή ώρα με πιπίλαγε! Του έδινα περίπου 60 μλ κι όταν μεγάλωνε το αύξανα! Από τον 3ο μήνα και μετά, μια τα ψυχολογικά μου, μια τ'ότι δεν απολάμβανα το θηλασμό και αγανακτούσα πολλές φορές, σκέφτηκα ότι μια χαρούμενη μαμά είναι καλύτερη παρά μια πικρόχολη μόνο και μόνο να θηλάζει! Έδινα μισό μισό κι ήδη ένιωθα πιο χαρούμενη και πιο ευτυχισμένη για το μωρό μου! έβαζα τον μικρό κάνα 20λεπτο στο στήθος και έδινα στην αρχή 60 μλ και σιγά σιγά το αύξανα μειώνοντας το δικό μου χωρίς να πάρω χάπια για να σταματήσει! Αποθήλασα φυσιολογικά μετά τον 4ο μήνα και τώρα δίνω μόνο ξένο! Βέβαια μακάρι να είχα τις αντοχές και να μην πόναγα και να θήλαζα ακόμα! Αλλά τώρα πια είμαι πολύ χαρούμενη και πάω οπουδήποτε χωρίς να αγχώνομαι για το πότε θα ζητήσει φαγητό , που θα είμαι .. Αν θες να θηλάσεις και να συνεχίσεις για καιρό, απλά δεν θα αυξάνεις το ξένο και σιγά σιγά θα το μειώνεις σταδιακά για ν'αυξήσει την παραγωγή σου η μικρή! Αλλιώς θα αποθηλάσεις όπως εγώ! Σκέψου τι θέλεις! Εγώ το σκέφτηκα πάρα πολύ, το πάλεψα ακόμα πιο πολύ και παρόλα αυτά μου λείπει καμιά φορά!

Πάω να φάω... και θα τα πούμε σύντομα!!!! Πολλά φιλάκια!!!

Οχι Αναστασία μου! Δε θέλω να τον κόψω το θηλασμό και μακάρι να μπορούσα να θηλάσω αποκλειστικά αλλά τώρα μάλλον είναι αργά! Εδινα λιγότερο ξένο απ όσο μου είχε πει η παιδίατρος για να μη χορταίνει με ξένο και να τρώει από μένα αλλά πριν ένα μήνα μου ρθε περίοδος και από τότε άρχισε να μειώνεται το γάλα! Και ενώ είχα αποφασίσει να τη βάζω στο στήθος συνέχεια και ας μην ειναι ωρα της να φάει μήπως αυξηθεί η παραγωγή, η μπουμπού ξαφνικά δε θέλει το στήθος!!! Ενώ πάντα της άρεσε τώρα δεν το θέλει! Δεν ξέρω τί έγινε! Με το ζόρι τη θηλάζω πριν από κάθε γεύμα! Σκέψου κάνω βόλτες και την κουνάω για να κάτσει και πάλι δεν κάθεται πάντα!! Τί άλλο μπορώ να κάνω;;;

Νευριάζω με την παιδίατρο και με μένα που δεν ήμουν όσο ενημερωμένη θα έπρεπε!!!! :angry:

Ντάλια μου αφού δεν έκοψα το θηλασμό τον πρώτο μήνα που πραγματικά υπέφερα δε θέλω με τίποτα να τον κόψω τωρα! Γεννησα με καισαρικη και το μωρό το βαλα στο στήθος 2 ωρες μετά που με πηγαν στο δωμάτιο. Λόγω καισαρικής άργησε να κατέβει το γάλα αλλά εγώ το βαζα κανονικά! Μάτωσαν οι θηλές μου και την τελευταία μέρα στο μαιευτηριο δε με αφησαν να θηλάσω! Εδιναν μόνο ξένο! Οταν ήρθα σπίτι το στήθος μου είχε πετρώσει! Εβαζα το παιδί στο στήθος, οι θηλές μου κομματιασμένες, ο πόνος αφόρητος.... αφόρητος όμως και το γάλα δεν κατέβαινε! Πήρα θήλαστρο ηλεκτρικό και χειροκίνητο, εντριβες με ζεστό νερό και σιγά σιγά μαλάκωσε το στήθος και κατέβηκε το γάλα! Για τον πρώτο μήνα κάθε φορά που θήλαζα έκλαιγα από τον πόνο! Τελικά, σιγά σιγά δεν πονούσα και ο θηλασμός έγινε επιτέλους απόλαυση! Η παιδίατρος μου χε πει για συμπλήρωμα κ εγώ τότε δεν ήξερα...... Αν δεν είχα δώσει δε θα μου μειωνόταν το γάλα γμτ!!!!

Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω γιατί το απολαμβάνω και μέχρι πριν λίγο καιρο το απολάμβανε και το μωράκι μου! Δεν ξέρω τί έγινε τις τελευταίες μέρες και δεν της αρέσει καθόλου...

Θα μου λείψει πολύ αν σταματήσω αλλά δεν ξέρω τί να κάνω!!! Το παιδί μάλλον έμαθε στο μπιμπερό και δεν έχει υπομονή να τραβήξει από το στήθος και όσο δεν της δίνω πολύ ξένο δε θα τρέφεται σωστά.... Και αν της δώσω όσο ξένο μου λέει η παιδίατρος θα μου κοπεί τελείως το δικό μου! Τί να κάνω;;;;;;; Εχω μπερδευτει πολύ όμως!!!!!!! :S

eva_25 έγραψε:

Οχι Αναστασία μου! Δε θέλω να τον κόψω το θηλασμό και μακάρι να μπορούσα να θηλάσω αποκλειστικά αλλά τώρα μάλλον είναι αργά! Εδινα λιγότερο ξένο απ όσο μου είχε πει η παιδίατρος για να μη χορταίνει με ξένο και να τρώει από μένα αλλά πριν ένα μήνα μου ρθε περίοδος και από τότε άρχισε να μειώνεται το γάλα! Και ενώ είχα αποφασίσει να τη βάζω στο στήθος συνέχεια και ας μην ειναι ωρα της να φάει μήπως αυξηθεί η παραγωγή, η μπουμπού ξαφνικά δε θέλει το στήθος!!! Ενώ πάντα της άρεσε τώρα δεν το θέλει! Δεν ξέρω τί έγινε! Με το ζόρι τη θηλάζω πριν από κάθε γεύμα! Σκέψου κάνω βόλτες και την κουνάω για να κάτσει και πάλι δεν κάθεται πάντα!! Τί άλλο μπορώ να κάνω;;;

Kopela moy katarxhn uelv na soy pv oti to na "κατεβει" το γαλα ειναι μια ορμονικη διαδικασια!

Με το που βγει ο πλακουντας απο το σωμα αμεσωα παραγεται γαλα!!!Οποτε..Δεν εχει σχεση η καισαρικη!Απλως δε σε βοηθησαν ή μαλλον το αντιθετο εγινε στο μαιευτηριο!

Προφανως το κοριτσι σου βολευτηκε με τη ροη του μπουκαλιου κ δεν θελει το στηθος σου...

Γτ ρε γμτ οι παιδιατροι ειναι τοσο σκραπες μερικες φορες???Αντι να σε βοηθησει κι αυτη σε ρεχνει στον αποθηλασμο...... :(:(:(

Θελεις να βαλεις ενα θεματακι στο φορουμ κ να σε βοηθησουν τα κοριτσια που ξερουν περισσοτερα????

Περασες τοσο πολλα.....Ειναι κριμα να σταματησεις τωρα....

Δεν το εχεις χασει το παιχνιδι!Με λιγη προσπαθεια θα μπορεις να ξαναθηλασεις αποκλειστικ!Ή εστω να συνεχισεις μεικτη διατροφη...Παντως ΣΙΓΟΥΡΑ μπορεις να τα καταφερεις!!!!

Δε θελω να σε συμβουλεψω παραπανω γτ φοβαμαι μην σου πω ασαφειες κ σε ταλαιπωρησω!!!!

Ανοιξε ενα νεο θεμα,γραψε τις ζυγισεις της μπεμπας,τα γευματα που κανει(θηλασμο+ξενο),τις πανες που βρεχει κ θα σε βοηθησουν οι Λαλα κ τα αλλα κοριτσια!!!!

Καλη τυχη κουκλα μου!!!Κ πανω απ'ολα χαρουμενη μαμα για να ειναι χαρουμενη κ η κορη! ;) !!!! :kiss:

Να με και εγώ η απούσα.

Καλή χρονιά με υγεία ευτυχία χαρά και ότι επιθυμείτε.Εμείς είμαστε μια χαρά. Το μονό κακό ότι δεν έχω μετακόμιση ακόμη γιατί περιμένουμε να τελείωση ο μπογιατζής πιστεύω ότι αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε μαζευτεί, το σπίτι είναι όλο κούτες μαζεύω μαζεύω και δεν τελειώνουν.

Εύα μου αν θες να θηλάσεις βαλτή συνέχεια στο στήθος ώστε να σου αυξηθεί το γάλα όσο ποιο πολύ τόσο το καλύτερο.

Αυτά θα πούμε αργότερα διότι ξύπνησε.

Σ 'ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου... Μακάρι να τα καταφέρω! Θα κάτσω να τα γράψω τα γεύματα της κ πάνες για 2-3 μέρες και θα βάλω να δω τί θα μου πουν....

Μέχρι τότε θα τη βάζω όσο μπορώ στο στήθος να το ξαναγαπήσει!!! Μακάρι....

Αναστασία καρμάκι για την υποστήριξη!!!!

Κορίτσια ευχαριστώ!!!! φιλάκιααααα!!!

ΓΕια σας!!!

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία & ευτυχία.

Εχουμε φύγει εντελώς από το πρόγραμμα ,με τις γιορτές ,τις βόλτες,τα τραπέζια..μόνο στο facebook μπαίνω λίγο...

Διάβαζα τι έχετε γράψει & θα προσπαθήσω να απαντήσω πιο μετά.

Σήμερα έχω βάλει 4 πλυντήρια & τώρα τελειώσε & το τελευταίο στέγνωμα..

Θα γράψω άλλη ώρα γιατί πάω να βγάλω τα ρούχα!

Φιλάκια!!

Καρμάκι στην anastacia! To επόμενο zouzounitsa

Ευχαριστω για τα καρμακια κοριτσια!

Δινω στην Ευα μας για καλο κουραγιο κ χρωσταω στη νοικοκυρουλα Μαντουλα!! :):)

Ευα...Χωρις πλακα!Θα τα καταφερεις!!!Χαιρομαι πολυ που σ'αρεσει ο θηλασμος!!Βαζε την στο στηθος να πιπιλαει οσο πιο συχνα μπορεις! :kiss:

Ευάκι κάνε αυτό που σου είπε η Αναστασία!! Θα βοηθηθείς πολύ από τα κορίτσια!! Είναι κρίμα !! Εμένα ο παιδίατρος μου παρόλο που του γκρίνιαζα για να μου πει να δώσω συμπλήρωμα, παρόλο που είναι και άντρας, μου έλεγε ότι είναι αμαρτία να μην θηλάσω κι ότι έχω φουλ γάλα!! Και ο γυναικολόγος μου!! Να συνεχίσεις!!! Και ... είσαι ήρωας!! Κι εγώ πόναγα, αλλά αν πέρναγα αυτό που πέρασες.. δεν θα θήλαζα έστω και 4 μήνες! :) ΑΞΙΑ!!!! Και εύχομαι να τα καταφέρεις!!! Υπομονή και είμαι σίγουρη θα πάτε καλά!! ;)

Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια για το κουραγιο που μου δίνετε...

Εχω καλά νεα η μπέμπα έκατσε 20 λεπτο στο ενα στηθος κ 10λεπτο στο άλλο!! Κ ξένο της εδωσα 20ml λιγότερο κ δε διαμαρτυρήθηκε! Αντε να δούμε....

Φιλάκια σε όλες ......!!!!!!! :kiss:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!! ΛΕΠΟΝ: ΕΙΜΑΣΤΕ 6400 ,ΠΗΡΑΜΕ ΜΟΝΟ 450 ΓΡΑΜ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ 5950 ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ,( ΑΝΑΣΤΑΣΚΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙ;;;;) 41 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΚΕΦΑΛΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ 64,5 ΥΨΟΣ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΣΞΗ ΓΙΑ 65 ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΣΥΝΕ4ΧΕΙΑ!!!!

ΑΠΟ ΔΟΝΤΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ!!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΜΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΡΕΜΟΥΛΑΑΑ!!!ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!!

ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑΤ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΣΑΙΤ!!!!ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΠΕ ΜΕ ΚΑΙ ΣΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ!!!

ΕΥΑΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΟΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!ΚΑΙ Η ΛΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΗΣ!!!

ΤΟΜΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΜΟΥ!!ΜΑΝΤΟΥΛΑ ΠΑΡΤΕ ΚΑΡΜΑΚΙΟΝ !!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΙΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

Anna(Αρβενα) τωρα σε ειδα!!!Φιλιαααα!

Κ καλη μετακομιση οοοταν τελειωσει το βαψιμο!

Ευα τελεια!!!!Ετσι!Βαζε την στο στηθος κ ολα θα πανε τελεια!!!

Μια συμβουλη ακομα: Πριν το θηλασμο,ξεντυσε την κ ακουμπατην στο στερνο σου(κ εσυ τσιτσιδι :P ).Χαιδευε την κ μιλα της γλυκα για λιγο!Θα αισθανεται καλυτερα κ θα θελει περισσοτερο να θηλασει!!!(σκεπασε την με κουβερτουλα αν δεν εχετε πολυ ζεστη!!!)

Εβινακιιιιι!!!Μπραβο τα κοριτσια μου που πηγαν στο γιατρουλη κ κανανε εμβολιακι!!!!! :kiss:

Τελειο ειναι το βαρος σας!!!!Μην ανησυχεις καθολου!!!!Γυρω στο 80 στις καμπυλες!Μιααααα χαρα!!!Κ ψηλη κοριτσαρα!!!!

Να ξερεις πως ενω τους 3 πρωτους μηνες(με θηλασμο παντα!) παιρνουν κατα ΜΟ 700-750γρ,τους 3 επομενους πρεπει να παιρνουν 350! ;)

Φιλια!Παω στην γκρινιαρουλα μου!

Καλημέρα!!

Χθες & σήμερα μου ξαναγύρισε στα 3-4ωρα.. :(

Δεν πρόλαβα να χαρώ που κοιμήθηκε λίγο παραπάνω & πάλι τα ίδια!

Τι έπαθε πάλι??

Θήλασε 30 λεπτά ήπιε & 160 μπουκάλι & τώρα τον έβαλα στην κούνια του & παίζει δεν κοιμάται!!! :woohoo:

Βρε dalia τι έκανες στο facebook 3 τη νύχτα??? :silly: ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!!! ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΕΕ;;; ΕΓΩ ΠΡΩΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!!ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΓΗΡΕΜΕΙΣ!!!ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣΤΟ ΓΙΣΤΟΡΥΛΗ!!ΧΑΧΑΧΑ!!!ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΑΙ Η ΓΙΑΣΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!! :P 350 ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΤΣΙ ;;ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΜΕ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΜΕ 450!!!ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΟΣΟ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΙ !!!ΚΑΙ ΔΕ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΓΜΤ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΡΜΑΚΙ ΣΑΣ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ Τ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!

ΣΤΟ ΕΜΒΛΟΛΙΟ ΠΛΑΝΤΑΞΑΜΕ ΧΘΕΣ!! ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΥΡΕΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΝΑ ΔΟΥΜΕ !!

Καλημεραααα!!

Χιονιζειειειει!!!!Αχ τι χαρα!!!

Πηγα να ανοιξω το παραθυρο κ με ματια νυσταγμενα ειδα το ασπρο τοπιο!!!

Σαν μωρο εκανα!!!Τρομαξε η μπεμπα που την ειχα αγκαλια!!!! :):):)

Μαντω μου σε καρμωσα! :P

Βρε κοριτσια...Τα ζωα στη φαρμα κουνιουνται!!!!Δεν το ηξερα!!!Τα βρηκα οπου να'ναι!!!!!

Κ αν μου φυγουν????? :P:huh:

Εβαλα φραχτες σε μερικα αλλα...Πως θα μπαινω???!!!!

Εβινακι μου εισαι τυχερη μωρε...Εχεις ενα ησυχο υπναραδικο κοριτσακι!!!

Τι καλα!!!Δε βλεπεις εμας που κουτουλαμε!!!

Κ να με ρωτας οτι θες μετα τον...Γιστορυλη σας!χαχαχαχαχα

Αν κ ειναι ολα μιααααα χαρα!!!Εγω σου λεω απλα οτι διαβαζω! ;):kiss:

(κ εμενα παντα γινεται απο κοκκινη εως μωβ!!!)

Φιλιαααα!!!

Ξαναέφαγε & παίζει στην κούνια του..

Αχ χ θέλω & εχώ χιονάκι !!

Να αποκλειστούμε & να μην πηγαίνει ο αντρούλης μου για δουλειά!! :lol: :silly: (αν & στην εταιρεία του έχουν ένα hammer τζιπ για αυτές τις περιπτώσεις :angry: & πάνε & μαζεύουν όσους πρέπει να πάνε ...οι διευθυντάδες κάθονται!! ) :angry:

Εμένα Αναστασάκο δεν έχουν φύγει ποτέ τα ζώα μου.

Πάτα πάνω στο ζώο stay & oxi allow to walk..

Α εμένα ο δικός μου είναι άντρας !!! :lol: :silly:

Αντέχει τα εμβόλια!! :lol: :silly:

Είναι σκληραγωγημένο το παιδί μου..προς το παρόν!

Ζουζουνίτσα τσίμπα το καρμάκι που υποσχέθηκα

Αναστασάκο μου δίκιο έχεις..!!

Τώρα κατάφερα να μπω φάρμα & τα ζωάκια ήταν γυρισμένα όπως να΄ναι!

ΠΩς θα τα ξαναβάλω στη σειρά? Βαριέμαι! :angry:

Πριν στον Αντ1 έδειξε το Χορτιάτη που είναι χιονισμένος!

Εσύ που μένεις δε θυμάμαι!

Α τι νούμερο ρούχα φοράει το θηριάκι σου??

Γιατί ο δικός μου φοραει εδώ & καιρό των 6μηνών & μάλιστα μερικά δεν του κάνουν κιόλας !(διάφορες μάρκες)

Εσύ τι της φοράς των 12??? :woohoo:

Σήμερα φτιάχνω μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο,ζύμωσα & περιμένω να φουσκώσει ..Εχθές ζύμωσα πίτσες!

dalia θα σου έρθει καρμάκι!

ΣΑς ευχαριστώ όλες για τα δωράκια φάρμας κτλ !

ΜΑΝΤΟΥΛΑ ΕΓΩ ΤΗΣ ΦΟΡΑΩ ΤΩΝ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΠ ΙΟ ΛΕΠΤΟΥΛΑ!!!1ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΣΙΜΑ ΤΣΙΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ 9 ΜΗΝΩΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ STAY ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!!!ΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΑΝ ΘΕΚΕΤΕ!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑΚΙΑ ΕΓΩ!!! :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...