Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

Θα ηθελα να γραψω πολλα αλλα ο μπεμπης δε με αφηνει!!

Θα προσπαθησω να ξαναμπω μετα να σας γραψω!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σ 'ευχαριστώ πολύ Εβινάκι μου! Κ εσυ η ώρα η καλή σου εύχομαι!! Για το κετερινκ δε γνωρίζω να σου πω.. Πάντως, έλεγξε αυτό που λέει η Μαριάντα. Κάποιες εκκλησίες δεν αφήνουν ούτε στολισμό.. (Κ στη δικιά μας έτσι είναι) Επίσης, δες αν έχει γάμο ή βάφτιση μετά από τη δικιά σας γιατί τότε σίγουρα δε θα γίνεται! Μην αγχώνεσαι πάντως! Εχεις καιρό να τα προγραμματίσεις όλα τέλεια!!!

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το καρμάκι... Τσάκο κ εσύ ένα!! :)

Φιλάκια πολλά Αυγουστομανουλίτσες..........!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss:

ΣΑς διάβασα & χάρηκα !!!

Βιάζομαι αλλά δεν κρατιέμαι ..θα γράψω!!!

Συγχαρητήρια στο νεόνυμφο ζευγάρι με το πιο ωραίο παρανυφάκι!! Φοβεροί!!

Ενα καρμάκι δώρο!!!!!!!!

Εβίνα με καλό & σε εσάς!

Εμείς πάντως που ψάχνουμε εκκλησίες για τη βάφτιση μας μοιράζουν χαρτιά από την μητρόπολη που λέει ότι απογορεύονται στολισμοι-μπαλόνια-catering. Αυριο που θα έχω πιο πολύ χρόνο θα σας γράψω να δείτε τι γράφουν!!

Πάω να ετοιμάσω το μωράκι μου γιατί 6,30 έχουμε ραντεβου για τρυπηματάκι!!! στη γιατρό !! pentavac.

Μαντώ μου σε ευχαριστώ πολύ!!

Το επόμενο καρμάκι δικό σου!! :)

Εμείς αύριο έχουμε τρυπηματάκι! Κ εμείς το pentavac! Επλίζω να περάσει σχετικά ανώδυνα για τα μωρουλίνια μας!

Φιλάκιαααα!!! :kiss:

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα

Έχω καιρό να σας γράψω αλλά σας διαβάζω ώμος.

Λοιπόν αρχές Ιανουάριο θα μετακομίσω 4-5 του μηνός και οπός καταλαβαίνεται προσπαθώ να μαζέψω τα πράγματα, και δεν ξέρω τη να πρώτο κάνω. αύριο θα πάω να καθαρίσω και το σπίτι. Και να μαζευτούμε σιγά σιγά.

Zouzounitsa καλός μας ήρθες.

Εύα να ζήσετε, να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου.

Θα τα ξαναπούμε αργότερα φιλάκια.

madojohn έγραψε:

ΣΑς διάβασα & χάρηκα !!!

Βιάζομαι αλλά δεν κρατιέμαι ..θα γράψω!!!

Συγχαρητήρια στο νεόνυμφο ζευγάρι με το πιο ωραίο παρανυφάκι!! Φοβεροί!!

Ενα καρμάκι δώρο!!!!!!!!

Εβίνα με καλό & σε εσάς!

Εμείς πάντως που ψάχνουμε εκκλησίες για τη βάφτιση μας μοιράζουν χαρτιά από την μητρόπολη που λέει ότι απογορεύονται στολισμοι-μπαλόνια-catering. Αυριο που θα έχω πιο πολύ χρόνο θα σας γράψω να δείτε τι γράφουν!!

Πάω να ετοιμάσω το μωράκι μου γιατί 6,30 έχουμε ραντεβου για τρυπηματάκι!!! στη γιατρό !! pentavac.

αυτο ακριβως το χαρτακι μας το δωσαν και εμας πριν 3 χρονια που βαπτισα τον γιο μου, ασε δεν αφηνουν τιποτα!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΚΟΝΕΣ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;; ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΥΠΗΜΑ!!!!! :( ΑΧ ΔΕ ΤΟ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ!!ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!!!!)

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ!!!!ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΚΕΙ!!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΡΟς ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΜΕΤΡΑ!!!ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλημερα κοπελιες!!!

Πως ειστε!!!

Ευα να ζησετε κ παντα ευτυχισμενοι κ ερωτευμενοι!!!

Η κορουλα σας θεα!!!!!

Εβινακι με το καλο κ στα δικα σας!!!!! :kiss:

Σημερα απογευμα παμε κ εμεις για εμβολιο!

Ουτε εμενα μ'αρεσει...Παντα κλαιει σπαρακτικα το κουτσουνι... :(

Ελπιζω να ειναι καλυτερα αυτη την φορα!

Φιλια σε ολες!!!

ΓΕια σας!!!

Θα έχω κόσμο σήμερα -αύριο-μεθαύριο & έχω πήξει στις δουλειές!!

Θα κάνω & το ρεβεγιον εδώ ,ευτυχώς πήρε ο αντρούλης μου άδεια άυριο να με βοηθήσει!

Κοριτσάρες για άλλη μία φορά το παιδί φαινόμενο ,το παιδί θαύμα ΔΕΝ έκλαψε καθόλου!!! Ουτε στο εμβόλιο ,ούτε όση ώρα τον πασπάτευε!

Απλά για άλλη μία φορά μας ΡΕΖΙλεψε! :blush: Την κατούρησε πάλι!! :lol: :laugh: :woohoo:

Αυτή τη φορά σηκώθηκε το σιντριβάνι ,την ώρα που τον ζύγιζε & έβρεξε το στηθοσκόπιο,τη ζυγαριά & τον πάγκο! :ohmy:

Κάθε φορά την κατουράει!! :blush:

Προς το παρόν είναι μια χαρά σαν να μην έχει γίνει τίποτα.. Μάλλον θα μου βγει ανθεκτικό σαν τον πατέρα του ,ο οποίος έχει πάθει απίστευτα ατυχήματα & δεν καταλαβαίνει πόνο! :huh:

Αμα σας τα γράψω εκτός απ'ότι θα αηδιάσετε δεν μου φτάνει ολόκληρη σελίδα! 2 μόνο θα σας αναφέρω ενδεικτικά:

Εσκισε πολύ άσχημα το πόδι ,πλημμύρα το αίμα ,έκανε 50 διπλά ράμματα χωρίς ένεση χωρίς τίποτα & δεν τον ενοχλούσε!

Τον χτύπησε αμάξι στην πιλοτή της πολυκατοικίας του ,έπαθε διάσειση στομάχου κτλ & πάλι δεν πονούσε!

Επιτέλους βρε Αναστασία !! έκανες φατσοβιβλίο!!! & εγώ φάρμα-fishville φανατικά!!!

arvena καλή μετακόμιση!! Πωπω πίκρα είναι & με 2 παιδιά! Αντε πάρε 1 καρμάκι για κουράγιο!

Φιλάκια πάω για δουλίτσες!

Καλημερααα!!!

Μαντω τι απιστευτος μπεμπης!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Την καημενη τη γιατρο!!χαχαχαχαχα

Μπραβο του ομως που κατα τ'αλλα ειναι κυριος!!!!!

Ηδικια μου εγινε παλι κοκκινη απ'το κλαμα!!!

Φτασαμε τα 8400(μην ταραζεστε!!!!!),66,5 εκ κ 42 κεφαλακι!!

Επισης!!!!Στροφαρουμεεεεεεεεεεε!!!Απο ανασκελα μπρουμυτα κ μετα στηριζει χερακια κ με κοιταει!!!!!!!!!! :):)

Αννα καλη μετακομιση!Καλο κουραγιοοο!

Καλη πρωτοχρονια σε ολες μας!!!

marianda έγραψε:

καλε ΚΟΥΜΠΑΡΑ τι κανετε πηγατε στο γιατρο;

Καταρχήν χρόνια πολλά και καλή χρονιά!! ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!!

Κουμπαράκι.. πήγαμε την Δευτέρα για το βηχαλάκι και τις μυξούλες! Δεν είναι τίποτα! Μια ιωσούλα πολύ πολύ ελαφρία! Του λέω, να τον βγάζω έξω;; Εννοείτε!! Ε τον λύσσαξα στο έξω και είναι μια χαρά τώρα!! Ευτυχώς πέρασε ανώδυνα και για τον μικρό και για μένα!! Θα σε πάρω να κανονίσουμε να σας έρθουμε!!! Πολλά φιλάκια...

Κορίτσαρες... Συγνώμη που είμαι απούσα από εδώ... Γενικά είμαι όλη την ώρα έξω με το λουλούνι μου!! Αληταράς θα μου βγει!!! :P Σας διαβάζω... και σας σκέφτομαι!! :) Και επίσης σας ευχαριστώ.. Εβινάκι μου... είναι το σκατούλι πολύ άτιμος!! Έχει και φωτογένεια!!! Αυτή τη μέρα.. είμαστε στα Στύρα.. φυσικά για καφέ τα δυο μας.. κι εχει λυσσάξει!! Το βράδυ κορίτσια.. πέφτει ξερός!! Ροχαλίζει κιόλας!! :laugh: Έχει πολύ φάση!! Και φυσικά όταν είμαι σπίτι παίζω φάρμα στο facebook.... Ας είναι καλά μια φιλενάδα μου που με κόλλησε τελικά!! Μαζεύω μανιωδώς την σοδειά μου!!! :P :laugh: Πολλά φιλάκια.. και πάλι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010!! Πάω για νάνιιιιι!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΓΜΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ!!! :angry:

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ 8400!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΡΕΦΤΑΡΑΚΙ ΤΟ ΤΣΑΧΠΙΝΑΚΙ ΜΑΣ!!!!ΕΥΓΕ!!!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΗ ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6600 !!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΧΩ!! ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΜΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ!!(Ε ΓΙΑΤΡΕΕΕ;)ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ!!! ΤΗΣ ΚΟΥΠΜΑΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΓΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ!!!!ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ !!!ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ!!!!!ΣΝΙΦ!!ΤΕΣΠΑ ΓΕΡΑ ΝΑ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΠΑΡΕ ΚΑΡΜΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΕ ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΣΤΑΚΙΑ!!!ΛΕΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΨΙΛΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΜΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ!ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ, ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΑΣ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΟΥΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ!!ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΠΑΝΑΚΙ!!!! ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ!!!ΑΜΗΝ!!! ;)

Καλημερα-καλη χρονιαααα!!!!

Ευτυχια κ υγεια στα αυγουστομωρα μας κ σε οοοοολα τα μωρα του κοσμου!!!! :):):)

Τι νεα???Ολα γκουντ???Πως το μιλαω το αγγλικο!!! :P

Εβινα ειστε σε καλο δρομο για...στροφιλικια!!!

Κ μενα ετσι εκανε αρκετο καιρο...Πηγαινε να στριψει αλλα την εμποδιζε το χερι της!!!Κ μια μερα κανει στροφη κ βαζει κ τα χερακια κατω κ ανασηκωνεται!!!!!

Για τα κιλα μας...Ειμαστε γεματουλες!!!!Η μανα μου λεει οσα κιλα χανω εγω τα βρισκει η μπεμπα!!!

Παντως να ξερεις πως "διαιτα" κ "παχυσαρκια" αφορουν μονο μωρακια που δεν θηλαζουν!!!

Τα βυζανιαρικα θεωρουνται μια χαρα!!!Τωρα βεβαια...Κ εγω αγχωνομαι λιγακι....

Που θα φτασει???!!!Αλλα...Αφου αναπτυσσεται κ σε υψος τελεια...Δεν το σκεφτομαι!!!Απλα...Τις φαγαμε ΚΑΙ τις καμπυλες!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!! ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟΥΛΑ !!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ 8400!!ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ!!! Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΘΗΛΑΖΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΓΕΥΜΑΤΑ !!ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗ ΘΗΛΑΖΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑΚΙΑ ΜΑΣ !!!!!ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ!!!! :kiss:

Εβινακι μου θεωρω πως ο γιατρος της κουμπαρας σου δεν ειναι κ πολυ γνωστης θηλασμου!!!

Καταρχην τι γευμα να κοψεις σε ελευθερο θηλασμο???????

Δεν ειναι μπουκαλι να το δινεις στο 3ωρο!!!! :blink:

Ας πω την τσαχπινα ΟΧΙ!!!Θα με χτυπησει κ θα φαει μονη της!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Ειναι ενα πολυ δεμενο κ ανεπτυγμενο παιδακι!Οσο εκτος καμπυλης ειναι το βαρος,τοσο ειναι κ το υψος! ;);)

Κ πραγματι μωρα που θηλαζουν ειναι πιο κατω συνηθως!

παρε κ αΠΟ εμας καρμακι! :)

Γεια σας!!

Επιτελους τον κοιμισα και ειπα να σας γραψω!

Καταρχην Χρονια Πολλα και καλη Χρονια σε ολες!

Λοιπον ευτυχως συνεχιζουμε το καλο μας προγραμμα. Πηγαμε στη παιδιατρο πριν μια βδομαδα πηραμε μεσα σε 8 μερες μισο κιλο φτασαμε τα 6700κιλα υψος 67 ποντους!

Λοιπον...

Ζουζουνοσυμπεθερα χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα. Με τετοιο ησυχο μωρο παω παντου αλλα που να ξεσηκωθω με το μικρο τερατακι μου. Αστα. Αφου σκεφτομαι την πτωτη αποδραση να την κανουμε του Αγιου Πνευματος :laugh: !

Με το καλο η γαμοβαφτιση!!

Νταλια μου και εσεις τρελαθηκατε στις βολτες... εμεις να δεις τωρα τις γιορτες δεν κατσαμε στιγμη στο σπιτι. Οσο για τον υπνο ναι ειμαι πολυ υπναρου γι αυτο ειχα δυσκολευτει πολυ με το μωρο στην αρχη. Τωρα ευτυχως κοιματε και κοιμαμε και εγω κατι 12ωρα μαζι του ;)

Περαστηκα στο λουλουνι σου!!

Αναστασια μου γιναμε πλεον και φεισμπουκοφιλεναδες :P Οσο για τον μπαμπα σας ασε και εμενα τα ιδια δεν μπορει να κατσει μαζι του παραπανω απο 5 λεπτα ιδιως οταν το μωρο ειναι κακοκεφο :angry: Μπραβο αναπτυξη η τσαχπινουλα τουρμπο εχει γινει! :)

Μαντουλα μου χαιρομαι που επιτελους κοιμηθηκατε και εσεις. Να τον πηγαινεις πιο συχνα στο χωριο να μυριζει τον αερα!

Χαχαχαχαχαχα παλι την κατουρισε τη γιατρο ο τρελλαρας σου χαχαχα καλα να της κανει αυτη τον τρυπαει αυτος την κατουραει :laugh: Καρμακι και για τους δυο σας!

Μαριαντα μου καρουσελ και τρενακια τις γιορτες ε? Και εμας εχουν βαλει στην πλατια αλλα δεν αξιωθηκαμε να παμε. Του χρονου... :laugh: Α και εγω βαζω οπως η ζουζουνοσυμπεθερα σουντοκριμ και ειμαι πολυ happy με την κρεμα αυτη. Ρε κοριτσια δεν μπορω να βρω τις κολωνιες αυτες που λετε εδω. Εχω βρει μονο μια τις κικκο αλλα δεν μου αρεσε καθολου...

Ευακιιιιιιι μου να ζησετε να ειστε παντα ευτυχισμενοι χαρουμενοι και παντα γεματη ζωη και αγαπη!! Τελεις οι φωτο σας!! ΝΑ ΖΗΣΕΤΕΕΕΕ!! Καλα η μικρη σου εκλεψε την παρασταση!!

Αρβενακι καλη μετακομιση. Ελπιζω να εχεις βοηθεια διοτι με τα μωρα ειναι λιγο δυσκολο.

Αυτα ξυπνησε παω!!!!!!! :)

Καλή χρονιά κοριτσάκια μου!!!!!!!!!

Πως περάσατε πρώτη χρονιά με τα νινάκια σας! Εμεις βάλαμε τη μπέμπα και μας εκανε ποδαρικό!!!! :)

Κάναμε και το εμβολιάκι μας! Δεν έκλαψε αυτή τη φορά!! Είμαστε 6850 γρ. ύψος 65 ποντους και κεφαλάκι 42 εκ. Μια χαρά μας είπε η παιδίατρος!

Βρε κορίτσια μπορείτε να μου πείτε λίγο το πρόγραμμα που εχουν τα μωρακια σας σχετικά με τον ύπνο;Νομίζω ότι εχουμε χάσει λίγο τη

μπάλα! Μαλλον παμε να κανουμε τη νυχτα μέρα!!! B)

Επίσης, πόσο τρώνε τα μωράκια σας σε εσας που δε θηλάζετε;

Εγώ θηλάζω αλλά δίνω και συμπλήρωμα (δυστυχως, αλλά είχα άγνοια σε κάποια θέματα και η παιδίατρος δε με συμβούλεψε σωστά όταν έπρεπε.... τελοσπάντων). Ρωτάω για να ξέρω πόσο τρώει περίπου από μένα! Η παιδίατρος μου είπε οτι τα μωρα σε αυτή την ηλικία χορταίνουν με 220 και πάνω.Εγώ τόσο καιρό εδινα 90 απ τα οποια ετρωγε 50-60. Τώρα τελευταια όμως μάλλον εχει μειωθεί το γάλα μου γιατί τωρα το τρωει ολο!είπε να αυξησω το ξενο αρα θα κοπει τα γάλα μου,ε; :-(

Μάντώ πιάσε το καρμάκι που σου χρωστάω! :)

Φιλάκια πολλά κοριτσάρες!!

Καλησπερα Ευα μου!

Πανω στο θεμα θηλασμου δεν μπορω να σε βοηθησω διοτι εγω τα εκανα θαλασσα!

Εμεις τρωμε μονο ξενο περιπου 220-240 το καθε γευμα 5 γευματα την ημερα. Παντως μια χαρα ειναι τα κιλακια της μπεμπας σου.

Οσο για τον υπνο κοιματε στις 9 το βραδυ τον ξυπνω στις 6 το πρωι τρωει και ξανα υπνο μεχρι τις 9 το πρωι. Πιο παλια ομως μπορουσε να ξυπνησει και 4 φορες τη νυχτα!

ευα μου στο κουτι που δινεις κοιτα πισω λεει αναλογος τα κιλα που ειναι και τους μηνες ποσο χρειαζεται το μωρο, η δικια μου με βαση τα κιλα της πρεπει να πινει 180 μλ αλλα εμενα λογο της παλινδρομησης της δινω 150

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΨΩΦΟΚΡΥΟ!!!Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΧΕΟ ΧΟΥΛΧΟΥΛΙΑΣΕΙ ΣΤΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΑΑΑΑΑΑΤΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΛΟ ΓΑΜΠΡΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕ!!!! ΥΠΝΑΡΑς ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ !!ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΑΧΑΧΑ :P

ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙΟΝ!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΙΝΑ ΣΟΥ;;;ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ Ε;;;

ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΟ , ΝΤΑΛΑΚΙ-ΕΛΕΝΑΚΙ, ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ !!!

ΧΑΠΙ ΜΑΜ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ!!ΗΡΘΕΣ Η ΟΧΙ;;

ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΣΑΣ!!ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ!!ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΗ ΖΥΓΙΣΑ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6800!!!ΣΤΥΛΑΚΙΑ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ!!! ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΦΙΛΗΣΕΙΣ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...