Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

Χρονια πολλα μανουλες!!!!

Τα 1α Χριστουγεννα των αυγουστομωρων μας!!!!!!

Ευχομαι να περασετε ολες τελεια!!!

Ελενα κ Μαριαντα σας ευχαριστω τοοοοοοοσο πολυ τις ευχες σας για τη γιορτη μου κ για το τσαχπινακι μου!!!!

Και που να της βγαλω κ τα φρυδια! :woohoo:

Που να ξεχωρισει ο λαιμος απ'τα προγουλια! :P

Τοτε θα ειναι θεα!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Αννα μηπως χτυπησες?Σου πεταξα ολη την πιατελα!!! :laugh: :laugh:

Μαντουλα μου να περασετε τελεια!!!!Ειμαι σιγουρη γι'αυτο!!!Ειστε καλοπερασακιδες κ αυτο φαινεται!!! :laugh: :):):)

Υγεια-ευτυχια κ πολλα χαρουμενα γελακια!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

ΥΓ.Χρονια πολλα στο Εβινακι μαααααας!Σημερα γιορταζει!!!

Ολα τα καλα! :kiss::)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεια και χαρα!! :)

Εμεις ειμαστε πολυ καλα ξυπναμε στις 6 τρωμε και ξανα υπνο. Κανουμε 5 γευματα. Πλεον του δινω 210 και το τρωει και σκεφτομαι μηπως δεν του εδινα αρκετο γαλα. Τελοσπαντων την Τριτη θα παμε για ζυγισμα!

Και αρχιζω...

Μαντουλα νυκοκυρουλα μου καλα κανεις και πατε βολτουλες. Εγω τις τελευταιες μερες τον τρελλανα. Τον βαζω στο μαρσιπο και παμε τζαμπο σουπερ καταστηματα για ψωνια! Περνaμε τελεια. Αφου πιο ησυχος ειναι τελικα στις βολτες παρα στο σπιτι! Οσο για το βαρος του μπεμπη σου μια χαρα ειναι και πολυ του ειναι. Εμενα επρεπε να ειναι απο τα μεγαλα μωρα αφου γεννηθηκε 3800 αλλα ειναι απο τους πιο μικρους. Η γιατρος παντως δεν ανησυχει. Ουτε ο δικος μου θελει πιπιλα και δεν θυλαζουμε. Να σου πω κατι για να ξυπναει ακομα τη νυχτα μπορει να χρειαζεται ακομη το βραδυνο γαλατακι. Θα κοψει που θα παει και δεν θα το πιστευεις!

Μαριαντα μου του αυξησα τα γευματα σε 5. Το τελευταιο το δινω στις 9 μετα το μπανιο και υπνο. Ειμαι και εγω του υπνου (μεχρι τις 10 ειμαι στο κρεβατι) και δεν αντεχω να του δινω πιο μετα.

Αναστασια μου Χρονια Πολλα για τη γιορτη σου εστω και τωρα! Γιορταζε η συμπεθερα μου χτες? Να μας ζησει! Καλε τι φρυδια και προγουλια λες... κουκλα ειναι η κορακλα σου οπως ολα τα αυγουστομωρακια!! :)

Ολυμπια μου δεν γινεται αλλιως. Πρεπει να τον ξυπναω αφου και εγω ειμαι υπναρου. Καλυτερα να κοιμηθω νωρις και να ξυπνησω νωρις. Ευτυχως μετα το γευμα στις 6 το πρωι ξανακοιματε!

Νταλλια μου δοκιμασα να τον ταιζω καθε 3,5 ωρες και δεν το θελει ετσι γυρισα στα 4ωρα! Αυτο με τα κιλα να σας πω την αληθεια με προβληματιζει. Να σου πω γιατι... δεν διχνει να ειναι μικροσωμο μωρο οσοι τον βλεπουν λενε οτι ειναι μπουλουκακι. Αφου να φανταστεις σκεφτηκα μηπως ειναι λαθος η ζυγαρια της παιδιατρου :P

Αρβενα μου ουτε εγω εφτιαξα μελομακαρονα. Που χρονος με το μικρο τερατακι μου. Πηρα υλικα για να φτιαξω σοκολατακια και ακομα δεν τα εχω φτιαξει. Με το ρυθμο που παμε θα τα φτιαξω καλοκαιρι :laugh:

Λοιπον φευγω παω να μπανιαριστω. Αποψε ειμαστε καλεσμενοι για χαρτακι σε φιλους! ΦΙΛΙΑ σε ολες :kiss::kiss:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥ!!!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΤΗΣ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ!

ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Η ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΕ ΔΕ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!ΑΦΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΩΡΟ ΗΣΥΧΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!!!!ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΤΡΩΓΕ, ΚΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΝΑΝΑΚΙΑ!!!ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕ, ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΚΙΧ!!!!ΜΟΝΟ ΞΥΜΠΝΟΥΣΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!!!

ΤΙ ΑΛΛΟ;;;;ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΟΟΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!ΣΑΣ ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΜΩΡΕ!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Εβινάκι μου.. καλώς ήρθες στην παρεούλα μας!!! Μπράβο στην ζουζουνίτσα σου.. που περάσατε τέλεια!! Σας εύχομαι συνέχεια να πηγαίνετε εξορμήσεις και όλα να είναι τέλεια!! Στο αμάξι κι εμάς ο μούργος... κοιμάαααται του καλού καιρού!!! Εμείς τρώμε και στο αμάξι!!! :woohoo: Κάθε βδομάδα πηγαινοερχόμαστε Εύβοια Αθήνα και το αντίστροφο.. οπότε.. αυτό το παιδί σε ένα αμάξι μεγαλώνει τα Σαββατοκύριακα!! Κορίτσια.. έχουμε λυσσάξει τις βόλτες!! Ο γιος μου έχει καταχαρεί!! Το βραδύ πέφτει ξερός! Σήμερα πήγαμε για καφέ στις 5 και κοιμόταν μέχρι τις 9 που γυρίσαμε σπίτι!!! :laugh:

Κουμπαρούλα... είδα λίγο αργά το μηνυματάκι σου!! Δεν πειράζει.. την επόμενη φορά!! Καλά να'μαστε... Αν κι επειδή έχουμε λίγο βηχαλάκι.. ο μικρός.. εγώ έχω μόνο ξερό λαιμό... είπα να μην έρθουμε ακόμα και σας κολλήσουμε γιατί ακόμα δεν ξέρω τι είναι! Το έχει από την Δευτέρα! Θα τον πάω παιδίατρο τώρα αυτή τη Δευτέρα να τον ακούσει μην είναι τίποτα που χρειάζεται να πάρει και του αφήσει κουσούρι!! Το τι μύξα βγάζει... δεν το συζητώ! Πήρα και της ριnofree το ηλεκτρικό και βγάζει... αβέρτα!! Αλλά του βάζω και πολύ ορό για να καθαρίσει και δεν το γουστάρει καθόλου!! Αλλά αφού πρέπει.. μετά το ξεχνάει ευτυχώς!!

Τομάκι μου... χαίρομαι που βρήκατε το προγραμματάκι σας!! Θέμα χρόνου ήταν τελικά!! Από τις 10 για ύπνο;; :woohoo: :woohoo: Έχω να κοιμηθώ στις 10... από παιδί!! Είμαι νυχτερίδα εγώ... Αν δεν πάει 4.. δεν κοιμάμαι!! Πρέπει να έχω κατάρα δεν εξηγείτε αλλιώς!! Να είμαι τύφλα στην νύστα... και να πέφτω πάντα αργά.. και να ξυπνάω πρωί λόγω μπέμπη!!! Να δω όταν θ'αρχίσει το σχολείο πως θα ξυπνάω!!! :ohmy:

Καλημερααααα!Χρονια πολλαααααααα!!!

Ελπιζω να περασατε ωραια Χριστουγεννα κ ευχομαι μια καληηηηηη Πρωτοχρονια!!!!

Εβινακι περασατε τελεια?!!!!!!!!!Τι καλααααα!!!Μπραβο!!!!!

Αγγελουδι η ξανθουλα εε??? :):):)

Τομακι μακαρι να συνεχισεται να τρωτε κ να κοιμαστε τοσο καλα!!!! :)

Ελενα δε σου εχω πει....Σε θαυμαζω!!!Ειστε συνεχεια στο δρομο!!!

Ειναι μια συνηθεια εε?!Εμενα μου φαινεται βουνο!!!

Φιλια στο λουλουνι!!

Και σε οοοολα τα αυγουστομωρακια βεβαια!!!

Παω στην τσαχπινα γτ ο μπαμπας της δεν τα καταφερνει :angry:

Με το 1ο κιχ λεει "τιιιιιιι γκρινιαρα εισαι εσυ"

ή παει την ξαπλωνει καπου κ περιμενει να κατσει εκει ηρεμη για 3 ωρες!!!

Ή...Το αλλο το κουλο....Καθεται μαζι της μπροστα στην τβ με δικαιολογια πως....Δεν κουνιεται γρηγορα η εικονα!!Ναι βεβαια!!!Οι ποδοσφαιριστες κανουν 20 λεπτα να κουνηθουν απ'τη θεση τους!!! :P :laugh:

Kαλημέρα!!!!

Γυρίσαμε !

Μια χαρά περάσαμε! Λιώσαμε στον ύπνο! :lol:

ΤΕλικά το κλίμα του χωριού μας φέρνει υπνηλία..γιατί κοιμήθηκε & το μπεμπεκάκι μου! :silly:

Πάω για δουλίτσες+ψώνια γιατί πάλι σε εμένα θα κάνουμε την αλλαγή ,θα έχω τραπέζι..(ευτυχώς γύρισαν & οι δικοί μου μαζί μας & έτσι θα με βοηθήσει & η μανούλα μου! Τώρα θα πάω στο μάκρο για κάτι ψώνια & μετά συμμάζεμα)

Χθες γίναμε 4 μηνών! & αύριο έχουμε το καθιερωμένο τρυπηματάκι από τη γιατρό.

& εγώ ψιλοαρρωστούλα είμαι ,με κόλλησε μάλλον η σκύλα η συνυφάδα! & αφού της έλεγα να μην πάμε αυτή έλεγε ότι είναι μια χαρά.. Με πονάει ο λαιμός μου πολύ.. :(

Ελπίζω να μην κολλήσω το μωράκι μου ,το οποίο ήταν για άλλη μια φορά τέλειο ! Δεν μας ενόχλησε καθόλου! ;)

dalia αφού είσαι τόσο ξενυχτού πως βγήκε το λουλούνι σου υπναράς?? Τυχερή είσαι!!

Εγώ πάλι κατά τις 12-1 με πιάνει λίγο η νύστα..

Περαστικούλια στο μωράκι σου..να φύγουν γρήγορα οι παλιομυξούλες! Μη σας βρει αρρωστούλιδες ο νέος χρόνος!

Anastacia μου φρόντισε να τον στρώσεις τον αντρούλη σου για να μπορεί να σε ξεκουράζει!!! :lol:

Εμάς ο δικός μας όταν δει τηλεόραση μένει σαν υπνωτισμένο & τη βλέπει & γελάει!!

Zouzounitsa αχ τι καλά παιδάκια που έχουμε!! Στο αμάξι χωρούσατε ?? Γιατί εμείς με το ζόρι πήραμε κάτι λεμόνια-πορτοκάλια!! Είχαμε πάρει όλη την προίκα μαζί!!!

Τι μας έκανε ο άτιμος!!?? Ηρθε η ώρα να φάει & ξύπνησε??!! Σταματήσαμε τον ταίσα & μας τα σέρβιρε!!! Τον αλλάξαμε πάνω στην εταζιέρα! Τα φορμάκια του γεμίσανε ...είχαμε πολύ πλάκα!!

Τομάκι σαν τις κότες στον ύπνο εεε?? Μια χαρά κοίτα να ξεκουραστείς τώρα που σου κοιμάται ! Πάρε & 1 καρμάκι!

Με τις υπόλοιπες θα τα πούμε μετά γιατί πάω για τα ψώνια μου!

Γεια σας κοριτσακια μου!! εμεις τα χριστουγεννα τα περασαμε σπιτι ειχε πιασει πονοδοντος τον αντρα μου, το βραδυ ομως τον ξεσηκωσα και πηγαμε μια βολτουλα! την αλλη μερα κατεβηκαμε γλυφαδα που ειχανε στησει καρουσελ τρενακια, τραμπολινο και πηγαμε και ξεσαλωσε ο μικρος, η μικρη κοιτουσε, πηρε και εναν υπνακο χαχα καλα περασαμε, τωρα πρωτοχρονια θα παμε στα πεθερικα για φαι το μεσημερι, αντε να ξεμπερδεψουμε και απο εκει γιατι δεν πεταω και την σκουφια μου! θα εχει και εορταστικη αδεια ο αντρουλης μου!! κουμπαρουλα καταλαβα οτι δεν θα ειδες το μηνυμα αλλα στειλε ενα μηνυμα μετα να μην πω και εγω οτι με εγραψες χαχα αντε εσυ καριωτινα επρεπε να εισουνα στην προηγουμενη ζωη σου δεν εξηγειτε αλλιως, φιλια πολλα!!!

α δεν σας ειπα πηραμε της frezyderm την κολονια σημερα ωραια ειναι και της πηρε η μανα μου και το σαμπουαν και πριν μια εβδομαδα επειδη δεν ειχε την κολονια της πηρε και την κρεμα για το αλαγμα της πανας, λοιπον η κρεμμα η μεγαλη μπορει να κανει 15 ευρω αλλα παιδια καμια σχεση με αυτες που βαζουμε οταν αλαζεις την πανα την εχει αποροφησει το δερμα δεν μενει πανω να μην βγαινει και η μικρη ειναι απιστευτα απαλη και μυρωδατη, οσες εχω βαλει εχουν μεινει πανω αυτη αποροφιεται και κανει απιστευτη απαλοτητα θα της ξαναπαρω γιατι οκ δεν μπορω να δινω και 15 ευρω συνεχεια αλλα θα της βαζω εναλαξ και απο αυτην

marianda moy γεια σου & σενα !!

& εμένα μου την έφερε ο κουνιαδούλης μου (φαρμακοποιός) την κολώνια αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.. βασικά πάνω μου την δοκίμασα μπορεί στο δέρμα του μωρού να μυρίζει καλύτερα αλλά θα ήθελα να μυρίζει πιο ... σαν πούδρα..πιο μωρουδίλα αυτή είναι σαν άοσμη..

Κρέμα & εγώ έχω της frezyderm είναι πιο ρευστή από την sudocrem που χρησιμοποιώ &πιο ωραία μυρωδιά & απορροφάται εύκολα ( τι εννοείς μικρή-μεγάλη ? έχουν 2 είδη :huh: ??)

Παρε & εσύ 1 καρμάκι!!

Πήγα πήρα δωράκια για να δώσω την Πρωτοχρονιά & τώρα θα έρθει ο αντρούλης μου να πάμε να πάρουμε τα υπόλοιπα!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!!ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΟ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΗΣ ΣΟΥΝΤΟΚΡΕΜ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ!!ΠΑΡΕ ΚΑΡΜΑΚΙ!!!!

ΜΑΝΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΩΡΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!ΗΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΠΑΓΑΖΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΧΑΧΑΧΑ!!!!ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΩΡΕ!!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑΣΩ!!ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΡΜΑΚΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!!!

κοριτσακια μου και εμενα η κολονια ενταξει καλη ειναι αλλα απο τα δειγματα της σειρας που ειχα μυρισει νομιζα οτι θα ειναι πιο ωραια,βεβαια οταν στεγνωσε μετα μυριζε ωραια αλλα την περιμενα πιο καλη, αυτο που σας ειπα ειναι η κρεμμα για την πανα για μενα ειναι φοβερη, και soudocream της εχω βαλει αλλα της μενει δεν την αποροφα, τι να πω ειναι και στο δερμα φαινεται του καθε μωρου, ισως γιαυτο της frezyderm μου εκανε τοσο εντυπωση, παντος με την κρεμμα για την πανα μυριζει τοσο ωραια που θελω να αλοιφτω και εγω χαχα κριμα που δεν μυριζει τοσο ωραια και η κολονια, παντως ετσι μου ερχεται να παρω την κρεμμα να βαζω και εγω χαχα τρελενομαι γιαυτη την πουδριλα με γλυκια μυρωδια που εχει, σας ευχαριστω για τα καρμακια και θα ανταποδωσω φιλια

α μαντω στο φαρμακειο η φαρμακοποιος της ειπε της μητερας μου αν ηθελε την μικρη κρεμμα η την μεγαλη; ετσι συμπεραναμε οτι εχει δυο μεγεθη, αυτη που πηρε ειναι 125 ml ρωτα τον κουνιαδο σου θα ξερει!

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!! Χρόνια πολλά σε όοολες!!!!!!!

Τί μου κάνετε;

Ξέρω.... χάθηκα αλλά δε σας ξέχασα!!! Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαινα να γράψω!! Κατ 'αρχάς, πάρτε όλες μπομπονιέρες!!!!!!!!! :)

Παντρεύτηκα!!!!!!!!!! Θα βάλω και φωτό να δείτε!! Το αγγελούδι μου ήταν παρανυφάκι!!!! :)

κατα τα άλλα, κλείσαμε τους 4 μήνες, παίζουμε, γελάμε, στηρίζουμε πολύ καλά το κεφαλάκι, γυρνάμε από μπρούμητα ανάσκελα αλλά όχι το αντίθετο!! Α!!! Οταν κλαίμε λέμε μαμαμαμαμαμα.... Δεν ξέρω γιατί αλλά μόνο τότε λεει μα. Γενικώς, εκτός από το αγκού δε λέμε κάτι αλλο! Προσπαθούμε όμως όλη μέρα να μιλήσουμε με αποτέλεσμα να φτύνουμε συνέχεια!! χαχα!

Αλλά κάποια σύμφωνα τα λέμε!! Αυτά τι αλλα;

Μου λείψατε βρεεεε!!!! Άπο δω και πέρα θα τα λεμε πιο συχνά!!

Φιλάκια πολλά σε Μαντώ, Τόμα, Αναστασία, Εβινάκι, Μαριάντα, Ελενα και όσες ξεχνάω!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

αχ Ευα μου να ζησετε κοπελα μου, την επιασα την μπουμπουνιερα πολυ νοστιμη χαχα!! αντε μην χαθεις παλι πολλα φιλια νιοπαντρη κουκλα και καλους απογονους χαχαχα!! το καλυτερο παρανυφακι ειχες!!

Σ' ευχαριστώ πολύ, να 'σαι καλά!! Πιάσε αλλη μια μπομπονιέρα αφου σου άρεσε!! χαχα!

Οχι, δεν ξαναχάνομαι τώρα! Θα χω πιο πολύ χρόνο από δω και πέρα! Είχα ετοιμασίες γαμου-σπιτιού + ένα μωρό και φαντάζεστε τρέξιμο!!

Θα προσπαθησω να βάλω μερικές φωτό από το γάμο!!

eva_25 έγραψε:

Σ' ευχαριστώ πολύ, να 'σαι καλά!! Πιάσε αλλη μια μπομπονιέρα αφου σου άρεσε!! χαχα!

Οχι, δεν ξαναχάνομαι τώρα! Θα χω πιο πολύ χρόνο από δω και πέρα! Είχα ετοιμασίες γαμου-σπιτιού + ένα μωρό και φαντάζεστε τρέξιμο!!

Θα προσπαθησω να βάλω μερικές φωτό από το γάμο!! DSC04961.JPG

Αχ είστε πολύ πολύ όμορφο ζευγάρι!!! Να ζήσετε... Να ευτυχήσετε!!! Και μ'άλλο μωράκι σύντομα!!! :)

Κόριτσια μου... χρόνια πολλά και πάλι!!! Σας διάβασα.. αλλά θα επανέλθω αύριο να γράψω περισσότερα.... γιατί κουτουλάω από την νύστα!!! Φιλάκιαααααα!!!!!

Σ' ευχαριστούμε γλυκειά μου!! Κ εσύ ότι επιθυμείς σου εύχομαι!

Οσο για τη μπουμπού... όντως έκλεψε την παράσταση!!

Εδώ χορέψαμε και οι τρεις μας το "ηρθες" του Ρουβά που της το χουμε αφιερωσει!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΥΛΕΣ ΜΟΥ!!!ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΙΣ!!ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ!!ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!!ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΤΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ!!ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΙΤΣΑ!!!

ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΜΟΒΑΦΤΙΣΗ ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2010!!!ΑΡΧΙΖΩ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ!!!!!ΑΧ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ!!!!!ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΕΙΤΕΡΙΝΓΚ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΩ ΑΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!!!ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ!!ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ;;;ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!

ΜΑΝΤΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΚΑΡΜΑΚΙ!!ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΝΥΜΦΗ ΕΥΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!! :kiss:

εβινα μου ρωτησες την εκκλησια αν αφηνει να κανεις εξω στο προαυλιο κετερινγκ; εμας εδω δεν αφηνουν αμαν πια με τις ιδιοτροπιες τους, εδω ουτε στολισμο δεν αφησαν να κανω στη βαπτιση του γιου μου με την εγκυκλιο που βγηκε πριν 4 χρονια ελεος!! μηπως να ανεβω θεσσαλονικη να την βαπτισω χαχα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...