Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

Καλές διακοπές στη ζουζουνίτσα & σε όποια άλλη κοπέλα καταφέρει να πάει διακοπούλες..!! B)

Εμείς είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα πάμε κάπου.. :blush:

Εχθές είχαμε πάει από το πρωί σε κάποιες ξαδέρφες του άντρα μου ,κάτσαμε έως το απόγευμα & μετά πήγαμε σε 1 εγκυούλα φίλη μας & κάτσαμε έως το βράδυ..

Το αγγελούδι μας απίστευτος!!

ΗΤαν τέλειος,είχαμε μαζί τα συμπράγκαλα του & δεν παραπονέθηκε καθόλου.. ίσα ίσα που του άρεσε που ήταν συνέχεια σε διάφορες αγκαλιές!! ;)

dalia ενα καρμάκι στο λουλούνι & σας αφήνω γιατί έρχονται κάτι φίλοι μας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι κανετε καλε????

Χαθηκα κοριτσακια μου αλλα ετρεχα για τον προγεννητικο ελεγχο (ΠΑΑΑΑΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΗΗΗΗΗΗ) για εμβολιακι της μικρης και για υπερηχο και μεσα σε οοολα αυτα καναμε και τα χριστουγεννιατικα μας ψωνια. Της πηρα ενα φορμακι κοκκινο απο zara που γραφει my 1st christmas και μια μπερτα του αγιου βασιλη για απο πανω. Σκετη τρελα

Εχουμε φτασει αισιως τα 6 κιλα και τους 61 ποντους και το νεο μας μωρακι ειναι 2,2 ποντους χιχιχι. Σε 2 εβδομαδες παμε για αυχενικη!!!!

Εχω να πω οτι ολσ τα ζουζουνια σας ειναι κουκλια αλλα θα με συγχωρησετε κοριτσακια μου γιατι θα κανω ενα επιπλεον κομπλιμεντακι στον γαμπρο μου το λουλουνι το Μητσαρα!!!!!!!!!!

Σας φιλω γλυκα γλυκα και καλο ταξιδι σε οσα κοριτσακια θα πανε εκδρομουλα

Καλημερα!

Ευτυχως μας περασε η μυξουλα και σε εμενα ο πονοκεφαλος. Κοριτσια εκει που δεν μου κοιμοταν καθολου κοιματε απο τις 9 μεχρι τις 8 το πρωι. Πηρα τη γιατρο τηλεφωνο και τον πηγα για ζυγισμα επειδη εκανα μονο 4 γευματα. Επαθα ΣΟΚ! Πηρε μεσα σε 10 μερες μονο 120 γραμμαρια!! Μου ειπε οτι πρεπει να τον ξυπναω για να κανει 5 γευματα. Παει ο κοπος μου με τον υπνο. Αποφασισα να τον ξυπνο η ωρα 5.30 το πρωι να τρωει και ξανα υπνο. Ευτυχως πετυχε!! Στις 29-12 εχουμε ξανα ζυγισμα να δουμε αν καναμε διαφορα... ο μοντελος :P !

Πηγα κομμωτηριο εβαψα μαλλι αυριο εχω νυχια και μεθαυριο καθαρισμο προσωπου. Καιρο ειχα να τα κανω ολα αυτα μαζι!! Επισης ψωνισα μποτες ενα φορεματακι 3 μπλουζες και μια φουστα!

Ζουζουνοσυμπεθερα μου καταρχην καλα να περασετε στις χριστουγεννιατικες διακοπουλες σας που ξεκινανε σημερα!! Αχ ρε συμπεθερα και εγω ετσι παθαινω και στο τζαμπο και στο σουπερ πας για ενα πραγμα και φευγεις με 50!! Προχτες στο σουπερ εδωσα 288ευρα!! Μεγεια το παρκοκρεβατο καλους υπνους και τρελλα παιχνιδια! :)

Μαντουλα πως τα καταφερνεις με τις δουλειες? Εγω ουτε τα πιατα δεν μπορω να πλινω με τον μπεμπη. Καρμακι διοτι εισαι νυκοκυρουλα πρωτη! :) Βλεπω και εσυ μια τρελλα με τα ψωνια οπως και ολες.

Φουλινακι μου αφρατο και το δικο σου μπεμπε... Μπραβο! Ευχομαι να μην εκανε πυρετο απο το εμβολιο. Σας ευχομαι καλα ψωνια! Καλα αρχισαν οι διαφοροι ηχοι και οι τσιριδες και εχει γινει ο χαμος. Πολυ γελιο και εμεις!! :)

Αναστασια καταρχην πολυ ομορφη φωτο εβαλες. Καλε αυτη θα σηκωθει να περπατησει :) ! Γιατι ντρεπεσε βρε εγω να δεις ποσες φορες το κανω αυτο :blush:

Μαριαντα μου χαιρομαι που καταευχαριστηθηκες τα ψωνια σου! Φανταζομαι τελεια θα ηταν με το μωρο στο μαρσιπο! Και εγω ηθελα να τον παρω μαζι μου αλλα ηταν αρρωστουλης. Δεν πειραζει αλλη φορα!

Αρβενα μου και εμεις ειμαστε με τον φυσιολογικο ορο στη μυτουλα περαστηκα σας. Φιλια στο γιο σου!!

Νταλια μου ετσι θα κανω απο την επομενη φορα μαζι μου!! Ηταν λιγο αρρωστουλης και ειπα να τον περιορισω. Και εσεις με τον ορο και μετα τα ρουφατε. Ακου να δεις πλακα. Ο αντρας μου μολις το ειδε νομιζε οτι θα τα ρουφαω για τα καλα :laugh: :laugh: ! Ασε πολυ πλακα :laugh: :laugh:

Αννουλα μου ευχομαι τα καλυτερα στην αυχενικη και φιλια στην ομορφουλα σου!!

Αυτα κοριτσια σας φιλω παω διοτι ξυπνησε και γκρινιαζει!!

Σας χαιρετώ μία στα <<γρήγορα>> γιατί βράζω κοτόπουλο για σουπίτσα & ζύμωσα ψωμάκι & φουσκώνει!!

Σήμερα το πήρα απόφαση & πήγα βόλτα με το μπεμπεκάκι μου πιο μακριά από κάθε άλλη φορά !

Τον φόρτωσα ωραία & καλά & πήγαμε στα jumbo δίπλα στο Mall ,μπήκα αττικό οδό ..

Τα χρειάστηκα λίγο στην αρχή αλλά όλα μια χαρά !!

Τώρα που πήρα τον αερά & όσο έχει καλό καιρό θα βγαίνω πιο συχνά!

Απλά θέλω να πάω να πάρω καθρεφτάκι για να τον βλέπω...

Α περιμένω από χθες να αδιαθετήσω & δεν ήρθαν...

Δεν πιστεύω να μου την έκανε πάλι ο σύζυξ & εγώ να μην πήρα είδηση πάλι!! :woohoo:

ΣΑν αύριο είχε γίνει η σύλληψη (σύμφωνα με τους υπέρηχους,γιατί δεν θυμόμασταν :laugh: ).

Τομάκι μια χαρά σε βρίσκω ..

Πλήρης ανανέωση!!!

Μπράβο!

Οσο για τα κάλαντα όπως σου έγραψα στο facebook τα λέτε πιο νωρίς εε?

Αντε & από του χρόνου να τα καμαρώσουμε να μας τα λένε!! :kiss:

Εμένα δεν ξέρω πως θα αντιδράσει ..πάντως εχθές είχαμε βάλει το cd του gummy bear μα τα χριστουγεννιάτικα & τον είχαμε αγκαλιά & χορευαμε & ξεκαρδιζόταν!

& εμένα αυτό το μήνα δεν έχει πάρει πολύ.. Σε 23 μέρες μόνο 830gr..δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο πίνει γιατί θηλάζω κιόλας αλλά άλλες φορές που δίνω συμπλήρωμα πίνει 170 άλλες 120 & έχει τύχει να πιει & 250..

Πάω να δω το φαγητό & θα ξαναμπω !

Φιλάκια!!!

τα υπολοιπα θα τα διαβασω αργοτερα, αυτο που θελω να πω ειναι στην ΜΑΝΤΩΩΩΩΩΩΩ τι λες βρε τρελλο δεν πηρε πολλα ο μικρος στις 23 μερες 830γρ ειναι μια χαρα, ελεος ποσο θελετε να παχαινουν πια τα μωρακια σταματηστε να ανχωνεστε, ΤΟΜΑ και εμενα μου εχει πει 5 γευματα ετσι μου κοιμαται γυρω στις 10 αλλα στις 12 την σηκωνω και της δινω το τελευταιο της γαλα για να κανει 5 γευματα και μετα οποτε ξυπνησει το πρωι συνηθως 9 η ωρα ξυπναει

Γεια σας κουκλες!!

Η τσαχπινουλα εκανε πυρετο απο προχθες το απογευμα.. :(

Μεχρι 38,4...Απο χθες βραδυ(φτου φτου) ειναι μια χαρα!!!

Τομακι ζηλεψα ανανεωση!!!!

Ευχαριστω για φωτο!Ναι...Περπαταει που κ που!!!Πλακα κανω!!!!

Παντως μια φορα που την εβαλα να πατησει κατω ηταν πολ γελιο το θεαμα!!!

Μια σταλιτσα νινακι!!!!!!

Μαντουλα μια χαρα βαρος πηρε το παιδακι σου!830??!!!!!

Ποσο περιμενες???Παντως στον 4ο μηνα παιρνουν πολυ λιγοτερο απ'οτι τους 3 πρωτους!Τουλαχιστον για θηλασμο που ξερω απο 750 ΜΟ τους 1ους 3 γινεται 350 για τους επομενους 3!

Αννουλα με το καλο η αυχενικη!!!!

Φιλακια σε ολες!Ξυπνησε τσαχπινακιον!

και επανερχομαι, εβινα χρονια πολλα αν και δεν ξερω γιατι χαχα γιορτη εχεις; γενεθλια δεν ξερω, αναστασια και αννα προσκυνω τελεια κοριτσακια ειναι και τα δυο πολυ κουκλια!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσαρες μου κ μια μεγαλη καλησπερααααα στα πανεμορφα πλασματακια σας!!!

Μπηκα βιαστηκα βιαστηκα γιατι κανω μελομακαρονα...!!!!

Τομααααααααα μην το κανεις αυτο αγαπη μου μην τον σηκωνεις 5 το πρωι μετα θα το συνηθησει κ θα σου ξυπναει συνεχεια. Να του κανεις 5 γευματα ξεκινα 8 το πρωι που ειναι νορμαλ ωρα κ μετρα τωρα.... 8-12-4-8-12!!!! Μια χαρα κ αν δεν αντεχεις μεχρι τις 12 το βραδυ δωστου γαλα στο 3ωρο, δλδ στις 11.

Αχ παναγιτσα μου ο γιατρος σου ειπε να το ξυπνας το ερμο στις 5????

Οι γιατροι φωναζουν κ λενε ποτε οταν ξυπνανε απο μονα τους την νυχτα μην τους δινετε γαλα, λιγο αγκαλιτσα πιπιλα κ υπνο, μαθαινουν κ μετα θα ξυπνανε συνεχεια, οχι να τα ξυπναμε εμεις χαραματα!!!!!

Σημερα με τον μικρο μου μας πηρε ο υπνος ξυπνησαμε 10 το πρωι!!! Τα γευματα του τα εκανα ανα 3.30 ωρες για να μου βγουν 5 γευματα κ να μην χασει κανενα, θα τυχει κ αυτο ανθρωποι ειμαστε μας περνει λιγο παραπανω ο υπνος!!!!

Σας φιλω παω να δω τα μελομακαρονα μην τα καψω κιολας....πρωτη φορα κανω!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλησπέρα

Σας γράφω γρήγορα γιατί η μικρή θα ξυπνήσει όπου νάνε για να πιει.

Folympia πετά και από δω κανένα, γιατί εγώ δεν προλαβαίνω ούτε μπάνιο να κάνω, πλακά πλακά σε ζηλεύω. Με τον γιο μου ήμουν όλοι μέρα στην κουζίνα, ενώ τώρα με δυο δεν προλαβαίνω.

Anastasia πώς είναι η ζουζούνα;

Και έμενα μου έκανε μια μέρα πριν δυο εβδομάδες 38,4 πείρα τον γιατρό και μου είπε να της δώσω δεπόν και αυτό ήταν δεν μου ξανά έκανε,

Μαντω μια χαρά βάρος έχετε πάρει. Εμείς σε ένα μήνα πήραμε 400 γρ. τη να πω και εγώ,

Τομα μην στεναχώριεστε και η δίκια μου μέσα σε 20 ήμερες είχε πάρει μονό 200γρ, ο γιατρός φοβήθηκε μέχρι που της κάναμε εξετάσεις αίματος, ουρά, σάλια και μυξούλες. Και μια χαρά μας βγήκαν λίγο χαμηλό αιματοκρίτη, μετά από μια εβδομάδα που την ξαναπήγαμε είχε πάρει 200γρ, δεν ξέρω τη να πω.

Σας αφήνω ξύπνησε.

Επιστρέφω σε λίγο.

Ήρθα

Αναστασία τη κουκλίτσα είναι αυτή; Καρμα για την κορουλα σου. Μετά σειρά εχει η κορούλα της μαριανδας.

Αννούλα με το καλό και να χαίρεσαι την κορούλα σου.

Ζουζούνιτσα καλές διακοπές.

Μαριανδα να μου φιλήσεις τα αστερία σου.

Καληνύχτα

:kiss :kiss::kiss: :

Καλημέρα!! Μπαίνω μία πεταχτά να ευχηθώ στην Αναστασία μας!!!

Χρόνια Πολλά Αναστασία!!!!

Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!! Οτι επιθυμείτε!! & το κλασικό άντε & με ένα αδερφάκι στην τσαχπινούλα !

Αναστασία μου τώρα διάβασα για τη τσαχπινούλα σου.

Περαστικά σας!!

& εμένα με γαργαλάει μέρες τώρα ο λαιμός μου ,αλλά ελπίζω να είναι μόνο αυτό.

Δεν αδιαθέτησα αλλά μάλλον θα το κάνω το ριμαδιασμένο το τεστ να μου φύγει η ιδέα.. Δεν νομίζω ότι είμαι αλλά για την ιδέα & μόνο.

Τόσα χρόνια έχω κάνει αμέτρητα,λόγω της ανώμαλης περιόδου,άλλο ένα δεν με πειράζει.. & ένα φοβερό πράγμα με το που έκανα το τεστ ηρεμούσα & μου ερχόντουσαν την ίδια μέρα!!

Αφού λέει ο άντρας μου : Πρέπει να το πληρώνω για να σου έρθουν?? :laugh:

Folympia πως βγήκαν τα μελομακάρονα?? Στείλε & σε εμάς!

Δεν κατάλαβα τι λένε οι γιατροί? :huh:

Οταν ξυπνάει τη νύχτα να του δίνω πιπίλα & αγκαλιά? :dry:

Γιατί το δικό μου λυσσάει στην πείνα.

Πίνει κάτι 200αρια & πιπίλα δεν παίρνει!

Κανει σαν να θέλει να κάνει εμετό,;oταν του τη δίνω..

Εχει την προσωπική βυζοπιπίλα & μέσα σε λίγα λεπτά ξανακοιμάται(αφού πιεί τα 200l).

marianda μου η αλήθεια είναι ότι ξέρω ότι είναι μια χαρά & μέσα στα φυσιολογικά όρια είμαστε αλλά βλέπω τα άλλα 8κιλα θηριακια & λέω μήπως κάτι φταίει..

Γεννήθηκε 2780 & τώρα κοντεύει 4 μηνών & είναι 6700,απλά συγκριτικά με τα δικά σας θα έπρεπε να είναι παραπάνω μάλλον αφού εξακολουθεί να τρώει στα 3ωρα & τη νύχτα ξυπνάει ακόμα..Είμαστε στα 7 γεύματα συνήθως..

Κοριτσαρες σας ευχαριστω για ολα!!!

Κ για τη γιορτη κ για την κορουλα κ για....το αδερφακι της 3-4 χρ αργοτερα! :P :laugh:

Μαντουλα θα'θελες να εισαι εγκυος?!Αν ναι πες να στειλω τη θετικη μου σκεψη!!!!!!!!! :)

Αννα εκανα κ εγω μελομακαρονα!!!Ελα!Πιααασε!!!! :laugh:

Φιλια σε ολες!!!

Μαντώ μην στεναχώριεστε και η δίκια μου 6640 είναι. δεν είναι όλα τα παιδία ίδια. Να φανταστείς ότι ο γιο μου 4 μηνών ήταν 9000γρ, και 70 ύψος, και της συννυφάδας μου 1 χρονών είναι 7500γρ. Παίζουν ρολό και τα γονίδια και ποσο γεννηθηκε.

Έχετε 90% ανάπτυξη.

Από τη γνωρίζω αν ξεπερνά το 100% και πάνω δεν είναι φυσιολογικό. Και κάτω από το 3%. μια χαρά είστε.

ΜΑΝΤΩ μου παιζει ρολο ποσο γεννηθηκε το λεω και το τονιζω εμενα ειναι 4αρων μηνων και ειναι 6 κιλα τι μου λες τωρα; επειδη γεννηθηκε 2940 και βγηκε απο το μαιευτηριο 2700 ο γιατρος την βρισκει φυσιολογικη αν ειχε γεννηθει 3500 τοτε θα μου ελεγε οτι ειναι μικρη καταλαβες; και εσενα γεννηθηκε πιο μικρος και μια χαρα ειναι στα κιλα του μην βλεπεις τα αλλα παιζει ρολο το ποσα κιλα γεννηθηκε το καθε μωρο!! και πινει και αρκετο γαλα το καμαρι σου, εγω λογο της παλινδρομησης της δινω ολα τα γευματα 120 και μονο τα δυο πρωι και βραδυ 150. λοιπον χαλαρωσε γιατι για τα κιλα που γεννηθηκε ειναι παρα πολυ καλος στα κιλα του

Γεια σας κοριτσάκια... Έχω καιρό να μπω... Μπαίνω στα κλεφτά ρίχνω μια ματιά .. γράφω ένα δυο ποστ και ξανά απ'την αρχή!!! :laugh:

Ας αρχίσω... Πρώτα απ'όλα από την Αναστασία με την κουκλάρα στην φώτο!! Καλά είναι και πολύ ΘΕΑ!!! Την χαζεύω και την φτύνω... να μην την ματιάσω!!! :laugh: Χρόνια πολλά κι από δω.. αν και τα είπαμε και στο άλλο ποστ.. και εννοείτε σ'ευχαριστώ με την σειρά μου ... για το 2ο λουλουνοπαίδι να μου μοιάζει!!! Άντε να δούμε.. :laugh: :laugh: Κι εννοείτε, περαστικά για την τσαχπινούλα σου!! Είναι κι εμένα με βήχα ο μικρούλης.. 2 μέρες!! :( Ευτυχώς πυρετό δεν έχει! Μόνο μυξούλες και βήχα!

Συμπεθερούλαααααα...(_Άννα_) τι τρελή φώτο!!! Δεν το συζητώ.. Όσο πάει γίνεται μια κουκλάρα... Αχ γιόκα μου... θα σε τρελάνει το άτιμο το θηλυκό!!! :P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κουμπάρααααα..... πολλά πολλά φιλάκια στα ζουζούνια!!!!

Αφροδιτάκι... μπράβο σας για τον ύπνο!!! Πολύ καλά!!! Αλλά κι εμένα μου είχαν πει ότι τα 4 γεύματα είναι πολύ λίγα και κάθε μέρα κάθομαι και μετράω κι αγχώνομαι να τρώει 5! Το τελευταίο το δίνω 12 πολλές φορές και 1 το βράδυ! Το πρωί από τις 8:30 και μετά όποτε ξυπνήσει! Τον ταίζω κάθε 3,5 ώρες να βγαίνει.. στις ώρες και πολλές φορές τον βλέπω και δεν πολυπεινάει!! Του δίνω πιο λίγο γαλατάκι απλά ..δεν τον πιέζω να το φάει όλο!

Μαντούλα... θα σου πω ότι κι η Μαριάντα!! Παίζει ρόλο πόσο γεννήθηκε ένα μωράκι! Τα 8κιλα τα δικά μας θρεφτάρια... γεννήθηκαν από 3.500 κιλά και πάνω!! Και μην νομίζεις ότι είναι κι ότι καλύτερο!!! Δεν μπορώ να ελέγξω το σώμα μου, την πλάτη μου τα χέρια μου από τον πόνο!!! :blink::blink::blink: Ειδικά όταν τον αλλάζω και τον πλένω!!! Άστα να πάνε!!! :laugh: Σηκώνω τσάμπα βάρη... Τύφλα να'χει το γυμναστήριο!!

Αννούλα( ΑΡΒΕΝΑ ) του βάζω της οτρισαλίν τον ορό, έκανα λάθος που έγραψα οτριβιν, :blush: !! Είναι μικρά φιαλίδια κι έχουν μικρό άνοιγμα και μπαίνουν εύκολα!! Άσε φρίκη είναι για τα μικρά! Εμένα συμβιβάζεται τις περισσότερες φορές περιμένει να τελειώσουμε ο κακομοίρης!! Πολύ βολικό μωρό! Θυμάμαι οι ανιψιές μου... λες και της έσφαζαν!! Και τα ρουφάω με ειδικό πάλι της οτρισαλίν.. αλλά κοντεύω ναπάθω αναρρόφηση!! :laugh: Μου πήρε όμως η μαμά μου το ηλεκτρικό το rinofree που έχει 55 ευρώ... και θα το έχω την Πέμπτη που θα κατέβω Αθήνα!! Θα το δοκιμάσω και θα σας πω!!!

Πολλά πολλά φιλάκιαααα... Πάω για τάισμα και μετά για νάνι... ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!! ;):P

Μαντούλα ευχαριστώ για το καρμάκι.. ανταποδίδω...

Ζουζουνίτσα.. καλά να περάσετε...

Καλημερίζω τα πιο όμορφα μωρά(με τις πιο όμορφες μαμάδες) :P

Εχθές πάλι πήγαμε για κατάθεση στο carrefour! :silly: 260ε πάλι!

Πήραμε & 1 καρότσι pampers γιατί είχαν 25% έκπτωση & σήμερα ξαναπήγα για να πάρω δώρο στη συνυφάδα μου.

ΤΕλικά μας τη βάρεσε & θα πάμε Καλαμάτα στους γονείς μου (που μαζεύουν ελιές) .

Αυριο θα πάμε Κινέτα στη συνυφάδα & μετά χωριό!

Το πρώτο του τόσο μεγάλο ταξιδάκι..(μέχρι Λουτράκι είχαμε φτάσει).

Α Εκανα το τεστ αλλά ευτυχώς δεν είμαι.. με φαντάζεστε?? Αφού ακόμα δεν έχω κοιμηθεί νύχτα να έχω & εγκυμοσύνη?? :woohoo:

Σήμερα Προσπάθησα να πάω ταχυδρομείο-εθνική για τα κωλοσήματα αλλά γινόταν χαμός .

Το απόγευμα θα πάμε για δωράκια ,μετά για γευσιγνωσία στο κέντρο που έκλεισαν οι κουμπάροι για το γάμο τους & άυριο θα ετοιμάσω & τα πραγματάκια μας.

dalia καρμάκι για το λουλούνι!

Γιαυτό επειδή θα ξαναμπώ μάλλον μετά τις 27(καθώς στο χωριό δεν έχουμε internet :laugh: εύχομαι σε όλες σας

Χρόνια Πολλά!!! Καλά ΧΡιστούγεννα , να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας !

& χρόνια πολλά & στην Εβίνα μας για τη γιορτούλα της αύριο !!!

Καλέ... που είστε;; Σας απορρόφησαν οι γιορτές;;;; :P:P

Μαντούλα καλό ταξίδι.... να περάσετε τέλεια!!! Και να γυρίσετε πιο ανανεωμένοι ... !!! :) Ευχαριστούμε για το καρμάκι και πάλι!!! Και φυσικά .. ανταποδώσαμε!!! Κι εννοείτε πως θα ξαναδώσουμε.. έτσι για το καλό των ημερών!! ;);) Και φυσικά για τον κούκλο γιο σου!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!...

Καλέ... την τελευταία μέρα το χρόνου.. το λουλούνι μου θα γίνει 5 μηνών!!! :woohoo: Πως μεγάλωσε έτσι το σκατουλάκι μου;;

Πολλά φιλάκια κοριτσάρεςςςςςς....

:( Που είστε καλέ οι υπόλοιπες;;; :(

Είπα να πω...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ... ΜΕ ΥΓΕΙΑ .. ΕΥΤΥΧΙΑ.. ΑΓΑΠΗ.. ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!! ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΚΙΑ.... :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...