Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα!

Εχω φοβερο πονοκεφαλο! Πηρα ντεπον αλλα δεν μου περασε.

Ο μπεμπης παει καλα με το υπνο αλλα μου μειωσε τα γευματα απο 5 τα εκανε 4!

Χτες πηγα τζαμπο να παρω δωρα. Δεν περασε ουτε μιση ωρα και με πηρε ο αντρας μου τηλεφωνο 'Ελα και κλαιει ο γιος ΣΟΥ' καταλαβατε οταν γκρινιαζει και κλαει ειναι μονο γιος μου... τι να πεις αντρες! Πηρα οτι πηρα και εφυγα αρον αρον. Δεν τελιωσα τα ψωνια... Επιστρεφω στο σπιτι και ο μπεμπης ειχε ηδη κοιμηθει!!!

Ανστασια μου τερατακι δεν λες τιποτα. Προσπαθω να τον βαζω στο αυτοκινητο μονο κοιμησμενο. Αν ξυπνησει καηκα!!

Μαριαντα μου με γεια το μαλλι και περαστηκα στο ποδι.

Ζουζουνοσυμπεθερα καλα ψωνια στο χοντος και καλο πακεταρησμα για το ταξιδακι σας!

Ολυμπια μου θηριακι και το δικο σου νινι. Μπραβο σας. Και εμεις προσπαθουμε να εχουμε ενα προγραμμα 9,1,5!! Αληθεια οι κρεμες ποτε αρχιζουν? Στον 5?

Μαντουλα μου πολυ καλη νοικοκιρουλα εισαι τι πιτσες τι κουραμπιεδες... Μπραβο σου!

Αρβενα μου κουκλια τα μωρα σου να σου ζησουν!!

Νταλλια μου ευχομαι ηλιολουστη μερα για να πατε πολλες βολτουλες!!

Αυτα κοριτσια παω να ξαπλωσω διοτι μου ερχετε και αναγουλα...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΥΜΠΑ ΑΣΟΥ!!!ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΡΙΠΠΗ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!! :P

ΠΗΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΖΑΜΠΟ ΧΘΕΣ!!ΤΗΣ ΠΟΥΤ.........ΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ !!!!Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΛΕΜΕ!!!!ΟΥΡΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!!ΑΛΛΗ ΨΩΝΙΣΑ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΜΟΥ!!ΠΑς ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΕΣ ΑΡΧΙΚΑ!!ΧΟΧΟΧΟΧΟ!!!!

ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΗΣ ΜΑΚ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!!!ΤΕΛΕΙΕΣ ΣΚΙΕΣ ΣΕ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ ΥΦΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΝΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΛΗ!!ΤΟ ΦΧΑΡΣΤΗΘΗΚΑ!!!

ΑΡΒΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;

ΤΙ ΑΛΛΟ;;; ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΛΗΤΩ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ!!ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΚΕΙ!!ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ!!!!

ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! :P

Δημοσίευση

καλημερίζω τις μανουλίτσες!!!

Πάω για δουλειές γιατί σήμερα θα μας φέρουν τα χαλιά (το πήραμε επιτέλους απόφαση!!) & πάω για καθάρισμα!

Δουλέυουν όλα πλυντήρια -στεγνωτήρια-πιάτων & είμαι φουλ στις δουλίτσες

Αν μπορέσω θα μπω μετά !!! :kiss:

καρμάκι στη marianda!!

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου καλησπερα διαβασα τα νεακια σας και επιδη δεν προλαβαινω να σας σχολιασω σε λιγο θα ξυπνησει το μπομπουκωτακι μου σας γραφω τα νεα μας απο τη Δευτερα που εμβολιαστηκαμε...

Κιλακια 7800

υψος 64 εκ.

κεφαλακι(?!) 42,5

αντνακλαστικα τελεια και μας ειπε να την βαζουμε να καθεται με λιγα μαξιλαρακια σε γωνια του καναπε γιατι τα αντανακλαστικα της λειτουργουν για το καθισμα..

Το κοριτσακι μου με εχει τρελλανει γελαει σαν τρελλο βγαζει και ηχο γελιου και ξεκαρδιζομαστε ολοι παρεα.

το βραδακυ μου ξυπναει 1-2 φορες αλλα οχι παντα.

Στολισαμε το δεντρο και καθηλωνεται στα λαμπακια..απο μια αρχη ειχε αδυναμια στις λαμπες....ο πρωτος της ερωτας δε ειναι ο φωτης ενα φωτακι που της εχω στον τοιχο...γελακι ανα δειτε...

επισης θελω να τηε παρω cd με μουσικες κα τραγουδακια..περιμενω να παρει την αδεια ο ανηρ μου και να ξεχυθουμε στα μαγαζιαααααααααααααα..

κοριτσακια μου σας αφηνω και ευχομαι να ξαναμπω γρηγορα..δε κλεινω απλα ειμαι περα δωθε...

Δημοσίευση

Γεια σας κι απο εμας!!!

Ντρεπομαιαιαιαιαι.... :blush:

επειδη μπαινω κ βγαινω συνεχεια στο μαμμυ,καθε φορα "σβηνονται" τα νεα μνμ του θεματος...Κ τωρα ειδα ποοοοοσα γραψατε κ εγω..Περα βρεχει!!!!!Η ποντιακη φλεβα χτυπησε κ παλι!

Αννα κουκλια μωρακιααα!!!Να σου ζησουν!!!

Τομακι ελπιζω να ειναι οκ το κεφαλι σου μεχρι τωρα!

Μαντουλα νοικοκυρουλα μου πετα εναν κουραμπιε κατα δω!!!!

Σιγα καλεεεεε να ανοιξω το στομα πρωτα!!! :P

Εγω ακομα εχω τα "καλοκαιρινα" χαλια :blush::blush: Περιμενω να μπουσουλησει η μπεμπα για να τα βγαλω!!! :P

Η Εφουλα..Εχει τρεξιματακια!Θα φανει καποιοα στιγμη...Φετος!!! :P

Εβινα τρελλα με μακιγιαζ ή μου φαινεται?!!Μεγειαααα!

Κ φιλιααααααα!!!

Λινακι την φανταζομαι να ξεκαρδιζεται!!!Τι ωραια που ειναι!!!Χαιρονται τα χαζοχαρουμενα μας! :P:cheer::lol::lol:

Μια χαρα οι μετρησεις σας!!!Προχωραει τελεια το φιλεναδοτσουρεκακι μας!!!! :P

Φιλια σε ολες!!!

Δημοσίευση

γεια σας και παλι ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ευχαριστω για το καρμακι σου στελνω και εσενα ενα! πηγα τζαμπο εβαλα την μικρη στο μαρσιπο για πρωτη φορα και ηταν ενα αγγελουδι κοιτουσε εκστασιασμενη κοιμηθηκε και λιγο και παρολο που ειχε ερθει η ωρα να φαει δεν εβγαλε κιχ ευτιχως, βεβαια με επιασε η μεση μου τοση ωρα αλλα το ευχαριστιθηκα της πηρα ενα μομπιλο με τηλεχειρηστηριο γιατι δεν αντεχω να σηκωνομαι απο το κρεββατι καθε φορα να το παταω και αλλα δωρακια για τον μικρο, την μπεμπα και οχι μονο, αχ ολα ηθελα να τα παρω αλλα πολυ κουραστηκα, μετα προσπαθω απο την ωρα που γυρισα να μαζεψω το χαος που εκανε ο γιος μου λες και επεσε βομβα μεσα στο σπιτι αχ!! κοματια ειμαι, α δεν σας ειπα ακουγα που λεγατε για την κολωνια της fezyderm και ειδα οτι ειχα δειγματα τη σειρα, σαμπουαν αφρολουτρο και κρεμμα της τα εβαλα χτες στο μπανιο της καλα μυριζουν τελεια!!! ποσο την πειρατε την κωλονια γιατι διαβαζα που λεγατε οτι ειναι ακριβη η σειρα, θα πω στη γιαγια να μας τα παρει χαχα!! φιλια πολλα

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!ΠΡΩΙΝΗ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΕΕ;;; Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΕΦΥΓΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΥΘΥΜΕΡΟΝ ΠΟΥΡΝΟ ΠΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΥΠΝΟΣ!!!! Η ΜΙΚΡΗ ΖΟΥΖΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ.... ΓΡΑΨΩ!!!

ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΜΑΚΙ !!ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ !!ΘΑ ΦΥΓΩ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΩ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΧΑΧΑΧΑ!!! :P

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΟΥ ΝΑΙ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΜΑΚΙΓΙΑΖ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!

ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΗΣΕΙΣ!!

ΠΗΡΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΒΑΤΟ 90 ΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΙΚΟ ΚΑΙ 35 ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ !!ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟΛΕΞ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΥΛΙ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ!!!ΘΑ ΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ!!!

ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ Η ΚΟΛΩΝΙΤΣΑ ΕΙΧΕ Η 14 Η 18 ΕΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ!!!!ΔΕΒ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΑΚΡΙΒΗ ΑΠΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΦΙΣΣΑΝ Η ΤΗΣ ΚΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ!!!Α ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΣΣΑΝ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ !!!ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΟΠΟΥΔΡΑ!!!(ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ!!!) ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΦΡΕΖΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ !!!!ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!

ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΑΚΙΟΥ ΜΑΣ!!!!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΑΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΗΧΟΥΣ ΟΤΑΝ ΓΕΛΑΝΕ;; ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΙΟΛΑΕ ΟΠΟΤΕ ΤΗΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣΟΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΙΛΙΚΟΝΕΝΙΟΥς ΚΡΙΚΟΥς ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΡΕΙ!!!

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΝΙ ΜΑΣ;;;

ΑΝΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ,ΝΑ ΠΑΩ ΚΥΡΙΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΣΑς ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕς ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΦΥΣΙΚΑ!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα.

Έχω την μικρή αγάλια και γραφώ με ένα χέρι και οπός καταλαβαίνετε δεν μπορώ να γράψω και πολλά. αυτά προς το παρόν θα τα πούμε αργότερα.

Φιλάκια σε όλες και στα ζουζούνια σας.

Δημοσίευση

Για ακόμη 1 πρωινό ο αντρούλης μου ήρθε ορεξάτος :blush::blush: ..

Ετσι παρόλο που κοιμόταν το μωρό & είχα την ευκαιρία να κοιμηθώ ,δεν με άφησε & με ξαγρύπνησε.. B)

& από την ώρα που έφυγε για δουλειά παίζω τα παιχνιδάκια μου & σε λίγο θα πάω για δουλίτσες. ;)

marianda μου καλά κάνεις & χρησιοποιείς το μάρσιπο ..εγώ λόγω μέσης δεν μπορώ για πολύ ώρα..

Μπορείς να πάς παντού & δεν έχεις να κουβαλάς καρότσι & να δυσκολεύεσαι στους διαδρόμους.! ;)

Αnastacia καλέ ποια καλοκαιρινά χαλιά??

Εγώ τελικά όσο ωραίο & ζεστό δείχνει το σπίτι με τα χαλιά ,τελικά το προτιμώ χωρίς!

Το πλακάκι μου είναι γυαλιστερό & με 1 swiffer λάμπει !

Καλέ ο δικός μου πιάνει πραγματάκια..κουδουνίστρες κτλ !! :cheer:

Τον έχω στην κούνια του & πάω & τον βλέπω με τον winnie με το μαξιλαράκι αγκαλιά!! B)

Καλέ αυτό είναι βαρύ!! Πως το σηκώνει & το μετακινεί?? :silly:

Οταν τον βάζω στην κουνίτσα του για να κάνω καμιά δουλίτσα & να μην μυρίζει τα απορρυπαντικά πάω & τον βρίσκω οριζόντια στην κούνια με τα πόδια έξω από την κούνια !!

Σήμερα έστησα την κάμερα & θα την αφήσω να τραβάει για να δω πως το κάνει!! :silly: :lol:

Χθες πήγαμε allouette & του πήραμε ρουχαλάκια !

Αυριο θα πάμε σε μία ξαδέρφη του που έχει 1 κοριτσάκι 19 μηνών & γιορτει στις 22/12 Αναστασία & της πήρα 1 φορεματάκι τέλειο !!

Με τον tweety ροζ βελουτέ με στρασσάκια ! απίστευτο!!

ΣΑς ζηλεύω εσάς με τα κοριτσάκια! Εχουν τόσο ωραία ρουχαλάκια!!

Βέβαια & στο δικό μου του πήρα από τα marasil ένα σετάκι για 6 μηνών με παντελόνάκι παραλλαγής & κόκκινο μπλουζάκι με γιακαδάκι πολύ ωραίο & από τη lapin ένα λευκό βελουτέ φορμάκι με 1 σκυλάκι & γαλάζιες τσέπες πίσω & κόκκινα πατουσάκια !

Τα ψώνια δεν τελειώσαν!

Τώρα που μπήκε & το δώρο του άντρα μου ... :lol::lol:

Το δικό μου μπαίνει τη Δευτέρα :lol:

& θα πω στον κουνιάδο μου (φαρμακοποιός) να μου φέρει την κολωνίτσα frezyderm!!

καρμάκι στην Anastacia που γιορτάζει σε 4 μερούλες..

Αλήθεια τώρα στις 22/12 γιορτάζεις εσύ ή το Πάσχα?

Το επόμενο στη ζουζουνίτσα για καλές διακοπούλες!

Δημοσίευση

Κορίτσια που είστε;

Εγώ τώρα βρήκα χρόνο για να σας διαβάσω με την ισχία μου.

Μαντώ μπράβο σας πιάνετε πραγματάκια από τώρα, εμείς ακόμη απλός τα κοιτάμε μονό.

Μαριάνδα και ο δικός μου ο γιος δεν πάει πίσω. συνήθως τα πρωινά που τον έχω αιδώ είναι λες και έχει πέσει βόμβα, εγώ μαζεύω αυτός απλώνει,

Foulinaki μια χαρά σας βρίσκω με τα κιλά, ύψος κεφαλάκι.

Δημοσίευση

Καλημερα αυγουστομανουλες!!!!

Θηλαζουμε κ νανουριζομαστε!!!

Την πηγα κ βολτα κ αναζωογονηθηκε απ'την παγωνια! :cheer:

Μαντω ευχαριστω για καρμακι!Γιορταζω τωρα στις 22!

1η χρονια που δε με ενδιαφερει καθολου ομως!!!Μονο η λατρεμενη μου με απασχολει!!!

Αφου ουτε δωρο δεν σκοπευω να ζητησω!χεχεχε :P

Αννουλα τι κανουν τα αγγελουδια σου?

Εβινακι σιγουρα κανει δουλειες τωρα!!!Κ μετα φορτωμα προικας κ βουρ για εδρομουλα!!!

Λινακι,Τομα,Ελενα,Μαριαντα κ απουσες φιλιααααα!!!! :kiss::kiss::P

Δημοσίευση

KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΚΟΝΕΣ ΜΟΥ!!!ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΩΝ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ , ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΟΡΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΣΤΙΣ 24!!ΕΥΓΕΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ!!!!!ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!!!!ΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΟΥΛΙΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ ΣΑΣ!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αννα καλα κ η δικια μου...Γκρινιαζει συνεχεια!!!Το εχει κανει συνηθειο!!!

Περαστικα στη μικρουλα σου!!!

Εβινακι μου σ'ευχαριστω πολυυυ!

Και ανταποδιδω τις ευχες για τις 24 που θα λειπεις!!

Ολα τα καλα στην οικογενεια σου κοπελα μου!!!Φιλια πολλα

κ καλα να περασετε αν δε σε ξαναδω σημερα-αυριο!!!! :kiss:

Καρμακι κι απο μενα για τη γιορτουλα σου! ;)

Δημοσίευση

ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ χρόνια πολλά να χαίρεσαι την οικογένεια σου να είσαι γερή και ευτυχισμένη, κάρμα και από μένα.

Αναστασία εμείς έχουμε γίνει καλά κορίτσια βάλαμε και πρόγραμμα γκρινιάζει λίγο μονό όταν θέλει να ποιοί και λογικό είναι.

Υπομονή θα ηρεμίσει σιγά-σιγά που θα πάει.

Δημοσίευση

ΤΖΑ!!!ΞΑΝΑΗΡΘΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!!!ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΜΠΑ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΕΡΑΣΜΑ ΕΕΕ;;; ΑΡΒΕΝΑΚΙ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΚΑΡΜΑΚΙ!!!!!!ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ!!!!ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ!!! :kiss:

Δημοσίευση

Γεια σας μανούλες μου!!!

Αφροδιτάκι.. ( ΤΟΜΑ ) έτσι είναι αγάπη μου!! Όταν γελάνε και κάνουν ανγκού... άχου μωρέ του μπαμπάκα παιδί! Όταν τσιρίζουν και χαλάνε τον κόσμο.. ή όταν έχουν καταχέσει το πάμπερς.. έλα πάρε το γιό σου από δω!! Και που είσαι ακόμα! Όταν θα φέρνει τους καλούς βαθμούς.. αχ το καμάρι του μπαμπά .. όταν θα παίρνει κάνα βαθμό άστα να πάνε.. το τούβο το παιδί σου!! :P:P Έτσι κάνανε κι οι γονείς μου!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Ώστε έτσι το μπομπιράκι ε;; Δεν άφησε την μαμά να κάνει τα ψώνια της!!! :( Την άλλη φορά πάρτον μαζί σου!! Εγώ έτσι κάνω και είναι κύριος!! Τύπος κι υπογραμμός!! Βόλτα σου λέει.. κορόιδο είμαι να κλάψω;; :laugh: :laugh: :laugh:

Εβινάκι μου γλυκό... κι εγώ θέλω να ψωνίσω αλλά πολλά!! Να γυρίσω με 100 σακούλες!!! Γίνεται;;; :P:P:P:P Καλά είμαστε μωρέ... ήσυχα!! Κι εμείς πάμε jumbo για ένα πράγμα και καταθέτουμε κάνα 200άρι ευρώ μαζί με την ψυχή μας!!! :P Αλλά για τα μωράκια μας είναι μωρέ!! Αξίζει!!! Φιλάκια στην κουκλίνα σου κι ένα καρμάκι ...

Μαντούλα μου γλυκειά με τις δουλίτσες σου... Έλα κι από μένα να με βάλεις σε μια τάξη!!! Ακόμα παιδιά το σπίτι στα Νέα Στύρα είναι με κούτες!!! Φρίκη!! Δεν έχω που να τα βάλω.. Πολλές ελλείψεις!! Πήγαμε ΙΚΕΑ πήραμε μια συρμάτινη συρταριέρα να βάζω τα λεμόνια, τα φρούτα, τις πατάτες ,τα κρεμμύδια.. μπας και μαζευτεί η κουζίνα!! Με 2 σπίτια ρε κορίτσια δεν λέει καθόλου!! Ήθελα σαν κοριτσάκι ν'ανοίξω το σπιτικό μου... και άνοιξα 2!! Το'χω δίπορτο!!! :P:P:P

Foulinaki... μπράβο σας!!! Μεγαλώσατε, γίνατε ολόκληρες κοπέλες!!! Καλά ψώνια σας εύχομαι...

Αναστασία... αχ τι καλά!! Θα γιορτάσεις με το ωραιότερο δωράκι στην αγκαλίτσα σου!!! Κι εγώ περιμένω πως και πως τον Μάιο... για να σβησω τα κεράκια με το λουλούνι μου!! Ναι ναι.. Και γιορτή και γενέθλια στον ίδιο μήνα μαζί!!

Αννούλα.. άστα από μυξούλες κι εμείς φούλ είμαστε!! Όλο χρου χρου κάνει!! Κι εγώ του βάζω ορό και τα ρουφάω με αυτό της otrivin... Άστα.. Και καμιά φορά κλαίει ο δόλιος... Συνήθως κάθεται και περιμένει υπομονετικά το πουλάκι μου!!! Πως ξέρει πως νιώθουν με αυτή την βλακεία.. Το επόμενο καρμάκι δικό σου!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα πώς είστε τα ζουζούνακια σας καλά.

Κορίτσια καλές γιορτές σε όλες μας. :kiss::kiss:

dalia xθες πείρα ένα όρο σε σπρέι της νιβέα και μου άρεσε πολύ και η μικρή δεν κλαίει όταν της το βαζω.

Το όρο του το βάζεις με σύριγγα;

Καλά το δοκίμασα μια μέρα και έριξα σε έμενα δεν υπάρχει ποιο χειρότερο πράγμα, και να φανταστής ότι δεν το έριξα όλο το μπουκαλάκι, με το δίκιο τους κλαίνε τα καημένα.

Περαστικά σας.

Που είστε;;;;;

:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...