Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τομάκι... ένα καρμάκι κι από μας!!!

Μαντούλα... κάπως έτσι κι η δικιά μου!! Αλλά πλέον είναι πολύ πρηξαρχί... και δεν ξέρω πότε θα μου ξεφύγουν τα βρωμόλογα και θα γίνουμε κώλος πάλι :angry::dry::dry::dry::dry: !!!Και π΄σο μου τη σπάει ρε κορίτσια που δήθεν μιλάει στο μωρό για να τ'ακούσω εγώ.. Ε άντε από κει!! Στείλε καμιά πιτσούλα κι από δω... Μας μύρισε!!! :P

Εβινάκι, εμάς κάνει κάθε πρωί!!! Μετά το πρωινό γεύμα είναι το στανταράκι μας! Από κει κι έπειτα παίζει! Σήμερα για παράδειγμα.. έκανε συνεχόμενες 3 φορές!! :woohoo: Αύριο μπορεί να'ναι 1!! Αλλά τα παιδάκια που θηλάζουν αποκλειστικά είναι ίσως διαφορετικά! Εμένα όταν τον θήλαζα στην αρχή μόνο, έκανε και 7 μέρες για να κάνει κακάκια! Μετά που ξεκίνησα μεικτή διατροφή, το αλμιρόν δεν μου άρεσε κιόλας καθόλου σαν γάλα... τον στούμπωνε! Τώρα με το ΝΑΝ μια χαρά!!

Φιλάκια στις υπόλοιπες....

Είχα και κάτι νεύρα σήμερα... Με έστησαν από την μεταφορική που θα έπαιρνε το λαπτοπ για να το στείλει για φτιάξιμο κι είπαν 11 με 1 το πρωί! Με πήραν τηλ. και μου είπαν μέχρι τις 3!! Και τελικά ήρθε 4 παρά ο παπ@ρ@ς... :angry::angry::angry::angry: Και μ'αρέσει που έμεινα για να πάω στα κουμπαράκια μου!!! Θα πάώ αύριο στην κοπέλα που με πάντρεψε τελικά!! Μαρίτσα μου.. θα κανονίσω για Τετάρτη αν μπορείτε και θέλετε πρωί !!!Ή και απόγευμα!! Θα σε κάνω ένα τηλεφωνάκι!!! Πολλά φιλάκια!!!

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Kαλημέρα!!!!

Χρόνια πολλά στο ζουζουνόπαιδο!!!

Εβίνα μου να την χαίρεστε!

Να είναι πάντα γερό,τυχερό & ευτυχισμένο!

Καρμάκι για δωράκι!

Καλέ ακόμη κοιμάστε?

Εμένα το απόγευμα θα έρθουν οι φίλες μου & αύριο έχουμε τραπέζι στην πεθερά!

ΑΑΑ την πήραμε το πρωί να της ευχηθούμε & ο μικρός γελούσε & εβγαζε καυγές ευχαρίστησης & τι γυρνάει & λέει : Δεν σε προσέχει η μαμά?? :blink:

Ακυρο τελείως!! :huh: Καλά τα πήρα πρωί πρωί ! :angry:

& μου λέει ο άντρας μου : Μην της δίνεις σημασία..αφού την ξέρεις!

Δημοσίευση

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ(ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ) Ο ΥΠΝΟΣ ΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ!!!!!!! ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙΛΑΚΙΑ ΚΙΝΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!

Γιαυτό ο δικός μου είναι στιλάκι???

Γιατί από ύπνο δεν μπορώ να πω ότι τα πάμε καλά..

Σήμερα πάλι χάλια!!

Στις 12 κοιμισμένο του χώσαμε μπουκάλι 150 ήπιε & στις 4 ξαναξύπνησε & πάλι 170 & στις 7,30 θηλασμό!

Ελεος που το βάζει πια!! :huh:

Αφού δεν είναι παχύς.. Σήμερα που τον ζύγισα είναι 6680.

Δημοσίευση

Καλημέρα στην όμορφη παρέα.

Zouzounitsa να χαίρεσαι την κορούλα σου να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη και να την δείτε οπός επιθυμείτε. Άντε και του χρόνου να γιορτάσετε επίσημα.

Madojohn καλέ τη κάκια μανά που είσαι, δεν προσέχεις καθόλου τον γιο σου απαπα. Αστή να λέει μην της δεινής σημασία.

Δημοσίευση

Καλημερα τσουπρες!~!!

Πανω που τελειωσα την αναγνωση ξυπνησε απ'το νανουρισμα η κοπελια κ κλαει!!!!!!

Βρε τι στενοχωρια εχει οταν την παιρνει για λιγο ο υπνος!!!Σαν να λεει "φτουου γμτ με κοιμισε η ρουφι@ν@ η μανα μου!!" :P:P :laugh: :laugh:

Κοριτσια..Ναι...Σχεδον 8 κιλα (απο 7700-8100 τη ζυγιζω αυτες τις μερες) με αποκλειστικο θηλασμο κ το πολυ 9 ωρες υπνου το 24ωρο...!!!Και 3-5 φορες κακα!Πολλαααααα κακαααα!!!!Κ τη μια φορα συνηθως κατα τη διαρκεια της νυχτας!!(υπαρχει κανενα αλλο νινι που συνεχιζει να τα κανει νυχτα?να παρω κουραγιο!)Ειμαστε η εξαιρεση σε ολους τους κανονες!!! :laugh:

Ελευθεριτσοζουζουνακι Χρονια πολλαααααα!!!Να σε χαιρομαστε ξανθομοντελακι μας αυγουστιατικο!!! :kiss:

Μαντουλα εισαι ΚΑΙ νοικοκυρα Και πολυ δραστηρια ΚΑΙ πολυ καλη μανουλα!!!Μπραβο!!!!! :kiss:

Μια απορια..Γτ τον ταιζεις κ φορμουλα αφου μια χαρα σε"ακουω" με τον θηλασμο?!

Για την πεθερα/...Αλλη φορα να την παιρνεις βραδυ τηλ!Για να μην εχεις νευρα οοολη τη μερα!!!!Εγω τη δικια μου στις 8 το βραδυ την πηρα!χαχαχαχαχα

Μεγεια το μαλλιιιιιι!Συγχαρητηρια για την κουμπαρουλα σου!!!!!

Αννα φιλακια στα παιδακια σου!!! :)

Τομακι γλυκο ασε τον παιδαρο να γουσταρει υπνοοοο!!!Δικη μου γνωμη να μην τον ταιζεις με το ζορι!!!

Ελενα πολυ π@π@ρας ο τυπος!!!Καλα ολη τη μερα για να περιμενεις την ειχες?Πολυ εκνευριζομαι με κατι τετοια!

Μαριαντα θηριο φτου φτου!!!Ολοι αρρωστοι κ εσυ μια χαρα!Ευτυχως γιναν καλα κ οι υπολοιποι!

Λινακι μουουουου!!Μην τα κοψεις καλεεε τοσο πολυυυυ!!Εχεις πολυ ωραιο μαλλι!!!Εμενα μου πεφτουν ολα!Γμτ!Μεχρι κ στο παμπερς της μπεμπας βρηκα!!!

Το τηλ δεν το εφτιαξα..Ο αντρουλης δλδ...Δεν μπορει λεει!!Βαριεται λεω εγω!!!! :P

Η μπεμπα κανει πανω απο 7-8 γευματα τη μερα...Συνηθως 10λεπτα αλλα 2-3 πολυ παραπανω...Πιπιλαει ταυτοχρονα για αρκετη ωρα!

Κοριτσαρες μη φοβαστε το αυτοκινητο!!!Μια ιδεα ειναι!!!Κ εγω την 1η φορα πηγαινα σαν κοτα!!!Ειχα κ μερες να οδηγησω...Αλλα να ξερετε πως οι αισθησεις ειναι οξυμενες!!! :blink: Θα εχετε διπλα σας το θησαυρο σας οποτε...Σαν σουπερμαν νιωθω!!! :woohoo:

Αφου πιστευω πως κ ολοκληρη νταλικα να πεσει πανω μου εγω θα την απωθησω με το σωμα!!!χεχεχεχε

Χωρις πλακα τωρα...Με προσοχη,καλα δεμενο το μωρο κ ψυχραιμια!!! ;)

Εμενα κλαιει κιολα το σκασμενο!!!!!!! :P Κουναω κ παιχνιδακια μπροστα της!Αλλα η προσοχη μου στο δρομο!

Φιλια κ στις απουσες μας!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Anastacia

Αφου πιστευω πως κ ολοκληρη νταλικα να πεσει πανω μου εγω θα την απωθησω με το σωμα!!!χεχεχεχε

:laugh: :laugh: :laugh: Ετσι ετσι οι μανες γινομαστε σκυλες για να προστατεψουμε τα παιδια μας!!! ;)

Για να μη νιωθεις μονη & εμας πολλες φορες μας τα κανει το βραδυ.. αλλα πχ σε 1 εβδομαδα να το κανει 3 φορες.

Οσο για τη φορμουλα όπως έχω ξαναπει εκτός από το ότι η διατροφή μου δεν είναι & η καλύτερη..δεν τρώω χορταρικά,ψάρια λίγα & γενικά τρώω λίγα φαγητά έχω το εξής πρόβλημα:

Δεν ξεκολλάει από το στήθος! Τον παίρνει ο ύπνος πάντα.

Anastacia μου τι να κάνω??

Εχω να κοιμηθώ συνεχόμενο 8ωρο 1 χρόνο ακριβώς ,μιας & στην εγκυμοσύνη σηκωνόμουν συνέχεια για τουαλέτα ...

Εμείς δίνουμε και μπουκάλι αλλά φως δεν βλέπω ..κάθε 3 ώρες το πολύ & γενικά δεν μου κοιμάται πολύ ούτε τη μέρα..

Πχ στις 12 το βράδυ πίνει 150-170 στις 3 πάλι 170 & στις 5 πάλι..

& δεν πίνει παραπάνω να πω ότι πεινάει..

Που την βρίσκει την ενέργεια??

Αν πάει έτσι θα αναγκαστώ να σταματήσω τη δουλειά ,γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξω...

Ενα άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι στο θηλασμό τον παίρνει ο ύπνος πάντα ,τον κουνάω ,τον ψιλοξυπνάω ,χαζοτρώει,πιπιλάει κατά διαστήματα & όταν πλέον δεν έχει καθόλου δυνάμεις τον πάω στο κρεβάτι του .. με το που πάω να τον βάλω στην κούνια του ξυπνάει & κλαίει.. & ξανά τα ίδια ..μπορεί για 2 ώρες να κάνω αυτή τη δουλειά.. δηλαδή υπάρχουν μέρες που όλη τη μέρα είναι στο στήθος..

Το περίεργο είναι ότι αν είναι στο αμάξι & γενικά βόλτα κοιμάται &^ δεν ξυπνάει για φαγητό..Εχει τύχει να κοιμηθεί συνεχόμενο 7 ωρο όπου τελικά τον ξύπνησα γιατί δεν ήθελα να μένει νηστικός..

Δημοσίευση

Αχ..Πεθανε η πλατη μου!!!Τι θα κανω βρε κοριτσια αν δεν κοψει ρυθμο???

Ποσα κιλα θα ειναι μεχρι να περπατησει?!

Μαντω μου αν ο μπεμπουλης σου κοιμοταν με τη φορμουλα δεν θα τολμουσα να εκφρασω απορια!!! :)

Αλλα αφου...Δεν κοιμαται ετσι κι αλλιως...!!!!Ε΅κτος κ αν τον ταιζει ο αντρας σου κ εσυ κοιμασαι! ;)

Αυτο ειχα πει η στην Εφη!

Στην αρχη του εδινε ενα μπουκαλι το βραδυ για να κοιμηθει λεει περισσοτερο! :P Το ιδιο πραγμα ηταν οποτε το πηρε αποφαση κ εκεινη!!! :)

Τωρα...Για τη διατροφη σου...Δλδ δεν τρως τπτ πρασινο???Φασολακια?Καμια σαλατουλα?Τπτ??!!!

Ψαρια ουτε εγω τρωω...Ουτε 1 φορα...Οχι πως δε μ'αρεσεουν...Απλα σιχαινομαι να τα πιασω!!! :blush:

Κ φανταζομαι καταλαβαινεις ποσο ευκολο ειναι να πετας εξω το μεμεδακι αντι για οοολη τη διαδικασια με μπουκαλια τοσο συχνα!

Αυτο με το υπνος στο στηθος-ξυπνημα στο κρεβατι στρωνει!Ακομα κ στην αυπνη τσαχπινα!Βεβαια ακομα τυχαινει πολλες φορες!!! :P

Κ τελος για την βολτα...Ρε συ αλλαζουν παραστασεις,παιρνουν αερα,οι συνεχομενοι ηχοι-κινησεις(πχ αυτοκινητο) τα ηρεμουν...Κ οταν κοιμουνται τοσο απολαυστικα ξεχνενε φαγητο!Παλι...η δικια μου ειναι εξαιρεση!!!

Δημοσίευση

dalia μου σε καταλαβαίνω με τους μ@λ@κες ...να σε στήνουν μία μέρα ολόκληρη..

& αν πάρεις τηλ σε βρίζουν & αποπάνω! & για να σου σπάσουν τα νεύρα έρχονται όσο πιο αργά μπορούν.

Αλλες φορές σου λένε ότι έρχεται από λεπτό σε λεπτό! ( σαν το σουβλατζίδικα-πίτσες.. που τελικά έρχονται παγωμένα) :angry:

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Αχ..Πεθανε η πλατη μου!!!Τι θα κανω βρε κοριτσια αν δεν κοψει ρυθμο???

Ποσα κιλα θα ειναι μεχρι να περπατησει?!

Μαντω μου αν ο μπεμπουλης σου κοιμοταν με τη φορμουλα δεν θα τολμουσα να εκφρασω απορια!!! :)

Αλλα αφου...Δεν κοιμαται ετσι κι αλλιως...!!!!Ε΅κτος κ αν τον ταιζει ο αντρας σου κ εσυ κοιμασαι! ;)

Αυτο ειχα πει η στην Εφη!

Στην αρχη του εδινε ενα μπουκαλι το βραδυ για να κοιμηθει λεει περισσοτερο! :P Το ιδιο πραγμα ηταν οποτε το πηρε αποφαση κ εκεινη!!! :)

Τωρα...Για τη διατροφη σου...Δλδ δεν τρως τπτ πρασινο???Φασολακια?Καμια σαλατουλα?Τπτ??!!!

Ψαρια ουτε εγω τρωω...Ουτε 1 φορα...Οχι πως δε μ'αρεσεουν...Απλα σιχαινομαι να τα πιασω!!! :blush:

Κ φανταζομαι καταλαβαινεις ποσο ευκολο ειναι να πετας εξω το μεμεδακι αντι για οοολη τη διαδικασια με μπουκαλια τοσο συχνα!

Αυτο με το υπνος στο στηθος-ξυπνημα στο κρεβατι στρωνει!Ακομα κ στην αυπνη τσαχπινα!Βεβαια ακομα τυχαινει πολλες φορες!!! :P

Κ τελος για την βολτα...Ρε συ αλλαζουν παραστασεις,παιρνουν αερα,οι συνεχομενοι ηχοι-κινησεις(πχ αυτοκινητο) τα ηρεμουν...Κ οταν κοιμουνται τοσο απολαυστικα ξεχνενε φαγητο!Παλι...η δικια μου ειναι εξαιρεση!!!

Εχω δοκιμάσει να του δίνω μόνο μεμέ αλλά πραγματικά όλη μέρα είναι στο στήθος.. Είναι πονεμένη ιστορία..

Γιατί αφού τον παίρνει ο ύπνος δεν τρώει & πεινάει.

Πλέον κάνω το εξής τον βάζω κανά 40λεπτο & στα 2 & μετά μπουκάλι & όσο πιει.

Το στήθος το χρησιμοποιώ πολύ επίσης όταν είναι γκρινιάρης & ανήσυχος με το που θα μπει στο στήθος ησυχάζει...

Δυστυχώς πιπίλα δεν θέλει & έτσι έχει την προσωπική βυζοπιπίλα!!

Α καλά ψάρια τρώω λίγα (μπαρμπούνια,τσιπούρες,γόπες) αλλά αν τα βρω έτοιμα & καθαρισμένα..

Σιχαίνομαι να τα καθαρίσω & βαριέμαι να βγάζω κόκκαλα!

Οπότε ο αντρούλης & η μαμά μου φροντίζουν να τα έχουν έτοιμα & τότε τα τρώω.

Λαχανικά από πρασινάδα όχι..

Σπάνια μαρούλι, τρώω ντομάτες,αγγούρια,λάχανο ...

Δεν ξέρω γιατί είμαι έτσι..οι δικοί μου είναι παμφάγα όλοι εγώ από μωρό δεν τα έτρωγα..

Δεν μου αρέσουν οι γεύσεις σε πολλά..

ΣΑς αφήνω γιατί βράζω γίγαντες & ψήνω κέικ!

Δημοσίευση

Γεια σε ολες τις αυγουστομανουλες και τα παιδακια τους!

Πρωι πρωι μας εκοψαν το ρευμα. Παιρνω τηλεφωνο μου λενε σε κανα 2ωρο θα εχετε αλλα και αυριο μεταξυ 7-1 το πρωι παλι δε θα εχετε. Χριστουγεννιατικα αποφασισαν οτι πρεπει να φτιαξουν τα καλοδια ΕΛΕΟΣ! Πηγα στο μαδερκερ και αγορασα κορμακια-εσωρουχακια στο μωρουλινι μου διοτι αυτα που ειχαμε ειναι πλεον μικρα μας. Αυριο εχω κανονισει ΤΖΑΜΠΟ. Να σας ρωτησω οταν αγοραζετε ρουχαλακια παντα αγοραζετε αναλογα με το φυλο δηλαδη αν εχετε κοριτσι ροζ και αν εχετε αγορι γαλαζιο? Εγω δεν το κανω αυτο. Αγοραζω γαλαζιο πρασινο πορτοκαλι κοκκινο κιτρινο κοκκινο. Ρωταω επειδη πολλες που ακουω ειναι κολλημενες με τα χρωματα.

Και ξεκιναω!!! :P

Φουλινακι μου καλο εμβολιασμο καλες μετρησεις και να χαιρεσαι το μωρακι σου που μεγαλωνει. Ποσο γρηγορα περναει ο καιρος....?? Οσο για το ωραριο ψες ξυπνησε μετα απο 8ωρο υπνο εφαγε και ξανα υπνο αλλες 5 ωριτσες. Ετσι τον θελω να μου κανει τουλαχιστον 5 γευματα διοτι ειναι πολυ μινιατουρας κοντα στα δικα σας νινια!!

Μαριαντα μου τι φορτιζετε και ξεφορτιζετε και εγω αυτο το βασανο ειχα ωσπου πηγα και αγορασα μια καινουργια και το προβλημα τελιωσε!! Μου ειχε σπασει τα νευρα!!

Αρβενα μου και εμεις σπιτακι μας φετος τις γιορτες. Με τα αδερφια και τους γονεις μας. Παλι καλα που θα πατε και εκδρομουλα στα χονια. Τελεια θα περασετε και ομικρος σου θα το ευχαριστηθει!

Ζουζουνοσυμπεθερα να μας ζησει!! Να ειναι παντα ευτυχισμενη και γεματη ΥΓΕΙΑ!! Να μας βαλεις φωτο απο το ρεβεγιον και γενικα απο τις διακοπουλες σας να σας καμαρωσουμε!! Οσο για τον υπνο μου και εμενα φωναζει η μανα μου να αφηνω το μωρο να κοιματε διοτι ετσι μεγαλωνει κι αλλο. Αληθεια ειναι πως με τον υπνο βαζουν κιλα ή πλακα με κανεις??(ειδες το Θεσσαλονικιο) ;)

Νταλια μου παρε το καρμακι που σου υποσχεθηκα με πολυ αγαπη για σενα και το λουλουνι σου. Χαμογελα και μην σκας ουτε για σπαστηκες πεθερες ουτε για τους π@π@ρες της μεταφορικης!!

Μαντουλα καλα να περασεις το απογευμα με τις φιλεναδες σου και καλα τραπεζοματα στη πεθερα :P Καλα ωρες ωρες ορισμενες θελουν σημασια περισσοτερη και απο ενα μωρο.

Καλα μην σκας με τον υπνο. Μη νομιζεις οτι και ο δικος μου καλοεστρωσε. Δεν χαιρομαι και πολυ να ξαναρχισει τα ιδια. Εσενα τουλαχιστον οταν ειναι να πατε βολτα καθεται ησυχος εμενα κλαιει μονο οταν ειναι κοιμησμενος καθεται στο καροτσακι. Μου εχει δεσει τα χερια! Πουθενα δε παω τουλαχιστον μονη μου.

Ανστασια μου συγχαρητηρια για τα κιλακια της τσαχπινας. Καλα ρε φιλεναδα τι μαμογαλο εχεις 100% λιπαρα!! :laugh: :laugh: Σοβαρα μπραβο σας με το θηλασμο!! :)

Εμεις κοψαμε τα κακακια την νυχτα τα κανουμε πλεον πρωι μετα το πρωινο μας.

Οσο για το μωρο στο αυτοκινητο ασε Αναστασια μου μια κλαει μια ειναι χαρουμενος. Πανω στα φαναρια δεν υπαρχει περιπτωσει να μην κλαει πρεπει να πετυχενω συνεχως πρασινο αν ειναι κοκκινο μας ακουει ολη η λεωφορος! Τον κουναω του τραγουδαω του παιζω του μιλαω αυτος τιποτα εκει ουα ουααααα!

Αυτα κοριτσαρες σας φιλω ολες γλυκα!

Ελπιζω να μην ξεχασα καμοια!! Ας με συγχωρεσει! :)

Δημοσίευση

ΑΝΑΛΑΜΠΗΗΗ!

Κιντερακο σε ξεχασααα!!!

Αληθεια...Εκανες τις εξετασεις που ειχες??Για τη μεση σου αν θυμαμαι καλα...Φιλακια!

Μαντουλα μου...Τι να πω...Υπομονη τοτε!Αφου το βολευεστε το "συστημα"!!!

Αχ εχω πανω απο χρονο να φαω γιγαντες...Λεω να μην το τολ΄μησω γτ η τσαχπινα θα ανατιναξει το σπιτι!! :P:P :laugh: :laugh:

Τομα 100% λιπαρα χαχαχαχα!!!!Καλο!!!

Κρεμα γαλακτος!!!!! :laugh:

Εγω της φοραω τα παντα!Ακομα κ φανελακια με γαλαζια...καμηλοπαρδαλη! :silly:

Κι ο δικος σου τερατακι στο αυτοκινητο ε?!!χαχα

Τρελλα κουτσουνακια!!!!

Δημοσίευση

γεια σας τσουπρες, αννα σε ευχαριστη ο γιος για το καρμακι χαχα αλλα δεν ηρεμησε ακομα διολιες κανει, ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ να χαιρεσαι την κορακλα σου!! ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ σημερα θα ηταν ιδανικα να ερχοσουν λειπει ο νικος ολη μερα στη δουλεια αλλα εχεις κανονισει, αυριο επειδη θα ειναι ολη μερα ο νικος εδω θα βγω να παω τζαμπο και τετοια ασε που επειδη ειναι λιγο κρυωμενος ακομα δεν θα ηθελα να εχεις το μωρο και να ειναι εδω, οποτε αν μπορεις πεμπτη πρωι το κανονιζουμε φιλια πολλα!! εγω σημερα πηγα στα hondos πηγα και πηρα φαρμακο να κανω περμαναντ γιατι τα σγουρινα και αρεσαν στον αντρα μου και ετσι θα την κανω και οποτε θελω θα τα ισιωνω και θα εχω και ογκο στη ριζα που δεν εχω ποτε γιατι ειναι ισια, πηρα και δυο σκιες που ηθελα καιρο και με εβαλε κατω η κοπελα και μου εκανε μακιγιαζ, αλλος ανθρωπος εφυγα απο τα hondos χαχα, καλα ηταν ξεσκασα και λιγο!! τωρα ειναι ετοιμο για βροχη και ποναει και το ατιμο το ποδι μου ετσι και περπατησω λιγο με πιανει τι να κανω πρεπει νατο συνηθισω, αυτα απο εμας! α!! και εμεις απο την μια μερια εχουμε καραφλιασει οπου και να την ακουμπησω μετα μαλλια βλεπω αφηστε!!! φιλια πολλαααα

Δημοσίευση

κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχουλες σας!!!!1 συμπεθερουλα δεν εκανα πλακα ναι τα μωρακια παιρνουν κιλακια με τον υπνο!!μου επιβεβαιωσε και ο παιδιατρος μας!!!αλλα το ξερω και γενικα!!!!εξου και η παροιμια!!!!!!

τι αλλο κανετε;; δευτερα εχω κι εγω χοντο σεντερ πριν φυγουμε !!!!παω να παρω τα νεα συλλεκτικα μακιγιαζ της μακ, της σανελ και γενικα οτι βρω χαχαχα!!!!

φιλακια σε ολες σας σφηνω για λιγο παμε για βυζομαμ!!!σας ευχαριστω και παλι του χρονου ειστε οοοοοοοοοοολες καλεσμενες!!!!!

:kiss:

Δημοσίευση

Καλησπερα υπεροχες μανουλες κ φανταστικα μωρακια!!!!]

Τι κανετε???

Εμεις σημερα καναμε εμβολιο.... μολις εφαγε το πρωτο τσιμπιμα ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σταματει τρωει κ το δευτερο ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λιγο παραπανω κρατησαν οι τσιριδουλες του!!! Αυτη τη φορα του κρατουσε ο μπαμπακας του τα ποδαρακια του κ μου ηταν πιο ευκολο!!! Στο προηγουμενο εμβολιο 2 μερες εκανα να ηρεμησω!!!!!

Λοιπον κ εμεις ειμαστε 8 κιλακια κ 64 ποντους....χρησιμιποιουμε ομως φορμουλα!!!

Ο μπεμπακος μου κοριτσια κανει 2-3 μερουλες να.....χεσει αλλα χεζει ολο τον κοσμο!!!!!

Του δινω το APTAMIL EXTRA CARE που ειναι για κολικους απο 2 μηνων σχεδον κ προχτες ειπα να δοκιμασω το ΝΑΝ αλλα δεν του αρεσε μαλλον γιατι επινε αισθητα λιγοτερο!!! Π.χ απο το ΑPTAMIL πινει 240ml στο μεσημεριανο γευμα ενω απο το ΝΑΝ ηπιε μονο 150 με το ζορι!!! Οποτε γηρισα παλι στο παλιο!!!

Οσο για το χαμομηλι σκευτηκα κ εγω να του δωσω μπας κ ενεργειτε περισοτερο αλλα εχω ακουσει οτι δεν κανει συνεχεια, πρεπει να ρωτησω τον παιδιατρο!!!!

Τα γευματα μας εμας ειναι 5. Πριν ενα μηνα που πηγα στον παιδιατρο μου ειπε να του τα κανω 5 απο 6 που του εδινα κ μαλιστα μου προτεινε κ ωραριο 7.00 - 11.00 - 15.00 - 19.00 - 23.00 για να προετοιμαζομαστε για τα φρουτακια κ τις κρεμες που θα ακολουθησουν!!! Απλα καμια φορα μας περνει λιγο περισοτερο ο υπνος κ ξεκιναμε στις 8.00!!!

Ζουζουνιτσα χρονια σας πολλαααααααααααα να την χαιρεστε την ζουζουνα σας!!!!!

Φιλακια σε ολες κ στα τσαχπινογαργαλιαρικα μπεμπακια!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλέ θα μας τρελάνετε με τα 8κιλα μωράκια σας!! :woohoo: :woohoo:

& καλά η τσαχπίνα τρώει πιο συχνά folympia το δικό σου με λιγότερα γεύματα από εμάς & πάλι μας περνάτε!

Δεν πειράζει εμείς θα γίνουμε μοντέλα.. :silly:

Αλήθεια νομίζω έχετε βγει από τις καμπύλες ε?

Τουλάχιστον εμείς είμαστε μέσα & παρηγοριέμαι..

Μα να τρώει συνέχεια & είναι πιο αδύνατος??

Για πείτε οι υπόλοιπες πόσο είναι τα δικά σας...

Εμένα είναι μάλλον 65 πόντους μπορεί & παραπάνω, κιλά 6680..κεφάλα 43...

Αναστασία όχι τώρα δεν δουλεύω έχω πάρει το 6 μηνο μητρότητας του οαεδ.. Δυστυχώς από Μάιο πάλι...

Μακάρι μέχρι τότε να έχουμε κερδίσει το τζόκερ & να μην χρειαστεί να ξαναδουλέψουμε ποτέ!!! :cheer:

Θα παίρνουμε το αγγελούδι μας & θα ξεσκιστούμε στα ταξίδια κτλ κτλ κτλ!!! B)

Φορμάκια όχι ότι να'ναι..εκτός από πολύ κοριτσίστικα... ροζ,μωβ...

(μην το κάνω & πουσ@@η :lol: ) .

Ετσι & τον δει ο άντρας μου με κανά ροζ θα πάθει εμφραγμα-εγκεφαλικό ... :woohoo:

Βέβαια τα περισσότερα γαλάζια είναι αλλά όχι επειδή το επιλέγω,απλά δεν έχουν πολλά χρώματα.

Δημοσίευση

Καλημέρα!!

Τι κάνουν οι μανουλίτσες??

Σήμερα θα κάνω απόπειρα να φτιάξω κουραμπιέδες...

Φαγητό τι γλίτωσα γιατί έχω γίγαντες από χθες & μετά θα πάμε στην πεθερούλα ...μας έχει τραπέζι για τη γιορτή της..!

Τελικά μάλλον είναι 67 πόντους ... !!!

hondos θέλω & εγώ να πάω αλλά ξέρω ότι θα μου φύγουν πάλι πολλλλά λεφτά...

Προς το παρόν παρηγγείλα απο avon 1 σελίδα Α4 πράγματα!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσαρες μου .

Καλέ τη κιλά είναι αυτά 8 κιλάκια μπράβο σας συγχαρητήρια. Εμείς σήμερα κάναμε το εμβόλιο , κορίτσια είμαστε 6640, ύψος 66 και κεφαλάκι 43 καλά είμαστε. μα τα κακακία έχω πάθει την πλακά μου μπορεί να κάνει και 4-5 φόρες την ήμερα από λίγο ώμος. Κάνουμε 5 γεύματα, τα φορμάικα εμείς τα βγάλαμε πριν ένα μήνα.

Madojohn και εγώ θέλω να κερδίσω το τζόκερ. αλλά ποτέ, έπεισες και εγώ είμαι στην 6 μήνη την άδεια χθες πήγα και κατέθεσα τα χαρτιά. Αχ εγώ φορούσα στο γιο μου το απαλό το ροζ κάτι μπλουζάκια πόλο έπεισες και στα βενετών, ζάρα, σάμ 0-13 έχει. του πηγαίνουν και πόλη επειδή είναι ανοιχτόχρωμος με γαλανά μάτια. μην με παρεξηγείτε αγορίστικα πάντα μην τον κάνω και που....κι. είπαμε.

Να σας ρωτήσω ξέρει καμία για το επίδομα αλληλεγγύης; Δικαιολογητικά και από που το περνούμε, βασικά έχω ψάξει στο ιντερνέτ αλλά δεν λέει και τίποτα .

Σας φιλώ. :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αρβενάκι πολύ όμορφα μωράκια!!! Να σου ζήσουν!!! Φτου φτου!!

Λοιπόν.. να τα πάρω με την σειρά γιατί σίγουρα θα ξεχάσω κιόλας!!! Τομάκι πολύ καλά πάτε με τον ύπνο τώρα βλέπω!! Μια χαρά!!

Μαντώ καλή απόπειρα και εύχομαι να βγουν τέλειοι!!! Μην ανησυχείς για τα κιλά του μπέμπη σου! Μια χαρά είναι!! Εμάς που είναι ήδη 8 κιλά ( 7.850 για την ακρίβεια ο δικός μου) μου έχουν πέσει τα χέρια, πονάει η πλάτη μου .. άστα!! Ντολμαδάκι και λουκουμάκι μαζί!! :P Επιπλέον παίζει ρόλο και πόσο έχει γεννηθεί ένα μωράκι! Βάζει σταδιακά βάρος.. Αν έχει γεννηθεί 3 κιλά έχει διαφορά με κάποιο που έχει γεννηθεί 4 κιλά! Νομίζω κιόλας!! Ας πει αν γνωρίζει καμιά κοπελιά κάτι άλλο!

Για τα φορμάκια που είπατε... εγώ παίρνω απ'όλα εκτός από ροζ!! Θα με σφάξει κι εμένα ο σύζυγος!! Ευελπιστώ να κάνω την κόρη για να πήξω στα ροζ!!! Είναι το αγαπημένο μου χρωματάκι!!! Φούξια και ροζ θα τα παίρνω όλα!! Αν.... Ααααχχχχ!!! Βέβαια δεν το συζητώ.. Γερό να 'ναι και ας είναι πάλι αγοράκι!! Έχω και βαφτηστήρα!!! :P:P:P

Σπαστικό σήμερα βρέχει όλη μέρα και δεν έχω καταφέρει να πάω πουθενά από το πρωί!! :angry::angry::angry: Θα είπε τίποτα η πεθερά μου που έμεινα Αθήνα και δεν της έχω πάει ακόμα το παιδί!! :angry::angry:

Δημοσίευση

Eτοιμοι οι κουραμπιέδες & οφείλω να ομολογήσω ότι βγήκαν πάρα πολύ καλοί!!! :cheer:

Εβαλα & σε ένα δίσκο να πάω στην πεθερά!!! :lol:

& τους έκανα με σχηματάκια ,δεντράκια-αστεράκια.. μου πηρε παραπάνω ώρα αλλά είναι πιο εμφανίσιμοι.

Τι κωλοβροχή είναι αυτή??

Arvena να σου ζήσουν!!!

Τον έβαλα λίγο στην κούνια του μπας & κοιμηθεί ..

Πάω να μαζέψω την κουζίνα γιατί είναι γεμάτη μπολ,ταψιά,ζάχαρες κτλ!

Μετά θα κάνω απόπειρα να ξαπλώσω ,αν με αφήσει να κοιμηθώ & μετά μπανάκι γιατί έχουμε & την επίσκεψη :P

Δημοσίευση

μπραβο Μαντω μου χαρας στο κουραγιο σου! και εγω σκεφτομαι να φτιαξω μελομακαρονα αλλα καθε φορα βαριεμαι, σημερα ηταν να παω τζαμπο αλλα περιμενα να φαι η μικρη για να την παρω μαζι, μετα ξαπλωσε ο αντρας μου να ξεκουραστει ε και κλασσικα τον πηρε ο υπνος, το διαολακι μου το μεγαλο λυσαξε, εριξα και εναν καβγα με την μανα μου και οπως ειμουν ντυμενη γδυθηκα και ειπα δεν παω πουθενα σπαστηκα!! και μια μουντρουχια και μια κακη διαθεση την εχω σημερα, α εκανα χτες και τα μαλια περμαναντ ωραια βγηκαν τα πετυχα η ατιμη, του αντρα μου του αρεσουν εμενα ομως μου αρεσει πιο πολυ το ισιο, τι τον ακουω καθε φορα αφου το εχω πει δεν εχει γουστο τεσπα μισες μερες θα τα αφηνω σγουρα μισες θα τα ισιωνω ετσι να αλαζω μαλλι με την ψυχοσυνθεση μου, αφηστε ετσι σκατα οπως ημουν σημερα εφαγα και τον αγλεωρα φτου μου φτου μου και μετα γκρινιαζω φτου φτου μου !! πολλα φιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...