Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

dallia εγραψε Γεια σας κοριτσάκια μου... τι κάνετε;; Βρήκα κι εγώ την ευκαιρία να σας γράψω μιας κι ο πασάς μου κοιμάται!! Πρέπει όμως να ξυπνήσει όπου να'ναι για το μπανάκι του και το βραδινό του φαγάκι!! Και μετά στις 7 το πρωί πάλι!!

Ελενα μου μην τα πετας ετσι αποτομα αυτα κοπελα μου ελεος ζηλευωωωωωωωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας κοριτσάκια μου, τι μου κάνετε; επιτέλους βρήκα ευκαιρία να μπω και γω λιγάκι μέσα να τα πούμε. αυτή την στιγμή κουτουλάω από την νύστα αλλά περιμένω την μπεμπούλα μου να ξυπνήσει να κάνουμε μπάνιο να φάμε και ελπίζω να ξανακοιμηθούμε μετά..... θα δείξει..... εσείς πως τα πάτε. τα μωράκια σας έχουν και σας κολικούς; εμένα η κακομοίρα άμα πονάει σπαράζει και το λυπάμαι το μπεμπάκι μου.....

αχ λενακι εμεις εχουμε κολικους αμεσως απο οταν γυρισαμε απο το μαιευτηριο και ακομα συνεχιζουμε ειδικα τρεις μερες τωρα την εχουν πιασει πολυ και τσιριζει μονο αγκαλια κοιμαται λιγο και ξανα απο την αρχη και καποια στιγμη που δεν αντεχει αλλο τελικα την παιρνει ο υπνος για τα καλα, και εγω την λυπαμαι πολυ αντε να στρωσουν δεν αντεχω αλλο

Εγώ κορίτσια μάλλον είμαι από τις τυχερές- άτυχες!! Στις πρώτες 20 μέρες της λοχείας, υπέφερα από υστερόπονους! Αλλά όταν λέμε υπέφερα, προτιμούσα να πεθάνω! Επι 1 ώρα πόναγα, νόμιζα ότι με σφάζανε, μου κοβόταν η ανάσα, με ξαναπήγαν μια φορά στο νοσοκομείο!! Και τελικά αποφάσισα να παίρνω 1 χάπι παυσίπονο το πρωί κι 1 το βράδυ σαν θεραπεία πριν με πιάσει ο πόνος όπου και ήταν αφόρητος! Κι έλεγαν ότι τους πήρε η μάνα τους πόνους και δεν θα τους έχει το παιδί! Βέβαια μου περνάει λίγους κολικούς, αλλά πολύ ελαφριάς μορφής! Κακάκια του μου κάνει κάθε 3-4 μέρες! Αλλά τα κάνει για τα καλά!!

Μαρίτσα μου... Και να φανταστείς από μόνος του το έκανε έτσι! Τρώει το βράδυ και στην αρχή ξεκίνησε να ξυπνά 4, μετά 5 και σιγά σιγά τον ξεγέλαγα με πιπίλα και τώρα ξυπνά 7 παρά! Αλλά μετά θέλει παιχνίδια! Κάθεται και χαζογελάει, κάνει γουλιές, αλλάζουμε 15 φορμάκια έτσι για την πλάκα μας... Άστα!! :)

Χαιρετώ τις Αυγουστομανούλες!!!!!!!

Με λένε μπέμπα και είμαι ενός μηνός! Ναι ναι, μιας και πέρασε 12 μπορώ να το πω! Κλείνω τον πρώτο μου μήνα και ως μεγάλη κοπέλα πια, είπα να σας συστηθώ! Ηθελε να με συστήσει η μαμά αλλά πάνω που άρχιζε να σας γράφει εγώ τη φώναζα για δικούς μου λόγους και ανάγκες!

Λοιπόν..... Γεννήθηκα στις 25 Αυγούστου 2009 στις 15.20 το μεσημέρι. Βγήκα από την κοιλιά της μαμάς γιατί όσο και να προσπαθούσα να χωθώ στη λεκάνη της δε μπορούσα!! Πολύ στενά βρε κορίτσια εκεί κάτω! Ευτυχώς δηλαδή που ανοίξανε και με έβγαλαν γιατί το κεφαλάκι μου είχε σφηνώσει εκεί κάτω και βγήκε λίγο παραμορφωμένο αλλά τώρα όλα μια χαρά! Κούκλα έγινα!! (Οπως λέει και η μαμά)

Βγήκα 3300 και 50 πόντος αλλά βγήκα από το μαιευτήριο 3100! Τώρα είμαι 4500. Πόντους δεν ξέρω.... θα μας πει η παιδίατρος όταν πάω αλλά τρώω όλο φαγάκι μου για να ψηλώσω πολύυυ!! Τρώω από το βυζάκι της μαμάς αλλά καμιά φορά θέλω και λίγο από το μπουκάλι. Ετσι για ποικιλία! Οταν πονάει πολύ η κοιλίτσα μου η μαμά μου δίνει λίγο χαμομήλι. Δε μου αρέσει καθόλου αλλά πίνω λίγο και ομολογώ ότι δεν πονάω τόσο μετά και κάνω και κακάκια μου πιο εύκολα! Τις τελευταίες μέρες πάντως, πονάει λιγότερο η κοιλίτσα μου. ΄κακάκια κάνω κάθε μέρα και μετα συγχωρήσεως, κάνω και πολλά πριτςςςςς

που μυρίζουν άσχημα αλλά μου ξεφεύγουν.... δεν μπορώ να το ελέγξω ακόμα1!! Πάντως ξελαφρώνω όταν τα κάνω!!! :P

Τί άλλα; Μπανάκι με κάνει η μανούλα μου κάθε βραδάκι. Στην αρχή φοβάμουν αλλά μου αρέσει όλο και περισσότερο!!

Γενικά είμαι ήσυχο μωράκι, μπορώ να κάτσω και στην κούνια μου χωρίς να κλαίω κάποιες φορές έτσι ώστε να κάνει καμιά δουλειά και η μαμά αλλά άλλες φορές δεν με παίρνει εύκολα ο ύπνος κ έτσι προτιμώ την αγκαλίτσα της μαμάς μου.... αν είναι μετά μελωδίας ακόμα καλύτερα, ή το κρεβάτι της!! Τί ωραία που είναι να κοιμόμαστε διπλα διπλα!!

Προς το παρόν δεν έχω να σας πω κάτι άλλο .... μόνο ότι σας αγαπώ γιατί είχατε στην κοιλίτσα σας τα αυγουστομωράκια τα φιλαράκια μου!!!!!

Α!!!! Μην ξεχάσετε να μου τα φιλήσετε !!!!!!!

Γεια σας!!!!!!!!!!! :kiss:

Εύα μου... καλώς μας ήρθατε!! Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!! Πολύ όμορφη περιγραφή!!! Δεν είναι φοβερά βρε κορίτσια που έχουμε τα μωράκια μας πλέον;; Πότε συζητάγαμε για τις εξετάσεις, τα κουνήματα και τους χορούς της κοιλιάς.. :laugh: και πότε τα συστήνουμε τώρα!! Αχ είμαι πολύ χαζομαμά τελικά!! Τον λατρεύω, είναι η ζωή μου!! Παθαίνω! Τον βλέπω και λιώνω!! Έχω πάθει τρελή καψούρα!! Ζημιάααα!!

Γεια σας βρε κουκλες μανουλες με τα υπεροχα μπεμπεκια σας!!!

Τι να πω???

Ολα μας τα μωρακια ειναι ενα κι ενα!!!

Το ενα πιο εξυπνο,ομορφοκ καλο απτο αλλο!!!

Κι εμεις μια τελεια κουκουβαγιοπαρεα!!!

Το συμπερασμα βγηκε!

Μπορει να ειναι φαγανα,αυπνα,υπναραδικα,γκρινιαρικα,καθαρουλικα,λεσακια κλπ.....

Ολα ομως εχουν κοινο χαρακτηριστικο:

Ειναι σουπερ κλανιαρικα τα Αυγουστομωρα μας!!!!!!!!!!

Και μαλιστα ολα γινονται κοκκινα σαν παντζαρια,κανουν πολυυυυυυ θορυβο κ βρωμανε σαν ασβοι!!!!!!!χεχεχεχεχεχεχχεε

Φιλακια στα μοσχομυριστα κωλαρακια!!!!!!!!!!!! :P:P :laugh: :laugh:

ΕΡΩΤΗΣΗ:Εχει κανενα μωρακι προβλημα με βουλωμενη μυτουλα???

Αν ναι..Πειτε μας πως το αντιμετωπιζετε!!!

Εμας βουλωνει 4-5 φορες την μερα...Ο ορος δεν αρκει για να καθαρισει κ χρειαζεται εκεινο το ειδικο "ρουφηχτηρι"!!!Και φυσικα ακολουθει πολυυυυυυυ κλαμματακι :(

Η συμπεθερα λεει πως φταιει κ το κλιμα της Σαλονικας...Τι λετε?????????

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑΠΩ!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΜΥΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΔΥΟ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ!Η ΜΕ ΟΡΟ ΟΠΟΤΕ ΦΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΥΞΟΥΜΠΕΣ Η ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΤΟΝΕΤΑ ΜΟΥΣΚΕΜΕΝΗ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΥΤΟΥΛΑΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΥΞΟΥΜΠΑ!!!!!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΙΟ ΜΕΣΑ!!!! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΜΥΞΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΕΞΩ!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙ ΟΡΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΠΙΑ !!ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ!!1

ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ!!!!!

ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ!!ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟΥΡΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΩΠΟ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΜΑΣΑΖ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΟΥΛΑ!!!!ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ!!!ΑΧ ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!!!!!

ΑΑ!!!ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΚΛΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!!ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΛΛΟΥ!!!!!ΜΟΛΙΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΝΙΔΙ ΠΕΦΤΕΙ !!ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ!!ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΕΚ...ΣΕ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ!!!

Anastacia μου... κι εμένα συνέχεια ρουθουνίζει ο ασβός μου!! :D

Του έχω κάνει το ρουφηκτήρι 3 ή 4 φορές!! Κι εμένα κλαίει ο μπαγάσας και τον λυπάμαι!! Εμένα κάνει και ένα χρου χρου από τον λαιμό του σαν να έχει φλαμματάκια! Καμιά φορά βήχει αλλά είναι επειδή πνίγεται με το σάλιο του! Κι όταν φτερνίζεται... είναι η αποθέωση!! Όλα τα λεφτά!!

Εβινάκι.. άστα να πάνε!! Εμείς κι άλλος κανείς με τα μωράκια μας!! :P

και εμενα ρουθουνιζει πολυ καλα που το γραψατε και ησυχασα τωρα γιατι δεν της παιρναγε με τον ορο και ειχα αρχισει να ανησυχω

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΟΥ !!!!!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!ΚΟΥ ΚΟΥ ΒΑ ΚΟΥ ΚΟΥ ΒΑ!!! :kiss:

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΟΡΟ!!!!!ΜΑΛΑΚΩΝΕΙ ΤΗ ΜΥΤΟΥΛΑ !!!!!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟ !!!!ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ!!! :kiss:

Εβινακι μου βαζωωω!Παρα πολυ συχνα...οκ μαλακωνει καπως αλλα...θελει ρουφηχτηρακι για να βγουν...θα ρωτησω κ το γιατρο τι αλλο να κανω...

αααα!2 νυχτες τωρα βαζω βραστο νερο ή χαμομηλι στ δωματιο το βραδυ να υγραινεται καπως η ατμοσφαιρα!ειναι λιγο καλυτερα.πριν το μωρο ξυπνουσε συνεχεια γτ δεν ανεπνεε καλα!

και εκανε κ θορυβο σαν ελαφρυ ροχαλητο!

μα....σε ολα να του μοιασει του αντρα μου? :laugh: :P:P

ΩΧΧ η νυφη μου εκτος απο κλανιαρα,χεστρου..ειναι ΚΑΙ μυξιαρα? :laugh: :laugh: και ροχαλιζει κιολας????? :woohoo:

καλησπερα βρε μανουλες! σας βρισκω πολλες μαζι κ χαιρομαι..βεβαια μεχρι να γραψω..καποιο θα κλαψει κ θα φυγουμε ..βολιδες!!

ειδα οτι ερχονται και οι αλλες μανουλες κ τα φρεσκα βρεφακια μας!!

βρε τι ωραια παρουσιαζονται...κι ολα μοιαζουν τοσοοο πολυ!

και μεις μαλλον μοιαζουμε ε? τα κιλα ακομη δεν εχουν φυγει..η ορεξη μενει...

τα μαλλια και νυχια μας μαλλον ειναι απεριποιητα...

τρεχουμε ολες σα παλαβες...

αγαπαμε κ καμαρωνουμε σα τρελες!!!

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια στην ιστορια τοκετου μου...με συγκινησατε...dallia μου σε ευχαριστω..τα αισθηματα ειναι αμοιβαια!!

φουλινακι τι να πω? με σκλαβωσες..η τιμη ειναι κ δικη μου που κανουμε παρεα!!

αναστασακι μου..τα λογια ειναι περιττα..κ τα παιδια μας να μην παντρευτουν...βλεπω σε 20 χρονια να το σκαμε παρεα..τα δυο μας..στη χονολουλου..εκει που παει η τρελα...που λεει κ το τραγουδι!!

ιωαννακι τοσο φρεσκια εδω κ μας εχεις κερδισει ολες!!

μαρακι χαθηκες καλη μου..ριξε κ μια ματια σε μας..ολα στο σπορακο πια!! :)

μαριαντακι ,ζουζουνιτσα,ευακι,ολυμπιτσα μαντουλα ,λενακι,ιωαννακι..κι οποιες ξεχασα συγνωμη..ορμονες ειναι αυτες... φιλακια στα μωρακια σας κ στα μαγουλακια σας!

Ευχαριστώ Νταλάκι!

Η αλήθεια είναι πάντως ότι μου χει λείψει λίγο η κοιλίτσα μου....

Βέβαια τώρα είναι γεμάτη η αγκαλίτσα μου και η ζωή μου ολόκληρη αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα νοσταλγούσα εκείνη την περίοδο με τα τόσα συμπτώματα.....!!!!!!

Α! κορίτσια σήμερα καθώς μιλούσα στη μπεμπούλα μου, μου χαμογέλασε!!!

Δεν είναι φοβερό;;;;;ΑΧ Μ 'εχει τρελάνει η ζουζούνα μου!!!!!!!

Φιλιάαααααααααα!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑΡΙΚΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...FOLYMPIA ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΕΧΡΙ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ Ο ΛΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ...ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΩ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙΖΩ.ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΑΚΙ Η ΠΙΟ ΚΡΥΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ...ΒΑΖΕ ΤΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΠΡΩΤΑ ΒΟΥΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ. ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΖΟΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ...

καλησπερα κοριτσακια μου αχ τι ωραια μερα σημερα ηρεμιααααα, βεβαια δεν αρχισε καλα το πρωι εβαλα τιμωρια το γιο μου μετα ειχα νταουνιαστει για τα καλα με γονατισε με την συμπεριφορα του ο μεγαλος αυτες τις μερες, μετα το απογευματακι πηρα το κουρασμενο μου κορμι και πηγα καιπηρα δυο ρουχαλακια ξεφυγα απο το σπιτι και μου ελειψε τοσο πολυ η μπεμπουλα μου και ο γιοκας μου γυρισα και φιλιοσαμε με τον γιο γιατι κανουμε σαν μωρα παιδια οι δυο μας μουτρωνουμε και μετα αγκαλιτσες και φιλακια και για πρωτη φορα χαρηκα την μπεμπα καλε σταματησε να γκρινιαζει ηταν ξυπνια και δεν εκλαιγε δεν πονουσε την καναμε μπανακι και δεν εβγαλε κιχ, παιξαμε βαλαμε τον ορο μας χωρις γκρινια φαγαμε και ξαναξεραθηκαμε στον υπνο φτου μας, βεβαια κακα εχουμε να κανουμε δυο μερες αλλα δεν γκρινιαζει αλλες φορες απο την πρωτη μερα τσιριζει τι να πω φτυστε τη να συνεχισει ετσι μπας και ηρεμησουμε λιγο!! αχ χρειαζομουν μια αναπαυλα γιατι τα ειχα παιξει, τωρα ελπιζω να μην μου βγαλει ολη την γκρινια το βραδυ :dry: φιλια πολλααααα!!!!!

Υ.Γ ΕΛΕΝΑ λες να μυριζεται οτι θα ερθει η νονα της και ειπε να το παιξει καλο κοριτσι χαχα!!! :laugh:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ.ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?

ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑ Η ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΜΑ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΞΕΝΥΧΤΙ.ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΙΝΕΙ 120 ΓΡ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΙΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ 150ΓΡ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΗΛΑΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΣΑΣ?ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

marianda έγραψε:

Υ.Γ ΕΛΕΝΑ λες να μυριζεται οτι θα ερθει η νονα της και ειπε να το παιξει καλο κοριτσι χαχα!!! :laugh:

Μάλλον... Θα δεις, θα ηρεμήσουν οι πόνοι, θα ηρεμήσει και το μωράκι!! Εύχομαι να σου κοιμηθεί όπως ο δικός μου!! Θα έρθουμε να σας κολλήσουμε λιγάκι υπνηλία!! :D Πάντως μην ανησυχείς για τα κακάκια! Εμένα ύστερα από ένα μαραθώνιο χεσίματος το προηγούμενο Σ/Κ, έκανε 2 φορές και Σάββατο και Κυριακή!! Άθλος!! Ξανάκανε Πέμπτη!! :dry: Είχα ανησυχήσει πάλι.. λέω θα μου σκάσει στο τέλος!! Ήταν πότε πότε ανήσυχος, αλλά σε γενικές γραμμές πέρναγε νορμάλ τους πόνους! Σήμερα πάλι τίποτα!! Βέβαια μου καλόμαθε το συμπλήρωμα με το χαμομηλάκι και τώρα όταν τον βάζω στο βυζί τις 2 τελευταίες μέρες.. μόνο ξύλο δεν παίζουμε! Μου σουφρώνει προσωπάκι, παραπονιέται, κάνει με λύσσα δεξία κι αριστερά το κεφάλι του.. μου καλόμαθε στην ροή του μπουκαλιού μάλλον.. αλλά τον λυπάμαι τον άτιμο να του δίνω μόνο φόρμουλα! Αφού έχω αρκετό γάλα! Τώρα παράγγειλα και το θήλαστρο swing της medela που σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερο από το philips της avent που πήρα! Να κάνω καμιά άντληση να του δίνουν όταν θέλω να πάω κάπου, γιατί μέχρι τώρα του δίνουν Almiron κάθε φορά που λείπω! Με την πρώτη ευκαιρία μόλις ηρεμήσετε.. να με πάρεις να έρθω!!

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΟΡΟ!!!!!ΜΑΛΑΚΩΝΕΙ ΤΗ ΜΥΤΟΥΛΑ !!!!!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟ !!!!ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ!!! :kiss:

Ζουζουνίτσα.. ανταποδίδω το καρμάκι... Ο Μητσούμπας μου είπε να στείλουμε για την όμορφη ζουζουνέλα σου!!!

Μαριαντάκι πάω να το δω..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...