Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσαρες μου καλησπερα σας!!!!

Χαθηκα γιατι ελειπα Σερρες... πηγαμε 2 βδομαδες στους γονεις μου κ γυρισαμε προχτες!!!

Αχχχχχχχ ξεκουραστηκααααααααααααααα!!!!

Τον ανελαβε η mother μου κ μονο που τον επερνε καθε πρωι κ τον ταϊζε για να κοιμηθω αρκουσε!!!!

Τωρα ξανα πισω στα παλια!!!! Μου ελειψε ομως το σπιτακι μας!!!!!

Εχω χασει πολλα νεα σας αλλα τοσο καιρο που ελειπα μαζευτηκαν 200 μηνυματα σας σχεδον κ πρεπει σιγα σιγα να καθησω να ενημερωθω!!!!

Φιλακια πολλα σε σας κ τα ζουζουνια σας!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???????????????/ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΩ ΠΥΡΕΤΟ.....Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΔΑΚΡΤΥΖΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΣΙΜΠΛΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΟΚ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ.

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ????????????????????

Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΡΩΕΙ ΔΗΛ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 550 - 600.ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΑΕΙ 8ΩΡΑ ΚΑΙ 12ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?????????????????????? ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΗ ΞΥΠΝΑΩ ΕΓΩ ΣΤΙΣ 9 ΜΕ 9.30 ΤΟ ΠΡΩΙ.ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΩ ΘΑ ΛΑΛΗΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...........

Δημοσίευση

Τομάκι μου.. μπράβο στ'όμορφο ζουζούνι σου που κοιμήθηκε!!! Καλό ακούγεται να του μειώσεις σταδιακά το γάλα!! Μια χαρά είναι το παιδάκι σου!! Μη στενοχωριέσαι! Πολύ σύντομα θα κοιμάστε όλο το βράδυ!!

Κουμπαράκι.. περαστικά σας... Θα σε πάρω τηλ να κανονίσουμε...Πολλά φιλάκια έως τότε!!!

Αναστασία.. φτάσατε σχεδόν 8;; Μπράβο σας!!! Τσουπωτη τσουπωτή η τσαχπινούλα!! Βέβαια γεννήθηκε και μεγάλο μωράκι, οπότε μια χαρά είστε!! Όσο για την πεθερά.. όπως το είπες!! Νομίζω ότι είναι ζήλεια που έχουμε τους γιους τους και δημιουργήσαμε πλέον άλλη οικογένεια!! Αλλά είναι τόσο χαζές που δεν καταλαβαίνουν ότι συμπεριλαμβάνονται κι αυτές μέσα στην οικογένεια σαν γιαγιάδες και πετάνε τις μαλ@κίες τους.. κι απλά γίνονται λιγάκι εκνευριστικές!!! Τέσπα... άστες να κουρεύονται! Εμείς να 'μαστε καλά και τα μωράκια μας.. !!!

Κιντεράκι.. μόνο 3 γεύματα τι εννοείς;; Εμένα κάποια στιγμή μου έκανε 4 γεύματα των 210 μλ και κοιμόταν 10 το βράδυ με 10 το πρωί αλλά μου είπε ο παιδίατρος ότι είναι ακόμα μικρούλη κι ότι πρέπει να κάνει 5 γεύματα και να μην τον αφήνω πάνω από 8 με 9 ώρες νηστικό γιατί επειδή πίνει μόνο γάλα δεν κάνει καλό για το στομαχάκι του! Βέβαια καλό είναι να σου πει κι ο παιδίατρος σας!!

Εβινάκι... εγώ το πρώτο πράγμα που έμαθα είναι να δένω το καθισματάκι σωστά γιατί θέλω ανά πάσα στιγμή να μπορώ να φεύγω! Ειδικά όταν μένω Αθήνα που έχω πολλούς φίλους και μπορώ να πηγαίνω βόλτες... Στην Εύβοια ότι κάνω το κάνω με το καρότσι! Όλα δίπλα μου είναι! Αλλά να που κάτι συμβαίνει.. να μην μπορώ να το πάρω μόνη;; Εκεί δεν έχω κανέναν να μου το κρατήσει.. οπότε φόβος ξεφόβος.. το καταπολέμησα γιατί δεν στο κρύβω ότι κι εγώ φοβάμαι αρκετά .. όχι τόσο όμως ώστε να με κυριεύει!!! :laugh: :laugh: :laugh: Αλλά μια συμβουλή:: Να το κάνεις όταν θα νιώθεις εσύ έτοιμη!!! Με το καλό... και μην ακούς κανέναν που το μόνο που κάνει είναι να σε αποθαρρύνει και να σε φοβίζει περισσότερο!!!

Και τώρα τα λουλουνονέα μας....

Πήγαμε την Παρασκευή στον γιατρό για το εμβολιάκι μας... Μας βρήκε 65 ολόκληρους πόντους... πήραμε 3... αμέ!!! Βάλαμε 1 κιλό και κάτι... Από 6.500 κιλά πήγαμε 7.850!!! Πάνε τα χεράκια της μαμάς... :blink: Θα κάνω ποντίκια!!! :woohoo: :woohoo:

Κάναμε το εξαπλούν... κι ο κακός γιατρός δεν το είχε και μας τρύπησε 2 φορές!! μας έκανε το πενταπλούν και ένα ακόμα μονό!! :angry::angry::angry: Και το καημένο το λουλουνάκι μου έκλαψε για 1 λεπτό στο 2ο τρύπημα!! Στο 1ο εκεί που έκανε ένα ααα σταμάτησε!! Το Σάββατο από το μεσημέρι ήταν λίγο μουρμουράκι ... και κούρνιαζε συνέχεια στις αγκαλίτσες μας.. πότε της μαμάς και πότε του μπαμπά!! Κι η μαμά μου κι η γιαγιά μου που τον κράταγαν.. εκείνος με κοίταγε και μου έκανε παράπονα να τον πάρω!! :P Σήμερα όλα καλά!! Έχουμε λυσσάξει από το πρωί στις βόλτες.. Πάω για το τελευταίο τάισμα και μετά νάνι... Φιλάκια πολλάαααα

Δημοσίευση

Καλημερα και ευχαριστω για τις ευχες για τα περαστηκα. Ευτυχως ειμαστε πολυ καλυτερα.

Χτες μου κοιμηθηκε απο τις 10 μεχρι τις 9 το πρωι!! Εχω και εγω την ιδια απορια με την Κιντερ. Κανει να μενει τοσες ωρες χωρις φαι και να κανει μονο 4 γευματα? Σκεφτηκα αν συνεχισει ετσι (Μακαρι Θεε μου) να βαζω ξυπνητηρι γυρω στις 6 το πρωι να τον ταιζω και ξανα παλι υπνο. Εσεις τι λετε? Φυσικα θα ρωτησω και τη γιατρο.

Μαριαντα μου το σιροπακι δεν ειναι ουτε αντιβιωση ουτε τιποτα. Απλα για να φυγουν πιο γρηγορα τα φλεγματα και οι μυξουλες. Ευτυχως ειμαστε πολυ καλυτερα!! Περαστηκα στο γιοκα σου και στον συζυγο!!

Ζουζουνοσυμπεθερα εδωσα τα φιλια σου :cheer:

Με την αδερφη μου εχουμς 4 χρονια διαφορα ειναι πιο μικρη μου και ηρθαμε πιο κοντα με τις εγκυμοσυνες μας. Ειχαμε μονο 2 μηνες διαφορα και καταλαβαινεις.

Αναστασια μου ελπιζω να απολαυσατε την πιτσα αλλα και το...μετα ;) :laugh: !

Ολυμπια μου καλως ηρθες πισω! Ξεκουραστηκες βλεπω αντε τωρα πισω στα παλια :) !

Κιντερακι μου περαστηκα στη κουκλιτσα σου. Οσο για το φαι γιατι μονο 3 γευματα? Εμενα κανει 4 (150-180μλ) και παλι ειναι λιγα. Ασε θα δω και θα παρω και τη παιδιατρο τηλεφωνο να μου πει.

Νταλια μου Μπραβο σας αποτομα τα βαλατε τα κιλα. Αφρατουλης εγινε. Κριμα μωρε που το τρυπησε δυο φορες.... να του δωσεις πολλα φιλακια! Καλες βολτες.

Φιλια σε ολες!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε; εμεις καλα ειμαστε, μονο ο μπαμπας εχει λιγο μπουκωμα ακομα αλλα αυριο θα ειναι περδικι, θελει δεν θελει πηγε στη δουλεια οποτε θα του περασουν ολα χαχα αμα βγαινεις εξω σταματας να νιωθεις αρρωστος!! εμεις εδω μεγαλωνουμε, τι μικρη την λεω ντοναλντ γιατι μιλαει σαν τον ντοναλντ εχει πολυ πλακα εχω πεθανει στο γελιο!! εμενα κανει 5 γευματα την ημερα, και ο γιατρος εκει μου ειπε 5 με 6 γευματα! καταλαβα πιο σιροπακι δινεις η αεριους η αερολιν λεγεται μου φαινεται μια χαρα ειναι! αντε φιλακια

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;; Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΡΗΛΑΞ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΧΛΟΚΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΡΕΙ ΣΤΟ ΧΟΥΛΧΟΥΛΙΑΣΜΑ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΠΑΩ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ.....ΤΑ ΠΑΝΤΑ :laugh: ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΑΚΙ!!ΚΑΙ ΓΑΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΙ ΜΕ ΑΥΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΔΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΡΕ ΓΜΤ!!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΠΩς ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ; ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑΜΕ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ;;ΑΝΤΕ ΠΕΙΤΕ ΠΕΙΤΕ!!!

ΚΙΝΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΡΩΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΓΕΥΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙ 7 ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 8 ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ !!ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΘΕΛΕΙ !!ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΜΑ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ NEXT TOP MODEL ΚΑΙ ΓΙΑ Ο ΓΑΜΠΡΟ ΜΑΑΑΑΑΣ!!ΑΚΟΥΣ ΤΟΜΑΚΟ ΣΥΝΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ;;; ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΟΥΛΟΥΚΑΚΙΑ !!!!! ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΜΠΟΥΤΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ !!ΟΥΧ ΟΥΧ!! ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΛΟΥΛΟΥΝΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ !!ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΝΟΙΞΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ!!

ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΣΑΣ!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Α ΤΟΜΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!! ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΟΙΜΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΜΙΣΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!!!!!!!!! ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΩ ΣΤΙΣ 7 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ !!!ΚΑΝΤΟ ΚΙ ΕΣΥ!!! ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ!!!

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΧΕ......ΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ; :P

Δημοσίευση

Να'μαι & εγώ!!

Λοιπόν το Σάββατο πήγαμε Σαλαμίνα ,επιτέλους έφτιαξα τα μαλλάκια μου!!!

Είχα να κάνω αντάγιες(& γενικά να τα περιποιηθώ) από τον Ιούλιο !

Οπότε καταλαβαίνεται! :laugh:

Τα κόψαμε κιόλας,όσο μπόρεσα λιγότερο γιατί ο <<γαμπρός>> μου έχει μανία να κόβει!! :woohoo:

Την αδερφή μου την πήρε με μαλλί μέχρι τον κ..λο & τώρα της τα έχει σαν αγορίστικα & γενικά την έχει κάνει πειραματόζωο!!

Ολα τα σχέδια & όλα τα χρώματα! :laugh:

Το μωρουλίνι μου άψογος ! :kiss:

Τον είχαμε μαζί μας & όταν ήταν για νάνι τον βάλαμε στο δωμάτιο αισθητικής & έλιωσε στον ύπνο..Ουτε που καταλάβαινες ότι υπάρχει μωρό !

Μετά το απόγευμα πήγαμε στην νονά γιατί έμαθε ότι είναι ΕΓΚΥΟΣ & δεν ειχε καταλάβει τίποτα!

Δεν το είχαν καθόλου προγραμματισμένο & αυτοί ,αλλά αυτοί δεν έχουν παντρευτεί ακόμα.. έτσι το Γενάρη θα κάνουν κατευθείαν θρησκευτικό.

Αδιαθέτησε 15/10/2009 & στις 15/11 της ήρθε για 2 μέρες λίγο αίμα αλλά επειδή ήταν άρρωστη & είχε πίεση στη δουλειά νόμιζε ότι απλά της σταμάτησε..

Την Παρασκευή λοιπόν είχε πάει για εξετάσεις αίματος γιατί ήταν 10 μέρες άρρωστη & δεν της περνούσε & της είπαν να κάνει 1 τεστ εγκυμοσυνης να δει μήπως ...

Ξέρετε τι χοριακή είχε??

94000!!!

Την Κυριακή πήγε στο γιατρό μου & τελικά είναι 8 εβδομάδων+3 ημερών!!

Οπότε βάζουν μπρος για το γάμο (ήταν να γίνει Σεπτέμβριο του 2011) & έτσι στις 30/01/2010 θα έχουμε γάμο..

Κρίμα γιατί δεν θα γίνει το μωράκι μου παρανυφάκι! :lol:

Εχθές πήγαμε κλείσαμε την εκκλησία του γάμου της , πήγαμε σε 2 κέντρα.

Συνεπώς θα τελειώσουμε με το γάμο & θα αρχίσουμε τα της βάπτισης ...

ΑΧΧ η νονά θα είναι με την κοιλίτσα στη βάπτιση..

Νιώθω μία συγκίνηση που ο κολλητός μου θα γίνει πατέρας!

Κανουμε παρέα από 3 ετών! Μαζί μεγαλώσαμε!! & την κοπέλα του την ξέρω 8 χρόνια που τα εχουν

Αυτά τα βασικά νέα μας!

& συνεχίζω με εσάς!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ???????????

ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΚΟΛΛΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗ ΜΕΡΑ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΗ ΞΕΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ.ΘΑ ΣΚΑΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ.ΕΛΕΟΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ 10 ΜΕ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΗΣ ΤΟ ΧΑΛΑΩ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΞΥΠΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ 1 ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙ ΑΝ......

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΣΤΙΣ 11 ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ......

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.......

Δημοσίευση

Ξεκινάω με τη zouzounitsa που έχω τα περισσότερα:

Περαστική να είναι η παλιονινίδα σας!

Τώρα με το μωρό δεν έχει χρειαστεί να πάω κάπου μόνη,περιμένω το σύζυγο & πάμε μαζί .. αλλά αν χρειαστεί όπως την Παρασκευή που πήγα για τα νύχια ,τον φόρτωσα ωραιότατα & πήγαμε.. Την βάση την έχω μόνιμα στο αμάξι & τον βάζω στο καθισμάτάκι στο σπίτι τον ετοιμάζω & τσουπ την κουμπώνω, περνάω & τη ζώνη & έτοιμος..

Μία-δύο φορές & θα τον πάρεις τον αέρα.!

& αν τύχει να πάρει αυτό το αμάξι ο άντρας μου έχω & άλλο κάθισματακι με βάση έτοιμο στο άλλο αμάξι.

Δεν είδες τι έκανε ο άντρας της arvena ?? Αχ χρειαστεί θα τα καταφέρεις!

Αυριο γιορτάζει η κορούλα σου!! Να την χαίρεσαι! & εμένα την πεθερά μου Ελευθερία τη λένε ,έτσι το επόμενο αν είναι κορίτσι Ελευθερία θα το βγάλω..

& εγώ του πήρα χριστουγεννιάτικα παντοφλάκια & κάτι κερατάκια χριστουγεννιάτικα & είναι απίθανος! ψαχνω & για φορμάκι αλλά δεν είχαν μικρά.. μόνο από 12 μηνών & πάνω.

Κακάκια δεν έχει στάνταρ...άλλες φορές 1 άλλες 3 μπορεί & καθόλου.αλλά για να μην πονάει του βάζω λίγο χαμομηλάκι στο γάλα & τσουπ μέχρι να το πιεί έτοιμα!! Αν έχει να κάνει 1-2 μέρες τα κάνει μαζεμένα & δεν προλαβαίνω να πλένω..Πλημμυρίζει!!

ΑΑ εγώ την δέχομαι την πρόσκληση & με την 1η ευκαιρία που θα μπορέσουμε να άνεβουμε θα έρθουμε!!!

Δημοσίευση

aRVENA Καλά έκανες & το είπες στη δασκάλα..

Σιγά πόση δουλειά έχουν & δεν μπορούν να παρακολουθούν.??

Κανονικά θα έπρεπε οι ίδιες να σε ειδοποιήσουν & φυσικά να ενημερώσουν & τους γονείς του άλλου παιδιού!!

Εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει & με την διαπαιδαγώση που δίνουν οι γονείς από το σπίτι.. Οσο ατίθασο & να είναι ένα παιδί αν δεν το μαζεψουν οι γονείς,τι να κάνει η δασκάλα..

Δεν ξέρω, & εγώ πως θα μου βγει,δεν λέω μεγάλες κουβέντες αλλά αν από το σπίτι δεν μάθουν κανόνες συμπεριφοράς..& αυτό θα κάνει ότι θέλει. & είναι & αγόρι που συνήθως είναι πιο επιθετικά .

Μακάρι όλοι οι γονείς να δίνουν το καλό παράδειγμα στα παιδιά τους..

Αν στο σπίτι το παιδί βιώνει τη βία.τις φωνές,τους τσακωμούς αντιδρά με τον ίδιο τρόπο!

Μας Μιμούνται!!!

Κάθε μας κίνηση αποτυπώνεται στο μυαλουδάκι τους & κάνουν τα ίδια..

Εγώ & αδερφή μου σαν παιδιά δεν κάναμε ζημιές ,είχαμε μάθει να μην κάνουμε ούτε στα ξένα σπίτια..

Βλέπεις άλλα που γκρεμίζουν το σπίτι & σε επισκεψη & λες καλά δεν έχει μάνα να το μαζέψει.. ??

Τι να πω ... Μακάρι το δικό μου να μην μου βγει έτσι.

Δημοσίευση

Μολις κοιμησα τον μπεμπη!

Ζουζουνιτσα μου και εγω θελω να παω τζαμπο και γενικα θελω να παω να ψωνισω! Θελω να του παρω στολη του Αη Βασιλη αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βρω. Λοιπον οταν παω τζαμπο παθαινω οπως και στο σουπερ. Ο αντρας μου ουτε ζωγραφιστο δε θελει να το βλεπει :laugh: !!

Κακακια κανουμε 1 το πολυ 2 φορες με το ειδικο γαλατακι που πινουμε!

Ασε συμπεθερα κορμι κανουμε και εμεις λες και εμενα μοντελος να γινει :laugh: :laugh: ... Αληθεια ισχυει αυτο με τις κρεμες? Θα γινουν πιο παχουλα τα μπεμπακια μας?

Αυριο γιορταζει η νυφουλα μου?? Να μας ζησει!!

Μαντουλα μου καλη εγκυμοσυνη στην νονα σας και με ενα μωρακι ολο Υγεια!! Θα εχετε και γαμο συντομα καλες ετοιμασιες και μετα η βαπτιση φουλ το προγραμμα! Θελω και εγω να παω να βαψω μαλλι να το κουρεψω και επισης θελω να παω αισθητικο για καθαρισμο προσωπου! Εχω ηδη κλεισει για νυχια τωρα πρεπει να κλεισω και για τα υπολοιπα!! Μαντουλα μου ζηλευω που το μωρακι σου καθεται ησυχος. Μπραβο σας!!

Κιντερακι μου θα δω πως θα παει και σημερα και αυριο το βραδυ με τον υπνο διοτι δεν του πολυ εχω εμπιστοσυνη να αρχισει τα παλια θα ρωτησω τη γιατρο και θα δω τι θα κανω. Μαλλον θα τον ξυπναω κατα τις 6 οπως κανει και η συμπεθερα μου διοτι ειναι πολυ μικρουλη ακομη για τοσο λιγα γευματα. Ευυχως ο δικος μου οταν φαει μετα ξανακοιματε μονος του χωρις νανουρισματα και χωρις γκρινια!

Αρβενα μου καλες δουλειες!

Μαριαντα μου φιλια πολλα!! Παρε και ενα καρμακι! Νομιζω δεν σου εχω ξαναδωσει. Το επομενο θα ειναι για τη Νταλλια ουτε σε αυτην εχω δωσει νομιζω!

Φιλια σε ολες!! :kiss:

Δημοσίευση

Anastacia μου νομίζω ότι η τσαχπινούλα σου ,μας έχει βάλει τα γυαλιά!

Καλέ 8 κιλά! Κηρρύσετε το πιο θηριάκι Αυγουστομωρό!!! (& μόνο με θηλασμό! )

Dalia -Anastacia για τις πεθερούλες σας, τι να πω...

Αυτό που έχετε μάθει να κάνετε υπομονή..

Δεν καταλαβαίνουν ότι αν σας δημιουργούν πρόβλημα αυτό περνάει στο ζευγάρι & υπάρχουν εντάσεις & ο κανακάρης τους δεν θα είναι καλά??

Εμένα η δικιά μου ήταν πολύ καλή -να φανταστείτε μία περίοδο την θεωρούσα καλύτερη & από τη μάνα μου-..

Τώρα όχι ότι δεν είναι καλή μια χαρά είναι αλλά είναι λίγο πρηξαρχι..

Που το πάτε το παιδί, που είστε συνέχεια βόλτες & θα κρυώσει & θα θαθαθαθαθαθαθα!!

& οταν το βλέπει αρχίσει & του λέει : & που σε πήγε η τρελή η μάνα σου κτλ..

Βέβαια ο άντρας μου της τη λέει συνέχεια & έτσι τουλάχιστον με υποστηρίζει συνέχεια & μπροστά της.

Μια χαρά είναι το λουλούνι σου αλλά εμάς στον 3ο μήνα 2 μπουτάκια μας τρίπησε..

Με τα μαλλάκια πως πάτε?

Ο δικός μου από την μία πλευρά..έχει 1 κενό σαν να του έχουμε κουρέψει μια οριζόντια γραμμή.. πολύ trendy δεν λέω ,νομίζεις ότι το έχουμε κάνει επίτηδες!

Δημοσίευση

Τομα περαστικούλια σας!

Μωρέ στο Jumbo καλύτερα να πηγαίνετε καθημερινή πρωί που δεν έχει τόσο κόσμο γιατί Σάββατο & απογεύματα έχει πιο πολύ κόσμο..& με τις κωλοιώσεις είναι επικίνδυνα.

Kider περαστικά & σε εσάς..

Τόσο πολύ κοιμάται ??

Αχ πόσο ζηλέυω!!!

Θέλω & εγώ!

Αλλά το βράδυ δεν υπάρχει περίπτωση να μην μου ξυπνήσει.. εκτός από 2-3 φορές μόνο..& πίνει 170 τουλάχιστον.. & από γεύματα κάθε 3 ώρες 180-200 ανάλογα ,ή στήθος η μπουκάλι κάθε 3 ώρες..

Εχω προσπαθήσει να του δώσω παραπάνω αλλά σφραγίζει το στόμα.5 φορές μου ήπιε 250 αλλά δεν κοιμήθηκε παραπάνω... ξαναξύπνησε στο 4ωρο & ξαναέφαγε!

εχθές πάλι δοκίμασα το εξής.. Στις 8,30 θήλασε ,μετά έφαγε το τελευταίο μπουκάλι 170 & στις 12,30 του χώσαμε μπουκάλι & ήπιε άλλα 150.. στις 5 ξαναξύπνησε & ξανά άλλα 170. Στις 8 θηλασμό.

Γιατί όμως όταν είναι βόλτα λιώνει στον ύπνο & δεν ξυπνάει για φαγητό??

Τι κάνω λάθος?,

Η γιατρός λέει όταν πεινάει να του δίνω όσο θέλει.. & θεωρεί ότι είναι νωρίς για να μην ξυπνάει το βράδυ.. :ohmy:

Δημοσίευση

folympia μια χαρά σε βρίσκω..

& βολτούλα & ξεκούραση!! Εμένα η μανούλα μου λείπει 10 μέρες Καλαμάτα & ετσι περιμένω τον αντρα μου για να ηρεμήσω λίγο..

Marianda αν διαβασες παραπάνω έχε τη βάση του καθίσματος στο αμάξι & μετά απλά το κουμπώνεις..

Καλό είναι να ξέρουμε πως γίνεται γιατί μπορεί να χρειαστούμε & εκείνη την ώρα θα είναι δύσκολο.

Βρε kider το ξέχασα.. Τι βάρος έχει το νινί σου?

Πέρνει τώρα που κοιμάται τόσο πολύ? & θυμησέ μου πότε γέννησες γιατί το tickeraki σου δεν γράφει.

ΣΑΣ αφήνω γιατί το ζυμάρι της πιτσούλας φούσκωσε & πάω να την ετοιμάσω..

Φτιάχνω σπιτική πίτσα με χειροποίητο ζυμαράκι!! :P

& ψήνω & ψωμάκι!

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΟΥΡΕΣ μου πωπωπωπ..τι να πω πραγματικα εκανα να μπω 3 μερες και ειχα να διαβασω....αν μην τι αλλο καμια 10 ρια σελιδες..ευγε ευγε!!

Συγχωρεστεμαι αν καποιες ξεχασω στο σχολιασμο γιατι παραγματικα τα διαβασα αλλα πολυ γρηγορα.

Ζουζουνιτσα και οποια αλλη θελει ..στολη καταπληκτικη πηρα αγιοβασιλτσας (αλλα και αγιοβασιλη) εχει στα mothercare.πανεμορφη και σε καταπλητκικο κοκινο.

Εγω πηρα και του ταρανδου...ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙΟΙ ΔΥΟ!!

Για τη νινιδα εχουμε το ιδιο το ninolin oili εγω πηρα και το σαμπουαν και ειναι και τα 2 πολυ καλα ..ειχε παραπολυ και τωρα εχει ωνα με τις εξαφανιστει...πολυ λιγο δηλαδη εμεινε.

Νομιζω οι διαστασεις σας ειναι για μανεκεν...εμενα συμφωνα με τις προηγουμενες μετρησεις ειναι πιο δεμενη..μαλλον πιο αθλητικη...κοντα στις διαστασεις της κολλητουλας της Τσαχπινουλας!!

κακακια....σχεδον 5 φορες τη μερα...??καπου εκει.αλλα τρωμε 5 μονο φορες τη μερα στα χαι μας φτανουμε τις 6 με εν βραδυνο ξυπνημα..και ενιοτε και δευτρο αλλα οχι για φαγητο αλλα για αγκαλια... :( ...

Συγχαρητηρια στις περισσοτερες που οδηγατε...ακομη χτυπαω το κεφαλι μου...και οσες ξερουν να το τολμησουν..σιγα σιγα κοντινες αποστασεις και μετα να τις μεγαλωνετε..μη κολλατε μακαρι να ηξερα και γω...

Κιντερακι δε ξερω να σου πω για τις διασασεις και το ποσο τρωτε γιατι αν δεν κανω λαθος της δινεις φορμουλα..δεν ξερω καθολου ουτε απο ml αλλα ειναι πολυ καλα στο μποι..οποτε σημαινει οτι αναπτυσεται καλα και αναπληρωνει αυτο που δεν τρωει σε υπνο.αρα το χει αναγκη.Και η δικη μου αραια γευματα και γυρωσ τις 15 ωρες υπνο συνολικα...και ειναι και μονο θηλασμου που θα πεινουσε υποτιθεται πιο πολυ...

Οσο περισσοτερο κοιμονται τοσο λιγοτΕΡΟ τρωνε..νομιζω οτι σε συνολο μπορουν να κοιμουνται συνηθεστερα 16 ωρες και περισσοτερο 20..σπανιο αλλα συμβαινει και το καλο λεεν το λιγοτερο 14 αλλα και 9-10 να κοιμονται δεν χρειαζετα;ι παντα να ανησυχεις αν φαινονται ευτυχισμενα και δεν κλαινε.σημαινει οτι ειναι μωρα που ειναι σε εγρηγορση και δραστηρια και αποτυπωνουν συνεχως εικονες και γιναονται λεει πολυ εξυπνα...οχι οτι τα αλλα ειανι χαζα..αλλα αυτα ισως στροφαρουν γρηγοροτερασ απο την ηλικια τους...αααα αυτα συνηθως τρωνε και πιο συχνα κανωντας μικρΟΤΕΡΑ ΓΕΜΑΤΑ....

ΜΑΝΤΟΥΛΑ ΝΥΚΟΚΥΡΟΥΛΑ ...και πιτες???μπραβο..εγω ενα φαγητο εκανα και αυτο με το ζορι...πως τα καταφερνω και δεν προλαβαινω...να δω τι θα κανω οταν επστρεψω στη δουλεια...

Θα τη βρω την ακρη..που θα παει...

Το χτενισμα σας μου φαινεται απιθανο..εμενα ειναι τελειο απο μπρος...απο πισω ομωςςςςςςςςςς..πολυ γελιο σαν τους ιερεις στη ρωμη με το ροξ κενο πισω...μιλαμε το χαλι του...αλλα με τετοι αεμορφια....πταισμα...(κοκουβαουυυυυυυυ).

Νομιζω πως η αννανεωση εινα θεικη για ολες μας..εγω ειχα κανει ανταυγειες αλλα θα πω γι αλλαγη μαλλιου..θα τα κοψω καρε τη κυριακη..αντε να δουμε...

Τομακι μου φαινεται πως στρωνεστε σιγα σιγα ..και νομιζω πως αν οι διαστασεις του ειανι καλες και ολα πανε καλα στις καμπυλες αναπτυξης του δεν ειανι απαραιτητο να τον ξυπνας...μιλα και με το παιδιατρο...

Αρβερνακι μια που ρωτησες..η φιλη μου γεννησε φυσιολογικα εν αγορακι 2800 γλυκητατο ..ταλαιπωρηθηκε πολυ...και αν ηταν αλλος γιατρος θα της το εκανε καισαρικη αλλα (επιδη την ξερω τη γιατρο..εχουμε τη ιδια)το παλεψανε και τελικα υστερα απο 5 ωρες πσμπρωξαματος τα καταφερανε..

Και ολα ειναι καλα!!

ΦιλεναΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΠΙΤΕΌΥς ΕΦΤΑΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!

Περασατε καλα ε???Χαιρομαι για εσας και περιμενω λεπτομερειες...το τηλεφωνο το φιαξες???

Η τσαχπινουλιτα μου..τι κανει..μου λειψε.

Θυμασαι που λεγαμε για το υπνο και μη το ενω κομπο...ε καλα α λεγα...

τελικα μετρησες γευματα?ποσα κανει?

Πιτσες ε???΄και παλη με τις κοιλιες σας ε???ΖΗΛΕΥΩΩΩ.ΤΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!!!

κοριτσακια σας αφηνω γαι λιγο μαλλον για πολυ αν ευκαιρισω θα μπω για να σς πω τα νεα της πεταλουδιτσας μου..

ΚΑΛΕ ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ...ΓΙΝΑΜΕ 4ΑΡΩΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!

ΦΙΛΑΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣ :kiss:

Δημοσίευση

Μαντω μου ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΣΗ.. την βαση την εχει ο αντρας μου στο δικο του αυτοκηνιτο και ειναι isofix εμενα δεν παιρνει το δικο μου isofix οποτε θα πρεπει να το δεσω απλα το καθισμα, το σκεφτομουν να παρω μια απλη βαση για το δικο μου αλλα τωρα δεν εχω αυτοκινητο τα εχει παιξει η μπαταρια και μια την φορτιζει ο νικος μια ξεφορτιζεται τα νευρα μου τεσπα!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας .

Ζouounitsa καλά ψώνια για την τέταρτη. θα το πάρω και εγώ τον όρο να το δοκιμάσω. Εμείς με τα κα....α αιδώ και τρεις ημέρας τα έχουμε παίξει μπορεί να έκανε 4-5 φόρες την ήμερα. Σήμερα ώμος μονό μια φορά μέχρι τώρα. Μα την νινιδα πώς πατέ; Εγώ παντός δεν θα πάω πουθενά για της εορτές. Θα τα κάνουμε αιδώ οικογενειακός μα της αδερφούλες μου και την μανά μου που είμαστε σε μια πολυκατοικία. Στης 26 του μηνός κανονίσαμε να πάμε Μέτσοβο στα χιόνια. λίγα πράγματα φέτος.

Νταλια μπράβο σας για τα κιλά.

Αναστασία καλή η πίτσα........... Καλέ μήπως έφαγες πολύ

Madojohn καλός μας ήρθες και σύμφωνο απόλυτα με την διαπαιδαγώγηση .και εσυ πίτσα εεεεεεεεεε, πρόσεχε και της κοιλίτσες μετά γιατί η Αναστασία ακόμη να απάντηση

Folympia καλός μας ήρθες πίσω και καλη εγκυμοσύνη στη νονα σας.

Kider περαστικά. Μην αγχώνεσαι έτσι μου έκανε και έμενα η μικρή κάνα δυο μα τρεις ήμερες, και ακριβός τα ίδια μου είπε και έμενα ο παιδίατρος. Απο τη βλέπω και το βαρος μια χαρα ειναι. να σε ρωτήσω ποσό είναι η μπουμπού; Ρωτώ επειδή γραφείς για κρεμούλα.

Τομα περαστικούλια και σε σας.

Marianda περαστικά στον μπαμπά. Και καρμάκι στο γιο σου που κάνει διαολιές.

Foulinaki.να σας ζήση.

:kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΑΑΑΑ!!!ΜΑΝΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ!!!!ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΝΤΕ ΔΥΟ!!ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ :laugh:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!!

ΤΟΜΑΚΟΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ!!! ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΚΟΜΨΟΥΛΑ :P

ΑΡΒΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΙΝΙΔΑ ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΙΝΟΛΙΝ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ!!ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!!ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΜΙΣ ΚΟΝΙΤΣΑ!!!!

ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΔΕΡΚΕΡ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΩ !!ΕΙΔΕΣ ΤΙΜΟΥΛΑ ;; ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΝΤΥΣΩ ΑΝΑΛΟΓΑ!!!ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΙΤΣΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ !!!!!ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΑΡΜΕΞΕΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ ΜΟΥ !! :laugh:

Δημοσίευση

Α ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ: ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΙ ΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ, ΟΠΩΣς ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΣΛΩΣΕΙ !!ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!ΚΑΡΑΦΛΛΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΣΟΥΛΟΥΦΙΑ!!! :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...