Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαριανδα μου μένω Πρέβεζα. Καλά κάνει λίγο ψύχρα αλλά έχει ήλιο, 14 βαθμούς έχουμε. Ευτυχώς για να μην μπουκώσουν μέσα τα παιδία και ευχέρεια να ποιούμε και εμείς κάνα καφέ με την ισχία μας γιατί της κυρία της αρέσει έξω, δεν ακούγετε καθόλου λες και δεν υπάρχει παιδί στο καρότσι.

Δημοσίευση

Καλημερα! Βρεχει απο τα χτες ασταματητα! Τελεια ειναι!

Κοριτσια εφυγε η επιδραση του εμβολιου... πανε τα 10ωρα 11ωρα υπνου... :( . Τον εβαλα για υπνο στις 9 και 3.30 ξυπνησε. Δεν του αδωσα γαλα αλλα τσαι. Το ηπιε και κοιμηθηκε μεχρι τις 6.30. Του εδωσα γαλα και ξανα υπνο μεχρι τις 9!! Δεν πηγε και ασχημα αλλα θελω να σταματησει να ξυπνα μεσα στη μεση της νυχτας. Ειναι πολυ κουραστηκο και σε ενα μηνα ακριβως παω στη δουλεια. Πως θα βγαζω την μερα?? Θα συνεχισω το τσαι το βραδυ και βλεπουμε! Εσεις κανατε τιποτα αλλο??

Μαντουλα μου τετοιους φιλους δεν τους θελω... Καλα ετρωγαν και επιναν τοσο καιρο. Καλα δεν μπορουν να καταλαβουν οτι η ζωη σας πλεον αλλαξε? Ειναι αυτονοητο να βγαινουν στο μπαλκονι για τσιγαρο και αυτονοητο οτι πλεον οι παλιες καλες βραδιες δεν θα υπαρχουν λογω μωρου. Αλλα αυτη η αδιαφορια δεν ειναι σωστη. Εστω ενα ενδιαφερον!

Οσο για το σουπερ και εγω το κανονιζω παλι εντος των ημερων :laugh: ! Αρχισα και φτιαχνω τη λιστα!!

Αρβενα μου καλα εκανες και μας μιλησες εστω και μετα τη γεννα. Τελεια περναμε εδω. Ο υπνος του μωρου θα στρωσει που θα παει ετσι λεω και εγω για το δικο μου γιο. Υπομονη καποτε θα κοιμηθουμε και εμεις!!

Μαριαντα μου αστα οπως ηδη σας ειπα χαλασανε παλι τα πραγματα.

Περαστηκα στα παιδακια σου! Ετσι ειναι οταν εχεις δυο παιδια. Ειναι οπως στον παιδικο αρρωστα το ενα αρρωσταινουν ολα! Δεν μπορεις μωρε να τα περιωρισεις.

Νταλλια μου να ευχηθω γρηγορη επιστροφη και γρηγορη ανναρωση στο λαπτοπακι σου. Που το εχετε να στειλω ενα λουλουδι?? :laugh:

Φουλινακι μου ηδη θα εχει γεννησει η φιλεναδα σου. Να σας ζησει το μωρακι! Ελπιζω να ειχε ευκολη γεννα!

Αχου μωρε τι καλο και ησυχο παιδακι να κοιματε με το γουινι. Πολυ γλυκο!

Ζουζουνοσυμπεθερα η τρελλα σου με το σουπερ και γενικα με τα ψωνια και περισσοτερο με τις ποσοτητες δεν περιγραφεται. Καλε 4 μασκαρες?

Οι υπολοιπους που ειστε να μας γραψετε τα νεα σας!

Φιλια σε ολες!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

AAA ναι δεν το έχω μόνο με το super market & με τα καλλυντικά & με όλα.

Ποιο πιο πολλά από τους επαγγελματίες έχω! :silly:

Είχα πάει για περιποίηση άκρων επιτέλους!!!

Φόρτωσα το μωρό στο αμάξι & πήγα πρωί πρωι που δεν είχαν άλλα ραντεβού & ήταν τέλεια! ;)

Το γλυκό μου το μωράκι κύριος!!! :kiss:

Μίλαγε,γέλαγε & δεν έκλαψε καθόλου! :P

Λίγο πριν φύγω κοιμήθηκε κιόλας ,ξύπνησε πριν λίγο τον τάισα & τώρα τον έχω δίπλα μου στο μαγικό ριλάξ & παίζει & μιλάμε!! :lol:

Αύριο θα πάμε βόλτα οικογενειακώς στο κομμωτήριο του αγοριού της αδερφής μου στη Σαλαμίνα ,για ανανέωση μαλλιών!!!!

Ελπίζω να είναι το ίδιο καλό παιδάκι! :cheer:

Χθες το απόγευμα είχαν έρθει κάποιοι από τους φίλους μας & του έφεραν δώρο αθλητικά παπουτσάκια puma πολύ super!

Απλά θα αλλάξω νούμερο (-μεγαλύτερο) γιατί μου έφεραν το 18 που είναι για 6-9 μηνών & έτσι δεν θα τα χαρεί.

Μιλούσα τώρα με τη νονά & θα του πάρουν το jumperoo για τα Χριστούγεννα!! ;) Ξέρετε μέχρι πόσα κιλά είναι?

Αξίζει τον κόπο ή να τους πω να μου πάρουν κάτι άλλο?

& τέλος:

Μία από τα ίδια στον ύπνο Τόμα-arvena ... Στις 9 έφαγε ,κοιμήθηκε στις 11 & ξύπνησε στις 3.. & κοιμήθηκε στις 4,30 έως 7,30! Αστα κουτουλάω!!!

Καρμάκι στην κουρασμένη-ξενυχτυσμένη Τόμα γιατί συμπάσχω!!! :(

Δημοσίευση

Μαντουλα μου τσιμπα και ενα απο εμας ετσι επειδη συμπασχουμε και ελπιζουμε σε καλυτερες μερες ;)

Οσο για το δωρακι της νονας θα σε γελασω δεν ξερω μεχρι ποσα κιλα κανει αλλα πριν λιγες μερες ειχαμε μια κουβεντα εδω με τα κοριτσια που λεγαμε οτι ειναι πολυ μικρουλια για το παιχνιδι αυτο δεν κανει καλο στη μεσουλα τους. Δεν θελω να σε επιρεαζω ψαξε το λιγο και ενημερωσε και εμας διοτι και εγω το ηθελα το παιχνιδακι αυτο για το γιο μου!

Φιλια! :kiss:

Δημοσίευση

Γεια σας κι από μένα όμορφες μανούλες!!! Αρβενάκι... δεν ξέρεις πόσο σας ζηλεύω!!! Κι εγώ θέλω ήλιο... Εμείς εχθές φτάσαμε δέκα παρά αθήνα κι ήμασταν ελαφρώς κομμάτια!! Σήμερα από το πρωί πάμε σε τράπεζες να προλάβουμε τις δουλειές που είχαμε!!! Τελικά προλάβαμε!!! :laugh:

Σε λίγο θα πάμε στα Media Markt και στο Supermarket όπου περνάμε τέλεια κάθε φορά!! Τον βάζουμε στον μάρσιπο και τρελενόμαστε να κοιτάμε ράφια και χρώματα!!!

Αφροδιτάκι μου... άστα!! Την Δευτέρα θα το στείλουμε τελικά γιατί κάναμε ένα λάθος στα μεταφορικά του! Εδώ το έχω αλλά δεν τολμάω να το ανοίξω από τον θόρυβο που κάνει... :blink: Θα πάει τελικά κάπου στην Αγγλία... Sony Vaio είναι αυτή!!!

Φιλάκιααααααα

Δημοσίευση

Γεια σας κοπελιεεες!!

Σας διαβασα και...Μπρααααβο σας!!!Τοση παρλα?!!!Φτου φτου!!!!

Πηρε ζωη το αυγουστοκαφε!!!

Κ να σας πω κατι??Μου λειψατε παρλαπιπες μου!!!

Κ πριν λιγο καιρο διαβαζα(λογω νοσταλγιας!) τις ευχες σας τη μερα που γεννουσα κ ξανασυγκινηθηκα!!!Θυμαμαι κ την 1η φορα που τα διαβαζα!1 βδομαδα μετα τη γεννα...Εκλαιγα!!!Ηταν κ οι ορμονες...! :):):)

Μαντουλα συμφωνω με τα κοριτσια!Καθε κατεργαρης στον παγκο του!!!

Κ πως γινεται να εχουμε ολοι τετοιους γυρω μας?!!!

Νταλλια διαβαζα για την πεθερα σου σε αλλο θεμα!!!Ποσο ΙΔΙΑ συναισθηματα εχουμε!!Κι εγω θα'θελα να μην την βλεπει! :laugh: :laugh:

Αλλα...Τι να κανουμε!!!?

Μαριαντα περαστικα στα μωρακια σου!!!Πολυ αγαπουλης ο μικρος εε?!!!

Κ...Καθυστερημενα :blush: ...Χρονια του πολλα!!!Να τον χαιρεσαι!!! :)

Εβινα εισαι απιστευτη!!!Ολα απο 4???!!!Να το κοιταξεις αυτο!χαχαχαχαχα

Κι εγω φουλαριστα ντουλαπια παντα!!Στον πολεμο θα επιζησουμε ανετα για 2 μηνες!!!! :P

Αλλα ...Μονο 2 μασκαρα(μασκαρες!!! :P:P ) εχω...Την μια κλειστη!!!!

Αννα χαιρομαι κι εγω που μπηκες στην παρεα εστω κ τωρα!!!

Κ πολυ ωραια η ιδεα για το ονομα της μικρουλας!!!

Τομακι "ζηλεψα" αυτο το "ανεβηκα στην αδερφη μου,ταισαμε,παιξαμε,αλλαξαμε τα παιδακια μας"!!!!!!!!Υπεροχη στιγμη!!!Ειστε τυχερες!!! :)

Λινακι σημερα δουλειες???!!!Εεεεχασες!Περασα τελεια!!!!

Χαπυ-Εφουλα-μαμ( :P :laugh: ) ελα καλε στο καφε σου!!!Αν τα διαβαζεις,εχω να σου πω οτι...Εισαι σαπια μπαναααανα!χαχαχαχαχα :P;)

Φιλια κ στις απουσες μας που...Ελπιζω να μας ξαναρθουν συντομα!!! :):)

Δημοσίευση

βρε τομα μου γιατι του δινεις τσαι αφου συνεχιζει και ξυπναει, ισως αν του εδινες γαλα την πρωτη φορα που ξυπναει μετα να κοιμοταν λιγο περισσοτερο, προφανως πειναει και θελει γαλα, δεν ειναι καθε παιδι το ιδιο, και εμενα η κορη μου κοιμαται αλλα ο γιος μου που πειναγε και χρειαζοταν γαλα μου ξυπνουσε τα βραδια ειναι και στο καθε παιδι, πιστευω πιο πολυ ταλαιπωρειται με το τσαι γιατι πειναει του δινεις τσαγακι νομιζει οτι γεμιζει η κοιλιτσα του και μετα απο λιγο ξαναπειναει και ξυπναει

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΚΟΝΕΣ ΜΟΥ!!! ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΟΥ ΝΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ 4!!!! ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΙΣ ΤΕΤΡΑΠΛΟΥΝ !!ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΛΕΣ Ε;; :laugh:

ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΡΗΛΑΞ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΦΙΣΕΡ ΠΡΑΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΡΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!! ΕΝΑΙ ΑΠΟ Ο ΜΗΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΡΗΛΑΞ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΚΟΥΝΙΣΤΟ!!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΟΙΡΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!5Ο ΕΥΡΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΠΕΡΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ!!!!ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΙΣΧΥΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ!!!!!

ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ , ΜΑΝΤΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ;;;;;

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΜΑΣ!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟς ΤΑ ΔΩ;;;ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝΕ ΓΙΑ!!!ΜΜΜΜΜΜΜΑΚΙΑ!!! :kiss:

ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ, ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΙΝΙΔΑ :angry: ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΛΑΔΑΚΙ ΤΙΗΣ FROIKA ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΥΖΩ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΤΗΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ!!ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΛΙΑΧ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΡΗΜΑΔΑ!!! ;)

ΑΡΒΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ!!!! :kiss:

Δημοσίευση

Καλησπέρα ζουζούνια μου τη μου κάνετε? :):)

Zoyzoynitsa εγώ σε ευχαριστώ, :kiss: για την νινιδα έχω ακούσει ότι κάνει και το ελαιόλαδο αλλά εγώ δεν το είχα δοκιμάσει, είχε βγάλει και ο γιος μου και πείρα από το φαρμακείο ένα λαδάκι (δεν θυμάμαι ποιο :woohoo: )αλλά σε μια εβδομάδα εξαφανίστηκε. Θα φύγει που θα πάει.

Ρε Τόμακι Κρίμα το παιδάκι πεινά. Αντί για τσαγάκι καλύτερα γάλα να χόρταση και να κοιμηθεί με την ησυχία του. Είναι μικρά ακόμη θα το κόψουν το βραδινό μονή τους.

Αναστασία Νταλια τόσο κακία για της πεθερές φαντάζομαι πως θα είναι; Υπομονή κορίτσια. Εγώ ευτυχώς είμαι τυχερή σε αυτό. Είναι πολύ καλή.

Madojohn ώστε κομμωτήριο αύριο οικογενειακός; (αχ έχω σπουδάσει κομμωτική) για το jumperoo από τη ξέρω και εγώ από τον 7 μηνά και μετά επιτρέπετε. Να χαίρεστε και τα παπουτσάκια , και έμενα μου αρέσουν πολύ τα πούμα στον γιο μου όλο πούμα έπαιρνα και περνώ. Δεν ξέρω έχω κόλληση. Όσο για τον ύπνο υπομονή που θα πάνε θα τρώσουνε σιγά σιγά.

Foulinaki τη έγινε με την φιλί σου;

Οπός έκανα μπάνιο τον γιο μου είδα στο ένα του το μπράτσο ένα δάγκωμα είχε μελανίαση! Τον ερωτώ Φραντζέσκο τη έπαθες εδώ, μου λέει με δάγκωσε ο Θοδώρας σήμερα στο σκόλιο. Τρόμαξα μετά οπός τελείωσε του έβαλα οινόπνευμα. Αλλά ρε κορίτσια τουλάχιστον να μου το έλεγε η καθηγήτρια, ένταξη δεν λέω συμβαίνουν ατυχήματα παιδία είναι, αύριο παράδειγμα μπορεί να το κάνει ο δικός μου ποτέ δεν ξέρεις. αλλά να μου το έλεγα. Σκέπτομαι ότι μάλλον ξέχασε με 10 -15 παιδία εκεί μέσα τη να κάνει και αυτί η καημένη.

Τώρα ξέχασε η ήταν σε δύσκολη θέση να μου το πει?

λη

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Άστα Αναστασάκο... φρίκη!! Αλλά τι να κάνουμε;; Συνοδοιπόροι σε αυτή την παράνοια που λέγεται πεθερά!! :angry::angry::angry::angry: Απλά υπομονή!! Δυστυχώς κούκλα μου δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς!! Την τύχη μου!!! :angry::angry::angry:

Τομάκι να σου πω τι κάνω εγώ;; Ξυπνάει αναλόγως από τις 7:30 έως τις 9:30!! Το πρωί! Τον ταίζω! Κοιτάω στις τρεισίμιση ώρες να τον ταίσω και πάλι, που είναι συνήθως από 12:30 μέχρι 1:30 το μεσημέρι! Μετά από 16:30 έως 17:30, 20:00 με 21:00-21:30 αναλόγως και επειδή θέλω και μου έχουν πει ότι πρέπει να κάνει 5 γεύματα τη μέρα τον ταίζω μισοκοιμισμένο κατά τις 12:30 με 1:30 το βράδυ και κοιμάται αμέσως μέχρι το πρωί! Μήπως του λείπει γάλα και πεινάει όπως λέει κι η Marianda;;; Εμένα πίνει 210 μλ εδώ κι ένα μήνα περίπου, και καμιά φορά μπορεί να ζητήσει σε κάνα γεύμα λίγο παραπάνω! Σήμερα για παράδειγμα του έδωσα 180 και στο δίωρο έγινε της κακομοίρας από την τσιρίδα του κι ήπιε 120 επιπλέον! Μπορεί να πιει και 270 μλ! Η γνώμη μου πάντως είναι καλύτερα να του δίνεις γαλατάκι αντί για τσάι, και θα δεις σιγά σιγά θα το σταματήσει από μόνο του!! Μην αγχώνεσαι!! Είναι καθαρά θέμα παιδιού!

ARVENA δεν είναι τόσο κακία αλλά αγανάκτηση!! Δεν παλεύονται!! Νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα πια!! Έλεος!! Εμένα προσωπικά δεν είναι κακιά αλλά πολύ στενόμυαλη! Αυτή που τα έκανε όοοοοοοοοοοοολα σωστά κι εμείς δεν ξέρουμε γιατί δεν έχουμε μυαλό! Με ακύρωνε συνέχεια σαν μάνα στην αρχή!! Άστα!! Είναι και αρκετά μεγάλη κι υπάρχει χάσμα γενέων!! :dry::blink:

Όσο για το δάγκωμα , εγώ θα της το συζήταγα μήπως δεν το είχε πάρει χαμπάρι το γεγονός! Και φυσικά θ'απαιτούσα να ξέρω τι γίνετε! Δεν θα στέλνω το παιδάκι μου άρτιο και θα μου το επιστρέφουν χτυπημένο ή οτιδήποτε!! όπως κορίτσια μου την σπάει να μαλώσει ή να ζητήσει τα ρέστα άλλος γονιός από το παιδί μου!! Έλα να το πεις σε μένα κι εγώ θα κανονίσω τι θα κάνω μαζί του!!

Δημοσίευση

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΚΟ ΗΡΘΕΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΡΕ ΚΑΙ ΔΕ ΠΗΡΕΣ ΚΑΝΑ ΤΗΛ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΟ!!! :dry:

Καλημερααα!!Απανταω πρωτα στο ζουζουνοΕβινακι που μου εκανε παραπονο!!!

Κοριτσακι μου πηγα στο κοσμος...Ξερω πως δεν οδηγεις...Οποτε..?

Αλλα οποτε θελουμε μπορουμε να ερθουμε κ να κανουμε βολτα στην περιοχη σου ή σπιτι ή οτι θελουμε!!! :):kiss:

Δημοσίευση

Ας συνεχισω!!!

Αννα εισαι πολυ καλο κοριτσι μου φαινεται!!!

Εγω θα απαντησω οπως η φιλη Ελενα(Νταλλια)...

Καλα...Δεν καταλαβαινει τι γινεται στην ταξη της?Κ τι ειναι 10-15 παιδια????Τι νηπιαγωγος ειναι αυτη???Δλδ αλλες πως τα καταφερνουν κ με περισσοτερα???Δε θελει κοπο...Απλα τροπο!!!Αυτο μαθαινουν στη σχολη!ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ να τα προστατευουν ολα!

Να την ενημερωσεις οπωσδηποτε!!!

Ελενα ουτε η δικια μου ειναι κακια...Απλα λιγο ζηλιαρα,λιγο κομπλεξικια(πχ επειδη αυτη εχει χοντρα ποδια τονιζε συνεχεια τα πρησμενα απ'την εγκυμοσυνη ποδια μου :woohoo: ) κ λιγο χαζη που ομως το παιζει εξυπνη!!!Αχ...Την εθαψα παλι! :laugh:

Τομακι μου συμφωνω με τα κοριτσια!Καταλαβαινω πως εσυ το κανεις για καλο κ του δινεις τσαγακι...Για να συνηθισει να μην ξυπναει σωστα?

Ομως αν ο μικρουλης σου πειναει....Θα ξυπνησει τον πωπο σου κατω να χτυπας!!! :)

Κανε υπομονη!Θα στρωσει απο μονος του!!!

Εμεις που θηλαζουμε να δουμε ποτε κ αν θα στρωσουν!!!

Το jumperoo απ'οτι ξερω ειναι απο τη στιγμη που στηριζουν καλα το κεφαλακι τους!Αυτο νομιζω πως θα το κρινει καλυτερα ο καθε γιατρος!!! ;)

Εγω...Ουτε το σκεφτομαι να παρω....Γτ η λογικη μου λεει πως εχει να κανει κ με τη μεσουλα αλλα κ με τα ποδαρακια του βρεφους...Οποτε???Μεχρι να αρχισουν να καθονται δε θα την εβαζα!

Κ νομιζω πως ειναι μεχρι 11-12 κιλα το πολυ!Η δικια μου ειναι ηδη κοντα στα 8!!!

Φιλια κουκλες!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΒΡΕ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΛΙΓΟ ΕΓΚΑΙΡΑ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ Η Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ!!!!ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣ!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΡΕ ΓΜΤ ΝΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΤΟ ΤΟΥΤΟΥ!!!!ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΑΚΑΡΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ !!ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ!!ΟΣΑ ΓΚΑΖΙΑ ΔΙΝΩ ΟΤΑΝ ΕΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΧΕ...ΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΩ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ;;;

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ;;;; ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;;ΑΝΤΕ ΣΚΑΣΤΕ ΜΥΤΗ!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

ΑΑΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚ ΓΚΑΡΝΤΕΝ ΤΗΣ ΦΙΣΕ ΠΡΑΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΒΡΕΙ!!!!! :P

Δημοσίευση

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. :kiss: Τη μου κάνετε, τα ζουζούνια καλά είναι;

Έχω από το πρωί που καθαρίζω και τώρα τέλειωσα. δεν τελειώνουν ποτέ αυτές η δουλείες; :woohoo: :woohoo: Τώρα έβαλα ένα καφέ να το ποιο με την ησυχία μου. Έστειλα και τον άνδρα στο σουπερ μάρκετ για να μην βγω έξω. από δω βρέχει. :woohoo:

Αναστασία Ντάλλια τώρα από του χρόνου όταν θα τον πάω θα τους πω βεβαία με ωραίο τρόπω, γιατί το σκόλιο έκλεισε για μια εβδομάδα επειδή είχαν δυο κρούσματα της νέας γρίπης, άλλο αυτό τώρα άπορο γιατί τα πάνε τα παιδία εφόσον είναι αρρώστα; μετά θα κλείσουν λόγο εορτών και έτσι από τον χρόνο. Όσο για της πεθερές υπομονή. Αναστασία 8 κιλά η κορούλα σου μπράβο σας.

Ζουζουνιτσα ακριβός το ίδιο είχα πάθει και εγώ. Φοβόμουν να οδηγήσω με τον γιο μου μέσα στο αυτοκίνητο, αφού έλεγα ότι δεν θα οδηγήσω ποτέ με το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο. ο άνδρας μου έλεγε μην φοβάσαι μια αγχώνεσαι και τάλιρα. Και μια μέρα λέω στον άνδρα μου έλα του λέω πάμε, που μου λέει, να πάμε τον μικρό στην μανά μου για να πάω για δουλεία (δούλευα τότε ο μικρός ήταν 5-6 μηνών). Δεν έρχομαι μου λέει, τη του λέω δεν έρχομαι μου λέει πήγαινε μονή σου, αποκλείετε του λέω εγώ να οδηγήσω με το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο, καλά του λέω πάω εγώ με το μηχανάκι για δουλεία και πήγαινε εσύ το παιδί στη μανά μου. Για να μην τα πολυλογώ πείρα το αυτοκίνητο και το παιδί, έτρεμα ολόκληρη στον δρόμο δεν ξέρω πώς έφτασα στην μανά μου, μετά από κάνα δεκάλεπτο με παίρνει τήλ και μου λέει τα κατάφερα τελικά ο πουσ.... , του λέω πρώτη και τελευταία φορά που συνέβηκε αυτό, ρε Άννα μου λέει πώς άλλοις θα το έπαιρνες το αυτοκίνητο. Και έτσι ξεκίνησα και το έπαιρνα κάθε μέρα λόγο της δουλείας μέχρι που το συνήθισα. Δοκίμασε σιγά σιγά από μια μικρή βολτούλα κάθε μέρα ώστε να συνήθισες το παιδί μέσα και θα δεις θα σου φυγή το αχός η άρχει είναι δύσκολη μετά θα σου αρέσει θα την βάζεις μέσα και βόλτα, στα περισσότερα παιδία αρέσει πόλη η βόλτα με το αυτοκίνητο. Θα τα καταφέρεις θα δεις. :kiss:

Δημοσίευση

ΑΡΒΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!!!

ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑΑ!!!8 ΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Η ΚΕΦΤΕΔΟΥΛΑ;;;ΒΡΕ ΤΙ ΜΟΥΛΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ!ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΕΣ;;;

Δημοσίευση

ζουζουνιτσα και εγω το αυτοκινητο δεν το εχω παρει με την μικρη γιατι δεν εχω μαθει να δενω το καθισματακι της χαχα, τον γιο τον εχω παρει ομως, ε στο τελος θα παρω και την μπεμπα, και εγω ειμαι φοβιτσιαρα, καλο ειναι να παρεις την μικρη κανα δυο φορες και να ειναι συνοδηγος ο αντρας σου να νιωθει λιγο μια ασφαλεια και σιγα σιγα κοντα μονη σου μεχρι που θα παρεις το κολαΪ, εγω στο γιο το πηρα αποτομα οταν επρεπε να τον παω στον παιδιατρο εκτακτα τον εβαλα μεσα και δεν σκεφτηκα τιποτα, ε μετα δηλα δηλα τον εβαζα, βεβαια ακομα φοβαμαι και παω σαν κοτα οταν τον εχω μεσα χαχα

Δημοσίευση

Καλημερα!

Εδω βρεχει ηδη 3 μερες! Πολυ μουχλα!

Ο μπεμπης μου απο την Παρασκευη ειναι αρρωστουλης. Ευτυχως μονο η μυτουλα. Ουτε πυρετο ουτε βηχα. Ηθελα ανα απολαυσω το Σαββατοκυριακο να παω κανα τζαμπο αλλα τεσπα! Νομιζω οτι και εγω θα αρρωστησω παλι γιατι ποναει ο λαιμος. Τον πηγα στη παιδιατρο εχει ιωσουλα και μας εδωσε σιροπακι και σταγονιτσες. Σημερα ειναι καλυτερα!

Νταλια μου ελπιζω να απολαυσατε τα ψωνια. Περιμωνω και εγω να να βγει επιτελους ηλιος να παρω τον μπεμπη και να παμε!!οσο για το γαλα ρωτησα την γιατρο πιο παλια αν ειναι να του δινω πρισσοτερο και μου ειπε οχι. να σου πω δεν πιστευω να ειναι αυτο διοτι πολλες φορες δεν το πινει ολο και τρωει καθε 4 ωρες.

Αναστασια μου και εσυ διαβαζεις τις ευχες της γεννας σου. Και εγω το κανω πολυ συχνα. Ωραιο ειναι να διαβαζεις ευχες. Οσο για την αδερφη μου ειμεστε κοντα και η μια μενει στο πανω οροφο και η αλλη στον κατω και κανουμε πολυ παρεα αφου τα μωρακια μας εχουν 2 μηνες διαφορα! Θα εχουν και παρεα πιο μετα οταν μεγαλωσουν λιγο!

Μαριαντα μου εχεις δικιο. Χτες που πηγαμε στη γιατρο μου ειπε οτι δεν κανει να κοψουμε το νυχτερινο γαλα μπαμ και κατω. μου ειπε να του το μειωνω σταδιακα. Για παραδειγμα αυτη την εβδομαδα να δωσω 150μλ την αλλη 120 την παραλλη 90 κτλ! Χτες μου ξηπνησε στις 2 μεχρι να του κανω το γαλα ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 9 το πρωι!!

Ζουζουνοσυμπεθερα φιλια στη νυφη μου! Χλωμο το βλεπω για ταξιδακι φετος. Παντως το εχουμε βαλει στο προγραμμα και καποτε θα ερθουμε. Εεεεε να μην γνωριστουν και τα παιδια!! ;) Καλους υπνους στο νεο ριλαξ!! και εμεις βγαλαμε νινιδα! 2 μερες του εβαλα ελαιολαδο και αυτο ηταν!

Αρβενα μου δεν θεωρω καθολου σωστο η δασκαλα να μην ενημερωνει τους γονεις για οτιδηποτε απασχολει το παιδι τους.Επρεπε να σου το πει! Συμφωνω οτι δεν μπορει να βλεπει και να παρακολουθει τα παντα αλλα ειναι καθηκον της να σου το ελεγε. δεν ειναι τωρα πιο ασχημο που το ειδες μονη σου??

Αυτα φιλια διοτι ξυπνησε! :kiss:

Δημοσίευση

περαστικα Τομα μου, μερικες φορες και η δικη μου μπορει να ξυπνησει τις βαζω πιπιλα και το μομπιλο και σε 5 λεπτα εχει ξανακοιμηθει οποτε μην ανυσηχεις ειδες και ο μικρουλης ξυπνησε αλλα ξανακοιμηθηκε, ετσι ειναι αυτα μια χαρα παιδακι ειναι! εμας ο γιατρος δεν μας εδωσε σιροπι δεν δινει ευκολα φαρμακα μονο ορο και οτριβιν σταγονες αραιωμενες με ορο για την μπεμπα και τον αναρωφητηρα, και οτριβιν ανακατεμενο με σταγονες που κανουν για το αυτακι για τον μικρο, βεβαια καλο κανει να μην περνεις σιροπακια απλα αργει να περασει ετσι η ιωση, ο μικρος εκλεισε μια εβδομαδα και ενταξει ειναι καλα αλλα οταν μιλαει τον ακους ακομα μπουκωμενο, αρρωστησε και ο μπαμπας μας σας το ειπα χαχα μονο εγω εμεινα ορθια!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοκόνες μου. που είστε;

Αναστασία σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγιο.

Τόμα περαστικά σας. Όσο για το σκολείο από τη μου είπε το παιδί η κυρία λέει τον έβαλε τιμωρία και του είπε ότι δεν δαγκώνουμε. Θα τα πούμε αργότερα επειδή ξύπνησε.

Άντε ξυπνήστε.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!!ΤΟΜΑΚΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΦΟΥΛΑ ΣΟΥ Ε; ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΜΑΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ!!ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ , 7, 5 ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ;;;

Α ΞΕΧΑΣΑ !ΠΗΡα τον ορο της νιβεα που εχει το ρυγχος μπροστα για τη μυτουλα της μικρης!!κοριτσακια ειναι πολυ καλο, μαλακωνει αμεσως τα κακαδιακα και βγαινουν πανευκολα μετα!!!!σας το συστηνω!!!

Δημοσίευση

Kaλησπερααα!

Εχω το αφρατοτσουρεκο αγκαλια οποτε δεν μπορω να γραψω πολλα!

Παραγγειλαμε κ πιτσα!Θα κανουμε παρτυ αποψε τα δυο μας!!!!Θα σκασουμε στο φαι κ μετα θα τσουγκρισουμε τις κοιλιες μας! :P

Τρομερα σεξουαλικο σκηνικο! :laugh: :laugh: :laugh:

Φιλια πολλα μανουλιτσες!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...