Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

ΓΙΟΥΚΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!!! ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙΚ ΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΜΕ ΝΙΝΑΚΙΑ Η ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ!!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μαρακι μου ηρθες!!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Ο μπεμπουλης καλα?

Ιωαννα σας καλωσοριζω κ επισημα!!!βλεπω απαιτητικος πολυ κ ο δικος σου αντρακος!!!!

Λινακι που θα παει? Θα στρωσουμε ωραριο κ μετα...θα τα ξυπναμε εμεις γτ θα...μας λειπουν!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΗΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΡΙΧΝΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ :blush: ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΗ...

Yuki καλώς ήρθες στην Αυγοστοπαρέα!! Εγώ ήμουν από τις πρώτες με ΠΗΤ Αυγουστομαμάδες.. 6 Αυγούστου!! Και τελικά μου βγήκε 31 Ιουλίου ο μπόμπιρας!! Επομένως... καλώς μας ήρθες.. έστω κι αργοπορημένα!! Μα γιατί ντρεπόσουν καλέ;;; :( Εμείς.. δεν δαγκώνουμε!! :P :laugh:

Καλημερεεεεεεεες!!!!

Νταλλια τι ειναι αυτα που λες???/

ΔΕΝ δαγκωνουμε?????????/Εδω κ 10 μηνες δεν κανω τπτ αλλο!!!Δαγκωνω τα παντα!!!Αυτη τη στιγμη δαγκωνω τυροπιτακια κ

σε λιγο λεω να δαγκωσω κ κατι γλυκο! :laugh: :laugh: :laugh: :P:P

Anastacia έγραψε:

Καλημερεεεεεεεες!!!!

Νταλλια τι ειναι αυτα που λες???/

ΔΕΝ δαγκωνουμε?????????/Εδω κ 10 μηνες δεν κανω τπτ αλλο!!!Δαγκωνω τα παντα!!!Αυτη τη στιγμη δαγκωνω τυροπιτακια κ

σε λιγο λεω να δαγκωσω κ κατι γλυκο! :laugh: :laugh: :laugh: :P:P

Αν το θέτεις έτσι... τότε όχι μόνο δαγκώνουμε!! Κατασπαράζουμε!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κι εγώ μόνο τρώω βρε κορίτσια τώρα με τον θηλασμό!! Μου φεύγει πολύ ενέργειαααα!! Μ'εξουθενώνει... ο μπομπιράκος μου!! :P

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΟΥ ;;ΝΤΑΛΑΚΙ;;ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΑΣ!!!!!ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΙΛΗΣΕΤΕ!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΓΩ ΔΙΨΑΩ ΤΡΕΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ!!!!!ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΙΨΑ!!!!!!!

πουρτ....πουρτττ πρρρρρρρρ πρρρρρ ουααααα ουαααα!!! εδω ειμαστε κ μεις!!! μας ειδατε ή μας μυρισατε ?

οι πορδιτσες μας ειναι λιγο περισσοτερες κ βγαινουν λιγο πιο επωδυνα...

Οταν τις κανουμε εχουμε κοκκινη μουριτσα κ μοιαζουμε τον πυρρο δημα οταν σηκωνε τα βαρη.....υπερπροσπαθεια!!!

κοιμηθηκαμε ευτυχως ομως αρκετα..κ τρωμε οποτε κ οσο ναναι!!!

αναστασακι μου γλυκουλι στους 40 τα πλενω τα ρουχα του κ μετα ολο τον καυτο ατμο του σιδερου..κι ειναι μια χαρουλα!!!στους 60 μονο τα κατασπρα..

ιωαννα καλως ορισες με τον ομορφο μπεμπακο σου!βρε δεν βλεπεις τον τιτλο? το...και οχι μονο....εννοουμε εσενα!!!!!!

εγω και διψαω κ δαγκωνω!!!!απ ολα !!!οταν προλαβαινω!

μας λειπουν ακομη πολλα κοριτσακια ε? τα καημενουλικα...θα τρεεεεχουννν...

μαρακι..δεν πιστευω να κοιμασαιιι? θα ζηλεψω!!!!

αληθεια κανατε καμια καροτσοβολτα? βρουμμ :laugh: :laugh: :laugh: εμεις οχι! μονο με το ρηλαξ -καθισμα αυτοκινητου...Χθες ειδικα που σαραντισαμε(θα σας γραψω αναλυτικα..)τις τσακισαμε τις βολτιτσες!!!!

αναστασακι σορρυ ρε ..ξεχασα οτι σου χα υποσχεθει χθες ενα καρμακι!!!ελααααα παρτο!!!!

Από δίψα, άλλο τίποτα!! Κουβάδες νερό κατεβάζω!!! :laugh: Με στεγνώνει αυτό το μωρό!! Με στραγγίζει!! :P

Κορίτσια... έχω ένα κάρο ρούχα του μπέμπη να σιδερώσω, πονάει το δόντι μου.... ( όλα τα'χει η Μαριορί ο φερετζές της λείπει...) νυστάζωωωω... και μαγειρεύω!!

Γεια σας κοριτσια...να χαιρεστε ολες τα μωρακια σας..Σας γραφω απο εδω γιατι ξερω οτι μονο απο εδω θα εβρισκα την φιλεναδα μου την happy mom...;)

Διψατε κοριτσάκια μου;;;

Τόσο ανώμαλη με κάνετε να νιώθω(!)...

Πάντα επινα λίτρα νερό, ΛΙΤΡΑ(!!!)

κ από όταν γέννησα (κ ξεκίνησα να θηλάζω)

μου ...κόπηκε! Μα, με το ζόρι να θυμάμαι να πινω νεράκι

μην στεγνώσω.....;.....

Τοσο ανάποδη είμαι ρε γμτ;

Τουλάχιστον κοιμάμαι... ((ναι Εφάκη, κοιμάμαι))!

Φιλιά από τον σποράκο μου

που τρώει κ τρώει κ τρώει

όλη μέρα κ έχει ψηλώσει τόόόσο πολύ....

Ξέρετε ποτέ ξεκινάνε οι εγγραφές στα πρακτορεία

μοντέλων(!);;; Θέλω να γράψω το παιδί μου.....

Αναμφισβήτητα είναι ο πιο όμορφος μπέμπης

κ εγώ η πιο κουκουβά-κουκουβά.......

Υγ: κ εγώ στους 40• πλένω

κ σιδερωμα μέσα έξω με καυτό ατμό...

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΙΛΗΣΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΚΑΡΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΖΑΒΛΑΚΟΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ :( . ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟΥΚΑΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...ΠΕΝΤΑΠΛΟ ΗΤΑΝ ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΙΔΕΡΩΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ. ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΠ ΠΕΡΑΣΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ. ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΣΤΟΥΣ 60 ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΗ???

Αχ κοριτσάκια μου σας βρήκα επιτέλους!!

Οταν έβρισκα χρόνο να μπω κολλούσε το κ..λοσάιτ & δεν μπορούσα να βρω τις παλιές καλές γνωστές!!

Τώρα θα διαβάσω τι έχετε γράψει ..

Το μόνο που έχω να διευκρινίσω είναι ότι : εγώ εχω να κοιμηθώ πάνω από 3 ώρες από το Γενάρη!!! γιατί λόγω του νερού πήγαινα πολύ συχνά στο πιπι-room & ειδικά από τον Μάιο & μετά πήγαινα συνέχεια!!

Να συστηθούμε & εμείς!!

Γεννήθηκα στις 27/8/2009 στις 08:25 στην Αθήνα.(18 μέρες νωρίτερα από την ΠΗΤ ,βιάστηκα να βγω !! :P )

Βάρος 2780 & 50 πόντους (μιας & η μαμά μου είχε πάρει με το ζόρι 6 κιλά) & βγήκα 2680 από το νοσοκομείο όμως τώρα είμαι 4 κιλάκια!! μέσα σε 3 εβδομάδες πήρα 1320!!! :silly:

Η μαμά μου τις 2 πρώτες μέρες πονούσε πάρα πολύ .. (μετά ήταν καλύτερα αλλά μέχρι πριν 1 εβδομάδα είχε ενοχλήσεις ακομα) :(

Ειμαι πολύ φαγανός,τρώω από την πρώτη εβδομάδα συνήθως 100gr κάθε 3 ώρες . :woohoo:

Τι φορερό ρολόι είναι αυτό που έχουμε εμείς τα μωράκια!! :blink:

Τρώω & από βυζάκι & μπουκάλι.

ΡΕυομαι δυνατά σαν κλασικό αρσενικό :P ...ειδικά στην σκόνη σαν νταλικέρης, στης μαμας πιο κόσμια! :P

2 φορές μόνο έχω κάνει ρουκετίτσα στο μπαμπά & γουλίτσες βγάζω πολύ πολύ σπάνια. ;)

Οσο για τους αερισμούς: Του δίνω & καταλαβαίνει...!! Σφίγγομαι ,κοκκινίζω σαν παντζάρι & προυτς...εχω πολύ πολύ συχνά, & ειδικά όταν ξυπνάω! :blush:

Κακάκια & τσισάκια κάνω σχεδόν σε κάθε γεύμα!! B)

Αφού η μαμά & ο μπαμπάς αναρωτιούνται συνέχεια που το βρίσκει ένα το δα πλασματάκι τόσο σκατό!!! :lol: :silly:

Μία μέρα για να τους ανησυχήσω έκανα 15 ώρες να ενεργηθώ & πήραν τη γιατρό με αγωνία η οποία τους καθυσηχασε λέγοντας ότι άλλα μωράκια κάνουν μέχρι & 10 μέρες να ενεργηθούν ! :S

Ομως είμαι πολύ αριστοκράτης μιας & με το που θα λερωθώ θέλω αμέσως άλλαγμα..& τις περισσότερες φορές μπορεί να με άλλαξουν 3 φορές στο καπάκι αφού με το που νιώσω καθαρούλης τα ξανακάνω!! :lol:

Εχω κατουρήσει & χ..σει το μπαμπα & τη μαμά!!

Για μπανάκι τρελαίνομαι!! Στην μπανιερίτσα μου ξεκίνησα προχθές & ήμουν κύριος!! :kiss:

Γενικά είμαι καλό παιδάκι.. Ακόμα & όρο στην μυτούλα που μου βάζει η μαμά δεν φωνάζω.. :kiss:

Ο λοξυγγας που είχα από την κοιλίτσα της μαμάς ,τις τελευταίες μέρες έχει μειωθεί αρκετά.

Από Την 7 μέρα της ζωής μου παρουσίασα κολικούς!!

& βγάζω κάτι ουρλιαχτα άλλο πράγμα!!& όταν πεινάω!

Γενικώς δεν κοιμάμαι πολύ...η μαμά λέει δυστυχώς πήρα από εκείνη γιατί ο μπαμπάς μου είναι παιδί του ύπνου & εύκολος & του αρέσει ο ύπνος..

Εχω πάει βολτίτσες με το αυτοκίνητο & είμαι παιδί της ταχύτητας!! :laugh: Αφού όταν ο μπαμπάς σταματάει σε φανάρι κλαίω για να ξεκινήσει..όταν νιώθω τις γκαζιές ηρεμώ!! :laugh:

Θα με βαφτίσουνε Βασίλη (ο παππάς που ήρθε στις 20 μέρες σπίτι & μας διάβασε & διάβασε & ευχή για το όνομα & έτσι από εδώ & πέρα λέει μπορείτε να με φωνάζετε με το όνομα μου) :)

ως η μεγαλυτερη της παρεας δηλωνω συγκινημενη κ περηφανη με τις αυγουστομανουλες!!!

οι περιγραφες σας ειναι τελειες!!! σας καμαρωνω!!!

κ τι χιουμορ!!! απιστευτες κι ομως λεχωνες!!!

ναναι γερα μωρε τα μωρακια μας αλλα κ ολου του κοσμου!

ελα βρε κοριτσι μουυυ!!! που χαθηκες? ολα καλα?

το μπεμπε?

το μωρο?

η κορη? το πηρε καλα?????

εισαι καλα? τα καταφερνεις?

χαθηκες κ μουμειναν οι ερωτησεις!!!!!!

ναι βρε ολα καλα πανε...η μεγαλη ειναι μια χαρα αρχισαν τα σχολεια και εχει πεσει διαβασμα...η μικρουλα ειναι μια χαρα χαζολογαει χαιρεται μαζι με εμας...:)

το σπορακι μεγαλωνειιιι...ναι ειναι γεγονος εχουμε ακομα επταμιση μηνες αλλα περναμε πολυ ωραια...

τελικα μια χαρα το πηρε η Φαιη..ενα μικρο σοκ στην αρχη..αλλα ενταξει...

Μια χαρα τα καταφερνω λιγο κουραση βεβαια αλλα με βοηθανε και οι 2 τους...[αντρας και κορη]

Η μεγαλη παιζει με την μικρη τρελενεται να την αγκαλιαζει και οταν ερχονται οι φιλες της κανει την "μαμα" ξερει πολλα πια...χεχε...

Εσενα τι κανουν οι αντρες σου?

πωωωω πωωω απο ενα ..εγινες πολυτεκνη!!!! ολα τι ομορφα!!! μπραβο!!!

καλα ειμαστε κ μεις!!δεν διαβαζουμε αλλα τρεχουν οι δυο στα φροντηστηρια..κ γω κανω γλυκες με το μπεμπη!!

κ μενα καλα το πηρε,,,αν κ δε του δινει κ παραπολυ σημασια :laugh:

ολα τελεια!!! να μπαινεις να μας τα λες!!! η μικρη γλυκουλα?ειναι ησυχη?

παντως ποσο...εμπειρες κ σιγουρες ειμαστε πλεον ε?

μπραβο βρε για το τριτο!!! μακαρι ναχα το κουραγιο..θα το θελα πολυ!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!!ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΑ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ!!ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ ΜΕ ΜΙΣΑΩΡΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ!!ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΟΥΛΕΣ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ 4300 ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣΙΜΙΣΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 56,5 ΑΠΟ 53 !!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!ΠΑΝΤΑ!!ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΜΟΥΤΣ!!!! :kiss::kiss:

Γεια σας κοριτσάκια μου... τι κάνετε;; Βρήκα κι εγώ την ευκαιρία να σας γράψω μιας κι ο πασάς μου κοιμάται!! Πρέπει όμως να ξυπνήσει όπου να'ναι για το μπανάκι του και το βραδινό του φαγάκι!! Και μετά στις 7 το πρωί πάλι!! :woohoo: Ναι κορίτσια... ο μπεμπάκος μου μόνος του έστρωσε το προγραμματάκι του!! Είναι πολύ καλό νινάκι και πολύ χαρούμενο!! Όλη μέρα γελάει σαν τον χάχα!! Έχει το πιο ωραίο φαφούτικο γελάκι που έχω δει στην ζωή μου!!

Εβινάκι.. τέλεια τα νέα σας!! Μπράβο!! Εμείς τώρα θα πάμε στις 2 του Οκτώβρη, την άλλη Παρασκευή στον παιδίατρο για το πρώτο μας εμβολιάκι!! :blink: Να δω πως θα αντιδράση ο καημενούλης μου!! Θα μου τον τρυπήσει ο άτιμος παιδίατρος!! :angry:

Εφάκι στο λέω κι από δω... Με συγκίνησε πολύ η ιστορία σου!! Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τους άντρες σου!! Υγεία πάνω απ'όλα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...