Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Να'μαι κι εγώ!!!!!! Μαντούλα ευχαριστώ για το καρμάκι!! Πριν καν διαβάσω σου έστειλα κι εγώ ήδη ένα και φυσικά θα στείλω κι άλλα!!

Κουμπάρα το επόμενο δικό σου!!

Εβινάκι θα σου στείλω και σένα!! Έτσι για να σκάσει αυτή που στο κατεβάζει!!! :laugh: :laugh: Όσον αφορά τα κιλάκια σας μια χαρά τα βρίσκω! Κι αφού ο παιδίατρος σου είπε έτσι μην ανησυχείς! Όλα καλά είναι!!

Βρε Αναστασία μαύρα μάτια κάναμε για να σε δούμε κι από δω!! Σε πετύχαινα σε κάνα άλλο θέμα αλλά..είναι αλλιώς από δω! Φιλάκια στην τσαχπινούλα σου!! Στο είπα και σ'άλλο θέμα!! Είναι κουκλίτσα!! Φιλάκια και στο Μαράκι με τον σποράκο της!

Ολυμπία.. άπαιχτο ονοματάκι!! Κι εμείς τον πεθερό μου θα βγάλουμε ο οποίος δυστυχώς δεν ζει! Έχει πεθάνει από το 84 με καρκίνο! Ο Βασίλης ήταν τότε 13 χρονών! :( Εμείς είμαστε αρκετό καιρό φίλες στο fb!! Είμαι η Elena Marafi! Και με όποια κοπέλα δεν είμαστε φίλες εκεί ας με κάνει add!!

Foulinaki... που είσαι βρε ψυχή;; Πως πάτε με τον θηλασμό;; Εύχομαι να μην σου κάνει καμιά άλλη αλλεργία!! Εμείς δόξα το Θεό καλά τα πάμε!!Εύχομαι και για εσάς το ίδιο! Πολλά φιλάκια στην κορούλα σου!!

_Anna_ μου με την πανέμορφη νυφούλα τι κάνετε;;; Σας φιλώ γλυκά ... !!!!

Φιλάκια σε όλες....

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερααα κοριτσια!

Λοιπον ξεκιναω με το οτι χτες το μωρακι μου κοιμηθηκε 7ωρο απο τις 10 μεχρι τις 5 το πρωι εφαε και ξανακιμηθηκε μεχρι τις 8.30. Νομιζω οτι επεξε ρολο το οτι εσβησα ολα τα φωτα και του εβαλα ακομα μια εξτρα κουβερτουλα!

Αναστασια μου επιτελους αμφανιστηκες... :) Το μωρακι μου επιτελους τρωει καλυτερα μπορει να μου κανει προβλημα με το φαι μια φορα τη βδομαδα αλλα αφου η παιδιατρος ειναι ευχαριστημενη σταματησα να ασχολουμε... τουλαχιστον δεν το κανει καθε μερα οπως παλια :)

Ολυμπια μου σου εστειλα μηνυμα στο φεις!

Ζουζουνοσυμπεθερα μια χαρα ειναι το βαρος της μικρης. Μην μου την παχυνεις καημενη μου μοντελο τη θελουμε :laugh:

Φουλινακι, Αννουλα, Νταλλια, Μαριαντα και οποια αλλη ξεχασα φιλια :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημεεεερα!!!

Πως ειστε σημερα?

Εβινακι μου στα ειπα κ με πμ!Εχεις ενα τοοοοσο ηρεμο κ καλο κοριτσακι!!!Μην σκεφτεσαι τπτ αλλο!!!Οταν ηταν στις κοιλιτσες μας αγχωνομασταν 10 φορες παραπανω για το βαρος τους γτ θα ηταν κακο σημαδι το να παιρνουν λιγο βαρος!

Τωαρ ομως καθε νινακι εχει δικο του ρυθμο!Ασε που το βαρος που παιρνει η Ελευθεριτσα δεν ειναι λιγο!Ειναι μια χαρα!Κ οι πανες της οκ κ τα κακακια μια χαρα!!!Κ εμας ελλατωθηκαν οι φορες απο...απειρες σε 3-4 τη μερα!Χαμογελαααα!!! :)

Μαριαντα εγω ψηφιζω το νηπιαγωγειο με τις καλες κ προσεκτικες δασκαλες!

Ακου με...ειναι πολυ επικίνδυνο να χαζευουν...εχουμε μια τετοια εδω στο χωριο κ εχουν γινει πολλα...ασε μην τα γραψω κ σας αγχωσω!Να δουμε που θα στειλω εγω τη δικια μου αν δεν εχει φυγει μεχρι τοτε.... :dry:

Λινακι κ εμεις για να μην...μελαγχολησουμε :laugh: την πηγα βολτα με το αμαξι χθες κ καναμε κ ψωνια(σ/μ,φαρμακειο,μαναβης)!!!Κ αυτη???Κιουριαααα που λες κ εσυ!!!Ουτε ενα κλαμματακι!!!! :laugh:

Περιμενω οπωσδηποτε αναλυτικα τα νεα απ'το γιατρο(κ με μειλ παρακαλω!!!)

:kiss::kiss::kiss: στην κουκλαρα σου!

Νταλλια ξανα-ευχαριστω για το τσαχπινακι μου!!!Ανταποδιδω για το Μητσακι!Τον ξαναειδα χθες στο θεματακι με τα καροτσια!!!Κ ποσο μεγαλωσε απο τοτε εεε?!!!!

Πες μου ρε συ για το καθισματακι...Η ζωνη που περνιεται μπροστα(στα ποδαρακια τους σχεδον) δεν ενοχλει???Κ πως τον ξαναβαζεις στο καθισματακι αν πχ τον σηκωσεις απο εκει?Λυνεις τη ζωνη κ την ξαναπερνας απτην αρχη????Πες γτ παιδευομαι!!!!

Μαντω για να παρηγορηθεις σου λεω πως κ η δικια μου κανει 3ωρα ή 4ωρα...2 μερες εκανε 6ωρο κ χαρηκα...αλλες 2 5ωρο.....κ χθες παλι 4ωρο!!!Ελπιζω να μην συνεχισει να το μειωνει!!! :P

Καλη βολτα!!!!

Τομακι μου χαιρομαι παρα πολυ για τον μπεμπουλη σου!!!!

Βρηκε το παιδι τον ρυθμο του!!>Ισως το οτι δεν αγχωνεσαι πια τον βοηθαει κ εκεινον!!! ;)

Εγω fb δεν εχω!

Επισης...Χρησιμοποιειτε υπνοσακο?????Οσες ναι,εχετε παρατηρησει να κοιμουνται περισσοτερο τα μωρα???Κ...Με μανικια ή χωρις???

Κοριτσια εχω κανει το σπιτι παιδοτοπο!!!!!!!!

2 γυμναστηρια στο πατωμα,μια κουνια,ενα παρκοκρεβατο με μομπιλ,κουδουνιστρεςκλπ!!!!!! Σε λιγο δε θα χωρανε οι καναπεδες!! :laugh: :P

Ολα αυτα βεβαια βοηθανε πολυ κ να εξασκει η μπουλουκα σωμα κ πνευμα ;) :laugh: αλλα κ να βρισκω εγω 15-30λεπτα για να φαω,να παω πιπιρουμ κλπ!!!!!!! :laugh: :laugh: :P:P

Κατι ακομα ηθελα να πω-σχολιασω αλλα ξεχναω τωρα...!!

Φιλακια!!!!

Δημοσίευση

καλησπερα φιλεναδιτσες μου τι κανετε; εμεις δεν ειμαστε πολυ καλα αρρωστησε ο μικρος μου και εχει μυξουλες και πυρετο χτες ξαγρυπνη την εβγαλα γιατι βουλονε η μυτουλα του και ξυπνουσε και γκρινιαζε!! το μονο που φοβαμαι ειναι μην αρρωστησει και η μικρη παναγια μου, παντως ειναι καλος ο γλυκας μου του ειπα να προσεχει να μην την κολησει και δεν την πλησιαζει καθολου την βγαζει στο δωματιο του, σε μια φαση που την κρατουσε ο αντρας μου και βρεθηκαν στον διαδρομο του λεει φυγε μπαμπα μακρυα μου μην κολησω την μπεμπα, αχ τετοια κανει και ξεχναω ολες τις σκανδαλιες του!! ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΑΚΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ασε να βγουν οι αντρες να δουν το σινεμα τους και βρισκομαστε την αλλη εβδομαδα χαλαρα να κανουν και babysitting χαχα!! φιλια πολλα σε ολες σας και σας ευχαριστω για τα καρμακια, μου φαινεται πρεπει να γκρινιαζω για να με θυμαστε χαχαχαχα!! ΤΟΜΑ μου ωραια η φωτο αλλα το αδικη το βλασταρι σου ειναι πολυ πιο ομορφος βαλε καλε καμια να ειναι ξυπνιο το παιδι να φαινεται το γλυκο το βλεμματακι του!!!!! σας αφηνω φιλουδια

Δημοσίευση

αχ σημερα ειμαστε καλα κοιμηθηκε και ο μικρος το βραδυ, η μικρη ειναι καλα ευτιχως που ο μικρος κρυωσε μονος του και δεν κολησε ιωση απο πουθενα και ετσι την γλιτωσαμε χαχα!! ουφ παει περασε και αυτο!!

Δημοσίευση

ΚΙΝΤΕΡ ΑΝ γραφει σωστα το σαιτ εχεις ΓΕΝΕΘΛΙΑσημερα, που εχεις χαθει βρε κοριτσακι μου χρωστας φωτο απο τα χρωματα του δωματιου σας να δω πως εγινε τελικα; ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κουπαρούλα..οκ!! Κανένα πρόβλημα!! Κανονίζουμε από βδομάδα για να μην έχουμε και άγχος να γυρίσουμε άρον άρον!!! :P

Σου έστειλα και ένα καρμάκι... μιας και δεν σου έδωσα καιρό!! Αλλά μην νομίζεις.. το ξεχνάω κιόλας εγώ!! Το επόμενο θα το δώσώ στην Βουλίτσα μας που είναι και εγκυούλα τώρα!!

Αναστασία μου.. δυστυχώς όταν το βγάζω το καθισματάκι κάνω συνέχεια αυτήν την κίνηση! Λύσιμο και δέσιμο από την αρχή! Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος!! Αλλά να σου πω συνήθεια μου έγινε!! Το μόνο κακό είναι αν δεν σου φτάσει η ζώνη στο κούμπωμα γιατί φράκαρε κι ασφάλισε ένα τακ πριν.. και ξανα μανα λύσε και δέσε από την αρχή!! :angry: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Υπομονή μωρέ... Για το καλό τους είναι!!! Εγώ δεν παίζει να τον βάλω χυμαριό στ'αμάξι όσο και να κλάψει! Αν και δεν κλαίει μέχρι στιγμής.. είναι νορμάλ ακόμα!! Και φυσικά όλη την ώρα κοιμάται! Και τα λίγα λεπτά που δεν κοιμάται κοιτάει το παιχνιδάκι που του έχω κρεμάσει εκεί από πάνω και έχει πολύ φάση!!

Κοριτσάρες...πολλά φιλάκια στα ζουζούνια σας!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Τι κανετε???

Κιντερακο Χρονια πολλαααα!!!Οτι επιθυμεις!!!

Μαριαντα περαστικα στο αγορακι σου!

Τομα-Εβινα...Συμπεθεριο?????Απαπα!!!Εχασα επεισοδια!!!!Ατιμουτσικα...εσεις πρωτα τσεκαρατε εμφανιση κ μετα τα "παντρεψατε"!χαχαχααχαχα

Νταλλια ευχαριστω!!!Κι εγω ετσι...παντα δεμενη καλα...κι ας πλανταζει στο κλαμα μεχρι να τη δεσω!!!Της εξηγω πως ειναι για καλο της!

Εγω ακομα την βαζω αναποδα στο μπροστινοκαθισμα με απενεργοποιημενο αεροσακο.Εσεις???

Αν περναω τη ζωνη μονο στην πλατη απτο καθισματακι κ μπροστα το χερουλι για κοντρα...δεν ειναι καλα???Το σκεφτηκα γτ στις αρχες το εκανα ετσι κατα λαθος μια φορα.....

Φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσουδια τι μου κανετε?

αππο τι βλεπω πολυ καλυτερα ολες .

κιντερακι χρονια πολλα και ελπιζουμε να εισαι καλα.

Αναστασουκο φιλεναδιτσα μου που ειστε??

εμεις τη βαζουμε τη μπουμπου στο πισω καθισμα και ανποδα ακομη αφου καθομαι εγω πισω , και εφοσον οδηγει μονο ο ανδρας μου...ειπαμε αχρηστη ... :blush:

Α και η κιουρια δε γουσταρει φαναρια...μα καθολου ομως!!

ακολουθησα τη συμβουλη σου και ξυπνησαμε οταν ξυνησε απο μονη της στις 6 το πρωι συμπηρωνοντας 8 ωρες υπνου εφαγε 6 και μιση (εβγαλε λιγο με εμετο...να μην ξεχνιομαστε) και ξανακοιμηθηκε στις 7 ξυπνησε στις 10 και ζητησε φαγητο στις 11.Αποκοιμηθηκε στις 12 και ακομη δεν ξυπνησε...πραγματικα δε ξερω τι ειναι καλο...να την αφηνω...φαινεται οτι μεγαλωνει και αραιωνει τα γευμα της.Αλλα να την αφησω ετσι?

Ξεχασα να σας αναφερω και εσας εκτος της κολλητουλας ,οτι στο γιατρο τα πηγαμε θαυμασια...μαλλον. :silly:

ειναι 62 εκατ. ,7300 κιλα και 41 εκ περιφερεια κεφαλιου,απο τι μας ειπε υψος και περιφερεια κεφαλιου ειανι πανω απο το μεσο ορο και τα κιλα ξεπερασαν τα ανωτατα φυσιολογικα..!!

Λετε να το ακουσε και να θιχτηκε? :P:blush: και κοιμαται γαι να μην τρωει??? :dry:;)

Παντως λιγο σε αυτη την αλλαγη αγχωθηκα..ασε που φοβαμαι μηπως με μειωση γευματων ελλατωθει και η παραγωγη μου??

Τι να πω..α μπεμπα ξυπνααααααααααααααα!!

Δε μου παει και η καρδια ειανι τοσο γαληνια!!

ξεχασα να σας πω οτι περναει και μια φαση ηπιας γανστρεντεριτηδας ...πρασινα καταπρασινα κακα!! :woohoo:

Μαριαντακι και απο μας περαστικα!!

καλε οντως πολλες συμπεθερες καντε μια νακεφαλιωση ...ποιες με ποιες εχετε συμπεθερεψει?

Τι στο καλο μονο εμεις μειναμε μπουκαλες?? :huh:

καθολου ζητηση...Αναστασια πες πες ποσο ομορφη κορη εχω...!!

Δημοσίευση

Σε τσακωσα Λινακι μου!!!

Καλησπερα αυγουστομανουλες!!

Για το καθισματακι...Οταν οδηγαω δεν γινεται να την εχω μονη της πισω!

Κ η ζωνη ρε κοριτσια ηταν ενα κλικ πιο μικρη στο πισω καθισμα κ δεν εμπαινε!(για πιο μετα...)...Ή τουλαχιστον ετσι ειπε ο αντρας μου!Για να το τσεκαρω!!! :P Ποτε δεν ξερεις...Μπορει απλως να βαρεθηκε να ξαναπροσπαθησει!Κ στην αρχη που το εδενε εκεινος...σαν φιδι η ζωνη περνουσε μια απο εδω κ μια απο εκει! :laugh:

Οπου εβρισκε γαντζακι περνουσε κ τη ζωνη!!!Βαρεθηκε βλεπετε να διαβασει τις οδηγιες ηταν κολλημενες....στο πλαινο του καθισματος>!!!!!Τοοοοοσο μακρια!!!! :laugh: :laugh:

Λινακι μου αφησε την κουκλαρα να κοιμαται!!!!Η παραγωγη δε θα μειωθει...απλως θα προσαρμοστει στα νεα δεδομενα!!!Κ αν καποια στιγμη ξανα αλλαξουν τα ωραρια της θα θηλασει παραπανω κ θα ξανα αυξησει το φαγακι της το στηθος σου!!!

Και ΝΑΙ!!!Ειναι μια πανεμορφη μπεμπουλα με τελεια φρυδακια-ματακια χειλακια κ μια γαλλικη μυτουλα!!!!!!!Αφηστε το διμετρο καμπυλατο κορμι!!!!!!!(μοιαζει κ τη μανουλα εεε!μην ξεχνιομαστε!) :):)

Περαστικα κοπελα μου!Με το καλο να επιστρεψουν τα χρυσοκιτρινα κακουλια σας!!! :P :laugh:

Ξυπνησε κ το δικο μου κορμι...Τρωει τα χερια της!!!!! :laugh:

Αααα! Δε σας ειπα!Χθες κ εμενα κοιμηθηκε 7,5 ωρες σερι!!!!!!!!ΦΥΣΙΚΑ δεν την ξυπνησα!Ουτε καν εγω ξυπνησα!!!!!Κανονικα η μανα θα επρεπε να ξυπναει να δει τι επαθε το παιδι...αφου συνηθως κανει 4ωρα...αλλα....εγω..... υυυυυυυπνος βαθυς :blush::blush: !!!Μονο οταν αλλαζει ρυθμο η ανασα της ξυπναω!Ή οταν κλαιει -γκρινιαζει φυσικα!

Δημοσίευση

geia sas!!

i anastacia epestrepse dinamika !!! ase dystyxws mono egw exw meinei me 3 ante 4 wra... moy exei kanei kati 5-6wra alla einai sto amaksi-bolta ktl.. mexri na ton parei o ypnos gia ta kala & emas to idio kanei sta fanaria & genikws sto stamatima!! afoy mia fora poy plantaze & den iremouse arxisa na xoropidaw sto amaksi & kouniotan olokliro!! mas koitazan diplana autokinita ,rezili giname!

egw moni mou me to mwro den exw paei pouthena me to amaksi.. den exei xreiastei ,panta agkareuw ton antra moy & pame mazi & ta episima proswpa sto pisw kathisma!

foylinaki soy stelnw 1 karmaki giati den soy exw steilei & poy ksereis mporei na sumpetherepsoume... tha doyme tis ipopsifies & tha epileksoume!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!! Βλέπω ότι είστε όλες καλά και κάποιες ακόμα καλύτερα μιας και πλησιάζει η ώρα σας 🥰 οι φωτογραφίες είναι τέλειες με τις κοιλιτσες! Θα ανεβάσω και εγώ κάποια στιγμή την δική μου η οποία είναι πολύ πολύ χαμηλά συγκριτικά με τις δικές σας!! @Antonia2 κορίτσι μου τα κορίτσια σου είναι πάρα πολύ καλά σε βάρος!! Μακάρι να φτάσεις 37 εβδομάδες αν και πιστεύω ότι θα φτάσεις αφού έχεις πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρίς καμία επιπλοκή! @Elenaki_ πω πω σχεδόν έφτασε η ώρα!! Είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα τέλεια και θα είσαι γουρλου για ακόμη μια φορά και για εμάς! Εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 35 εβδομάδες!! Σε μια βδομάδα μπαίνω στο μήνα μου και σιγά σιγά θα αρχίσω να φτιάχνω την βαλίτσα! Έκανα και κάποια ψώνια για το μωράκι και απλά ελπίζω να μην βγει το μωρό πριν της 10 Φεβρουαρίου γιατί περιμένω και την μητέρα μου από την Γερμανία 😁 @Xrisa95 κορίτσι μου αυτό για τον παιδίατρο μου το είπε και η αδελφή μου και η αδελφή του άντρα μου! Πρέπει από τώρα να τον έχουμε! Εγώ βέβαια έχω ήδη κάποιον μιας και ήθελα να μιλήσω μαζί του και για το εμβόλιο του κοκκυτη!! 
    • Σοφία μου, αν και μόνο εσύ ξέρεις καλύτερα τι συμβαίνει και πως σε κάνει να νιώθεις όλο αυτό, θα σου πω πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Δεν αντιδράνε το ίδιο και δεν εκφράζονται. Οπότε αυτό που εσύ καλώς αναμένεις από τον σύντροφο σου, μπορεί να υπάρχει μέσα του αλλά να μην εκφράζεται. Νομίζω όλες κάνουμε παράπονα κάποιες φορές στους συντρόφους μας, όπως συμβαίνει και το αντίστροφο. Κάνε μια συζήτηση μαζί του και αν προβληματίζεσαι πολύ, υπάρχει και η λύση να πάτε σε έναν σύμβουλο σχέσεων. Είμαι πολύ υπέρ! 
    • Καλημέρα κορίτσια!! Χαθήκαμε,τι κάνετε??
    • Κορίτσια μου καλημέρα και ευχαριστώ για την σκέψη!! Νιώθω την θετική σας ενέργεια και νιώθω καλύτερα ❤️ Το απόγευμα θα πάω για την εξέταση, άρα βραδάκι θα έχω αποτέλεσμα.    @annie! μου να χαίρεσαι τα μωράκια σου!! Να είναι πάντα γερά και τυχερά, να περνάτε όμορφες στιγμές και εύχομαι σύντομα να έρθει και το αδερφάκι τους!! 
    • Η κοιλίτσα σου είναι υπέροχη κ πραγματικά το μέγεθος δεν παίζει ρόλο ❤️ Σε κάθε εγκυμοσύνη είχα διαφορετική κοιλίτσα κ εγώ (κρατάω αρχείο με φωτό οπότε μια άτυπη σύγκριση υπάρχει 🤣)  σημασία έχει να είναι γερά! ❤️  κ μεγάλωσαν τα κοριτσάκια σου.. πλησιάζετε κ εσείς στην γέννα!  μαζί με το Ελενακι θα είστε οι πρώτες!    παιδίατρο βρήκατε οι πρωτομανες; Καλό είναι να βρείτε πριν γεννήσετε γιατί μόλις γεννηθούνε κ βγείτε από το μαιευτήριο θα πρέπει να τα δούνε τα μικρά σας οι παιδίατροι (εμένα ερχόταν στο σπίτι η παιδίατρος μέχρι να σαραντησουν τα παιδάκια μου κ η πρώτη φορά που ήρθαν ήταν την επόμενη αφού πήγαμε σπίτι από το μαιευτήριο άρα είχα συνεννοηθεί από πριν ότι μόλις γεννήσω θα καλέσω την παιδίατρο να ξέρει, κ στην Αθήνα κ στην επαρχία που γέννησα είχαν την ίδια τακτική καλό είναι να είστε κ εσείς προετοιμασμένες να μην ψάχνετε αφού γεννήσετε ☺️ ) 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...