Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα σας Αυγουστομανουλες!!!

Τι κανετε???

Χαθηκα...ειναι αληθεια αλλα...ειχα τους λογους μου!!!

Θα προσπαθησω να επανερθω σιγα-σιγα κ να καλυψω τα κενα!!!

Διαβασα στα γρηγορα απο την σελ 57 κ μετα!

Εχω να σχολιασω πολλα αλλα το τσαχπινακι εχει διαθεση για βολτα( :P:P ) κ εγω της το υποσχεθηκα!!!!

Οποτε θα πω λιγα...(λεμε τωρα!!!!το λιγο το δικο μου το ξερετε!!)

Εβινακι γελασα πολυ με τα "κιουσπα"κλπ!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Κ εμενα κατεβασμενο ειναι το καρμα μου αλλα τι να κανουμε!(αν δεν το ελεγες δε θα το παρατηρουσα κ τοσο!!!).Φιλακια στην ξανθουλα σου!!!

Μαντω μου με καλεσες 12-13 φορες να μπω στην αυγουστοομαδα!!!! :laugh: :laugh: Μαλλον κατα λαθος...ή με ηθελες τοσο πολυ!?χαχαχαχχα

Πως παει ο γιοκας?συνεχιζει τα ξενυχτια?

Μαριαντα-Νταλλια ειστε κατσε καλα συμπεθερες!!!Μας ξεπερνατε εμας (με την Εφη!)

Τομακι να χαιρεσαι το ανηψουδακι!Συνομηλικα τα ξαδερφακια ε?!Τι ωραια!θα μεγαλωσουν μαζι!!!αν κ απο μακρια!...

ο μπεμπης σου?τρωει καλυτερα η ακομα σε αγχωνει?

Αννουλα τι κανεις κουκλα μου?η γαλανοματα?(παραμενει γαλανοματα ε?)

τελεια η φωτο σας στο προφιλ>!!!

Ολυμπια κ μενα με ενθουσιασε το Καρολος!Απο παππου ή απλα σας αρεσει>?

Ιφιγενεια αυγουστομανουλα 2ου ετους εσυ!Σαν σε πανεπιστημιο!Θα μου δωσεις τις..."σημειωσεις" σου?Πες μας τα ΣΟΣ γτ ειναι ζορικα τα λιονταροπαρθενακια μας!!!

Πολλα τσαχπινοφιλια στην σουηδεζα την καρακουκλαρα-φτου φτου-κορη σου!!!!

Καποια ρωτησε για το Μαριμαρακι!Μια χαρα ειναι...φωτια στα μπατζακια της οπως κ σε ολες μας αλλωστε!Η Μαρια ομως κ ο σπορακος δεν βαζουω κ*λ* κατω!!!!!!την ζηλευω τρελλα!!!!

Εφουλοσυμπεθερονι μου που εισαι>?σιγουρα θα με τσακωσει το αγρυπνο σου ματι!!!!

Λινακιιιιιι μου!!!!Φιλεναδακι μου γλυκο φανερωσουουουου!!!

Λιγα νεα κ απτο τσαχπινακι το απαιτητικο!

Μεγαλωνει με τρελλους ρυθμους!Κανει περιπου οτι κ τα δικα σας μωρακια(θα μας κανουν φιλικες τιμες στα εισητηρια για ΝΑΣΑ-ΓΕΙΛ-NEXT TOP MODEL)!

στο εμβολιο(ενα 6πλο καναμε) εκλαψε λιγακι αλλα ηρεμισε μετα στην αγκαλια μου!πυρετο δεν εκανε αλλα μια πολυυυυ ελαφρια υπνηλια την ειχε!

2μην+2 ημ ζυγιζε 6,5 κιλα κ 59εκ υψος!τωρα εχει ξεπερασει τα 7 κ συνεχιζει ακαθεκτη η στρουμπουλιθρα!!!

εχω την εντυπωση πως ειναι διαφορετικες οι καμπυλες για αγορια κ κοριτσια...σωστα?

λοιπον!σας φιλω κ παω βολτα!!!

βγειτε εξω τωρα που εχει ηλιοοοοοο!θα χειμωνιασει για τα καλα σε λιγο κ να δουμε πως θα ηρεμουν τα κουτσουνακια μας.....!!!!

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αντε Αναστασια χαθηκες να περνας πιο συχνα απο το μαγαζακι μας!! εμεις επειδη εχει ο μπαμπας μας αδεια τα περναμε ωραια, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!! χαχαχα!! σημερα πηγαμε βολτουλα και με το καροτσι μας ειχε καλο καιρο και περασα και απο δυο νηπιαγωγεια που ειναι κοντα μας για να αποφασισω που θα γραψω τον μικρο του χρονου, καλα ηταν και τα δυο αλλα με τις δασκαλες υπηρχε ενα θεμα, στο ενα ειχε γαρμπιλι κατω στο μισο προαυλιο που δεν μου αρεσε και μια δασκαλα η οποια φαινοταν λιγο στριγγλιτσα, τους πετυχα σε διαλειμμα και χαζεψα απεξω, το καλο ηταν οτι κοιταζε τα παιδια συνεχεια μην χτυπησουν αλλα το γαρμπιλι γαρμπιλι, στο αλλο ειχε και τσουληθρα ηταν δυο δασκαλες μικρες και γλυκες φαινοντουσαν αλλα στο διαλειμμα ειχαν κατσει σε κατι καρεκλες επιναν καφεδακι τσιγαρακι και μιλουσε η μια στην αλλη χωρις να κοιτουν καθολου τα παιδια, δεν ξερω εχω προβλιματιστει τεσπα, θα σας πρηξω του χρονου με αυτο το θεμα, αχ το αντρακι μου θα γνωρισει τον αληθινο κοσμο, θα πληγωθει, θα χαρει αχ ο γλυκας μου!!!!

Υ.Γ εγω θα δωσω καρμακι μολις μου δωσετε χαχα!! εχω παραπονακια με εχετε ξεχασει τελευταια :laugh: :kiss:

Δημοσίευση

xaxaxaxa το περιμενα ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ,ειναι το χαλικακι που ειναι μαζι με χωμα, εκει αμα πεσεις γδερνεσαι ασχημα!! μιλησα με ορολογια οικοδομου χαχα σε ευχαριστω για το καρμακι βουλα μου και παω να σου δωσω και εσενα ενα οχι για σενα βασικα για την γλυκια μου μαγουλιτσα!!!!

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΜΟΥ Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΜΑΚΙ!!!!!!!!

Κ ΕΓΩ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ....ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ.....ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ...........

Δημοσίευση

Αυγουστιατικές και μη μανουλες τι μου κανετε?

Εγω ειμαι πολυ καλα αλλα χαθηκα,σας διαβαζω αλλα οποτε παω να γραψω κατι συμβαινει...σημερα ηρεμια..ασε που το σκατο σαιτ με πετουσε λη την ωρα εξω..ειχα ξενερωσει για τα καλα..

Σε γενικες γραμμες τα νεα της φουσκιτσας μου ειναι καλα..τρωμε και κοιμοστε αρκετα καλα και δινω κουραγιο σε οσες τυρρανιονται με τα ξενυχτομωρα τους τι να πω κουραγιο κοριτσακια ,δε πρεπει να πτοηστε..ηθηκο ακμαιοτατο!!! B)

Μαριαντακι με το ομορφο κοριτσακι ηρθα και γω στο μαγαζακι μας...πλακα εχει σπιτι μαγαζι οπως και να το πουμε τιποτα δε το πτοει...μα τι κουκλιτσα ειναι αυτη στη φωτο...

Τομακι φιλακια στο νινουδι σου το ορεξατο και στην ομορφη Κυπρο...αχ ποτε θα ξαναρθω???

Ζοζουνιτσα μα που ειναι η κορη που ολοι θαυμαζουν ...θελω και γω να τη δω...εχεις πολυ πλακα με τα καρμακια σου ...μη μου στεναχωριεσαι ομως επιδη η γκιωσα στα κατεβασει...!!!

Εφακι μου εισαι και πολυ Χαπι μαμ φιλακια στον ομορφο πριγκηπα και μια αγκαλιτσα απο τη φουσκιτσα μου...

Αναστασουδι..δε πιστευω να θυμωσες φιλικα ειναι τα φιλακια...η φουσκιτσα μου δε θα κανε ποτε κακο στη κολλητη της!!παρεπιτπτοτνως ....μας λειψατε σημερα σας ψαχναμε....η βολτα δεν ηταν ιδια... :( .... ...τις βλεπω στη καμερα και τρελλενομαι στην εικονα!

Νταλλακι πως ειναι το ψυχουλινι σου?

Φουλιμπιακι οι διαστσεις σας σκιζουν!!!!!! ;)

αυριο παμε για το εμβολιακι το δευτερο και το Σαβατο γινομαστε τριων!!

θα μπω(ελπιζω να σας πω νεοτερα και μετρησεις της φουσκιτσας μου)

σας φιλω και ζητω σγνωμη για οσες δε σχολιασα. :blush:

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΙ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙς ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ!!!ΠΡΟς ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΒΑΛΑ ΝΕΑ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ!!!! ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΜΟΥ ΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ!!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΛΕΣ!!!!ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙΑΙΑΙΑΙ;;;;; :kiss:

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!ΕΜΕΙΣ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑς ΗΜΑΣΤΑΝ 5200 ΚΑΙ 60 ΕΚΑΤΟΣΤΑ!!ΑΠΟ ΒΑΡΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΥΨΟΣ ΣΚΙΖΟΥΜΕ!!!!ΠΑΝΤΩς ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕΜΕ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΠΩς ΘΑ ΠΑΕΙ!!!ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΡΕ ΓΜΤ ΤΙ ΝΑΠΩ, ΤΡΩΕΙ ΤΕΤΑΡΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ, ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩΩΩΩ;;;ΕΣΕΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;

Δημοσίευση

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!ΕΜΕΙΣ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑς ΗΜΑΣΤΑΝ 5200 ΚΑΙ 60 ΕΚΑΤΟΣΤΑ!!ΑΠΟ ΒΑΡΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΥΨΟΣ ΣΚΙΖΟΥΜΕ!!!!ΠΑΝΤΩς ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕΜΕ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΠΩς ΘΑ ΠΑΕΙ!!!ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΡΕ ΓΜΤ ΤΙ ΝΑΠΩ, ΤΡΩΕΙ ΤΕΤΑΡΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ, ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩΩΩΩ;;;ΕΣΕΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;

ΒΡΕ ζουζουνιτσα μια χαρα ειναι η μπεμπα σου πολυ καλη, παιζει ρολο παντα ποσα κιλα γεννηθηκε ενα μωρο, οποτε μην ψαχνεις για συγκρισεις αναμεσα στα μωρακια για να δεις αν παιρνει αρκετα κιλα η μικρη μπουμπου, εμεις που γεννηθηκαμε 2940 ειμαστε 5200 τωρα και 60 ποντους αλλα ειναι φυσιολογικη η μικρη γιατι βγηκε απο το μαιευτηριο 2700. μια χαρα την ταιζεις ηρεμησε κουκλιτσα μου :kiss:

Δημοσίευση

και απο την εμπειρια μου μην σπαζοκεφαλιαζεις με το βαρος εισαι πρωτομανουλα γιαυτο αν ειναι στα φυσιολογικα ορια το παιδι μην σε νοιαζει τιποτα αλλα γιατι και με τις κρεμες μετα ξερεις τι μπουτακια κανουν εδω ο γιος μου που ηταν μικρος και εγινε γιουβαρλακι ενα διαστημα τωρα παλι ειναι αδυνατουλης καλυτερα να μην ειναι και υπερβαρα τα παιδακια εξι μηνων ξερεις τι μαγουλακι και μπουτακι πεφτει χαχα!!

Δημοσίευση

ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕΣ !! ΑΠΛΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΟς ΜΑς ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΒΑΡΟΥς ΓΙΑΥΤΟ!!ΒΕΒΑΙΑ ΜΑς ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΔΙΝΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ!!!!!ΜΟΝΟ ΜΕΜΕ!!

Δημοσίευση

και καλα ειπε μπραβο του!! αμα η μικρη δεν γκρινιαζει οτι πειναει συνεχεια για να βλεπεις οτι κατι συμβαινει και δεν χορταινει δεν υπαρχει προβλημα σιγα μην δωσεις συμπληρωμα για να παχυνει το παιδι εξαλου ειναι και ψηλη η κοπελα!!!

Δημοσίευση

ΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΗ!!!ΟΧΙ ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΑ ΠΟΥΛΑΚΙ !!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΛΑΨΕ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ!!ΑΛΛΑ ΟΠΩς ΤΟ ΠΕς ΠΡΩΤΟΜΑΜΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥΥΥ!!ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΡΜΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...