Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

καλε που την εχει βαλει την φωτο και εγω δεν μπορω να την δω; παντος κατω απο το ονομα μας που εχει την εικονιτσα την ειδα καπως ζουζουνιτσα ειναι πολυ γλυκια με την πιπιλιτσα της το αυγουστοκοριτσακι μας.

Μαριαντα μου εγω την εχω δει στο facebook! Κουκλα κουκλα!!

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

α οκ βρε κοριτσια μου απλα επειδη χτες ηθελε να μικρυνει για να βαλει στο μαμμυ καταλαβα οτι θα μπει στο μαμμυ οποτε απορησα που εγω δεν εβλεπα φωτο χαχα! παντως δεν ξερω τον αντρα σου ζουζουνιτσα αλλα η μικρη νομιζω μοιαζει και σε σενα, οσο διακρινω ε!!

Δημοσίευση

Καλημέρα σας!!!! B)

Σήμερα πήγαμε βολτίτσα στην Κηφισιά στη δουλειά μου.. χαιρετήσαμε το αφεντικό που γιόρταζε χθες & μου συμπλήρωσαν τα χαρτιά για το 6 μηνο.. ;)

Είδαν & το βλαστάρι μου οι συνάδερφοι..ξετρελάθηκανννννν :P

Μετά κάναμε βόλτες με το καρότσι μιας & είχε καλό καιρό!

Καλέ συμπεθέρες(Τόμα-Ζουζουνίτσα) απέχετε πολλλλλλά χιλιόμετρα...Κύπρος-Θεσσαλονική??? :huh: Κάπου 1400 χιλιόμετρα.......

Ο γάμος που θα γίνει?? :S

Μετά που θα μείνουν τα παιδιά σας?? :woohoo: :silly:

Κάθε πότε θα βλέπετε τα εγγόνια σας?????? :laugh: :woohoo:

Δημοσίευση

AX MANTOYLA ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΚΑΛΕ!!!!! ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!!!!!ΕΠΙΣΗς ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΑΣΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΩ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ !!!!!!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΜΟΝΟ!!!ΑΥΤΑ!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου, σημερα ετρεχα λιγο, η μικρη εκανε μια γκρινια το μεσημερι ειχα και τον μικρο μεσα στα ποδια μου τρελλα μου ηρθε αλλα ειχαμε κλανιτσες χαχα!!μεχρι να ηρεμησω απο την τρελλα των φωνων μου πηρε ωρα πηγαμε και σουπερ μαρκετ μετα, και ειχα γινει σαν ζομπι ευτυχως που κοιμηθηκε κανονικα στις 10.30 μολις εφαγε γιατι χτες κοιμηθηκε στις 1 και δεν ειχα αντοχες σημερα, Μαντω μου μου αρεσουν οι αποριες που εχεις για το συμπεθεριο χαχα μεχρι και στα εγγονια το εφτασες!!!! βρε ζουζουνιτσα μην εκνευριζεσαι το ξερω ειναι εκνευριστικο οταν μας κατεβαζουν το καρμα γιατι σε τρωει η περιεργεια ποιος το κατεβασε και γιατι αλλα δεν αξιζει να χαλιομαστε αστο να παει εχουμε πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθουμε εξαλου οσο δειχνεις οτι σε πειραζει μπορει να δινεις αξια εκει που δεν πρεπει!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ !!!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ !!ΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΣΟ ΚΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ!!!!ΟΠΟΤΕ ΕΛΑ .. ΚΟΠΕΛΙΑ ΦΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ!!! :laugh:

Δημοσίευση

NA σου ζησει folympia και εμεις χτες γιναμε τριων μηνων!! εμας ενα παραξενο πραγμα οταν κλαιει και την βαλω στην αλαξιερα και ανοιξω το μπιμπιλινο και αφησω το πιπι της εξω αρχιζει και γελαει και κλωτσαει σαν τρελλη, αχ γυμνιστρια θα μου βγει το παιδι μου χαχα ιχνος ντροπης!! σε καταλαβαινω απολυτα που εχεις τρελαθει και που να δεις που αρχιζει τωρα η δικια μας και μας μιλα κοιτοντας μας στα ματια προσπαθει να επικοινωνησει εχω τρελαθει και που εισαι ακομα folympia μου εχεις να δεις πολλα και να χαζεψεις και αλλο χαχα!!

Δημοσίευση

Αυγουστομανούλες καλημέρα σε σας και τα μπουμπούκια σας!

Σας διαβάζω καθημερινά και σας χαίρομαι! Πριν 1 χρόνο ακριβώς τα ίδια βίωνα με εσάς, τις ίδιες αγωνίες είχα. Το έχω ξαναπει, με γυρνάτε 1 χρόνο πίσω και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Περνάει ο καιρός γρήγορα, οι στιγμές που ζείτε τώρα με τα βλαστάρια σας δε θα ξαναέρθουν! Χορτάστε αγκαλιές, παιχνιδάκια, θηλασμούς (όσες μαμάδες θηλάζουν).

Περιμένω να διαβάσω νέα της mari και της Anastacias αλλά από ότι φαίνεται έχουν γίνει ένα με τα μπεμπάκια και δε λένε να ξεκολλήσουν!

marianda πολύ καλά κάνεις που αφήνεις τη μικρή χωρίς παμπεράκι για λίγο... Φαντάσου πόσο ανακουφίζεται! Το έχω γράψει σε άλλα θέμα. Κι εγώ έτσι έκανα καθημερινά. Είπα να το κάνω και τώρα που περπατάει και ρίχνει σάλτο από το κρεβάτι, τη μία πηγαίνει και κάνει πιπι στο πατάκι του μπάνιου και την άλλη πάνω στις παντόφλες μου! :woohoo:

Αχ, πόση πλάκα έχουν τα μωρά!

folympia να τους χιλιάσει τους μήνες ο κανακάρης σου! Καλό τζίμι τζίμι αύριο! Ψυχραιμία εσύ, ναι! ;):P

ZOUZOUNITSA πάρε κι ένα καρμάκι από εμένα! Πάμε όλες μαζί να το ξανανεβάσουμε!!! :woohoo: Μη στεναχωριέσαι βρε και κάνε αυτό που σου γράφει και η folympia! Αδιαφόρησε! Η αδιαφορία είναι η χειρότερη εκδίκηση! Και ασ'την να τη φάει και κρύα! ;)

Μιλάει καμιά σας τηλεφωνικά με τη mari?

Δημοσίευση

Εδω ειμαστεεεε!!!!!!!!

Ζουζουνιτσα μου μη σκας παρε και απο εμενα ενα καρμακι το πρωτο που θα δωσω γιατι τωρα καταλαβα πως γινεται (γκαου). Να χαιρεσαι και τη συμπεθερουλα σου την ομορφη Τομα με το αντρακι της. Η μπουμπου σου ειναι ΚΟΥΚΛΑ !!!!!

Folympia μου σε καταλαβαινω απολυτα. Αυτα τα χαμογελα ειναι ΟΟΟΟΛΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!Και εμεις καθομαστε ο κουκουβαγοπατερουλης και η κουκουβαγομητερουλα και χαζευουμε το γελαστο μας κουκουβαγακι ΑΑΑΑΧΧΧΧ

Mariandaki να δωσεις φιλι στο λατρευτο σου κοριτσακι

Happy mom, ifigenaki, madojohnaki, dallaki, Anastasaki σας γλυκοφιλω

Αυριο παμε για το πρωτο μας εμβολιακι. Θα σας πω τα νεα μας

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

NA σου ζησει folympia και εμεις χτες γιναμε τριων μηνων!! εμας ενα παραξενο πραγμα οταν κλαιει και την βαλω στην αλαξιερα και ανοιξω το μπιμπιλινο και αφησω το πιπι της εξω αρχιζει και γελαει και κλωτσαει σαν τρελλη, αχ γυμνιστρια θα μου βγει το παιδι μου χαχα ιχνος ντροπης!! σε καταλαβαινω απολυτα που εχεις τρελαθει και που να δεις που αρχιζει τωρα η δικια μας και μας μιλα κοιτοντας μας στα ματια προσπαθει να επικοινωνησει εχω τρελαθει και που εισαι ακομα folympia μου εχεις να δεις πολλα και να χαζεψεις και αλλο χαχα!!

Τσιτσιολίνα κι αυτή σαν τον δικό μου!! Κι εμένα μια από τα ίδια!! Τεντώνει και τα πόδια του, κοκκινίζει όλη του την μουρίτσα... Είναι αφασία!!!

Κουμπάρα.. θα σε πάρω τηλεφωνάκι γιατί έχει λυσσάξει ο άντρας μου να πάει σινεμά με τον δικό σου!!! Εγώ ξέρεις.. θα έρθω εκεί με το λουλούνι μου να καμαρώσω την όμορφη βαφτιστηρούλα μου!!!

Δημοσίευση

Κι ήρθε η στιγμή να γράψω και τα δικά μας!!!! Λοιπόν εμείς κάναμε το 2ο εμβολιάκι μας την Παρασκευή και όλο το Σάββατο ήμασταν ζαβλακωμένα με δεκατάκια κι όλο κοιμόμασταν!! Φυσικά δεν έλειπαν τα γέλια και ανγκού... Κιλά : 6.500.. ο μικρός βουδάκος!!! Ύψος 62.5 πόντους.. η μινιατούρα του Φασούλα.. δεν το συζητώ!!! Όλα καλά!!

_Άννα_ με το καλό το εμβολιάκι σας!!! Να μου φιλήσεις την ζουζούνα που είναι και πολύ Θ Ε Α !!! Φιλάκια και σε σένα!!! Θέλω κάποια στιγμή να τα πούμε κι από κοντά!!! Τώρα με τον μικρό τρέχουμε και δεν φτάνουμε γιατί όλοι θέλουν να τον βλέπουν το Σαββατοκύριακο και δεν έχουμε καθόλου χρόνο!! Που θα πάει;; Θα ξεκλέψω από κάποιον λίγο και θα κανονίσουμε να τα πούμε!!!

Εβινάκι, μην στενοχωριέσαι για το καρμάκι!! Άστην να στο ρίχνει!! Εμείς είμαστε εδώ να το ανεβάζουμε!!! ;) :laugh:

Ολυμπία μου με το καλό και σε σας για το εμβολιάκι!! Έρωτας δεν θα πει τίποτα!! Εγώ έχω πάθει κατακαψούρα!!!! :P

Σας φιλώ όλες ανεξαιρέτως.... και εσάς και τα όμορφα μωράκια σας!!!

Ιφιγένεια... άστα!!! Ο καιρός περνάει δεν λες τίποτα!!! Θυμάμαι όταν είχα μπει εδώ στο φόρουμ, ήμουν στην αρχή της εγκυμοσύνης μου και μου είχε κάνει τρελή εντύπωση το Μαράκι σου!!! Όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο όμορφη γίνεται!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια..

Καλή τύχη με τα εμβολιάκια σας!!!!!

Σήμερα από τις 17.50 μέχρι τις 21.30 το μπεμπέ μου ξεσκίστηκε να τρώει... :woohoo:

Αφού με ξεζούμισε 1,5 ώρα :ohmy: , του έδωσα άλλα 200 συμπλήρωμα & τα ήπιε μεχρι τέλους!!!! :laugh:

Από το πρωί έχει κάνει 4 φορές κακάκια... με τόσο που τρώει ..!! & τσισάκια συνέχεια τη μία φορά που ζύγισα την πανα γιατί ήταν βαριά ήταν 320 γρ!!!

Τώρα τεντώνεται & ετοιμάζομαι πάλι!!

Καλέ που έχουν εξαφανιστεί anastacia με την τσαχπίνα -marimari με το σποράκο -kider -elena 333f με τα διδυμάκια ???

Καθημερινό παρόν δίνει νομίζω μόνο η ζουζουνίτσα..

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

μια χαρα θα μας κατσει κοιτα να μιλησουμε γιατι κατι εχουμε στο μαυαλο μας για σαββατοκυριακο η παλιοπαρεα χαχα

:woohoo: Εννοείτε πως θα είμαι εκεί!!! Μόνο Σάββατο βράδυ ακόμα παίζει γιατί είχα υποσχεθεί στην κολλητή μου να της κάνω το τραπέζι!! Αλλά αν είναι θα έρθω έστω και για λίγο!!!

Μαντούλα μια από τα ίδια!!! Είναι μέρες που ο μπεμπάκος θέλει να τρώει συνέχεια κι είναι ανήσυχος αλλά επειδή πλέον του δίνω κανονικά φόρμουλα του δίνω αφού περάσει το 3ωρο! Ειδάλως τρώει στο 4ωρο! Από κακάκια και τσισάκια.. άλλο τίποτα!!! Μπορεί να κάνει και 4 φορές σε μια μέρα κακάκια!! :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...