Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΤΟΜΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΙΡΑΚΟΥ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΔΩΡΑΚΙ!!!!ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ !!!!!!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!1 :kiss:

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λοιπον παω να παρω υπνοσακοοοο.... :cheer: Σοβαρα ε κανει θαυματα...

Ζουζουνιτσα μου σε ευχαριστω για τα φιλια και για το καρμακι επισης στο δινω με πολυ αγαπη! ;)

Αννουλα μου καλα να περασετε!!

Ναταλακι τι γενετε??

Δημοσίευση

να μαι ευινακι μου..σε τσακωσα εδω ειμαι...ε ενταξει δεν μπορω να καθομαι πολυ ωρα γιατι κουραζομαι τωρα τελευταια...

χθες πηγαμε και ειδαμε τον μπεμπη ειμαι 1780 και 39 εκατοστα..πολυ χαρηκα..βρε εγω ποτε θα δω την μπεμπα σου?

Δημοσίευση

ΑΝΝΑ καλο ταξιδακι, ΤΟΜΑ υπομονη εμας εκανε ενα 37,6 απο το εμβολιο αλλα γκρινια δεν ειχε το αντιθετο κοιμοταν συνεχεια χαχα το ιδιο παθαινε και ο γιος μου οποτε καναμε εμβολιο ειχαμε ησυχια μετα στο σπιτι,

ΝΑΤΑΛΙ μου κοντευεις να γεννησεις και τον μπεμπη, καλα τελεια κοιλιτσα εχεις φτου φτου, ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ αντε να καμαρωσουμε την κουκλα σου να την γνωρισουν τα υπολοιπα αυγουστομωρακια χαχα φιλια πολλα σε ολες σας!!

Δημοσίευση

νυσταζωωωω συνεχεια...ειμαι παντα κουρασμενη παρολο που το μωρακι μου ειναι ησυχο..Μαλλον ειναι απ τα ξενυχτια..αχχχ

Περασα απ τις απριλιατικες μανουλες..ετοιμαζονται για το β επιπεδου..τι ομορφες στιγμες ε κοριτσια?Πως περασε ετσι ο καιρος?

γραφαμε ,γραφαμε,γελουσαμε..κ τωρα ολες μονολεκτικες,κουρασμενες,τρεχατες ...μα που ειναι το χιουμορ σας?

αντε βρε ξυπνηστε!!!!! κ μετα ξυπνηστε και μενα! :laugh:

αναστασια μου θελω ενα αστειο γραμματακι με τα κατορθωματα της τσαχπινας σου!!

ζουζουνιτσα..τοση ωρα για μια μονο φωτο? ισα ισα μας ανοιξες την ορεξη!!τι γεροδεμενο ομορφο κοριτσακι που εχεις!!

νομιζω οτι τα αυγουστιατικα κοριτσακια ειναι πιο αναπτυγμενα απο τα αγορακια.. :ohmy: μα τι τα ταιζετε?

μαριαντα μπραβο που κρατας το μαγαζι μας...ανοιχτο!!

ωχχχχχχχχ ξυπνησε..κ ηθελα να πω κιαλλααααααα!!θα ξαναρθω!! ;)

Δημοσίευση

καλημέρα μανουλίτσες!!! :kiss:

Σήμερα -απελπισμένη & εξαντλημένη- είπα να δοκιμάσω κατι διαφορετικό & μάλλον δούλεψε.. :blush:

Στις 23.20 κάναμε μπάνιο..(εμείς κάνουμε το πρωί ,γιατί αντί να χαλαρώνει, ξυπναει) είχα χαμηλό φωτισμό & δεν του τραγουδούσα.. τον αλλαξα ηρεμα ,τον ταισα χωρίς να του πολυμιλάω & να τον εβαλα 1η φορα στον υπνοσακο.. ;)

εχω 2 σαν φουστανια αλλά ο 1 ήταν με μανικια & ο αλλος χωρίς.. Εβαλα τον χωρίς μανικια με ενα κανονικό φορμακι σχετικά λεπτό χωρίς εσωφορμάκι..

Στο σπίτι έχει 22-23 βαθμούς. Είναι εντάξει?? :unsure:

Το αποτέλεσμα.. Κοιμήθηκε 4.30 ώρες!!!

Τωρα στις 6 που έφευγε ο αντρας μου για δουλειά ,μπαίνω το freemeteo να δω τον καιρό γιατί εχω 3 απλώστρες ρούχα & έγραφε καταιγίδες νωρίς το πρωί,αλλά βγήκα έξω & είδα μόνο σύννεφα.

Ετσι ξαναέπεσα & δεν περνάνε 10 λεπτά & αρχίζει κατακλισμός!! & παίρνω τον άντρα μου & λέει είδες που ήθελες να δεις τον καιρό!!

& ετρεχα σαν τρελη να μαζεψω αυτά που ήταν στα σχοινιά & αλλες 2 απλώστρες να τις βάλω μέσα..

Τις έβαλα στον ξενώνα & άνοιξα το κλιματιστικό.. είναι καλό να στεγνώνουν έτσι?? Για η μια είναι του μωρού..τα δικά μας δεν νοιάζει.

Εγώ νοσταλγώ τις μέρες του εμβολίου.. Ηταν σαν μαστουρωμάνο-ήσυχο-κοιμόταν αρκετά τη μέρα .. Γιατί την ημέρα αν κοιμηθεί σύνολο 3 ώρες είναι ζήτημα..

dalia το βρήκα το φορμάκι superbaby sta allouette !! Σε χειμερινό το πήρα & πήρα & 2 μπλούζες για 2 ετών.. εχει πολύ πλάκα ,θα του το βάλω σήμερα που έχει γιορτή η αδερφή μου..

Χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!!!

Καλημέρα!!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΑΝΤΟΥΛΑ ΜΟΥ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 18 ΜΕ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ!!!ΧΑΠΙ ΜΟΥ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΗ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΗΛΑΣΜΟ Ε!!!!!ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: επιτελους ειδαμε το Ζουζουνοκοριτσο!! Καλε τι ομορφη φατσουλα! Λοιπον αν δεν την εχεις ηδη δωσει σε αλλο μπεμπη την θελω για τον δικο μου!! ;) :woohoo:

Κορτιτσια εγω φωτο του μπεμπη εχω στο facebook με οποιες ειμαστε φιλες μπορουν να τον δουν εκει! Συγχωρεστε με αλλα επειδη εδω ειναι ενα σαιτ που μπορουν να μπουν διαφοροι δεν εβαλα.

Μαντουλα μου ετσι για να σου δωσω κουραγιο εμεις επιστρεψαμε στα 4ωρα!! :huh: Οσο για το εμβολιο ηταν για μονο λιγο η μαστουρα μετα αρχισε η γκρινια η οποια κρατα μεχρι και σημερα :dry:

Το ξαναειπα αλλα το ξαναλεω παω να παρω υπνοσακο!! :) Μακαρι να δουλεψει!!

Δημοσίευση

καλε που την εχει βαλει την φωτο και εγω δεν μπορω να την δω; παντος κατω απο το ονομα μας που εχει την εικονιτσα την ειδα καπως ζουζουνιτσα ειναι πολυ γλυκια με την πιπιλιτσα της το αυγουστοκοριτσακι μας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...