Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ολυμπια μου πολυ χαιρομαι που και εσεις επιτελους κοιμαστε τα βραδια!

Εγω και η Μαντω μειναμε... αντε να δουμε θελουμε και εμεις να κοιμηθουμε λεμεεεεεε... :)

Μαντω μου ειδα τις φωτο σου μονο που δεν μπορω να τις δω σε ολοκληρη την οθονη μονο μικρες μπορεσα να τις δω ουτε σχολιο μπορω να κανω... Λοιπον οταν θα κανονισεις να ερθεις Κυπρο ενημερωσε με να βρεθουμε!! :)

Ολυμπια μου τις δικες σου φωτο τις εχω δει και εκανα και σχολιο :P !

Αννουλαααααααα μου χαιρομαι που εισαι καλα... να μπαινεις ομως πιο συχνα να μας λες τα νεα σου :kiss:

Λενακι παω να σε βρω στο facebook ! Φιλια στη μπουμπου σου! :)

Δημοσίευση

Στα μπουζουκια δεν αντεχα....κ τωρα εχω γινει τρελη ξενυχτισσα!!!

Στελνω τα φιλια μου σας αφιερωνω ολα τα ..παιδικα τραγουδια κ σας πεταω...πανερια με γαριφαλα!!!!!!!! B)

τα νεα μου ειναι ..ταισμα,δουλειες,αγκαλιτσες ,αλλαγμα,ταισμα....

Το ζουζουνι μου ειναι πολυ γλυκο παιδακι..ειναι ησυχουλικο κ κοιμαται ..Οχι ολη τη νυχτα ,αλλα αυτο δεν με ενοχλει!Χαιρομαι που τρωει κ μεγαλωνει!!

Εδω κ λιγο καιρο αρχισαμε να τρομαζουμε απ το θορυβο...κατα τα αλλα κανουμε οτι κανουν ολα τα αυγουστιατικα φιλαρακια μας!!

Σημερα φορεσαμε πρωτη φορα υπνοσακκο...

Σας διαβαζω καθημερινα..αλλα βλεπω οτι ειμαστε σε κατασταση..τρεξιματος,βαρεμαρας..οποτε δεν πολυγραφουμε!!

δωστε σε ολα τα γλυκουλια τους χαιρετισμους του μπεμπη μου!

Αννουλα καλη επιτυχια την τεταρτη!

Μαντω το παιδακι της φιλης σου ειναι χοντρο? Αν ναι..γιαυτο δεν περπαταει..Αν οχι...εχει αργησει παρα πολυ!

Δημοσίευση

τι κανετε κοριτσακια μου, εμεις καλα ειμαστε φαγαμε τρεις φορες απο την μαμα με συμπληρωμα και μετα το αντιαναγωγικο μας γαλατακι, δυστιχως δεν εχω ακομα πολυ γαλα αλλα εχει αυξηθει λιγουλακι απο πριν, η μικρη κοιμαται και 9 ωρες ολο το βραδακυ αλλα την ημερα ζητημα να κοιμηθει το πολυ 1 ωρα συνολικα,το μονο κακο ειναι οτι γκρινιαζει μια ωρα πριν κανει τα κακα της και μονο οταν τα κανει ηρεμει, σημερα πηγαμε και στην κουνιτσα μας και της αρεσε πολυ και γελαγε με τα παιχνιδακια της που εβλεπε γυρω γυρω καλα που εχω παρει το διαχωριστικο και μπορεσα να την βαλω και να εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι δεν θα εχει προβλημα με τα σκεπασματα, α και εμεις σημερα πηραμε υπνοσακο γιατι ολο ξεσκεπαστη την βρισκω αλλα δεν τον εγκαινιασαμε ακομα, φιλια πολλα σε ολες τος αυγουστομαμαδες και τα αυγουστομωρακια!!

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααα!!

Εεεεε ναι λοιπον κοιμηθηκαμε επιτελους 7ωρο!!!!!!!! Απο τις 10 χτες το βραδυ μεχρι τις 5! Εφαγε και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 8.30!! Ελπιζω να μην ειναι τυχαιο και να συνεχισει ετσι!! :woohoo:

Ριτακι μου αν δεν κανω λαθος εμεις ειμαστε ηδη φεισμπουκοφιλεναδες... :)

happy mom ριξε και κανενα εξτρα τσιφτετελι και για μας που δεν αντεχουμε πλεον το ξενυχτι!! :silly:

Μαριαντα μου φιλια στην ησυχη μπουμπου σου!

Που ειστε οι υπολοιπες να διαβαζετε τα καταπληκτικα νεα μου??

Φιλουρες σε ολες :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε και στα επόμενα βράδια!!! Δε νομίζω να είναι τυχαίο! Αφού έγινε η αρχή .... μια χαρά! Γίνατε μεγάλοι άντρες και κοιμάστε κανονικά το βράδυ! :)

Δώσε πολλά φιλιά στο κούκλο γιο σου! Τον είδα στο facebook!

Κορίτσια έχω βάλει θέμα "πρωτος χορός... βοήθεια" Πείτε μου κ εσείς τη γνώμη σας!!! Σε 1 μήνα κάνω και το θρησκευτικό και δεν έχω βρει ακόμα τραγούδι!!!!!!

Merci και περιμένω, εεε;;;;;;;!!!!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Δημοσίευση

Ευακι μου μακαρι να μην ηταν τυχαιο! Θα διξει σημερα το βραδυ αν ηταν τυχαιο!!

Δωσε και εσυ φιλια στη μπεμπα και παρε και ενα καρμακι απο μενα και το γιο μου με πολυ αγαπη! :woohoo:

Εχω δει το θεμα σου και σου απαντησα! Φιλακια!!

Δημοσίευση

καλημερουδιαααααααααααααα!!!τομακι μου πουλ χαιρομαι που επιτελουσ το νινι σου κκοιμααααααααααααααται!!αντε να συνεχισει ετσι!!!!!!!λενακι θα σε κανω αντ στο φεισ με λενε ev ele εκει!!!! κοριτσακια πηγαμε για το εμβολιο χθεσ!!κλαψαμε ελαχιστα, πυρετο ακομη δεν εχουμε αν και ειχαμε νια ανησυχια χθεσ βραδι για κανα διωρο!!! !!μετρηθηκαμε κιολας!!λοιπον: ειμαστε δυο μηνων και το υψος μασ ειναι 60 εκατοστα ηδη!!και 5200 τα κιλακια μας!!ο γιατρος ειπε οτι εχουμε αναλογιες μοντελου χιχιχι!!! να στε ολες καλα, μαντουλα, τομακι μου σας φιλω!!χαπι μαμ να δωσεισ πολλα ρουφηχτα φιλακια στο νινιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!μα κιααααααααα σε ολες!!!! ;)

Δημοσίευση

Περασα μια φοβερή περιπέτεια εχθές...

Από τισ 10.30 το βράδυ άρχισαν τρομεροί πόνοι στην πλάτη & έφταναν έως το στήθος μπροστά στην αριστερή πλευρά!! (καρδιακό φοβήθηκα) ίσως η κούραση-εξάντληση..

Στις 23.30 φώναξα την αδερφή μου -που ευτυχώς ξέρει από μωρά,ήταν νοσηλεύτρια στο Λητώ- & ανέλαβε & έτσι πηγαμε .

Αφού με κοσκινίσανε στις εξετασεις μέχρι & αιμα από αρτηρία μου πήραν -ακτινογραφία-καρδιογράφημα-αίματος.. τελικά μου έκαναν ενεση voltaren & ηρέμησα λίγο..μπορεί να ήταν μυικό.. Η ώρα είχε πάει 2.30 & οι εξετάσεις δεν είχαν βγει,ευτυχώς βλέπαμε Θεμο & πέρασε η ώρα..

Τελικά είχα ανεβασμένα λευκα μάλλον είμαι σε φάση ιωσης.

Οι γιατροί εκεί μου είπαν οτι μπορώ να θηλασω κανονικά & δεν επηρεάζει η ακτινογραφία-voltaren-ίωση.. Σημερα που πήρα το γυναικολογο τα ιδια μου είπε.. Εγώ φοβαμαι τι να κάνω? να του το δώσω? :S

happy mom όχι καθολου χοντρό.ισα ισα που στην αναπτυξη ειναι πολυ πίσω..γεννηθηκε 2 κιλα αλλά δεν προχωραει γενικά η αναπτυξη του.. :S Εγω της είπα να το ψαξει καλυτερα.

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Καταρχην Μαντουλα μου περαστικα!

Κοριτσια μου χτες ο γιος μου με εφτασε στο ΑΜΗΝ! Δεν κοιμοταν με τιποτα... αρα τυχαια μου κοιμηθηκε 7ωρο πριν 2 νυχτες...

Κοριτσια εκλεγε απο τις 9 μεχρι τις 12 και απο τις 4 μεχρι τις 6! Τι να κανω?? Κουραστηκα τον αφησα και εκλεγε μεχρι που κοιμηθηκε. Ποτε επιτελους θα αρχισει συστηματικα να κοιματε ολο το βραδυ?? Το εκαναν και εσας αυτο τα μωρακια σας?? Πειτε μου....

Δημοσίευση

Mado μου περαστικουλια κ απο μενα.

Τομα μου υπομονη, ειναι πολυ νωρις ακομη για να ανησυχεις γιατι δεν κοιμαται ο μικρος. Φανταζομαι ειναι πολυ εξαντλητικο το βραδυ να σας ταλαιπωρει ετσι αλλα κ τι να κανεις βρε καλη μου, λιγο ακομα υπομονη κ θα στρωσει θα δεις δεν θα το πιστευεις μετα. Καλο θα ειναι να το συζητησεις κ με τον παιδιατρο σου μηπως κ εχει να σου δωσει μια πιο επιστημονικη συμβουλη, ειναι νωρις ακομα κ μπορεις να του στρωσεις το βραδυνο του υπνο. Παρε ενα καρμακι για κουραγιο!!!!

Και εμενα ο δικος μου εχει εδω κ μερικες εβδομαδες το μεσημερι απο τις 2 μεχρι το επομενο του γευμα ειναι στην γκρινια, δεν μπορει να κοιμηθει, κλαιει κ δεν ξερω τι να τον κανω, μολις πινει το απογευματινο του γαλατακι σβηνει ασφαλειες...λες κ εχει διακοπτη!!! Αλλα αυτες οι 3 ωρες ειναι πολυ κουραστικες, ποσο μαλλον Τομα μου να σου συμβαινει κ βραδυ!!! Ααααχχχ καλη μου κουραγιο!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ολυμπια μου σε ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινεις... ελπιζω να πανε καλυτερα τα πραγματα διοτι πραγματικα κουτουλαω τοιχους!!

Δωσε φιλια στο νινι σου και ενα καρμακι για το ενδιαφερον σου! Φιλια :kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσάκια γεια σας!!

Εμείς σήμερα κλείσαμε του 3 μήνες κ για δώρο του κάναμε 2 εμβόλια..ενα σε κάθε μπουτάκι!!Έκλαψε πολύ..τον λυπήθηκα!!Είμαστε 6270 κ 61 εκατοστά!!!

Κορίτσια τι υπνόσακο πήρατε ?Με μανίκι ή χωρίς??κ εμένα όλο ξεσκεπάζεται ..α επίσης κ εμένα πολύ σαλιάρης κ έχει μάθει κ βάζει όλο του το χέρι στο στόμα,το χέρι είναι πιο νόστιμο απο την πιπίλα!!

Δημοσίευση

ΤΟΜΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΙΚΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΩΡΑΡΙΟ!!!ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!!ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ!!!!ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!!!!ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ!!! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΑΛΑΚΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑ ΑΠΟ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΩ!!!!ΜΑΚΙΑ ΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΙΝΑΚΙ!!!ΟΛΥΜΠΙΤΣΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

& εμείς βάζουμε όλη την παλάμη μέσα..εδώ & καιρό & επειδή ήταν ανήσυχος λεγαμε μήπως τον πονάνα τα ούλα του γιατί έχει & σαλάκια..

οσο για τον υπνοσακο καλύτερα με χερια γιατι αυτά τα έχει συνεχεια εξω & κρυώνουν.. Εμένα τα πετάει όλα ..τον σφινώνω με κουβερτούρα & δεν προλαβαινώ να δω πως το κάνει..τσουπ πάλι έξω όλα..

Εγώ του πήρα & υπνοσακο που είναι σαν φουστάνι,όχι με ποδια & κλεινει με φερμουαρ από κάτω.. σιγά σιγά θα του βάλω.

Σήμερα μας τάραξε κάθε 2 ώρες το πολύ ξύπναγε!!! :woohoo:

Νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :blink:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια, εγω πηρα υπνοσακο που ειναι σαν λιπινγ μπανγκ που μπαινει μεσα με φερμουαρ οταν πιασουν τα πολλα κρυα θα δω αν μας βολευει αν και προτιμω αυτους που ειναι σαν φουστανακι με μανικια, η μικρη εκανε μια ανησυχια δυο μερες και μετα ηταν ησυχη οποτε μαλλον καποιος κολικος την ταλαιπωρησε, καλα σημερα την πηρα αγκαλια και επειδη φορουσα κοντομανικο επιασε το μπρατσο μου να θηλασει χαχα, ε την εβαλα στο στηθος και ηπιε λιγο αλλα μετα λογο της παλινδρομησης επειδη ηταν αραιο οσο ηπιε το εβγαλε δυστιχως μονο το αντιαναγωγικο γαλατακι την κραταει να μην βγαλει αλλα εμενα μου αρεσει οταν την βαζω στο στηθος οπως και εκεινης που πινει αυτο το λιγο που εχω με κοιτα στα ματια και μου γελα!!

Δημοσίευση

Αυτο το παιδι θα με τρελλανει!

Ψες κοιμηθηκε 6ωρο και ηταν γενικα ησυχος!! :)

Σημερα καναμε εμβολιο και ειναι λιγακι ανησυχος...δεκατα δεν εκανε ακομα... εκλαψε λιγακι και αυτο ηταν μετα εκανε γελακια :)

Οσο για το χερακι και εμας ειναι μονιμος ολο μεσα στο στομα... ρωτησα τη γιατρο για τα σαλια και μου ειπε οτι αρχιζουν και δουλευουν οι σιελογονοι αδενες, παραγουν σαλιο οσο παραγει και ενας μεγαλος εμεις ομως το καταπινουμε ενω τα μωρακια δεν ξερουν τι να το κανουν και το φτυνουν, μου ειπε επισης οτι ειναι πολυ νωρις για δοντακια!

Εγω δεν πηρα υπνοσακο και για να ειμαι ειλικρινης δεν το εψαξα θα παρω ομως οποσδοιποτε διοτι τα πεταει ολα και τα χερακια μας ειναι μονιμος παγωμενα!

Κοριτσια τωρα τελευταια ο μικρος μου οταν θελει να κοιμηθει τραβαει τα μαλλια του :blink: Μιλαμε για πολυ τραβηγμα, παρατηρησα ομως οτι ετσι νανουριζετε :laugh: . Τι να πω ειναι τρελλοπαιδο!!

Φιλακια στα νινακια σας! :kiss:

Αααα ξεχασα να σας πω οτι ζυγιζουμε 5400 και ειμαστε 63 ποντους!!

Δημοσίευση

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΤΟΜΑΚΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ;;ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ; ΕΓΩ 2 ΣΠΕΤΕΜΒΡΙΟΥ!!!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 5200 ΚΑΙ 60 ΠΟΝΤΟΥΣ!!!

Ναι μια μερα εχουμε, εμεις 3 Σεπτεμβριου!

Πολυ καλο το νινακι σου για κοριτσακι να του δωσεις ρουφιχτα φιλακια! :)

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια μου.

Μπαινω στο ποδι να σας πω τα νεα μου γιατι πρεπει να φυγουμε παλι(παλλλλλιιιιιιιιιι..................)

Καναμε τον υπερηχο για τα νεφρακια μας και ειναι ολα οκ.

Ειμαστε πολυ καλα και ετοιμαζομαστε για το πρωτο μας εκδρομικο τριημερο την επομενη εβδομαδα στο Βολο!!!!!

Tomaki μου ενα εχω να σου πω ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ σε αυτον που ανακαλυψε τον υπνοσακο. Απο την ημερα που τον φορεσαμε χτυπαμε 8ωρα και βαλε.....]

ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!!

ZOYZOYNITSA MOY, DALLAKI ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ , MARIANDAKI MOY, MANTOYLA MOY, LENAKI MOY, ΤΟΜΑΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ, TSAXPINOMANOYLA ANASTASAKI MOY ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩΩ ΓΛΥΚΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑς

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...