Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

& ΕΜΑΣ Ο ΑΝΤΡΑ ΜΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ! B) ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ... ΤΟΝ ΠΑΣΠΑΤΕΥΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕ ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ & ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ,ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΕΛΑΓΕ !!!

ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ!! :kiss: Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ & ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ.. ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙ ΦΙΑΝΟΜΕΝΟ!!ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :silly:

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΝΑΤΑΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥ!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ !!!ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ !!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!ΜΑΝΤΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΤΟΥ ΦΕΙΣ!!!

Δημοσίευση

Ψυχουλίνια μου!!! Τα λατρεύω τα μωράκια μας!!! ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑ!!!

Ζουζουνέλ μου... το Μιτσάκι στέλνει στην μπουμπού ένα φιλάκι κι ένα καρμάκι στην μανούλα της!! ;)

Μαντώ... σήμερα εξάωρο ύπνο εύχομαι .. και αύριο 8ωρο!! Αλλα να σου πω.. μην απογοητευτείς αν ο αντάρτης σου ξυπνήσει νωρίτερα! Σιγά σιγά θα στρώσει! Εμένα ενώ έκανα χαρά ότι θα κοιμόταν για καμιά βδομάδα μου ξύπναγε κι απογοητεύτηκα αλλά μετά ξανάστρωσε!! :P Πολλά μπράβο σας για το εμβολιάκι !! Και στα υπόλοιπα.. έτσι χαλάραααα!! :P

Ναταλάκι... πολύ χάρηκα!!Σε σκεφτόμουν γιατί είχες καιρό να μπεις!! Εύχομαι όλα καλά... Πολλά φιλάκια.. τέλεια η κοιλίτσα σου!!!!

Δημοσίευση

kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaa!!!ΜΑΝΤΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΟΥΛΗ!!ΧΙΧΙΧΙ!!!ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΙΛΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ!!! ΜΑΚΙΑ ΜΟΥΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΗΡΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ Η ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ;

ZOUZOUNITSA μου καλησπέρα! Νομίζω και απλά κάπου μέσα στο δωμάτιο να είναι, κάνει δουλειά...

Πολλά πολλά φιλιά στο μωράκι σου!

Δημοσίευση

eipa na pw ena geia... giati paw na kanw to beboulini mpanaki!!

simera pigame carrefour sxedon 4 wres giati eixame na pame 20 meres & to mwraki moy koimotan sto karotsi..!! tou aresei i bolta!!

eytyxws pireto den exei kanei apo to embolio alla toy exei prokalesei mia psiloipnilia !! koimatai perissotero & ti mera!! etsi kanw doylies me tin isixia moy!!

pame gia mploum!!

ante zouzounitsa tha soy dwsw ena karmaki ;) ,epeidi soy aresoun!!! (-eksigiste moy giati ta mazeyoume?? ):blink:

Δημοσίευση

Μαντω μου καλο αυτο με την υπνηλια.... μακαρι ουτε εμεις να κανουμε πυρετο διοτι οταν αρχισει αυτη η γκρινια δεν μπορω θελω να ανοιξω το παραθυρο και να πεσω στο κενο.... :laugh: Εμεις θα παμε την Παρασκευη!

Ζουζουνιτσα μου που χαθηκες κοπελα μου λιγομιλητη εχεις γινει τωρα τελευταια φανταζομαι η μπουμπου δεν σε αφηνει τρωει ολο σου το χρονο :)

Νταλια μου φιλακια πολλα! :kiss:

Μακια σε ολες σας!

Δημοσίευση

xronia sas polla zouzounitsa , na tin xairesai!! :kiss:

sou dinw allo ena karmaki gia dwraki!!

tomaki to epomeno karmaki gia sena apo emena..

exthes ekane ti giorti tou o kouniados moy ,& to mwraki moy kyrios.. den mas enoxleise,ton eixa stin krebbatokamara & koimotan tin pio poly wra...alla ws edw itan!! apo to bradi ksanaksekinise ta 3wra.. perase i epirreia toy emboliou!! :(

kali tixi me ta emboliakia & sas eyxomai na antidrasei san to diko mou!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια χαθηκα για λιγο, λοιπον τα νεα μας, καναμε το πρωτο μας εμβολιακη και δεν κλαψαμε μονο για ενα δευτερολεπτο μετα το βραδακυ καναμε ενα 37,6 αλλα μετα τιποτα ολα καλα, εντομεταξυ καναμε και υπερυχο για παλινδρομηση και βγηκε οτι εχει συχνη παρατεταμενη παλινδρομηση και περνουμε σιροπακι και αντιαναγωγικο γαλατακι απο τοτε ειμαστε αγγελουδια δεν κλαιμε πια κοιμομαστε απο τις 11,30 το βραδυ και ξυπναμε 8,30 το πρωι!! ολα καλα ηρεμησε το πουλακι μου, τωρα οσο αφορα τους γιατρους ποιον να κοπανησω πες τε μου :angry: το παιδι πινει το γαλα που εχει μεσα αγελαδινο και δεν τσιριζει αρα εφταιγε η παλινδρομηση και το παιδι δεν εχει αλεργεια στο αγελαδινο γαλα :S καλα που επεμενε ο παιδιατρος μας να της το δωσω και ολα καλα θα ειναι, αβυσσος η ψυχη των παιδιατρων, αυτο το σαββατοκυριακο περασαμε και σουπερ, σαββατο ηρθε η ελενα και ασημωσε την μικρη και τωρα εχουμε επισημα την νονα μας :P και την κυριακη ξερετε πηγαμε στην συναντηση της Αθηνας, φιλιααα

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!

Εμεις χτες το βραδυ γκρινιαζαμε απο τις 9 μεχρι τις 11.30. Μετα κοιμηθηκαμε μεχρι τις 5.30 φαγαμε και αμεσως ξανακοιμηθηκαμε μεχρι τις 9!! Αντε να δουμε ποτε θα στρωσουμε και εμεις! Μαντουλα μου παρε και ενα καρμακι απο εμενα για εμψυχωση του ξενυχτιου που τραβαμε εμεις οι δυο! :laugh: Σε εκανα add και στο facebook!!

Μαριαντα μου ευτυχωε βρηκατε το λαθος με το γαλατακι του μωρου και ηρεμησατε. Να σου πω η dallia μας θα σου βαφτισει τη μικρη?? Τελεια πολυ χαιρομαι για τις αληθηνες φιλιες που εγιναν εδψ μεσα!

Ζουζουνιτσα καλο εμβολιασμο!!

Φιλια σε ολες :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Kalimera sas manoules k mpempakia!!! Ti kanete???

Emeis eimaste para ma para poli kalaaaaaa!!!

O mikroulis mou exei isixasei apo ta ponakia (kolikous) k edw k 2 bdomades einai teleiosssssss!!!

Hsixos, koimatai sinexeia meta apo kathe gevma alla kuriws meta tis 6 to apogevma xehnaw oti exw paidi sto spiti, me to zori ton xipnaw ana 3wro gia na ton taisw... tou dinw to teleutaio tou gevma giro stis 11-12 k meta xana to prwi... analoga me ta kefia tou pote xipnaei 6 pote 7 pote 8 trwei k pali ipno!!!

Otan einai xipnios einai olo kefia k xamogela... sas lew me exei trelanei!!!! Euxomai na min mas xana piasoun autoi oi paliokolikoi...!!!

To prwto mas emvoliaki tha to kanoume 11/11 pou ginete k 2 minwn...ante na doume pos tha antidrasei!!! En to metaxi exw kleisei rantevou sto IKA na to kanoume k fovamai poli gia ti simperifora ton nosokomwn...etsi k mou to ponesoun tha tis parei k tha tis sikwsei (tous ta exw k mazemena olous ekei)

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Filakia polla polla sta mpempakia sas!!!

Δημοσίευση

ζουζουνιτσα να χαιρεσαι την κορουλα σου!!! ΤΟΜΑ ναι την dallia εννοω οτι ειναι η νονα μας!! οσες εχετε εμβολιο κουραγιο, δεν ειναι τιποτα δεν καταλαβαινουν τιποτα τα μωρουλια και αν καταλαβουν κραταει πολυ λιγο, φιλια

Δημοσίευση

tomaki se ekana add sto facebook. mpes na deis tis fwto mou!

synomilikes eimaste.. & egw to '81 paidi tou iouni & malista me pernas 9 meres!!

otan tha kataferoume na erthoume kypro tha se enimerwsw! giati exw akousei ta kalitera!

marianda ante perastika sas... ithiko didagma : mallon telika prepei na pernoyme 2 gnwmes giatrwn!! giati merikoi einai ilithioi!!

bre koritsakia apo gnwsta paidakia sas peripou pote perpatane?? konta sto xrono etsi?? mias filis moy mpousoulise 14 minwn & simera poy einai 18 minwn akoma den exei perpatisei.. & apo leksoules mama,mpampa ... simera pou milisame tis eipa na paei & se allo giatro..giati o dikos tis ,tis eipe na perimenoyn 1 mina akomi!!

pou to mathainoyme gia tis synantiseis giati egw mono edw mpainw.. den prolabainw na dw ola ta themata..

Δημοσίευση

Γλυκες μου πολυαγαπημενες μανουλες τι κανετε?

Ειμαστε παρα πολυ καλα αλλα χαθηκα γιατι εδω και 2 εβδομαδες ετρεχα σαν το Βεγγο... ειχαμε επισκεψεις απο το εξωτερικο, επισκεψεις για οικογενειακες γιορτες και γενεθλια,2 συναντησεις απο τη δουλεια που επρεπε να παω, 2 γεννητουρια απο φιλες μου, μια κηδεια συγγενικου προσωπου του αντρα μου καθως και μια επισκεψη στο παιδων για triplex καρδιας στη μπουμπου μου το οποιο ευτυχως ηταν τελειο.

Εχουμε επισης εναν ακομα υπερηχο νεφρων που θα το κανουμε την Τεταρτη και αυριο εχει γενεθλια ο αντρουλης μου οποτε οπως καταλαβαινεται συνεχιζω να τρεχω σαν το Βεγγο. Και εχει και ενα κρυοοοοοοο.......

Μπαινω πεταχτα και σας διαβαζω και καμαρωνω για την υπεροχη παρεα μας. Ειστε τελειες κοριτσακια και δυστυχως για αλλη μια φορα δεν καταφερα να ερθω στη συναντηση.

Η μπουμπου μου ειναι καλα, κοιμαται το βραδακι 7-8 ωριτσες και εχουν σταματησει και οι κολικοι. Το κακο ειναι οτι με ολο αυτον το χαμο δεν μπορουσα να ειμαι συνεπης στο ραντεβου μου με το θηλαστρο και μειωθηκε αισθητα το γαλα μου. Κανω προσπαθειες να το αυξησω και καπως τα καταφερνω.

Βρε κοριτσια τα ζουζουνια σας εχουν αρχισει να εχουν σαλια πολλλλαααα και να τους τρωνε τα ουλα τους? Εμας η μικρη βαζει ολη τη χουφτα στο στομα και τριβει τα πανω ουλα της. (Το θεαμα ειναι παραπανω απο ξεκαρδιστικο).

Σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωωωω οοοοοοοοοοοοοοοοοολες σας!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι 10 ακριβώς, αν και σήμερα στον υπέρηχο βγήκε 10+6, μια εβδομάδα μεγαλύτερο (που αποκλείεται να είμαι τόσο, με δύο επαφές εκείνο το μήνα, δεν βγαίνουν οι μέρες 😅)
    • Γεια σας κορίτσια και καλή χρονιά!!! Ρε @ditaki θα μας τρελάνεις??? Αν κατάλαβα καλά είσαι έγκυος??? 🤩🤪🤗 Συγχαρητήρια!!  @Raf123 μπράβο σας κορίτσια μου πάρα πολύ χαίρομαι!!! Έτσι σούπερ να τα πατε!  Εμείς έχουμε γιατρό την Παρασκευή θα γίνει 3ων μηνών κ θα κάνουμε κ τα εμβόλια. Για πρωτοχρονιά πήγαμε οικογενειακώς και με ένα φιλικό ζευγάρι που έχουν κ αυτοί ένα μωρακι 8 μηνών,  ταξίδι στο εξωτερικό. Όλα πήγαν τέλεια απλά χάσαμε λίγο τη σειρά με τα ταισματα. Και δυστυχώς αυτό συνεχίζεται και εδώ. Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι ότι δεν μου πίνει τα μλ που έπινε. Εκεί που ήμασταν 120-150-180 τώρα πίνει 60-80 max 110. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αν συνεχίσει έτσι θα το συζητήσουμε με το γιατρό την Παρασκευή. Μπορεί να είναι το άλμα ανάπτυξης.  
    • Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...