Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μανουλες 2009.... και οχι μονο!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αχχχ ελενιτσα ποσο γελασα!!!!! να τον χαιρεσαι τον φωνακλα παιδαρο σου!!!τελειο το βιογραφικο του!!!!τα πες τοσοοοο τελεια!!!

μαριαντουλα κουκλα η κορουλα σου!!! ειδες οι κορες?αλλο πραγμα γενικα!!!! τρελλαινομαι για τα κοριτσακια!!!κ τι μαλλι!!αρχισε τα κοτσιδακια απο τωρα!!!!

κουκλιτσες μου μολις ταισα κ παω να τη πεσω...το θαυματακι μου θα ξυπνησει σε κανα διωρο-τριωρο να φαει..οποτε.....αντε καληνυχτα-καλημερα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marianda έγραψε:

ελενα μου και εμεις χτες αξιωθηκαμε πρωτη φορα μετα την γεννα μια απο τα ιδια με σενα ετσουζεεεεε χαχαχα

Που θα πάει...;;; Θα γυρίσει ο τροχός... Θα γ@μήσει κι ο φτωχός!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Το έλαβες το μήνυμα που έστειλα;; Λίγο άκομψος τρόπος αποδοχής.. αλλά ήθελα καιρό να σε πάρω να στο πω και τελικά σήμερα που αποφάσισα επιτέλους να πάρω.. δεν μας έκατσε καλά!!

Εφάκι χαίρομαι που γέλασες.. Ήθελα ένα εύθυμο τρόπο να συστήσω το θαυματάκι μου!! Άντε κι έχουμε να κάνουμε πολύ κους κους... από δω και πέρα!! Κι όχι μόνες μας!! Με τα κουτσομπολάκια ( τουλάχιστον ο δικός μου είναι πολύ κουτσομπόλης... ) θαυματάκια μας!!! Χαχαχα :D

Πάω να εκμεταλευτώ τον χρόνο τώρα που κοιμάται ... να κοιμηθώ κι εγώ.. πριν ξυπνήσει!! :P

Καληνύχτα... και τα λέμε συντομότατα!!

το ειδααααα σου εστειλα στο facebook γιατι το ειδα αργα δεν χτυπαει το κινητο στα μηνυματα και πρεπει να το κοιταω για να δω οτι εχω μηνυμα τωρα γραφω αγκαλια μετην βαπτιστηρα σου ακομα να κοιμηθει

marianda έγραψε:

το ειδααααα σου εστειλα στο facebook γιατι το ειδα αργα δεν χτυπαει το κινητο στα μηνυματα και πρεπει να το κοιταω για να δω οτι εχω μηνυμα τωρα γραφω αγκαλια μετην βαπτιστηρα σου ακομα να κοιμηθει

Έτσι έτσι!! Από τώρα.. ξενυχτούρι σαν την νονά της!! Εμένα ο δικός μου κοιμάται... οπότε λέω να το εκμεταλευτώ... Σαν ν'ακούω κάτι... Πάω να βάλω την πιπίλα του... νιαρνιαρίζει....

γιουπι!!! εβαλα κ το δευτερο μου τικερακι!! Για να μην κανω διακρισεις!!!!:)

δε νυσταζω καθολου..αλλα πως θα ξυπναω μετα? μαριαντα πως αντεχεις κ με το γιοκα ντουρασελ?

αχχχ ελενακι μου ακομη γελαωωωω

καληνυχτα κ καλα ταισματοαλλαγματα!!!:blink:

Γεμίζει το σπιτάκι μας σιγά σιγά...

Μπράβο κορίτσια μου, η παρέα μας ...καλά κρατεί!!!

4 ώρες νάνι σερί, μισή ωρίτσα γεύμα,

6 ώρες νάνι σερί, μισή ωρίτσα γεύμα...

Καταπληκτικά τα βράδυα μας,,, την μέρα τι γίνεται

που κλαίνε κ φωνάζουμε;;;

Dalia, οι βολτίτσες σας είναι με πόρτ μπεμπε;

Το σποράκι μου δεν κάθεται μέσα, θέλει όρθιος για

να βλέπει!!! Υπάρχει κόλπο;;;

Το μάρσιπο λατρεύει!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά βρουμ βρουμ σε όλες σας!!!

Έφη, τέλεια τα τικεράκια σου..

happy mom έγραψε:

δε νυσταζω καθολου..αλλα πως θα ξυπναω μετα? μαριαντα πως αντεχεις κ με το γιοκα ντουρασελ?

αχ αντεχα τωρα αρχιζω και κλαταρω που να δεις οταν κλαινε και τα δυο μαζι εκει σε θελω σκετη τρελλα ευτιχως που δεν γινεται συχνα ελπιζω σε κανα μηνα να στρωσουμε αλλιως θα γινω μονιμη κατοικος στο δαφνι, ή να παω σε κανα μοναστηρι να κλειστο εχει γινει μοδα τον τελευταιο καιρο τι λετε;:laugh: :S

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!1ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΑΚΟΥ ΣΟΥ!!!!!ΠΟΛΥ ΜΑΡΕΣΕ!!!ΜΑΡΙ ΜΟΥ ΜΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ !!!!ΜΑΡΙΑΝΤΑΚΟ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΣΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ !!ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ και μετα το φαγητο πετΑΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΡΔΕΣ ΜΑΚΡΟΣΥΡΤΕΣ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝΑ ΓΕΡΟ ΝΑ ΚΛ....ΕΙ!!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΧΕΧΕΧΕ!!!ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ !!ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ , ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΒΡΩΜΕΡΟ!!!

ΝΑΡΩΤΗΣΩ!!ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΕΧ ΜΕΤΑ ΑΠ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ;;;;;;;ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΠΙΠΙ!!!;ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ!!!!!:woohoo:

Κaλημερα στην υπεροχη παρεεεα!!!

Ποτε προλαβατε καλε 4 σελιδουλες?????μονο τη 2η διαβασα κ δεν κρρατιεμαι να απαντησω!!!με 1 μονο χερι...στο αλλο νανουριζεται το μουσμουσακι μου!!!!!!

gorgina σ'ευχαριστω παρα παρα πολυ για τις ευχες σου!!!εσαι τοοοοσο γλυκια!!!σου ευχομαι το λιγοτερο 3διμακια ωστε να γεμισει το σπιτι σου φωνουλες,γελακια,αγκαλιτσες κ απειρες λερωμενες πανες!!!ειναι υπεροχη η μυρωδια!!!!αληθεια!την λατρευω!!!:laugh: :laugh: :P :P

Βενη μου φιλεναδιτσα μου λειψατε!!!να φιλησεις ρουφηχτα τον σκατιαρουλη Φιλιππακο απο την κλανιαρουμπα :laugh: :laugh: !!!χαχαχα(φιλικο φιλι συμπεθερα Εφη!)

Αννουλαααααααααα ειμαι απαραδεκτη!!!Τοσες μερες ολο λεω να βρω το θεμα σου να σου ευχηθω αλλα μια ξεχναω,μια δεν προλαβαινω... :blush:

Να σου ζησει κοπελαρα μου!!!!!!!Ειναι πανεμορφη!!!γαλανοματα θεα!!!!1 μερα διαφορα με την δικια μου ε?!!!φιλακια κ στις δυο!!!

Αγαπημενη συμπεθερουλα πριν συνεχισω......Με εκανες να δακρυσω....Αληθεια...Τα τικερακια σου ειναι απιστευτα!Σας αγαπαω πολυ!!!!:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Μαρακι μου λειπεις...Το γτ δεν το ξερω αφου "μιλαμε" σχεδον καθημερινα!!!

Ο σπορακος ειναι πολυ εξυπνο παιδακι!!!!Σιγα μην κατσει στο πορτ μπεμπε οταν μπορει να καθισει στην ζεστασια της αγκαλιτσας σου!!!!

Κιντερακο....Ειχες δεν ειχες το ανεφερες το "φλεγον θεμα"!!!!!:P :laugh: Οταν το κανω θα σας πω!!!!!!!

Νταλλια γελασα παρα πολυ!!!!Τελειος ο μπεμπης σου!!!!!! :laugh: :)

Μαριαντακι ξαναθυμηθηκα κ τα δικα σου!!!Ποσο ειχα ζηλεψει οταν διαβασα πως σπασαν τα νερα σου κ εγινες παπι!!!χεχεχεχεχε

Ζουζουνιτσα χαχαχαχαχαχαχα!!!!Ολες οι κλανιαρες εδω μαζευτηκανε!!!!.....Δεν εχω ιδεα για την σεξοερωτηση σου!!!

Κοριτσια ειχα πει πως δεν κανουμε κακα το βραδυ...Εκανα ΜΕΓΑ λαθος!!!!Ηθελα να πω πως δε σταματαμε να κανουμε!!!!χαχαχαχαχαχ 3 παμπερς τηφορα χρειαζεται!!!

Επισης κανουμε 3ωρες να ρευτουμε...Και ΑΝ...Και μετα μπαινω κ εγω στο κλαμπ των "καθομαι κ κοιταω μπας κ ρευτει ή κανει εμετο ο φορτηγατζης μου!!!!"

Αγαπημενη μου στιγμη: Οταν ξυπναει το βραδυ-πειναει σαν παλαβη- την αλλαζω στα γρηγορα και πεταω το μεμε εξω!!!!

Οταν το εντοπιζει????? Τα ματακια αλληθωριζουν και τα χειλακια κανουν αυτο: :ohmy:!εχει τοοοοοοοοοοσο γελιο!!!!Ξεχναω και νυστα κ τα παντα!!!!Λιωωωωωνωωωω!!!!!! :)

ζουζουνιτσα δεν παιζει ρολο η καισαρικη εκει κατω αλαζεις στην εγκυμοσυνη ο τραχηλος παχαινει σε ολες και ολες νιωθουμε το ιδιο οτι ειναι στενα σαν να το κανουμε πρωτη φορα μακαρι με την καισαρικη να μην τα ενιωθα αυτα αλλα για ολες το ιδιο ειναι!!!!!!!!

γεια σας κοριτσάκια μου, τι μου κάνετε; εμείς γεννηθήκαμε στις 17/08, 2900 και 52εκατοστά πριγκηπέσσες (έχω ανοίξει και ανάλογο θέμα με φωτογραφίες από την μικρή μου). για πείτε μου εντυπώσεις σας αρέσει η μικρούλα μου; δεν είναι μια κούκλα;

εμείς τρώμε συνήθως ανά τετράωρο, καλά είναι ευτυχώς, ξυπνάμε την νύχτα την μαμά για να φάμε κατά τις 4 με 5 και μετά πάλι το πρωί. το κακό είναι ότι πολλές φορές αργεί να ξανακοιμηθεί και άλλες φορές πάλι έχει τον ύπνο στο τσεπάκι.....

θηλάσουμε αποκλειστικά, και κακάκια κάνουμε κάθε 3-4 μέρες. από κλανίτσες άλλο τίποτα, έχουμε ταράξει την μαμά και τον μπαμπά. κολικούς έχουμε ώρες ώρες και σπαράζουμε στο κλάμα εκείνοι την στιγμή αλλά άμα δεν πονάμε είμαστε το καλύτερο και πιο ήσυχο κοριτσάκι. αλήθεια πότε περνάνε αυτοί οι κολικοί ρε κορίτσια και πότε θα αρχίσουν να κοιμούνται όλο το βράδυ;

σας φιλώ όλες:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

AΧ ΚΟΡΙΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΘΕΕΣ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ...από χθες το παλευω να γραψω μια με πεταει εξω μια εχω τη νεραιδουλα μου να με φωναζει σπαραχτικα..:huh:

Εφακι μου χαπι μαμ μου γλυκεια εσυ μεγεια τη νεα μας βιλαρα.Καλως να ορισουμε γερές και πενταευτυχισμενες με τα κουκλακια μας πλεον στην ζζεστη αγγαλια ..

αρχικα να συστηθούμε.

Γεννηθηκαμε στις 14/8/9 και με βαρος 3650,και 51 εκ. (θα μπορουσαμε και καλυτερα,αλλα η δικη μου νεραιδα ηθελε να βγει νωριτερα 15 ημερες).

Βιαστικο και ανυπομονο μωρο οταν πειναει απαιτει βυζι εδω και τωρα χωρίς δευτερη κουβεντα,και ετσι και τυχει να παω να την αλλαξω πρωτα απο την τσιριδα δημηουργειται τσουναμι και σεισμός.

δεν ξεγιλιομαστε ευκολα με την πιπιλα την εκτοξευουμε στο δευτερολεπτο μια και εχουμε καλόμαθει και μεις στο σποκλειστικο βυζακι της μαμας.Στην αρχη το ρουφαμε με τρελλη μανια μεχρι που να κουραστούν τα πνεμονια μας και να ριξουμε τους ρυθμούς φτανοντας αναλογως 15-25 λεπτα..τα ωραρια της μερας κανονισμενα μονο δε τα λες μια που ομορφη ειμαι οτι γουσταρω κανω και οποτε θελω πειναω ,ε κανω λιγο τη μαμα και τρεχει (καλλιστα τη φωναζεις κλαραμπελ )Το βραδακι ομως ειμαι καλυτερο κοριτσι 5ωρο και 4ωρο υπνο και απευθιας με 15λεπτα γευματα.

Αναστασουλι μου εκτός από τα παραπνω μοιαζουμε τρελλα στο θεμα των εξαγωγων και του ρεψιματος.από τη μια τη λες κιουρια γιατι δε ρευεται με τιποτις και απο την αλλη σου πεταει το γαλα στα μουτρα στη πλατη στους καναπεδες στο πατωμα στο κρεββατι στο λικνο στα (με 5 δαχτυλα ριζα)ωραια μαλλακια της μαμας..

κακα ????να φαν και οι κοτες..τσισα...ουουου..το βραδυ τα περιορισαμε λιγο τακακα αλλα οχι καθε μερα ..μη ξεθαρευω κιολας..

η βολτα..δε ξερω μαλλον της αρεσει..υποθετω..γιατι στο φτερο κοιμαται.ουτε να φαει δε ζηταει...καλα μην υπερβαλλω κιολας.

Τα κιλα μας φτασανε..(σε 3 μερες 40ντηζουμε) 5 και το υψος μας τα 56 εκ. Χοντρη δε τη λες γυναικαρα ισως κατι σε μπελουτσι ας πουμε???Ναι ναι με καλυπτει.

Αυτα..

Μαρι μαρακι μου επιτελους σε βρισκω και σε ευχαριστω και για τα καλα σου λογια...οπως και σενα μαριαντακι μου ζοζουνιτσσα νταλακι κιντερακι Αννουλιτσα μου...και αν ξεχναω και καμια να με συγχωρεσει..

ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΕΘΥΜΗΣΑ...ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟ!!:);)

Να χαιρετησω επισης βενη και gorgina και Λενακι..

φιλακια μανουλιτσες..

Μαριμαρακια αντε να δουμε ποτε θα βρουμε χρονο για να κανουμε το μαλλι ανθρωπινο...

ΘΈΛΩ να κάνω ΠΟΛΛΑ μωρά

κ οοοοοοοολα Αυγουστο!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα Αυγουστομωρά είναι τόσο ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!!!!!!!!

Ανακεφαλαιώνω τα μνμ σας:

κακά κάθε 2-3 μέρες: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

κακά κάθε 2-3 ώρες: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

ρεψιματάκια ασταμάτητα: Φυσιολογικό!

ρεψιματάκια ..καθόλου: Φυσιολογικο!

Εμετούληδες καθημερινοί: Φυσιολογικό

Εμετούληδες ...ούτε για δείγμα: Φυσιολογικο

πιπίλα ναι!: Νormal

πιπίλα όχι!: Normal

ύπνος στο τσεπάκι!!!: Φυσιολογικό..!

ύπνος ...από τον Αύγουστο!!!: Φυσιολογικό..!

Τσίσα, κολικοί, βολτίτσες, κιλά, κλάμματα.....

Τοοοοοοσο διαφορετικά μα καιαιαιαι... τόόόσο ίδια

τα λατρεμένα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα ήθελα να τα πάρω Οοοοοοοολα μια αγκαλίτσα σφικτή

να τα γεμισω φιλιά κ αγάπη!!!!!!!!!!!

Τα Αυγουστομωρά μας είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Foulinaki μαααακια σου!

Αναστασάκι ΜΗΝ με κάνεις να κλάψω....

Η τσαχπίνα είναι στα σχέδια μου για αγκαλίτσα

κ ζούληγμα....... κ εσύ μαζί! Χιχιχι......!

Μακάρι!

Σας φιλώ σταυρωτά ΟΛΕΣ σας!!!!!!!!!!!!

Υγ: τόσο μικρός σποράκος

κ μας χαρίζει ...τον κόσμο όλο.........!!!

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΙ ΩΡΑΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟ ΧΙΧΙΧΙ!!!!ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!!!!ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ;ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ;ΞΕΡΕΤΕ;ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΚΟΣΙ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ !!!!!:woohoo:

Μαρακι μου σουπερ η ανακεφαλαιωση και ενθαρρυντικη για όλες τις Αυγουστομανουλιτσες μας.

ετσι οπως τα λες μια σταλια αθρωπακια τοσο μεγαλη η αγαπη που μας κανουν να νιωθουμε.Ανυπομομονω να κοιμηθει για να ηρεμησει και να κανω και καμια δουλεια και οταν κοιμαται μου λειπει τρελλά και θελω να πηγαινω να τη βλεπω συνεχεια. Τη λατρευω δεν τη χορταινω την αγπαωω ειαμι πολυ ευτυχισμενη !! :):P

Ζουζουνιτσα νομιζω μετα το κλεισιμο του μηνα μας βλεπουν καθαρα αλλα απο κοντινη αποσταση κυριως τη μανουλα και το μπαμπακα και αναγνωριζουν σιγα σιγα μεχρι και το τριτο οπου πλεον βλεπουν καθαρα,με μια επιφυλαξη γιατι εω καιρο που τα διαβασα.;)

Foulinaki έγραψε:

AΧ ΚΟΡΙΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΘΕΕΣ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ...από χθες το παλευω να γραψω μια με πεταει εξω μια εχω τη νεραιδουλα μου να με φωναζει σπαραχτικα..:huh:

Εφακι μου χαπι μαμ μου γλυκεια εσυ μεγεια τη νεα μας βιλαρα.Καλως να ορισουμε γερές και πενταευτυχισμενες με τα κουκλακια μας πλεον στην ζζεστη αγγαλια ..

αρχικα να συστηθούμε.

Γεννηθηκαμε στις 14/8/9 και με βαρος 3650,και 51 εκ. (θα μπορουσαμε και καλυτερα,αλλα η δικη μου νεραιδα ηθελε να βγει νωριτερα 15 ημερες).

Βιαστικο και ανυπομονο μωρο οταν πειναει απαιτει βυζι εδω και τωρα χωρίς δευτερη κουβεντα,και ετσι και τυχει να παω να την αλλαξω πρωτα απο την τσιριδα δημηουργειται τσουναμι και σεισμός.

δεν ξεγιλιομαστε ευκολα με την πιπιλα την εκτοξευουμε στο δευτερολεπτο μια και εχουμε καλόμαθει και μεις στο σποκλειστικο βυζακι της μαμας.Στην αρχη το ρουφαμε με τρελλη μανια μεχρι που να κουραστούν τα πνεμονια μας και να ριξουμε τους ρυθμούς φτανοντας αναλογως 15-25 λεπτα..τα ωραρια της μερας κανονισμενα μονο δε τα λες μια που ομορφη ειμαι οτι γουσταρω κανω και οποτε θελω πειναω ,ε κανω λιγο τη μαμα και τρεχει (καλλιστα τη φωναζεις κλαραμπελ )Το βραδακι ομως ειμαι καλυτερο κοριτσι 5ωρο και 4ωρο υπνο και απευθιας με 15λεπτα γευματα.

Αναστασουλι μου εκτός από τα παραπνω μοιαζουμε τρελλα στο θεμα των εξαγωγων και του ρεψιματος.από τη μια τη λες κιουρια γιατι δε ρευεται με τιποτις και απο την αλλη σου πεταει το γαλα στα μουτρα στη πλατη στους καναπεδες στο πατωμα στο κρεββατι στο λικνο στα (με 5 δαχτυλα ριζα)ωραια μαλλακια της μαμας..

κακα ????να φαν και οι κοτες..τσισα...ουουου..το βραδυ τα περιορισαμε λιγο τακακα αλλα οχι καθε μερα ..μη ξεθαρευω κιολας..

η βολτα..δε ξερω μαλλον της αρεσει..υποθετω..γιατι στο φτερο κοιμαται.ουτε να φαει δε ζηταει...καλα μην υπερβαλλω κιολας.

Τα κιλα μας φτασανε..(σε 3 μερες 40ντηζουμε) 5 και το υψος μας τα 56 εκ. Χοντρη δε τη λες γυναικαρα ισως κατι σε μπελουτσι ας πουμε???Ναι ναι με καλυπτει.

Αυτα..

Μαρι μαρακι μου επιτελους σε βρισκω και σε ευχαριστω και για τα καλα σου λογια...οπως και σενα μαριαντακι μου ζοζουνιτσσα νταλακι κιντερακι Αννουλιτσα μου...και αν ξεχναω και καμια να με συγχωρεσει..

ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΕΘΥΜΗΣΑ...ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟ!!:);)

Λινακι μοιαζουν πολυυυυυ τα κοριτσακια μας ή μου φαινεται?!!!εκτος απο το 5ωρο της νυχτας που δεν το εχουμε κανει ποτε(κ το 15λεπτο γευμα νυχτας!!!) κ για τη βολτα που...δεν ειμαι σιγουρη αφου εχουμε βγει μονο μια φορα....ολα τα αλλα τα κανουν ιδια!!!!!απτην αρχη περνουσατε ετσι τις νυχτες???γτ δε με πειραζει να ξυπναει συχνα αλλα.....να τρωμε -κλανουμε-κανουμε κακα-περιμενουμε να ρευτει για 2 ωρες....????αυτη η εξυπνη κοιμαται στον ωμο...Εγω?:laugh: :laugh: :P

Επισης......τα συναισθηματα....ολοιδια!!!!!!!!μου λειπει οταν κοιμαται!!!

Μαρακι...Τα ειπες τελεια!!!!!!!ΟΛΑ φυσιολογικα!!!!

Οσο για το αλλο....Ψεμματα να πω? :kiss::)

Κοριτσια....Τοοοοοσα κακα????????????Μειωθηκαν οι φορες αλλα η....ποσοτητα...ελεος βρε τσαχπινα!!!!!χαχαχαχαχαχααα

Και...κοριτσομανουλες...Ρωταω:το πιπι δεν το πειραζουμε αλλα μου φαινεται πως δεν καθαριζει καλα...τωρα τι ρωταω... :blush:

εεεε τοσα εχουμε πει...ας μιλησουμε κ για τα πιπακια των κοριτσιων μας λιγο!!!!!!! :silly: :P :silly: :P

marimari έγραψε:

ΘΈΛΩ να κάνω ΠΟΛΛΑ μωρά

κ οοοοοοοολα Αυγουστο!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα Αυγουστομωρά είναι τόσο ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!!!!!!!!

Ανακεφαλαιώνω τα μνμ σας:

κακά κάθε 2-3 μέρες: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

κακά κάθε 2-3 ώρες: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

ρεψιματάκια ασταμάτητα: Φυσιολογικό!

ρεψιματάκια ..καθόλου: Φυσιολογικο!

Εμετούληδες καθημερινοί: Φυσιολογικό

Εμετούληδες ...ούτε για δείγμα: Φυσιολογικο

πιπίλα ναι!: Νormal

πιπίλα όχι!: Normal

ύπνος στο τσεπάκι!!!: Φυσιολογικό..!

ύπνος ...από τον Αύγουστο!!!: Φυσιολογικό..!

Τσίσα, κολικοί, βολτίτσες, κιλά, κλάμματα.....

Τοοοοοοσο διαφορετικά μα καιαιαιαι... τόόόσο ίδια

τα λατρεμένα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα ήθελα να τα πάρω Οοοοοοοολα μια αγκαλίτσα σφικτή

να τα γεμισω φιλιά κ αγάπη!!!!!!!!!!!

Τα Αυγουστομωρά μας είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΜΑΝΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΜΑΡΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΝΟΥΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ...ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ;)

Αναστασάκι

τα λέμε από ...εδώ! Πολύ χαίρομαι!!!

Παντού μαζί!!!

Yuki

όλες οι μανούλες μαζί εδώ...

Έχουμε Αυγουστομανούλες που γέννησαν

Ιούνιο ή Σεπτεμβριο.... Δεν «λέει» κάτι ο μήνας!

Παρέα ΟΛΕΣ!!!

Πες μας για το μωρό σου..... πες μας ότι θες!

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:05 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ...ΤΡΩΩ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΦΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΕΛΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ Η ΠΙΠΙΛΑ ΤΣΙΡΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΞΑΝΑ. ΕΤΣΙ Η ΜΑΜΑ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ. ΑΠΟ ΠΟΡΔΙΤΣΕΣ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ. ΡΕΥΟΜΑΙ ΣΑΝ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΝΩ ΚΑΚΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΜΠΩΝΩ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ...ΤΕΛΟΣ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΠΡΟΜΥΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΗΡΕΜΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΜΑΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΡΑΟΥΛΙ. ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΚΟ ΑΓΟΡΑΚΙ. Α! ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΚΑΝΙΑΞΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΓΩ (ΙΩΑΝΝΑ ΕΤΩΝ 30) ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΚΑΡΙΝΑΚΙ(ΜΠΕΜΠΗΣ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ.

Αναστασουλινι μου οχι από την αρχη δεν έκανε τετοιοι υπνο το βραδυ και μαλιστα υπηρξε βραδυ που δεν κοιμηθηκα καθόλου ζομπυ ειχα γινει.Και τωρα καμια φορα θα μου ξυπησει και στις δυο ώρες αλλα θα κουτσοφαει και θα τα βγαλει κιολας..απορω πως βαζει κιλα τοσο λιγο που τρωει εννοω σε διαρκεια.οσο για τα κακα θα τα αραιωσει το βραδυ σιγα σιγα μολις αρχισει να μαθαινει τη διαφορα νυχτας μερας θα χ..λιγοτερο,υποθετω γαιτι ακι σε μενα ετσι εκανε και τωρα τη βρισκω με κακα η και μονο τσισα τα οποια και αλλαζω και αφου τη ταισω (τη σηκωνω αν δεν ρευτει στο τεταρτο και κοιμαται την βαζω στο λικνακι της και τη παρακολουθώ για κανα 10λεπτο επιπλεον (παντα στο πλαι) αν ζοριζεται και μονο αν ανοιξει τα μτακια της (παρακολουθηση με φως κινητου )τη ξανασηκωνω.Παντως αν κοιμαται δεν τη ξανααλλαζω αν τα κανει.

Καπως ετσι ψιλομπηκε σε σειρα , ολα με την καθοδηγηση της μαιας...γιατι εγω την ειχα και μια ωρα στον ωμο και περιμενα να ρευτει.

γιουκι σε ευχαριστουμε και οπως και η φιλη Αναστασουκα σε καλωσωριζουμε..ειμαστε (οχι γαι να το πενευτουμε )πολυ καλη παρεα B)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...