Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσακια καλησπερα κ απο εμας!!!!

Ευα η μικρη σου ειναι φοβερη, δεν το συζηταω!!!!

Εμενα ο μικρουλης απο τις 6 το απογευμα κ μετα πεφτει ξερος... με το ζορι τον ξυπναμε κατα τις 8.30 για να του κανουμε μπανακι!!! Απο την μερα που σαραντισαμε ( 20/10 ) κ μετα κοιματε 8ωρα. Του εδινα το τελευταιου του γευμα 9.00 κ ξυπνουσε κατα τις 5.30 ετρωγε κ κοιμοταν παλι. Χτες ειπα να δοκιμασω κατα τις 12 να τον ταισω μηπως κ κοιμηθει μεχρι τις 8.00 κ ετσι κ εγινε!!! Με το ζορι του ανοιξα το στοματακι να φαει, τα ματια του ουτε που τα ανοιξε κ κοιμηθηκε μεχρι τις 8.00. Θα το ξανακανω παλι σημερα, αντε να δουμε!!!!

Εμεις σ_ξ ακομα δεν μπορουμε να κανουμε γιατι δεν εχω τελειωσει απο περιοδο... ρε κοριτσια ποσο κραταει??? Ειχα ακουσει οτι μολις σαραντιζεις σταματαει το αιμα αλλα εχουν περασει 3 μερες απο τοτε κ ακομα εχω!!!!

Και κατι που θελω να πω στις νεες μανουλες, που μου ετυχε κ χεστικα επανω μου, αν σας συμβει μην τρομαξετε!!!

Του μικρουλη μου του ειχα δωσει τσαγακι μαραθο 1 ωρα πριν το γαλατακι γιατι ειχε αρχισει να γκρινιαζει απο πεινα... Του εδωσα μετα κ γαλατακι κ επειδη παραεφαγε μου εβγαλε κλασικα γουλιτσες... οι οποιες ομως δεν ηταν αυτη την φορα ασπρες οπως το γαλα... ηταν καφε σκουρο!!! Δεν χρειαζετε να σας περιγραψω τη σοκ επαθα...τα ειδα ολα. Πηρα κατευθειαν τον παιδιατρο κ με ρωταει αν θυλαζω... του λεω οχι... με ρωταει του εδωσες τσαγακι πριν... του λεω ναι... ε απο αυτο μου λεει ειναι μην ανησυχεις!!! Κοριτσακια μου τετοια τρομαρα δεν εχω παρει στη ζωη μου (ψεματα πηρα οταν γεννιοταν μεχρι να τον δω κ να μου πουν οτι ειναι ενταξει) γι'αυτο αν τυχη σε καμια σας να ειστε προετοιμασμενες...!!!

Φιλακια πολλα μανουλιτσες κ στα ζουζουνοπαιδα σας!!!!

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαντω μου εμενα λατρευει να κοιματε στο ριλαξ. Μην σου πω οτι το απολαυβανει περισσοτερο απο οτι στην καλαθουνα του. Ετσι πηρα ενα εξτρα στρωματακι που ειναι για το καροτσακι και το εβαλα πανω στο ριλαξ. Ετσι αν κοιμηθει εκει το απογευμα τον αφηνω.

folympia μου χαιρομαι για το μωρακι σου που κοιματε πια ολο το βραδυ... αντε να περνουμε και εμεις σειρα σιγα-σιγα... ;)

Φιλακια :kiss:

Δημοσίευση

Chrysoula λυπαμαι αλλα αυτο θα σου απαντησω.

Εχω ακουση περιπτωση που νεογεννητο κοιμαται απο τις 10 το βραδυ μεχρι της 10 το πρωι κ τα'χω παιξει!!!!

Δεν εκανα τιποτα απολυτως... στην αρχη μου ξυπνουσε καθε 3 ωρες μετα το αυξησε σε 5ωρο κ απο την ημερα που σαραντισαμε κ μετα χτυπαει 8ωρα (φτου φτου μην τον ματιαξω) απο μονος του.

Ελα το δικο σου το μπεμπακι εχει ακομα μελλον να στρωσει στον υπνο... ο γιατρος μου ειχε πει μεχρι 2 μηνων πρεπει να σταματησει να ξυπναει την νυχτα!!!

Δημοσίευση

Εύα μου... ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ!!! Να την καμαρώνεις πάντα!! Υγεία πάνω απ'όλα!!

Κορίτσια κι εμένα το ριλαξάκι το έχει λιώσει!!! Μας το πήρε δώρο η αδερφή του άντρα μου, από τα mothercare είχε κάπου 80 ευρώ, με μουσικούλα και δόνηση, ανατομικό και μαλακό!! Όταν λέμε λιώνει στον ύπνο... λιώνει όλη μέρα!! Το βράδυ ακόμα στην καλαθούνα τον έχω! Δεν μπορώ να τον πάω στο δωμάτιο του κι ας είναι πολύ κοντά!! Τι θα κάνω;; :blink: Και πρέπει γιατί μεγαλώνει και τσουπώνει.. και δεν θα χωράει σε λίγο καιρό στην καλαθούνα ο λουκουμάκος μου!! Όσο για τον ύπνο τον βραδινό.. πριν ακόμα σαραντήσει μου κοιμόταν 6ωρα και τώρα χτυπάει τα 8ωράκια του!! Εύχομαι και σε σας το ίδιο!! Πάω κι εγώ σιγά σιγά για νανάκια...

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες...!!!!

Δημοσίευση

Den ton mporw auto to mounto kairo!! :(

Brexei sunexeia,& edw & kamia wra kataraktodws...polles astrapes-mpoumpounita.. mou fernei katathlipsi.. :(:(

simera anapsame kalorifer, mexri twra eixame 4 air-condition anoixta alla den simferei.. :S

Stis 2 tha fugei & o antras moy gia douleia & tha meinw moni mou.

Gia alli mia fora tha pw thelw & egw na mou koimithei toso poli!!! Tin pempti pou tha pame gia to embolio tha ti rwtisw ti mporw na kanw.. :unsure:

folumpia giati stous 2 mines? ax ti exei to bebe mou??

Giati den mou koimatai oute ti mera.. polles fores ksipnaei px.stis 5-6 to prwi menei ksipnio ws to apogeyma.. :blink:

& den exei oute stantar programma ..kathe mera einai alliws ..akouw alles poy lene 3-6 -9 emena oti na nai... :unsure:

Δημοσίευση

esas ta mwrakia sas theloun oli ti mera agkalia? :unsure:

emena meres opws simera prepei na ton exw agkalia ,perimenw na koimithei & me to pou paw na ton ksaplwsw klaiei sparaktika.. ton pairnw agkalia & kleinei o diakoptis !! :blink:

ti na kanw? :dry:

an ton afisw nomizeis oti tha meinei apo to klama ,melaniazei tou kobetai i anasa.. :(

episis an exei isixia den koimatai...twra anoiksa tin tilieorasi sxetika dunata & etsi koimithike! edw bazoume tin skoupa na koimithei.. :huh:

mou aresei pou exoume ena swro paixnidakia me xalarwtiki mousiki ktl.. den tou aresoun katholou :S

Δημοσίευση

μαντω..με ενα χερι γραφω...........οποτε καταλαβαινεις!!!! μια απ τα ιδια!!!!! κ οταν εχεις ενα παιδι παει κι ερχεται.........οταν εχεις κι αλλο..εκει να δεις!!! :woohoo:

κοιμαται ηρεμος επανω μου....μολις τον αφησω..ή θα ξυπνησει κατευθειαν..ή σε 5 λεπτα!!!!

κουραγιο..συμπασχω!!!

Δημοσίευση

κοριτσάκια τι μου κάνετε; βλέπω τα ζουζούνια σας κοιμούνται σιγα σιγά όλη την νύχτα ε; εμένα πότε θα το κάνει αυτό; τρώει μετά το μπάνιο στις 12-12.30 και καταφέρνει να κοιμηθεί στις 1.30..... μετά ξυπνάει στις 5-6 για να ξαναφάει. μήπως παίζει ρόλο ότι κοιμάται και αρκετά και την ημέρα; μήπως να την κράτω πιο πολλές ώρες ξύπνια;

Δημοσίευση

Μαντω μου μια απο τα ιδια... αν δεν κοιματε μπορει να καθησει στο ριλαξ το πολυ 10 λεπτα! Μετα αρχιζει το κλαμα και θελει χερια...

Οταν κοιματε ομως θελει ησυχια δεν του αρεσει να εχει σχεδον καθολου θορυβο.... τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα.

Λενα κι καλως ηρθες στο κλαπ των ξενυχτιδων. Η παιδιατρος μου ειπε μετα τις 6 το απογευμα να μην τον κοιμιζω για να κοιματε το βραδυ. Ετσι τωρα εμαθε μετα τις 6 οτι δεν εχει υπνο αλλα παλι ΔΕΝ πολυκοιματε το βραδυ. Χτες μπορω να πω ηταν καλυτερα. Εφαγε στις 10 κοιμηθηκε ξυπνησε στις 2 ξαναεφαγε και μετα ξυπνησε στις 8!! Θαυμα!! Πρωτη φορα κοιμηθηκε 6 ωρες. Μακαρι συντομα να κοιμηθουμε και ολο το βραδυ!! Φιλακια! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μαντώζόρικος ο μικρός!!! Ισχυρός χαρακτήρας!! Εμένα δεν μπορώ να πω ότι με δυσκολεύει!! Κάθεται στο ριλαξάκι με τις ώρες! Κοιμάται, γελάει, καμιά φορά παραπονιέται! Αγκαλιά τον παίρνω γιατί αισθάνομαι ότι μετά από τόσες ώρες που τον έχω εκεί.. θα θέλει το δόλιο λίγη τρυφερότητα! Και πολλές φορές όταν θέλει να κοιμηθεί θέλει να τον αφήσεις για να βρει την στάση που τον βολεύει κάτω! Σπάνια ζητά αγκαλια όπως σήμερα που τον έχω κοιμήσει 2 φορές μέχρι στιγμής στην αγκαλιά μου γιατί ξυπνά και είναι λίγο ανήσυχο το μωράκι μου! Του την προσφέρω βέβαια απλόχερα! Όσο για τον βραδινό ύπνο, ούτε εκεί μπορώ να μιλήσω!! Κοιμάται αρκετά! Στάνταρ με τελευταίο γεύμα 11 το βράδυ θα σηκωθεί μετά τις 8 το πρωί! Σήμερα μου έκανε και το κορυφαίο! 10 το βράδυ με 10 το πρωί! Αλλά μου είπε ο παιδίατρος να τον ξυπνάω στις 8 αν το συνεχίζει έτσι γιατί δεν κάνει να μένει τόσες ώρες με άδειο στομαχάκι! Μην στενοχωριέσται!! Θα τον βρείτε τον ρυθμό σας!

Αφροδιτούλα, εμένα όταν το έκανε 6ωρο στον ενάμησι μήνα περίπου, στους 2 το έκανε σχεδόν 8ωρο! Εύχομαι να είναι έτσι και σε σας!!! Το καλό είναι ότι κοιμούνται έστω και 4 ώρες σερί! Τι να πουν άλλες μαμάδες που τα έχουν ανά μισή ώρα και ξυπνάνε!! :blink: Χαρά στο κουράγιο τους!! Εγώ αυτά έβλεπα όταν ο μικρός μου ξύπναγε ανά 4 ώρες για φαγητάκι.. και απελπιζόμουν από την αυπνία! Βέβαια μάλλον έμοιασε σε μένα ο μούργος γιατί όλο να κοιμάται θέλει τώρα!!

Κορίτσια.. υπομονή!! Εύχομαι πολύ σύντομα να σταματήσουν και για σας τα ξενύχτια!!

Δημοσίευση

Ritaki έγραψε:

emena pali de kimate i mpempa mou ala kathete me t is ores moni tis ke den enoxli kanenan!to pedi voudas!!!apo tora niazete gia ti kaloperasi tis mamas tis!!!

Εισαι πολυ τυχερη Ριτακι μου.

Εμενα ουτε 10 λεπτα δεν καθετε μονος του!!

Ελενακι μου σε ευχαριστω γι τις ευχες ;) !

Δημοσίευση

Α ΟΣΟ ΓΙΣ ΤΙς ΑΓΚΑΛΙΤΣΕς ΕΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΤΑΙ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΝΩ ΣΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΜΕΝΕΙ ΞΥΠΝΙΑ!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ !!ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΧΙΧΙΧΙ!!!!ΑΧ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΚΥ, ΓΚΑ ΟΥΟΥΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!!!ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ τους πρωτογονους οταν αρχισανε να πρωτομιλανε!!! :woohoo:

Δημοσίευση

ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ!! :(

ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ! :(

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΕΜΕ!!!! :blink:

& ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ & ΛΙΓΟ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΣ& ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΤΟ ΒΥΖΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ.. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!!! :woohoo: :blush:

Δημοσίευση

Kalispera koritsares k iperoxa mwrakia!!!

O mikros mas arxise na gelaei ponira!!!! Ton vazo sto krevataki na koimithei k otan xipnaei k thelei na ton sikwsw me koitaei k mou xamogelaei me na poniro vlema... san na mou leei "elaaa manoulaaaa egw pou se agapawwwww" ax tha ton faw oso megalwnei toso pio poli trelenomai mazi tou!!!

Apapapaapaaaaa tha me katastrepsei auto to paidi... nomizo oti eimai erwteumeni mazi tou!!!

To kalitero den sas to eipa... ena vradi pou koimotan sto krevataki tou pige o antras mou na tou rixei mia matia, girnaei sto saloni k mou leei..." Olympia nomizo oti eimai gay....." ??????????? "Oriste????" tou lew... "Thelw na tou dwsw ena roufixto fili sto stoma..." mou apantaei!!! Ti na sas lew allo vre koritria auto to paidi mas exei xazepsei teleiws!!!!

Mado oso gia tou 2 mines pou eixa anaferei o paiditros otan eixame paei k ton eixe dei ( 20 imerwn itan tote) mou eixe pei oti mexri 2 minon prepei na stamatisei na xipnaei to vradi!!! Auto omos den isxuei se ola ta paidakia, alla koimounte perisotero apo to kanoniko alla ligotero, ola omos meta apo ena simeio strwnoun!!! Min agxonese tha auxisei apo mono tou tis wres tou ipnou k tote den tha to pisteveis!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ολυμπία... κι εγώ στο κλαμπ!! Τρελά ερωτευμένη με τον γιο μου!! Καψούρα παιδί μου!! Ζημιά έχω πάθει!! Τον βλέπω και τρελένομαι!! Κι όταν αρχίσει τα γέλια τα πονηρά.. άστα!! Αφού να φανταστείς στο κρεβάτι του στο δωμάτιο του δεν τον έβαλα ακόμα! Πόσο θα χωράει ο δόλιος στην καλαθούνα;;; Απελπίζομαι στην σκέψη ότι θα τον αποχωριστώ!! Δεν το θέλω! Αρνούμαι να το κάνω!! Κι ο άντρας μου μια από τα ίδια!! Έχει πάθει την πλάκα του με το μωρό!!! Πως σε αλλάζει όμως ένα πλασματάκι μια σταλίτσα!! Υπεροχο συναίσθημα!!!

Μαντώ και Αφροδίτη..με το καλό τα εμβολιάκια!! Εμείς την άλλη Παρασκευή θα πάμε για το 2ο εμβολιάκι μας!! Σας εύχομαι σήμερα κιόλας να κοιμηθείτε περισσότερο και κάθε μέρα που περνάει να είναι καλύτερα στο θέμα ύπνου!

Εβινα μου.. ωραία τα λες!! Κι εμένα από τους πρωτόγονους το'σκασε!! :P Έχουν απίστευτη φάση... είναι απλά τέλεια!! Μπράβο σας που κοιμάστε... ήδη τόσο!! Κι εμένα μου κοιμάται τώρα πάνω από 8ωρο, μια φορά κοιμήθηκε 12ωρο το χαζούλι κι ο γιατρός μου είπε να τον ξυπνάω πιο νωρίς το πρωί κι από τότε έχω κι εγώ καλύτερα το νου μου! ;)

Κοριτσάρες... φιλάκια στα νινάκια...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

dalia : Μαντώ και Αφροδίτη..με το καλό τα εμβολιάκια!! Εμείς την άλλη Παρασκευή θα πάμε για το 2ο εμβολιάκι μας!! Σας εύχομαι σήμερα κιόλας να κοιμηθείτε περισσότερο και κάθε μέρα που περνάει να είναι καλύτερα στο θέμα ύπνου!

DALIA ΜΟΥ :ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΜΙΑΣ & ΕΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 12 ΜΕ 4 !! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ 4 ΩΡΟ!!! ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! ΘΕΛΩ ΚΙΑΛΛΟ!!! :P

ΑΧ & ΕΓΩ ΣΤΟ CLUB ΕΚΤΟΣ ΑΠΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ (ΚΟΥΚΟΥ ΒΑ) ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ & ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΤΟΝ ΦΕΡΝΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ..ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΕΜΠΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ Η ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ.. ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟ..ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙΣ...??

Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ 4 ΕΤΩΝ & ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!! ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ..

& ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ 2ο ΕΧΕΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑ.. ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΛΕΕΙ : ΑΦΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑ & Η ΘΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΥΖΙΑ ΝΑ ΒΥΖΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ.. ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !! & ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ & ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΤΛ..

ΑΠΛΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ :blush:

ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!! ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ & ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ.. ΕΓΩ ΨΙΛΟΚΟΙΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΧΑΖΕΥΩ... ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΓΚΡΙΜΑΤΣΟΥΛΕΣ! ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ .

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ... & ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.. ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΘΕΛΩ..!!

ΕΧΘΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΗΛΙΟ ΤΟ Σ/Κ ..& ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!! ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΧΑΛΑΕΙ & ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΩΣ & 10 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ...ΟΠΟΤΕ ΤΖΙΦΟΣ.. ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ & ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ & ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ..ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΥΡΕΤΑΚΟ... ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ-ΕΥΒΟΙΑ- ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ.. ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΧΙΚΟ-..

FOLYMPIA ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ..ΣΤΟ MAMMY http://mammyland.com/index.php?option=c ... 283#213392 ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ & ΑΚΟΜΑ ΞΥΠΝΑΝΕ :woohoo: :woohoo: ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ... :dry:

ΑΧ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ!!

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΕΣ!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα...

εκει που ελεγα οτι κοιμηθηκε 6ωρο και σιγα σιγα αρχιζει να στρωνει χτες ηταν το πιο αταχτο παιδακι του κοσμου... :P

αρχισαμε απο τις 11 που επρεπε να φαμε δεν το ηθελε με τιποτα το γαλατακι του κοιμηθηκε μεχρι τις 2 και εκει αρχισαν τα οργανα...τον κοιμηζα τον εβαζα στο κρεβατακι του ξυπνουσε και εκλεγε... σε καποια φαση κοιμηθηκε κατα τις 5.30 μετα ξανα στο ποδι στις 7 παλι δεν ηθελε το γαλα του μετα απο χιλια ζορια καταφερα να τον ταισω και να κοιμηθει πριν μιση ωρα (τωρα ειναι 1.30)!!!

Ειμαι ομως η μια χαζομαμα.... :laugh: :laugh: αληθεια και εγω ηθελα κοριτσακι αλλα τωρα με τον γιο εχω παθει πλακα μιλαμε για τρελο ερωτα. Και το δευτερο γιος να ειναι παλι δε με χαλα ;)

Φιλια σε ολες!!

Δημοσίευση

Γεια σας Αυγουστοχαζομανούλες! :P

Μαντώ αντε και στα 6ωρα και στα 8ωρα σας εύχομαι!

Τομάκι κουράγιο.... πού θα πάει θα στρώσει το μπεμπουλίνι σου και θα κλείσεις και συ λίγο το ματάκι σου τα βράδια!!

Λοιπόν κορίτσια κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο! Ειμαστε 5480γραμ. , 60 πόντους και η παιδίατρος μας βρήκε σούπερ! Βρε κορίτσια δεν έκλαψε το αγγελούδι μου. Γκρίνιαξε παραπονιάρικα για ένα δευτερόλεπτο και αυτό ήταν!! Εγώ πάλι είχα δακρύσει ηδη! Αχ την λατρεύωωωω!!!

Τώρα ψιλογκρινιάζει όμως και πάω να την πάρω αγκαλίτσα γιατι ταλαιπωρήθηκε η ψυχούλα μου σήμερα!!!

Μάκια σας!!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑς ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ!!!!!!ΤΣΑΚΙ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙΟΝ!!!ΜΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!! :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...