Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Επιστημη έγραψε:

marianda το μωρό σου είναι σκέτη γλύκα. Να την χαίρεσαι.

Ορίστε μια φώτο και απ'την δική μου κουκλίτσα.

HPIM2166___.JPG

Καλέ μαλλί... Τέλειοοοοο!!! Ζηλεύω!!! Ο δικός μου είναι γουλί βρε κορίτσια!! Κι όσο πάει χάνει τρίχες!! Ξέρεις τι βρίσκω στο σεντονάκι του;; Πολύ κάμπριο βρε παιδί μου!! :laugh:

Κοριτσάκια μου.... μάκια σε όλες!!!

• Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τρεξιμο ..σαν τον αστυνομο σαινι..τι να πρωτοπρολαβει μια μαμα?

Ολους τους προσεχω κ τρεχω γιαυτους...εκτος απο μενα!!το μονο που προσεχω οσο αφορα τον εαυτο μου ειναι η κοιλια μου!! φυσικα πως θα την ...γεμισω!! :)

Αλλά βρε κοριτσια δεν με προσεχω !!..εσεις?Ολο λεω οτι θα το κανω...

θα προσεχω τι τρωω κ θα αποφευγω τα γλυκα!! B)

θα κανω τα βραδια ..κοιλιακους! :laugh: :laugh: εδω γελαμε!!!

θα πλησιασω εγω τον αντρουλη μου για σεξ.. :P

θα παω κομμωτηριο κ θα κανω κ μανικιουρ.. ;)

και πολλα αλλα προεκλογικα θα

σκατουλες!!! Δεν εχω κανει τιποτα απο ολα αυτα!! βαρεμαρα? τρεξιμο?

θεμα ορμονικο?

οταν βγαινω βαζω λιγο ρουζ,λιγο μασκαρα..κ για κολωνια? φρεζιντερμ!!!

δεν αισθανομαι οπως πριν........πεστε κ σεις...ειμαι η μονη?

αντε ρε κοριτσια ξεκολληστε λιγο!! καντε το θεμα μας συναρπαστικο οπως τα μωρακια μας!!!!!!

τι ωραιες φωτο!! τι μαλλια!!!τι καταπληκτικα μπεμπακιαααα!!!

ελενη κ μεις καραφλοι ειμαστε!! :laugh: θα γινουμε ξανθουληδες βρε!!

απο χρωμα στα ματακια πως πατε? ακομη μπλε ειναι?

παντως μεγαλωνουμε...φευγει το βρεφικο πια........γιναμε μωρακια!

αντε να ανεβαινουμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Δημοσίευση

happy mom ise thea????????????

efxaristo gia ta kala sou logia.

fisika kai ta thelo afta ta toso glika kai athoa filia.

eksalou gia afta den agonizome kai ego.

xerome pou to mikro moro sou megaloni kala.

i anastasia ine megali psixi.

ego pali me to sex ti na po???den prolaveni o kalos mou na mou to zitisi.min anisixs tha kano apopse kai gia sena.xa xa xa xa kai ego sagapo.

Δημοσίευση

geia sas!!

happy mom & egw mia apo ta idia..

bariemai,niwthw poly koyrasmeni gia ola ayta.. enw thelw poly mia ananewsi den exw to koyragio..nystazw... emena akoma den exei koimithei pote panw apo 3 wro to brady..!! oli moy tin energeia ti dinw sto zouzouni mou.akoma & an koimithei ligo tin imera mporei na katsw na to xazepsw!!! & meta skizomai stis doylitses na prolabw.

wraia ta mpempakia sas & poli poli malli.!!

bre ntalia min stenaxvriesai gia to malli tha fitrwsoyn poy tha paei ola bgazoyn..kalitera poy einai agori etsi & alliws kapoia stigmi sti zwi toy tha einai karaflos! sta koritsakia einai ligo pio asximo alla oi kordelitses stekes ktl kanoyn thaymata!

koritsia adiathetisa!! moy eixe pei o giatros moy oti tin prwti fora na min tromaksw tha exw poli aima alla toso poli den to eixa fantastei!! egw stin periodo moy eixa foveroys ponoys alla poli ligo aima & moy kratoysan 4 meres to poli!

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!!!

Τι κανετε??Πααααντα καλα!

Εβινα μου...τσακο το καρμακι σου!!!!!!

Μαντω γελασα πολυ με το...."bre ntalia min stenaxvriesai gia to malli tha fitrwsoyn poy tha paei ola bgazoyn..kalitera poy einai agori etsi & alliws kapoia stigmi sti zwi toy tha einai karaflos! "

χαχαχαχαχαχαα!!!

Εμ...τι τα θελετε τα μαλλια οι αγορομανες!? :P :laugh:

Εφουλα....αστα σαπια....

Ελα να απολαυσουμε τις παστες μας,τα φαγακια μας,τα μεμεδακια εξω,τις φαρδιες φορμες κ το μαλλι με τα κλαμερ!!!!Μεχρι το 3μηνο....Μετα...θα μπουμε σε "προγραμμα"!Θα κοψουμε τις 10 σοκολατες!Θα τρωμε 8!!!!!!

Κ για το σεξ....Το θεμα ειναι(προς το παρον) να γινεται!!!!!!

(εγω δεν το εκανα ακομη!!!Περιμενω την αρρωστουλα φιλη μας να το κανει 1η!!!!!!!! :laugh: )

ΥΓ Gorgina εισαι αστερι!!!!!!!! ;):):):)

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου τί μου κάνετε;;!!!

Είστε όλες καλά; Διαβάζω νέα σας αλλά δεν προλάβαινα να γράψω!!!

Λοιπόν, εμείς είμαστε πολύ καλά! Η πριγκίπισσά μου κοιμάται μια χαρά το βράδυ πλέον!την Κυριακη κλείνουμε το 2ο μηνα και την Πέμπτη θα κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο!! Οπότε έχει καλή μέρα πάμε βόλτα με το καρότσι... ΑΑΑΑ!!!! Δε σας είπα!!! Γελάμε συνέχεια και λέμε και αγκού!!! Θα σας βάλω φωτό μόλις μπορέσω!!

Εβινάκι, Αναστασία, Ντάλια, Μαντώ, Τόμα, Μαριάντα Φουλινάκι και σε όποια άλλη Αυγουστομανούλα ξεχνάω.... Φιλάκια πολλά!!!!!

Δημοσίευση

Εφάκι... Πολύ το διασκέδασα το μήνυμα σου!! Κάπως έτσι είμαστε όλες μας λίγο πολύ πιστεύω!! Εγώ αξιώθηκα κι έκανα ανταύγειες στο μαλλί... και ομολογώ σαν να παραξάνθυνα πάλι!! Αλλά μάλλον φταίει τ'ότι είχε κατέβει η ρίζα στους ώμους κι είχα συνηθήσει την σκουρίλα..

Τα ματάκια όχι γαλανά... κατακάστανα είναι! Εγώ του το έλεγα του αντρούλη μου.. εκείνος επέμενε ότι θα είναι ανοιχτά!! Τα μαλλιά του η αλύθεια είναι ότι ξανθομπαμπυριάζουν σαν τα δικά μου!! Αυτά δεν τα πήρε από τον μπαμπά που είναι μελανουράκι!! Σεξ... έχω κάνει 3 ολόκληρες φορές!! Ή 4;; :blink: Δεν θυμάμαι... :laugh:

Μαντώ... παρηγοριά στον άρρωστο που λένε... :laugh: :laugh: :laugh: Που θα πάει;; Θα βγάλει μαλλιά!! :P Πάντως και γλομπάκι κούκλος είναι ο ατιμούλης!! Κουκουβάααααα :laugh:

Ευάκι μου... καλως ήρθες και πάλι!!! Κι εμένα η αλήθεια είναι ο δικός μου το χτυπάει το 8ωρο με 9ωρο!! Από βολτίτσες άλλο τίποτα κι εμείς!! Κώλο δεν βάζουμε μέσα!! Έχει γίνει μεγάλη αλήτρα ο γιος μου και να δω τώρα πως θα τον μαζέψω μέσα που χειμωνιάζει!! Θα τον βγάζω και χειμώνα.. αλλά αν βρέχει;; :dry:

Για τα γελάκια και τα αγκου... άστα μια από τα ίδια!! Έχω τρελαθεί λέμε η κουκουβάγια μάνα... Κι άλλο ένα καλό που κάνει.. τεντώνεται όλη την ώρα και βογκάει!! Έχει πολύ γέλιο!!! Κυρίως στον ύπνο του το κάνει αυτό!! Χιχιχι!! :laugh:

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες...

Δημοσίευση

evaki & emeis tin pempti gia to 1o mas emboliaki!! :(

tin triti ginomaste 2 minwn!!! B)

& emeis olo boltes eimaste.. kathe apogeyma ton bazoyme sto amaksi & psaxnoyme tin katallili ekklisia gia ti baftisi! :silly: :lol:

thelw & egw na koimithei olo to bradi!!! sto 3wro ksipnaei akoma!! pote tha koimithei epiteloys i manoylitsa??? katarew!! & den mporw na koimithw ti mera ,pote den koimomoun mera giati panta douleua & den exw sinithisei..

tha aporeite bebaia giati grafw me tetoia grafi alla o kalos moy se ayton ton H/Y (-kathws & aytos toy epaggelmatos, me H/Y asxoleitai, sti sxoli gnwristikame) exei balei ta ubuntu ena allo leitourgiko pou basizetai sta linux & oxi sta windows , & grafei mono agglika..

exw tin entiposi -opws eixe pei & i fili mas- oti exoyn pristei ta oyla toy & kati skliro pianw.. den tha to antextw an ksekinisei apo twra ..giati exei & ola ta symprwmata.. eipame paidi thayma alla oxi & etsi!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!

Μαντω μου και εμεις μια απ τα ιδια με τον υπνο. Ευτυχως εμενα ξυπναει καθε 5ωρο πλεον... αλλα πολυ περιμενω την μερα που θα κοιμηθει 8ωρο... ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!

Θελω να κοιμηθω λεμεεεεε :cheer: !

Ευακι μου πολυ χαιρομαι που με το κοριτσακι σου με τα γελακια της και με τον υπνο της Μπραβο σας!! Και εμεις μολις γινουμε 2 μηνων θα παμε για το δυετερο εμβολιο μας. Αληθεια εμεις καναμε αλλο ενα πριν 10 μερες για την γαστρεντερητιδα, εσεις δεν το κανατε αυτο το εμβολιο το οποιο βασικα ειναι κατι σταγονες και γινετε απο το στομα?

Ελενακι-dallia μου και εγω επιτελους θα παω για βαφη την Τεταρτη. Ειπα επιτελους να σουλουπωθω λιγακι ;) Επισης θα βαλω στο προγραμμα μανικιουρ και μια περιποιηση προσωπου ετσι για να ανανεωθω... :)

Φιλια σε ολες :):)

Δημοσίευση

toma emas i giatros ton exei dei 2 fores, mia spiti poy itan 1 ebdomadas & 35 imerwn..

to embolio mas eipe oti tha to kanoyme otan ginei 2 minwn..to pentavac. den kserw giati den mas eipe gia to diko soy.. :unsure:

Mwre as moy koimithei estw 5wro ..party tha kanw!! :silly:

etsi & alliws pote den imoyn toy ypnoy..den moy aresei ..

i alitheia einai oti koimomoyn to poli ena 8wro ..

meta to thewroysa xasimo xronoy :S panta kati eixa na kanw..omws twra nostalgw to 8wraki moy.. den thimamai pote na exw koimithei meta tis 9 to prwi ..oyte & an eixa ksenixtysei !! eixa alles antoxes.

ena bradi poy anelabe i aderfi moy to mwro koimithika 5 wres (giati ksipnisa apo ton pono sto stithos-distixws ) moy fanike teleio..eixa polli energeia..

emas ta matakia gia mple pane.. einai & olo to soi tis mamas moy ,egw prasina & o antras moy kastana.tha deiksei..

malakia ksantha.. emeis & oi 2 eimaste poli ksanthoi.

emeis sexaki exoyme kanei 5 fores!! :laugh: :P

simera eixame plaka ..kaname mazi mpanaki -to bebe koimotan- & me to poy pame na... :blush: ksipnise.. :angry: ton taisa ,ksanakoimithike ;) & prolabame .. meta ksanakame mpanaki.. :) prolabame sto orio giati o antras moy eprepe na paei gia doyleia.. :lol: afoy den prolabe na faei!! :lol::lol: efige nistikos oyte se taper den prolaba na to balw.eixe argisei :blush:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΠΑΡΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΜΑΚΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΜΠΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ!!!!! ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΜΕΝΑ ΞΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ !!ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΜΙΣΙ ΞΑΝΑΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ!!ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΡΙΩΡΑ!!! ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ;;ΚΑΡΑΦΛΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΡΕ ΓΜΤ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΤΟΜΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΛΑ, ΝΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΞΕΧΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΑΣ!!!

Δημοσίευση

Οχι Τομάκι δεν το κάναμε αυτό που λες. Η παιδίατρος ήρθε σπίτι όταν το μπεμπέ ήταν 5 ημερών και θα ξανάρθει την Πέμπτη. Κ εμείς το πενταβακ θα κάνουμε Μαντώ.

Οσο για σεξ χθες κάναμε πρώτη φορα!!!!

Προχθές είχα πάει στο γυναικολογο για το τεστ ΠΑΠ και για να μου δώσει το οκ! Μάλιστα μου έγραψε ένα τζελ να το βάζω πριν την επαφή γιατί είμαι πολύ στενή και λόγω θυλασμού λέει υπάρχει ξηρότητα στον κόλπο αλλά τελικά δεν πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω!! B)

Πονούσα βέβαια στην αρχή αλλά .... ήταν γλυκός ο πόνος!! :P

Λοιπόν θα προσπαθήσω να βάλω φωτό της μπουμπούκας μου!!!!!!

Δημοσίευση

Ζουζουνιτσα μου μακαρι και το δικο μου μπεμπε να κοιματε συντομα τα 7ωρα της μπουμπου σου!!

Οσο για το κοκο λες και εσυ εμεις το καναμε 3 φορες νομιζω και οποτε τελιωναμε ξυπναγε ο μπεμπης ουτε τα ρουχα μου δεν προλαβαινα να βαλω :laugh: :laugh: !!

Μαντω μου υπομονη και θα στρωσουν και τα δικα μας νινια!

Δημοσίευση

eva_25 έγραψε:

Οχι Τομάκι δεν το κάναμε αυτό που λες. Η παιδίατρος ήρθε σπίτι όταν το μπεμπέ ήταν 5 ημερών και θα ξανάρθει την Πέμπτη. Κ εμείς το πενταβακ θα κάνουμε Μαντώ.

Ευακι μου απο οτι καταλαβα μονο σε εμας εδω το κανουν αυτο το εμβολιο διοτι καμοια αλλη κοπελα δεν το αναφερε...

Δημοσίευση

ZOUZOUΝITSA έγραψε:

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΠΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!

Εμεις αυτο θα το κανουμε 6 Νοεμβριου θα ειμαστε 2 μηνων και 3 ημερων!! Ελπιζω μονο να μην γκρινιαζει ολο το βραδυ αν και σε αυτο της γαστρεντεριτηδας ηταν ΟΚ.

Δημοσίευση

glika einai eva!! :kiss:

ax ayta ta koritsakia einai trela me ta foystanakia-mallakia - kordellitses-kokkalakia-dantelitses ktl.!!! ;)

& egw ap'oti katalabainetai kori ithela..alla o antras moy ... ekane oti ithele ekeinos.. :lol:

enw emeis oi agoromanes... ana pantelonaki-mployzaki..

bebaia gia na parigorithoume ...mas bgainei pio oikonomika!!!

mono tis kordelitses-foustanakia -kallintika meta-serbietes na baleis...!! einai asimfores oi kores!! :laugh: :laugh:

bre koritsia einai kalo na koimate sto rilax? :unsure:

thelw na pw oti to strwma toy rilax den einai & oti kalitero... :blink:

ton pairnei poli sixna o ypnos ..& an paw na kleisw ti donisi ksipnaei! :huh:

tsampa xrisoplirwsame 2 strwmata? :silly: (giati exv parei & sto parko poy sikwnetai psila ,strwma kanoniko)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...